, , , ,

Brzy nebudou žádné farmy (je to součást jejich děsivého plánu).

Brzy nebudou žádné farmy (je to součást jejich děsivého plánu).

3.3.2024

Nevinní a naivní lidé věří, že se vše děje náhodou. Mstivá, nesmyslná, krutá, ničivá, šílená, byrokratická, nebezpečná a prostě zmatená vládní politika v zemědělství se neděje náhodou.

Dr. Vernon Coleman

Nevinní a naivní lidé věří, že se vše děje náhodou. Zdá se, že zemědělci na celém světě jsou neustále zmateni a dezorientováni politikami a rozhodnutími, které mají uspokojit nadšence, volající po uzavření farem, aby uklidnili psychopaty volající po čisté nule. V článku v jednom britském časopise (který, jak se zdá, stejně jako ostatní, propadl zeleným mýtům s bezmyšlenkovitou oddaností zamilovaného teenagera) jeden z předních zelených akademiků nedávno prohlásil: „Zemědělství nemá na výběr – bude muset být udržitelné, jinak se neudrží.“ A mnoho zelených hlav nepochybně přikyvovalo, i když já se přiznám, že jsem zůstal jen zmatený.

Zmatení zemědělci popisují nové vládní politiky jako mstivé, nesmyslné, kruté, destruktivní, šílené, byrokratické, nebezpečné a prostě zmatené. Zemědělci jsou povzbuzováni, aby se řídili „biodynamickými“ zemědělskými metodami, při nichž se používají bylinné a minerální přípravky spolu s astronomickým kalendářem, který určuje termíny setí a sklizně. (Nedělám si legraci.) Nikde není tolik nesrozumitelného žargonu, jaký se nyní vtírá do světa zemědělství. Mnozí zemědělci byli dotlačeni k podpoře absurdního programu znovudivočení, který s takovým nadšením propagují vyznavači klimatických změn. Plán spiklenců spočívá ve snížení množství půdy, která je k dispozici pro pěstování potravin, s cílem vyvolat nedostatek potravin, hladomor a následné nevyhnutelné snížení počtu světové populace. Cílem je nechat třetinu až polovinu veškeré půdy pustnout. Dokonce i v parcích se povoluje divoký růst a zahrádkáři jsou vyzýváni, aby nechali trávu růst po celé léto. Opětovné zdivočení vede k tomu, že se tráva na okrajích, veřejných místech i soukromých zahradách ponechává dlouhá a neposečená.

Jaký je tedy hlavní důvod? (Vždycky mají nějaký důvod.) No, dlouhá a neposečená tráva dramaticky zvyšuje šíření klíšťat a výskyt boreliózy. Zvýší se také počet lidí pokousaných zmijí. Pokud zmiji nevidíte a šlápnete na ni, pravděpodobně vás kousne. A všechna ta dlouhá tráva dramaticky zvýší počet případů senné rýmy. Dlouhá neposekaná tráva na okrajích silnic a dopravních ostrůvcích navíc zvyšuje pravděpodobnost dopravních nehod. Opětovné zdivočení je součástí plánu, který má všechny znepříjemnit, zničit všem zdraví, vydělat peníze farmaceutickým společnostem a zabít pár lidí.

Aby se zajistilo, že zemědělci ani veřejnost nebudou zasahovat do pozemků, které byly vyčleněny pro opětovné zdivočení (první program opětovného zdivočení zavedla Evropská unie před několika lety v rámci programu, který se nazýval „vyčlenění“), vypouštějí se divoká zvířata. Například v Anglii byli vysazeni zubři, vodní buvoli, divoká prasata a bobři s předvídatelně katastrofálními výsledky. Naivní lidé se domnívají, že když se o půdu nebude pečovat, z polí se stanou divoké louky plné sedmikrásek, tulipánů, pomněnek, netřesků, fialek a dalších nádherných potěšení. Ve skutečnosti se ovšem pole, která jsou ponechána programu opětovného zdivočení, jednoduše stanou chaotickou a nepříjemnou směsicí kopřiv, ostružiníku, orobince a obrovské křídlatky s ohnisky křídlatky japonské, která se v následujících letech rychle rozrůstá.

Většina zemědělců dnes vidí, že jejich problémy vznikají v důsledku hlouposti, neznalosti nebo nepochopení jejich potřeb. To, co se jim děje, však nemá nic společného s hloupostí, neznalostí nebo nepochopením – vše je záměrné a zcela chladnokrevné. Stále více evropských zemí je dnes z velké části závislých na dovozu potravin a energie. A většina našich potravin se bude vyrábět v továrnách vlastněných miliardáři.

Pointa, kterou je nezbytné si uvědomit, je, že se nic neděje náhodou nebo shodou okolností.

Výše uvedené informace byly převzaty z knihy „Their Terrifying Plan“ od Vernona Colemana.

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/03/03/soon-there-will-be-no-farms-its-part-of-their-plan/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *