, , , ,

Evropský soud v roce 2020 rozhodl, že PCR testy jsou z 97 % nespolehlivé pro diagnostiku COVID, ale média to ignorovala.

Evropský soud v roce 2020 rozhodl, že PCR testy jsou z 97 % nespolehlivé pro diagnostiku COVID, ale média to ignorovala.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

30.5.2024

Ethan Huff

Portugalští soudci potvrdili dřívější rozhodnutí soudu nižší instance a rozhodli, že čtyři němečtí turisté byli v Portugalsku během „pandemie“ koronaviru Wuhan (COVID-19) nezákonně umístěni do karantény na základě podvodných testů PCR, které se ukázaly být až z 97 % nespolehlivé.

Čtyři Němci, kteří navštívili Portugalsko na dovolené, byli „pozitivně“ testováni na čínský virus na základě testů PCR (polymerázová řetězová reakce), které, jak přiznává portugalská justice, nejsou validním způsobem zjišťování přítomnosti viru COVID.

Verdikt byl vynesen 11. listopadu 2020 po odvolání proti soudnímu příkazu, které všichni čtyři Němci podali proti Azorskému regionálnímu zdravotnímu úřadu.

„Tento orgán se odvolával proti rozhodnutí soudu nižší instance, který dal za pravdu turistům, kteří tvrdili, že byli bez svého souhlasu nezákonně uzavřeni v hotelu,“ informoval Peter Andrews z RT.

„Turistům bylo nařízeno zůstat v hotelu přes léto poté, co jeden z nich byl při PCR testu pozitivní na koronavirus – ostatní tři byli označeni za blízké kontakty, a proto byli nuceni zůstat karanténě také.“

(Související: Testy PCR byly od samého počátku podvodem.)

PCR testování na COVID je podvodné

Lisabonský odvolací soud nakonec rozhodl, že Azorský regionální zdravotnický úřad porušil portugalské i mezinárodní právo, když donutil čtyři Němce zůstat v izolaci a zalezlí v hotelu.

Soudci v případu rozhodli, že „diagnostikovat“ nemoc může pouze lékař, nikoliv politici na základě chybného PCR testování. Ukázalo se, že žádný ze čtyř Němců nebyl před nucenou karanténou nikdy řádně diagnostikován skutečným lékařem.

 

Soudci se také ohradili proti testování pomocí PCR obecně a v závěru svého 34stránkového rozhodnutí napsali, že tento protokol je z vědeckého hlediska bunkr.

„S ohledem na současné vědecké poznatky se ukazuje, že tento test není schopen nade vší pochybnost určit, že taková pozitivita skutečně odpovídá nákaze osoby virem SARS-CoV-2,“ uvedli.

Jinými slovy, portugalský právní systém rozhodl, že „pozitivní“ test PCR neodpovídá případu COVID, bez ohledu na to, jak moc média a politici tvrdí opak.

„Spolehlivost testu závisí na počtu použitých cyklů,“ napsali soudci. „Spolehlivost testu závisí na přítomné virové náloži.“

Ve Spojených státech a v Evropě byla typická „prahová hodnota cyklu“ pro PCR testování stanovena na 35 až 40, ale odborníci tvrdí, že i 35 je příliš vysoká hodnota na to, aby byla přesná. Mnozí z nich navrhují místo toho nižší prahovou hodnotu cyklu 25-30.

Údaje zveřejněné ze tří amerických států – Massachusetts, New York a Nevada – dále ukazují, že až 90 % osob, které byly během „pandemie“ testovány jako „pozitivní“ na COVID, pravděpodobně nikdy virus nemělo, a to z důvodu chybného nastavení prahové hodnoty cyklu.

Pokud je někdo „pozitivní“ na COVID při prahové hodnotě cyklu 35 nebo vyšší, je pravděpodobnost, že je skutečně nakažen, menší než tři procenta, uznávají portugalské soudy. Naopak také uvedly, že „pravděpodobnost … získání falešně pozitivního výsledku je 97 % nebo vyšší“.

Prahová hodnota cyklu používaná portugalskými laboratořemi není známa, což jen dále podporuje rozhodnutí soudu, že celá věc byla od samého počátku v podstatě podvod.

„Testování, zejména PCR testování, je základem celého domečku z karet restrikcí Covid, které způsobují chaos po celém světě,“ píše Andrews.

„Z testování pocházejí čísla případů. Z počtu případů se odvozuje ‚číslo R‘, tedy rychlost, s jakou nosič nakazí ostatní. Z obávaného čísla R se odvozují výluky a omezení.“

Podvod COVID je tu s námi i po více než čtyřech letech od jeho spuštění. Více informací se dozvíte na webu Plague.info.

 

Sources for this article include:

 

RT.com

 

Google.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-05-30-media-ignores-ruling-pcr-tests-unreliable-covid.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *