, , , ,

30 000 robotů na Twitteru používá aplikovanou psychologii k dosažení velkého resetu

 


ThinkingSlow monitoruje provoz na Twitteru , aby odhalil fungování velké botové operace, jejímž cílem je rozšířit agendu zásad The Great Reset zvýšením počtu „sledujících“, „lajků“ a „retweetů“ vybraných účtů.

Automatizovaný nebo takzvaný provoz botů je významným problémem na platformě sociálních médií Twitteru, uvedl ThinkingSlow v pátek v tiskové zprávě . Provoz je vytvářen automatizovanými a poloautomatickými účty a používá se k zesílení vybraných jednotlivců a politických zpráv. Toto zesílení slouží zlovolnému účelu manipulace široké veřejnosti, aby věřila, že určité politiky jsou výrazně populárnější, než ve skutečnosti jsou.

Připravili ke stažení dokument s přehledem toho, jak tito roboti fungují:

Přibližně 30 000 robotů zesílí komentáře u relevantních jednotlivců, kteří jsou „na zprávě“ a jejich návštěvnost přibližně 100x nebo více.

Může existovat několik možných vysvětlení, ale NEpřiřazujeme žádné jediné vysvětlení. Možnosti zahrnují, ale nejsou omezeny na:

  • Příjemci platí za zvýšení objemů.
  • Algoritmy vybírají na základě vlastních kritérií.
  • Příjemce si může být vědom nebo neuvědomovat roli robotů.

Kdo provozuje farmu botů, nekomentujeme… Předpokládáme, že jak Twitter, tak příslušné úřady pro kybernetickou bezpečnost o těchto aktivitách vědí a rozhodly se jim nebránit.

Vítejte ve světě Twitter botů (pdf), ThinkingSlow, srpen 2022

Byly identifikovány dva typy robotů:

  • Skryté – pokryté symboly přitažlivými pro skupinu a další.
  • Overt – z velké části prázdný profil (pouze lajky).

Na obrázku níže je uveden příklad každého z nich.

Skrytá vlevo, zjevná vpravo
Vítejte ve světě Twitter botů (pdf), ThinkingSlow, srpen 2022

Ve videu níže ThinkingSlow vysvětlil vyšetřování, které prováděli na globální úrovni v souvislosti s těmito roboty na Twitteru, a jaký to má dopad:

„Důvodem, proč tomu chceme věnovat hodně času, je ten, že lidé potřebují pochopit, že tyto farmy botů se nevytvářejí jen samy a samy se neřídí. Někdo konkrétně provozuje tyto farmy botů, aby zesílil konkrétní zprávy pro konkrétní lidi v konkrétních časech a má na mysli účel, jak to udělat. Toto není náhodný šum.

„Takže to, co vidíme znovu a znovu na těchto farmách robotů, na které se nyní díváme, je, že zesilují zprávy Great Reset / krajně levicové zprávy… znárodnění, další vládní zásahy prostřednictvím cenzury, klimatický alarmismus… Je tu něco docela zlověstného probíhá lidmi, kteří tyto operace skutečně provozují.

„Cíl je zcela jasný. Je to aplikovaná psychologie. Díky tomu se nepopulární politiky objevují stokrát, možná tisíckrát, populárnější, než ve skutečnosti jsou.“

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

ThinkingSlow: Your way out of the matrix, 20. srpna 2022 (28 minut)

Porovnáním tří poslanců s jejich nejbližšími kolegy (viz obrázky níže) ThinkingSlow prokázal velikost, do jaké tito roboti zesilují zprávy. Vezměte prosím na vědomí, že třetí obrázek by měl být nazván „ Vliv na zvýšení počtu sledujících a lajků robotů na tweet pro Eda Daveyho ve srovnání s přilehlými volebními obvody liberálních demokratů “.


1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *