Rand Paul odhalil další lži Fauciho a jeho nohsledů, kteří zatajili, že ve Wu-chanu mají 700 neznámých koronavirů

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.4.2024

Dnes je již všeobecně známo, že Covid-19 byl zřejmě záměrně vypuštěn z laboratoře ve Wu-chanu, kterou si pronajali Američané, aby mohli mimo území USA provádět výzkumy zisku z funkce.

Kolem činnosti, která byla mimo jiné zaštítěna Pentagonem a schválena Faucim – a bylo o ní již od roku 2018 informováno i 15 různých federálních agentur – však po celou dobu panuje z oficiálních míst mlčení.

Souběžně tak probíhá vyšetřování s cílem odhalit, co vše ještě bylo cílem výzkumů ve Wu-chanu, kde mimochodem laboratoř nadále funguje.

Minulý týden senátor Rand Paul (R-KY) v úterním úvodníku napsal, že úředníci z 15 federálních agentur věděli v roce 2018, že Wuchanský virologický institut se snaží vytvořit koronavirus, jako je COVID-19.

Tito úředníci věděli, že čínská laboratoř navrhuje vytvořit virus podobný COVID 19, a ani jeden z těchto úředníků toto schéma neodhalil veřejnosti.

Ve skutečnosti 15 agentur obeznámených s tímto projektem neustále odmítá zveřejnit jakékoli informace týkající se tohoto alarmujícího a nebezpečného výzkumu.

Vládní úředníci zastupující nejméně 15 federálních agentur byli informováni o projektu navrženém EcoHealth Alliance Petera Daszaka a Wuhanským virologickým institutem.

Paul měl na mysli projekt DEFUSE, který byl odhalen poté, co společnost DRASTIC Research odhalila dokumenty, které ukazují, že DARPA (výzkumná agentura Pentagonu) předložila návrh EcoHealth Alliance na provedení gain-of-function výzkumu netopýřího koronaviru.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 18.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *