Petr Pavel vystoupil na americké CNN a prohlásil, že i když Evropa pomáhá Ukrajině, bez americké pomoci se Kyjev neobejde!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.4.2024

Petr Pavel vystoupil na americké CNN a prohlásil, že i když Evropa pomáhá Ukrajině, bez americké pomoci se Kyjev neobejde! Česká iniciativa na nákup 180 000 dělostřeleckých granátů ale vystačí AFU jen na 18 dní “rovnocenných” bojů a další granáty jsou v nedohlednu! Na Ukrajině se bojuje o přežití petrodolaru, a proto všechno ostatní jde stranou, dokonce i vlastní voliči!

Předvolební kampaň Donalda Trumpa začíná dostávat praskliny poté, co v noci ze čtvrtka na pátek došlo v americké Sněmovně reprezentantů k historickému převratu, kdy republikány ovládaná sněmovní komise pro procedury a návrhy zákonů, kterou ovládají republikáni v čele s předsedou dolní komory Mikem Johnsonem, odhlasovala s podporou demokratů posunutí balíku zákonů o poskytnutí finanční pomoci Ukrajině, Izraeli a Taiwanu na pořad jednání sněmovny.

A to i přesto, že v balíku není nikde ani zmínka o ochraně amerických hranic a o ochraně před migrací, což byl dosud nepřekročitelný svatý grál republikánů, který přihrával Donaldu Trumpovi hlasy voličů. Poté, co Mike Johnson při protlačování tohoto balíku do sněmovny opustil republikány a obrátil se s prosbou o pomoc na demokraty, došlo ke spuštění hotového pekla na amerických sociálních sítích.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 19.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *