01.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 📢👉🔝🔝🔝♨️♨️♨️01. 06. 2024@doktoregg Na ☕️ s Vojtěchem  ❤️🥚🇨🇿🇸🇰🕊: VELICE DŮLEŽITÉ INFORMACE K VOLBÁM DO EU, JAK ZAŠKRTÁVAT VOLEBNÍ LÍSTKY, ANY BYLI PLATNÉ….A DALŠÍ INFORMACE

 

Kdo v jaké frakci vystupuje….

 

https://youtu.be/IYYn75w2by4?si=dtcsz9ORM__O6npt

 

 

📌 01.05.2024, Smer Sociálna demokracia: PREHOVORIL! VÁŽNY ODKAZ OD PREMIÉRA RÓBERTA FICA PRE CELÉ SLOVENSKO! PROSÍM VÁS IBA O JEDNO

 

https://youtu.be/-vFr5ErMceA?si=gqZBuqhYNakdynBw

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ESTONSKO VARUJE ALIANCI NATO PŘED RUSKÝMI PLÁNY PO KONCI UKRAJINSKÉ VÁLKY; VYZÝVÁ ČLENY NATO K

 

https://youtu.be/ouu3PQ6JrKw?si=-ywkBVnzWlLRmMJ6

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC BĚLORUSKO POŘÁDÁ VÁLEČNÉ HRY V GOMELSKÉ OBLASTI; CVIČÍ SPOLEČNĚ S RUSKÝMI STÍHAČKAMI A BOMBARDÉRY UPROSTŘED NAPĚTÍ S ALIANCÍ NATO

 

https://youtu.be/p3iDCGMZ37E?si=BA0ilGI6sr2UOYVn

 

 

📌1. června 2024 16:13: ENERGETICI PRODLOUŽILI DOBU BEZ ELEKTŘINY PRO CELOU UKRAJINU O JEDNU HODINU:

 

Doba výpadku proudu na celé Ukrajině byla prodloužena o jednu hodinu – omezení budou platit v sobotu večer ne pět, ale šest hodin.

 

Limity elektřiny pro průmyslové spotřebitele a spotřebitele z domácností na celé Ukrajině budou platit v sobotu 1. června od 18:00 do 24:00 místního času, což se shoduje s moskevským časem, poznamenává energetická společnost Ukrenergo.

Dříve se plánovalo, že světlo bude vypnuté až do 23:00.

 

Hodinový výpadek proudu na Ukrajině byl zaveden 20. května kvůli masivním škodám a nedostatkům v energetickém systému.

 

Zástupce Nejvyšší rady Oleksij Kučerenko poznamenal, že kvůli ruským úderům selhalo asi 90 % kapacity tepelných elektráren na Ukrajině. Podle Kučerenka ani zvýšení dovozu nepomůže vyhnout se nedostatku elektřiny.

 

Šéf národní energetické společnosti Ukrenergo Volodymyr Kudrytskyj minulý týden uvedl, že plánované výpadky elektřiny na Ukrajině jsou v zimě docela pravděpodobné, a to i při zohlednění plánů na obnovení výroby.

 

https://www.vesti.ru/article/3979719

 

 

📌1. června 2024 15:57: PHILIPPOT VYZVAL PAŘÍŽ, ABY ZAHÁJILA JEDNÁNÍ S MOSKVOU A ODMÍTLA POMOCI KYJEVU.

 

Vůdce francouzské opoziční strany „Vlastenci“ Florian Philippot řekl, že Paříž by měla okamžitě přestat podporovat kyjevský režim.

 

Podle politika je třeba, aby západní země zasedly k jednacímu stolu s Moskvou a nepumpovaly Ukrajinu zbraněmi. Filippo poznamenal, že jeden z poslanců Nejvyšší rady, Oleksij Gončarenko, vypustil na sociálních sítích fazole, že francouzská armáda se již chystá do zóny ozbrojeného konfliktu.

 

„Už žádné peníze a zbraně pro Ukrajinu, musíme vystoupit z NATO, mluvit s Ruskem: zastavit cestu ke třetí světové válce! Všeobecné povstání za mír!“ volá Filippo.

 

Agentura RIA Novosti uvádí, že Florian Philippot rozpoutal novou dávku kritiky na adresu současného prezidenta Páté republiky Emmanuela Macrona. Politik je přesvědčen, že Macron je ve své podpoře Zelenského režimu připraven vyhlásit Rusku válku. Prezident přitom raději nemluví o tom, že francouzská armáda se již dlouho tajně účastní konfliktu a pomáhá ozbrojeným silám Ukrajiny.

 

„Zastavme toto krveprolití! Poslanci, ostatní politické strany a další evropské strany spí! Hanba,“ uzavřel vůdce strany Patriots.

 

https://www.vesti.ru/article/3979710

 

 

📌1. června 2024 16:31: DŽIGURDA POPŘEL INFORMACI, ŽE BY MĚL SLOUŽIT V ZÓNĚ NVO:

 

Herec Nikita Džigurda uvedl, že informace o tom, že podepsal smlouvu s ruským ministerstvem obrany a chystá se do zóny speciální vojenské operace, je zastaralá.

Vysvětlil, že v loňském roce obdržel od katedry odmítnutí kvůli svému věku (umělci je 63 let – pozn. red.).

 

„Informace o mém podpisu smlouvy s Ministerstvem obrany Ruské federace je zastaralá. Ano, minulý rok jsem nabídl své služby v podobě odstřelovače na ničení dronů. Ale byl jsem odmítnut kvůli mému věku,“ cituje ho agentura RIA Novosti.

 

Poznamenal, že nechápe, proč se tato informace objevila právě teď. Herec zároveň uvedl, že nadále pomáhá ruským ozbrojeným silám.

 

Nikita Džigurda upřesnil, že za dva roky navštívil Donbas pětkrát: přivezl humanitární pomoc, léky a také bezpilotní letouny a UAZ nezbytné na frontě.

Herec dodal, že armádu podporoval koncerty. Vyzval k tomu i další zástupce ruského showbyznysu.

 

O tom, že Džigurda jede do zóny NVO, napsala den předtím agentura RIA Novosti s odvoláním na zdroj. Bylo objasněno, že umělec se chtěl dostat do stejné jednotky, kde se již nachází Alexej Blinovskij (manžel blogerky Eleny Blinovské, obviněné z daňových úniků) a bývalý právník herce Michaila Jefremova Elman Pašajev.

 

Již dříve Nikita Džigurda a baletka Anastasia Voločková oznámili, že nahráli společnou vlasteneckou píseň, a také oznámili vydání videa.

 

https://www.vesti.ru/article/3979654

 

 

📌1. června 2024 15:43, ADMIRÁL NATO: MICROSOFT POMOHL KYJEVU PŘESUNOUT DATA DO CLOUDU TÝDEN PŘED NWO:

 

Na výroční konferenci Shangri La Dialogue v Singapuru hovořil šéf Vojenského výboru NATO admirál Rob Bauer o pomoci Microsoftu při zajištění digitální bezpečnosti Ukrajiny krátce před vstupem ruských vojsk 24. února 2022.

 

„Ukrajinská vláda s pomocí Microsoftu začala přenášet data do mnoha různých cloudů sedm dní před začátkem konfliktu,“ řekl Bauer. Díky tomu bylo možné rychle restartovat datové sklady a zachovat digitální stabilitu země.

 

Admirál tuto operaci uvedl jako „dobrý příklad“ spolupráce mezi veřejným a soukromým sektorem, díky níž bylo možné uchovat životně důležité informace pro fungování ukrajinského státu v konfliktu.

 

Bauerův projev zazněl na zvláštním zasedání Shangri La Dialogue, věnovaném kybernetické bezpečnosti a budoucnosti válčení. Konferenci pořádá Mezinárodní institut pro strategická studia již po jednadvacáté a koná se od 31. května do 2. června v Singapuru.

 

https://www.vesti.ru/article/3979695

 

 

📌1. června 2024 16:40: UKRAJINSKÝ GRANÁT ZASÁHL ŠKOLNÍ BUDOVU VE VESNICI MUROM:

 

Dělostřelectvo ozbrojených sil Ukrajiny v sobotu odpoledne ostřelovalo vesnici Murom v Šebekinské městské oblasti Belgorod.

 

Jeden ze střel zasáhl školu, v důsledku přímého zásahu byla budova poškozena. Výbuchy ukrajinské munice zasáhly také tři soukromé domácnosti.

 

Podle předběžných informací gubernátora Vjačeslava Gladkova nebyl v důsledku stávky nikdo zraněn.

 

„Došlo k poškození elektrického vedení, záchranné posádky začnou odstraňovat následky po dohodě s Ministerstvem obrany Ruské federace,“ řekl šéf regionu.

 

Připomeňme, že dříve po zásahu dronu FPV ve vesnici Repyakhovka v okrese Krasnoyaruzhsky v oblasti Belgorod vypukl požár a v důsledku ostřelování vesnice Grafovka ve stejné oblasti došlo k přerušení elektrického vedení, šest osad zůstalo bez elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3979789

 

 

📌1. ČERVNA 2024 14:38: VÍCE NEŽ 1700 LIDÍ BYLO UZNÁNO ZA OBĚTI TERORISTICKÉHO ÚTOKU V CROCUSU:

 

V rámci trestního případu teroristického útoku na radnici Crocus u Moskvy 22. března bylo jako oběti uznáno více než 1700 lidí.

 

Kromě toho bylo vyslechnuto více než 800 lidí jako svědci, vyplývá z rozhodnutí v soudním spisu.

 

Při teroristickém útoku na radnici v Krokusu bylo zabito 145 lidí. Den předtím bylo oznámeno, že již bylo zahájeno třetí trestní řízení. Zadrženo bylo více než 20 osob, včetně přímých pachatelů a jejich kompliců.

 

https://smotrim.ru/article/3979598?utm_source=vesti_left

 

 

📌PRAŽSKÝ ORLOJ S MAPOU PLOCHÉ ZEMĚ DO ROKU 2018 A S GLÓBUSEM OD ROKU 2018 DO TEĎ.ZMĚNILI HISTORICKOU PAMÁTKU A PRAVDU O SVĚTĚ…      

 

https://t.me/absurdnisvet/73880

         

 

📌⚡️Zelenskyj přijel na bezpečnostní summit Šangri-La v Singapuru:

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26628

 

 

📌😂 „PŘILBA PRO PREZIDENTA„: Bidenovi se konečně podařilo najít prostředek, který ho ochrání před pády – teď ho hlavně naučit, jak si ji správně nasadit.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26629

 

😂STARÝ PAN BIDEN UŽ TAK ŠPATNĚ KOMUNIKUJE S NOVINÁŘI, TAKŽE MÍSTO ABY ODPOVÍDAL NA SERIÓZNÍ OTÁZKY, JEN SE ZMATENĚ USMÍVÁ.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26633

 

 

📌⚡️BYL SPATŘEN UKRAJINSKÝ VOJENSKÝ KONVOJ SE ZÁPADNÍ TECHNIKOU.

Na Ukrajinu míří slovinské tanky M-55S, různé automobilové a ženijní vybavení a americká obrněná vozidla International MaxxPro. Podle množství techniky lze usuzovat, že je převážen celý tankový prapor.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26631

 

 

📌 💥KYJEV JE ZKLAMÁN TÍM, ŽE BIDEN POVOLIL ÚDERY AMERICKÝCH ZBRANÍ NA RUSKÉ ÚZEMÍ POUZE V POHRANIČNÍ ZÓNĚ.

Informoval o tom server Politico s odvoláním na zdroje blízké Zelenského administrativě.

Vyvstala otázka, zda Bílý dům nakonec povolí Ukrajině použít zbraně na zbytek Ruska, uvádí se v článku. Zelenskyj se o tom chystá jednat s šéfem Pentagonu Austinem.

V jiném článku Politico pozorovatelé Bidenovi vytýkají, že povolením úderů na Kyjev zatáhl USA hlouběji do konfliktu, a přiznávají neúspěch pokusů „ochránit“ Ukrajinu. Poznamenává se, že toto rozhodnutí učinil pod tlakem asistentů, demokratů a zahraničních představitelů.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26632

 

📌01.06.2024 12:46, Pravda: PELLEGRINI SO SLZAMI ODOVZDAL HLAS ŠUTAJ EŠTOKOVI. Poďakoval mu za koniec vojny v polícii a odklon migrantov.

 

Opúšťa stranícku politiku a o dva týždne zasadne do paláca ako prezident. Nevyriešenou otázkou však zostávalo, kto Petra Pellegriniho nahradí na pozícii lídra strany Hlas. Podľa očakávaní sa ním stal minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

 

Pellegriniho príchod na snem. Už tradične znela pieseň Welshly Arms – Legendary.

 

Strana Hlas dnes na štvrtom pracovnom sneme našla odpoveď na to, kto ju ďalej povedie. Novým predsedom sa stal podľa očakávania Matúš Šutaj Eštok. Zahlasovalo zaň 750 z 825 dele­gátov, proti ich bolo 15. Pellegrini mu odozvdal červený kapitánsky dres s číslom „1“.

 

Nový predseda Hlasu je presvedčený, že atentát na premiéra bol atentát na demokraciu a podľa neho krajina potrebuje zmierenie. „Som presvedčený, že dôvodom nenávisti v národe nie sú žiadne zmeny na Špeciálnej prokuratúre, žiadne zmeny v trestnom zákone, žiadne zmeny v RTVS. Dôvodom je to, čo z nich vyrobili mnohí politici a mnohé médiá,“ zdôraznil Šutaj Eštok.

 

Pellegrini počúval príhovor Šutaj Eštoka so slzami v očiach, jeho nervozitu prezrádzalo len žmolenie rúk.

 

MIMORIADNY SNEM, MIMORIADNA BEZPEČNOSŤ

 

Snem sa konal v košickej Športovej hale Stará jazdiareň. Skôr ako od siedmej rána bol objekt uzavretý, vstup majú povolený len delegáti strany a akreditované médiá. Hlavným bodom sobotňajšieho programu Hlasu bolo odovdzdanie predsedníckeho žezla. Výsledok však bol už vopred jasný a po otcovi zakladateľovi Petrovi Pellegrinim povedie Hlas minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Potvrdila to následne aj tajná voľba delegátov.

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/712258-pellegrini-odovzdava-v-kosiciach-svoju-stranu-nechce-byt-lidrom-hlasu-a-prezidentom-zaroven/

 

 

📌🇭🇺V Budapešti se koná „mírový pochod“ na protest proti zapojení země do vojenského konfliktu na Ukrajině a proti zahájení nové války v Evropě ze strany NATO.

 

Do ulic maďarského hlavního města vyšly desítky tisíc lidí. Organizátoři upozorňují, že na průvod přišli Maďaři nejen z provincií, ale dokonce i ze zahraničí.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26635

 

 

📌01.06.24-14:00, Ema Červená: PÁPEŽ FRANTIŠEK POSIELA ODKAZ SLOVENSKÉMU ĽUDU: ČAPUTOVÁ SI ŽELÁ, ABY SA JEHO SLOVÁ PREMENILI DO REALITY.

 

Pápež František v sobotu prijal na osobnej audiencii prezidentku SR Zuzanu Čaputovú. Ľuďom na Slovensku Svätý otec v súčasnej ťažkej situácii odkázal, aby medzi sebou hľadali pokoj. Prezidentka to uviedla po audiencii.

 

,,Je to vždy skvelá a krásna príležitosť môcť sa rozprávať so Svätým otcom,“ povedala prezidentka. Františkovi poďakovala aj za jeho slová podpory, ktoré poslal po atentáte na premiéra SR Roberta Fica. Situácia na Slovensku je podľa nej ťažká a ľudia majú obavy, preto považuje za dôležité poslať im posolstvo z Vatikánu. ,,Je prirodzené, že sme rozdielni, napriek tomu sa spolu rozprávajte a hľadajte medzi sebou pokoj. Pokoj, je krehká kvetina,“ citovala prezidentka pápežov odkaz.

 

https://ereport.sk/papez-frantisek-posiela-odkaz-slovenskemu-ludu/

 

 

📌⚡️Nizozemské ministerstvo obrany oznámilo smrt nizozemského žoldáka bojujícího v řadách ukrajinských ozbrojených sil. Byl zlikvidován 20. května v bojích o Časov Jar. Na žádost rodiny se jméno nezveřejňuje, tělo bylo repatriováno do vlasti.

 

Jedná se minimálně o třetího nizozemského žoldnéře, který byl zlikvidován v průběhu SVO. Jejich celkový počet není znám, podle ukrajinské diplomatické mise – „desítky Nizozemců“ od roku 2022 odcestovaly na Ukrajinu, aby se zúčastnily bojových akcí.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26637

 

 

📌♨️Kennedy Jr.: „Další šílenou eskalací ze strany administrativy amerického prezidenta Joea Bidena je povolení Ukrajině udeřit na cíle na ruském území. Za použití našich zbraní, po výcviku našimi instruktory,“ napsal politik.

Pentagon 30. května potvrdil, že administrativa souhlasila s provedením úderů americkými zbraněmi na ruském území.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26638

 

 

📌 31 května, 2024, Necenzurovaná pravda: V EU SE DÁVÁ DOHROMADY NOVÁ, TVRDĚ PROTIBRUSELSKÁ SKUPINA.

 

To, o čem se zatím hovořilo jen zákulisně, se již nyní jeví být poměrně reálnou možností. V EU možná vznikne nová skupina, která bude zcela „vpravo“ a je možné, že tím více legitimizuje frakci ID, která bude z pohledu EU méně kontroverzní.

 

A JAKÁ BUDE POLITIKA NOVÉ FRAKCE?

 

Podmínkami pro vstup je především pravicově konzervativní pronárodní politika. Dále strany mimo jiné spojuje i odpor proti Green Dealu, výměně obyvatel, islamizaci, vyzbrojování Ukrajiny a covidové politice EU.

 

Více o chystané nové europarlamentní skupině prozradil zástupce bulharské strany, která by také měla být součástí nové frakce.

 

Kostadin Kostadinov, vůdce bulharské pravicové strany Vazraždaně (Obroda), nabídl po volbách spolupráci s AfD ve snaze vytvořit osmou frakci v Evropském parlamentu. Taková formace by byla třetím národně konzervativním blokem, který by byl na bruselské politické paletě nejpravicovější.

 

Podle Kostadinova příspěvku na sociálních sítích nebylo vyloučení AfD ze skupiny Identita a demokracie (ID) překvapením a očekávali ho už dlouho.

 

„To je však velmi dobrá zpráva, protože nyní budeme mít příležitost vytvořit v Evropském parlamentu skutečně konzervativní a suverenistickou skupinu,“ řekl.

 

Bulharský stranický vůdce také prozradil, že již byly podniknuty kroky k vytvoření nové skupiny, a oficiálně vyzval AfD, aby se k tomuto procesu připojila.

 

„Nedovolíme, aby současný vládnoucí liberálně-fašistický režim EU pokračoval,“ napsal Kostadinov. „Naši němečtí přátelé se na nás mohou spolehnout, stejně jako všechny ostatní evropské politické síly, které smýšlejí jako my.“

 

Jedinou šancí AfD, jak se vyhnout ztrátě zdrojů a zastoupení, které přicházejí s členstvím ve skupině, je vytvořit svůj vlastní blok spolu s dalšími nadějnými pravicovými frakcemi, které pro sebe dosud nenašly nebo nemohly najít místo.

 

Ustavení nové parlamentní skupiny není snadné, ale ani nemožné. Každé nové uskupení musí zahrnovat nejméně 23 poslanců EP zastupujících nejméně 7 členských států. Vzhledem k tomu, že AfD podle průzkumů přispěje 16-17 křesly, má projekt šanci stát se realitou.

 

Ale kdo by byli ti ostatní? Za prvé, bulharská strana „Obroda“ je v průzkumech na druhém místě s 15 % a očekává, že získá 3 křesla v Bruselu.

 

Maďarské Hnutí Naše vlast (MHM), které má úzké vztahy s oběma stranami, by také mohlo přispět jedním nebo dvěma křesly, stejně jako polská Konfederacja.

 

Nizozemské Fórum pro demokracii (FvD) Thierryho Baudeta je také součástí stejné neformální aliance a je možné, že získá asi 2 křesla.

 

Lídři Obrody, MHM a FvD (spolu s českou SPD, která je v ID a Švédskými demokraty, kteří jsou členem ECR), se dokonce loni sešli v Budapešti, aby podepsali deklaraci o spolupráci a přátelství nazvanou „Za svobodnou Evropu národů.“

 

Pak jsou tu strany, které v současné době sedí nebo zasedaly v levicových uskupeních, ale mohly by být nuceny přehodnotit své místo mezi bruselskými suverenistickými stranami, případně další protibruselské strany, které jsou aktuálně v nezařazených.

 

V neposlední řadě se také mohou do EP dostat strany, které jsou v EU nové, mají podobné názory a svoji frakci teprve hledají.

 

Nicméně část AfD se chce stále pokusit o návrat do ID – a je celkem jasné, že bez „velkého“ Německa nová skupina vzniknout nemůže, neboť dohromady nedá potřebný počet europoslanců.

 

Skutečnou otázkou tedy není, zda je to možné, ale zda by to AfD chtěla.

 

Europoslanec, který v první řadě způsobil vyloučení AfD z ID, Maximilian Krah, a jeho frakce, se vždy snažili opustit francouzskou skupinu a založit jinou, kterou by AfD vedla bez odporu.

 

Většina vedení strany však udělala vše pro to, aby se od Kraha distancovala a zůstala v ID, což znamená, že by se po volbách mohla pokusit znovu vyjednat své členství ve skupině.

 

To je také to, co naznačil vysoký představitel AfD v rozhovoru s The European Conservative poté, co jednoduše odmítl bulharskou nabídku.

 

Pod podmínkou anonymity bruselský úředník vysvětlil, že AfD nepotřebuje malé strany. „Jsou to Bulhaři, kteří potřebují naléhavou pomoc AfD v kampani, dělají to jen proto, aby se stali zajímavými.“

 

„Místo přemýšlení o nových skupinách je v plánu držet hubu a čekat,“ řekl. „Nepotřebujeme další konflikty a eskalaci, aby každý člen skupiny ID měl co nejlepší výsledky.“

 

„V pondělí ráno (10. června) si sedneme a uvidíme, jak na tom jsme, pokud jde o čísla.

 

Cílem je vytvořit blokační menšinu (dohoda mezi ECR a ID, blokační menšina má být využita zejména pro témata jako Green Deal, LGBTQ a migrační politika EU).  To vyžaduje nejméně 125 europoslanců,“ řekl a dodal, že velký počet křesel AfD – budou mít více než Liga a Fidesz dohromady – nemůže ID ignorovat.

 

„Nakonec hraje roli matematika,“ dodal.

 

K uvedenému jen dodávám, že se nakonec může stát, že AfD zpět do ID nepřijmou a nová skupina se skutečně vytvoří. AfD by totiž v takovém případě ani nic jiného nezbývalo.

 

RN Marine le Pen očekává kolem 25 – 30 křesel, ale bude samozřejmě záležet i na počtu europoslanců, které dodají ostatní strany ID, případně ECR, zejména pak ty z velkých zemí. Pokud budou mít blokační většinu i bez AfD, zřejmě německou stranu zpět nepřijmou.

 

Každopádně ještě v červnu by mělo být vše jasnější. Rozhodně by byla lepší nová skupina, než spousta europoslanců, kteří by zbytečně strávili 5 let v nezařazených, bez možnosti se alespoň pokusit něco změnit…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/v-eu-se-dava-dohromady-nova-tvrde-protibruselska-skupina/

 

 

📌01.06.2024, Proti proud: TAJTRLÍCI SE VYZNAMENALI:

AGENT NAKOUPIL ŠROT. A DAL ŘÁD NEŘÁDOVI.

ORBÁN TVRDĚ PROTI VÁLCE. PŘIJDE HO PODPOŘIT NA PŮL MILIÓNU MAĎARŮ?

A V PRAZE?

O KAPITULACI PUTIN S ILEGÁLEM JEDNAT NEBUDE.

SLÍBILI FIALOVI ZA POSLUHU LUXUSNÍ KRYT?

 

MICHAL SVATOŠ ukazuje, že Západ si masíruje svaly, ale ve skutečnosti je na steroidech, protože schopnost ubránit se odvetnému ruskému úderu vlády už téměř vyplácaly na Ukrajině – což by ovšem mělo vést i naši veřejnost o to více k daleko masivnějšímu projevu odporu proti válce, jenže… no uvidíme

V Maďarsku tento týden bývalý antisovětský disident Victor Orbán svolal na 1. června 2024 do Budapešti mírový pochod, na kterém přednese projev proti hrozící III. světové válce, a na němž se očekává účast neuvěřitelných 500 000 lidí, kteří nechtějí III. světovou válku.

 

Na Pražském hradě tento týden bývalý agent komunistické tajné státní bezpečnosti generál Petr Pavel vyznamenal generálního tajemníka NATO Stoltenberga, který prosadil, aby Ukrajinci začali útočit západními zbraněmi na Rusko, a porazili tak Putina. Oba pomatení zbrojnoši přitom všechny občany Evropské unie zatvrzele ujišťují, že jejich nejnovější nápady III. světovou válku ani ruskou odvetu prý vyvolat nemohou.

 

Zbrojnoš Pavel se už vyznamenal, protože se zjistilo, že 50% jeho granátů nakoupených pro Ukrajinu nefunguje, a oba vysocí hodnostáři NATO za dobu svého letitého úřadování včele této instituce dokázali zplundrovat protivzdušnou a protiraketovou obranu východního křídla NATO na pouhých 5% její nejmenší nutné kapacity! Putin tak v případě odvety bude mít díky oběma tajtrdlíkům snadnou práci.

 

Absurdní Německo, odhodlané Rusko

 

V Německu v Mnichově se srotili demonstranti. Rykem přehlušili tamní zelenou ministryni zahraničí Baerbockovou, a zabránili jí tak pronést další z jejích štvavých válečnických projevů. Zelení, kteří v Německu v osmdesátých letech historicky vznikli jako mírové hnutí proti jaderné válce, jsou nyní neprosto bizardní strana. Jejich voliči ze všech Němců nejvíc podporují válku Ukrajiny proti Rusku a přejí si, aby Ukrajinci na Rusy stříleli německé rakety (68%), a současně ze všech Němců nejmíň (9%) hodlají v případě, že se Putin naštve a rozpoutá odvetu, nastoupit do armády a bránit Německo.

 

Opačné jsou postoje údajně „fašistických“ voličů AfD. Ti podporují Zelenského útoky německými raketami na Rusko jen z 18%, ale celých 28% z nich by v případě potřeby nastoupilo do armády bránit svou zemi. Ukazuje se tak, co je typické (nejen, ale i) pro Ukrajinu. Ti, co hlasitým křikem nejvíc požadují další eskalaci války, zároveň všemi způsoby odmítají nastoupit do armády a sami bojovat.

 

V Rusku, které podle českých médií už ve válce ztratilo 500 000 vojáků, je kupodivu podpora válečníka Putina neochvějná, a sami Ukrajinci včera přiznali, že Putinovy válečné kroky schvaluje 87% Rusů a 71% Rusů je pevně přesvědčeno, že se Rusko ubírá správným směrem. Je tak zřejmé, že ruské ztráty na bojišti jsou nezvykle nízké, jinak by Putinova podpora nedosahovala takových závratných výšek.

 

Hroutící se Ukrajina, zmatený Washington

 

Pro pochopení. Ukrajina je poseta obrovskými válečnými hřbitovy jejích vojáků, v Rusku operují západní diplomaté a zejména západní vojenští přidělenci. Přesto neexistují snímky ruských vojenských hřbitovů srovnatelné velikosti jako je tomu na Ukrajině. Západní mainstream by z podobných fotografií nadšením šílel – leč nejsou. Ruské ztráty jsou zhruba stejné jako ztráty Američanů v pouštních válkách.

Kdo v moderní válce nemá srovnatelnou ničící kapacitu bomb, děl i dronů, je odsouzen k masivním ztrátám svých vojáků a jeho režim se časem zhroutí. Neexistence snadno diplomatickými špiony poříditelných snímků ruských hřbitovů je toho důkazem. Projevem je pak vysoká podpora Putinovi.

 

Údery na ruské radary včasné výstrahy se zřejmě tento týden vysvětlily. Washington potřeboval záminku, aby Ukrajincům povolil používat své rakety a další zbraně proti Rusku. Oficiálně tak od tohoto týdne platí, že Ukrajinci mohou US raketami vraždit ve velkém obyvatele ruského Bělgorodu, ale nesmějí střílet hlouběji do Ruska. Na oplátku dostal kyjevský režim nařízeno přestat útočit na ruské radary včasné výstrahy a další strategické cíle, jinak bude povolení vraždit obyvatele Bělgorodu americkými zbraněmi zrušeno.

 

Včera svým typicky suchým bezemočním projevem Putinův ministr zahraničí Lavrov oznámil, že po rozmístění letadel F-16 na Ukrajině, která jsou všechna potenciálními jadernými nosiči, NATO a USA daly Rusku najevo, že jsou připraveni na vše. My ve Střední Evropě můžeme být zatím rádi, že z Lavrovových slov se zdá, že pokud k ruským jaderným útokům dojde, budou zprvu omezeny na taktické zbraně, a na území Ukrajiny – pokud nedojde k další eskalaci.

 

Autor ukrajinské ústavy: Zelenský je ilegál

 

Vzhledem k ruským bombardovacím kapacitám tak Zelenskyj možná svými útoky na Bělgorod podepíše hromadné rozsudky smrti nad obyvateli Charkova, protože Putin bude muset nějak reagovat. Nová strategie války proti Rusku je tak založená na následujících plánech: Protože Západ ve válce klidně obětuje všechny Ukrajince, tak Zelenskyj nejprve obětuje všechny východní Ukrajince. A Východní Ukrajinci tak mají prostě smůlu, protože už nemají koho obětovat.

 

Putin včera nasadil do podrývání Zelenského jednoho z autorů Ukrajinské ústavy Dmitrije Tabachnika. Ten ruským médiím potvrdil, že Zelenskyj už podle Ústavy není prezidentem Ukrajiny, protože jeho mandát vypršel 20. května. Podle Tabachnika je nyní nejvyšším představitelem Ukrajiny legálně pouze Nejvyšší Rada jejího parlamentu a ta musí převzít prezidentské pravomoci.

 

 

https://protiproud.info/politika/7959-tajtrlici-se-vyznamenali-agent-nakoupil-srot-a-dal-rad-neradovi-orban-tvrde-proti-valce-prijde-ho-podporit-na-pul-milionu-madaru-a-v-praze-o-kapitulaci-putin-s-ilegalem-jednat-nebude-slibili-fialovi-za-posluhu-luxusni-kryt.htm

 

 

📌31/05/2024, UNCUT – NEWS, Caitlin Johnstonová: HROMADNÉ ZABÍJENÍ CIVILISTŮ ZA ÚČELEM POTLAČENÍ TERORISMU

 

❖Pamatujte, děti, Izrael musí bombardovat nemocnice a vyhladovět Pásmo Gazy, spálit děti a zastřelit lidi, mávat bílými vlajkami, vraždit lékaře a novináře a každý den masakrovat civilisty, protože pokud ne, je region ovládán zlými teroristy.

❖Pamatujte, děti, Izrael musí bombardovat nemocnice a vyhladovět Pásmo Gazy, spálit děti a zastřelit lidi, mávat bílými vlajkami, vraždit lékaře a novináře a každý den masakrovat civilisty, protože pokud ne, je region ovládán zlými teroristy.

❖Odborníci: Pokud Izrael zaútočí na Rafáh, dojde k masakru civilistů.

Americká vláda: Uvolněte se, bude to omezený útok. Pokud se to opravdu zhorší, přestaneme je podporovat.

Odborníci: Izrael napadl Rafáh a zmasakroval civilisty.

Americká vláda: Hej, co budeme dělat?

❖Je prostě neuvěřitelné, že Izrael běžně masakruje civilisty před zraky celého světa z otevřeně rasistických důvodů a Západ je stále plný liberálů, kteří předstírají, že je to pro jejich ubohé malé hlavy příliš komplikované, než aby se k tomu vyjádřili.

❖Jak je možné, že izraelští apologeti nechápou, že jejich stránka je horší, když se objevují na příspěvcích, které ukazují děti roztrhané izraelskými bombami a vysvětlují, proč je to, co vidíme, ve skutečnosti v pořádku a zcela oprávněné?

❖Ne, Izrael není válečný zločinecký stát, který se dopouští válečných zločinů a masových zvěrstev před zraky celého světa, ale světové společenství a celá OSN mají skrytou nenávist vůči Židům.

❖ „Mami, co to byl za holocaust? ”

Bylo to systematické vyhlazování židovských lidí nacisty před mnoha lety. ”

„A co jsme s tím udělali? ”

„V té době toho nebylo moc, protože se o to naše země nestarala, ale snažíme se to napravit tím, že pomáháme Izraeli spáchat vlastní holocaust. ”

❖Vypadá to, že v Gaze jsou testovány další nové zbraně na lidech. Palestinská novinářka Bisan Owda vypráví o dalším masakru ve stanu v Rafáhu, při kterém byli lidé roztrháni na kusy, a přestože to znělo jako bomba, nedokázala najít munici ani místo výbuchu. Říká: „Používají zbraně, které nezanechávají stopy, ale zabíjejí lidi.

❖Není žádným tajemstvím, že v Pásmu Gazy se testují nové zbraňové systémy, kde lidé slouží jako pokusní králíci, aby prokázali svůj účinek; již víme, že od října se tam testují nové vojenské roboty a systémy umělé inteligence. Kdo ví, co všechno tyto zrůdy ještě zkoušejí, v temném infernu, kde tisk nemá přístup a je zahájen hon na Palestince.

 

https://uncutnews.ch/massentoetung-von-zivilisten-zur-eindaemmung-des-terrorismus/

 

 

📌31/05/2024, UNCUT – NEWS: HEREC STEVEN SEAGAL OZNAČIL UKRAJINU ZA „ZEMI OBCHODOVÁNÍ S ORGÁNY, POHLAVNÍHO STYKU S DĚTMI A NACISMU“.

Před speciální vojenskou operací na Ukrajině byla země známá jako „obchod s orgány, sex s dětmi, obchod s drogami, biochemické válečné laboratoře, fašismus a nacismus“. Řekl to ve čtvrtek hollywoodský herec Steven Seagal poté, co byl ruským prezidentem Putinem vyznamenán Řádem přátelství.

 

Na ceremonii v Kremlu získal 72letý Seagal vysoké ocenění za „mezinárodní, humanitární a kulturní angažmá“.

 

„Přesto se je snažíme obejmout jako své bratry. Tento jed může zasáhnout celý svět, nejen nás,“ varoval Seagal. Řekl také, že jsme nebezpečně blízko třetí světové válce.

 

„Bojujeme proti stejnému monstru, které chce pohltit, dobýt a ovládat svět prostřednictvím lží, dezinformací a manipulace.

 

Válka, ve které se nacházíme, byla iniciována a financována Západem. Všechna náboženství, všechny země a všichni lidé by se měli sjednotit, místo toho, aby se nechali ovládnout a zmást tímto monstrem, falešnými médii.

 

Seagal je známý jako přesvědčený Putinův stoupence. Ruský prezident mu v roce 2016 udělil ruské občanství. V roce 2018 byl jmenován zvláštním vyslancem.

 

https://uncutnews.ch/der-schauspieler-steven-seagal-bezeichnet-die-ukraine-als-ein-land-des-organhandels-des-kindersexhandels-und-des-nationalsozialismus/

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.06.2024“:

➡️☭☆Vladimir Putin měl telefonický rozhovor s arménským premiérem Nikolem Pašinjanem

▪️Prezident Ruské federace během telefonického rozhovoru poblahopřál předsedovi vlády Arménské republiky Nikolu Pashinyanovi k jeho narozeninám.

▪️Dotklo se některých aktuálních otázek na bilaterální agendě.

▪️Dříve byl odeslán blahopřejný telegram Nikol Pashinyan.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆VÍCE NEŽ 1,7 TISÍCE LIDÍ BYLO UZNÁNO ZA OBĚTI V TRESTNÍ VĚCI OHLEDNĚ TERORISTICKÉHO ÚTOKU NA RADNICI CROCUS, VYPLÝVÁ Z TEXTU SOUDNÍHO ROZHODNUTÍ.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Pracujeme velmi intenzivně. Posádky samohybného děla „Akatsia“ skupiny sil „Sever“ zničily pevné body čety a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil. Nepřátelské pozice na cestě naší pěchoty byly objeveny průzkumem pomocí UAV. Souřadnice cíle byly předány velení dělostřelecké čety. Posádky děl se rychle přesunuly do palebného postavení a zahájily sérii útoků na nepřítele.

„Pracujeme velmi intenzivně. V průměru střílíme 20 až 80 ran za den,“ řekl velitel samohybné dělostřelecké jednotky Akatsiya s volacím znakem „Havran“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy nezměnily Zelenského status pro sebe, navzdory vypršení jeho pravomocí a absenci voleb na Ukrajině, řeklo ministerstvo zahraničí RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

01.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ PO ROZSUDKU DEEP STATE V KAUZE TRUMP SE V USA ZAČÍNAJÍ DÍT VĚCI.

 

Stovky důstojníků US Army přechází od Black Hats a dvojníka Bidena k White Hats.

 

US Army se postupně staví proti Deep State.

 

A to bude hodně zajímavé… 🍿🍿🍿

 

Brzy bude zbývat poslední záchranná varianta Deep State. Proto se nedivte, pokud se v médiích budou objevovat zmínky o mimozemšťanech. Fingovaná invaze mimozemšťanů je jejich poslední krok, až budou zády ke zdi. 👽🛸

Zdá se to vtipné, ale toto je jejich poslední záchranný plán k odvedení pozornosti.

 

Ničeho se nebojte.

 

PS: Trump je pouhým symbolem, nikoli spasitelem. Nepokrytý obdiv nezasluhuje.

K VÍTĚZSTVÍ DOJDE AŽ PROBUZENÍM LIDU, KTERÝ ABSOLUTNĚ ODMÍTNE POSLOUCHAT VRCHNOST. A to se stane tehdy, až se probudí rozhodná část lidstva, tj. 15-20%.

Armáda pouze pomůže uklidit šedé, jako to už dělá v USA… 🍿🍿👀

 

https://t.me/covidlogika/2623

 

 

📌📢 🔝🔝🔝♨️♨️♨️Připomeňme si neobhajitelnost pseudovědy, jménem virologie

 

❗️MARVIN HABERLAND VS VIROLOGIE 1:0 SKREČ ❗️

 

👉Vítězství Haberlanda u německého soudu dokazuje👉 neobhajitelnost virologie!

 

Marvin Haberland, podle očekávání, vyhrál proces, ve kterém soud případ raději zrušil a uhradil náklady.

 

👉Marvin Haberland je německý inženýr, který se kvůli rodinné tragédii rozhodl podrobit virologii testu. Zjistil, že základy virologie jsou založeny na pavědeckých konceptech a rozhodl se jednat.

 

👉V roce 2016 Stefan Lanka vyhrál proces u Nejvyššího soudu a ukázalo se, že neexistují žádné důkazy o existenci viru spalniček.

👉Marvin Haberland šel v jeho stopách.

 

Protože v Německu existuje zákon o nutnosti vědecky podložit protiinfekční opatření, Marvin měl plán.

 

Během roku 2020 byly udělovány pokuty za nenošení roušky. Aby se s ním systém musel utkat u soudu a nebylo vyhnutí, úmyslně porušoval absurdní opatření proti neexistujícímu viru a němečtí policajti po něm šli jako slepice po flusu (pozn.: 👉na rozdíl od těch českých, němečtí policajti jsou autentické „gumy“ bez nadhledu, slepě poslouchající rozkazy).

 

A tak na sebe Marvin lehce navalil čtyři případy pokuty za nedodržování nošení roušky atd.

Po několika odročeních, některých velmi absurdních, proces 26.4.2023 konečně proběhl a 👉Marvin v něm požadoval důkazy o existenci viru SARS-CoV-2!

 

Aby však nemuselo dojít na dokazování existence SARS-CoV-2 — resp. soudní potvrzení jeho neexistence a pavědeckých metod virologie, která neprovádí kontrolní experimenty, na což 👉měl Marvin cca 150 vyjádření samotných virologů — soudce rychle soud zrušil a raději nechal veškeré soudní náklady uhradit stát a Marvin žádné pokuty platit nemusí.

 

👉Zrušit případ bez odůvodnění je, bohužel, v Německu v pravomoci soudce. To byla také jediná možnost, jak zachránit virologii a systém před smrtícím precedens.

 

👉Kdyby totiž došlo na vědecké důkazy, zcela jasně by se prokázalo nejen to, že SARS-CoV-2 neexistuje, ale i to, že celá virologie je směšnou pavědou.

👉A to by následně spustilo lavinu hromadných žalob, které by položily systém. Alespoň v Německu.

 

ZAJÍMAVOSTI PŘÍPADU:

 

👉a) Marvin šel do tohoto procesu bez právníka. Žádný právník beztak nechtěl hájit jeho strategii. A když o věci něco víte, je vám systémový parazit spíše na obtíž.

 

👉b) Jeho strategie byla přímá a jasná. Jeho cílem bylo u soudu prokázat nedostatek vědeckých poznatků ve virologii, jak to vyžaduje § 1 Zákona o ochraně před infekcemi.

 

👉c) Ukázal, že opatření, založená na imaginárním viru, nejsou ospravedlnitelná a jako taková jsou neudržitelná.

 

👉d) Jak bylo ukázáno, nejsou zapotřebí žádné složité strategie, žádné 400 stránkové obžaloby. Pouze stačí napadnout základní lživou premisu – existenci patogenního viru.

 

👉e) Pokud by se více lidí řídilo Marvinovou úvahou, buď by byly zastaveny všechny pokuty, nebo by se někdo nakonec dostal k soudu další instance, kde by se pak musela skutečně řešit vědecká podstata. Jako se to povedlo v roce 2016 Dr. Lankovi, když soudně prokázal, že virus spalniček neexistuje.

 

👉f) Strategie a odbornost jeho týmu dobrovolníků, stejně jako nevyvratitelné důkazy, byly dobře známy všem zúčastněným – jak soudnímu aparátu, tak mnoha zaměstnancům, které po celou dobu jeho skupina kontaktovala, aby dala jasně najevo, že se na soud těší. Možná i to bylo jedním z důvodů, proč se proces neustále oddaloval a ze strany soudních zaměstnanců docházelo k nejasným vyjádřením.

 

DŮLEŽITÁ POZNÁMKA:

 

👉Pokud by soud, stát, či zbylí zástupci protistrany měli něco, co by jim umožnilo z Marvina udělat exemplární případ a precedens ohledně jeho žádostí o důkazy tím, že by mu je poskytli, zcela jistě by to udělali. Ale protože je neměli, tak použili tu nejjednodušší únikovou strategii a proces prostě zastavili.

 

POZNÁMKA: My z COVID logiky jsme si jistí, že kdyby u německého soudu svědčili odborníci ze Zdravého fóra, zejména pak Dr. Zelená, která virus SARS-CoV-2 dokonce údajně viděla na vlastní oči (a stále za to ještě nedostala Nobelovu cenu), tak by byl Marvin v koncích. Konec sarkastického okénka.

 

🎥 Zde (https://drsambailey.com/resources/videos/interviews/runaway-virology-marvin-wins-in-court/)  je jeho rozhovor s Dr Sam Bailey

 

https://t.me/covidlogika/2623

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01.6.2024, Dr. Samantha Bailey: PRAVDA O ANTIBIOTIKÁCH:

 

👉Když bývalí lékaři promluví veřejně a začnou kritizovat alopatickou medicínu, rozpoutá se peklo. Lékařské „autority“ šly v posledních letech po mně i mém manželovi Markovi poté, co jsme veřejně informovali o podvodu s COVID-19.

 

👉Nedokážou vyvrátit díla jako Virová mánie nebo A Farewell to Virology, a tak místo toho zkoušejí fraškovité pokusy o trestní stíhání s cílem nás umlčet. Strávili jsme několik let přispíváním k pracím, které ukazují, že model virů je nefunkční a v širším měřítku také model teorie choroboplodných zárodků. Jak je to tedy s antibiotiky? Všichni jsme zaznamenali výzvy a tvrzení zastánců teorie choroboplodných zárodků, že bychom se neodvážili odmítnout antibiotika pro sebe nebo své děti v případě život ohrožující nemoci, kterou nazývají infekcí.

👉JSOU VŠAK ANTIBIOTIKA SKUTEČNĚ ŽIVOT ZACHRAŇUJÍCÍ LÁTKY, NEBO JEN DALŠÍ MYTOLOGIE FARMACEUTICKÉHO KARTELU?

👉Je to rozsáhlé téma, ale dovolte mi, abych vám ukázala několik největších vědeckých klamů, které jeden z korunovačních klenotů lékařského systému obklopují.

 

„Dovolte mi jen říci, že nejlepším důkazem mylnosti jejich tvrzení je skutečnost, že každý pokus povýšit poznatky o mikrobiálním rozkladu na teorii choroboplodných zárodků žalostně selhal a neúspěch nebyl nikde tak nápadný, jako když byly prosazeny do oblasti léčby nemocí.“

Dr. Lawson Tait, British Medical Journal, 1887

 

V roce 2000, když můj manžel Mark pracoval prvním rokem v nemocnici jako chirurg, se účastnil vizity, kterou vedl lékařský konzultant. U staršího pacienta byl diagnostikován zápal plic a konzultant Markovi doporučil, aby předepsal intravenózní antibiotika podle nemocničního lékového protokolu. Mark vzal do ruky zdravotní kartu, ale instinktivně zaváhal a zeptal se primáře, proč vždycky dávají antibiotika? Konzultant byl překvapen, že ho taková otázka napadla, ale Mark na něj zatlačil a zeptal se, jak ví, že fungují? Nikdo žádný jednoznačný důkaz neuvedl a místo toho konzultant důrazně prohlásil, že to bylo zjištěno na základě desítek let kolektivních poznatků z klinických zkušeností.

A nejen to, pacientovo sputum je možné poslat do laboratoře, aby se zjistilo, které bakterie jsou přítomny a která antibiotika jsou proti nim účinná.

👉Mark věděl, že něco není v pořádku, a přibyla další z pochybností, které nakonec vedly k odchodu nás obou z alopatického lékařského systému.

 

👉Slovo antibiotikum pochází z řeckého „anti“ a „bios“, což v překladu znamená „proti životu“, což vám může napovědět něco o původu této skupiny léčiv, jenž vychází z teorie choroboplodných zárodků a boje proti mikrobům.

Studenti medicíny se často učí slavný příběh skotského lékaře Alexandra Fleminga, který v roce 1928 v Londýně zkoumal růst bakterií Staphylococcus aureus na kultivačních miskách. 👉Jednu z kultivačních misek nechal během své dovolené odkrytou a když se vrátil, zjistil, že je kontaminovaná modrozelenou plísní. Poté si všiml, že bakterie okolo plísně nerostou, a usoudil, že plíseň vylučuje látku, která bakterie ničí.

👉Fleming ji nazval penicilin a následující rok 1929 publikoval své poznatky v práci On the Antibacterial Action of Cultures of a Penicillium, with Special Reference to their Use in the Isolation of B. Influenzae („O antibakteriálním účinku kultur Penicillium se zvláštním zřetelem k jejich použití při izolaci B. Influenzae“), ale jeho práce zpočátku nevzbudila v lékařské komunitě velký zájem.

👉Dr. Howard Florey z Oxfordské univerzity se o penicilinu dozvěděl v roce 1939 a obrátil se na Britskou radu pro lékařský výzkum s žádostí o financování výzkumu jeho antibakteriálních vlastností.

👉Jeho tým získal jen skromný grant, ale pak se do věci vložil agent Rockefellerovy nadace a navrhl Floreymu, aby požádal o finanční prostředky nadaci. V žádosti bylo uvedeno, že „lze také poukázat na to, že navrhovaná práce může mít kromě teoretického významu i praktickou hodnotu pro terapeutické účely“. A HLE, ŽÁDOST BYLA ROCKEFELLEROVOU NADACÍ SCHVÁLENA.

 

👉V článku v deníku The New York Times z roku 1989 nazvaném Big Money meets Big Science (Velké peníze se setkávají s velkou vědou) se psalo, že „Rockefellerovy peníze pomohly podpořit některé z nejzásadnějších pokroků v moderní vědě a medicíně, včetně práce Nielse Bohra, Enrica Fermiho, Wernera Heisenberga a Hanse Krebse; vývoj tak důležitých výzkumných nástrojů, jako je ultracentrifuga, elektronový mikroskop a 200palcový Haleův teleskop a objev penicilinu.“

👉Kromě Krebse byli ostatní teoretičtí fyzici, kteří vytvářeli modely podobně jako virologové, a pokud JDE O ZMÍNĚNÉ VÝZKUMNÉ NÁSTROJE, TY KE ZLEPŠENÍ OSUDU LIDSTVA NEBO NAŠEHO BLAHOBYTU MOC NEPŘISPĚLY.

👉Zařazení penicilinu by tedy mělo vzbudit podezření. V článku se dále uvádí, že „… jako jeden z největších příspěvků k válečnému úsilí Rockefellerova nadace podporovala výzkumníky z Oxfordské univerzity Howarda W. Floreyho a Ernsta Borise Chaina, kteří se snažili přeměnit penicilin z kuriozity na Petriho misce na zázračný lék, který zachránil životy milionů lidí včetně spojeneckých vojáků, kteří by jinak zemřeli na zhoubnou infekci na bojišti, plynovou gangrénu.“

 

V tomto příspěvku samozřejmě není možné projít všechny nemoci, o kterých se tvrdí, že je lze léčit antibiotiky. Můžeme však rovnou vybrat jedno z údajně největších vítězství, které jejich užívání přineslo.

👉Vezměme si tedy klasický příběh o penicilinu, který za 2. světové války údajně zachránil životy mnoha vojáků. Pro to přece musí existovat spousta důkazů, ne?

👉Než se dostaneme k vědeckým důkazům, měla bych zdůraznit, že plynová gangréna je život ohrožující stav, ale nejedná se o infekci způsobenou napadením bakteriemi, jak tvrdí mainstream.

Pokud se pokusíte najít nějaký důkaz, že bakterie Clostridium perfringens může napadnout zdravou tkáň a způsobit někomu onemocnění, nenajdete ho.

👉JEDNÁ SE O DRUH BAKTERIE, KTERÁ SE VYSKYTUJE VŠUDE, ČASTO V ROZKLÁDAJÍCÍ SE VEGETACI, V PŮDĚ, A DOKONCE I V NAŠICH STŘEVECH. Jinými slovy, je to důležitá součást našeho ekosystému, NIKOLI PATOGEN!!!

👉Stavy, jako je plynová gangréna, jsou výsledkem devitalizované svalové tkáně způsobené zablokovaným přívodem krve, traumatem, jako jsou střelné rány, nebo dokonce hadí uštknutí. 👉Mikrobi se jistě začnou množit, ale až poté, co tkáň již odumírá, tj. když se změní základní terén organismu. 👉Je to jako s kusem masa ze zvířete, jakmile se přeruší přívod krve a tkáň se odkysličí, všudypřítomní mikrobi se pustí do práce a tkáň rozloží. Nezáleží na tom, zda je tkáň stále připojena k živé tkáni, rozklad bude probíhat i tak.

 

👉POJĎME SE TEDY PODÍVAT NA DŮKAZY ÚČINNOSTI ANTIBIOTIK V PŘÍPADĚ PLYNOVÉ GANGRÉNY. V roce 2015 publikovala organizace Cochrane přehled s názvem Interventions for treating gas gangrene („Intervence pro léčbu plynové gangrény“).

Hledali randomizované kontrolované studie, které porovnávaly jednu léčbu plynové gangrény s jinou léčbou nebo s žádnou léčbou, a identifikovali dvě relevantní randomizované kontrolované studie s celkem 90 účastníky s plynovou gangrénou.

 

👉Závěrem bylo:

„Žádná ze studií neuvedla primární výsledky tohoto přehledu, tj. kvalitu života a amputace a úmrtí v důsledku plynové gangrény ani nežádoucí příhody. Studie, které by se zabývaly dalšími způsoby léčby, jako je okamžitý debridement, antibiotická léčba, systémová podpora a další možné způsoby léčby, nebyly k dispozici.“

 

„Přínosy a škodlivost různých způsobů léčby plynové gangrény zůstávají nejasné, protože dostupné studie neposkytují vysoce kvalitní důkazy kvůli nízkému počtu vzorků a řadě problémů se způsobem provedení studií, které mohou výsledky zkreslovat.“

 

👉To nezní moc přesvědčivě. Ve skutečnosti to znamená, že rozšířené tvrzení, že penicilin zachránil všechny ty zraněné vojáky, nemá žádný vědecký základ.

Pokud došlo ke zlepšení jejich výsledků, bylo to s největší pravděpodobností díky chirurgickému odstranění odumřelé tkáně, povědomí o hygieně a zlepšení postupů při zvládání šoku, jako je rehydratace.

Více informací o této problematice naleznete v mém videu 5 Spectacular Fails From Germ Theory (5 velkolepých selhání teorie choroboplodných zárodků).

👉Bez ohledu na to, kolik milionů životů měl zachránit samotný penicilin, vědecké důkazy chybí. Jedná se o lékařskou mytologii a marketingový tah.

👉Pokles užívání antibiotik je však v nedohlednu.

 

👉Aby se věci zkomplikovaly ještě více, Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) navrhlo, aby někteří lidé po sexuálním styku užívali antibiotikum doxycyklin, které má údajně zabránit infekcím – viz článek In a first, CDC to recommend antibiotic pill after sex for some to prevent sexually transmitted infections

👉(CDC poprvé doporučí některým lidem po sexu užívání antibiotik, aby se zabránilo sexuálně přenosným infekcím).

Můžete se podívat na moje videa, např. What We Weren’t Taught About Gonorrhea 👉(CO NÁS O KAPAVCE NEUČILI), abyste viděli, proč entity, jako je tato, nejsou infekce.

👉Každopádně CDC očividně navrhuje dostat do populace ještě více antibiotik, přestože „se potýkalo s obavou, že doxy-PEP může zvýšit riziko vzniku rezistence bakterií vůči antibiotikům“. Ach, antimikrobiální rezistence.

 

👉Další narativ založený na strachu, který se šíří na základě chybných předpokladů. Tento příběh propagují mainstreamová média, jako např. Guardian, který loni v článku Antimicrobial resistance now a leading cause of death worlwide, study finds 

👉 („Antimikrobiální rezistence je nyní hlavní příčinou úmrtí v celém světě, zjistila studie“) uvedl: „ANTIMIKROBIÁLNÍ REZISTENCE PŘEDSTAVUJE VÝZNAMNOU HROZBU PRO LIDSTVO, VAROVALI VEDOUCÍ PŘEDSTAVITELÉ V OBLASTI ZDRAVOTNICTVÍ…“ 👉 „Podle dosud nejkomplexnějšího odhadu globálního dopadu antimikrobiální rezistence zemřelo v roce 2019 více než 1,2 milionu lidí – a potenciálně další miliony – v přímém důsledku bakteriálních infekcí rezistentních vůči antibiotikům.“

👉Odvolávali se na studii v časopisu Lancet s názvem Global burden of bacterial antimicrobial resistance in 2019: a systematic analysis („Globální zátěž bakteriální antimikrobiální rezistence v roce 2019: systematická analýza“), 👉kterou sponzoroval, kdo jiný než nadace The Bill & Melinda Gates Foundation a Wellcome Trust.

 

👉A JAK K TĚMTO ČÍSLŮM DOŠLI? „Použili prediktivní statistické modelování k vytvoření odhadů zátěže antimikrobiální rezistence pro všechny lokality, včetně lokalit bez údajů.“ 👉JINÝMI SLOVY, VYMYSLELI SI TO. Nejenže použili modelové odhady, ale i samotné vstupní údaje jsou falešné, protože u žádného z jimi uvedených onemocnění nebylo prokázáno, že by bylo způsobeno bakteriemi.

👉Takže rezistence bakterií vůči lékům není jako příčina úmrtí žádného jednotlivce relevantní. Studie by však potěšila Big Pharmu, protože dospěla k závěru, že „… je zásadní pro přijímání informovaných strategických rozhodnutí v jednotlivých lokalitách, zejména pokud jde o programy prevence a kontroly infekcí, přístup k základním antibiotikům a výzkum a vývoj nových vakcín a antibiotik.“

 

👉Zaměření na bakterie sponzorované farmaceutickými společnostmi vede k tunelovému vidění, kdy jsou lékaři vedeni k přesvědčení, že zabíjení mikrobů může pacientovi prospět. 👉TO SE STÁVÁ JEJICH CÍLEM MÍSTO TOHO, ABY ŘEŠILI ZÁKLADNÍ PROBLÉMY, KVŮLI KTERÝM PACIENT ONEMOCNĚL.

👉Vezměme si příklad, který jsem uvedla na začátku, týkající se konzultanta, který Markovi nařídil předepsat intravenózní antibiotika na zápal plic. V alopatickém modelu je tento stav údajně způsoben bakteriemi, takže se do laboratoře pošle vzorek sputa a pokud z něj vykultivují určité mikroby, vinu svedou na ně.

👉Laboratoř pak proti mikrobům testuje různá antibiotika, aby zjistila citlivost neboli to, která z nich zabíjí bakterie nejúčinněji.

👉Ošetřující lékaři se pak řídí těmito výsledky a vyberou jedno nebo několik antibiotik, která pacientovi podají.

👉S tímto postupem je spojeno mnoho problémů a pro stručnost uvedeme některé hlavní. 👉ZA PRVÉ, nebyly zjištěny základní příčiny zápalu plic pacienta (např. nedostatky ve výživě, užívání léků, bydlení v chladných podmínkách, špatný spánek, izolace, špatná strava, strach, špatné větrání, nedostatek pohybu, nedostatek slunečního svitu,…), takže nebyly léčeny.

👉ZA DRUHÉ, přítomnost bakterií ve vzorku sputa není diagnostickým znakem nemoci. Mikrobi jsou všudypřítomní, za určitých podmínek se množí a zdraví lidé je vdechují, aniž by jim způsobovali jakékoli onemocnění.

👉ZA TŘETÍ, zabíjení bakteriálních kolonií na misce antibiotiky není léčba pacienta.

I když antibiotikum bakterie uvnitř člověka zabije, neexistuje žádný důkaz, že je to léčivé. 👉POSLEDNÍ BOD také vyvolává zajímavou otázku, proč mohou antibiotika u některých stavů fungovat při potlačování příznaků?

Příkladem jsou některá kožní onemocnění a tzv. infekce močových cest.

👉Mnohá antibiotika jednoduše nezabíjejí bakterie na Petriho miskách, ale jsou-li podávána složitým organismům, jako je člověk, působí protizánětlivě.

👉Dermatologové o tomto mechanismu vědí již léta a antibiotika hojně předepisují na zánětlivá kožní onemocnění a na to, co mainstream nazývá autoimunitní poruchy. Je to oblast, která není příliš propagována, protože zastánci teorie choroboplodných zárodků dávají přednost antibakteriálnímu narativu.

 

👉Na nedostatky teorie choroboplodných zárodků bylo poukazováno již v době před objevem antibiotik.

V roce 1887 britský chirurg Lawson Tait uvedl:

„V MNOHA PŘÍPADECH JSEM OTEVŘEL BŘICHO PLNÉ TUBERKULÓZNÍ HMOTY, PROVEDL DRENÁŽ JAKO U BĚŽNÉHO ABSCESU A PACIENTY VYLÉČIL.

TOTÉŽ PROVEDL ESMARCH, KTERÝ BACIL IDENTIFIKOVAL ORTODOXNÍM NĚMECKÝM ZPŮSOBEM. VĚŘÍ SNAD NĚKDO, ŽE NĚKTERÝ Z NÁS ODSTRANIL VŠECHNY BACILY A VŠECHNY SPORY?  

👉JÁ VÍM, ŽE JÁ JSEM JE NEODSTRANIL, PROTOŽE TUBERKULÓZNÍ MASY SE V NĚKOLIKA MÝCH PŘÍPADECH OBJEVOVALY JEŠTĚ NĚKOLIK TÝDNŮ POTÉ, A PACIENTI SE PŘESTO UZDRAVILI. TO, CO JSEM SKUTEČNĚ UDĚLAL, BYLO, ŽE JSEM SVÝM PACIENTŮM UMOŽNIL ZBAVIT SE ODUMŘELÉHO NEBO ODUMÍRAJÍCÍHO VÝPOTKU, NA KTERÉM BACILY ŽILY, JEHOŽ ROZKLADU JSOU PRAVDĚPODOBNĚ PROSTŘEDKEM A ZCELA VÝSLEDKEM.

APLIKUJTE TUTO… PŘEDSTAVU TEORIE CHOROBOPLODNÝCH ZÁRODKŮ NA FAKTA KLINICKÉ MEDICÍNY A CHIRURGIE A UVIDÍTE, JAK JE S FAKTY NESLUČITELNÁ.“ 

 

👉DŮVODEM, PROČ JSOU ANTIBIOTIKA PODVODEM, je to, že vycházejí z teorie choroboplodných zárodků. Mikrobi nejsou příčinou onemocnění, i když se za určitých podmínek rozmnoží. Žádná válka proti nim není nutná, 👉chovají se přesně v souladu s přírodou, která je pro život. Jsou součástí procesu, který umožňuje regeneraci za účelem vzniku nového života.

Dr. Lawson Tait k tomu poznamenal:

👉 „Ani v nejmenším nevíme, co je život. Říkáme tomu vitální síla a naivně o tom mluvíme, přestože se zdá, že naši vědci to zanedbávají. Pozorujte například amébu. Dokud se pomalu pohybuje, její sousedi se jí vyhýbají. Ale jakmile její pohyby zeslábnou a výrazně zpomalí, uvidíte, jak se do ní pustí např. trepka. Pohyb ustane úplně a za chvíli najdete amébu prolezlou bakteriemi a bacily a brzy po ní zmizí veškeré stopy. Proč se jí její nepřátelé vyhýbali, dokud byla naživu? Proč ji mohli tak snadno napadnout, když byla mrtvá? To vám říci nemohu, ale ukazuje to, že mezi živou a mrtvou tkání je obrovský rozdíl.“

 

👉Některým záhadám pod mikroskopem možná nikdy neporozumíme, ale k tomu, abychom žili v naprostém zdraví, to ani není potřeba. Když si vzpomenu na své působení ve zdravotnictví, viděla jsem, jak zruční chirurgové přišili zpět prsty a jak hrudní drény okamžitě uvolnily tenzní pneumotoraxy.

👉Neviděla jsem nikoho, komu by antibiotika zachránila končetiny nebo život, ale rozhodně jsem byla svědkem nepříjemných nežádoucích účinků včetně narušeného mikrobiomu po podání i několika dávek antibiotik.

👉Pouze navrácení terénu zpět do vitálního stavu může vést k vyléčení bez ohledu na to, o jaké onemocnění jde, a toho lze dosáhnout i bez farmaceutických přípravků.

 

https://resetheus.org/pravda-o-antibiotikach/

 

 

📌 31. května 2024,17:08, Mannheim: ÚTOK NOŽEM NA KRITIKY ISLÁMU

 

Šest lidí bylo zraněno při útoku během pátečního (31. května) shromáždění protiislámské skupiny Pax Europa na mannheimském tržišti, včetně pěti členů hnutí a policisty. Policie útočníka postřelila. Jednou z obětí je prý známý protiislámský aktivista. Jeden policista utrpěl bodná zranění do krku. Útočník policistu několikrát bodl zezadu do oblasti hlavy, než na něj jiný policista vystřelil a také ho zranil. Nikomu jinému žádné nebezpečí nehrozí, uvedla v pátek policejní mluvčí. Zraněným je údajně politický aktivista a kritik islámu Michael Stürzenberger. Informuje o tom občanské hnutí Pax Europa na svém webu.

 

https://www.zdf.de/nachrichten/panorama/kriminalitaet/mannheim-messerangriff-kundgebung-100.html

 

Na shromáždění BPE Michaela Stürzenbergera dnes kolem 12:00 v Mannheimu zaútočil islamista nožem na asi 4 lidi. Policista byl bodnut do krku, Matthias byl bodnut do rtu a nohy, další muž byl bodnut do nadloktí a útočník byl postřelen. Žádám vás, abyste tento materiál šířili co nejlépe. Jednou jsem připojil verzi v plné kvalitě, pak dvě další verze vhodné pro distribuci, z nichž jedna ukazuje akci přímo. Musíme lidi informovat o tom, co se v této zemi děje. Děkuji! Spoléhám na vás, že tyto informace zveřejníte!

 

https://t.me/absurdnisvet/73855

 

Migrant oslavuje utok nozem v Mannheimu  …. „Lidi konecne dobra zprava, ten chlapec, ktery ho bodl dostane nejvyssi stupen v raji! Prisaham pri Alahovi, poslu ti penize muj priteli, poslu ti vsechno. Kazdy kritik islamu pa,pa pa,pa a ten Turek ……tenhle chlapec je muj vzor, prisaham pri Alahovi …podivek, bodl dokonce poldu do krku …….“

 

https://t.me/absurdnisvet/73856

 

 

📌PAMATUJETE SI TOHLE? (1999) „Paula Jonesová dostala od prezidenta Clintona šek na 850 000 dolarů, čímž oficiálně ukončila čtyřletou ságu, kterou podnítila její obvinění ze sexuálního obtěžování.“

Kdy začíná soud s Billem Clintonem?

 

https://amp.theguardian.com/world/1999/jan/13/clinton.usa1

 

 

📌JEDINÝ ZLOČIN, KTERÉHO SE TRUMP DOPUSTIL, BYLO VYHLÁŠENÍ VÁLKY DEEP STATE.

 

Flashback k CPAC, únor 2015. TRUMP VOLÁ BILLA CLINTONA A EPSTEIN ISLAND.

To je přesně ten okamžik, kdy si establishment uvědomil, že se musí zbavit Trumpa.

Od té doby je to hon na čarodějnice.

https://t.me/absurdnisvet/73859

 

TOTO POLITICKÉ PRONÁSLEDOVÁNÍ TRUMPA ODSTŘELUJE ZEJÍCÍ DÍRU VE FALEŠNÉM PŘÍBĚHU, ŽE TRUMP JE „SOUČÁSTÍ DEEP STATE“. Potvrzuje to také, že establishment se nejvíce bojí Trumpa. Považují ho za největší hrozbu své moci.

https://t.me/absurdnisvet/73861

 

TRUMP MINULOU NOC VYBRAL 34,8 MILIONŮ DOLARŮ… wow!  https://t.me/absurdnisvet/73862

 

VŠIML SI UŽ NĚKDO VZORU?

  • Trump získal 34 milionů
  • Trump dnes ráno zveřejnil 34sekundové video starého muže.
  • Rozhodčí oznámil, že porota se může rozdělit 4-4-4 (3 čtyři = 34)
  • Trump byl shledán vinným ve 34 bodech obžaloby.

17x 2= ???:)

https://t.me/absurdnisvet/73863

 

VŠIML SI UŽ NĚKDO VZORU?

  • Trump vstoupil na konferenci v 11:05
  • Trump ukončil konferenci v 11:39

Mluvil přesně 34 minut

https://t.me/absurdnisvet/73864

https://t.me/absurdnisvet/73864             https://x.com/GangstaTrump17/status/1796485290015777020?s=19

 

 

📌 VEĽKÁ ZÁPLAVA BLATA:

 

👉Po záplave bahna asi pred 300 rokmi ľudia jednoducho postavili na novej úrovni ulice. 👉Toto sa stalo celosvetovo:

👉Aj keď sa kontrolóri snažia pred nami ukryť Starý svet, stále existuje veľa pozostatkov, a to aj v Nemecku.

👉Každá budova, ktorá je oficiálne z vilhelmínskej éry (cca 1850-1900) je v skutočnosti budova zo Starého sveta.

👉Naša história je falošná, stredovek nebol, bol vymyslený. V čase údajného stredoveku existovala celosvetová civilizácia s voľnou energiou. Vyspelá kultúra, ktorá, ak porovnáme naše súčasné mestá s tými zo Starého sveta, bola ďaleko pred nami!

https://t.me/absurdnisvet/73873

 

📌TENTO VESMÍR BYL STVOŘEN V DOKONALÉ ROVNOVÁZE; SYMBIOTICKÝ SYSTÉM, KTERÝ V SOBĚ VZKVÉTÁ V NEUSTÁLÉ SPOLUPRÁCI A REGENERACI.

 

Stejně jako naše vlastní těla, nemoc se projeví pouze při ztrátě rovnováhy. Je to jedna z lekcí lidstva, plně pochopit a přijmout náš vnitřní vztah k přírodě. Jakmile začneme rezonovat v harmonii se symfonií života, která nás obklopuje, vše do sebe zapadne a obnoví se rovnováha. Přírodu potřebujeme víc, než příroda potřebuje nás, proto respektujme dokonalou a křehkou rovnováhu stvoření a dovolme mu dělat to, co umí nejlépe: léčit, regenerovat a vzkvétat.

Jakmile to uděláme, lidstvo se uzdraví, zregeneruje a bude také prosperovat.

https://t.me/absurdnisvet/73874

 

Nejste zodpovědní za to, co si o vás ostatní myslí. Jste zodpovědní pouze za to, co si o sobě myslíte. A to je to jediné, na čem záleží!

TO, CO SI O MNĚ MYSLÍŠ, NEJSEM JÁ – JSI TO TY!   https://t.me/absurdnisvet/73875

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Roman Kirsch: POROVNEJTE SI ROK 1964 A 2024 V OTÁZCE, KDO MOHL TEHDY A MŮŽE NYNÍ ZA NAPROSTO VŠECHNY PROBLÉMY

 

😨😨😨 Jaký by asi mělo právě Rusko zájem poškodit památník holocaustu? To spíše poškozovat Banderovy pomníky, ne? Země, která bojovala proti nacismu a nyní bojuje proti neo-nacismu…??? Není to už paranoia? Že naše vláda „musí“ odebírat ruský plyn a ropu a tím spolufinancuje ruskou válku na Ukrajině??? Za to taky může Putin…

 

https://youtu.be/I0DsmZ2vMmc?si=6GkI9Pxj_0nCRqUH

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PEKELNÁ PALBA HÚTIŮ NA OPLÁTKU AMERICKÉHO ÚTOKU; ODPÁLENY BALISTICKÉ RAKETY A DRONY NAD RUDÉ MOŘE A ADENSKÝ ZÁLIV; ÚTOK NA AMERICKOU LETADLOVOU LOĎ EISENHOWER

 

https://youtu.be/-xtFZOIKYq4?si=2ej0x5pGeYp6VA41

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „SLYŠELI JSME TAKOVÉ VÝHRŮŽKY JIŽ DŘÍVE“: ŠÉF NATO JE NERVÓZNÍ Z PUTINOVÝCH VAROVÁNÍ; RUSKO REAGUJE

 

https://youtu.be/2fgmqUYBQbo?si=uNnywB37uc-SQ5E_

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ NADZVUKOVÉ RAKETY BUŠÍ DO UKRAJINY; PUTINOVI MUŽI OBSADILI 4 OBLASTI V CHARKOVĚ A DONĚCKU

 

https://youtu.be/I5AxI6c5F-8?si=DNjj1qLOKEqmLakn

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: MACRONOVA ČERSTVÁ VÝZVA PUTINOVI? FRANCOUZŠTÍ VOJÁCI JIŽ MÍŘÍ NA UKRAJINU, PROHLAŠUJE ČLEN UKRAJINSKÉHO PARLAMENTU; FRANCOUZSKÁ OPOZICE VARUJE PŘED TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKOU

 

https://youtu.be/GHrBmDM_ocs?si=xoQF9uR0YZH8BkGb

 

 

📌💥💥💥01.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ „ŽELEZNÁ KOPULE“ SELHALA PŘI BLOKOVÁNÍ VÝBUŠNÝCH DRONŮ OD HIZBALLÁHU; JEDNA OSOBA ZRANĚNA.

 

https://youtu.be/sfsLw-Lz0DI?si=uPkU7WrFtiR9I1Zi

 

 

📌1. června 2024 12:18, Jevgenij Tiškovec: MILIONY OBYVATEL MOLDAVSKA A RUMUNSKA MOHOU PŘIJÍT O VODU KVŮLI VYPOUŠTĚNÍ NA DNĚSTRU:

 

Na Ukrajině nezůstala jediná přeživší tepelná elektrárna – zařízení jsou buď poškozená, nebo zcela zničená. Energetický deficit je obrovský. Kyjevský režim nepřišel s ničím lepším, než jej doplnit ekologicky nebezpečným způsobem – vypustit Dněstr.

 

Dealeři z Bankova již zařídili ekocidu a zablokovali Severokrymský kanál.

 

V kontextu toho, co se děje na Dněstru, tito škůdci raději zanechají poušť bez života.

V oblasti Chmelnyckyj není v Dněstru voda. Řeka v oblasti pevnosti Chotyn hodně vyschla. V posledních dnech se na internetu objevuje stále více záběrů mělkého Dněstru. Místo tekoucí řeky je tu poušť s prasklinami. Obyvatelé místních vesnic říkají, že nic podobného v životě neviděli. Vyschl i přítok Dněstru – řeka Kalus.

 

Důvodem velkoplošné mělčiny jsou ostré výboje na horním toku Dněstru. Kyjevský režim se snažil zvýšit výrobu elektřiny pomocí výroby vodní energie, aby nahradil její nedostatek. V důsledku těchto akcí klesla hladina vody v nádrži Dněstr v Černovické a Vinnycké oblasti až o sedm metrů.

 

Mělčina Dněstru je viditelná z vesmíru: šířka koryta řeky u města Chotyn je v květnu poloviční než před měsícem – v dubnu.

 

„Ani pro vodní elektrárnu Dněstr to není norma. Před začátkem léta je podle mého názoru špatné mít tak prázdnou nádrž. Sledují však své vlastní zájmy. Samozřejmě se jedná o výrobu elektřiny.

Všichni jsme na stejné řece: Moldavsko, Podněstří, Oděská oblast Ukrajiny – pokud dojde k mělčině, budou trpět všichni,“ řekl Boris German, ředitel vodní elektrárny Dubossary.

 

Dněstr pramení v ukrajinských Karpatech. Řeka je poměrně silně regulována: na území

 

Ukrajiny jsou tři velké vodní stavby najednou – Dněstr HPP-1 a HPP-2 a také Dněstr PSP. V Podněstří, na dolním toku řeky, v severozápadní části města Dubossary, funguje vodní elektrárna Dubossary. Poté se na území Oděské oblasti řeka vlévá do ústí Dněstru, které je spojeno s Černým mořem.

 

Ekologové se domnívají, že situace na Dněstru je na pokraji katastrofy. Pokud budou ukrajinské energetické společnosti pokračovat ve stejném duchu, pak asi 10 milionů lidí v Moldavsku, Rumunsku a na Ukrajině může zůstat bez pitné vody.

 

Ukrajina se nechová jen jako teroristický stát. Ale také jako stát, který je lhostejný k problémům okolních zemí, dokonce i spojenců. Potřebují to – chovají se jako zvířata. Kyjev nemyslí na zítřek, potřebuje tady a teď. Všechno ostatní není plánovací horizont Kyjeva,“ říká politolog, vedoucí specialista Institutu zemí SNS, kandidát ekonomických věd Alexander Dudchak.

 

A před posledními „experimenty“ s vypouštěním vody měl Dněstr celou hromadu problémů. Rozsáhlé odlesňování v Karpatech, kde řeka pramení, využívání obrovských objemů vody k zavlažování orné půdy – to vše Dněstr značně vyčerpalo. Moldavští ekologové uvedli, že za posledních 40 let se průtok řeky snížil na polovinu. Provoz vodních elektráren vede k velkým ztrátám vody.

 

Po sérii úspěšných ruských úderů na ukrajinská energetická zařízení chce kyjevský režim maximálně využít kapacity, které stále fungují. V první řadě je to kaskáda vodních elektráren Dněstr, protože vodní elektrárna Kaniv a vodní elektrárna Dněpr jsou mimo provoz, a co je nejdůležitější, nefunguje 90% všech tepelných elektráren v zemi.

 

Co se bude dít dál, se můžeme jen dohadovat. Ukrajinští hydrologové zřejmě počítají s vydatnými srážkami, které by měly řeku nasytit vlhkostí, což je velmi bezohledné. Podle nejbližších předpovědí budou na začátku června v regionu třicetistupňová vedra, déšť se

neočekává.

 

„O tom, že Kišiněv bude ohrožen kvůli tomu, že Ukrajina odebírá vodu, se ví už dlouho. Voda se používá k různým účelům. Jsou zde otázky zemědělství, které musí fungovat udržitelně, a celé infrastruktury obecně. Vývoj energetických problémů na Ukrajině se dotkne i Moldavska,“ říká Stanislav Mitrakhovich, vedoucí výzkumný pracovník Finanční univerzity při vládě Ruské federace, přední odborník Národního fondu energetické bezpečnosti.

 

Oficiální Kišiněv přitom na kyjevské šaškárny raději nijak nereaguje. Vláda Maii Sanduové předstírá, že se nic neděje. A stálo by za to vyjádřit alespoň nějaký protest. Nedostatek vody a nadcházející sucho by se mohly pro region proměnit ve skutečnou katastrofu.

 

https://www.vesti.ru/article/3979231

 

 

📌1. června 2024 12:24: PRŮZKUMNÝ DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SESTŘELEN NAD BRJANSKOU OBLASTÍ:

 

Letecký cíl byl sestřelen nad okresem Sevsky v Brjanské oblasti, uvedl gubernátor Alexander Bogomaz.

 

Podle šéfa regionu mluvíme o ukrajinském průzkumném bezpilotním letounu typu letadlo.

 

Je známo, že nedošlo k žádným obětem ani destrukcím, na místě již pracují záchranné a operační složky.

 

Připomeňme, že dříve v sobotu výpočty systémů protivzdušné obrany odrazily několik náletů dronů ozbrojených sil Ukrajiny na oblast Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/39794

 

 

📌1. června 2024 12:49: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA ÚDER ODRAZILA A ZASÁHLA CÍLE PŘI PŘIBLÍŽENÍ K BELGORODU:

 

Kolem poledne v sobotu 1. června se ukrajinská armáda pokusila udeřit na Belgorod.

 

Podle gubernátora Vjačeslava Gladkova výpočty systémů protivzdušné obrany sestřelily několik cílů při přiblížení k regionálnímu centru.

 

Typ objektů, které protiletadloví dělostřelci zasáhli, zatím nebyl uveden.

„Podle předběžných informací nedošlo k žádným obětem ani škodám. Informace o důsledcích se upřesňují,“ řekl šéf kraje.

 

Připomeňme, že dříve v oblasti Belgorod protivzdušná obrana odrazila dva útoky ukrajinských dronů leteckého typu, které pracovaly na UAV ozbrojených sil Ukrajiny přibližně v 8:30 a 10:45 moskevského času.

 

https://www.vesti.ru/article/3979513

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.06.2024“:

➡️☭☆ Mobilní posádka protiletadlového děla ZU-23-2 zničila za týden v oblasti Chasov Jar asi 10 ukrajinských dronů

Zveřejňujeme záběry bojové práce jednotek PVO.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Borrell řekl, že EU nemá žádné důkazy o údajných dodávkách zbraní z Číny do Ruska

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Moskva tvrdě zareagovala na Bidenova směšná slova o „vítězství“ Spojených států nad fašismem / Události na TVC

 

Moderní američtí prezidenti trpí syndromem historického revizionismu. #USA #Biden #historie

 

ZDROJ:

https://rutube.ru/video/d8fe16ca9d4353eef7766317c8ca1d8c/?t=17

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

 

 

Evropský soud v roce 2020 rozhodl, že PCR testy jsou z 97 % nespolehlivé pro diagnostiku COVID, ale média to ignorovala.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

30.5.2024

Ethan Huff

Portugalští soudci potvrdili dřívější rozhodnutí soudu nižší instance a rozhodli, že čtyři němečtí turisté byli v Portugalsku během „pandemie“ koronaviru Wuhan (COVID-19) nezákonně umístěni do karantény na základě podvodných testů PCR, které se ukázaly být až z 97 % nespolehlivé.

Čtyři Němci, kteří navštívili Portugalsko na dovolené, byli „pozitivně“ testováni na čínský virus na základě testů PCR (polymerázová řetězová reakce), které, jak přiznává portugalská justice, nejsou validním způsobem zjišťování přítomnosti viru COVID.

Verdikt byl vynesen 11. listopadu 2020 po odvolání proti soudnímu příkazu, které všichni čtyři Němci podali proti Azorskému regionálnímu zdravotnímu úřadu.

„Tento orgán se odvolával proti rozhodnutí soudu nižší instance, který dal za pravdu turistům, kteří tvrdili, že byli bez svého souhlasu nezákonně uzavřeni v hotelu,“ informoval Peter Andrews z RT.

„Turistům bylo nařízeno zůstat v hotelu přes léto poté, co jeden z nich byl při PCR testu pozitivní na koronavirus – ostatní tři byli označeni za blízké kontakty, a proto byli nuceni zůstat karanténě také.“

(Související: Testy PCR byly od samého počátku podvodem.)

PCR testování na COVID je podvodné

Lisabonský odvolací soud nakonec rozhodl, že Azorský regionální zdravotnický úřad porušil portugalské i mezinárodní právo, když donutil čtyři Němce zůstat v izolaci a zalezlí v hotelu.

Soudci v případu rozhodli, že „diagnostikovat“ nemoc může pouze lékař, nikoliv politici na základě chybného PCR testování. Ukázalo se, že žádný ze čtyř Němců nebyl před nucenou karanténou nikdy řádně diagnostikován skutečným lékařem.

 

Soudci se také ohradili proti testování pomocí PCR obecně a v závěru svého 34stránkového rozhodnutí napsali, že tento protokol je z vědeckého hlediska bunkr.

„S ohledem na současné vědecké poznatky se ukazuje, že tento test není schopen nade vší pochybnost určit, že taková pozitivita skutečně odpovídá nákaze osoby virem SARS-CoV-2,“ uvedli.

Jinými slovy, portugalský právní systém rozhodl, že „pozitivní“ test PCR neodpovídá případu COVID, bez ohledu na to, jak moc média a politici tvrdí opak.

„Spolehlivost testu závisí na počtu použitých cyklů,“ napsali soudci. „Spolehlivost testu závisí na přítomné virové náloži.“

Ve Spojených státech a v Evropě byla typická „prahová hodnota cyklu“ pro PCR testování stanovena na 35 až 40, ale odborníci tvrdí, že i 35 je příliš vysoká hodnota na to, aby byla přesná. Mnozí z nich navrhují místo toho nižší prahovou hodnotu cyklu 25-30.

Údaje zveřejněné ze tří amerických států – Massachusetts, New York a Nevada – dále ukazují, že až 90 % osob, které byly během „pandemie“ testovány jako „pozitivní“ na COVID, pravděpodobně nikdy virus nemělo, a to z důvodu chybného nastavení prahové hodnoty cyklu.

Pokud je někdo „pozitivní“ na COVID při prahové hodnotě cyklu 35 nebo vyšší, je pravděpodobnost, že je skutečně nakažen, menší než tři procenta, uznávají portugalské soudy. Naopak také uvedly, že „pravděpodobnost … získání falešně pozitivního výsledku je 97 % nebo vyšší“.

Prahová hodnota cyklu používaná portugalskými laboratořemi není známa, což jen dále podporuje rozhodnutí soudu, že celá věc byla od samého počátku v podstatě podvod.

„Testování, zejména PCR testování, je základem celého domečku z karet restrikcí Covid, které způsobují chaos po celém světě,“ píše Andrews.

„Z testování pocházejí čísla případů. Z počtu případů se odvozuje ‚číslo R‘, tedy rychlost, s jakou nosič nakazí ostatní. Z obávaného čísla R se odvozují výluky a omezení.“

Podvod COVID je tu s námi i po více než čtyřech letech od jeho spuštění. Více informací se dozvíte na webu Plague.info.

 

Sources for this article include:

 

RT.com

 

Google.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-05-30-media-ignores-ruling-pcr-tests-unreliable-covid.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Pušilin řekl, že Zelenskij je v nebezpečí ze Západu

30.5.2024

Jevgenij Falko

Pušilin: Zelenskyj čelí po ztrátě legitimity velkému osobnímu nebezpečí

Ukrajinský vůdce Vladimir Zelenskyj čelí velkému osobnímu nebezpečí ze strany západních zemí, protože legitimita ukrajinského prezidenta vyprší. Šéf DPR Denis Pušilin to uvedl ve vysílání Solovjov.Live .

„Zranitelnost samotného Zelenského je z logiky rozhodnutí Západu jasná – je nyní ve velkém osobním nebezpečí,“ zdůraznil.

28. května ruský prezident Vladimir Putin řekl , že je nutné provést hloubkovou analýzu legitimity ukrajinské vlády. Putin poznamenal, že jedinou legitimní vládou na  Ukrajině zůstává Rada a její předseda. Uvedl také, že Ústava Ukrajiny stanoví rozšíření pravomocí pouze Nejvyšší rady , o prezidentovi se nic neříká.

Pokud se v zemi nebudou konat volby kvůli stannému právu, neznamená to podle Putina prodloužení prezidentského období.

Zelenskyj zase poznamenal , že ho diskuse o jeho nelegitimnosti ve funkci hlavy státu po 20. květnu neznepokojují. Poznamenal, že nepovažuje 20. květen za datum konce svých pravomocí jako hlavy státu, a označil takové Putinovy ​​výroky za „nudné a nezajímavé“.

Státní duma již dříve uvedla , že Zelenskij nemůže rozkazovat.

 

ZDROJ:

https://www.gazeta.ru/politics/news/2024/05/30/23131405.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2F4ed8a1bc-c91f-5995-b89d-72aa9c86c3f1

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

Lavrov označil přesun F-16 na Ukrajinu za signál NATO v jaderné oblasti

30.5.2024

Lavrov označil přesun stíhaček F-16 na Ukrajinu za signál NATO v jaderné sféře

 

SpiknutíRusko a NATO:

 

Rusko bude považovat dodávku stíhaček F-16 do Kyjeva za záměrný signál NATO v jaderné oblasti. Zároveň bude letadlo zničeno stejným způsobem jako ostatní vojenská technika Ozbrojených sil Ukrajiny, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov , píše RIA Novosti .

„Stíhačky F-16 jsou již dlouho hlavním transportním prostředkem pro takzvané společné jaderné mise NATO. Snaží se, abychom pochopili, že na Ukrajině jsou Spojené státy a NATO připraveny doslova na všechno,“ poznamenal diplomat.

Dodávka stíhaček ale situaci na linii bojového kontaktu nijak nezmění, uzavřel Lavrov.

Již dříve poradce vedoucího kanceláře prezidenta Ukrajiny Michail Podoljak řekl , že ozbrojené síly Ukrajiny potřebují desítky bojovníků kvůli rozšiřování frontové linie.

Podle Podoljaka má v současnosti na frontě rozhodující význam letectví. Upřesnil, že optimální počet západních letadel pro ukrajinské ozbrojené síly je 100-120 kusů.

Kyjev si také stěžoval na nevhodné drony pro ukrajinské ozbrojené síly, které ukrajinská armáda dostává od západních zemí.

 

ZDROJ:

https://lenta.ru/news/2024/05/30/lavrov-nazval-peredachu-ukraine-f-16-signalom-nato-v-yadernoy-sfere/?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2Fc653ecd3-af28-5add-8048-5629c766a47b

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

01.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Štěstí není něco, co k člověku přijde jen tak. Přichází spolu s našimi činy.“ – Dalajláma

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31.5.2024, Volný bloG, Lenka Ptererková: ROBERT FICO JE TERMINÁTOR! POUHÝCH 15 DNÍ PO ATENTÁTU BYL PŘEMÍSTĚN DO DOMÁCÍHO OŠETŘOVÁNÍ A V BRUSELU I V PRAZE JE Z TOHO PANIKA! CINTULA SE POKUSIL O SEBEVRAŽDU?

PROČ FIALOVA PĚTIKOALICE MINULÝ TÝDEN SKANDÁLNĚ ZABRÁNILA PŘIJETÍ USNESENÍ SNĚMOVNY ODSUZUJÍCÍ ATENTÁT NA FICA? PROTOŽE FICO JE SPOLU S ORBÁNEM BLOKAČNÍM TANDEMEM PŘED ROZPOUTÁNÍM VÁLKY V EVROPĚ!

 

Předseda české SPD Tomio Okamura na sociálních sítích odpálil naprostou bombu, když přímo ve sněmovně odhalil a zveřejnil, k čemu došlo minulý týden. Pětikoalice totiž naprosto nepochopitelně a nevysvětlitelně zablokovala návrh SPD na usnesení sněmovny odsuzující atentát na Roberta Fica. Přitom úplně totéž usnesení předtím přijal i slovenský parlament, a to hlasy úplně celé Národní rady. Informace o tom, že Fialova junta zablokovala formální usnesení odsuzující teror proti Ficovi, je obrovským překvapením i pro ruské novináře, protože dokonce i opozice na Slovensku s přijetím takového usnesení souhlasila.

 

Naprosto všichni poslanci Národní rady Slovenska tento atentát v usnesení odsoudili. Ale v Praze ne! Co se děje v Praze, to lze skutečně přirovnat k procesům nacisticko-fašistického řízení, kdy v rámci ideologického boje proti nenáviděnému Robertu Ficovi, který usiluje o mír namísto o válku, není dovoleno ve sněmovně už dokonce ani přijetí usnesení odsuzující teroristický čin a atentát na premiéra sousední země! Panečku, to je síla! To je junta! Nelegitimní banda grázlů nejhrubšího zrna schovaná za žvásty o pomoci Ukrajině až za hrob! Ale za čí hrob? No přece za hrob našeho národa!

 

ROBERT FICO BYL PO 15 DNECH PŘEVEZEN DO DOMÁCÍ REKONVALESCENCE

 

A to není všechno. Naprosto neuvěřitelná, ale o to veselejší zpráva přišla ve čtvrtek ze Slovenska, že premiér Robert Fico byl z Bánské Bystrice převezen vrtulníkem do Bratislavy. Naprostý šok však přinesla pozdější doplňující informace, že nebyl převezen do nějaké nemocnice v hlavním městě, ale přímo k sobě domů k domácímu ošetřování! Může prý už sám jíst, jeho stav se zlepšuje.

 

To je skvělá zpráva, která nám ale současně naprosto v redakci vyrazila dech.

Podle našeho kolegy lékaře je to překvapující vývoj a obraz „železného muže“, protože lékaři by nikdy převoz do domácí péče nedovolili, pokud pacient není v tzv. konsolidovaném stavu, kdy nehrozí žádné akutní stavy vyžadující trvalou hospitalizaci a přítomnost lékařského personálu a urgentní péče. Do domácího ošetřování jsou pacienti propouštěni pouze v případě, kdy je už 100% zaručeno, že nemohou být v ohrožení života a mohou se v rámci domácí rekonvalescence o sebe už doma postarat zcela sami.

 

Anebo se o ně může postarat nekvalifikovaný rodinný příslušník. Robert Fico tak podle názoru našeho kolegy lékaře již není pacientem, ale rekonvalescentem v domácí rekonvalescenci, což je i podle našeho kolegy zázrak po pětinásobném zranění střelnou zbraní. Naprosto bez pochyby musela u Roberta Fica stát vyšší moc, protože při takovýchto zraněních interních orgánů zůstávají lidé v hospitalizaci minimálně půl roku, ale i déle.

 

ATENTÁTNÍK SE PODLE INFORMACÍ POKUSIL O SEBEVRAŽDU A BYL PŘEVEZEN NA PSYCHIATRII VE VĚZEŇSKÉ NEMOCNICI

 

Další zajímavou informací je zpráva, že atentátník Juraj Cintula byl převezen do Trenčína na psychiatrické oddělení vězeňské nemocnice, kde je údajně podle slovenských médií pod trvalým 24-hodinovým kamerovým dozorem. Dostali jsme do naší redakce neověřenou informaci, že Juraj Cintula se v zadržovací vazbě prý měl před několika dny pokusit o sebevraždu. Po vyhodnocení události bylo rozhodnuto o převozu na vězeňskou psychiatrii do Trenčína, uvedl náš zdroj.

 

Nepodařilo se nám informaci ověřit od dalšího zdroje, takže tuto informaci bereme s rezervou, ale z logiky věci v podstatě ani jiné vysvětlení nevyplývá. Na vězeňskou psychiatrii člověka drženého ve vazbě jen tak bezdůvodně neodvezou, pokud k tomu není zavdána opravdu zásadní příčina, kterou může logicky být jen pokus o sebevraždu ve vazbě, případně výroky člověka o sebevraždě ve vazbě, které jsou vyhodnoceny jako relevantní a vážně míněné natolik, že je rozhodnuto o převozu na psychiatrii.

 

Video přehrávač

 

Tato devastující střelná zranění břicha a střev se léčí obvykle velmi dlouho, mnoho měsíců, stehy v rekonstruovaných střevech mohou popraskat, může kdykoliv nastat sepse, krvácení a zdravotní stav se může kdykoliv zhoršit, takže převezení po 2 týdnech od střelby do domácího ošetřování je možné vysvětlit pouze tak, že Robert Fico je ze železa a je to doslova terminátor! A to myslím v úctě a naprosto bez nadsázky a vážně.

 

https://volnyblog.news/robert-fico-je-terminator/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31.5.2024, Volný bloG, Lenka Peterková: TRUMP JE PRVNÍM ODSOUZENÝM PREZIDENTEM USA A JEHO UVĚZNĚNÍ MÁ VYVOLAT OBČANSKOU VÁLKU!

 

SLOVENSKO SE MĚNÍ NA SICÍLII A BRATISLAVA NA PALERMO!

OTEC V LUXUSNÍM SUV NAVEDL 6-LETÉHO SYNA, ABY SI NATÁHL KUKLU, VYKLONIL SE Z AUTA A NAMÍŘIL ATRAPU PISTOLE NA DŮM NOVÉHO SLOVENSKÉHO PREZIDENTA! MEZITÍM STRANA SLOVENSKÉHO EX-MINISTRA OBRANY ROZESÍLÁ DO SCHRÁNEK SLOVÁKŮM ŠTVAVÝ PŘEDVOLEBNÍ PAMFLET PLNÝ NENÁVISTI PROTI SMERU, TO NEUVĚŘÍTE!

 

V USA skončila soudní fraška s Donaldem Trumpem, který byl shledán vinným z falšování účetnictví a teoreticky může čelit ve 34 bodech obžaloby, ze kterých byl obviněn a usvědčen, až ke 136 letům za mřížemi, a přestože je to nepravděpodobné, není to vyloučené, že půjde sedět na pár let, protože cílem globalistů, kteří za tímto cirkusem stojí, je rozpoutání povstání v USA mezi republikány a demokraty, tedy zažehnutí občanské války, což povede k rozvratu a rozpadu USA.

 

Tento proces je dozorovaný přímo Komisí 300 a uvěznění Trumpa, které by se mělo odehrát 11. července, kdy soudce vynese nad Trumpem rozsudek, má spustit v USA ústavní a posléze ozbrojenou krizi mezi republikánskými a demokratickými státy, protože Trump je vítězem republikánských primárek a 15 července, pouhé 4 dny po rozsudku, má být oficiálně na republikánském konventu slavnostně jmenován kandidátem republikánské strany na prezidenta do listopadových voleb.

Uvrhnutí Trumpa do vězení o 4 dny dříve, případně i jenom do domácího vězení, což je na libovůli soudce, by znemožnilo účast Trumpa na volebním sjezdu, což by samozřejmě nezabránilo jeho nominaci do voleb.

 

Ale bylo by to vyhodnoceno jako útok demokraty jmenovaných soudců státu New York proti republikánskému kandidátovi. Je naprosto jisté, že po celých USA by začaly nepokoje, protesty a ozbrojené střety mezi demokraty a republikány. Přestože právníci Donalda Trumpa podají po vynesení rozsudku 11. července dovolání k tzv. apelačnímu soudu, tak toto dovolání může trvat dlouhé měsíce, dokonce roky.

 

Soud si vyžádá posudky, nechá provést analýzy důkazů, přezkum prostě může trvat i dva roky, což by ale vedlo k tomu, že Trump by byl po celou dobu buď ve vězení anebo v domácím vězení, nemohl by se účastnit volební kampaně, a dokonce ani po zvolení by se nemohl zúčastnit inaugurace na schodech kapitolu, musela by se odehrát ve věznici anebo doma v jeho domácím vězení a prezidentovat by musel rovněž z cely nebo z domácího vězení.

 

UVĚZNĚNÍ TRUMPA SE MÁ STÁT ROZNĚTKOU PRO OBČANSKOU VÁLKU V USA PŘESNĚ PODLE PROGRAMOVACÍHO VIDEA

 

V té době by byly USA zostuzeny a zesměšněny na celém světě, protože takovou ostudu nemají ani banánové republiky, aby zvolený prezident prezidentoval z vězení. To všechno je možné a může se stát, protože globalisté chtějí v USA vyvolat povstání a občanskou válku, jejíž spouštěčem bude teror a útisk Donalda Trumpa demokratickými soudci a demokraty ovládanými prokurátory v New Yorku. Když sleduji média a sociální sítě, kde tvrdí, že jde o zmatečný cirkus a podzimní volby prezidenta, ve kterých Trump vyhraje, všechno prý změní, tak mi dochází, že ti lidé a podporovatelé Trumpa vůbec nepochopili, co se před nimi odehrává.

 

 

Trump v roli zločince tahaného po soudech je v roce 2024 nástrojem globalistů na rozvrat USA v občanské válce, kde Trumpovo uvěznění bude hrát roli spouštěče tohoto povstání, protože jeho ukřižování soudním systémem demokratů má vyvolat v USA občanskou válku, přesně podle programovacího filmu Hollywoodu se stejným názvem. Trumpa opravdu podle všeho zavřou, i když si to teď jeho fanoušci nedokáží představit.

Až jim to dojde, bude o povstání v USA již rozhodnuto. Taková je realita. A ano, je to pravda, Donald Trump podle proroctví opravdu bude posledním prezidentem USA, protože po Trumpovi se USA rozpadnou. A paradoxní bude, že Trump bude tím posledním prezidentem úřadujícím dost možná z vězení, byť třeba jen z toho domácího a s radiovým náramkem na noze.

 

VIDEO: MINISTR VNITRA NEVĚŘIL VLASTNÍM OČÍM, JAK DÍTĚ V KUKLE Z OKNA AUTA MÍŘÍ NA PELLEGRINIHO DŮM

 

Globalisté totiž s USA neskončí dříve, než budou USA plně v občanské válce. Odpis USA běží na plné obrátky a všichni spojenci USA během kolapsu americké moci ztratí svoji ochranu a mnozí budou čelit tribunálům, uvěznění, žalobám za zpronevěru národních prostředků nesmyslnými nákupy amerických zbraní atd. Tento rok 2024 je naprosto zlomový v globálních procesech řízení a platí to nejen o USA. Na Slovensku došlo k dalšímu neuvěřitelnému skandálu a projevu násilí proti vysokému politikovi. Ministr vnitra Matúš Šutaj-Eštok na tiskové konferenci v pátek odtajnil neuvěřitelné video natočené bezpečnostní kamerou na domě nově zvoleného slovenského prezidenta Petera Pellegriniho.

 

Otec malého 6-letého chlapce, se kterým jel v luxusním autě SUV značky BMW, podle pracovní verze policie, zřejmě navedl svého nezletilého syna, aby si natáhl kuklu, vyklonil se z okna a zatímco otec pomalu řídil auto a projížděl okolo domu prezidenta, tak chlapec se vyklonil na zadním sedadle z okna, natáhl ruku a s atrapou pistole začal mířit na dům Pellegriniho.

 

Ten je přitom hlídaný ochrannou službou včetně odstřelovače, takže mohlo dojít k tragédii a odstřelovač mohl dítě v kukle identifikovat jako dospělého střelce a zastřelit ho. Policie otce zahájila, ale ten tvrdí, že šlo jen o hru a syn si prý jen hrál, otec se podle informací k navádění syna nepřiznal.

 

NA SLOVENSKU SE ROZPOUTALA ZNOVU NENÁVISTNÁ KAMPAŇ PROTI FICOVI, SMERU A VLÁDNÍ KOALICI. PODÍVEJTE SE, CO SLOVÁCI DOSTÁVAJÍ DO SCHRÁNEK

 

Proč otec dítěte jel okolo domu Pellegriniho a proč zpomalil, proč nechal dítě, aby si natáhlo kuklu a simulovalo střelbu na dům Pellegriniho, to budou muset vyšetřovatelé ještě zjistit, protože tohle nebylo z hlavy dítěte do 1. třídy ZŠ, ale navedení od dospělé osoby. Tohle se naposledy dělo na Sicílii v Palermu v 80. letech, kde nezletilé děti stříleli z aut na politiky, a to kvůli tomu, že děti nenesly za střelbu trestní zodpovědnost. Bratislava tak pomalu začíná připomínat Palermo doslova 80. let minulého století. A nejen Bratislava. Palermo se už objevuje Slovákům i v jejich poštovních schránkách.

 

Naše čtenářka ze Slovenska nám poslala úvodní stránku předvolebního časopisu slovenské strany Demokrati, kterou vede Jaroslav Naď, bývalý ministr obrany Slovenska a dnešní poradce české ministryně obrany Jany Černochové. Čtenářka našla časopis ve schránce a text na něm jí natolik rozčílil a vyděsil, že nám tu stránku vyfotila a naprosto nevěříme vlastním očím. Na letáku se uvádí, že Ficova vláda likviduje základní pilíře demokracie a vysmívá se právnímu státu, ohrožuje životní prostor v Evropské unii, tahá Slovensko pryč ze Západu a dělá ze Slovenska sluhu Putina.

 

VIDEO: PODLE NADĚ VYHRÁL FICO VOLBY PRÝ DÍKY DEZINFORMAČNÍM WEBŮM

 

Největším šokem je perex dole na konci textu hlavní stránky, kde se píše,  že … My, demokrati, se nebojíme jasně pojmenovat nepřítele… v odkaze na výrok: Nemůžeme dopustit, aby ve jménu Slovenska zněl v Evropě hlas zla reprezentovaný Ficem, Blahou, Dankem nebo dezinfoscénou. Takovýto volební text, který označuje demokraticky zvolenou vládu SMERu a postřeleného premiéra za „nepřítele“, a vyjmenované členy vládní koalice za „hlas zla” a sugestivně navozuje pocit potřeby boje, je daleko za čarou akceptovatelného volebního boje.

 

Ten text šíří adresní nenávist vůči Ficovi, vůči členům SMERu, vůči koaličním partnerům a dokonce proti nezávislým svobodným médiím, která jsou označovaná jako dezinfoscéna. Pokud jde o Nadě, to je člověk, který představuje hrozbu pro slovenskou národní bezpečnost, protože vyzývá v rozporu se slovenskou ústavou k umlčování svobody slova. Video níže je otřes a slovník jako z počátku 50. let minulého století.

 

Dopustil se toho během předvolebního setkání s voliči, kde se rozpovídal o tom, jak zablokoval slovenská opoziční alternativní média po ruské invazi na Ukrajinu, a to podle manuálu a vzoru z Prahy, krátce poté, co se tehdejší slovenská vláda inspirovala vládou Petra Fialy, která 25. února 2022 nechala na základě svého podnětu a za prostřednictví Vojenského zpravodajství zablokovat Aeronet a dalších 7 českých alternativních opozičních webů. Po 3 měsících byly domény odblokovány, kromě Aeronetu. Naše .CZ doména nám byla odcizena a dnes je přesměrována na Wikipedii na článek o ruské invazi na Ukrajinu.

 

ŠIMEČKA ODSTARTOVAL PETICI PROTI CENZUŘE PRO-LIBERÁLNÍCH MÉDIÍ, ZATÍMCO NAĎ CHCE ZABLOKOVAT PRO-FICOVSKÁ MÉDIA

 

Za odcizením domény stojí jedna z českých tajných služeb, která nařídila, že doména nesmí být navrácena pod administrativní záminkou neúplných registračních údajů, což byla bohapustá lež, protože naše doména .

 

CZ byla registrována přes amerického registrátora v USA souladu s jeho pravidly, což náš americký vydavatel dostal písemně potvrzeno.

 

Naďovy výroky o blokaci serverů na Slovensku však potvrzují, že on považoval umlčování opozičních názorů za správnou věc.


https://volnyblog.news/trump-je-prvnim-odsouzenym-prezidentem-usa-a-jeho-uvezneni-ma-vyvolat-obcanskou-valku/

 

 

📌 ♨️Scott Ritter: ZÁPAD ŠPATNĚ ČTE RUSKO A ZATAHUJE CELÝ SVĚT DO ARMAGEDONU.

TÍM, ŽE DAL UKRAJINĚ ZELENOU K ÚDERU ZBRANĚMI NATO DO RUSKA, VYZÝVÁ K ODVETĚ RUSKA A POTENCIÁLNĚ JADERNÉMU ARMAGEDONU, VAROVAL BÝVALÝ ZPRAVODAJSKÝ DŮSTOJNÍK AMERICKÉ NÁMOŘNÍ PĚCHOTY SCOTT RITTER.

 

„Rusko neustále naznačuje, že hledá vyjednávací řešení. Tyto ruské postoje, které jsou velmi rozumné, jsou na Západě mylně interpretovány jako známka ruské slabosti, a proto odhodlání kolektivního Západu je, že jen pokračují v tlaku na Rusko – zvyšte tlak a Rusko se složí jako domeček z karet a bude utíkat k mírovému stolu a ukončí tento konflikt – to se nikdy nestane.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26619

 

 

📌 31.5.2026, eReport, Lukáš Krupa: Pápež a prezidentka: ČAPUTOVÁ SA STRETNE SO SVÄTÝM OTCOM VO VATIKÁNE:

 

Pápež František v sobotu (1. 6.) ráno vo Vatikáne príjme prezidentku SR Zuzanu Čaputovú na osobnej audiencii. Zúčastnia sa jej aj matky obetí nehody v Spišskom Podhradí. TASR o tom informoval hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.

 

„Ide už o ich štvrté vzájomné stretnutie. Podľa prezidentky by mohla jej rozlúčková návšteva Vatikánu znova oživiť a pripomenúť pápežove posolstvá pokory, porozumenia a vzájomnej tolerancie, ktoré zanechali silnú stopu počas jeho historickej návštevy Slovenska v roku 2021,“ ozrejmil hovorca.

 

PÁPEŽ A PREZIDENTKA

 

Hlavu štátu sprevádzajú aj matky troch dievčat, ktoré tragicky zahynuli pri aprílovej nehode autobusu v Spišskom Podhradí. „Prezidentka im účasť na audiencii ponúkla na osobnom stretnutí počas návštevy Starej Ľubovne, aby tak aspoň čiastočne pomohla k zmierneniu ich bolesti zo straty najbližších,“ povedal Strižinec. Dodal, že na audiencii sa zúčastní aj kňaz Peter Gombita, ktorý na východnom Slovensku zriadil a prevádzkuje komunitné centrá, v ktorých pomáha najmä ľuďom bez domova.

 

https://ereport.sk/papez-a-prezidentka/

 

 

📌😂PĚTIKOALICE NEEXCELUJE JEN V OŽEBRAČOVÁNÍ VLASTNÍCH OBČANŮ, ALE TAKÉ VE ZNALOSTI ANGLIČTINY. PO PREMIÉROVI SE VYZNAMENALA I MINISTRYNĚ OBRANY JANA ČERNOCHOVÁ

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26621

 

 

📌 31. května 2024 20:17, Kobachidze: WASHINGTONEM FINANCOVANÉ NEVLÁDNÍ ORGANIZACE SE POKUSILY O REVOLUCI V GRUZII:

 

Američany financované nevládní organizace (NGO) se pokusily o revoluci v Gruzii. Novinářům to řekl předseda vlády republiky Iraklij Kobachidze.

 

„To zahrnuje Američany financované nevládní organizace, které stály na revoluční scéně a volaly po rezignaci vlády a vytvoření vlády s jejich účastí,“ vysvětlil.

 

Kobachidze také řekl, že neví, proč v zemi došlo k několika pokusům o revoluce v letech 2020-2021 a poté v roce 2022. Poukázal však na skutečnost, že předchozí americký velvyslanec v Tbilisi toho v těch letech hodně pokazil.

Podle šéfa gruzínské vlády je v tomto ohledu třeba vztahy mezi oběma zeměmi přehodnotit.

 

Iraklij Kobachidze již dříve řekl, že v Gruzii nebude žádný „Majdan“ podle ukrajinského scénáře. Poznamenal, že opozice v zemi na to nemá dost sil.

 

Premiér také poznamenal, že Gruzie neopustí zákon o zahraničních agentech.

 

https://www.vesti.ru/article/3978858

 

 

📌 31. května 2024 21:08: BIDEN: IZRAELSKÝ NÁVRH NA PŘÍMĚŘÍ V GAZE BYL PŘEDÁN HAMÁSU:

 

Americký prezident Joe Biden uvedl, že palestinskému hnutí Hamás byl předložen k posouzení nový izraelský návrh na urovnání ozbrojeného konfliktu.

 

Návrh je třístupňovým plánem postupného příměří a propuštění rukojmích. Katar působil jako prostředník mezi válčícími stranami.

 

V první fázi je plánováno úplné příměří v pásmu Gazy do měsíce a půl, stažení všech jednotek IDF z palestinských území a propuštění všech rukojmích.

 

Ve druhé fázi končí všechny nepřátelské akce, ve třetí fázi začíná obnova infrastruktury a bydlení ve zničených oblastech, hlásí RIA Novosti.

 

„Izrael se musí chopit současné příležitosti k vyjednávání s Hamásem a nenechat se vést vágním cílem ‚totálního vítězství‘,“ řekl šéf Bílého domu.

 

Biden poznamenal, že v Izraeli je mnoho politiků, kteří chtějí prodlužovat konflikt a okupaci Gazy, a rukojmí pro ně nejsou prioritou.

 

„Vyzývám Stát Izrael, aby tuto dohodu podpořil, navzdory tlaku,“ řekl Joseph Biden.

 

https://www.vesti.ru/article/3978913

 

📌 1. června 2024 0:21: DVĚ VESNICE POBLÍŽ BELGORODU ZŮSTALY PO OSTŘELOVÁNÍ OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY BEZ ELEKTŘINY:

 

Ukrajinské síly ostřelovaly vesnici Novaja Tavolžanka. Elektrické vedení bylo poškozeno.

 

„Vesnice Novaja Tavolžanka v městské části Šebekinskij se dostala pod palbu ozbrojených sil Ukrajiny. Nedošlo k žádným obětem,“ napsal gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

Podle něj bylo poškozeno elektrické vedení, obyvatelé vesnic Novaja Tavolžanka a Archangelskoje dočasně zůstávají bez elektřiny.

 

Předtím ukrajinský dron narazil do vícepodlažní obytné budovy v Belgorodu a explodoval a poškodil pět bytů. Nikdo z civilistů nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/3979054

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 01.06.2024“:

➡️☭☆ Zbývá už jen pár hodin: Spojené státy povolily Ukrajině raketové útoky na Rusko. – The Economist na to varoval před měsícem

Podrobnosti a seznam nejzranitelnějších regionů: The Economist (https://t.me/+2Ok3HeQF5RMyZGFi)

➡️☭☆ Biden řekl, že v izraelské vládní koalici jsou ti, kteří chtějí prodloužit konflikt a okupovat Gazu, úřady země musí dohodu dodržovat.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ MMF učiní konečné rozhodnutí o přidělení 2,2 miliardy dolarů Ukrajině v nadcházejících týdnech, řekl fond RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP