, , , , ,

„Asymptomatický přenašeč“ byl výmysl: Studie Lancetu ukázala, že lidé bez příznaků covid nepřenášeli

„Asymptomatický přenašeč“ byl výmysl: Studie Lancetu ukázala, že lidé bez příznaků covid nepřenášeli

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10.9.2023

(Ethan Huff, Natural News ) Jeden z nejprestižnějších světových lékařských časopisů zveřejnil článek, který ukazuje, že asymptomatický přenos koronaviru (Covid-19) je mýtus, který ve skutečnosti neexistuje.

Nová studie, která byla publikována v časopise The Lancet’s Microbe, zcela popřela příběh o „tichém šiřiteli“, který establišment použil jako „důkaz“ k prosazování povinných roušek a testování.

 

Studie odhalila, že lidé, kteří měli „pozitivní test“ na covid, ale nevykazovali žádné příznaky onemocnění, tak jen zřídka, pokud vůbec, přenesli nemoc na někoho jiného.

Časné „pandemické“ studie totiž tvrdily, že až polovina všech nových případů Covid-19 se vyskytla proto, že někdo bez příznaků ji přenesl na někoho jiného, ​​aniž si to vůbec uvědomoval.

Nyní však již víme, že tyto rané studie byly zfalošovány, v některých případech záměrně, aby umožnily vládám prosadit agendu omezujících opatření.

„První studie vedly orgány veřejného zdravotnictví k tvrzením, že každý by měl nosit roušku vždy, když je venku na veřejných nebo přeplněných místech,“ píše Tom Ozimek pro portál The Epoch Times.

„To zase pomohlo zavést drakonické univerzální vyhlášky na nošení roušek všude, i ve školách, ve snaze omezit šíření Covid-19.“

Například takový Dr. Anthony Fauci, bývalý ředitel amerického Národního institutu pro alergie a infekční choroby (NIAID), zpočátku během pandemie odrazoval od nošení roušek, ale později obrátil,“ dodává Ozimek s tím, že v červenci 2020 Fauci tvrdil, že změnil názor, protože „ne si rozsah asymptomatického šíření“.

Podobně tomu bylo i na Slovensku, kde Krčméry na začátku nebyl příznivcem roušek, později však diametrálně otočil.

(Související: Nikdy nebylo období , ve kterém by covidové „vakcíny“ zastavovaly přenos onemocnění – vlády celou dobu lhaly.)

Pokud jste nebyli nemocní, nemohli jste šířit covid

Ukázalo se, že Fauci au nás Mikas, Krčméry, Krajčí, Lengvarský a další lhaly. Něco nebo někdo je přesvědčil, aby otočili a najednou rozhodli, že všichni lidé bez ohledu na symptomy musí vždy nosit roušku/respirátor , když jsou uvnitř nebo když jsou v blízkosti jiných lidí. U nás v jistém čase dokonce i venku v přírodě.

Teď, když byla celá koncepce bezpříznakového přenosu odhalena nejnovější studií Lancetu jako lež, úřady už nemají čím odůvodňovat snahy přimět občany k dalšímu kolu covidových omezení.

Studii provedli výzkumníci z Imperial College London a zúčastnili se jí neočkovaní zdraví dospělí účastníci ve věku od 18 do 30 let, kteří byli záměrně infikováni covidem.

Výzkumníci monitorovali účastníky v kontrolovaném prostředí, přičemž uvedli, že účastníci sami hlásili své symptomy třikrát denně. Výzkumníci také sbírali od účastníků studie každý den výtěry z nosu a hrdla, aby pátrali po viru.

Účastníkem bylo také řečeno, aby nosili roušku, které bylo pravidelně vyšetřována na virus, stejně jako ruce účastníků. Výzkumníci dále zkoumali vzduch, který účastníci dýchali, jakož i povrchy místností, které obývaly minimálně 14 dní po dobu trvání studie.

Nakonec výzkumníci zjistili, že méně než 10 procent všech emisí viru od infikovaných účastníků se vyskytlo předtím, než se u nich objevily první příznaky onemocnění. To znamená, že v podstatě jediný případ, kdy se covid šířil, bylo tehdy, když někdo s příznaky nemoci ji přenesl na jiného člověka.

„Velmi málo emisí viru se vyskytlo před prvním hlášeným příznakem (7 %) a téměř žádné před prvním pozitivním laterálním antigenovým testem (2 %),“ napsali autoři studie o svých zjištěních.

Závěr

„Asymptomatické šíření bylo vždy lží,“ dodal jeden z komentujících v reakci na zjištění studie. „Dokonce i WHO to věděla a jeden z jejich „vědeckých“ poradců to řekl hned na začátku pandemie.“

„Mnoho výzkumníků v současnosti odhaluje podvod týkající se existence „viru“, který činí ze všech původních tvrzení ohledně covidu a jeho nesčetných falešných variant lež,“ dodal další .

Téměř vše, co se široké veřejnosti říkalo o covidě, byla lež. Více se dozvíte na stránce Plague.info .

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/asymptomaticky-prenasac-bol-vymysel-studia-lancetu-ukazala-ze-ludia-bez-priznakov-covid-neprenasali/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *