21.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ZAJÍMAVÝ SOUDNÍ PROCES: HOLANDSKÉ VLÁDNÍ STRANY BYLY OBŽALOVÁNY Z KLAMÁNÍ VOLIČŮ, BUJÍCÍ NĚMECKÝ FAŠISMUS:

 

📌💉🎚️ 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️VOLNÝbloG, Jana Černeková: ANALÝZA NADMĚRNÉ ÚMRTNOSTI VE 125 ZEMÍCH SVĚTA:

 

👉Nadměrná úmrtnost byla v dotčené době vykazována po celém světě, s výjimkou těch zemí, které se v podstatě neúčastnily covidového podvodu, což znamená, že nezaváděly drakonické restrikce a ani nikoho nenutily pod výhružkami k aplikaci experimentálních injekcí.

 

JAK VYSOKÁ JE PŘESNĚ TATO NADMĚRNÁ ÚMRTNOST?

 

👉Skupina vědců vedená bývalým kanadským profesorem Denisem Rancourtem zjistila: mezi 11. březnem 2020 a 5. květnem 2023 činila nadměrná úmrtnost v 93 zemích nejméně 30,9 milionu. ☝️

 

👉Celkem bylo dotazováno 125 zemí, ale v některých zemích nebyly k dispozici dostatečné údaje.

 

Podle vědců je nadměrná úmrtnost způsobena především koronavirovými opatřeními, včetně lockdownů, škodlivých lékařských zákroků a vakcín proti COVID-19.

 

👉Výzkumníci potvrdili, že 17 MILIONŮ Z TĚCHTO 30,9 MILIONU NADMĚRNÝCH ÚMRTÍ BYLO ZPŮSOBENO TAKZVANÝMI VAKCÍNAMI. 👹

 

👉Analyzovali data ze zemí, kde došlo K VELKÉMU NÁRŮSTU ÚMRTNOSTI PO OČKOVÁNÍ NEBO POSILOVACÍ KAMPANI. Zabývali se počtem podaných dávek vakcín a úmrtími v průběhu let.

 

Ve 30 procentech zkoumaných zemí nedošlo před zavedením takzvaných vakcín nebo posilovacích dávek k žádné nadměrné úmrtnosti. Zaznamenali velmi významnou korelaci mezi zaváděním vakcín proti COVID-19 a prudkým nárůstem úmrtnosti.

 

👉 V 97 PROCENTECH ZKOUMANÝCH ZEMÍ DOSÁHLA NADMĚRNÁ ÚMRTNOST VRCHOLU KONCEM ROKU 2021 NEBO ZAČÁTKEM ROKU 2022, KDY BYLY ZAVEDENY POSILOVACÍ DÁVKY. 👹

 

Rancourt poukázal na to, že kritici často říkají, že očkovací nebo posilovací kampaně v některých zemích nejsou spojeny s prudkým nárůstem úmrtnosti. 👹

 

Poznamenal, že očkovací kampaně nezpůsobují takové výkyvy ve všech případech, a že je to způsobeno věkem očkovaných, zdravotním stavem populace a dalšími faktory. 👹

 

VĚDCI DOSPĚLI K ZÁVĚRU, ŽE NADMĚRNOU ÚMRTNOST BĚHEM OBDOBÍ COVIDU ZPŮSOBILA ZDRAVOTNICKÁ ZAŘÍZENÍ. 30,9 MILIONU MRTVÝCH NAVÍC, TO JE ASI JAKO BY CELÉ NIZOZEMSKO A BELGIE BYLY VYHLAZENY NAJEDNOU. 👹

 

Mapa:

 

https://volnyblog.news/analyza-nadmerne-umrtnosti-ve-125-zemich-sveta/

 

 

 

📌21. července 2024: ⚡️ ZELENSKYJ HROZÍ MAĎARSKU ENERGETICKOU KRIZÍ 👹

 

Maďarsko čelí palivové krizi, protože Ukrajina přerušila tranzit ruské ropy, píše Politico.

Maďarsko se snaží vyhnout výpadkům proudu a nedostatku pohonných hmot poté, co Ukrajina zavedla částečný zákaz tranzitu ruské ropy přes své území. Minulý měsíc Kyjev zablokoval tranzit ropy ropovodem, kterým do střední Evropy proudí ropa ruské společnosti Lukoil.

 

Tento krok vyvolal v Budapešti znepokojení, uvedla publikace, protože země získává přibližně 70 % svého vývozu ropy z Ruska. Podle odborníků mohou Maďaři v příštích týdnech čelit přemrštěným cenám energií a nedostatku elektřiny, pokud úřady země nenajdou východisko ze situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/27788

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ DRONY TYPU FPV ZAPÁLILY AMERICKÉHO OBRNĚNCE V DONĚCKÉ OBLASTI; PUTIN VZHLÍŽÍ K PŘÍŠTÍMU VÍTĚZSTVÍ V OBCI KRASNOHORIVKA SEVEROZÁPADNĚ OD MĚSTA DONĚCK

 

https://youtu.be/5bbMx4wqLzo?si=qnhM6ttYtpydArCy

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ DO UKRAJINY 39 DRONY, 5 „KŘIŽUJÍCÍMI“ RAKETAMI A BALISTICKÝMI RAKETAMI PŘI NOČNÍM ÚTOKU

 

https://youtu.be/MJQ398WdsBo?si=Ca6lRDR5jJL-Z7oT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: HÚTIJSKÉ RAKETY LETĚLY SMĚREM NA IZRAEL PO ÚTOKU IZRAELCŮ NA JEMEN; PANIKA V EILATU

 

https://youtu.be/YXLVcXcvxjw?si=2HqO5ifMYPaLm7PS

 

 

 

📌 🙈 🙈 🙈21. července 2024: MEZINÁRODNÍ BOTANICKÝ KONGRES SCHVÁLIL PŘEJMENOVÁNÍ VÍCE NEŽ 200 ROSTLIN, HUB A ŘAS, JEJICHŽ NÁZVY JSOU POVAŽOVÁNY ZA RASISTICKÉ:

 

TAKZVANÝ „WOKISMUS“ JIŽ PROLEZL CELÝM SVĚTEM AŽ DO TÉ MÍRY, ŽE SE MĚNÍ MNOHÉ NÁZVY NEJEN ROSTLIN, ALE TAKÉ ZVÍŘAT, DÁLE ZEMĚPISNÉ POJMY, NÁZVY NEMOCÍ, POKRMŮ A PRAKTICKY ČEHOKOLI, CO VÁS JEN NAPADNE.

 

🙈Problém to samozřejmě bude zejména pro odborníky v daných oblastech, kteří se budou muset naučit nové názvosloví a PODOBNÉ ZMĚNY SEZNÁ TAKÉ ŠKOLSTVÍ, NEBOŤ ZMĚNY NÁZVŮ POVEDOU I K VÝMĚNĚ UČEBNIC, ALE I RŮZNÝCH ENCYKLOPEDIÍ, HERBÁŘŮ APOD.

 

🙈Důsledky masového přejmenovávání si jistě dokážete domyslet sami, neboť NEPŮJDE JEN O ZMĚNY V JEDNÉ ZEMI, ALE PŮJDE O ZMĚNY GLOBÁLNÍ.

🙈 U rostlin a živočichů jsou navíc používány názvy latinské, které umožňují odborníkům z různých zemí si vzájemně porozumět.

 

Samozřejmě se tedy budou tyto změny týkat i změn latinských názvů, které se budou muset odborníci – mimo názvů ve svém jazyce – znovu naučit a zároveň budou nuceni zapomenout ty, které měli zažité. 👹

 

👹Botanici z celého světa, kteří se sešli na 20. mezinárodním botanickém kongresu v Madridu, který se konal od 21. do 27. července, hlasovali pro přejmenování rasisticky znějících rostlin, píše deník The Times. Stovky rostlin, hub a řas změní od roku 2026 své názvy.

 

„Předmětem sporu jsou například druhová jména obsahující slovo „Caffra“, což je pejorativní výraz pro černochy, zejména v době apartheidu v Jižní Africe. Je spojen s imaginární rasismem a ospravedlňováním bělošské nadřazenosti,“ poznamenává Journal of South African Studies.

 

👹KE ZMĚNÁM NÁZVŮ MÁ DÁLE DOJÍT U ROSTLIN, JEJICHŽ NÁZVY NESOU JMÉNA OTROKÁŘŮ NEBO JEDINCŮ, KTEŘÍ BYLI V DNEŠNÍ DOBĚ UZNÁNI JAKO RASISTÉ. 👹

 

Například Hibbertia (rostlina v titulním obrázku) pochází od George Hibberta, člena britské lobby za otroctví.

 

Tyto změny budou doprovázeny vytvořením zvláštní komise, která bude mít na starosti zavedení nových názvů rostlin, hub a řas identifikovaných od 1. ledna 2026.

 

„Je to malý krůček k rozpoznání problému,“ říká taxonom rostlin z Australské národní univerzity v Canbeře Kevin Thiele 👹, který inicioval tento nejnovější návrh.

 

👉 Jiní biologové se obávají dopadu těchto změn na názvosloví. „To by mohlo potenciálně způsobit mnoho zmatků a problémů v mnoha jiných oborech než v botanice,“ říká Alina Freire-Fierro, botanička z Technické univerzity v Cotopaxi v Ekvádoru.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/mezinarodni-botanicky-kongres-schvalil-prejmenovani-vice-nez-200-rostlin-hub-a-ras-jejichz-nazvy-jsou-povazovany-za-rasisticke/

 

 

📌21. července 2024, 👉 👉 👉 ZAJÍMAVÝ SOUDNÍ PROCES: HOLANDSKÉ VLÁDNÍ STRANY BYLY OBŽALOVÁNY Z KLAMÁNÍ VOLIČŮ:

 

Než půjdeme přímo k věci, tak neznalým připomínám, že volby s docela velkým náskokem vyhrála politická strana PVV Geerta Wilderse. ŠLO O REAKCI VOLIČŮ NA POSTUPUJÍCÍ VÝMĚNU OBYVATEL, ISLAMIZACI A TVRDÉ UPLATŇOVÁNÍ GREEN DEALU.

 

Trvalo půl roku, než se daly dohromady 4 koaliční strany, z nichž 3 jsou otevřeně systémové. Aby vůbec koalice vznikla, vzdala se PVV mnoha svých programových bodů.

 

Podmínkou složení koalice 4 stran však bylo, že Wildersova PVV nebude mít premiéra, jak je zvykem u vítězné strany, ale nebude mít ani téměř žádná důležitá ministerstva, vyjma jediného – a to ministerstva pro migraci.

 

Posléze padla dohoda, že premiérem bude nestraník, což vedlo k tomu, že do čela země byl postaven zednář 👹 a bývalý šéf tajných služeb 👹.

 

Program byl plně přizpůsoben globalistické politice minulé vlády a důležitá ministerstva si rozebraly politické strany, které měly výrazně menší podporu než PVV.

 

Nicméně voliči chtěli jinou vládu, většina dala najevo, že chce totální změnu politiky – a to nejen co se týká výměny obyvatel, ale i v jiných ohledech. Například žádali zcela jiný postoj k Ukrajině a Green Dealu.

 

Proto byla nedávno podána žaloba na tři ve vládě dominantní strany, tedy koaliční partnery PVV – šéfy stran VVD, NSC a BBB.

 

Dne 14. května se konalo slyšení proti Yesilgözové (VVD), Omtzigtovi (NSC) a Van der Plasové (BBB). OBŽALOVANÍ SE NEDOSTAVILI A SOUDCE JE ODSOUDIL V NEPŘÍTOMNOSTI, PÍŠE LIGA, COŽ JE ASOCIACE, KTERÁ POLITIKY ŽALOVALA, V „BIZARNÍ“ AKTUALIZACI.

 

👉 👉 👉 PAK SE STALO NĚCO ZVLÁŠTNÍHO: 👉 SOUDCE SE ROZHODL POSTOUPIT PŘÍPAD VYŠŠÍMU SOUDU.

 

Sdružení dostalo možnost předložit obhajobu před jednáním konaným dne 25. června. Dne 9. července SOUD VYNESL „NEPOCHOPITELNÝ ROZSUDEK.“

 

ROZSUDEK ZNÍ: „Okresní soud zastává názor, že věc musí být projednána a rozhodnuta obchodním kolegiem tohoto soudu. 👉 O nárocích neurčité hodnoty v zásadě rozhoduje senát v jiných věcech, než jsou věci okresních soudů.

 

👉 Pouze v případě, že existují jasné náznaky, že pohledávka nepředstavuje hodnotu vyšší než 25 000 EUR, čemuž tak podle názoru okresního soudu v případě projednávané věci není, bude se žalobou zabývat okresní soud.

 

👉 „Toto rozhodnutí je zcela v rozporu s požadavkem na předvolání, který jsme stanovili! Ve výzvě žalobců není výslovně požadována žádná náhrada, to je uvedeno tučným písmem v předvolání a opět v žalobě Asociace,“ poznamenává Zwarts. „Soudce to zcela ignoroval.“

 

Zwarts, kterého zastupuje spolužalobce Leo Bijl, dodává: „👉 Rozhodně se nenecháme odříznout, 👉 natož umlčet jakoukoli justiční zvůlí, která není v souladu se zákonem!“

 

Soudní proces proti Yesilgözové, Omtzigtovi a Van der Plasové bude pokračovat 21. srpna. „Nová vláda musí sestavit kabinet společně s Wildersem. Budeme znovu oklamáni?“ ptá se Liga.

 

Asociace vypracovala právní upozornění, které obsahuje řadu podmínek, které jsou v zájmu všech. Předsedové 3 politických stran jsou vázáni následujícími podmínkami:

 

ZAVÉST ZÁVAZNÁ REFERENDA: 👍

 

👉 Neutralita a mírová jednání o válce na Ukrajině obecně zavazují k zastavení dodávek zbraní a finančních zdrojů na udržení války, která není naší válkou.

👉 Zákaz zavádění CBDC a digitální ID.

👉 Vyřazení Bilderbergu a Světového ekonomického fóra (Velkého resetu) ze spolupráce.

👉 Zveřejnění všech dokumentů a smluv s WEF.

👉 Okamžité zrušení sankcí vůči Rusku a získání dostupné energie.

👉 Asociace si to chce vynutit pod hrozbou pokuty.

 

„Pokud tomu společně nezabráníme, naše děti budou poslány do zákopů ve válce, která není naše! Nevolené WEF vytváří v Nizozemsku revoluci, která se v souladu s článkem 96a našeho trestního zákoníku trestá odnětím svobody až na 30 let!“ 👍

 

Tolik zpráva z Holandska, ke které je nutno ujasnit, že mnoho tamních politiků se angažuje ve WEF a Bilderbergu. Členy bylo mnoho vládních politiků, včetně bývalého premiéra a ministrů.

 

👉 👉 👉 LZE TO PŘIROVNAT K NAŠÍ POLITICKÉ SCÉNĚ, KDE JE VE VŠECH SYSTÉMOVÝCH STRANÁCH NEMALÁ ČÁST POLITIKŮ ČLENY ASPEN INSTITUTU, KTERÝ PAK DOMINUJE I V ŘADÁCH KAŽDÉ VLÁDY ZA POSLEDNÍ ZHRUBA DVĚ DESETILETÍ.

 

Právě členství v těchto organizacích jasně poukazuje na fakt, že dané strany nejsou loajální k vlastní zemi, ale vládnou především v zájmu svých loutkovodičů.

 

👉 👉 👉 NAKONEC JE CELKEM JEDNO, KTERÁ Z UVEDENÝCH GLOBALISTICKÝCH ORGANIZACÍ JE V DANÉ ZEMI DOMINANTNÍ, JSOU TOTIŽ VZÁJEMNĚ PROPOJENY A NITKY VE VŠECH PŘÍPADECH KONČÍ U ROCKEFELLERŮ… 👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/mezinarodni-botanicky-kongres-schvalil-prejmenovani-vice-nez-200-rostlin-hub-a-ras-jejichz-nazvy-jsou-povazovany-za-rasisticke/

 

 

📌21. července 2024: BUJÍCÍ NĚMECKÝ FAŠISMUS: MANŽELÉ VYPRÁVÍ, JAK U NICH PROBĚHLA RAZIE KVŮLI ZAKÁZANÉMU ČASOPISU 👹 (video):

 

👉 ZATÍMCO NĚMCI VE VELKÉM VÍTAJÍ SVÉ BUDOUCÍ VRAHY A AKTUÁLNĚ JIM JAK NA BĚŽÍCÍM PÁSU ROZDÁVAJÍ OBČANSTVÍ, NA DRUHÉ STRANĚ JSOU PRONÁSLEDOVÁNI TI, KTEŘÍ SE PROTI TÉTO POLITICE OTEVŘENĚ VYMEZUJÍ.

 

Jak jste si zde již mohli opakovaně přečíst, tak před pár dny byl vydán zákaz provozování největšího německého alternativního média, časopisu Compact.

 

👉 V domovech jeho provozovatelů a zaměstnanců došlo k raziím a pod hrozbou tvrdých trestů bylo zakázáno dokonce i nošení propagačních triček tohoto – zejména u východních u Němců velmi oblíbeného – média.

 

Manželé Elsässerovi, kteří Compact provozují, nyní popsali, jak probíhala razie a co vše jim komando vyslané fašistickou vládou zabavilo.

 

👉 👉 👉 Paní Elsässerová: „Ráno v 6:30 jsem byla nahá obklopena ozbrojenými policisty.“ Dále popisuje, jak jim vtrhlo černě oblečené komando do ložnice a postupně do celého domu.

 

Prvně si prý myslela, že je to jenom zlý sen. Poté jim prohledali celý dům a ZABAVILI NALEZENÉ CENNOSTI. Komando se k nim chovalo jako k těžkým zločincům.

 

👉 Jürgen Elsässer vysvětluje, co jim bylo zabaveno.

VZALI MU PŘEDEVŠÍM JEHO SBÍRKU KARLA MAYE. ZABAVENO BYLO I ZLATO A STŘÍBRO ZE SOUKROMÉHO MAJETKU. BYLY ODVEZENY I SOUKROMÉ VĚCI JEHO MANŽELKY A ZAMĚSTNANCŮ.

((*NE*legální drancování, rabování!!!))

 

Útočné chování jednotek ministryně Faeserové připomíná relativně nedávnou temnou kapitolu německých dějin. Pozdější generace historiků si budou lámat hlavu nad tím, proč „už nikdy“ zastaralo pod červeno-zelenou koalicí.

 

Skutečnost, že iniciátoři tohoto vývoje vystupují jako „strážci demokracie,“ lze odbýt jako neobratný 👉 omyl obyvatelstva z 👉 již částečně vymytými mozky, 👉 které takové podmínky zjevně vnímá jako „normální“ a 👉 poslušně volí samozvané „demokratické strany.“

 

ALESPOŇ V ZÁPADNÍCH SPOLKOVÝCH ZEMÍCH!

 

👉 Představte si, jaký povyk by nastal, kdyby se něco takového stalo v jakékoli zemi, 👉 která není v ideologickém souznění s politikou EU.

👉 Co by se asi stalo, 👉 kdyby tam takto komando vtrhlo do domu vládních kritiků a okradlo je o cennosti? To by byl poprask!

 

Umíte-li německy, můžete se na výpověď manželů Elsässerových podívat ve videu:

 

V dalším videu se dozvíte, co vše bylo manželům zabaveno:

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/bujici-nemecky-fasismus-manzele-vypravi-jak-u-nich-probehla-razie-kvuli-zakazanemu-casopisu-video/

 

 

📌21. července 2024, Slovenská republika, Historické kroniky: ČO NÁM VZALI, TO NÁM VRÁTIA! (1939)

 

Viedenskou arbitrážou v Novembri roku 1938 stratilo Slovensko územie s rozlohou 10.390 kilometrov štvorcových, na ktorom žilo vyše 850.000 obyvateľov.

Z nich sa podľa posledného sčítania obyvateľstva z roku 1930 hlásilo viac ako pol milióna osôb k maďarskej a takmer tristo tisíc osôb k slovenskej a českej národnosti.

Od 5. do 10. novembra 1938 obsadilo zabrané územie maďarské vojsko.

Maďarská vláda na južnom Slovensku likvidovala občianske a sociálne práva a obnovila hrubú odnárodňovaciu politiku, čo vyvolávalo odpor medzi miestnymi Slovákmi.

Na Slovákov ktorí sa ocitli za hranicami nového štátu sa nezabúdalo ani v piesňach.

 

https://youtu.be/-SBVTc0Tong?si=Aw8S7HS5WrcCzGUV

 

 

📌21. července 2024, 16:09: V OBLASTI BELGOROD FUNGOVAL SYSTÉM PROTIVZDUŠNÉ OBRANY JIŽ POTŘETÍ ZA DEN:

 

Posádky protivzdušné obrany sestřelily nepřátelský dron nad územím oblasti Belgorod.

 

Ukrajinský bezpilotní letoun byl zničen v neděli kolem 15:10 moskevského času, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Posádky protivzdušné obrany sestřelily nepřátelský dron nad územím oblasti Belgorod.

 

Ukrajinský bezpilotní letoun byl zničen v neděli kolem 15:10 moskevského času, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4057082

 

 

📌21. července 2024, 16:25: MAJOR OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZASTŘELIL V TERNOPILU VOJÁKA STÁTNÍ POHRANIČNÍ STRÁŽE:

 

V Ternopilu major jedné z vojenských jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny zastřelil vojáka Státní pohraniční služby. Podle předběžných údajů byla důvodem žárlivost.

 

Podle zástupkyně zvláštní prokuratury Západní oblasti Ukrajiny Julie Ševčenkové došlo ke konfliktu mezi muži v jednom z městských hotelů.

 

Major několikrát vystřelil ze služební pistole na pětadvacetiletého pohraničníka. Svým zraněním na místě podlehl.

 

Střelec byl zadržen, otázka jeho zatčení se řeší, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4057039

 

 

📌21. července 2024, 15:18: V GAZE BYL ZJIŠTĚN VIRUS OBRNY, OČKOVÁNA IZRAELSKÁ ARMÁDA:😂 ((Potřebuji ještě další dávky teček!))

 

Virus obrny byl detekován v pásmu Gazy, Izraelské obranné síly (IDF) provádějí hromadné očkování všech pozemních sil, uvedla tisková služba. 👍((Dobrý nápad a za chvíli už nebude mít KDO bojovat!!!))

 

 

„Úřad pro technologie a logistiku zahájil rozsáhlou operaci k očkování všech pozemních sil, pravidelných i záložních,“ uvedla tisková služba IDF v prohlášení.

 

Je třeba poznamenat, že očkování bude prováděno postupně, jak se bude obnovovat personál. Účast v kampani je přitom dobrovolná: ti, kteří se nechtějí nechat očkovat, tak nemusí učinit. 👍

 

„Tato očkování jsou prováděna jako součást odpovědnosti IDF vůči společnosti a jejím vojákům,“ upřesňuje zpráva.  Gaza „leží v troskách“ – klíčová zařízení civilní infrastruktury byla zničena nebo vyřazena z provozu, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov na zasedání Rady bezpečnosti OSN o situaci na Blízkém východě. Podle diplomata byly domy, školy a nemocnice v palestinské enklávě téměř úplně zničeny. Obyvatelé Gazy trpí nemocemi a hladem a neexistuje k nim bezpečný a udržitelný přístup, řekl ruský ministr zahraničí.

 

Ruský prezident Vladimir Putin na setkání s šéfy největších světových zpravodajských agentur řekl, že izraelská pozemní operace v pásmu Gazy, která následovala po útoku Hamásu, nevypadá jako válka, ale jako totální zničení civilního obyvatelstva v palestinské enklávě.

 

https://www.vesti.ru/article/4057022

 

 

📌21. července 2024, 15:54, NĚMECKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ: BYLO BY NEZODPOVĚDNÉ A NAIVNÍ VZDÁT SE AMERICKÝCH RAKET:

 

((Vy nebudete podporovat Vaše fašistické kamarády???))

 

Šéfka německého ministerstva zahraničí Annalena Baerbocková je přesvědčena, že odmítnutí rozmístit americké rakety v její zemi je nezodpovědné a naivní.

 

Pentagon již dříve uvedl, že v roce 2026 začnou Spojené státy v Německu rozmisťovat úderné systémy dlouhého doletu, které budou mít delší dosah než ty, které jsou již k dispozici v Evropě.

 

Baerbocková zdůraznila, že Rusko neustále pracuje na rozšiřování svého arzenálu, hlásí RIA Novosti.

 

Podle ministra musí Německo chránit sebe a své pobaltské partnery, mimo jiné posílením odstrašování a dalšími konfrontačními zbraněmi. Domnívá se, že cokoli jiného by bylo nejen nezodpovědné, ale také naivní.

 

https://www.vesti.ru/article/4057059

 

 

📌21. července 2024, 12:45: UKRAJINA V SOUVISLOSTI S NEDOSTATKEM PLÁNUJE POŽÁDAT O ELEKTŘINU ČTYŘI ZEMĚ EU:

 

((Drzost nelegitimního narkomana, škreta, nemá hranic!!! On žebrá Slovensko a Maďarsko o elektřinu??? Unie, jako ne unijnímu státu posílá biliony a tenhle nablblý narkoman si dovolí zavřít kohoutky s ropou pro unijní státy. Slovensko poslalo obrovské množství zbraní, letadel, houfnic, a přitom samo Slovensko je ohrožené, protože nemá chráněný vzdušný prostor. Ursula von Leyen by okamžitě měla vydat diplomatickou notu proti Ukrajině a říct, takhle tedy ne, tohle si nemůžete dovolovat! To, co se teď stane v Maďarsku a posléze na Slovensku, u Slovenska je to 40%, u Maďarska de facto 100%, tak narostou tam pohonné hmoty a zvýší se obrovsky cena energie, a benzín se bude tankovat za 50 Kč, pokud ho vůbec budou mít. Místo toho, abychom se postavili za Maďarsko a za Slovensko, tak Nutelly vláda řekne, že je to problém Maďarska, které vsadilo na tuhle kartu, že dále obchoduje s Ruskou federací. Přitom bereme o 25% ruského plynu, než jsme brali před rokem!!! Kličko, starosta Kyjeva prohlásil, že Volodimir Zelensij nemůže sám jednat s Ruskou federaci o příměří, ani o míru, aniž by vyhlásil referendum, protože už není legitimním prezidentem!! ON UŽ VŮBEC NEMÁ ABSOLUTNĚ ŽÁDNÉ PRAVOMOCI S NĚKÝM NĚCO VYJEDNÁVAT!!!!! EU dáva 125 000 000 000 € na vojenskou vyzbroj =pomoc Ukrajině!👆))

 

Ministerstvo energetiky Ukrajiny oznámilo, že bude požadovat elektřinu z evropských zemí.

 

Ukrajina se potýká s nedostatkem elektřiny a časem požádá o pomoc Rumunsko, Slovensko, Polsko a Maďarsko, napsalo o tom tamní ministerstvo energetiky na svém kanálu Telegram.

 

Uvádí se, že celkový objem nutného dovozu ze zemí EU je 25 682 MWh.

 

Deník The New York Times již dříve napsal, že abnormálně horké počasí na Ukrajině by mohlo vést k úplnému kolapsu energetického systému.

 

https://www.vesti.ru/article/4056895

 

 

📌 💥🔥 💥🔥 💥🔥21. července 2024: 🇸🇰🇺🇦 🇸🇰 PREMIÉR ROBERT FICO: „SLOVENSKO NEMÁ V ÚMYSLU BÝT RUKOJMÍM UKRAJINSKO-RUSKÝCH VZTAHŮ.“ 👍

 

Slovenský premiér Robert Fico v telefonickém rozhovoru s ukrajinským premiérem Denysem Šmygalem kritizoval rozhodnutí Ukrajiny zařadit ruskou ropnou společnost Lukoil na sankční seznam. Fico varoval, že sankce poškodí členské státy EU více než Rusko. Varoval před 40procentním omezením dodávek ropy do rafinérie Slovnaft a možným přerušením dodávek ropy na Ukrajinu.

https://t.me/absurdnisvet/76458

 

 

📌21. července 2024, 3:07: RUSKÉ JEDNOTKY OSVOBODILY ROZIVKU V LLR A PESCHANOE NIŽNEJE U CHARKOVA:  

 

Ministerstvo obrany Ruské federace rozeslalo shrnutí postupu speciální operace k 21. červenci.

 

Podle vojenského oddělení síly jednotek západní skupiny vojsk ozbrojených sil RF osvobodily osady Rozovka (LPR) a Peschanoe Nižnoje (Charkovská oblast).

 

Ruské armádě se také podařilo obsadit výhodnější linie a pozice a porazit nepřátelské jednotky v oblastech osad Sinkovka, Petropavlovka a Berestovoye (Charkovská oblast) a také Krasnyj Liman (DLR).

 

Během dne nepřítel ztratil více než 520 vojáků, uvedlo ministerstvo obrany. Zničeno bylo pět muničních skladů, vybavení a zbraní ukrajinské armády. Včetně: tří houfnic ráže 155 mm, samohybné dělostřelecké lafety „Gvozdika“, protibateriové radarové stanice AN/TPQ-50 a dalších.

 

https://www.vesti.ru/article/4056922

 

 

📌21. července 2024, 16:28, ERDOGAN: ZÁPADNÍ ZEMĚ OBJEDNÁVAJÍ DRONY Z TURECKA JEDEN PO DRUHÉM:

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan uvedl, že několik zemí EU zadalo objednávky na turecké bezpilotní letouny.

 

Erdogan neupřesnil, o kterých zemích mluví. Podle něj západní vlády aktivně nakupují turecké bezpilotní letouny, což naznačuje významné změny ve vztazích s Evropou. Turecký prezident to řekl novinářům na palubě letadla, které se vracelo z neuznané Severokyperské turecké republiky.

 

Erdogan také poznamenal, že Turecko aktivně rozvíjí své technologie, včetně vytvoření vlastního letadla a vypuštění satelitu do vesmíru. „Uděláme ještě víc a půjdeme dál,“ řekl turecký vůdce.

 

Začátkem tohoto roku vyšlo najevo, že turecká společnost Baykar, výrobce dronů Bayraktar, plánuje dokončit výstavbu svého závodu na Ukrajině na začátku roku 2025.

 

https://www.vesti.ru/article/4056940

 

 

📌21. července 2024, 16:53: ALIJEV POTVRDIL, ŽE EU APELOVALA NA BAKU OHLEDNĚ TRANZITU PLYNU PŘES UKRAJINU:

 

Ilham Alijev označil obvinění, že Ázerbájdžán je zapojen do zpětného vývozu ruského plynu, za lež.

 

Ve svém projevu na druhém globálním mediálním fóru Shusha na téma „Odhalování falešných narativů: boj proti dezinformacím“ Ilham Aliyev vysvětlil, že Ázerbájdžán uzavřel smlouvu na jednu miliardu metrů krychlových ruského plynu v době, kdy cena na trzích byla extrémně vysoká a Rusko bylo dostupné.

 

„Byla to čistě obchodní transakce, nic víc. Vyvážíme 25 miliard metrů krychlových a dovážíme pouze 1 miliardu metrů krychlových. Takže obvinění, že jsme jakýmsi kanálem pro vývoz ruského plynu, jsou naprosto nespravedlivá. Byla to naprostá lež,“ řekl Alijev v Šuši.

 

Prezident poznamenal, že republika nepotřebuje ničí plyn, protože má velmi rozvinutou infrastrukturu, která umožňuje diverzifikaci toků v závislosti na situaci. Alijev uvedl, že se na něj obrátili zástupci Ukrajiny a Evropské komise s žádostí o pomoc s dodávkami a tranzitem modrého paliva pro některé země EU. Baku je v neustálém dialogu se všemi zainteresovanými stranami v této záležitosti, včetně Moskvy.

 

Alijev poukázal na to, že pro Rusko, které aktivně hledá další trhy k prodeji, by bylo velmi výhodné prodat 50 miliard metrů krychlových plynu na prémiovém evropském trhu.

 

„A pokud můžeme pomoci, pomůžeme. Chceme se ale vyhnout všem druhům spekulativních obvinění, že děláme něco špatně,“ řekl.

 

Prezident Ázerbajdžánu, jehož plynovody vedou do Ruska, Íránu, Gruzie, Turecka, Itálie a tak dále, skutečně zaujímá velmi vážné postavení v systémech zásobování evropských a asijských zemí palivem.

 

„Jsme v bezpečí. Proto opakuji: jsme připraveni pomoci, ale uvědomujeme si, že jsme pouze prostředníky, nic víc,“ vysvětlil Alijev.

 

Na konci roku 2024 vyprší smlouva mezi Ukrajinou a Ruskem o čerpání plynu do Evropy. Brusel a Kyjev dělají, co mohou, aby prosadily novou smlouvu za jiných podmínek, a Baku považují v této věci za svého spojence. Ukrajina potřebuje tranzitní peníze a Rakousko a Slovensko bez ruského plynu nepřežijí. Právě tyto dvě země jsou v nejzávislejším postavení, prostě si nemohou dovolit nahradit ruské palivo jiným.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4057076

 

 

📌21. července 2024, 17:01, Axios: TRUMPOVY BUDOUCÍ PROJEVY KVŮLI POKUSU O ATENTÁT SE BUDOU KONAT UVNITŘ:

 

Na pozadí pokusu o atentát na bývalého prezidenta Spojených států Donalda Trumpa se projevy tohoto politika v rámci volební kampaně budou odehrávat v interiérech.

 

„Většina, ne-li všechny, Trumpovy budoucí projevy se budou konat uvnitř,“ uvádí Axios s odvoláním na zdroj.

 

Je třeba poznamenat, že 24. července Trump uspořádá shromáždění ve městě Charlotte. Jeho republikánský kandidát na viceprezidenta Spojených států, senátor J.D. Vance, uspořádá 22. července shromáždění ve městech Middletown a Radford. Obě akce se budou konat ve vnitřních prostorách.

 

  1. července došlo v Pensylvánii ke střelbě při předvolebním projevu Donalda Trumpa, bývalý prezident byl zraněn do ucha, jeden z diváků byl zabit a další dva byli kriticky zraněni.

 

  1. července americké ministerstvo vnitřní bezpečnosti oznámilo, že bude vyšetřovat práci tajné služby na ochranu Donalda Trumpa během jeho předvolebního shromáždění. Podle FBI je podezřelým dvacetiletý Thomas Matthew Crooks.

 

https://www.vesti.ru/article/4057106

 

 

📌21. července 2024, 18:04: TRUMPOVA POPULARITA PO POKUSU O ATENTÁT DOSÁHLA ČTYŘLETÉHO MAXIMA:

 

ABC společně s agenturou Ipsos provedly průzkum, jehož výsledky ukázaly, že popularita amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa za Republikánskou stranu dosáhla maxima za poslední čtyři roky.

 

Podle průzkumu je Trumpova popularita po pokusu o atentát na něj 40 %. To je nejvyšší číslo od srpna 2020, kdy jeho aktivity schvalovalo 42 % Američanů.

 

Průzkum zároveň ukazuje, že obliba současného amerického lídra Joea Bidena je o 8 % nižší než Trumpova a činí 32 %. 55 % amerických občanů nesouhlasí s Bidenovými aktivitami a 51 % nesouhlasí s Trumpovými aktivitami.

 

Průzkum navíc ukázal, že 60 % příznivců Demokratické strany si přeje, aby Biden vypadl z prezidentského klání, přičemž 38 % Američanů je přesvědčeno, že Trump odvede lepší práci při sjednocování Spojených států než Biden.

 

Podle Financial Times Trump shromáždil více darů na kampaň než jeho soupeř Biden, a to 431 milionů dolarů, což je o 99 milionů dolarů více než demokraté.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Trumpovy budoucí projevy kvůli pokusu o atentát se budou konat uvnitř.

 

https://www.vesti.ru/article/4057135

 

 

📌21. července 2024, 18:08: SPOJENÉ STÁTY A VELKÁ BRITÁNIE ZAÚTOČILY NA PROVINCII HAJJAH V JEMENU:

 

Spojenci Izraele – Spojené státy a Velká Británie – zaútočili na zařízení hnutí Ansar Alláh (Hútíové) v provincii Hajjah v severozápadním Jemenu. Informoval o tom televizní kanál Al Masirah, který má blízko k Hútíům.

 

Koaliční síly provedly nejméně dva údery, uvádí se v materiálu.

 

Je známo, že 20. července Spojené státy a Británie spolu s Izraelem poprvé zaútočily na cíle Houthiů v Jemenu. Zaútočili na přístav ve městě Hudajdá.   Vládnoucí hnutí Ansar Alláh v severním Jemenu zahájilo útoky na lodě v Rudém moři v reakci na izraelské vojenské akce v pásmu Gazy. Hútíové uvedli, že podporují Palestinu v konfliktu a jejich útoky jsou zaměřeny na lodě spojenců Tel Avivu – Spojených států a Velké Británie, stejně jako dalších cizích zemí.

 

Spojenci Izraele na oplátku uvedli, že se snaží donutit Houthie, aby přestali střílet na lodě u pobřeží Jemenu v reakci na izraelskou vojenskou operaci v Gaze.

 

https://www.vesti.ru/article/4057111

 

 

📌💉🎚️21. července 2024: 👉 NEJVĚTŠÍ STUDIE DOKAZUJE: CELOSVĚTOVÁ NADÚMRTNOST BYLA ZPŮSOBENA REAKCÍ VEŘEJNÉHO ZDRAVÍ A NE VIREM:

 

Nově zveřejněná a výbušná studie nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích během pandemie COVID-19 zjistila, že hlavní příčiny úmrtí na celém světě byly způsobeny reakcí úřadů veřejného zdraví, včetně nařízení a blokování, které vedly k vážnému stresu, a také škodlivé lékařské postupy a vakcíny proti COVID-19.                                            https://x.com/denisrancourt/status/1814327457123795084?s=46

 

studie👉 (https://correlation-canada.org/covid-excess-mortality-125-countries/)

 

Vědec Denis Rancourt, který je součástí nezávislé neziskové výzkumné skupiny CORRELATION, řekl: (https://x.com/denisrancourt),

 

„DLOUHO OČEKÁVÁNO: Dnes byla vydána nejnovější a komplexní zpráva naší výzkumné skupiny o nadměrné úmrtnosti ve světě během období Covid: 521 stran, 40 000 slov, stovky čísel, špičkové analýzy, hluboké poznatky, celkové porozumění…

 

👉 Absolutní reference, některé těžké závěry“

 

 

📌💉🎚️21. července 2024: Kdyby to věděli pacienti- Jan van Helsing + Vera Wagner

 

Skutečné příčiny, účinné terapie

 

Nastal čas, abychom znovu převzali moc nad svým tělem – zvláště pokud jde o očkování. Jsem dost stará na to, abych si sama rozhodovala, co do mého těla jde a co ne. A nařízení vlády mě nezajímají, protože jsem pro tuto vládu nehlasovala.

 

https://c.kopp-verlag.de/kopp,verlag_4.html?1=415&3=0&4=&5=&d=https%3A%2F%2Fwww.kopp-verlag.de%2Fa%2Fwenn-das-die-patienten-wuessten%3Fws_tp1%3Dkw%26ref%3Dgoogle%26subref%3Dpool%2Fsearch%26log%3Dextern%26gclid%3DEAIaIQobChMIoOr89_mj-wIVBSIYCh1LVAryEAAYASAAEgIh1PD_BwE

 

 

📌💥🔥 💥🔥 💥🔥21. července 2024: RUSKO PRÝ ZACHYTILO LETADLA AMERICKÝCH BOMBARDÉRŮ NAD ARKTIDOU:

 

Rusko v neděli uvedlo, že míchalo stíhací letouny, aby zabránilo dvěma americkým strategickým bombardérům překročit hranici nad Barentsovým mořem v Arktidě.

 

Americká armáda běžně provádí lety nad mezinárodními vodami, operace, které jsou podle ní prováděny v neutrálním vzdušném prostoru a v souladu s mezinárodním právem.

 

💥🔥Moskva však na cvičení v posledních měsících reagovala agresivněji a v červnu varovala, že lety amerických bezpilotních letounů nad Černým mořem riskují, že povedou k „přímému“ vojenskému střetu.

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že vyřadilo stíhací letouny, aby zachytily „letecký cíl blížící se ke státní hranici Ruské federace“.

 

„Posádky ruských stíhaček identifikovaly vzdušný cíl jako dvojici strategických bombardérů B-52H amerického letectva,“ stálo v prohlášení.

 

„Když se ruské stíhačky přiblížily, americké strategické bombardéry korigovaly svůj letový kurz, vzdalovaly se a pak se odvrátily od ruské státní hranice,“ stálo v prohlášení.

 

V červnu Moskva obvinila Spojené státy, že využily svých průzkumných letů bezpilotních letounů nad neutrálními vodami v Černém moři, aby pomohly Ukrajině udeřit na Krymský poloostrov anektovaný Ruskem.

 

💥🔥Uvedla, že lety zvýšily riziko „přímé konfrontace“ mezi NATO a Ruskem a že jeho armáda byla instruována, aby připravila „operační reakci“.

 

https://cutt.ly/Vej4ow7p

 

 

📌⚡️🌪🌧 21. července 2024: VČERA VEČER A V NOCI BYLY NA HORÁCH A NA JIHU SILNÉ BOUŘKY

POKLES O VÍCE NEŽ 80 L/M².

 

Výsledkem byly sesuvy bahna, záplavy a více než 200 zásahů hasičů, většina z nich v Korutanech.

https://t.me/absurdnisvet/76461

 

⚡️🌪🌧 BULHARSKO: VELIKO TARNOVO DNES ZASÁHLA NIČIVÁ BOUŘE.

https://t.me/absurdnisvet/76462

 

⚡️🌪🌧 Indie 🇮🇳 (20.7.2024): ZÁPLAVY V TURISTICKÉM MĚSTĚ KALLATHIGIRI.

https://t.me/absurdnisvet/76463

 

⚡️🌪🌧 Saúdská Arábie 🇸🇦 (20.7.2024) SAUDSKOU POUŠŤ ZASÁHLO KRUPOBITÍ PO BOUŘCE.

https://t.me/absurdnisvet/76464

 

⚡️🌪🌧 Francie: SILNÉ BOUŘE ZPŮSOBILY V SOBOTU VEČER VÁŽNÉ ZÁPLAVY V HAUTE-MARNE.

https://t.me/absurdnisvet/76466

 

⚡️🌪🌧 ČÍNA: 19 LIDÍ ZEMŘELO A 61 DALŠÍCH SE POHŘEŠOVALO PŘI MASIVNÍCH ZÁPLAVÁCH. Silné deště po celé zemi způsobily přírodní katastrofu, která smetla lidi, domy, silnice a mosty.

https://t.me/absurdnisvet/76467

https://t.me/absurdnisvet/76468

 

ZEMĚTŘESENÍ M5.4 – 65 KM OD PALEOCHORY, KRÉTA, ŘECKO

https://t.me/absurdnisvet/76469

 

🔥 ⚡️ 🇮🇪 IRSKO – BUDOVA URČENÁ PRO MIGRANTY V COOLOCKU OPĚT HOŘÍ!

https://t.me/absurdnisvet/76470

 

 

📌21. července 2024: BREAKING ⚡️🇵🇱 POLŠTÍ POHRANIČNÍCI PRONÁSLEDUJÍ A ZATÝKAJÍ VŮDCE GANGU ODPOVĚDNÉHO ZA PAŠOVÁNÍ NELEGÁLNÍCH MIGRANTŮ Z BĚLORUSKA PŘES POLSKO DO NĚMECKA.

https://t.me/absurdnisvet/76465

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024: NESLÝCHANÉ OŽIVENÍ NACISTICKÝCH IDEOLOGIÍ: SETKÁNÍ AZOVSKÉHO PRAPORU V PRAZE: 👹👺

 

👉 👹👺 Příští týden se v Praze uskuteční setkání s příslušníky Azovského praporu, kde si zájemci mohou za 500 Kč ((??????)) zakoupit přednášku.

👉 👹👺 Tato událost je považována za neslýchané oživení a propagaci neonacistických ideologií přímo v srdci Evropy. Při pohledu na historii a důsledky nacistické okupace Československa je zřejmé, že takové akce jsou nejen morálně odsouzeníhodné, ale i protizákonné.

 

HISTORICKÉ POZADÍ A OBĚTI NACISTICKÉ OKUPACE:

 

👉 👉 👉 NACISTICKÁ OKUPACE ČESKOSLOVENSKA BĚHEM DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLKY PŘINESLA NESMÍRNÉ UTRPENÍ A ZTRÁTY. PODLE ODHADŮ BYLO BĚHEM OKUPACE ZABITO KOLEM 360,000 ČESKÝCH OBČANŮ, Z NICHŽ VELKOU ČÁST TVOŘILI ŽIDÉ, ROMOVÉ A POLITIČTÍ VĚZNI. MNOHO DALŠÍCH BYLO UVĚZNĚNO, MUČENO A POSLÁNO DO KONCENTRAČNÍCH TÁBORŮ, KDE ČELILI NEUVĚŘITELNÝM HRŮZÁM. 😭

 

👉 Zabití: Přibližně 82,000 českých Židů bylo zavražděno během holocaustu .

 

👉 Uvěznění: Tisíce českých občanů bylo uvězněno v koncentračních táborech a pracovních táborech po celé Evropě .

 

👉 Osvobození: Na osvobození Československa se podíleli nejen místní odbojáři, ale také spojenecké armády, především Rudá armáda, která utrpěla těžké ztráty při bojích na československém území.

 

👹👺 AZOVSKÝ PRAPOR A NEONACISTICKÁ IDEOLOGIE:

 

👹👺 Azovský prapor, založený v roce 2014, je známý svými neonacistickými kořeny a používáním symbolů, jako je Wolfsangel a Černé slunce (Sonnenrad), které mají přímé vazby na nacistickou ideologii a Třetí říši.

 

👉 Přítomnost takto kontroverzní jednotky na veřejném fóru v Praze je proto vnímána jako neslýchané a nepřijatelné.

👉 Právní aspekty a morální odsouzení.

 

👉 👉 👉 V ČESKÉ REPUBLICE JE PROPAGACE NACISTICKÝCH SYMBOLŮ A IDEOLOGIÍ PROTIZÁKONNÁ.

 

👉 Podle § 260 trestního zákoníku je šíření, podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka trestné.

 

TATO UDÁLOST, KDE SE BUDOU PROPAGOVAT IDEOLOGIE SPOJENÉ S NEONACISMEM, JE TEDY V ROZPORU S ČESKÝM PRÁVNÍM ŘÁDEM. VÝZNAM BOJE PROTI EXTREMISMU.

Setkání Azovského praporu v Praze je alarmujícím signálem, který poukazuje na nutnost aktivního boje proti šíření extremistických ideologií.

Historie ukazuje, že ignorování nebo podceňování extremistických hnutí může mít tragické následky.

 

👹👺 Společnost a instituce musí důrazně odsuzovat a bránit šíření nenávistných ideologií, aby chránily hodnoty svobody, rovnosti a lidských práv, na kterých je moderní Evropa postavena.

 

👉 Přítomnost Azovského praporu v Praze je nejen morálně nepřijatelná, ale i protizákonná. Tato událost nás nutí připomenout si obrovské oběti, které Československo utrpělo během nacistické okupace, a zdůrazňuje důležitost aktivního boje proti extremismu a nenávisti v jakékoliv podobě. 👹👺

 

Je nezbytné, aby česká společnost a její instituce zůstaly ostražité a ROZHODNĚ ODMÍTALY JAKÉKOLIV POKUSY OŽIVIT IDEOLOGIE, KTERÉ VEDLY K JEDNĚM Z NEJTEMNĚJŠÍCH KAPITOL NAŠÍ HISTORIE.

 

https://t.me/SvetKolemNas

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️👹👺 👉 NACISTICKÝ BATALION, AZOV BANDA:

https://t.me/absurdnisvet/76473

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️👹👺 👉 ((Hrdinové u 1.500 dílových seriálu v TV, bezduché kolonie v řadách na chemické tečky, přestali jste bojovat za svobodu, je Vám jedno, že se tady cenzurují názory, smějete se politicky pronásledovaným opravdovým bojovníkům, kteří jsou za boj zavíraní jako novodobí političtí vězni, kteří se Vám snažili otvírat oči, Profesor Skála, Pavel Zítko, Čermák, Jana Peterková Doc Ševčík, Jakub Jašek a řada dalších…nezajímá Vás co předcházelo konfliktu na Ukrajině, nakupujete v Supermarketech, stačí Vám taška s Liedlu a jste spokojení, nečinně koukáte na zneužívaní na dětí výučbou LGBT, je vám šuma fuk, se sem se tlačí novodobá totalita,  a to jenom vše se děje, protože jste to vše dovolili!!! Přestali jste chránit svoje děti!!! Nechali jste je nabodat svinstvem mRNA, přestali jste používat vlastní hlavu, mozek Vám uhnil v lebce, nabouchanými lžemi do ní, překypujete lhostejností ke všemu kolem Vás!!! Teď dovolíte zavléct sem potetované nacistické vrahy AZOV, kteří adorují odkaz Stefana Bandery, kteří vraždili ženy a děti bez výjimek, tak dne si je můžete jít poslouchat do Prahy za 500 Kč, tak tam jdete!!! Komu není rady, tomu není pomoci!!! Kam jste se dostali s těma Fialovými zrádci i s jejích hlavou pomazanou, SKUNKem – Starý komunista u nového koryta, vlastizrádným prezidentem, který nás žene do války, s těma vymaštěncema. Sem jsem se dostali do téhle chvíle, že se tady adoruje neonacizmus a nacizmus!!! Je na zvracení z lidi, kteří přestali bojovat za svobodu v téhle zemi, kvůli svému pohodlí z gauče, nebo počítače. Naši předkové, kteří nám opakovaně vybojovali svobodu a umírali za nás, se musí v hrobech obracet!!!))

 

https://t.me/absurdnisvet/76474

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, TIMES OF INDIA, ROMAN KIRSCH: VLADIMÍR PUTIN JE NADŠENÝ V DOBĚ, KDY RUSKO ZAZNAMENALO DVOJITÉ VÍTĚZSTVÍ NA UKRAJINĚ. ZELENSKÉHO MUŽI UTEKLI Z DVOU KLÍČOVÝCH VESNIC ANDRIIVKA A PIŠČINE

 

https://youtu.be/pS1ssCumhwk?si=u_FPWcCMFH7oq9He

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.07.2024“:

➡️☭☆ Migranti, kteří plánují cestovat do Francie se svou rodinou, potřebují školení

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rusku byly letos registrovány ojedinělé případy západonilské horečky, probíhá monitorování, uvedl Rospotrebnadzor

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská armáda osvobodila osady Rozovka v LPR a Peschanoye Nizhnee v Charkovské oblasti, uvádí ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 25 dětí na dovolené v železničním sanatoriu v Kuzbassu šlo do nemocnice se známkami otravy, uvedl vyšetřovací výbor.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

CrowdStrike na počítačích Microsoft způsobil celosvětové výpadky IT a miliardové škody

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20. července 2024

Společnost CrowdStrike má „zastavit útoky. Zabezpečení obchodních operací.“ Tolik k reklamě. Zjevně nedostatečně otestovaná aktualizace, která byla v pátek automaticky nainstalována na miliony počítačů a dalších zařízení, však způsobila jedno z největších a nejkatastrofičtějších selhání systému v historii na celém světě. Nemocnice, letiště a podniky všeho druhu musely přerušit nebo masivně omezit provoz. U nároků na náhradu škody se společnost odvolává na Všeobecné obchodní podmínky.

To je věc, která každému IT manažerovi přináší bezesné noci. Chybná aktualizace bezpečnostního softwaru CrowdStrike paralyzovala miliony počítačů s Windows po celém světě. Ne všechny je možné zachránit – a chyba je tak závažná, že postižené stroje musí být v podstatě opraveny „ručně“. Neexistuje žádná naděje pro systémy, které jsou šifrovány pomocí Bitlocker – a jejichž klíče jsou na počítačích, které samy jsou touto chybou postiženy.

The New York Times uvedl několik velkých společností , včetně leteckých společností jako American, United a Delta, stejně jako Air France-KLM a Japan Airlines, které musely dočasně pozastavit svůj letový provoz. Několik zpravodajských společností jako TF1, Canal+ a Sky News také nebylo schopno udržet provoz. Odpovědná společnost, CrowdStrike, se nyní pokorně omluvila – a ztratila obrovské množství hodnoty na akciovém trhu. Právních důsledků se podle vlastních vyjádření nebojí – protože by byla podle obchodních podmínek vyloučena odpovědnost.

 

 

Příčinou globálních výpadků byla aktualizace konfigurace senzoru pro systémy Windows. Tento software zavedl chybu, která způsobila zhroucení postižených systémů s nechvalně známou „Windows Blue Screen of Death“. Poté, co nebyly zasaženy ruské systémy, někteří odborníci v prvních minutách šoku věřili v kybernetický útok. Ve skutečnosti Rusko kvůli válečným sankcím aktuálně nedostává žádné aktualizace softwaru – a bylo tedy „v bezpečí“.

Na počítačích, které nejsou specificky zašifrovány, lze chybu opravit ručně – což je katastrofa z hlediska nákladů a času. V registru“C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike\

Teoreticky by k takovým chybám nemělo docházet, pokud odpovědné společnosti pečlivě testují své aktualizace. Kromě toho existuje to, co každý administrátor od začátku svého školení v oblasti IT zná jako „běžící gag“: Aktualizace neinstalujete jen rychle v pátek. Před víkendem je to nejhorší možný čas, pokud si nejste jisti, že bude všude k dispozici dostatek personálu, který případné chyby opraví.

Aktualizace, kterou CrowdStrike nyní zpřístupnil, je zcela nesmyslná v tom, že dotčené systémy jsou ve stavu „selhání“, a proto nemohou načítat a instalovat aktualizace. Situace by byla zvláště problematická u systémů, které používají řešení „Bitlocker“ pro bezpečnostní šifrování. Na příslušných fórech se odpovědným doporučuje, aby se oběsili.

Techničtí analytici si nejsou zcela jisti , že CrowdStrike z toho vzejde bez právních dopadů. Například u Seekingalpha existuje podezření, že hodnota a finanční síla společnosti by mohla klesnout kvůli kompenzačním platbám nebo soudnímu řízení.

Globální výpadek IT způsobený chybnou aktualizací softwaru od CrowdStrike Holdings, Inc. bude mít pro společnost finanční důsledky. V současné době není možné přesně vyčíslit finanční dopad, kterému budeme čelit.

Dilantha De Silva, Seekingalpha.com

Fatální závislost prostřednictvím globálních sítí

Incident ukazuje vzájemnou závislost a zranitelnost světové počítačové infrastruktury. Pokud skutečně zákeřní hackeři zaútočí na systémy, které používá srovnatelný počet uživatelů – a do nich vloží škodlivý kód pomocí softwarové aktualizace – může se svět ponořit do naprostého chaosu. Velkým problémem je zde také používání operačních systémů Microsoft. Ty jsou používány většinou uživatelů kvůli jejich snadnému použití – ale jen zřídka jsou dostatečně chráněny před bezpečnostními riziky.

V tomto případě však bylo problémem samotné bezpečnostní řešení – zabezpečení by tedy kromě deaktivace automatických aktualizací nebylo vůbec možné. Ty jsou zase nezbytné k tomu, aby byly systémy vždy chráněny před nejnovějšími hrozbami – princip porovnejte s antivirovým softwarem, který je vždy potřeba aktualizovat. V tomto případě jde o začarovaný kruh, který ukazuje, jak rychle lze globálně propojený svět srazit na kolena.

Zajímavý je další bod. Na posledním Světovém ekonomickém fóru pořádaném Klausem Schwabem zazněla varování před katastrofálními selháními po počítačových virech a útocích hackerů. Společnost CrowdStrike je partnerem Světového ekonomického fóra a má udržovat příslušné technické zázemí na Ukrajině. Jméno společnosti se objevilo i ve skandálu se serverem DNC, kde Donald Trump oznámil, že dotyčné servery byly ukryty na Ukrajině, aby americkým úřadům ztížil přístup. Američtí demokraté tehdy tvrdili, že došlo k hackerským pokusům Rusů ovlivnit volby. Nakonec se ukázalo, že aféra byla PR trik demokratů, nikdy nebyly žádné důkazy o ruském útoku.

Mezi akcionáře CrowdStrike patří Blackrock (16,13 milionů akcií), Vanguard (16,06 milionů akcií), Stanley Morgan (5,79 milionů akcií), Jennison Associates (5,03 milionů akcií) a JP Morgan Chase & Company (4,26 milionů akcií). To ale nemusí znamenat nic velkého, protože těmto společnostem dnes stejně patří více než polovina světa. Stejně jako americká tajná služba, která tak okázale nedokázala ochránit Donalda Trumpa před zraky světa, se CrowdStrike zavázal k doktríně DEI – tedy preferovanému zaměstnávání „různorodých“ zaměstnanců.

 

 

 

Specialista na C++ podrobně vysvětluje, která chyba v aktualizaci vedla k fatálním pádům. Software se zjevně pokusil o přístup do chráněné oblasti paměti Windows. Potom se spustí vlastní zabezpečení systému Windows a zabrání tomuto přístupu. Programátor také zapomněl zahrnout některé bezpečnostní kontroly, které tomuto chování brání. Toto vysvětlení je o to podivnější, jak mohla taková chyba při povinném testování přehlédnout.

 

 

ZDROJ:

https://report24.news/crowdstrike-auf-microsoft-pcs-verursacht-weltweite-it-ausfaelle-und-milliardenschaeden/

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Analýza nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích světa

21.7.2024

Nadměrná úmrtnost byla v dotčené době vykazována po celém světě, s výjimkou těch zemí, které se v podstatě neúčastnily covidového podvodu, což znamená, že nezaváděly drakonické restrikce a ani nikoho nenutily pod výhružkami k aplikaci experimentálních injekcí.

Jak vysoká je přesně tato nadměrná úmrtnost? Skupina vědců vedená bývalým kanadským profesorem Denisem Rancourtem zjistila: mezi 11. březnem 2020 a 5. květnem 2023 činila nadměrná úmrtnost v 93 zemích nejméně 30,9 milionu.

Celkem bylo dotazováno 125 zemí, ale v některých zemích nebyly k dispozici dostatečné údaje.

Podle vědců je nadměrná úmrtnost způsobena především koronavirovými opatřeními, včetně lockdownů, škodlivých lékařských zákroků a vakcín proti COVID-19.

Výzkumníci potvrdili, že 17 milionů z těchto 30,9 milionu nadměrných úmrtí bylo způsobeno takzvanými vakcínami.

Analyzovali data ze zemí, kde došlo k velkému nárůstu úmrtnosti po očkování nebo posilovací kampani. Zabývali se počtem podaných dávek vakcín a úmrtími v průběhu let.

Ve 30 procentech zkoumaných zemí nedošlo před zavedením takzvaných vakcín nebo posilovacích dávek k žádné nadměrné úmrtnosti. Zaznamenali velmi významnou korelaci mezi zaváděním vakcín proti COVID-19 a prudkým nárůstem úmrtnosti.

V 97 procentech zkoumaných zemí dosáhla nadměrná úmrtnost vrcholu koncem roku 2021 nebo začátkem roku 2022, kdy byly zavedeny posilovací dávky.

Rancourt poukázal na to, že kritici často říkají, že očkovací nebo posilovací kampaně v některých zemích nejsou spojeny s prudkým nárůstem úmrtnosti.

Poznamenal, že očkovací kampaně nezpůsobují takové výkyvy ve všech případech, a že je to způsobeno věkem očkovaných, zdravotním stavem populace a dalšími faktory.

Vědci dospěli k závěru, že nadměrnou úmrtnost během období Covidu způsobila zdravotnická zařízení. 30,9 milionu mrtvých navíc, to je asi jako by celé Nizozemsko a Belgie byly vyhlazeny najednou.

 

Image

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/analyza-nadmerne-umrtnosti-ve-125-zemich-sveta/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

21.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY:

 

📌21. července 2024, necenzurovanapravda: DEMOKRATÉ NAVRHUJÍ VYMĚNIT BIDENA ZA HILLARY CLINTONOVOU:

 

V posledních dnech se v řadách demokratů neustále řeší velký problém: Jak odstranit Bidena a koho za něj? Nedávný průzkum ukázal, že prakticky kdokoli by získal víc hlasů než Biden. V té situaci je celkem jasné, že snahy o odstranění Bidena „ze hry“ přitvrdí.

 

Mezi mnoha již dříve zmíněnými jmény především z řad demokratických guvernérů nyní padlo i všem velmi dobře známé jméno kandidátky, která již proti Trumpovi v prezidentském klání stála.

 

Demokratická strana je ve zmatku, když se snaží vytlačit Joea Bidena z cesty.

 

Obama a Pelosiová organizují škodlivé úniky do médií ve snaze vytlačit Bidena z volebního klání v roce 2024.

 

Joe Biden v současné době zuří ve svém domě v Rehoboth Beach, protože demokraté plánují převrat proti němu se zvěstmi o otevřeném sjezdu.

 

Kamala Harrisová telefonuje dárcům a shromažďuje příznivce v Severní Karolíně, zatímco se Biden skrývá ve svém plážovém areálu.

 

Média tlačí Kamalu Harrisovou jako dokonalou alternativu k Joe Bidenovi.

 

Autor však v úvodníku pro The Hill nadhodil dvakrát neúspěšnou prezidentskou kandidátku Hillary Clintonovou jako dokonalou náhradu za Bidena.

 

 

Pablo O’Hana napsal v sobotu názorový článek s názvem „Připraveni na druhé kolo: Proč potřebujeme Hillary více než kdy jindy.“

 

„Nejsilnějším argumentem proti nahrazení prezidenta Joea Bidena jako demokratického kandidáta v roce 2024 je představa, že neexistuje žádný vhodný nástupce. Ale je tu jeden z nejlepších, ale také jeden z nejkvalifikovanějších lidí, kteří kdy kandidovali na tento úřad: Hillary Rodham Clintonová,“ napsal O’Hana.

 

O’Hana dokonce označil Hillary Clintonovou za možná nejmocnější ze všech kandidátů, kteří by mohli nahradit Joea Bidena.

 

„Tito voliči, kteří se vracejí zpět, jsou pro vítězství klíčoví; Clintonová může proměnit minulé výčitky v proaktivní podporu tím, že bude mocnou připomínkou toho, co je v sázce v roce 2024,“ řekl.

 

O’Hana uzavírá: „Demokraté mají v Hillary Clintonové zkušenou, důvtipnou a přizpůsobivou kandidátku. Může kandidovat na platformě stability, obnovy a pokroku, s celoživotní důvěryhodností ve veřejné službě a s osvědčeným vůdcovstvím.

 

V její kandidatuře bychom mohli najít naši nejlepší šanci udržet si Bílý dům…

 

Tento článek, který vyšel v demokraty podporujícím médiu, má velmi pravděpodobně za cíl dotlačit Clintonovou jako vhodnou náhradu.

 

Nicméně ta už jednou s Trumpem prohrála, takže šance na výhru, jak ji prezentují demokraté, by možná byla ještě menší než v roce 2016.

 

Jméno Clintonových se navíc opakovaně objevilo v médiích ve vztahu k Epsteinovým dokumentům, což zřejmě činí i v řadách demokratů Clintonovou ještě méně důvěryhodnou…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/demokrate-navrhuji-vymenit-bidena-za-hillary-clintonovou/

 

 

📌21. července 2024, UDÁLOST TAK ZLOVĚSTNÁ, ŽE MUSÍ NARUŠIT VOLBY V ROCE 2024.

 

Někdo tomu bude říkat událost černé labutě.

 

  1. Pokus o atentát na Trumpa.
  2. Útoky pod falešnou vlajkou obviňovat Rusko.
  3. Celostátní kybernetické útoky k narušení energetické sítě.
  4. Nová pandemie

 

Lindsey Graham varuje před novým útokem ve stylu 11. září.

 

Tucker Carlson varoval před pokusem o atentát na Trumpa.  (datum zveřejnění!)

 

https://x.com/ShadowofEzra/status/1735306727006900274?t=03SUSsZ4pBGnHsaJRqY0eA&s=19

 

 

📌21. července 2024, NEPŘEKVAPILO BY MĚ, KDYBY HILLARY NABÍDLA, ŽE ZASTOUPÍ JOEA. PAK BY SE ČARODĚJNICE VRÁTILA NA SCÉNU, JAKO V ROCE 2016.

 

https://t.me/Q_Faktor_Germany

 

 

📌21. července 2024, 🔎 NOVINKY Z MEZINÁRODNÍ PRŮZKUMNÉ SCÉNY💥📽🔮

49 minut (38 minut překlad)

 

Co bude dál?

– šokující odhalení

– ukrajinsko-ruská „válka“

– Útok na Xi

– Biden odchází

– Výpadky proudu – EBS – Stanné právo

– Obrat na finančním trhu

– Mimozemská invaze?

– řízené probuzení

 

👉🏻 K videu https://rumble.com/v57p93l–beyond-the-news-vom-17.07.2024-highlights.html

 

 

📌21. července 2024, 🚨🚨🚨WLAN – POMALÁ SMRT?

 

Web Stop Smart Meters, provozovaný britskými aktivisty, nedávno zveřejnil seznam 34 vědeckých studií ukazujících negativní biologické účinky záření WiFi.

 

https://bewusst-vegan-froh.de/wlan-der-schleichende-tod/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 21. července 2024, PLOCHÁ ZEMĚ A KARETNÍ HRA ILUMINÁTŮ OD ROKU 1995, KDY SE PŘEDPOVĚDĚLI VŠECHNY UDÁLOSTI, KTERÉ SE DNES ODEHRÁVAJÍ!!!

 

Předpovídají smrt princezny Di

11.září – dvojčata

Pandemii

Atentát na Donalda Trumpa…..

Dok kdy se necháme vodit jako ovce a nechat si všechno líbit???

 

Poslechněte si

https://t.me/absurdnisvet/76413

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024, DNA LIDSTVA JE PŮVODNĚ VYTVOŘENA PŘÍRODOU, NEZMĚNĚNÁ A NEDOTČENÁ VĚDOU.

 

Neočkovaní jsou jedinou čistou krví, která zbyla na celé planetě Zemi.

 

Pokud jste byli očkováni mRNA, dovolili jste těmto novým nimrodům změnit vaši DNA.

 

Pokud se vaše tělo nechá očkovat mRNA (ať už Covid nebo rakovina), už to nikdy nebude jako dřív, nemůžete zvrátit genovou terapii jednou injekcí s technologií mRNA❕

 

Odmítnutí mRNA vakcíny / genové terapie proto není možné!

 

Osoba očkovaná mRNA je nyní majetkem držitele patentu. Americký soud 2013

https://t.me/absurdnisvet/76414

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024. PATENTY VLÁDNOU SVĚTU:

 

Asociace pro molekulární patologii a kol. v. Myriad Genetics, Inc. et al., 569 USA 12-398 (13. června 2013)

Popis případu: Spojené státy Nejvyšší soud dne 13. června 2013 jednomyslně rozhodl, že izolované přirozeně se vyskytující geny nejsou patentově způsobilým předmětem. Synteticky vytvořená kompozitní DNA je však patentově způsobilá.

 

Rok rozhodnutí: 2013

Shrnutí případu: Asociace pro molekulární patologii a kol. v. Myriad Genetics, USA Nejvyšší soud 2013.pdf

Odkaz na rozhodnutí

https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

 

Flexibilita před udělením grantu

Patentovatelný předmět (vynález)

Klíčová slova

Vynález

Jurisdikce

Spojené státy americké

https://djsau.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/SMK1E8tHeG13G9dbsVpFvUeiOIGF/7h4dKxcNHJsZ

 

 

📌21. července 2024: BILD: „JAK BUDETE REAGOVAT, AŽ PŘISTANOU MIMOZEMŠŤANÉ?“                                                                Stále více budují příběh o mimozemšťanech. Brzy možná uvidíme Project Blue Beam v celé své kráse.

https://t.me/absurdnisvet/76417

 

 

📌21. července 2024: JÁDRO LISTU ROTORU VĚTRNÉ TURBÍNY O DÉLCE 80 AŽ 100 METRŮ JE VYROBENO Z BALZOVÉHO DŘEVA.

 

V roce 2020 bylo v Německu již 31 109 větrných turbín a my bychom jich ještě potřebovali 65 000, což by znamenalo přes několik milionů metrů krychlových TROPICKÁ DŘEVA❕

 

Ničení přírody…podporováno pro ochranu životního prostředí! Jaká logika ☠️

https://t.me/absurdnisvet/76418

 

 

📌21. července 2024: EU ZAKÁZALA IGELITOVÉ TAŠKY….PODÍVEJTE SE DO SUPERMARKETŮ, VŠECHNO, DOSLOVA VŠECHNO KROMĚ LAHVÍ JE ZABALENO V PLASTU:

https://t.me/absurdnisvet/76419

 

 

📌21. července 2024: 🎭 BANDEROVSKÉ DIVADLO:

 

Objavilo sa video, ako policajt vylieva vrecko krvi na lekára z detskej nemocnice „Ochmatdet“.

❗️Následne sa západnými médiami rozšírili fotografie zakrvaveného detského lekára, ktorý odpratával trosky v nemocnici, na ktorú priletela západná raketa NASAMS.

https://t.me/absurdnisvet/76421

https://t.me/absurdnisvet/76422

https://t.me/absurdnisvet/76423

https://t.me/absurdnisvet/76424

 

 

📌21. července 2024: SLAVJANSKÉ SYMBOLY – OBEREGY – OCHRANA

 

Národ, který zná minulost má budoucnost

Mnohé slovanské symboly jsou k dispozici na pryskyřicových a jiných přívěscích. Doporučujeme také literaturu o slovanských symbolech.

https://t.me/absurdnisvet/76425

 

https://www.slovanskakultura.cz/symbolika-2/slovanske-symboly/

https://t.me/vlnovagenetika_cz/335 , https://t.me/vlnovagenetika_cz/336

https://vlnovagenetika.cz/holograficke-lingvisticke-a-vlnove-vlastnosti-dna/

https://vlnovagenetika.cz/staroslavenstina-sakralni-grafika-lingvisticke-vlastnosti-dna-rodova-pamet/

https://stop5g.cz/staroslavenskaja-boukovice-cakry-a-noty/

https://stop5g.cz/holograficke-lingvisticke-a-vlnove-vlastnosti-dna/

 

 

📌21. července 2024: 🧔🏿‍♂️ BARCELONA…..

https://t.me/absurdnisvet/76427

 

 

📌❌🧫 21. července 2024: 💥VÝZKUMNÍK RAKOVINY VYSVĚTLUJE NEBEZPEČÍ ☢️OZAŘOVÁNÍ A CHEMOTERAPIE

 

Rakovina způsobená chemoterapií a ozařováním‼️‼️‼️

https://t.me/absurdnisvet/76428

 

 

📌💉🎚️21. července 2024: ČTYŘI DALŠÍ AMERICKÉ STÁTY ŽALUJÍ PFIZER ZA NEPRAVDIVÁ TVRZENÍ O OČKOVÁNÍ! ⚠️

Státní zástupci kritizují, že nic není tak bezpečné a účinné, jak farmaceutická společnost tvrdí. Jde tedy o klamání veřejnosti brilantními vedlejšími účinky, včetně zranění, trvalé invalidity a smrti. Řeč je i o chemoterapii, která je už léta lekcí v podobném podvodu. Překlad:

👉Joska Ramelow (https://www.amazon.de/Mikropressur-Entfachung-vitalen-Feuers-kristallinen/dp/172869308X)

 

Hlasy:

Dr. Paul Mařík👉Joska Ramelow (https://www.amazon.de/Mikropressur-Entfachung-vitalen-Feuers-kristallinen/dp/172869308X)

Dr. Judy Mikovits 👉Dr. Carola Javid-Kistel

 

 

📌🧔🏿‍♂️ 👧👶21. července 2024: 💥PRVNÍ MUSLIMSKÁ ŠKOLKA PLÁNOVANÁ VE ŠLESVICKU-HOLŠTÝNSKU…

…a CDU tleská (https://reitschuster.de/post/erste-muslimische-kita-in-schleswig-holstein-geplant/) .🤦🏻🤬

 

V první muslimské školce ve Šlesvicku-Holštýnsku v Neumünster se má postarat o 60 dětí. Radnice už dala zelenou. Místní politik CDU tleská „kulturnímu obohacení“. Autor: Daniel Weinmann.

 

Více se dočtete zde https://reitschuster.de/post/erste-muslimische-kita-in-schleswig-holstein-geplant/

 

 

📌21. července 2024: MILIONY LIDÍ V JEMENU JSOU OCHOTNY POLOŽIT SVÉ ŽIVOTY NA OBRANU SVÉHO ÚZEMÍ A KULTURY PROTI SIONISTICKÉMU IMPÉRIU IZRAEL.

A také zvyšují hlas pro Palestinu. Napětí na Blízkém východě sílí. Izrael si myslí, že s tím může bojovat                                                                       https://twitter.com/ElNecio_Cuba/status/1814720325017608215?s=09

 

 

📌21. července 2024: 🗞 ÚRYVKY Z ROZHOVORU ZÁSTUPCE ŠÉFA RADY BEZPEČNOSTI RUSKÉ FEDERACE DMITRIJE MEDVEDĚVA PRO NOVINY „ARGUMENTY I FAKTY

 

💬 Pro Rusko je jedno, ze které země nový generální tajemník NATO pochází. Je to úředník, který je od počátku zbaven své nezávislosti a poslušně opakuje, co mu říkají z Washingtonu.

 

💬 Moskva se snaží zabránit globálnímu konfliktu, ale nemůžeme počítat s tím, že naši oponenti budou rozumní a mírumilovní.

 

💬 Rusko dnes NATO neohrožuje a nemá v plánu zaútočit na členské státy NATO.

 

💬 Od začátku jsme dali NATO jasně najevo, že vstup Ukrajiny do aliance nepředstavuje pouze přímé ohrožení ruských národních zájmů, ale je vyhlášením války – byť odložené. Kroky, které proti nám léta odpůrci Ruska podnikají rozšiřováním aliance a podporou neonacistů v Kyjevě, jsou bodem zlomu, kterého NATO dosáhlo.

https://t.me/absurdnisvet/76434

 

 

📌21. července 2024: POD TLAKEM: CEO CROWDSTRIKE SE DUSÍ SVÝMI SLOVY, KDYŽ SE HO MÉDIA PTAJÍ, PROČ BY JEDINÁ AKTUALIZACE OBSAHU MOHLA ZASTAVIT CELÝ SYSTÉM. Skrývá něco?

https://t.me/absurdnisvet/76436

 

 

📌👶👶👶21. července 2024: LÉKAŘI BEZ HRANIC ZVEŘEJNILI VIDEO Z PONURÉ REALITY PRO LÉKAŘSKÝ PERSONÁL V NEMOCNICI NÁSIR V GAZE

 

Lékaři bez hranic hlásí nárůst předčasných porodů a rostoucí podvýživu mezi dětmi v jižním pásmu Gazy. Organizace jako jeden z důvodů uvádí izraelskou blokádu.

https://t.me/absurdnisvet/76438

 

 

📌21. července 2024: PROFESOR PATRIOT SE NA PROPOJENÍ CROWDSTRIKE, MICROSOFTU A DOMINIONU DÍVÁ Z ÚPLNĚ JINÉHO ÚHLU NEŽ DOPOSUD, A TO Z POHLEDU BÍLÉHO KLOBOUKU:

 

„Včera CrowdStrike a MicroSoft Cloud Services (MCS) stále fungovaly ve stínu a pravděpodobně se dohodly s Dominionem na spáchání hanebných volebních podvodů. Ať dělali cokoli, nikdo jim nevěnoval pozornost. Dnes, s několika nepříjemnostmi a bez ztráty života, budou stát CrowdStrike a MCS na každém radaru, vypadají jako šmejdi a ztratí podíl na trhu, pověst a výnosy na CrowdStrike Věci se změnily.

 

Pravděpodobně se objeví výzvy k prošetření toho, jak tyto dvě společnosti dokázaly vykolejit tolik kritických systémů jednou závadou. Mohly by se dokonce objevit veřejné otázky o tom, jaký dopad by to mohlo mít na systémy hlasování Dominion v den voleb.

 

CrowdStrike zmiňuje Q 15krát v souvislosti s hacknutými servery DNC, zatajováním FBI a snahou obvinit Rusko a e-maily Hillary Clintonové. Jsi v hlubokých sračkách. Jsou dobře známou frontou hlubokého státu, která má zjevně blízko k DNC, Hillary a Brennanové. Donald Trump opakovaně řekl: Volby v roce 2020 byly ukradeny, nedovolíme jim to znovu.

 

Co když to byla operace k odhalení Crowdstrike, Microsoftu a Dominionu za účelem jejich ověření a zabránění krádeži digitálních voleb? Načasování nemohlo být lepší.

 

Z temnoty do světla.“   https://t.me/DDDDoffiziell

 

 

📌21. července 2024: 🇮🇱 💥 🇱🇧 OKAMŽIK, KDY SIONISTICKÝ IZRAEL BOMBARDOVAL MĚSTO SHEHABIYA V JIŽNÍM LIBANONU.

https://t.me/absurdnisvet/76440

 

 

📌21. července 2024: 🇾🇪 JEMENSKÉ OZBROJENÉ SÍLY:

 

⚡️Opětovně potvrzujeme pokračování našeho úsilí o podporu pro naše bratry v Gaze, bez ohledu na dopady a výsledky.

 

⚡️Připravili jsme se s Boží pomocí na dlouhou válku s nepřítelem, dokud neustane agrese a nebude zrušeno obležení palestinského lidu.

 

⚡️Nebudeme váhat zaútočit na životně důležité cíle izraelského nepřítele

 

⚡️Opakujeme, že okupovaná Jaffa je považována za „nebezpečnou oblast“.

https://t.me/absurdnisvet/76441

 

 

📌21. července 2024: 👹Bill Gates👹: „ZA PRVÉ, MÁME POPULACI. SVĚTOVÁ POPULACE JE DNES 6,8 MILIARDY LIDÍ. TOTO ČÍSLO STOUPNE NA ZHRUBA 9 MILIARD. POKUD NYNÍ ODVEDEME OPRAVDU DOBROU PRÁCI NA NOVÝCH VAKCÍNÁCH, ZDRAVOTNÍ PÉČI A SLUŽBÁCH REPRODUKČNÍHO ZDRAVÍ, MOHLI BYCHOM TOTO ČÍSLO SNÍŽIT O 10 NEBO 15 PROCENT.“💉🧫🧬☠️

https://t.me/absurdnisvet/76442

 

 

📌21. července 2024: PLANDEMIE BA’AL GATES – POKUS O ATENTÁT – CELOSVĚTOVÝ NEÚSPĚCH MICROSOFTU. JE TO ZKUŠEBNÍ PROVOZ/TEST?

https://t.me/absurdnisvet/76435

 

 

📌21. července 2024: 🌋👀 V JAPONSKU VYBUCHLA SOPKA SAKURAJIMA

 

((Hlavně, že zapomněli, že tam vybuchli jim 2 atomové bomby zaslané z USA, a teď jsou nejlepší jejich kamarádi a podporovatelé fašizmu, terorizmu, kolonializmu!!! Kdo chce kam, pomozme mu tam!!!))

https://t.me/absurdnisvet/76443

 

 

📌21. července 2024: Často zapomínám, že MNOZÍ Z VÁS MOŽNÁ PRÁVĚ ZAČALI TUTO CESTU, KTERÁ JE PRAVDĚPODOBNĚ NEJTĚŽŠÍ ETAPOU. Pokud je to tak, vězte, že se to zlepší. Ani ne tak proto, že by se věci zlepšily (alespoň zatím ne), ale proto, že se stanete silnějšími a budete jim lépe schopni čelit nebo být jimi neovlivněni.

 

Jakmile začnete identifikovat „matrix“, co to je, jste schopni vystoupit z jejího mentálního sevření, takže i když se v ní stále musíte pohybovat, jste schopni vidět iluzi, že je a ne. trpěte to stejným způsobem, jakým jste byli zvyklí.

 

Stejně jako byste se mohli smát nebo plakat při sledování filmu, i když víte, že to není skutečné, ‚matrix‘ je právě to; neuvěřitelná iluze přehnaná realitou pro naše zotročení a duševní pasti, ale stále je to iluze. Takže stejně jako film, který vás rozplakal, na vás nebude mít trvalý dopad, nenechte „matrix“ ovlivnit váš mentální a emocionální stav víc, než by měl, připomeňte si, že je to jen vnucený „operační systém“. “, která se momentálně hroutí. „Závady“ jsou stále zjevnější.

 

Jsme skuteční. Příroda a všichni její tvorové jsou skuteční, matka Země je skutečná, vesmír je skutečný (i když tomu úplně nerozumíme), ale systém, ve kterém je svět řízen, říkejme mu „Operační systém“, ve kterém máme fungovalo, NENÍ skutečné.

 

Výběr červené pilulky je o identifikaci tohoto ‚operačního systému‘ nebo ‚matice‘, abyste mohli ‚utéci‘ z jeho kontroly nad vámi.

 

Jakmile se takto rozhodnete, není cesty zpět a už nikdy nebudete tím, kým jste byli. Nyní jste na cestě objevování, která vás zavede z nejtemnějších míst uvnitř i vně do nejosvícenějších stavů bytí, uvědomění a porozumění.

 

Je to cesta vzpomínek na to, kdo jsme, proč jsme tady a co jsme sem přišli dělat.

 

Je to cesta spojení v nás, mezi námi a s věčnou, božskou inteligencí, kterou někteří z nás nazývají Bůh.

 

Především vězte, že se nemáte čeho bát, jen věcí, kterým se musíte vyhýbat a odmítat je. A co je nejdůležitější, máte nové já, nový život a nový svět k vytvoření, takže se nenechte „matrixem“ pohltit, nenechte se jím pohltit, podívejte se na to, co to je, použijte to, když musíte, ale osvoboďte se od toho.

 

Musíme snít, myslet a mluvit o existenci „nové země“. Společně ji již nevědomě vytváříme, protože se jím stáváme.

❤️❤️❤️ https://t.me/absurdnisvet/76445

 

 

📌21. července 2024: DR. JORDAN PETERSON O NĚMECKÉ VLÁDĚ… LAHODNÉ 😂

 

👉 (https://youtu.be/nLzebnANby8?si=hfaZvG76eAu5d4cA)

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, ShangnaiEye, Roman Kirsch: MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN ŘÍKÁ, ŽE ŘEŠENÍ RUSKO-UKRAJINSKÉHO KONFLIKTU NELEŽÍ NA BITEVNÍM POLI

 

https://youtu.be/xyM-FMyfeP4?si=RAkw7eAM2D0aJXjI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SÍLY ZNIČILY AMERICKÝ RAKETOVÝ SYSTÉM PATRIOT A RAKETY DLOUHÉHO DOLETU ATACMS NA UKRAJINĚ. TUCTY MUŽŮ UKRAJINSKÉ ARMÁDY BILI ZABITO

 

Ruské síly zničily americký raketový systém Patriot a rakety dlouhého doletu ATACMS na Ukrajině…

 

https://youtu.be/5oW5ONT_WKA?si=MGqCRaYxNRtT_0j_

 

 

📌21. července 2024: ♨️BÝVALÝ BRITSKÝ PREMIÉR BORIS JOHNSON PO ROZHOVORU S TRUMPEM NAZNAČIL, ŽE SE VZDÁ POŽADAVKU NA NAVRÁCENÍ HRANIC UKRAJINY Z ROKU 1991.

Navrhl také dohodu s Ruskem: zavedení zvláštní ochrany pro rusky mluvící na Ukrajině a globální nápravu vztahů Washingtonu s Moskvou, „což může udělat jen Trump“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27774

 

 

📌21. července 2024: 🤬 PŘEDSEDA IZRAELSKÉHO KNESSETU VYHROŽUJE VŠEM SOUSEDŮM, ŽE DNEŠNÍ ÚTOK NA JEMEN JE VZKAZEM CELÉMU BLÍZKÉMU VÝCHODU.

https://t.me/to_je_nas_svet/27775

 

 

📌21. července 2024: 🇺🇸 TRUMP UVEDL ČASOVÝ PLÁN UKONČENÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ, POKUD BUDE ZVOLEN PREZIDENTEM USA.

⚫️ Donald Trump na prvním shromáždění svých příznivců po atentátu prohlásil, že pokud vyhraje prezidentské volby, dosáhne urovnání konfliktu na Ukrajině ještě před svou inaugurací.

https://t.me/to_je_nas_svet/27776

 

 

📌21. července 2024: ♨️ DONALD TRUMP POUHÝ TÝDEN PO POKUSU O ATENTÁT OPĚT PROMLOUVÁ NA SHROMÁŽDĚNÍ.

Miliardář na úvod svého projevu poděkoval svým příznivcům, kteří ho i přes situaci v Pensylvánii přišli podpořit. Trump dále řekl, že nemůže být, jak tvrdí jeho političtí odpůrci, hrozbou pro demokracii.

„Říkají, že jsem hrozbou pro demokracii. Co jsem udělal pro demokracii? Minulý týden jsem pro demokracii schytal kulku,“ prohlásil Trump.

https://t.me/to_je_nas_svet/27777

 

 

📌21. července 2024: VÁCLAV KLAUS: ODS BY MĚLA ZANIKNOUT A POKRAČOVAT JAKO SPOLU.

 

👉Atentát na Trumpa nebyl aktem blázna. Jak prezident Václav Klaus snáší letní horka? 👉Zabývá se osobně kritikou lidí, kteří například s opovržením řeknou o nějakém textu, že vypadá, jako kdyby byl z Institutu Václava Klause?

👉Před několika dny prohlásil, že předsedkyní Evropské komise bude opět Ursula von der 👉Leyenová, což se před pár hodinami potvrdilo. Co to znamená?

👉Jak vnímá fakt, že tak velký národ jako Francie nemá zastoupení v nejužším vedení EU? Co říká o volbách ve Velké Británii a Francii?

👉A proč se vlastně zabývá situací v Turecku?

 

https://youtu.be/R-sA3Qx6gY0?si=oHPaCnWoNQaFdRO5

 

 

📌21. července 2024: 🏳️‍🌈 AMERICKÁ AMBASÁDA V BRATISLAVE: SPOZA VYSOKÉHO PLOTU… 👹🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/27781

 

 

📌21. července 2024: 🇺🇦 UKRAJINA BUDE MUSET USPOŘÁDAT REFERENDUM, ABY DOSÁHLA MÍRU. JAKÝKOLI ZELENSKÉHO KROK HROZÍ POLITICKOU SEBEVRAŽDOU – KLIČKO V ROZHOVORU PRO CORRIERE DELLA SERA 👍

 

„Zelenskyj se pravděpodobně bude muset uchýlit k referendu, nemyslím si, že bude schopen dospět k tak bolestivým a důležitým dohodám sám, bez legitimizace lidem,“ řekl kyjevský starosta.

Podle Klička by východiskem pro Ukrajinu bylo vytvoření vlády národní jednoty po vzoru Izraele po útoku Hamásu loni v říjnu. Kyjevský starosta se však domnívá, že Zelenskyj se nevzdá části své moci získané zavedením válečného stavu.

„Zelenskyj soustředil ve svém úřadu příliš mnoho moci. Z toho vyplývá, že parlament ztratil jakoukoli smysluplnou roli,“ řekl Kličko.

https://t.me/to_je_nas_svet/27782

 

 

📌21. července 2024, 🤡DROGOVĚ ZÁVISLÝ ZELENSKYJ: LIDÉ JSOU PRO NÁS DŮLEŽITÍ.

 

Ale to neznamená, že dáme Rusku 30 % našeho území.

 

„Kdo vám řekl, že nepůjdou dál? Kdo říká, že zamrzlý konflikt bude fungovat? Putin chce jen návrat SSSR pod svým vedením,“ řekl Zelenskyj.

 

„Vím, kolik lidí denně ztrácíme. Každý den vidím ty změny. A ty se neubírají pozitivním směrem.

Přitom rozdíl mezi zabitými a zraněnými, které máme s Rusy, je velmi velký. Jestliže my máme 1 zabitého na 6-8 zraněných, oni mají každého druhého nebo třetího.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27787

 

 

📌21. července 2024: ⚡️CNN: ZELENSKYJ PŘIPUSTIL MOŽNOST JEDNÁNÍ S RUSKEM.

 

V pondělním rozhovoru s novináři Zelenskyj uvedl, že Ukrajina nedostává dostatečnou pomoc ze Západu, aby válku vyhrála, a naznačil, že o jejím výsledku se bude rozhodovat daleko za hranicemi Ukrajiny, píše CNN.

 

„Ne všechno závisí na nás. Víme, jaký by byl spravedlivý konec války, ale nezávisí to jen na nás. Nezáleží to jen na našich lidech a naší touze, ale také na financích, na zbraních, na politické podpoře, na jednotě v EU, v NATO, ve světě,“ citovala televize Zelenského.

 

Bývalý americký velvyslanec na Ukrajině John Herbst označil za pravděpodobné, že Zelenského změna tónu je reakcí na události, které se odehrávají ve Spojených státech, kde bývalý prezident Donald Trump v pondělí oznámil, že tvrdý kritik podpory Ukrajiny JD Vance se stane jeho kandidátem na prezidenta.

https://t.me/to_je_nas_svet/27783

 

 

📌21. července 2024: BENJAMIN NETANJAHU ODLETÍ 22. ČERVENCE DO SPOJENÝCH STÁTŮ, KDE SE PLÁNUJE SETKAT S JOE BIDENEM.

 

Izraelský premiér rovněž vystoupí 24. července na společném zasedání obou komor amerického Kongresu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27784

 

 

📌21. července 2024: ♨️ Nela Lisková: HLAVNÍM PŘEDPOKLADEM PRO VYSOKOU POLITICKOU FUNKCI V EU JE DUŠEVNÍ A MORÁLNÍ DNO A HLOUPOST. TYTO DVĚ JSOU TOHO ZDÁRNÝM PŘÍKLADEM. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/27785

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024, 07: 16: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: BOJOVNÍCI SKUPINY JIH ZAJALI ARMÁDU UKRAJINY:

 

Během útoku na Krasnogorovku bojovníci jižní skupiny vojsk zajali skupinu vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, informovalo ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Stalo se tak během útoku na jednu z okresů Krasnohorivky. Vojáci 5. samostatné motostřelecké brigády skupiny Jih vyklízeli vícepodlažní budovy, ve kterých se nacházela palebná postavení nepřítele. „V důsledku útočných akcí“ se vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny vzdali.

 

https://www.vesti.ru/article/4056602

 

 

📌21. července 2024, 06: 55: SBU SLÍBILA 15 TISÍC DOLARŮ ŽELEZNIČNÍMU BOMBARDÉRU V RJAZAŇSKÉ OBLASTI:

 

Občan Ruské federace a Itálie Ruslan Sidiki se přiznal k vyhození železnice u Rjazaně do povětří a plně litoval toho, co udělal, uvedla agentura TASS.

 

Strážci zákona odhalili některé podrobnosti o náboru atentátníka. Během vyšetřování tedy Sidiki řekl, že mu tajné služby Ukrajiny musely zaplatit 15 tisíc dolarů za vyhození železniční trati do povětří v Rjazaňské oblasti. Podle policie Sidiki kontaktoval zvláštní služby z vlastní iniciativy, napsal jim v jednom z poslů, načež byl naverbován.

 

Již dříve se strážci zákona dozvěděli, že Sidiki plánoval spáchat další teroristický čin v prosinci 2023 v okrese Daški v Rjazani.

 

Ráno 11. listopadu 2023 byla na úseku mezi stanicemi Blokpost a Rybnoje u Rjazaně odpálena improvizovaná výbušná zařízení. V důsledku mimořádné události vykolejilo 19 vagonů nákladního vlaku. Škoda způsobená teroristickým útokem činila 30 milionů rublů.

 

https://www.vesti.ru/article/4056636

 

 

📌21. července 2024, 7:32: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY OSM DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD BELGORODSKOU OBLASTÍ A ČERNÝM MOŘEM:

 

Během minulé noci posádky protivzdušné obrany ve službě zlikvidovaly osm ukrajinských dronů nad Belgorodskou oblastí a Černým mořem.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo potlačení dalších pokusů kyjevského režimu provádět teroristické útoky na cíle na území Ruska pomocí bezpilotních letounů leteckého typu. Jak již bylo uvedeno, protivzdušná obrana zničila tři UAV ozbrojených sil Ukrajiny nad oblastí Belgorod a pět v Černém moři.

 

https://www.vesti.ru/article/4056639

 

 

📌21. července 2024, 7:51, PODZEMÍ: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY V KRYNCE VÍCE NEŽ 5 TISÍC VOJÁKŮ:

 

Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny v Krynkách výrazně přesahují 5 tisíc lidí.

 

„Nejdřív jsme je tam mlátili jako gumu a mrtvoly házeli do sklepa. V suterénech soukromých domů. Pak nebylo dost sklepů. Tady už můžeme odhadnout, že je (ztráty – pozn. red.) více než pět tisíc,“ řekl v rozhovoru pro agenturu TASS zástupce podzemí Sergej Lebeděv.

 

V únoru tehdejší šéf ruského ministerstva obrany Sergej Šojgu informoval ruského prezidenta Vladimira Putina o osvobození Krynky. Podle něj od loňského léta ztratil nepřítel v oblasti osady 3,4 tisíce lidí. Na konci února gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo uvedl, že Krynki a jeho okolí jsou zcela vyčištěny, ale ukrajinská armáda se snaží vylodit na ostrovech v záplavové oblasti Dněpru.

 

https://www.vesti.ru/article/4056604

 

 

📌21. července 2024, 10:36: VŮDCE FRANCOUZSKÉ LEVICE MÉLENCHON SE VYSLOVIL PRO HLADKÝ ODCHOD Z NATO:

 

Zakladatel levicové strany „Neukázněná Francie“ Jean-Luc Mélenchon prosazuje systematické a organizované vystoupení země ze Severoatlantické aliance.

Mélenchon se domnívá, že tento blok „s sebou nese logiku války“.

 

„Volím logiku odzbrojení a appeasementu,“ řekl politik v rozhovoru pro španělský deník El País.

 

Podle něj, pokud by „byl v Elysejském paláci“, „systematicky a organizovaně by vystoupil z NATO“.

 

„Zvláště v době války, abychom se nezapletli do tohoto příběhu,“ dodal vůdce levice.

 

Poznamenal, že opatření přijatá Evropskou unií na pomoc Kyjevu jsou pravděpodobně i nadále schvalována, Francie Ukrajině nepřestane pomáhat.

 

https://www.vesti.ru/article/4056713

 

 

📌21. července 2024, 7:59, CNN: ZELENSKYJ JE PŘIPRAVEN NA JEDNÁNÍ S RUSKEM KVŮLI VELKÝM PROBLÉMŮM NA UKRAJINĚ:

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj naznačil, že je připraven jednat s Ruskem v souvislosti s problémy v zahraniční a domácí politice Ukrajiny, uvádí CNN.

 

Jak je uvedeno v materiálu, Ukrajina čelí obtížné situaci na frontě a také politické nejistotě ohledně úrovně další podpory ze strany spojenců Kyjeva.

 

Podle analytičky Orysia Lutsevichové je Zelenskyj vzhledem ke složité situaci Ukrajiny připraven jednat s Ruskou federací.

 

„Je to signál pro Rusko i pro globální Jih, že Ukrajina není nějaká obstrukční síla. Je připravena zasednout k jednacímu stolu,“ citovala Lucenkovou agentura RIA Novosti.

 

Volodymyr Zelenskyj již dříve vyslovil myšlenku potřeby přítomnosti delegace Ruské federace na druhé „mírové konferenci“ o Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4056665

 

 

📌21. července 2024, 11:30, ALIJEV: MÍROVÁ SMLOUVA S JEREVANEM JE NEMOŽNÁ, DOKUD SE NEZMĚNÍ ARMÉNSKÁ ÚSTAVA:

 

Ázerbájdžánský prezident Ilham Alijev řekl, že není možné podepsat mírovou smlouvu s Arménií, dokud ústava země obsahuje odkazy na dokument o sjednocení s Náhorním Karabachem.

 

Alijev to uvedl během druhého globálního mediálního fóra Šuša. Ázerbájdžánský vůdce poukázal na to, že současná ústava Arménie, která odkazuje na Deklaraci nezávislosti, představuje pro Ázerbájdžán územní hrozbu a oficiálně zakotvuje přání sjednocení Náhorního Karabachu s Arménií.

 

Alijev zdůraznil, že požadavky Ázerbájdžánu na změnu arménské ústavy by neměly být považovány za vměšování do vnitřních záležitostí Ázerbájdžánu. Poznamenal, že tato klauzule ústavy brání uzavření mírové dohody, protože ústava má přednost před mezinárodními smlouvami. Alijev vyjádřil obavy, že v budoucnu může Arménie změnit svůj postoj, což donutí Ázerbájdžán znovu „udělat to, co jsme udělali v září (2023)“.

 

Navzdory současné situaci práce na textu mírové dohody podle Prezidenta Ázerbájdžánu pokračují. Alijev zároveň zaznamenal pokles svého optimismu ohledně dosažení dohody a zmínil nedávné odmítnutí arménského premiéra Nikola Pašinjana setkat se s ním ve Velké Británii.

 

https://www.vesti.ru/article/4056839

 

 

📌21. července 2024, 10:34: ZÁCHRANÁŘI VYRAZILI HLEDAT POHŘEŠOVANÝ VRTULNÍK ROBINSON V JAKUTSKU:

 

Vrtulník Mi-8 se záchranáři, lékaři a strážci zákona letěl z letiště Magan na místo pátrání po vrtulníku Robinson R44, který zmizel v Jakutsku v noci 19. července.

 

Informovala o tom společnost Polar Airlines na svém kanálu Telegram.

 

Nouzový maják letadla fungoval 80 kilometrů od vesnice Chagda v okrese Aldan.

 

Na palubě vrtulníku byl pilot a tři cestující. Podle předběžných údajů se mu spustil nouzový rádiový maják, ve stanovený čas se pilot neozval.

 

Již dříve bylo oznámeno, že počasí nedovolilo zahájit pátrání po pohřešovaném letadle a pozemní pátrací skupiny se budou muset dostat do oblasti jeho zmizení asi šest dní.

 

Bylo zahájeno trestní řízení podle článku trestního zákoníku Ruské federace o porušení pravidel bezpečnosti provozu a provozování letecké dopravy.

 

https://www.vesti.ru/article/4056761

 

 

📌21. července 2024, 11:29, Člen podzemí Lebeděv: SKOTŠTÍ ŽOLDNÉŘI V NIKOLAJEVU BYLI IDENTIFIKOVÁNI PODLE KILTU:

 

Zástupce proruského podzemí Sergej Lebeděv uvedl, že v Nikolajevu sídlí žoldáci z Rumunska a Británie.

 

„V Nikolajevovi jsou Skotové z Británie a jsou tam Kanaďané,“ řekl Lebeděv agentuře TASS, že žoldáci z Kanady se rozlišují podle pruhů a Skotové „byli identifikováni ještě snadněji: jeden byl ve skotském kiltu a ve vyšívané košili.“

 

Pracovník podzemí dodal, že rumunští žoldáci jsou v Mykolajivu zaznamenáni. Kromě toho upozornil na snížení počtu žoldnéřů z Polska v zóně speciální operace.

 

Lebeděv také zdůraznil, že v řadách ukrajinské armády kvantitativně dominují „čerstvě mobilizovaní muži“, nicméně podle něj jsou zde i profesionální vojáci.

 

https://www.vesti.ru/article/4056810

 

 

📌21. července 2024: 09: 30: VYŠETŘOVÁNÍ BUDE PROVÁDĚT FORENZNÍ ZKOUMÁNÍ S OBĚŤMI TERORISTICKÉHO ÚTOKU V CROCUSU:

 

Všechny oběti teroristického útoku v koncertní síni Crocus City Hall v Moskevské oblasti podstoupí po ošetření forenzní lékařské vyšetření, nyní bylo jako oběti uznáno více než 1700 lidí.

 

Během teroristického útoku na radnici v Krokusu 22. března bylo zabito 145 lidí. Bylo zahájeno trestní řízení, čtyři lidé byli obviněni ze spáchání teroristického útoku v rámci organizované skupiny a dalších osm bylo obviněno z napomáhání a účastenství. Více než 1700 lidí bylo vyslýcháno jako oběti.

 

Jak vyplývá z oficiálních soudních dokumentů, všechny oběti v rámci trestního řízení musí provést forenzní zkoumání, píše RIA Novosti.

 

Je třeba poznamenat, že by to mělo být provedeno po dokončení jejich léčby a obdržení lékařských údajů.   Podle usnesení, na které se odvolává RIA Novosti, bylo jmenováno celkem více než 650 různých forenzních vyšetření, včetně forenzních, požárně-technických, molekulárně genetických, balistických, inženýrských a stavebních, snímání otisků prstů.

 

Vyšetřování teroristického útoku na radnici v Krokusu pokračuje, bylo prodlouženo do 22. září.

 

https://www.vesti.ru/article/4056737

 

 

📌21. července 2024: 09: 40: V CHERSONSKÉ OBLASTI BYLY SESTŘELENY DVĚ RAKETY ATACMS LETÍCÍ NA KRYM:

 

Ruský systém protivzdušné obrany sestřelil nad Chersonskou oblastí dvě vysoce přesné rakety ATACMS, nedošlo k žádným škodám ani obětem, uvedl gubernátor oblasti Vladimir Saldo.

 

Balistické rakety odpálené Ukrajinou byly sestřeleny v neděli ráno. Podle Salda odletěli na Krym.

 

Úlomky raket dopadly daleko od domů a nic nepoškodily, nikdo nebyl zraněn, upřesnil gubernátor ve svém kanálu Telegram s tím, že zločinný plán Kyjeva byl zmařen.

 

V neděli v 7:38 moskevského času bylo v Sevastopolu vyhlášeno raketové nebezpečí, po téměř půl hodině bylo zrušeno, informuje sevastopolský gubernátor Michail Razvožajev na svém kanálu Telegram.

 

Minulou sobotu Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo, že systémy protivzdušné obrany během dne sestřelily dvě operačně-taktické rakety ATACMS, čtyři rakety HIMARS a 74 bezpilotních letounů leteckého typu, z nichž 27 bylo zničeno nad územím Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4056681

 

 

📌21. července 2024, 10:21: TRUMP ŘEKL, ŽE PO POKUSU O ATENTÁT DOSTAL OD VŮDCE ČLR „NÁDHERNÝ VZKAZ„:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že od čínského prezidenta Si Ťin-pchinga obdržel „úžasnou nótu“, stalo se tak poté, co byl na bývalého amerického prezidenta spáchán pokus o atentát.

 

V projevu v Michiganu Trump řekl, že mu Si Ťin-pching dal „úžasnou zprávu“ poté, co se dozvěděl, že Trump byl zavražděn během projevu v Pensylvánii.

 

Poznamenal také, že jeho vztahy s čínským vůdcem lze označit za dobré.

 

Předtím si Trump poprvé po pokusu o atentát, který se odehrál 13. července, sundal bílý obvaz z ucha. Podezřelý byl zlikvidován americkými tajnými službami.

 

https://www.vesti.ru/article/4056783

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21. července 2024, 11:00: RAKETOVÝ ÚTOK „ISKANDERŮ“ NA JEDNOTKY S UKRAJINSKOU ARMÁDOU BYL NATOČEN NA VIDEO:

 

Ruské ministerstvo obrany v neděli zveřejnilo záběry skupinového raketového útoku na ukrajinské vojáky.

 

V oblasti osady Barvenkovo zasáhly rakety operačně-taktických komplexů Iskander-M dva vojenské ešalony s personálem a technikou 41. mechanizované brigády ukrajinské armády.   Stojí za zmínku, že každý vlak měl dvě desítky nástupišť. Podle ruského ministerstva obrany nepřítel ztratil až 240 lidí a přes 60 kusů techniky.

 

Konkrétně bylo zničeno 14 amerických obrněných bojových vozidel MaxxPro, deset obrněných vozidel Canadian Senator, sedm obrněných transportérů, dvě průzkumná obrněná vozidla, pět obrněných vyprošťovacích vozidel a dvě desítky nákladních automobilů.

 

Úder byl zaznamenán pomocí objektivní kontroly – kamer bezpilotních letounů Orlan-10.

 

https://www.vesti.ru/article/4056825

 

 

📌21. července 2024, 10:18, KLIČKO: ZELENSKYJ BUDE MUSET USPOŘÁDAT REFERENDUM, ABY DOSÁHL MÍRU:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bude pravděpodobně muset uspořádat referendum, aby legitimizoval „bolestivé a důležité dohody“ k dosažení míru, domnívá se starosta Kyjeva Vitalij Kličko. Podle jeho názoru mu jakýkoli krok Zelenského hrozí „politickou sebevraždou“.

 

Podle starosty Kyjeva po zavedení stanného práva přestala být role Nejvyšší rady významná, Zelenskyj soustředil „příliš mnoho moci“, ale sám „bez legalizace lidem“ nebude schopen dosáhnout mírových dohod.

 

Kličko poznamenal, že je také nutné „počkat na hlasování ve Spojených státech“.

 

Pochyboval, že by Zelenskyj souhlasil s tím, že se vzdá části moci získané stanným právem.    V současné situaci by jakékoli kroky ukrajinského prezidenta mohly vést k „politické sebevraždě“, řekl Kličko a dodal, že boj další dva roky „by byl noční můrou“.

 

Možná by se Ukrajina mohla dostat ze současné situace vytvořením vlády národní jednoty po vzoru Izraele, řekl kyjevský starosta v rozhovoru pro Corriere della Sera.

 

Zelenskyj již dříve vyjádřil myšlenku nutnosti přítomnosti delegace Ruské federace na druhé „mírové konferenci“ o Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4056709

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SPOJENÉ STÁTY PŘIPOUŠTĚJÍ, ŽE MAJÍ 👉DNES TÉMĚŘ O 2.000 MÉNĚ JADERNÝCH BOJOVÝCH HLAVIC NEŽ RUSKO

 

https://youtu.be/LEvbLhG2OCc?si=H819z1VQ0UMgglLh

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.07.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o provedení teroristických útoků pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily tři UAV nad územím regionu Belgorod a pět UAV bylo zachyceno v Černém moři.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

21.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: FICO VOLAL VYMETENCOM DO KYJEVA, ČO TO MÁ ZNAMENAŤ ZASTAVENIE TOKU RUSKEJ ROPY PRE SLOVENSKO!!!

 

 

❤️ „Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě.“   ~ Mahátmá Gándhí ~

 

 

📌💉🎚️20. července 2024, necenzurovanapravda: Dr. Mike Yeadon: VYHLÁŠENÍ PANDEMIE COVID-19 ZE STRANY WHO V BŘEZNU 2020 BYLO PODVODNÉ:

 

Pokud sledujete názory dr. Mika Yeadona, tak jistě víte, že se před časem přidal k zastáncům teorie, že žádné viry neexistují. Od té doby byl mnohokrát požádán o vysvětlení tohoto svého tvrzení, a dokonce byl v tomto směru také ve sporu s jinými odborníky, kteří jinak odmítají mRNA injekce i covidové restrikce.

 

Na odborném poli se tedy i mezi těmito lékaři nyní objevil spor, který zatím nebyl jednoznačně rozhodnut. Své argumenty podávají jak ti, kteří tvrdí, že viry neexistují, tak zastánci tvrzení, že viry zde jsou a způsobují příslušné nemoci.

 

Dr. Mike Yeadon byl nyní požádán o další podrobné vysvětlení, které vám zde nyní přináším.

 

Dále již tedy dr. Mike Yeadon:

 

NABÍZÍM POUZE TŘI VELMI SILNÉ A JEDNODUCHÉ DŮKAZY, ABY JE ČTENÁŘ MOHL ZVÁŽIT.

 

🛑1. Četné zprávy od skupiny vedené profesorem Denisem Rancourtem, multidisciplinárním výzkumníkem s desítkami let zkušeností, který je známý tím, že odhaluje chyby v myšlení v několika oblastech, do kterých se postupem času přestěhoval. Díky této schopnosti je u některých neoblíbený.

 

👉Jeho tým zkoumal úmrtnost ze všech příčin, stav, týden, pohlaví a věk k datu smrti. Je to nejčistší forma epidemiologie (zdroj přidán LSN). Pokud by existovala čistá aditivní příčina smrti, jako je virulentní infekce, která se snadno šíří nakažením, nemohla by se neprojevit ve zvýšení úmrtnosti ze všech příčin, zejména u starších osob.

 

Je důležité, aby si lidé pozorně přečetli tento další díl. Až do dne, kdy WHO vyhlásila pandemii, nikde nedošlo ke zvýšení úmrtnosti ze všech příčin.

 

To znamená, že NEBYLA ŽÁDNÁ PANDEMIE. WHO nejsou věštci. Nemají žádné zvláštní schopnosti předpovídat pandemie. Mají pouze stejné nástroje, ke kterým máme přístup my ostatní.

 

👉Nemůže dojít k pandemii závažného akutního respiračního syndromu bez zvýšeného počtu úmrtí, zejména u starších osob, PŘEDTÍM, než je vyhlášena pandemie. Nikde k takovému nárůstu nedošlo. JDE TEDY O PODVODNÉ VYHLÁŠENÍ. O tom není pochyb.

 

👉NÁSLEDNĚ DOŠLO K VELMI PODSTATNÉMU NÁRŮSTU ÚMRTÍ, nerovnoměrně, v mnoha státech a okresech. Ale i zde úmrtnost rychle přibývala a pak zase odpadla a nevykazovala žádné známky šíření.

👉Pokud by tam byl patogen i tehdy, nemohl by dosáhnout vrcholu ve stejný den.

👉A přesto se to stalo.

 

NÁSLEDNÝ ZVÝŠENÝ POČET ÚMRTÍ NEZPŮSOBIL VIRUS, ALE KOORDINOVANÉ SMRTELNÉ ZMĚNY V LÉKAŘSKÝCH PROTOKOLECH

 

🛑2. Nyní ve stejnou dobu, tedy bezprostředně poté, co byla evidentně podvodně vyhlášena pandemie, došlo všude k radikálním změnám v lékařských postupech.

 

Tyto změny byly považovány za nezbytné, abychom se vyrovnali s novou nemocí, o jejíž existenci, jak si čtenář jistě všiml, neexistovala žádná předchozí známka. Tyto změny v lékařských postupech by byly kdykoli jindy uznány jako JISTÉ, že povedou ke zvýšenému počtu úmrtí.

 

👉Přesně k tomu vedly. Toto je iatrogenida: Smrt lékařem.

 

👉Zbytečné intubace s ventilátory způsobují u mnoha lidí „spirálu smrti“

👉Do nemocnic dorazilo velké množství nevinných, vyděšených lidí, kteří byli většinou nemocní jednou nebo více obvyklými nemocemi, které nás sužují. Ale báli se, že mají „covid19“, nemoc, o které nejsem přesvědčen, že vůbec existuje.

 

👉Těmto pacientům měla být poskytnuta podpůrná péče pro akutní respirační onemocnění.

👉Něco na snížení úzkosti. Je třeba zvážit profylaktický průběh antibiotik.

👉Možná protizánětlivý kortikosteroid.

👉Kyslíková maska, kterou mohou používat, pokud to snižuje dušnost.

👉Šálek čaje a uklidňující slovo, plus bdělé čekání.

👉Většina lidí v tomto stavu neumírá.

👉Mnohým se ale stalo to, že byli pod sedativy, intubováni a nasazeni na mechanický ventilátor.

 

👉TO JE TÉMĚŘ VŽDY NEVHODNÉ, POKUD JE PACIENT SCHOPEN DÝCHAT SÁM ZA SEBE, má 👉volné dýchací cesty a 👉neporušenou hrudní stěnu.

👉Při mechanické ventilaci se jim daří mnohem hůř a často se stav rychle zhorší. Není to šetrný postup.

 

👉Normálně si plíce plníte nasáváním vzduchu. Mechanický ventilátor tlačí vzduch dovnitř pod tlakem, protrhává jemné dýchací tkáně a způsobuje únik tekutiny do hlubokých dýchacích cest.

 

👉To pak vyžaduje vyšší tlaky k překonání vzrůstajícího odporu vůči nafouknutí plic. To se může stát spirálou smrti.

 

🛑 👉Smrtící Remdesivir podávaný izolovaným pacientům v bezvědomí s vládními finančními pobídkami pro zdravotnická zařízení

 

👉Ještě horší bylo, když bezvědomý, bezmocný pacient dostal jiné léky, které poškozovaly ledviny, jako je remdesivir.

SESTRY DOKONCE O TÉTO DROZE VTIPKOVALY A NAZVALY JI „UTÍKEJ, SMRT JE BLÍZKO.“

 

👉JASNĚ POZNALI, CO SE STALO PO NASAZENÍ DROGY. 👉Konec často přišel rychle. Podle mého názoru je to v nejlepším případě nekalý postup. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ SPOJTE TEČKY.

 

👉Všimněte si, že FEDERÁLNÍ VLÁDA TENTO ZPŮSOB LÉČBY ZNAČNĚ POBÍZELA A UDĚLILA NEMOCNICÍM DESÍTKY TISÍC DOLARŮ ZA KAŽDÉHO PACIENTA, KTERÝ PROŠEL NĚKOLIKA STÁDII SMRTI NA VENTILÁTORU S FORMÁLNÍ DIAGNÓZOU „COVID19.“

 

Vzpomínáte na staré přísloví? „Ukažte mi pobídky a já vám ukážu výsledky?“

 

OBLUDNÝ, DLOUHO PLÁNOVANÝ ÚTOK NA BEZMOCNÉ CIVILISTY KOORDINOVANÝM, SMRTÍCÍM, CENTRÁLNÍM PLÁNOVÁNÍM, POCHÁZEJÍCÍ Z NADNÁRODNÍ ÚROVNĚ!!!

👉Nejen v nemocnicích se s nevinnými lidmi špatně zacházelo a v důsledku toho umírali.

👉V pečovatelských domech bezmocní staří lidé, opět bez příbuzných, běžně dostávali dva léky, které potlačovaly jejich dýchání.

🛑 👉Zvláště široce byly používány MIDAZOLAM a MORFIN nebo lokální varianty stejné skupiny léků.

 

🛑 👉👉👉VĚDĚLI JSTE, ŽE TO JSOU 2/3 TOHO, CO SE POUŽÍVÁ VE SMRTÍCÍCH INJEKCÍCH VE STÁTECH, KTERÉ MAJÍ TREST SMRTI?

Přirozeně, že mnoho starších lidí zkolabovalo v důsledku účinků tlumících dýchání a byli druhý den ráno nalezeni mrtví v posteli.

 

Opět to klasifikuji jako vědomě nebezpečné léčby v nemocnicích.

👉Nevím, kdo dal tyto rozkazy, ale vyskytly se ve více ZEMÍCH.

🛑 To znamená, že KONEČNÉ POKYNY BYLY Z NADNÁRODNÍ ÚROVNĚ, STEJNĚ JAKO NESMYSLNÉ A BEZPRECEDENTNÍ LOCKDOWNY. Udělejte si z toho vlastní závěry.

 

🛑 👉👉👉Ve Spojeném království jsme viděli, že naše National Health Service skladovala Midazolam na celý rok před fingovanou pandemií a také na jaře 2020 nakoupila další roční zásoby od francouzského generického domu. Vše bylo vydáno v polovině roku (zdroj).

 

👉Tohle je jen jedna kouřící pistole z mnoha, kdyby jen lidé měli odvahu otevřít oči a říct, co vidí. JE TO MONSTRÓZNÍ, DLOUHO PLÁNOVANÝ ÚTOK NA BEZMOCNÉ CIVILISTY KOORDINOVANÝM, SMRTÍCÍM, CENTRÁLNÍM PLÁNOVÁNÍM.

 

🛑 LOCKDOWN A PROPAGANDA SE ŽIVÍ SOCIÁLNĚ A PSYCHOLOGICKY ZRANITELNÝMI, VŮDCI VLÁD NÁS NENÁVIDÍ A CHTĚJÍ NÁS MRTVÉ!!!

 

👉V komunitě byli lidé pod „lockdownem“ často izolovaní a krmení děsivou stravou lží v televizi, 24/7. Mnozí, kteří byli sociálně a psychicky zranitelní, se stali velmi úzkostnými. Je známo, že je to silný stimul pro nemoc.

Je běžné, že obyčejná rýma přejde v bakteriální infekci, a přesto lékaři často odmítají předepsat antibiotika.

 

Toto je rutinní rozhodnutí a není to těžké. Záznam však ukazuje, že 👉na pokyn federální nebo jiné ústřední vlády došlo k 50% poklesu těchto předpisů.

👉V důsledku léčitelného bakteriálního zápalu plic došlo k velkému počtu úmrtí, kterým bylo možno předejít.

 

Ani mezi těmi, kteří navzdory výše uvedeným důkazům, o kterých se nikdy ani nezmiňují, neexistuje shoda v tom, jaké byly příznaky a symptomy. Všimněte si, že musí být jedinečné – na rozdíl od jiných onemocnění podobných chřipce, která sama o sobě pokrývá celou řadu závažných symptomů.

 

Často slýchám tvrzení o popisu „covid19.“ Osoba, která ho popisuje, se zdá být jistá tím, co viděla nebo o čem slyšela. Bohužel to není stejný popis symptomů od lékaře k lékaři.

 

🛑 NĚKDO ŘÍKÁ KREVNÍ SRAŽENINY!!!

 

 

Uvědomte si, že mnoho starších pacientů v pečovatelských domovech umíralo na předávkování a zanedbávání, dehydratovali se a zmizeli sami.

👉Myslím, že jen to by zvýšilo riziko tvorby sraženin.

 

VŘE MI KREV V ŽILÁCH NAD VŠÍM UTRPENÍM, O KTERÉM NYNÍ VÍM, ŽE NASTALO V „PÉČI“ NEMOCNIC A V DOMOVECH „PODPOROVANÉHO BYDLENÍ“ I V KOMUNITĚ. Přiznejte si to. 👉 DŮKAZEM JE, ŽE NÁS NAŠE VLÁDY NENÁVIDÍ A CHTĚJÍ NÁS MRTVÉ!!!!!!!

👉A mnoho lidí se na tom podílelo!!! Najdete vlídný výklad toho, co se stalo?

 

A TO NENÍ KONEC.

 

🛑 Znám místní rodinnou lékařku, která svým pacientům stále injekčně aplikuje takzvané 👉 „VAKCÍNY PROTI COVID-19,“ o kterých mi moje více než 30letá zkušenost z výzkumu ve farmaceutické společnosti říká, že BYLY BEZ JAKÝCHKOLI POCHYB ZÁMĚRNĚ NAVRŽENY TAK, ABY LIDEM POŠKODILY ZDRAVÍ, ZABILY JE A SNÍŽILY PLODNOST.

 

Jak jsem k těmto závěrům dospěl, je popsáno v písemném dokumentu. Napsal jsem řadu čestných prohlášení podaných u několika soudů, která jsou k dispozici na vyžádání.

 

🛑 TESTY PCR POSKYTLY „FALEŠNĚ POZITIVNÍ PSEUDOEPIDEMII“ posilující narativ podvodného viru

Musím se krátce zmínit o „PCR testech,“ o kterých nám bylo lháno. Tvrdilo se, že jsou to dobré klinické diagnostické testy. Dámy a pánové, to prostě nejsou a k takovým rozsudkům dospělo několik soudů.

 

👉 Vzpomínám si, že soudy ve třech zemích rozhodly, že ani v zásadě nelze spoléhat na PCR při přesné diagnostice klinického stavu zvaného Covid19 detekcí fragmentů údajného viru zvaného SARS-CoV-2.

 

👉 I kdybych věřil, že takový patogen cirkuluje, což nevěřím, bylo by pak možné detekovat kus údajného viru, ale nebylo by možné použít výsledek testu k prokázání, že vaše klinické onemocnění je způsobeno tímto virem.

 

Je určitě možné získat pozitivní výsledky, aniž by byl přítomen údajný patogen. Znám případ na severovýchodě USA, kde byla pomocí PCR diagnostikována celá epidemie černého kašle. Když zkušený lékař projevil skepsi a vyzval k mikrobiálním kulturám výtěrů odebraných údajným pacientům, ANI JEDNA OSOBA NENESLA AUTENTICKÉHO PŮVODCE.

 

👉 100 % „PŘÍPADŮ“ BYLO FALEŠNĚ POZITIVNÍCH. Patogen nebyl v nemocnici vůbec přítomen. Nyní se domnívám, že to byla skutečná chyba, ale ukazuje to, jak snadno jsme upadli do prvořadých staromódních klinických diagnóz ve prospěch „technologie.“

 

👉 Tento druh události se nazývá „PCR FALEŠNĚ POZITIVNÍ PSEUDO EPIDEMIE.“ Existuje spousta publikované literatury o těchto pseudoepidemiích. Věřím, že to je to, co se stalo i zde s „covidem19.“ HLAVNÍ ROZDÍL JE V TOM, ŽE TO BYLO NEPOCHYBNĚ VYROBENO ZÁMĚRNĚ!!!

 

Vzpomínám si, že když jsem četl o neexistujícím vypuknutí černého kašle, přemýšlel jsem, zda to byla inspirace pro falešnou pandemii? Pokud můžete všechny oklamat, když nepracuje žádná kontrola, představte si, jak snadno byste to dokázali.

 

Nicméně se to stalo, MILIARDY TĚCHTO TESTŮ BYLY PROVEDENY PO CELÉM SVĚTĚ A BYLY ZNEUŽITY K TOMU, ABY SE TOMUTO ÚDAJNÉMU VIRU ZVANÉMU „SARS-COV-2“ PŘIPISOVALA ŘADA NEMOCÍ (👉 a někdy vůbec žádná nemoc).

👉 Pokud osoba zemřela následně, pokyny ústřední vlády vyžadovaly, aby byla příčina smrti připsána „covid19.“

 

OD PRVNÍHO DNE JE TO NAPROSTO PODVODNÉ.

 

🛑 OBTÍŽNÁ PRAVDA:

 

Všeobecná víra ve virové nákazy nepodložená podle vědecké literatury

 

  1. Mnoho čtenářů můj poslední bod nepřijme. Nemám jim to za zlé. V této záležitosti nám lhali na každém kroku a velmi dlouho. S tímto upozorněním na spouštěč je zde neméně důležitá informace.

 

👉AKUTNÍ RESPIRAČNÍ ONEMOCNĚNÍ, JAKO JE NACHLAZENÍ A „CHŘIPCE PODOBNÁ ONEMOCNĚNÍ“ (ILI), KTERÁ ZAHRNUJÍ TO, CO VĚTŠINA Z NÁS ZNÁ JAKO „CHŘIPKA,“ NEJSOU ZPŮSOBENA VIRY A TAKÉ NEJSOU NAKAŽIVÁ.

 

Když jsem poprvé narazil na důkazy pro toto radikální tvrzení, nejsem hrdý na to, abych přiznal, že i já jsem je okamžitě odmítl jako výstřední a zcela nesprávné.

 

Po zamyšlení jsem se vrátil k revizi primární literatury, na jejímž základě je toto tvrzení založeno. A jakmile to uděláte, jako já, 👉 NEBUDETE SCHOPNI UDRŽET KLAM, KTERÝM NA NÁS PO CELÁ DESETILETÍ PŮSOBILI.

 

🛑 TAKŽE, CO JE TO ZA DŮKAZ?

 

👉 Jde o to, že v recenzované publikované vědecké literatuře pokrývající období od roku 1918 až do současnosti nebyli kliničtí výzkumníci schopni prokázat přenos příznaků žádného z těchto akutních respiračních onemocnění (nachlazení nebo stavy podobné chřipce) z osoby s příznaky na ostatní bez příznaků, pokud museli trávit delší dobu ve vzájemné těsné blízkosti!!!

 

Byly provedeny desítky nezávislých studií a žádná neprokázala „očekávaný“ efekt. To se vztahuje i na jeden podobný test na „covid19“ (zdroj LSN a zde).

 

Základní design studie byl takový, ve kterém osoba nemocná klasickými příznaky nachlazení nebo chřipky musela strávit několik hodin v těsné blízkosti zdravého dobrovolníka. Nemocného nazývám „dárcem“ a zdravého člověka „příjemcem.“

 

V mnoha publikovaných studiích nebylo možné prokázat, že by se příjemci stali akutně nemocní s příznaky respiračního onemocnění, které měl dárce, a to o nic častěji než dárci, kteří strávili stejnou dobu v těsné blízkosti jiného dárce (např. kontrola pro samotný experiment).

 

Prakticky nikdo o tom nechce mluvit. Ve velkém počtu případů se lidé dokonce odmítají podívat na mnoho zpráv ze studií, které všechny nedokazují „nákazu,“ šíření z nemocného na dříve zdravého člověka.

 

👉 POKUD TATO AKUTNÍ RESPIRAČNÍ ONEMOCNĚNÍ NEJSOU NAKAŽLIVÁ, NEMOHOU BÝT INFEKČNÍ. To vylučuje lživý popis těchto nemocí jako způsobených SUBMIKROSKOPICKÝMI INFEKČNÍMI ČÁSTICEMI nazývanými viry. ((Ale žádné viry neexitují!!! Nedají se oddělit, takže jsou neviditelné, nehmatatelné, vymyšlené!!!))

 

🛑POKUD NEEXISTUJÍ ŽÁDNÉ VIRY, JAK PAK LIDÉ ONEMOCNÍ?

 

Většina z nás si je „jistá,“, že chytla“ nachlazení nebo chřipku od jiných lidí. Skutečnost, že při pečlivém prostudování objektivními lidmi k tomu nedochází, nám vysvětluje, proč jsme tak přesvědčeni, že právě tak vznikají takové nemoci.

 

Nejsem povinen předkládat náhradní vysvětlení za vysvětlení, které je rozhodně špatné. Nicméně jsem o tom samozřejmě hodně přemýšlel. Můj současný výklad je, že dojem nákazy vzniká ze dvou odlišných jevů.

 

👉 Za 1. Akutní respirační onemocnění, jako je nachlazení, jsou běžná. Pokud se u vás objeví rýma, pravděpodobně se vrátíte a vzpomenete si na kohokoli ve své nedávné paměti, o kterém si myslíte, že mohl být zdrojem.

 

👉 Lidé s mnohem menší pravděpodobností použijí kontrafaktuální situaci. Kolikrát jste prošli blízko člověka s nachlazením, a přesto jste ho sami nechytli?

 

Věřím, že tato akutní respirační onemocnění vznikají zevnitř. Narušení naší normální, jemně vyvážené rovnováhy, je-li dostatečně silné a u dostatečně zranitelné osoby, spouští výskyt těchto archetypálních symptomů.

 

👉 Za 2. Do té míry, do jaké si někdy všimnete, že lidé sdílející kancelář, domov nebo koníček mají tendenci onemocnět blízko sebe, není to nákaza. Místo toho zvažte, jak moc nemocní lidé sdílejí společné prostředí.

 

Pokud existuje něco v kancelářském nebo domácím prostředí, co může spustit tyto poruchy vnitřní rovnováhy, není vůbec překvapivé, že může být postiženo více než jedna osoba. Jeden od druhého to nechytili. Místo toho byli oba ve společném prostředí náchylní k urychlujícím okolnostem.

 

ZÁVĚR: „Pachatelé to udělají znovu“

Pointa je, že k pandemii nedošlo. Předstírání, že došlo, je záměrné a v žádném případě nejde o náhodu.

 

Známe to z absurdního a děsivého jazyka a z neprokázaných a nebezpečných „opatření“ zavedených téměř všude.

 

POD ROUŠKOU FALEŠNÉ „PANDEMIE“ BYLY PŘEDČASNĚ UKONČENY ŽIVOTY VELKÉHO POČTU NEVINNÝCH LIDÍ, PŘIČEMŽ LÉKAŘI A PEČOVATELÉ SE PODÍLELI NA STRAŠLIVĚ ŠPATNÉM ZACHÁZENÍ, KTERÉ CENTRÁLNÍ ORGÁNY UVALILY NA KAŽDÉHO, ZEJMÉNA V NEMOCNICÍCH, PEČOVATELSKÝCH DOMECH A OBECNÉ KOMUNITĚ.

 

Pokračující předstírání pandemie pak BYLO VYUŽITO K PROSAZENÍ ZJEVNĚ NEPOTŘEBNÝCH A ABSURDNĚ USPĚCHANÝCH „VAKCÍN.“ TYTO GENOVÉ PRODUKTY BYLY POUŽITY KE ZRANĚNÍ A ZABITÍ BEZPOČTU NEVINNÝCH LIDÍ!!!

 

Nevěřím, že by skutečně objektivní člověk mohl vzpomínat na posledních téměř 4,5 roku, a přesto si zachovat důvěru v centrální vládu nebo lékařský systém. Nebo v jakékoli jiné instituce.

 

🛑Na závěr opakuji tento bod, protože pachatelé to zopakují.

Očekávám další podvody vyvolávající strach.

Očekávám také, že budou použity jako ospravedlnění pro další omezování našich svobod a ohrožování naší lékařské autonomie!!!

 

I když s jistotou nevíme, jaké jsou konečné cíle pachatelů, nepochybně se jedná o výrazné zvýšení rozsahu kontroly nad každým aspektem našich životů ze strany ostatních a také jejich ohrožování.

 

Všechno nejlepší

 

Mike

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/dr-mike-yeadon-vyhlaseni-pandemie-covid-19-ze-strany-who-v-breznu-2020-bylo-podvodne/

 

 

📌20. července 2024: ♨️ MAĎARSKÝ PREMIÉR ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE O JEHO DALŠÍCH KROCÍCH V RÁMCI MÍROVÉ INICIATIVY O UKRAJINĚ NYNÍ BUDE INFORMOVAT AŽ DODATEČNĚ – ABY DO TOHO NIKDO NEZASAHOVAL

„Odpůrců mírové mise je velmi mnoho, takže pokud se bude dopředu vědět, jaký krok bude následovat, mnozí budou jednat tak, aby se to nemohlo uskutečnit,“ uvedl maďarský premiér.

Orbán se svou mírovou misí cestoval na Ukrajinu, do Ruska, Číny, Spojených států a Turecka.

https://t.me/to_je_nas_svet/27764

 

 

📌20. července 2024: 🇷🇺 PUTIN POBLAHOPŘÁL LUKAŠENKOVI K 30. VÝROČÍ JEHO PŮSOBENÍ VE FUNKCI BĚLORUSKÉHO PREZIDENTA.

 

„Bělorušti voliči Vám šestkrát za sebou svěřili nejvyšší státní funkci, což nepochybně svědčí o Vaší velké autoritě mezi lidmi,“ zdůraznil ruský prezident.

Putin rovněž poznamenal, že Lukašenkovo jméno je spojeno s celou nedávnou historií republiky a velkými úspěchy v sociální a ekonomické sféře.

„Budu rád pokračovat v našem konstruktivním, přátelském dialogu a úzké společné práci ve prospěch bratrských národů Ruska a Běloruska,“ dodal.

https://t.me/to_je_nas_svet/27766

 

 

📌20. července 2024: ⚡️  DEMOKRATÉ BIDENOVI: ČAS VYPRŠEL. ODEJDĚTE, ZNÍ TITULEK ČLÁNKU NA SERVERU POLITICO.

 

Nová vlna demokratů obnovila svou výzvu, aby Biden odstoupil z volebního klání – jedná se o náhlý příliv nových přeběhlíků k Bidenově kampani, který se projevil úniky informací a zákulisními řečmi o možném prezidentově odchodu, píše publikace.

https://t.me/to_je_nas_svet/27767

 

 

📌20. července 2024: 😂🏊‍♀️ MACRON SE PŘED OLYMPIÁDOU ODMÍTL KOUPAT V SEINĚ.

 

V únoru francouzský prezident slíbil, že se v hlavní pařížské řece vykoupe, aby dokázal, že úřady odvedly při jejím čištění dobrou práci. Elysejský palác však včera uvedl, že prezidentovo plavání se pravděpodobně neuskuteční.

 

„Neřekl, že bude plavat PŘED olympiádou. Řekl, že si někdy zaplavat půjde, a vždy v to demonstroval důvěru. Není ale jisté, že to stihne před hrami,“ je uvedeno v prohlášení.

Již dříve se v Seině vykoupala pařížská starostka Anne Hidalgová. A ještě předtím ministryně sportu Amelie Oudea-Casteraová absolvovala propagační plavání, po kterém si vzala nemocenskou. Podle neoficiálních zpráv jí byla diagnostikována úplavice.

https://t.me/to_je_nas_svet/27768

 

 

📌20. července 2024: 🔥 IZRAEL ZAÚTOČIL NA SKLADY PALIVA V JEMENSKÉM PŘÍSTAVNÍM MĚSTĚ HODEIDAH, PÍŠÍ MÍSTNÍ MÉDIA.

Na sociálních sítích se píše o náletu 25 stíhaček, uživatelé rovněž zveřejňují videa s následky útoku.

https://t.me/to_je_nas_svet/27769

 

 

📌20. července 2024: V BĚLORUSKU PROBÍHAJÍ KONZULTACE O TRESTU SMRTI PRO NĚMECKÉHO OBČANA, KTERÝ BOJOVAL NA STRANĚ AFU.

 

„Již dříve byl odsouzen k trestu smrti za terorismus a žoldáctví. Kontakty s německou stranou v této věci probíhaly a probíhají,“ uvedlo ministerstvo zahraničí republiky.

https://t.me/to_je_nas_svet/27770

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️20. července 2024, Nový čas: ZA DOBROTU NA ŽOBROTU: FICO VOLAL VYMETENCOM DO KYJEVA, ČO TO MÁ ZNAMENAŤ ZASTAVENIE TOKU RUSKEJ ROPY PRE SLOVENSKO!!!

 

Premiér Robert Fico v sobotu telefonoval s ukrajinským predsedom vlády Denysom Šmyhaľom. Kritizoval zaradenie ruskej spoločnosti Lukoil, ktorého ropu odoberala aj rafinéria Slovnaft, na sankčný zoznam. Ide podľa neho o nezmyselnú sankciu, ktorá nepoškodzuje Ruskú federáciu, ale najmä niektoré členské krajiny Európskej únie.

 

TASR o tom informovali z tlačového odboru Úradu vlády SR. „Slovensko nemieni byť rukojemníkom ukrajinsko-ruských vzťahov a rozhodnutie ukrajinského prezidenta znamená, že slovenská rafinéria Slovnaft patriaca maďarskej skupine MOL, bude dostávať na spracovanie o 40 percent ropy menej, ako je potrebné. Bude to mať dosahy nielen na slovenský trh, ale môže to viesť aj k zastaveniu dodávok nafty vyrábanej Slovnaftom na Ukrajinu, pričom tieto predstavujú takmer desatinu celej ukrajinskej spotreby,“ skonštatoval slovenský predseda vlády.

 

Fico podľa úradu vlády v tejto veci komunikuje už niekoľko dní s relevantnými členmi vládneho kabinetu aj s predstaviteľmi maďarskej petrochemickej skupiny MOL.

 

UKRAJINA PRESTALA PREPRAVOVAŤ ROPU OD RUSKÉHO DODÁVATEĽA LUKOIL. ZASTAVENIE DODÁVOK POTVRDILO TENTO TÝŽDEŇ MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA SR. ROPU OD DODÁVATEĽA ODOBERALA I BRATISLAVSKÁ RAFINÉRIA SLOVNAFT. Tá má však podľa rezortu zabezpečené dodávky ruskej ropy aj od iného dodávateľa a rovnako má objednané dodávky z alternatívnych zdrojov.

https://www.dennikvv.sk/domace/za-dobrotu-na-zobrotu-fico-volal-vymetencom-do-kyjeva-co-to-ma-znamenat-zastavenie-toku-ruskej-ropy-pre-slovensko/

 

 

 

📌20. července 2024: 🇩🇪 NĚMECKÝ KANCLÉŘ OZNAČIL PODPORU UKRAJINY ZA „HISTORICKOU ODPOVĚDNOST NĚMECKA„. 👹

 

„Již jen z pocitu odpovědnosti vůči vlastní historii v tomto případě existuje pro Německo jediná možnost: být na straně Ukrajiny,“ uvedl.

Vzhledem k tomu, že ukrajinští nacisté zcela vážně chválí Hitlera a politiku Třetí říše, Scholz se otevřeně přihlásil k nacistickým názorům. A jeho předkové byli mimochodem nacisté.

((Němci byli a budou vždy nacisti!!! Mají to vžité v krvi. Dodnes uznávají Hitlera!))

https://t.me/to_je_nas_svet/27772

 

📌20. července 2024: FIALOVA 👹 VOJENSKÁ DOHODA S UKRAJINCI: ČERNÉ NA BÍLÉM. MATERIÁL, VÝCVIK, ZBROJNÍ VÝROBA

 

Předseda vlády ČR Petr Fiala se ve čtvrtek 18. července 2024 zúčastnil v Blenheim Palace ve Velké Británii summitu Evropského politického společenství.

 

👉 Během setkání zaprodanec podepsal premiér FIALA ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZPEČNOSTNÍ DOHODU MEZI ČR A UKRAJINOU NA 19 LET!!! ((O nás, bez nás!!!!!!)) 👺

Vláda obsah dohody veřejně nesdělila, nyní se ale dostal na veřejnost. Dohoda odhaluje, co premiér Fiala za ČR podepsal a jaké z toho pro ČR plynou důsledky.

 

👉 Během summitu se předseda vlády ČR Petr Fiala sešel na bilaterálním jednání s exprezidentem, nacistem Ukrajiny Volodymyrem Zelenským a společně podepsali bezpečnostní dohodu.

 

👉 Tím se ČR připojila k dalším zemím Evropy, které už podobnou dohodu s Ukrajinou mají, například Německo, Francie, Velká Británie, Itálie, Japonsko nebo USA. Dokument nepředstavuje právně závaznou mezinárodní smlouvu. Podle premiéra Fialy jde o symbolické gesto 👺 a důkaz další podpory v oblastech vojenské či ekonomické spolupráce, humanitární pomoci a také následné pomoci při rekonstrukci poválečné Ukrajiny.

 

👉 „Je to další krok v posilování spolupráce mezi ČR a Ukrajinou. Velká část mezivládních konzultací tento týden v Praze se týkala nejen pomoci Ukrajině, ale také ekonomické spolupráce, která je výhodná i pro naše firmy. S našimi zkušenostmi v přístupových jednáních můžeme Ukrajincům pomoci v přístupovém procesu do Evropské unie, který je pro ně velmi důležitý,“ sdělil Petr Fiala.

 

👉 Předseda vlády také vystoupil v rámci kulatého stolu, který řešil obranu a ochranu demokracie v Evropě. Podle premiéra jsou dezinformace a zahraniční vměšování jedny z nejvážnějších hrozeb, kterým nyní musí Evropa čelit. Během dne se Fiala sešel ještě s prezidentem Ázerbájdžánu Ilhanem Alijevem a s prezidentem Černé Hory Jakovem Milatovićem. Na závěr summitu jednal i s premiérem Arménie Nikolou Pašinjanem.

 

Nyní je bezpečnostní dohoda ČR s Ukrajinou dohledatelná na webu vlády ČR.

 

A CO JE TEDY JEJÍ SOUČÁSTÍ?

 

👉 Česká republika se podpisem zavazuje k dalšímu poskytování dodávek vojenského materiálu. „Česká republika bude nadále hledat další možnosti dodávek vojenského materiálu napříč všemi doménami s ohledem na vyvíjející se potřeby a požadavky Ukrajiny,“ stojí v dohodě k dodávání vojenského materiálu.

 

👉 Dohoda se také zaměřuje na výcvik ukrajinských vojáků. V dohodě je vyzdvihnuto, že ČR je jedním z nejaktivnějších poskytovatelů výcviku. „Česká republika je dlouhodobě jedním z nejaktivnějších poskytovatelů výcviku pro bezpečnostní a obranné složky Ukrajiny zaměřeného na obranu proti ruské agresi. ÚČASTNÍCI SDÍLEJÍ AMBICI PRO ROK 2024 A DALŠÍ OBDOBÍ VYCVIČIT AŽ 4000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ROČNĚ, A TO ZEJMÉNA, ALE NIKOLIV VÝLUČNĚ V RÁMCI VOJENSKÉ POMOCNÉ MISE EU NA PODPORU UKRAJINA (EUMAM).

👉 Rozumí se, že Česká republika podporuje EUMAM a její rozšíření do dalších oblastí v souladu s vyvíjejícími se potřebami Ukrajiny v návaznosti na vývoj branné legislativy,“ píše se k tomu v dohodě. A že ČR bude poskytovat univerzální a specializovaný výcvik ve spolupráci jak s Ukrajinou, tak i s dalšími spojenci v EU, v NATO a v dalších formátech.

👉 V dohodě se také píše o ukrajinském nejen vojenském průmyslu, který se Česká republika podpisem premiéra Fialy zavazuje podporovat, rozvíjet a snižovat překážky pro jeho rozvoj.

👉 „Účastníci budou prosazovat a podporovat úsilí o zvýšení příslušných průmyslových výrobních kapacit na svém území. Robustní a udržitelná PRŮMYSLOVÁ ZÁKLADNA JE PRO OBRANU 👺 UKRAJINY ZÁSADNÍ.  Hlavní oblasti spolupráce zahrnují rozšiřování kapacit pro výrobu munice a poskytování údržby a oprav, jakož i zakládání společných podniků, snižování překážek a podporování výzkumu a vývoje v oblasti obrany a zboží dvojího užití.“

 

👉 Podporovány budou i projekty vojensko-technické spolupráce. „Účastníci budou podporovat projekty v rámci dlouhodobé česko-ukrajinské vojensko-technické spolupráce, především v oblasti malorážní a velkorážní munice, ručních a lehkých zbraní, bezpilotních prostředků, vybavení pro elektronický boj a těžké techniky, a to včetně údržby, oprav a generálních oprav,“ stojí v dohodě.

 

👉 Premiér Fiala také podepsal, že cílem je dočasně přesunout část ukrajinských průmyslových výrobních kapacit do ČR s tím, že z dlouhodobého hlediska je cílem, aby se průmysl opět vrátil na Ukrajinu. Český obranný průmysl by s podporou Ukrajiny měl působit na Ukrajině.

👉 Česká republika se má podílet na hledání zdrojů pro investiční a finanční pomoc v období války i při poválečné obnově.

((Mají všichni Ukrajinci amputované ruky i nohy, aby nemohli dezertéři se vrátit si budovat svou vlast?????))

 

👉 Zároveň premiér Fiala jménem České republiky přislíbil, že budeme usilovat o to, aby se obranný průmysl Ukrajiny začlenil do obranného rámce EU i NATO. „Silný obranný průmysl je pilířem pro zajištění bezpečnosti a prosperity na Ukrajině, v České republice i mimo ni,“ stojí v dohodě.

 

👉 Dále se v dohodě píše o politické podpoře ČR Ukrajině, a tedy hájení Ukrajiny a jejích požadavků. ČR se zavazuje k hledání další podpory pro Ukrajinu ve světě, nacházení nových spojenců a prohlubování těch stávajících.

 

👉 ČR se také zavazuje, že bude přispívat při úsilí o vyšetřování válečných zločinů spáchaných ruskou armádou. ČR bude i nadále poskytovat bezplatnou lékařskou péči zraněným a hradit s tím spojené veškeré výdaje.

 

((Nutella chce honit zločince??? No to mně podrž!!! VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ!!!!))

 

Zároveň se ČR zavazuje podporovat reformy na Ukrajině, které povedou ke standardizaci s NATO.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fialova-vojenska-dohoda-s-Ukrajinci-Cerne-na-bilem-Material-vycvik-zbrojni-vyroba-758754

 

 

📌20. července 2024, 17:49: VÍCE NEŽ 100 SUBMUNICE NALEZENÝCH V OBLASTI BELGOROD:

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov uvedl, že po posledním ostřelování z Ukrajiny byly v regionu nalezeny výbušné objekty.

 

V posledních několika dnech našli zástupci armády a speciálních služeb v Šebekinu a Nové Volžance více než 100 takzvaných „zvonů“.

 

Regionální úřady vyzývají obyvatele oblasti Belgorod, aby nahlásili všechny informace o nebezpečném nálezu záchranné službě a přijali veškerá opatření v případě nálezu výbušného předmětu.

 

https://www.vesti.ru/article/4056458

 

 

📌20. července 2024, 19:08: V CENTRU KYJEVA NEZNÁMÉ OSOBY ZDEMOLOVALY ZELENSKÉHO PANSTVÍ:😂😂😂

 

V centru Kyjeva neznámé osoby zdemolovaly historický statek zelenských měšťanů, který byl postaven na konci XIX. století.

Informoval o tom odbor ochrany kulturního dědictví Kyjevské městské státní správy na sociálních sítích.

 

Odbor upřesňuje, že budova byla zbourána pomocí bagrů bez získání povolení.

 

„Ministerstvo studuje všechny možné právní kroky a opatření k reakci,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kancelář primátora hlavního města označila demolici budovy za „cynický a troufalý zločin“ a dodala, že veřejná organizace „Dědictví Kyjeva“ předložila dokumenty pro přidělení statusu památky sídlišti den předtím.

((Jiné dědictví, které exprezident nechal bourat na UA bylo v pořádku???))

 

Městská policie uvedla, že zahájila vyšetřování. Telefonát o nelegální demolici sídliště byl přijat v pátek 19. července, upřesnilo oddělení.

 

„Vyšetřovatelé Ševčenkova policejního oddělení zahájili trestní řízení na základě této skutečnosti,“ stojí v příspěvku na kanálu Telegram.

 

Sídlo bohatého buržoazie Zelenského je dvoupatrová budova. Je považována za jednu z nejstarších budov a poslední dřevěnou budovu na ulici Konissky. Je zařazen do „Seznamu historických domů, které potřebují dodatečnou ochranu“. Rodina Zelenských zde žila v letech 1911 až 1915.

((Teď si jeho rodina žije daleko od války, tak už panství nepotřebuje. Zelenina kolika lidem dal zdemolovat jejich domovy, chránění, nebo nechráněné historicky??? A samotný ex – obrvůdce už to panství stejně nikdy potřebovat nebude!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4056501

 

 

📌20. července 2024, 20:05: 🏊‍♀️MACRON NEPLÁNUJE PLAVAT V SEINĚ S🐀 PŘED ZAČÁTKEM OLYMPIJSKÝCH HER:

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron neplánuje před začátkem olympiády plavat v Seině, aby potvrdil čistotu vody v řece.

 

Jak vysvětlil zástupce Elysejského paláce, Macron oznámil, že bude plavat v Seině, ale možná to nebude moci udělat před hrami. Přesné datum prezidentova plavání není známo.

 

„Neoznámil, že bude plavat až do olympiády,“ řekl zaměstnanec prezidentské kanceláře, kterého citovala agentura RIA Novosti.

 

Elysejský palác dodal, že je důležité, aby prezident kromě pořádání olympijských soutěží vytvořil Pařížanům příležitost plavat i v nadcházejících letech, a až bude mít příležitost, určitě se ponoří do Seiny.

 

Pařížská starostka Anne Hidalgová se 17. července koupala v Seině. Chtěla tak dokázat, že olympijské soutěže se v řece dají pořádat beze strachu. Spolu s Hidalgem se plavání zúčastnili šéf organizačního výboru pařížských her Tony Estanguet a prefekt regionu hlavního města Marc Guillaume. Předtím se v řece koupala francouzská ministryně sportu Amélie Oudea-Casteraová. K tomu si oblékla neopren a gumovou čepici.

 

Koupání v Seině bylo zakázáno v roce 1923 kvůli vysokému obsahu E. coli a mikroorganismů škodlivých pro lidské zdraví.

Před olympijskými hrami úřady prováděly rozsáhlé činnosti čištění vody. Jejich náklady činily asi 1,4 miliardy eur. Vzorky vody odebrané na konci června ukázaly, že v Seině je možné se koupat. Mezitím na internetu získává na popularitě výzva k vyprazdňování💩 se do řeky proti proudu a vyjádření postoje k prezidentu Macronovi a starostce Hidalgové.

 

Olympijské hry 2024 v Paříži se budou konat od 26. července do 11. srpna, paralympiáda od 28. srpna do 8. září.

 

https://www.vesti.ru/article/4056514

 

 

📌20. července 2024, 19:48, MERCOURIS: POSLEDNÍ VRCHOLNÁ BITVA MŮŽE BRZY ZAČÍT:

 

Ukrajinský odpor slábne. Čekají nás tři až čtyři měsíce těžkých bojů na Donbasu. To je názor britského experta Alexandera Mercourise.

 

Specialista se domnívá, že po dobytí velkého počtu vesnic může začít poslední vrcholná bitva o Donbas.

 

Ve svém blogu na YouTube Merkuris také upozornil na výskyt zpráv o velmi dezorganizované obraně ozbrojených sil Ukrajiny. Ukrajinci už nechtějí bojovat s takovou intenzitou jako dříve. Ozbrojené síly Ukrajiny navíc nejsou schopny zadržet nápor ruských jednotek. „Všude na frontě je situace velmi špatná,“ řekl britský expert.

 

Mercouris již dříve oznámil dosažení bodu obratu v rusko-ukrajinském konfliktu. Ozbrojené síly Ukrajiny jsou podle něj na hranici svých možností.

 

https://www.vesti.ru/article/4056526

 

 

📌20. července 2024, 22:23: VÝBUCH POBLÍŽ CVIČIŠTĚ ARMÉNSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY ZABIL ČLOVĚKA:

 

Poblíž střelnice arménského ministerstva obrany došlo k explozi, která zabila člověka.

 

Tisková služba arménského vojenského oddělení upřesnila, že na samotné střelnici nedošlo k žádným mimořádným událostem a zesnulý nebyl voják, ale civilista.

 

Tisková služba Ministerstva vnitra republiky potvrdila informaci, že v blízkosti skládky bylo nalezeno tělo neznámé osoby. Jeho identita se zjišťuje. Podle předběžných údajů zemřel v důsledku výbuchu 64letý muž.

 

Okolnosti incidentu se vyšetřují, píše TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4056476

 

 

📌20. července 2024, 20:58, RUSLAN BIKBULATOV: HRDINA RUSKA DĚVJATOV PŘEŽIL PO BITVĚ S CELÝM ROJEM NEPŘÁTELSKÝCH KAMIKADZE DRONŮ:

 

Příběh od skutečného hrdiny – bojovníka, který se u Avdiivky setkal s celým rojem nepřátelských dronů. Nyní Maxim podstupuje rehabilitaci, po které se plánuje vrátit na frontu.

 

Až donedávna bylo otázkou, zda si Maxim Děvjatov vůbec dokáže zachránit nohy. Později pochybovali, zda bude schopen sám chodit.

 

„Teď už to dokážu s jednou holí. I když pomalu, tak bez něj. Až noha moc bolí. Všichni doktoři jsou překvapeni – nechcete onemocnět. A opravdu nechci onemocnět,“ říká bojovník.

 

Jaké úsilí to stálo, vědí jen lékaři a sám Maxim Děvjatov. Sedm operací je za námi. Na nohou jsou zlomeniny a poškození důležitých nervů. Celé tělo je zmrzačeno ranami od šrapnelů.

 

Byl zraněn u Avdijivky. Na záběrech natočených dronem Ozbrojených sil Ukrajiny se vrchní seržant Děvjatov vydává na misi – najít a zlikvidovat nepřátelského odstřelovače, ale je přepaden kamikadze drony. Jeden z nich exploduje přímo u nohou.

 

Na pomoc přispěchá parťák s volacím znakem Beruška a poskytne první pomoc. Ale také se stane terčem útoku jiného kamikadze dronu. S otřesem mozku a pořezanýma nohama, z posledních sil odvleče svého zraněného kamaráda do úkrytu – pod obrněné vozidlo.

 

„Měl jsem těžký otřes mozku. Začal jsem se vzdalovat, oči se mi zatměly. Ale tady, zřejmě, adrenalin, fyziologie, ten den jsem nechtěl umřít. Prostě jsem ho protahoval blátem a kaluží, jak nejlépe jsem uměl – cpal jsem ho,“ vzpomíná Beruška, starší průzkumník, odstřelovač.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny jsou přesvědčeny, že záběry z dronu ukázaly poslední minuty života ruské armády. Koneckonců, celý roj dronů je namířen na auto, pod kterým prchají naši bojovníci. Vzplane požár, stoupá kouř. Pod závojem Beruška odchází k evakuační skupině, Maxim Děvjatov zůstává čekat na pomoc – přijde s prvním soumrakem.

 

„Čekal jsem asi 16 hodin. Tam si uvolnil škrtidlo, utáhl ho. Asi proto se mi zachovaly nohy, neztratil jsem kontrolu. Samozřejmě jsem upadl do bezvědomí kvůli silné ztrátě krve, ale snažil jsem se kontrolovat čas – nastavil jsem si budík. Každou hodinu se škrtidlo uvolnilo, vydrželo pět minut, utáhlo se a znovu omdlelo,“ říká Maxim Děvjatov, hrdina Ruska.

 

Dva týdny před zraněním v Svatojiřském sále Kremlu převzal Maxim z rukou prezidenta hvězdu Hrdiny Ruska. V Kreminském lese držel se svým parťákem nepřítele více než tři hodiny pod těžkou palbou z minometů a shozů z helikoptér. Udrželi křídlo, zlikvidovali asi deset ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny. V důsledku toho bylo zachráněno 14 našich vojáků, které se nepřítel pokusil obklíčit.

 

V sanatoriu Centrálního vojenského okruhu, kde Maxim Děvjatov nyní podstupuje rehabilitaci, je celý jeho den vyplněn lékařskými procedurami a tréninkem v tělocvičně.

 

Živí ho i početná rodina. Je to jeho první setkání s manželkou, matkou a třemi dcerami po dlouhé době. Hrdina Ruska je odhodlán se co nejdříve zotavit. A plánuje jít zase na frontu – říká, že je tam ještě hodně práce.

 

„Vlast řekla – je to nutné, odpověděli jsme – je. Vojenské záležitosti jsou takové: rozkazy, předpisy. Koneckonců, mám smlouvu. Smlouva s vlastí,“ říká Maxim Děvjatov, hrdina Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4056544

 

 

📌20. července 2024, 21:12,  Denis Davydov: AMERICKÁ TAJNÁ SLUŽBA PŘEHLÉDLA DRON, KTERÝ STŘELEC POUŽIL NA TRUMPA:😂

 

Může trvat týdny, než budou všechny systémy ovlivněné globálním výpadkem Microsoftu plně funkční. Jen ve Spojených státech trpěly technické problémy kliniky, banky, vládní agentury a letiště. Počet zrušených letů přesáhl 2000.

 

Otázka, kdo nahradí Joea Bidena, pokud odstoupí z prezidentského klání, však zastiňuje všechny ostatní. V sázce je pro Kamalu Harrisovou stejně málo jako pro úřadující hlavu státu. A tady je jeho soupeř po pokusu o atentát na vrcholu popularity.

 

Zelenskyj má nos ve větru. Trump je jasným favoritem nadcházejících voleb a v den, kdy ho Republikánská strana oficiálně oznámila jako svého kandidáta, zavolal Kyjev. 🤡

 

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že měl „velmi dobrý rozhovor“ s Volodymyrem Zelenským. 🤡

 

Z konverzace je jen málo podrobností. Je známo, že telefonický rozhovor trval asi 15 minut.

 

„Vážím si toho, že mě prezident Zelenskyj kontaktoval, protože jako příští prezident Spojených států přinesu mír a ukončím válku, která si vyžádala tolik životů. Obě strany se budou moci sejít a vyjednat mírovou dohodu, která ukončí násilí a vydláždí cestu k prosperitě,“ řekl Trump. 🤡

 

„Mluvil jsem s Donaldem Trumpem, pogratuloval jsem mu k nominaci Republikánské strany a odsoudil šokující pokus o atentát v Pensylvánii. Popřál jsem mu sílu a jistotu do budoucna,“ řekl Zelenskyj. 🤡

 

Samozřejmě nezapomněl ani na sebe. Napsal, že požádal o pomoc v boji proti Rusku. Dohodli se na osobní schůzce, na kterou Trump s největší pravděpodobností přijde s prázdnýma rukama. Postoj amerického prezidentského kandidáta je dobře známý: Je proti nekonečnému financování Ukrajiny na úkor amerických daňových poplatníků.

 

„Trump otevřeně zpochybnil potřebu pokračovat v poskytování finanční pomoci Ukrajině. Hodně záleží na tom, jak Zelenskij a Ukrajina pochopí, co se stane, až se Trump dostane k moci. A je zcela zřejmé, že tito dva lidé tři měsíce před volbami spěchají k telefonu a uvědomují si, jaké důsledky by Trumpovo prezidentství mohlo Ukrajině přinést,“ poznamenává jeden z amerických novinářů.

 

Zelenskyj testuje vody a uvědomuje si, že Biden nemá prakticky žádnou šanci zůstat v Bílém domě – jeho vlastní strana ho vytlačuje ze závodu.

 

Počet členů strany, kteří otevřeně požadují, aby prezident odstoupil z voleb, jde do desítek. Počet těch, kteří si o tom šeptají, jde do stovek. Hlavní sponzoři strany jsou otevřeně proti Bidenově opětovné nominaci. Zdá se však, že byla napadena nesprávná osoba.

 

„Prezident Joe Biden řekl, že je připraven vrátit se do kampaně příští týden, jakmile se zotaví z covidu. Ignoroval nové výzvy členů své strany, aby z volebního klání odstoupil. Více než 30 demokratů veřejně vyzývá pana Bidena, aby odstoupil z volebního klání,“ řekl ve vysílání další novinář.

 

Oficiálně je vedení Demokratického národního výboru nakloněno jemu. Řekli: je to Biden, kdo bude nominován na nadcházejícím kongresu. A sám kandidát, bez ohledu na to, jak moc se naparuje, je uražen svými stranickými soudruhy, kteří ho otevřeně „vypouštějí“.

 

„Prezident Biden, nemocný covidem a opuštěný spojenci, je stále více pobouřen tím, co považuje za plánovanou kampaň, která ho má vystrnadit z volebního klání. Je rozhořčen postojem těch, které považoval za blízké spojence, včetně Baracka Obamy,“ píše The New York Times.

 

Jeden z nejbohatších lidí ve Spojených státech, Elon Musk, při pohledu na volební kampaň navrhl zavést v budoucnu věkovou hranici pro kandidáty. Koneckonců, Trump, pokud vyhraje, může Bidenovi sebrat titul nejstaršího prezidenta v historii. Pokud se ovšem nic nestane.

 

„Je to prostě neuvěřitelné, ale právě jsme zjistili, že muž, který střelil Trumpa, použil dron. Několikrát jsem ho použila, abych prozkoumala a prozkoumala oblast, kde byl spáchán pokus o atentát,“ říká televizní moderátorka Laura Ingramová.

 

Mimochodem, tajná služba, která Trumpa střežila, neměla žádný letecký pohled – nepoužívala drony ani vrtulníky. Ředitel služby se bude zodpovídat Kongresu. Bude vyslýchána na Capitol Hill v pondělí 22. července.

 

https://www.vesti.ru/article/4056473

 

 

📌20. července 2024, 22:49: DIPLOMATÉ PROVĚŘUJÍ ÚDAJE O OTRAVĚ RUSŮ V ZÁPADNÍM TURECKU:

 

Ruští diplomaté prověřují informace o otravě Rusů v hotelu na západě Turecka.

Zároveň podle Generálního konzulátu Ruské federace v Antalyi neobdrželi žádosti ruských turistů o otravu.

 

Diplomatická mise má tuto otázku „na pořadu dne“, píše RIA Novosti.

 

Některé kanály Telegramu již dříve informovaly, že turisté z Ruska byli otráveni neznámým plynem v pětihvězdičkovém hotelu Sealight Resort v oblasti Kusadasi. Byli hospitalizováni, napojeni na infuze a později propuštěni.

 

Zástupci hotelu odmítli komentovat informace o otravě turistů.

 

https://www.vesti.ru/article/4056579

 

 

📌21. července 2024, 2:58: TRUMP SI POPRVÉ OD POKUSU O ATENTÁT SUNDAL BÍLÝ OBVAZ Z PRAVÉHO UCHA:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump si sundal bílý obvaz z ucha. Stalo se tak na prvním shromáždění příznivců po pokusu o atentát ve městě Grand Rapids v Michiganu.

 

Jak bylo uvedeno, Trump se na projev dostavil bez obvazu zakrývajícího střelnou ránu. Místo toho bylo toto místo pokryto omítkou tělové barvy, hlásí RIA Novosti.

 

Dříve republikáni podporovali Trumpa a zakrývali si uši obvazy podobnými obvazům zraněného politika.

 

  1. července došlo v Pensylvánii ke střelbě na Trumpův projev, v jejímž důsledku byl bývalý prezident zraněn, jeden z diváků zemřel a další dva byli vážně zraněni. Americká tajná služba zlikvidovala podezřelého, který se skrýval na střeše nedaleké průmyslové budovy a střílel směrem k pódiu.

 

FBI incident vyšetřuje jako pokus o atentát a možný domácí terorismus. Podezřelým je dvacetiletý Thomas Matthew Crooks.

 

https://www.vesti.ru/article/4056478

 

 

📌20. července 2024, 23:31, PUTIN: VZTAHY MEZI RUSKEM A NIKARAGUOU SE ROZVÍJEJÍ V DUCHU STRATEGICKÉHO PARTNERSTVÍ:

 

Ve vztazích mezi Ruskem a Nikaraguou se realizují velké společné projekty v různých oblastech.

 

V poselství ruského prezidenta Vladimira Putina, adresovaném jeho nikaragujskému protějšku z Nikaraguy Danielu Ortegovi, se uvádí, že vztahy mezi oběma státy jsou založeny na dobrých tradicích přátelství a respektu, dynamicky se rozvíjejí v duchu strategického partnerství.

 

„Velké společné projekty se realizují v různých oblastech, koordinace úsilí našich států v mezinárodních záležitostech přináší dobré výsledky,“ uvedl Putin ve svém poselství, které Ortegovi předal předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

Volodin také tlumočil vřelá slova ruského vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4056582

 

 

📌20. července 2024, 23:49, NIKARAGUJSKÝ PREZIDENT: NATO POKRAČOVÁNÍM KONFLIKTU NA UKRAJINĚ NEZVÍTĚZÍ:

 

Předseda Státní dumy Ruské federace Vjačeslav Volodin se setkal s nikaragujským prezidentem Danielem Ortegou, informuje RIA Novosti.

 

Jak již bylo uvedeno, v rámci pracovní návštěvy Managuy se předseda Státní dumy setkal s vůdcem Nikaraguy Danielem Ortegou a viceprezidentkou země Rosario Murillovou.

 

Vjačeslav Volodin předal vřelé pozdravy a poselství prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. Ve zprávě se uvádí, že vztahy mezi Ruskem a Nikaraguou, založené na tradicích přátelství a vzájemného respektu, se dynamicky rozvíjejí v duchu strategického partnerství.

 

„Velké společné projekty se realizují v různých oblastech, koordinace úsilí našich států v mezinárodních záležitostech přináší dobrou návratnost,“ stálo v poselství ruského prezidenta Vladimira Putina, které přečetl předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin.

 

Během setkání s nikaragujským prezidentem Danielem Ortegou předseda Státní dumy zdůraznil, že Nikaragua je klíčovým partnerem Ruska v Latinské Americe. Aby poslanci přispěli k rozvoji vztahů, hledají nové formy spolupráce.

 

Nikaragujský prezident Daniel Ortega na setkání s Vjačeslavem Volodinem řekl, že trestní sankce Západu v oblasti ekonomiky a financí uvalené na Rusko oslabují nejen jejich iniciátory, ale i celý svět. Ortega sankce odsoudil a jejich iniciátory označil za bandity.

 

Nikaragujský prezident také poznamenal, že NATO musí jednou provždy pochopit, že nebude schopno zvítězit. „Vše, co Severoatlantická aliance dělá pro pokračování konfliktu na Ukrajině, ho jen zhoršuje,“ zdůraznil Daniel Ortega.

 

https://www.vesti.ru/article/4056583

 

 

📌21. července 2024, 0:34: BĚHEM DNE OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY ÚZEMÍ DLR 31KRÁT, TŘI LIDÉ BYLI ZRANĚNI:

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny zahájily palbu na osady na území Doněcké lidové republiky 31krát.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny ve svém kanálu Telegram informuje zastupitelský úřad DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, mise zaznamenala 31 skutečností o ozbrojených útocích ozbrojených sil Ukrajiny: 16 útoků ve směru na Doněck, 15 útoků ve směru Gorlovka.

 

Celkem ukrajinští vojáci vypálili 87 jednotek různé munice, uvádí RIA Novosti. V důsledku ostřelování byli zraněni tři lidé různého stupně.

 

Za předchozí den bylo zaznamenáno 28 útoků.

 

https://www.vesti.ru/article/4056591

 

 

📌21. července 2024, 2:22: PŘEDSEDA STÁTNÍ DUMY VJAČESLAV VOLODIN A DELEGACE STÁTNÍ DUMY PŘIJELI NA KUBU NA PRACOVNÍ NÁVŠTĚVU:

 

Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin a delegace Státní dumy Ruské federace přijeli na Kubu na pracovní návštěvu, informuje RIA Novosti.

 

Očekává se, že během návštěvy Kuby se Vjačeslav Volodin bude jednat na bilaterálních schůzkách s vedením země.

 

Členy ruské delegace jsou první místopředseda Státní dumy Ivan Melnikov, místopředsedové Státní dumy Alexandr Babakov, Vladislav Davankov, Boris Černyšov, předseda Výboru pro mezinárodní záležitosti Leonid Sluckij, předsedové dalších výborů Státní dumy Ruské federace.

 

Kubánská republika je druhou zastávkou poslanců v Latinské Americe. Předtím navštívili Nikaraguu na pracovní návštěvě. Předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin se setkal s prezidentem Danielem Ortegou a viceprezidentkou Rosario Murillovou a zúčastnil se také oslav výročí sandinistické lidové revoluce.

 

https://www.vesti.ru/article/4056559

 

 

📌21. července 2024, 5:22: VÍCE NEŽ 60 LIDÍ BYLO ZABITO BĚHEM JEDNOHO DNE PO IZRAELSKÝCH ÚTOCÍCH NA PÁSMO GAZY:

 

Více než 60 lidí bylo zabito v důsledku akcí izraelských sil v pásmu Gazy.

 

Podle Al-Džazíry byly v sobotu a v neděli bombardovány uprchlické tábory Jabalia, Nuseirat, Al-Bureij. Útok byl proveden také na města Gaza a Abasan. Mezi mrtvými jsou děti.👶 Přesný počet obětí zatím nebyl stanoven.

 

Již dříve bylo oznámeno, že po izraelských náletech na muniční sklad zahřměly v libanonském městě Adlun výbuchy, v jejichž důsledku byli zraněni tři lidé.

 

https://www.vesti.ru/article/4056624

 

 

📌21. července 2024, 5:37, ZÁSTUPCE VELITELE BRIGÁDY: KRASNOGOROVKA V DLR JE TÉMĚŘ ÚPLNĚ OSVOBOZENA:

 

Operace na osvobození Krasnogorovky, severozápadně od Doněcku, je téměř u konce.

 

„Operace se již chýlí ke konci, město je téměř úplně osvobozeno. Je tam jen pár ulic, pár domů,“ řekl agentuře TASS zástupce velitele 5. samostatné motostřelecké brigády Jižní skupiny vojsk s volacím znakem Mamai.   Zástupce velitele brigády zdůraznil, že přítomnost velkého počtu místních obyvatel komplikuje čištění města.

 

Podle něj v Krasnogorovce ukrajinská armáda střílela obyvatelstvo.

 

„Existovaly precedenty, zpočátku, při práci v Krasnohorivce, byli lidé prostě zastřeleni,“ řekl.

 

Armáda také dodala, že tuto informaci potvrzují zajatí vojáci Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Podle nich existoval nevyslovený dekret o likvidaci civilistů, kteří vyjdou do ulic. Vzhledem k tomu, že zůstali, znamená to, že čekají na příjezd ruských jednotek,“ řekl zástupce velitele brigády.

 

https://www.vesti.ru/article/4056562

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 21.07.2024“:

➡️☭☆ Zakharová: „Moskva si všímá postupné přeměny severních oblastí Norska na dobře vyzbrojenou a opevněnou základnu NATO poblíž hranic s Ruskou federací.“

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Sedm civilistů bylo zraněno při ostřelování ukrajinskými ozbrojenými silami v Belgorodu Šebekino, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky BMP-3 skupiny vojsk „Západ“ zničily maskované zemljanky a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil

Tentokrát vojáci průzkumné jednotky objevili v lesním pásu maskované zemljanky a živou sílu ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil. Prostřednictvím komunikace byly souřadnice polohy nepřítele předány řídicímu bodu a poté posádkám BMP-3.

Během několika minut vojáci přešli do palebných postavení a zasadili na nepřítele palbu.

„Pracujeme na koncentraci nepřítele a narušujeme rotaci.“ Pracujeme na všem, co brání našim chlapům, naší pěchotě v pohybu vpřed,“ řekl velitel bojového vozidla BMP-3 s volacím znakem „Dobry“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Dejte mi trochu světla!“: kvůli výpadkům elektřiny a dodávek vody uspořádali obyvatelé Rossinského mikrookresu v Krasnodaru spontánní shromáždění a zablokovali několik ulic. Domy byly ve 40stupňovém vedru bez proudu.

Starosta Krasnodaru se setkal s lidmi a řekl, že problém se řeší a dodávka pitné a technické vody byla zorganizována. Slíbil, že neodejde, dokud nebude obnovena elektřina.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael provedl nálety na skladiště ropy v přístavním městě Hodeidah v západním Jemenu, zabil a zranil, uvedlo ministerstvo zdravotnictví vlády Ansar Allah (Houthi).

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelská armáda potvrdila údery „na vojenské cíle“ Húsíů poblíž přístavu Hodeidah v Jemenu a označila je za reakci na „stovky útoků“ na Izrael v posledních měsících.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Húsíové uvedli, že izraelské nálety na město Hodeidah v Jemenu nezůstanou „bez účinné reakce na nepřítele,“ uvedla televizní stanice Al Masirah.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izrael se hodlá bránit všemi nezbytnými prostředky, kdo na něj zaútočí, „zaplatí velmi vysokou cenu“. Netanjahu to prohlásil po odvetných útocích proti cílům Houthiů v Jemenu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Každý projektil zasáhne cíl

Posádky houfnic Msta-B skupiny vojsk Vostok zničily koncentraci živé síly a vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr jižní Doněck

Velitel zbraně s volacím znakem „Struna“ hovořil o provedení bojové mise:

„Pracovali jsme na nepřátelské posádce minometů, která střílela na naše chlapy.“ Zasáhli nepřítele dvěma výstřely a hlásili, že úkol byl splněn. Pracujeme často, hlavně s vysoce výbušnými tříštivými granáty,“ řekl velitel děla Msta-B s volacím znakem „Struna“.

Posádka Struna měla souboj s houfnicí M777 americké výroby. A našim dělostřelcům se podařilo z této bitvy vyjít vítězně:

„Podařilo se nám zasáhnout cíl, i když nepřátelské granáty dopadly velmi blízko. Ale ukázali jsme se jako přesnější, rychlejší a obratnější. Proto se nám podařilo tento cíl zasáhnout,“ vzpomíná Struna.

Bojová práce osádek děl je velmi aktivní. V jednotkách nejsou žádné problémy s granáty. Včasnou dodávku munice v dostatečném množství zajišťují logistické jednotky skupiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Bělorusku uvažují o upozorňování obyvatel na špatné počasí pomocí sirén, řekl šéf prezidentské administrativy Dmitrij Krutoy. Smyslem takových opatření je podle něj záchrana lidských životů, protože minulý víkend při rozbujelé katastrofě zemřeli lidé.

„Ty SMS zprávy, které ministerstvo pro mimořádné situace vyřizuje, vyvolávají u občanů úsměv, to znamená, že tento systém je neefektivní. Moji kolegové z ministerstva pro mimořádné situace proto ve skutečnosti přemýšlejí o válečném formátu – hlásiče, hlasité sirény, které se okamžitě zapnou v případě takových hurikánových větrů a potenciálně viditelných hrozných jevů. A lidé pochopí, že se potřebují ukrýt,“ cituje Krutoye agentura Belta.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP