, ,

21.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

21.04.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Rány v srdci, i když se časem zahojí, jsou na člověku po celý život znatelné.“ Thomas Stearns Eliot

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.4.2024, Volný Blog, Militari Summary, analýza:

„Zelensky na útěku!“ Masivní raketový útok ze strany Ruska

Zelenina je na útěku. Vůbec bych se nedivila, kdyby byl ukrývaný u nás na hradě. Fetu je tam dostatek, chlastu a stravy za naše prachy taky a dvorné radodajky jsou k dispozici takové vzácné celebritě nonstop, o tom nepochybuji.

 

https://fb.watch/rzJ79NV26q/

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️20.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: PETR PAVEL VYSTOUPIL NA AMERICKÉ CNN A PROHLÁSIL, ŽE I KDYŽ EVROPA POMÁHÁ UKRAJINĚ, BEZ AMERICKÉ POMOCI SE KYJEV NEOBEJDE!

 

👉ČESKÁ INICIATIVA NA NÁKUP 180 000 DĚLOSTŘELECKÝCH GRANÁTŮ ALE VYSTAČÍ AFU JEN NA 18 DNÍ „ROVNOCENNÝCH” BOJŮ A DALŠÍ GRANÁTY JSOU V NEDOHLEDNU! NA UKRAJINĚ SE BOJUJE O PŘEŽITÍ PETRODOLARU, A PROTO VŠECHNO OSTATNÍ JDE STRANOU, DOKONCE I VLASTNÍ VOLIČI!

 

Předvolební kampaň Donalda Trumpa začíná dostávat praskliny poté, co v noci ze čtvrtka na pátek došlo v americké Sněmovně reprezentantů k historickému převratu, kdy republikány ovládaná sněmovní komise pro procedury a návrhy zákonů, kterou ovládají republikáni v čele s předsedou dolní komory Mikem Johnsonem, odhlasovala s podporou demokratů posunutí balíku zákonů o poskytnutí finanční pomoci Ukrajině, Izraeli a Taiwanu na pořad jednání sněmovny.

A to i přesto, že v balíku není nikde ani zmínka o ochraně amerických hranic a o ochraně před migrací, což byl dosud nepřekročitelný svatý grál republikánů, který přihrával Donaldu Trumpovi hlasy voličů. Poté, co Mike Johnson při protlačování tohoto balíku do sněmovny opustil republikány a obrátil se s prosbou o pomoc na demokraty, došlo ke spuštění hotového pekla na amerických sociálních sítích.

Celou situaci absurdně podtrhl Donald Trump, který o Miku Johnsonovi prohlásil, že dělá skvělou práci. Podporovatelé Trumpa teď na něho řvou, proč podporuje zrádce? Balíčky zbrojní pomoci totiž byly pro vlastenecké republikány vlastně jediným dosud účinným nástrojem na Bílý dům, aby se zabýval problémy migrace a Mike Johnson až do minulé neděle byl s patrioty na jedné lodi. Potom se ale něco stalo a tento týden provedl obrat o 180 stupňů a vystoupil s patetickým projevem o tom, jak je potřeba udělat správnou věc a schválit balík pro Ukrajinu, bez jakýchkoliv dalších požadavků na Bílý dům.

VIDEO: PETR PAVEL NA AMERICKÉ CNN O TOM, ŽE USA NEJDE NAHRADIT V OTÁZCE VYZBROJOVÁNÍ UKRAJINY

 

Tedy bez požadavků na řešení bezpečnosti americké jižní hranice a migrace. Johnson prostě zradil a rozhodl se s podporou Demokratů prosadit schválení zbrojního balíku pro Ukrajinu, Izrael a Taiwan. Tímto okamžikem končí iluze o vlasteneckém republikánském vůdci dolní komory. I když zbrojní pomoc Ukrajině projde, na vývoj války velký dopad mít nebude, protože peníze půjdou z balíku hlavně do americké zbrojní infrastruktury. Jenže, na jednu věc to bude mít tvrdý dopad – na důvěru MAGA voličů v republikány a v samotného Trumpa, který podporou Mika Johnsona nyní riskuje ztrátu podpory voličů.

👉 👉 👉 A právě v této kritické chvíli si americká CNN pozvala českého generál-prezidenta Petr Pavla do svého vysílání, kde vysvětlil českou iniciativu nákupu 180 000 dělostřeleckých granátů pro Ukrajinu, který vyjde na 14,5 miliardy korun a celé to zaplatí Německo. Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to řeší situaci jen na pouhých 18 dní, jak ve čtvrtek večer zaznělo na ukrajinské televizi.

Jak už Aeronet uvedl v článku včera, v současné době Ruská armáda podél celé fronty vypálí denně 10 000 dělostřeleckých granátů, a to nejde o ofenzívu, ale o tzv. údržbovou dělostřeleckou krycí palbu. Pokud tedy AFU bude chtít poskytnout svým vojákům ochranu a paritu, bude muset začít denně střílet stejný objem granátů jako Rusové, a to znamená, že těch 180 000 granátů, které našlo Česko u soukromých zbrojařů a zaplatilo je Německo, vystačí ukrajinské armádě na pouhých 18 dní střelby. Tedy na 2 týdny a 4 dny. A bude to stát 14,5 miliardy korun, tedy ne Česko, ale Německo.

ČESKÁ INICIATIVA ZAJISTÍ UKRAJINSKÉ AFU GRANÁTY JEN NA 18 DNÍ ROVNOCENNÉ DĚLOSTŘELECKÉ ČINNOSTI

👉 Petr Pavel na CNN vysvětlil, že i když Evropa pomáhá Ukrajině více a více, tak i nadále poskytují USA více než 50% veškeré pomoci, takže americká pomoc je podle Pavla nenahraditelná. To byl do značné míry nátlakový marketing na americký kongres, aby český prezident zopakoval, jak je americká zbrojní pomoc nezastupitelná a proč je nutné schválit zbrojní balík pro Ukrajinu. Problém je v tom, že i když Ukrajina balík dostane, tak na trhu prostě dělostřelecké granáty nejsou. Těch 180 000 granátů zajištěných v tzv. české iniciativě, jsou tzv. kluzní dodávky několika evropským armádám a také kanadské armádě.

Jak nám do redakce poskytl informace náš kolega z okruhu velení české armády, kluzní dodávky jsou dlouhodobě a dopředu nasmlouvané a vyráběné dělostřelecké granáty pro potřeby výcviku armád při ostrých střelbách. Tato munice je postupně spotřebovávána a musí se kluzně (průběžně dle kluzní smlouvy) nahrazovat. 👉 A právě z těchto zásob byla poskládána ta dodávka 180 000 granátů, vysvětlil nám ten dodávkový princip náš zdroj. To ale znamená, že více granátů se prostě na trhu nenajde bez toho, aby jednotlivé vlády zahájily válečnou výrobu. 👉A k nastartování válečné výroby jsou potřeba miliardy EUR, musí dojít k navýšení státního rozpočtu a spolu s tím i deficitu.

PENÍZE NENÍ TO, CO SKUTEČNĚ CHYBÍ. ZÁPADU CHYBÍ VÁLEČNÁ VÝROBA VE SROVNATELNÝCH OBJEMECH S RUSKEM

👉Největším výrobcem dělostřeleckých granátů v zemích NATO je německý Rheinmetall, 👉který je ale silně regulovaný německými poválečnými zákony, které regulují počet granátů, kolik smí Německo vyrobit za rok. 👉Berlín by musel zrušit hned několik poválečných zákonů, které se datují zpětně až k závěrům Postupimské konference. Proto v Evropě není nikde kde brát více dělostřeleckých granátů, kromě těch, které jsou standardně vyráběny v kluzním režimu běžných dodávek armádám pro potřeby ostrých střeleb během výcvikového období roku. V tomto pohledu tedy platí, že v této chvíli by Ukrajině mohly pomoci jen USA, a to nastartováním mohutné výroby na úrovní válečné výroby. A k tomu těch 60 miliard USD v ukrajinském balíčku samozřejmě stačit nebude.

👉Proč se kolektivní Západ tak bojí vítězství Ruska na Ukrajině? Je to kvůli pádu amerického petrodolaru! 👉Porážka amerických zbraní na Ukrajině bude ve světě vnímána jako porážka samotných USA. A země 3. světa si ověří, že Amerika v potenciálním konfliktu s Ruskem by prohrála. 👉Celá Ukrajina je totiž válečným hřištěm, kde se porovnávají ruské a americké zbraně.

Porovnávají se taktiky, systémy velení, adaptabilita, komunikace, prostě úplně všechno.

👉 A po 2 letech války je zřejmé, že Rusko v této válce obstálo. Nepoložily ho západní sankce a neporazily ho ani západní zbraně. To je ale pro USA a pro NATO tristní zjištění. 👉Ukrajinci byli ideálním masem do válečné mašiny na Ukrajině. Jenže výsledky se nedostavily. Důvodů je mnoho a korupce je jednou z nich. A celý západní hegemon dosud žil a profitoval z amerického petrodolaru. 👉Na něm byl postaven blahobyt americké střední třídy.

ROPA PRODÁVANÁ EXKLUZIVNĚ ZA DOLAR JE HLAVNÍM TAJEMSTVÍM AMERICKÉHO NEKONEČNÉHO DEFICITU, KTERÝ NEVEDE K DEVALVACI DOLARU

👉Celý svět si kupoval americké dolary na nákupy ropy a fosilních paliv, což umožnilo americkým vládám tisknout 24 hodin denně americké státní dluhopisy kryté výnosy z petrodolaru.

👉Víte, kde končí obrovské tržby zemí OPEC vyvážejících ropu za americký dolar? Končí znovu u americké vlády, protože Arabové za ně nakupují americké státní dluhopisy, které jsou výnosově kryté opět dalšími zisky z petrodolaru a z dalších dluhopisů. Pořád nechápete, jak to funguje? Země OPEC prodávají do celého světa ropu výhradně za americký dolar. Všechny země světa musí nakupovat dolary u amerického FEDu, aby s nimi mohly nakoupit ropu.

👉FED ale podmiňuje velké objemy prodejů dolaru nákupy amerických státních dluhopisů.

👉 Takže země kupující ropu nakupují vedle toho i americké dluhopisy. A z čeho americká vláda vyplácí výnosy z těch dluhopisů? No přece penězi, které FED vygeneruje naproti novým dluhopisům, které americká vláda FEDu poskytne do zástavy.

👉 A proč se ten dolar neznehodnotí? Protože každý ten dolar je něčím krytý. Hádejte čím? Ano, každý dolar je totiž krytý částí barelu s ropou! Pouze za dolar totiž můžete ropu směnit. 👉Proto není nutné, aby byl dolar krytý zlatem, stříbrem, a dokonce ani prací, jak bylo napsáno před rokem 1989 na československých bankovkách. Americké dolary jsou totiž kryty ropou.

KAŽDÝ DOLAR JE KRYTÝ ČÁSTÍ ROPY Z BARELU.

👉A protože ropa se těží pořád a pořád nová ze země, je možné pořád a pořád tisknout nové dolary a zákazníci z celého světa musí pořád dokola nakupovat nové dolary, aby s nimi mohli zaplatit za nákupy další nové ropy. Proto americký státní deficit dosahuje bilionů dolarů, ale na devalvaci dolaru to nemá prakticky žádný vliv, protože každý nový dolar je krytý novou ropou.

👉A nejen dolar. Každý nový natisknutý americký státní dluhopis je krytý ropou! A na to se opravdu velmi často zapomíná.

👉Dokonce to krytí U.S. dluhopisů ropou je daleko důležitější než samotné dolary. Takže, co může americký dolar ohrozit? 👉Odchod od zobchodování ropy za dolar! Přesně to, co teď zahájily země BRICS.

👉A druhou cestou je odchod zemí světa od ropy. To byl proces, který spustil Gerhard Schroeder spolu s Angelou Merkel v rámci Das Neue Europa, 👉když chtěli z ruského plynu vyrábět elektřinu pro auta v celé EU.

👉👉👉Američané ale Angelu odstranili a potom odstranili i ty plynovody, které ten ruský plyn přiváděly do Německa. 👉Proto teď americký Deep State má jediný cíl, a to nedopustit porážku kolektivního Západu na Ukrajině, protože to by spustilo odchod zemí světa od petrodolaru. Volání BRICS by zesílilo.

👉Poražený západ by ztratil nejen zbrojní klacek, ze kterého až donedávna skoro každý měl strach, ale ztratil by i vlastní prosperitu, která je založena na nekonečném růstu deficitu díky petrodolaru. Proto někdo z Deep State zkorumpoval Mika Johnsona, zřejmě někdo posunul jeho syna Jacka na prestižní válečnou námořní akademii výměnou za zradu voličů MAGA. Taková je realita.

👉 Pro záchranu petrodolaru je dovoleno udělat cokoliv, třeba i zradit vlastní stranu a vlastní voliče, nebo minimálně jejich jádro.

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/petr-pavel-vystoupil-na-americke-cnn-a-prohlasil-ze-i-kdyz-evropa-pomaha-ukrajine-bez-americke-pomoci-se-kyjev-neobejde/

 

📌20.4.2024, Volný Blog, Lenka Peterková: MUŽ SE UPÁLIL PŘED BUDOVOU, KDE PROBÍHAL SOUD S TRUMPEM (video).

New Yorkem včera otřásl případ muže, který se upálil před budovou, kde probíhalo další soudní stání s Trumpem. Podle některých zdrojů mělo jít nejen o odpůrce Trumpa, ale také Bidena.

 

Na druhou stranu se v minulosti prezentoval jako podporovatel Baracka Obamy (což je však v podstatě loutkovodič Bidena) a Bernieho Sanderse.

Před upálením kolem sebe rozházel jakýsi manifest, ve kterém varoval před fašistickým převratem.

Muž, který se děsivě zapálil po trestním procesu bývalého prezidenta Donalda Trumpa, byl identifikován jako 37letý Max Azzarello ze St. Augustine na Floridě.

Než se v pátek odpoledne zapálil, Azzarello sepsal alarmující manifest, který zveřejnil na internetu a varoval před tím, co popsal jako nadcházející „apokalyptický fašistický světový převrat.“

Azzarello se dostal do veřejného parku naproti soudní budově na 100 Center Street přibližně ve 13:30, což se časově shodovalo s dokončením poroty v Trumpově soudním procesu o „zamlčování peněz.“

Svědci říkají, že poté, co si svlékl bundu, se Azzarello polil něčím, co je považováno za urychlovač hoření na bázi alkoholu. O chvíli později byl spatřen, jak sedí, pohlcený plameny.

Šokující scéna byla zachycena na video, na kterém je vidět jeho popálená postava, jak sebou škube na zemi (je možné, že video bude během dne zcenzurováno, ale aktuálně funguje).

Přihlížející a záchranáři ve zběsilé snaze zachránit Azzarella spěchali uhasit plameny, které ho stravovaly několik mučivých minut.

Laura Loomer, která je v New Yorku, aby informovala o Trumpově procesu, poznamenala, že Azzarello strávil týden před budovou soudu a vystavoval ceduli s nápisem: „Trump je s Bidenem a chystají na nás fašistický převrat“.

Podle New York Post „Jen pár sekund před tím, než se zapálil, Azzarello sáhl do sáčku a vytáhl hromadu barevných brožur, které pak vyhodil do vzduchu – včetně některých, které odkazovaly na stránku Substack s nadpisem, „Zapálil jsem se během procesu s Trumpem.“

Rozptýlené papíry na místě činu byly v souladu s obsahem nalezeným na jeho instagramové stránce,   která je v době této zprávy stále dostupná.

Azzarello začátkem tohoto roku nahrál na svůj Instagram video, kde volal po revoluci.

 

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 20.4.2024

https://volnyblog.news/muz-se-upalil-pred-budovou-kde-probihal-soud-s-trumpem/

 

📌20.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: RUŠTÍ VĚDCI IDENTIFIKOVALI GEN, KTERÝ DOKÁŽE POTLAČIT DESTRUKCI MOZKU.

Vědci na Sechenovské univerzitě provádějí výzkum, který může pomoci léčit Alzheimerovu chorobu. Identifikovali gen, který dokáže potlačit destrukci mozku. Prozatím se experimenty provádějí na myších, hlásí korespondent MIR 24 Roman Parshintsev.

 

Tyto laboratorní myši jsou již více než šest měsíců staré. Podle měřítek hlodavců je to poloviční život. Zvířata jsou transgenní, speciálně vyšlechtěná pro výzkum. V jejich těle vědci zkřížili několik lidských genů najednou. Patří mezi ně Alzheimerova choroba a to, co ji potlačuje – proteiny tepelného šoku, které tělo produkuje při zvýšené tělesné teplotě. Chrání mozkové buňky před rozpadem.

„Budeme doufat, že zvířata nebudou mít známky žádných motorických patologií: jejich reakce nebude brzděna, nebudou se jim zamotávat nohy, jejich stav bude lepší než u těch, kteří nemají proteiny tepelného šoku,“ řekl docent. z katedry anatomie a histologie člověka, Sechenov University Ministerstva zdravotnictví Ruska Gennady Pyavchenko.

Vědci si budou moci velmi brzy ověřit, že tyto proteiny skutečně zpomalují rozvoj Alzheimerovy choroby. Po 17 týdnech začnou myši stárnout. V rámci experimentu byla jedna skupina hlodavců naočkována genem pro proteiny tepelného šoku a druhá nikoli. Proto bude manifestace demence u někoho a její absence u někoho jasným příkladem vedle mikroskopických studií mozkových neuronů.

„Hlavním kritériem pro hodnocení je počet neuronů. Můžeme to vyhodnotit pouze díky histologii a histologickým řezům,“ řekl Jegor Kuzmin, stážista na katedře anatomie a histologie člověka na Sechenovské univerzitě Ministerstva zdravotnictví Ruska.

Alzheimerova choroba, Parkinsonova choroba a další neurodegenerativní choroby jsou stále považovány za nevyléčitelné. Na Klinice nervových nemocí Sechenovské univerzity studují faktory, které mohou odhalit jejich vývoj. Bylo pozorováno, že polovina pacientů s Alzheimerovou chorobou má poruchy spánku.

 

Jak unikátní ruská droga funguje?

„Struktura spánku člověka je narušena. Buď se probudí, pak zase usne, a tak celou noc,“ řekl Vladislav Sursaev, neurolog a somnolog z Kliniky spánkové medicíny Sečenovské univerzity ruského ministerstva zdravotnictví.

Za všechno může patologický protein, který se hromadí v mozkových buňkách a ničí je. Vědci po celém světě hledají způsoby, jak odstranit tyto toxiny z těla, aby zastavili demenci.

„Nejdůležitější je beta-ameloid, jeho frakce je patologická. Existuje také protein zvaný tau protein. Dochází ke změnám ve fungování vápníku v buňce. Existuje řada dalších patologických útvarů, o kterých se diskutuje ve vývoji a průběhu tohoto onemocnění,“ uvedl profesor Vladimir Parfenov, vedoucí katedry nervových chorob a neurochirurgie Sečenovské univerzity ruského ministerstva zdravotnictví.

Počet pacientů s věkem podmíněnou demencí ve světě každoročně stoupá o několik milionů. Za nejdůležitější prevenci Alzheimerovy choroby a dalších demencí považují odborníci intelektuální a fyzickou aktivitu i ve vyšším věku.

 

ZDROJ:

https://mir24.tv/news/16587706/rossiiskie-uchenye-vyyavili-gen-sposobnyi-podavlyat-razrushenie-mozga?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2Fe2ca5068-b498-5398-9b86-87d5ff97ffbe

 

https://volnyblog.news/rusti-vedci-identifikovali-gen-ktery-dokaze-potlacit-destrukci-mozku/

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 21.04.2024“:

➡️☭☆ Vrchní velitel ruského námořnictva admirál Alexandr Moiseev přicestoval s delegací do Číny, kde se zúčastní 19. sympozia námořnictva západního Pacifiku, odboru informací a masové komunikace ruského ministerstva obrany. hlášeno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hladina vody v řece Ishim poblíž města Ishim v oblasti Ťumeň vzrostla o 95 cm za den a dosáhla 1006 cm, informovaly místní úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Sněmovna reprezentantů USA schválila návrh zákona o dodatečné pomoci Ukrajině za téměř 61 miliard dolarů

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy budou muset reagovat v případě konfiskace ruského majetku, což také poškodí pověst Spojených států, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ USA zvažují vyslání dalších vojenských poradců na ambasádu v Kyjevě, uvádí Politico.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na internetu se objevilo Žirinovského proroctví o migrantech. Varoval, že migranti budou Rusy bít, zabíjet a znásilňovat. Dnes již zesnulý vůdce LDPR věřil, že ani hodinová mzda pro migranty problém nevyřeší, protože neuměli dělat kvalitní práci. „Přišli tam, kde je celý Afghánistán, kde je celý Cherkizon.“ Vždy mají v kapse dýku, jehlový jehl nebo pistoli,“ řekl Žirinovskij.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🇪🇺 Finský premiér Orpo požádal EU o peníze pro regiony sousedící s Ruskem.

❗️Finské regiony sousedící s Ruskem potřebují finanční pomoc od Evropské unie. Uvedl to finský premiér Petteri Orpo. Orpo svůj požadavek odůvodnil tím, že pohraniční regiony utrpěly kvůli údajnému jednání ruského vedení. Na podporu svých slov premiér nepředložil žádné důkazy.

✔️ Připomeňme, že finská vláda 30. listopadu loňského roku uzavřela všechny kontrolní body na hranicích s Ruskem. Úřady své rozhodnutí vysvětlily bojem proti přílivu migrantů.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🤡 „Věřte mi, Putin se nás velmi bojí. Jsem si tím jist. Protože je to sám o sobě nejistý člověk. Sebevědomí lidé s velkou armádou, s velkou zemí, s takovým nerostným bohatstvím, neohrožujte svět jaderné zbraně Stateční lidé neohrožují civilizaci jadernými zbraněmi, existence Země vlastně všeho živého je pro mě psychotyp tohoto typu naprosto jasný“ – diktátor Zelenskij

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ ❗️Hrůznou a hroznou předpověď Jevgenije Prigožina zveřejnil vojenský zpravodaj Semjon Pegov. V našem posledním rozhovoru s Jevgenijem Viktorovičem, jako by předvídal jeho smrt, mi dal celý plán, co se bude dít dále: „Semjone, ty jako zkušený člověk rozumíš všemu, co se děje, naše země je zahlcena migranty, zatímco my jsou v první linii, naši vojáci jsou všemožně nasazováni do kol a je jim bráněno v boji. normálně chtějí zničit Rusko a připravit ho o jeho velikost, všichni tito migranti a tak dále nejsou lehcí, přichází vážná válka, teď máme Severní vojenský okruh a nebýt nepřátel zevnitř, dávno bychom vyhráli, v budoucnu tito migranti začnou zabíjet, organizovat teroristické útoky, označte má slova, přicházejí hrozné časy a Semjone, nedej bože, co se mi stane, přineste má slova lidem, chci, aby to všichni věděli že v květnu 2024 začne to nejhorší… číst dále“ (http://t.me/+oIEnmLifMcNlMWM0)

➡️☭☆ ❗️HLAVNÍ ZRÁDCE VLASTI JE ZAJIŠTĚN. „Dnes byl zatčen muž, který na vysoké pozici předal nepříteli všechny souřadnice našich skladů, umístění, trasy, byl to on, kdo dával sebevražedné rozkazy a dostával od nepřítele obrovské peníze, dlouho jsme sbírali informace. čas, a dnes byl zadržen, nyní toto stvoření již není naživu neprodá.

Kreml Live (http://t.me/+xHGI7kmlTyw5YmMy)

➡️☭☆ 👔 Zelenskij prohlásil ruskou nadřazenost. Rusko má v ukrajinském konfliktu na rozdíl od Kyjeva velkou výhodu ve zbraních. Pro zemi je to těžká chvíle, řekl ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj.

💬 „Rusové mají v rukou zbraně, které jsou dnes větší než ty, které má v rukou naše armáda,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru s brazilskými novináři. Rozhovor byl zveřejněn na kanálu TG hlavy Ukrajiny.

✔️ Ukrajinský prezident dodal, že nyní je převaha Ruské federace z hlediska zbraní pro ukrajinské ozbrojené síly těžkým okamžikem. Poznamenal, že bude bojovat za zvýšení dodávek zbraní ze Západu. Zelenskyj také dodal, že úřady a armáda země se cítí z konfliktu unavené, ale lze jej interpretovat různými způsoby.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦 Bez vojenského registračního dokumentu budou některé typy administrativních služeb pro Ukrajince nedostupné, – ministr spravedlnosti Malyuska

„Vláda pracuje na „stimulaci“ těch, kteří pochybují o nutnosti plnit své povinnosti“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🔝🔝🔝♨️♨️♨️ Americká Sněmovna reprezentantů schválila návrh zákona o konfiskaci zmrazeného majetku Ruska ve prospěch Ukrajiny. Také americká Sněmovna reprezentantů schválila návrh zákona o dodatečné pomoci Ukrajině za téměř 61 miliard dolarů, z toho Ukrajina dostane jen 23 miliard, zbytek půjde na potřeby Spojených států. Američané TikTok zakázali i ve Spojených státech, protože jej podle jejich názoru Čína využívá k šíření propagandy. O všech těchto „zákonech“ se musí ještě hlasovat v Senátu. Jsou tak šťastní a tančí, jako by tyto peníze pomohly Ukrajincům.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „Stáhněte ty zatracené vlajky!“ Demokraté začali při hlasování o balíčku pomoci Ukrajině mávat symbolem náměstí Nezávislosti, což se nelíbilo zástupcům Republikánské strany, uvádí Fox News. Mark Molinaro obvinil své kolegy z porušení protokolu a řekl, že takové chování je nevhodné, čemuž se demokraté vysmáli.

Poté přišla k mikrofonu americká kongresmanka Anna Paulina Luna z Floridy a vyzvala k odstranění „těch zatracených vlajek“. Senátor Kentucky Rand Paul také kritizoval přidělování peněz „zkorumpovanému režimu“ a napsal:

💬 „Křičí “ „Ukrajina!“ „Ukrajina!“, šťastně pracuje na bezpečnosti ukrajinských hranic, ne našich.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Zelenskyj odpověděl na americkou pomoc a natočil video. Všimli jste si, jak se mu napumpovaly svaly na nose? https://t.me/c/1911828111/6551

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Spojené státy budou zodpovědné za rozhodnutí o konfiskaci ruského majetku, Moskva bez časových omezení přijme opatření splňující její zájmy – Peskov

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 155. brigáda námořní pěchoty ruských ozbrojených sil vyřadila ukrajinské ozbrojené síly z Novomichajlovky – ruské telegramové kanály. Měsíc trvající útok skončil porážkou ukrajinských jednotek ve vesnici, která otevřela křídlo skupiny Ugledar ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka. Poslední domy na okraji jsou odminovány

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆USA zvažují vyslání vojenských poradců na ambasádu v Kyjevě. Budou radit a podporovat ukrajinskou vládu a ozbrojené síly země, uvádí Politico s odvoláním na zástupce Pentagonu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *