Malajský lékař o lžích kolem tzv. „Covid vakcín“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

24.11.2023

Aby bylo možné nazývat experimentální genové injekce „vakcínami,“ změnila WHO zcela účelově jejich definici. Přesto o žádné vakcíny nejde – a nikdy nešlo.

„O takzvaných vakcínách proti Covidu se šíří dezinformace,“ řekl malajský lékař Satvinder Singh v pořadu Lesung Batu Medic Show.

„Není to vakcína, je to genová terapie,“ zdůraznil Dr. Singh. Domnívá se, že slovo „vakcína“ bylo zvoleno proto, že genová terapie by mnoho lidí odradila. Výrobcům bylo dovoleno používat slovo „očkování,“ zatímco tomu tak podle lékaře vůbec není.

„Pak jsme zjistili, že vakcína nezabrání přenosu. Zjistili jsme také, že nebrání hospitalizaci. Zjistili jsme také, že to nebrání tomu, aby lidé skončili na JIP. A zjistili jsme, že to nezabrání tomu, aby lidé umírali.“

„Nakonec jsme přišli na to, že to nedělá vůbec nic,“ řekl. Lékařský časopis The Lancet dokonce uvedl, že přirozená imunita je lepší než jedna nebo dvě injekce.

„To znamená, že moje přirozená imunita je lepší než očkování nebo genová terapie. Tak proč proboha pokračují v očkování?“ zeptal se Singh.

„Mezitím pracují na očkování proti dalšímu ‚viru‘, který se objeví. Používají k tomu stejnou technologii.“

„Úkolem regulačních orgánů je shromažďovat data a varovat země v případě hrozícího vypuknutí epidemie, aby se mohly včas připravit,“ poznamenal lékař.

„Ale není na regulačních orgánech, aby lékařům vnucovaly lékařské pokyny a jen je měnily,“ dodal.

„Víme, jak bojovat s viry. Děláme to už dlouho. Dezinformace, které se šíří, zasévají velký strach. Tvrdilo se, že virus zabije 50 milionů lidí. Jak se k tomu číslu dostali?“

článek vyšel: 24.11.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/11/malajsky-lekar-o-lzich-kolem-tzv-covid-vakcin-video/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *