, , , , , ,

„Dny Billa G*tese jsou sečteny,“ říkají japonští vědci po objevu potratových látek v covidových vakcínách

„Dny Billa G*tese jsou sečteny,“ říkají japonští vědci po objevu potratových látek v covidových vakcínách

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

19/10/2024 

(Ethan Huff, Natural News ) Japonští vědci bijí na poplach ohledně genocidní agendy miliardářského eugenika a „filantropa“ Billa Gatese, který kontaminuje „vakcíny“ léky vyvolávajícími potraty.

Světoznámí odborníci, jako je přední japonský onkolog Dr. Masanoři Fukushima, naléhají na mezinárodní prokurátory, aby Billa Gatese postavili před soud.

Volají po tom zejména nyní, když vládní pracovní skupina na prošetření covidu odhalila řadu usvědčujících důkazů, že spoluzakladatel Microsoftu se pokouší masově vyvraždit globální populaci.

„Varují, že existují přesvědčivé důkazy, které ukazují, že Bill Gates ještě neskončil a v blízké budoucnosti má v plánu způsobit ještě větší škody,“ napsal na sociální síti X (bývalý Twitter) uživatel TPV Sean (@tpvsean) z portálu The People’s Voice.

„Nastal čas, aby se svět sjednotil a postavil ho před soud!“

(Související: Věděli jste, že zabudování vakcín do potravin je způsob, jakým Bill Gates plánuje hromadně „očkovat“ svět svými jedy – a lidé ani nebudou vědět, že jedí jeho ohavnosti.)

Doktor Fukušima žádá, aby všechny covidové mRNA injekce byly okamžitě staženy z trhu

Po odhalení množství vědeckých důkazů prokazujících, že „vakcíny“ proti covidu ničí lidské životy, Dr. Fukushima vydal veřejnou žádost, aby všechny druhy mRNA vakcín, tj. Pfizer a Moderna, byly okamžitě staženy z trhu (podobně jako u nás MUDr. Kotlár).

Dr. Fukušima nazval covidové vakcíny „zlem“, jehož dopad na lidstvo nebyl ničím menším než masové vraždění. Jejich uvolnění na trh by nebylo možné, kdyby Trumpova administrativa nezrychlila jejich zavádění prostřednictvím operace Warp Speed ​​(masové očkování v USA) a dalších tyranských opatření zavedených během „pandemie“.

Farmaceutické firmy, Tony Fauci (americký Mikas), Rochelle Walenská (ředitelka CDC – Centra pro kontrolu a prevenci onemocnění) a mnozí další spiknutí jsou vinni za své role, které sehrály při uvolnění na trh těchto smrtících jedů pod rouškou „nouzové situace“ – která , upřímně řečeno, neexistovala.

Bude někdo z nich (a samozřejmě i ze slovenských a českých covidových zločinců) někdy čelit spravedlnosti za své zločiny proti lidskosti?

„Pracoval jsem s Japonci roky ai právě teď mám s nimi aktivní projekt. Japonci mají nejvyšší integritu,“ řekl Dr. Peter McCullough z The Wellness Company Alexi Jonesovi v nedávném rozhovoru pro portál Infowars o důvěryhodnosti posledních prohlášení z Japonska proti Billu Gatesovi.

„Víte, oni (japonští vědci) dělali studie, které ukázaly, že rutinní PCR testování je naprosto zbytečné. Také vrátily miliony lahviček Moderne a Pfizeru kvůli viditelným kontaminantům. Aktuálně Japonci požadují, aby všechny vakcíny byly staženy ze světových trhů“.

Problém je samozřejmě v tom, že tyto injekce již byly vpíchnuty miliardám lidí, takže jejich odstraněním z trhu se ničeho nedosáhne. Výzva, aby se to stalo, však vysílá zprávu do světa, že Japonsko zná pravdu a chce, aby ji věděli i všichni ostatní.

Nová japonská vláda však neschvaluje to, o co se Dr. Fukušima snaží. Zprávy naznačují, že on a další tamní vědci jsou stále častěji vystavováni útokům za to, že se pokoušejí vyslat světu důležitou zprávu o smrtelných následcích covidových „vakcín“.

Navzdory rozsáhlým protestům vědecké komunity a lidí obecně nová japonská vláda pokračuje v plánech na uvolnění první „ samo se replikující “ covidové mRNA vakcíny na světě, která by mohla otevřít zcela novou Pandorinu skříňku z hlediska zdraví veřejnosti.

Samotný Bill Gates je smrtelný virus, na který zoufale potřebujeme najít lék. Zjistěte více na stránce Globalism.news .

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:

https://www.badatel.net/dni-billa-gatesa-su-spocitane-hovoria-japonski-vedci-po-objave-potratovych-latok-v-covidovych-vakcinach/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *