, , ,

Česká republika i Slovensko svým hlasováním v OSN deklarovaly, že schvalují propagaci a glorifikaci nacismu

glorifikace nacismu

Česká republika i Slovensko svým hlasováním v OSN deklarovaly, že schvalují propagaci a glorifikaci nacismu

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Kolik důkazů je zapotřebí, abychom mohli jasně ukázat, že v EU se začíná prosazovat – a to zcela otevřeně – nacismus? Pokud někdy někdo pochyboval, že EU je jen 4. říší, pak důkaz je zde přímo „na zlatém podnosu“.

V OSN totiž proběhlo v pátek hlasování, o kterém se ani média nezmínila. Toto hlasování k rezoluci odsuzující nacismus a jeho glorifikaci a propagaci probíhá pravidelně již od roku 2005.

Státy EU se většinou každoročně zdržely, proti rezoluci pravidelně hlasovala Ukrajina a USA, ke kterým se však letos přidaly i státy EU, NATO a několik dalších amerických kolonií.

Několik dalších zemí se pouze zdrželo, ale v celosvětovém měřítku byla rezoluce i tentokrát schválena, i když jasných zastánců nacismu (tedy těch, kdo rezoluci proti glorifikaci nacismu odmítly), značně přibylo.

Rezoluce OSN mají čistě symbolický charakter a nejsou právně závazné. Jsou to prohlášení o záměru nebo formulace rady. Jejich symbolický dopad by však neměl být podceňován.

Obrázek

Rezoluce vyjadřuje znepokojeni nad glorifikací nacistického hnutí, neonacismu a bývalých členů Waffen-SS.

Glorifikace nacismu je však zřejmě sympatická všem těm, kdo proti rezoluci hlasovali. Zatímco v minulosti proti ní hlasovalo vždy jen pár států (většinou jen dva výše uvedené), tentokrát jich bylo dokonce 52, mezi nimi všechny státy EU a NATO (vyjma Turecka, které se zdrželo).

Zajímavé je, že s propagací nacismu zde souhlasí i Německo, které se tak oklikou znovu hlásí k ideologii, kterou již před téměř stoletím samo začalo šířit…

ZDROJ: Slovanka – Necenzurovaná pravda https://necenzurovanapravda.cz/2022/11/ceska-republika-i-slovensko-svym-hlasovanim-v-osn-deklarovaly-ze-schvaluji-propagaci-a-glorifikaci-nacismu/

Všechno důležité najdete ZDE :https://volnyblog.news/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *