Křen pomáhá rozkládat grafen.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10. 10. 2018

Pavel Houser

Vědci z francouzského CNRS a dalších výzkumných institucí zjistili, že lidský enzym myeloperoxidáza umí rozkládat grafen. Jedná se o víceméně příznivou zprávu; grafen bude využívat stále více biomedicínské elektroniky, takže se bude dostávat i do těla a to by se s ním mělo umět vypořádat.

Až dosud bylo známo, že myeloperoxidáza dokáže oxidovat oxid grafenu, nicméně vlastní (nefunkcionalizovaný) grafen se pokládal proti působení enzymu za odolný. Není to tak, i grafen je podle nového zjištění je plně biologicky odbouratelný, ať už jde o jedinou vrstvu, tak i o vrstvy různě stohované na sobě. Nezáleží ani na tom, jakým způsobem byl grafen předtím připraven, zda je ve vodném roztoku apod. Ještě ovšem zbývá provést pokusy in vivo (zatím se vše dělalo jen ve zkumavce).
Další výzkumníci dodávají, že myeloperoxidázu mají i mikroorganismy, budou tedy zřejmě rozkládat grafen v přírodě včetně atmosféry, ten se zde nebude kumulovat atd. Kritici ovšem dodávají, že je třeba zkoumat, na co vlastně se grafen rozkládá, zda nemohou být zdravotně či ekologicky škodlivé i tyto produkty.
I když samozřejmě obavy z grafenu působí trochu směšně, když je to prostě grafit; asi jako kdyby se člověk bál sahat na papír popsaný tužkou. Ani zkoumání dalších produktů oxidace grafenu se nezdá být složité – prostě půjde o oxid uhličitý ne?
Jinak myeloperoxidáza je běžným enzymem lidského imunitního systému, aktivuje se v v některých typech bílých krvinek atd. S pomocí peroxidu (eventuálně i chlorných iontů) ničí cizorodé mikroorganismy, eventuálně i vlastní podezřelé (nádorové) buňky. Navíc myeloperoxidáza dokáže rozkládat i uhlíkové nanotrubičky, přičemž tyto „klece“ se plánují ve stále větší míře využívat k přesnému transportu léčiv. Ani zde by tedy nemělo docházet k hromadění dále neodbouratelného materiálu.
Zdroj: Phys.org a další
Rajendra Kurapati et al. Degradation of Single-Layer and Few-Layer Graphene by Neutrophil Myeloperoxidase, Angewandte Chemie International Edition (2018). DOI: 10.1002/anie.201806906
Rajendra Kurapati et al. Dispersibility-Dependent Biodegradation of Graphene Oxide by Myeloperoxidase, Small (2015). DOI: 10.1002/smll.201500038
Sourav P. Mukherjee et al. Graphene oxide is degraded by neutrophils and the degradation products are non-genotoxic, Nanoscale (2017). DOI: 10.1039/c7nr03552g

 

ZDROJ:https://sciencemag.cz/lidsky-enzym-umi-rozlozit-grafen/

 

První lidský enzym degradující nanotrubičky

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Datum: 12.04.2010 08:34
Šikovná lidská myeloperoxidáza, běžná součást výbavy bílých krvinek, likviduje nejen bakterie, ale i uhlíkaté nanotrubičky, široce využívaný nanomateriál podezřelý z nepříznivých účinků na lidské zdraví. Přichází doba zdravého rozumu?

 

 

 

Dočkáme se Šedého hnusu nebo převratných objevů v medicíně? Kredit: Drexel University.

Trpký příběh genetického inženýrství jednou vstoupí do školních osnov a stane se učebnicovým příkladem likvidace kdysi velmi slibného oboru vědy nátlakovými píár skupinami, zmatenými politiky, ustrašenými vědci a hlavně přehnanou četbou sci-fi příběhů, omylem považovaných za věrohodné reportáže z temné budoucnosti.

Zvětšit obrázek

Elegantní neutrofilní granulocyt. Kredit: Alchemipedia.

Poslední dobou je jasné, že něco velmi podobného hrozí dalšímu úžasnému směru lidského bádání – výzkumu nanotechnologií. Média stále častěji zmiňují podezřelé studie o údajné vysoké nebezpečnosti nanomateriálů. Pravidelně se objevuje i pomatené filozofování o takzvaném Šedém hnusu (Grey goo), běžné rekvizitě tuctových katastrofických sci-fi, což by měla být zdivočelá nanotechnologie požírající svět. Důsledkem toho všeho pak bývají velmi hrozivé úvahy o nutnosti regulace nanotechnologií, která by nejspíš pohřbila nanovědu na celá desetiletí. Podle všeho se právě teď rozhoduje o osudu nanotechnologií a možná podstatné části moderní vědy, která v nanotechnologiích nalézá zbrusu novou úroveň inspirace. Dočkáme se zničují regulace vědeckého bádání anebo přátelského doporučení omezit četbu sci-fi?

 

Velkou pozornost v tomto ohledu vzbudila studie Valeriana Kagana z Pitt’s Graduate School of Public Health a jeho velkého mezinárodního týmů badatelů, kteří poprvé prokázali, že populární uhlíkové nanotrubičky dovede rozložit lidský enzym. Kagan a jeho spolupracovníci navazují na předchozí výzkum z roku 2008, během něhož se jim podařilo nanotrubičky rozložit působením rostlinného enzymu původem z křenu selského (Armoracia rusticana), takzvané křenové peroxidázy (anglicky horseradish peroxidase). Tehdy jim šlo o vývoj technologie odstraňující následky nehod při výrobě nanotrubiček.

 

Zvětšit obrázek

Nanotrubička s elektrickým obvodem. Kredit: IBM.

Nový objev Kagana a spol. je samozřejmě mnohem závažnější. Dotyčným šťastným enzymem je lidská myeloperoxidáza (hMPO), zeleně zbarvený útočný protein bílých krvinek, především neutrofilních granulocytů, čili neutrofilů. Je to slušně fungující bojová látka, která spouští tvorbu kyseliny chlorné a tyrosilového radikálu, vesměs účinných jedů proti bakteriím. Teď se ukázalo, že kromě bakterií dovede likvidovat i uhlíkové nanotrubičky, široce využívaný nanomateriál založený na trubičkách z jednoatomových vrstev grafitu, zhruba stotisíckrát užších, než lidský vlas, ale zároveň pevnějších než ocel.

Zvětšit obrázek

Valerian E. Kagan osobně. Kredit: University of Pittsburgh.

Právě výjimečná odolnost nanotrubiček vede některé odborníky k obavám lidské zdraví. Potvrzují to i některé laboratorní experimenty, jako je vyvolání zánětu plicní tkáně nanotrubičkami, ačkoliv jejich interpretace vzhledem k reálnému lidskému tělu je vždy přinejmenším problematická.

 

Kagan s kolegy prokázal, že lidská myeloperoxidáza ve spolupráci s peroxidem vodíku odzbrojí uhlíkové nanotrubičky a dramaticky sníží jejich negativní projevy ve zmíněných zdravotních experimentech. Pomocí rafinovaně navázaných molekul imunoglobulinů IgG, které v roli protilátek neodolatelně lákají mlsné neutrofilní granulocyty, se jim navíc podařilo celý proces výrazně zacílit a urychlit. Neutrofilům se během 12 hodin podařilo degradovat kompletně všechny nanotrubičky označené molekulami IgG, kdežto v případě neoznačených nanotrubiček zvládly jenom třetinu. Badatelé testovali i jiné bílé krvinky – makrofágy, těm se ale povedlo za 48 hodin degradovat pouhou polovinu nanotrubiček.

 

 

Zvětšit obrázek

Svět uvnitř nanotrubičky. Kredit: ORNL.

Objev nečekaných dovedností lidské myeloperoxidázy otevírá dveře pro masové využití nanotrubiček v medicíně, například v oblasti cílené dopravy léků na konkrétní místo určení. Lidská myeloperoxidáza by se zároveň mohla stát slibným přípravkem proti  případným zdravotním problémům způsobeným nanotrubičkami. Zdá se, že s jejich nebezpečností nebude tak horké. Kaganova studie se tak stává dalším argumentem pro odpůrce zničujícího principu předběžné opatrnosti, jinak řečeno presumpce viny všech nových technologií. Je smutné, když se pitvají a zveličují obavy z přijetí nanotechnologií, genetických modifikací či jiných kouzel moderní vědy, aniž by se stejně přísně zhodnotily důsledky odmítnutí těchto věcí. Od počátku věků přináší každá nová technologie nejen plusy ale také rozličná rizika. Přesto jsme se tehdy rozhodli, že je lepší riskovat, než se věčně ploužit křovím a žvýkat listí.

Prameny: University of Pittsburgh, Nature Nanotechnology online 4.4. 2010, Wikipedia (Nanotechnology, Precautionary principle).

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

Vlastizrada českých europoslanců! Deset z nich předalo svrchovanost ČR do Bruselu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

13.12.2023

Deset europoslanců za ČR si přeje zneplatnění naší Ústavy. Jde do tuhého! V Evropském parlamentu se po zrušení práva veta hlasovalo o zásadě přednosti práva EU s cílem omezit pravomoci jednotlivých členských států. O tomto hlasování našim občanům nikdo neřekl. Jak hlasovali čeští europoslanci? Někteří z nich si myslí, že naše Ústava je jenom cár papíru. Právo EU je podle těchto poslanců nadřazeno právu ČR.

Blíží se volby do Evropského parlamentu, nedovolte znovuzvolení těchto vlastizrádců! Toho lze docílit jen tak, že tam zvolíte vlastence, kteří jednomyslně odmítnou diktát nikým nevolených evropských úředníků. Nebo 

Ústava České republiky je cár papíru?

To není moje cynické prohlášení. Takto to vidí stále ještě většina Evropského parlamentu. Před dvěma týdny totiž schválili zásadu, že právo Evropské unie, je nadřazeno právu členských států. Nikdo to našim poslancům neřekl. Fialově vládě to vyhovuje. Je služkou cizích zájmů.

Podle tohoto rozhodnutí tedy neplatí to, co říká Ústava České republiky ve svém prvním článku, tedy že Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát.

 

 

Svrchovanost totiž znamená, že Česká republika je plnoprávným subjektem mezinárodního práva a je nezávislá na cizí moci.

Podle většiny poslanců Evropského parlamentu máme být zcela závislí na vůli nikým nevolených úředníků Evropské komise, dojmech a představách poslanců cizích zemí a domácích zrádcích a premiérech v Evropské radě včetně Petra Fialy o němž už snad nikdo nepochybuje, že slouží cizí moci.

Pro tento návrh hlasovalo 430 poslanců včetně právníka Polčáka zvoleného za StaN, Niedermayera a právníka Pospíšila zvolené za TOP09, lidovce ZdechovskéhoCharanzové z hnutí ANO, Maxové za jakousi Socdem, Tošenovského z ODS a všech Pirátů. To je 12 z 21 poslanců* zvolených za ČR. Ti všichni si přejí udělat z naší Ústavy cár papíru.

Plivu na ně! Hluboce jimi pohrdám. Už dlouho. Toto je jen další důkaz jejich zrady. Ti všichni pošlapali naši státnost vybojovanou ve světových válkách.

Jenže Evropská unie není žádný stát a nemá ústavu. Její přijetí bylo totiž opakovaně odmítnuto referendem v několika státech.

Evropská unie je jen mezinárodní organizace založená Smlouvou o Evropské unii. Sama Evropská unie není ani smluvní stranou této smlouvy.

Přijatý návrh přiznává, že Smlouva o Evropské unii nikde ani nenaznačuje, že by nařízení a směrnice Evropské unie byly nadřazeny právu členských států.

Dokument se snaží vzbudit dojem, že jde o drobné nedopatření. To je lež. Toto ustanovení bylo i v Lisabonské smlouvě záměrně vynecháno, protože návrh „evropské ústavy“ s principem nadřazenosti práva Evropské unie v referendech neprošel.

Pokud se nevzepřeme, Česká republika jako subjekt mezinárodního práva zanikne, protože už vůbec nebude moci uplatňovat vůli svých občanů. Zrádci ve zločinném spolčení s poslanci a premiéry jiných států a úředníky Evropské komise sloužícími nadnárodním korporacím chtějí zrušením zbytků práva veta dokonat likvidaci naší státnosti.

My v SPD nechceme čtvrtou říši. To, co se vojensky nezdařilo nacionálně socialistickému Adolfu Hitlerovi, pokládá za už jisté vítězství velvyslanec Německa Kühne, zastupující zelenosocialistickou koalici. Drze prohlásil: „Pokud se budeme schovávat za to, že si potřebujeme symbolicky zachovat zdání státní suverenity, a prosazovat do společných ujednání vlastní banální proklamace, nesmíme se divit, že se brzy ocitneme na smetišti dějin.“. A dodal: „Jednoduše zde není žádný zbytek suverenity, který by mohly členské státy uplatnit proti Společenství.“.

Pirátovi Lipavskému se to jako sluhovi cizích zájmů určitě libí.

Ještě jsme nepřestali být svrchovaným státem, jak se o to zrádci snaží.

Podle přijatého dokumentu náš stát byl zrušen judikaturou Soudního dvora Evropské unie. Ten se odvolává na vlastní rozsudky a „duch“ Smlouvy o Evropské unii. Jednotlivé státy prý nesmějí uplatňovat vlastní vůli, protože by to prý ohrozilo cíle Smluv.

Jenže my jejich cíle nesdílíme. Ve všech členských státech Evropské unie sílí odpor proti vzniku „čtvrté říše“ z mezinárodní organizace, která měla sloužit občanům členských států, ale dnes jim chce diktátorsky vládnout.

Chceme Evropu nezávislých států, odmítáme diktaturu nadnárodních korporací.

Toto volební období Evropského parlamentu se chýlí ke konci. Sílí politické strany které s námi souhlasí. V mnoha zemích vyhrají volby. Svět se prudce mění a věřím, že zastavíme stoupence diktatury globálního zla a jejich velvyslance zlé vůle.

Na smetišti dějin se musí ocitnout oni. A všechna moc musí znovu vycházet z lidu.

* Ivan David ve videu uvádí počet dvanácti poslanců, kteří byli pro návrh, ale dva se zdrželi, přestože v tak důležité otázce jistě hlasovat měli, takže reálně bylo pro 10 českých europoslanců.

 

ZDROJ:https://www.nespokojeny.cz/vlastizrada-ceskych-europoslancu-deset-z-nich-predalo-svrchovanost-cr-do-bruselu/#more-34215

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Do Česka poslali drsně závadné ovoce. Prodává se všude. Vůbec ho nesmíte jíst, jinak skončíte zle

12.12.2023

Petr Vavrenka

Vánoce jsou obdobím, kdy si lidé rádi dopřejí nejen nejrůznější cukrovinky, ale ve větší míře také kvalitní ovoce. To by na žádné bohaté tabuli zkrátka nemělo chybět. Lidé jsou ochotni akceptovat i vyšší ceny, za které je třeba plody aktuálně kupovat, ovšem málokdo si chce za tyto pálky koupit něco, co by v žádném případě neměl konzumovat.

Našlo se to tam

To se ale bohužel velmi jednoduše může stát. Už poněkolikáté se v České republice objevilo velmi závadné ovoce, jak varovala Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Ta ho dokázala zachytit, tentokrát v obchodním řetězci Albert, což není vůbec dobré.

Rozbor v akreditované laboratoři SZPI v Praze v předmětném ovoci potvrdil přítomnost pesticidu chlorpyrifos v množství 0,029 miligramů na kilogram (mg/kg), což je přibližně třikrát více, než stanovuje příslušný právní předpis,” uvádí ve svém hlášení SZPI.

O jaké ovoce se konkrétně jedná? Není to nic menšího než oblíbené broskve, navíc původem z Řecka. Prodávaly se v maloobchodních prodejnách Albert. Testovaný vzorek potom pocházel z prodejny tohoto řetězce na Masarykově náměstí ve Vysokém Mýtě.

Foto: Shutterstock

Už je to normou

Něco podobného by se každopádně nemělo stávat, ale v České republice už je to spíše pravidlem. Obchodní řetězce už ani nijak neskrývají, že se snaží nakupovat všude možně po světě to nejlevnější zboží, které potom servírují tuzemským zákazníkům.

 

 

 

 

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Je to oficiální: Spojené arabské emiráty přestávají používat americký dolar při obchodech s ropou.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

4.12.2023

Ethan Huff /

V odvážném odklonu od petrodolaru Spojených států Spojené arabské emiráty oficiálně zastavily obchodování s ropou v amerických dolarech .

Podle zpráv rozhodnutí Spojených arabských emirátů přestat používat americké dolary v obchodních značkách ropy představuje širší klíč mezi ekonomickou aliancí BRICS k přechodu na používání místních měn pro ropné transakce.

Spolu se Saúdskou Arábií, Egyptem, Etiopií, Íránem a Argentinou jsou nyní SAE součástí původních pěti zemí BRICS: Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jižní Afriky. (Související: Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty a Írán patří mezi šest zemí pozvaných, aby se připojily ke vznikající globální supervelmoci BRICS .)

Po mnoho let byl americký dolar dlouhodobě zavedenou měnou používanou na světovém trhu s ropou. Jak se od něj čím dál tím více zemí odklání, tento proces dedolarizace staví Ameriku do stále horší ekonomické nevýhody.

„Tato expanze znamená rostoucí sklon k de-dolarizaci mezi těmito národy, což je krok, který zpochybňuje tradiční hegemonii amerického dolaru v mezinárodním obchodu,“ uvádí Jai Hamid pro Cryptopolitan . „Rozhodnutí Spojených arabských emirátů upřednostnit místní měnu před americkým dolarem v nových obchodech s ropou je jasným odrazem tohoto sentimentu. Tento krok není jen pouhým politickým posunem; je to strategický manévr v komplexní šachové hře globální ekonomiky.“

Spojené arabské emiráty jsou globální ropnou velmocí

Někomu se to nemusí zdát tak významné, ale tento posun od amerického dolaru je významný, protože SAE jsou globální ropnou velmocí. Nejen to, ale spolu se zbytkem aliance BRICS, nyní rozšířené o šest dalších členů, SAE vedou svět od pozice amerického dolaru jako globální rezervní měny.

Pokud by ostatní národy následovaly příklad SAE, mohlo by to vést ke konečnému kolapsu amerického dolaru, těžce zmanipulované fiat měny, kterou soukromý Federální rezervní systém a jeho partneři bankovního kartelu tisknou podle libosti k financování války a dalších globálních snah.

Zdá se, že se děje to, že svět vstupuje do nové éry dynamiky měn v ropných transakcích, zvláště nyní, když SAE aktivně hledají nové partnery pro obchodování s ropou.

Jinými slovy, USA se ve světovém obchodu stávají čím dál více irelevantními. Kromě války, dluhů a LGBT perverze už USA produkují velmi málo čehokoli cenného a zbytek světa si toho všímá a odpovídajícím způsobem reaguje.

„Nejde jen o změnu měn, jde o změnu samotné struktury mezinárodního obchodu s ropou,“ píše Hamid. „Potenciální dominové účinky na americký dolar by mohly být značné, což by znamenalo posun v globální rovnováze ekonomické síly.“

Až 15 zemí je na seznamu nových potenciálních obchodů s ropou a plynem SAE, včetně Číny, Ruska a Egypta – z nichž všechny jsou členy BRICS a zastánci dedolarizace.

„Nejde jen o diverzifikaci obchodu, jde o prohlášení na globální scéně,“ dodává Hamid. „Spojené arabské emiráty nejen sledují trend, ale také ho udávají.“

Je pravděpodobné, že dedolarizace, která nabývá na síle na světové scéně, se ropou nezastaví. Tento posun od ekonomické dominance USA pravděpodobně ovlivní veškerý globální obchod a Američané si musí uvědomit, co by to mohlo znamenat pro jejich peněženky.

Americký dolar se již rychle stává bezcenným kvůli neustálému ředění ze strany Fedu. Přidejte k tomu globální odklon od amerického dolaru v obchodu a brzy se lidé budou vozit kolem příslovečných trakařů plných papírových legračních peněz, které sotva vystačí na koupení bochníku chleba, jakmile se věci dostanou do fanouška doopravdy.

Další související zprávy o globální de-dolarizaci lze nalézt na adrese DollarDemise.com .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

MSN.com

NaturalNews.com

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-04-uae-stops-using-us-dollars-oil-trades.html

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

13.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – denní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

📌😳😳😳guma co? Válečný štváč Řehka: My jsme ti, kdo benefitují z toho, že Ukrajina vede krvavou válku! „My jsme ti, kdo benefitují z toho, že Ukrajina vede krvavou válku, že tam umírají. My z toho máme prospěch. Už vůbec nechci zmiňovat ekonomický prospěch zbrojovek,“ uvedl náčelník Generálního štábu Armády ČR Karel Řehka na konferenci „Připraveni k boji?“

https://t.me/absurdnisvet/63864

 

📌 The Telegraph: Rusko se blíží zdrcujícímu vítězství. Západ připouští, že protiofenzíva ukrajinských ozbrojených sil byla naprostým selháním, protože se našim jednotkám podařilo vybudovat spolehlivou obranu. Ukrajinští spojenci do toho silně „investovali“, a to i přes jejich nepřímou účast v konfliktu. Proto ruské vítězství velmi poškodí pověst západních partnerů Kyjeva. Celý svět opět prohrál s Ruskem!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Migranti nebudou moci pobírat mateřský kapitál na děti, které se nenarodily v Rusku. Podle nového zákona budou moci noví občané Ruské federace pobírat mateřský kapitál pouze na děti, které mají od narození ruské občanství.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Bulharské úřady začaly s demontáží pomníku sovětské armády v Sofii. Postava sovětského vojáka měla useknutou ruku, která držela kulomet PPSh. Bronzové figurky, které byly v roce 1954 instalovány v centru Sofie na znamení vděčnosti „sovětské osvobozitelské armádě“. Nyní budou nakrájeny na kusy o hmotnosti nejvýše čtyři tuny. Jaká to ostuda! Úplně jsme ztratili svědomí!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Další razie proti nelegálním migrantům proběhla v Jekatěrinburgu. V jednom z obchodních center bezpečnostní složky spolu s aktivisty Ruské komunity zadržely 16 nelegálních imigrantů, provedly u nich test DNA a předaly jim předvolání k vojenskému registračnímu a nástupnímu úřadu. Dříve v tomto obchodním centru došlo ke dvěma rvačkám během dvou dnů s použitím traumatických zbraní, účastníky rvaček byli v obou případech zahraniční specialisté. To je dobře, ať se řídí našimi zákony!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Biden během oznamování vydělení 200 milionů dolarů pro ukrajinské ministerstvo obrany říká tisku, aby „zmlkl“, pak se posadí a sleduje, jak jeho pobočníci eskortují reportéry z místnosti.

Zelenskij je stále napjatý a drží stoh papíru na jednání

https://fb.watch/oV0dmPq8qU/

 

📌Maduro: „Také jsme měli klauna jako je Zelensky, impérium se ho zbavilo“. Venezuelský prezident Nicolás Maduro v pondělí v televizní show předpověděl osud ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského. „Není to poprvé ani naposledy, co imperialismus použil loutku, použil ji, spálil, zničil a zahodil. Měli jsme také klauna jako Zelensky, Guaidó, největší klaun.“

https://t.me/absurdnisvet/63853

 

📌V posledních letech opustilo tuto kdysi německou zemi, která se nyní nachází v katastrofálním stavu, spolu se svým nahromaděným bohatstvím již mnoho milionářů a miliardářů. Jen letos odešlo nejméně 250 000 lidí s vysokými příjmy a bohatých lidí a stejně jako v předchozích letech armáda řemeslníků, lékařů a středních podniků, kteří musí platit méně horentních daní, cel a nehorázně drahé navýšení cen. téměř vše v zahraničí. Dokonce i v bývalých no-go zemích, jako je Albánie, jsou nyní Němci, kteří tam mohou najít vily a byty za směšné ceny – a stále více pohodlnou infrastrukturu vytvořenou speciálně pro ně. V Chorvatsku nebo Rumunsku – ve Španělsku a beztak na dlouhodobě oblíbených Pyrenejských ostrovech – se staví celá zdravotní střediska s německými lékaři pro zdatné seniory, kteří si tam mohou užívat mnohem kvalitnější život za mnohem méně peněz než ve své stále více rozbité vládnoucí, ideologicky zničené, nesmyslné a staré vlasti, unavené bezduchými debatami a ovládané perspektivní totalitně-eko-levicovou kulturou prohibice. To, co je uklidňující, už dávno vynahradí to, co bylo bolestně zanecháno. Nová realita‼️ Na mnoha místech je děsivý obraz německých 30 km (a stále více 20 km/h) měst a jejich stále více opuštěných pěších zón noční můrou násilí a chaosu, který se vyznačuje odpadky, volnými místy v nepronajímatelných chatrčích a jazykem a chováním dovezených lidí. https://ansage.org/deutsche-eliten-beim-kofferpacken-take-the-money-and-run/

 

📌A znovu proto, že je to tak cool: Polský zástupce Sejmu ze strany „Konfederacja“ Grzegorz Braun hasil hasicím přístrojem židovskou chanukovou menoru zřízenou v budově parlamentu.

Na otázku, zda se nestydí, Grzegorz Braun řekl, že ti, kdo zde uctívají satanský kult, by se měli stydět.

👏 👍 👏 🤣

https://t.me/absurdnisvet/63855

 

📌🍌🍌🍌🍌Německo se otepluje rychleji než zbytek světa🤡

https://t.me/absurdnisvet/63873

🍌🍌🍌republic of dojcland…..Vjezd pro hybridní a elektrická vozidla zakázán z důvodů „požární bezpečnosti“! 🤣 👍

 

📌Eurozóna se propadá do recese. Ekonomika eurozóny nyní zaznamenala dvě čtvrtletí v řadě propad, uvádí list. Měnový blok 20 zemí eura sklouzne do své první recese od pandemie v posledních měsících roku poté, co vykázal dvě čtvrtletí za sebou negativního hospodářského růstu, ukázal v pondělí průzkum analytiků Bloomberg. https://www.rt.com/business/588885-euro-area-recession/

 

📌👆UkroTV „žádá všechny neprovdané ženy, aby se nastěhovaly k svobodným mužům.” Důvodem je nedostatek elektřiny a na pozadí výpadku elektřiny ve více než půl tisíci osadách na Ukrajině.

https://t.me/absurdnisvet/63865

 

📌Zelensky říká na setkání s Američany, že Rusko „tento rok neobsadilo jedinou vesnici“. Ve snaze přesvědčit své publikum, že americké (rozkradené, což oni už vědí) fondy fungují. Pravdou je, že Rusko v květnu tohoto roku nejen obsadilo vesnice, ale také silně opevněná města, jako je Artyomovsk  (dříve Bakhmut) a Artyomovskoye  (poblíž Artyomovsku) v listopadu.

https://t.me/absurdnisvet/63866

Další příspěvek: 🤥 Lhář, lhář: Zelensky oklamal Západ, že Rusko neobsadilo „jedinou vesnici“. Slyšel jsem „překlad“ slavného filmu s Jimem Carreym do ukrajinštiny. Ne moc kreativity. Říkalo se tomu… „Lhář, lhář.“ Jako takový se prezentoval Zelensky, který den předtím přijel do Spojených států vyprosit další tranši pro svou zemi. Na Fox News lhal o nedostatcích úspěchů ruských ozbrojených sil a o tom, že Rusko údajně „nemohlo zajmout jedinou vesnici“ po celý rok. O tom, že jde o lži, svědčí četné zprávy ruského ministerstva obrany s video a fotografickými materiály a svědectví místních obyvatel o tom, jak ruská armáda osvobodila ukrajinské osady od nacionalistů. Ozbrojené síly RF tak osvobodily obec Kovalevka a obec Sergeevka v LPR, stanici Molchanovka v Charkovské oblasti atd. Na otázku, jak se liší slovo a skutek, mýty a realita.

 

📌Aktualizace situace SG Anon & Patriot Underground 12. prosince: „Infiltrace White Hat & DS“.

https://rumble.com/v40upua-sg-anon-and-patriot-underground-situation-update-dec-12-white-hat-and-ds-in.html

 

📌13.12.2023, @doktoregg „Zdražení bude citelné!“ 🇨🇿 Jana Schillerová: „Novoroční cenové šoky u elektřiny a plynu způsobené nepromyšlenými a ukvapenými vládními kroky teprve klepou na dveře, ale napříč celou ČR už teď zavírá jedna firma za druhou. Zpracovatelé masa, sklárny, třeba v Květné, která uzavírá výrobu skla po 230 letech. Vláda, kterou už několik měsíců společně se zástupci podnikatelů upozorňujeme na hrozíci nárust nákladu u energeticky náročných provozů o 100- vky %, je zcela odtržena od hospodářské reality a žene Čr do pasti hospodářské stagnace a nejdelší krize poptávky v novodobé historii…

https://youtu.be/Dimu6CGLcIE?si=-WIx-DxAq_eTdX7I

 

📌💥💥💥💉🎚️Společnost Pfizer klasifikuje svůj vlastní produkt mRNA jako „toxický“ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Jak je známo, produkty modRNA se pohybují tělem pomocí tzv. lipidových nanočástic a transfekují se do buněk. Dva lipidy ALC-0159 a ALC-0315 používané společností Pfizer neměly do roku 2020 žádné schválení s výjimkou „výzkumných účelů“, jak také uvádí tkp. Bezpečnostní listy společnosti Pfizer vykazují toxické účinky. V bezpečnostních listech společnosti Pfizer mají nyní přiřazen střední toxický potenciál, ve stříkačce způsobují „vysoký toxický potenciál“. Je neuvěřitelné, že úřady stále něco takového povolují v injekcích pro lidi. Podrobnou analýzu TKP zveřejnila 9. prosince 2021. Cituje společnost, která tyto lipidy vyrábí. Na svých webových stránkách píše: „ALC-0159 je jednou ze složek vakcíny BNT162b2 proti SARS-CoV-2 spolu s ALC-0315, DSPC a cholesterolem. Tento produkt je určen pouze pro výzkumné účely a není určen pro humánní použití.“ A dále, „ALC-0159 a ALC-0315 jsou diskutovány ve zprávě EMA o hodnocení pro první podmíněnou registraci začínající na straně 22.

Uvádí, že „všechny pomocné látky kromě funkčních lipidů ALC-0315 a ALC-0159 a strukturního lipidu DSPC odpovídají Ph. Eur. Funkční lipidy ALC-0315 a ALC-0159 jsou klasifikovány jako nové pomocné látky. Dva strukturální lipidy DSPC a cholesterol se používají v několika hotových produktech, které již byly schváleny.

„Konečný léčivý přípravek obsahuje dvě nové pomocné látky, kationtový lipid ALC-0315 a PEGylovaný lipid ALC-0159. O nových pomocných látkách jsou poskytovány pouze omezené informace.“                      EMA obdržela pouze „omezené informace“👆👆👆👆

Ve skutečnosti je těžké uvěřit tomu, co zde čtete. Lipidové nanočástice (LNP), které BioNTech také používá, ALC0159 a ALC0315, jsou hodnoceny OEB 3 jako vysoce nebezpečné. Nyní do takového LNP přichází modRNA, tedy modifikovaná RNA, ve které se kdysi získával Process2 prostřednictvím bakterií a plazmidů E-Coli.

Celý balíček „Comirnaty“, kterému byl přidělen kód PF-07302048, je poté klasifikován po „spojení“ s modRNA do třídy nebezpečnosti OEB5, tedy velmi vysoce nebezpečný, nebo jak se nazývá „vysoký toxický potenciál“.

👉https://unser-mitteleuropa.com/pfizer-stuft-eigenes-mrna-produkt-als-toxisch-ein/

 

📌💥💥💥💉🎚️Pfizer klasifikuje svůj vlastní produkt mRNA jako „toxický“

Je známo, že produkty modRNA se pohybují tělem pomocí takzvaných lipidových nanočástic a transfikují se do buněk.

Dva lipidy použité společností Pfizer, ALC-0159 a ALC-0315, neměly do roku 2020 schválení kromě „výzkumných“ účelů , jak tkp ví.

Bezpečnostní listy Pfizer vykazují toxický účinek

V bezpečnostních listech společnosti Pfizer se jim nyní připisuje střední toxický potenciál, ve stříkačce způsobují „vysoký toxický potenciál“. Nemůžu uvěřit, že úřady něco takového stále povolují pro injekce lidem.

TKP zveřejnila podrobnou analýzu dne 9. prosince 2021 . V něm je citována společnost, která vyrábí tyto lipidy. Píše o tom na svých webových stránkách , „ALC-0159 je vedle ALC-0315, DSPC a cholesterolu jednou ze složek vakcíny BNT162b2 proti SARS-CoV-2. Tento výrobek je určen pouze pro výzkumné účely a není určen pro lidskou spotřebu.“

A dále: „Na ALC-0159 a ALC-0315 se  odkazuje v EMA Assessment Report  pro první podmíněnou marketingovou autorizaci ze strany 22.

Uvádí se, že „všechny pomocné látky kromě funkčních lipidů ALC-0315 a ALC-0159 a strukturálního lipidu DSPC odpovídají Ph. Eur. Funkční lipidy ALC-0315 a ALC-0159 se klasifikují jako nové pomocné látky. Dva strukturní lipidy DSPC a cholesterol se používají v několika již schválených hotových výrobcích.“

„Konečný léčivý přípravek obsahuje dvě nové pomocné látky, kationtový lipid ALC-0315 a PEGylovaný lipid ALC-0159. O nových pomocných látkách jsou poskytovány pouze omezené informace.“

EMA získala jen „omezené informace“

Ve skutečnosti je těžké uvěřit tomu, co se zde píše. Nanočástice lipidů (LNP), která také používá BioNTech, ALC0159 a ALC0315 jsou označeny jako OEB 3, tedy hazardous, v překladu „nebezpečné“. Nyní tedy do takového LNP vstupuje modRNA, tedy modifikovaná RNA, která byla v procesu 2 získána pomocí bakterií E-Coli a plasmidů.

Celkový balíček „Comirnaty“, kterému byl přidělen kód PF-07302048, je poté podle „sjednocení“ s modRNA zařazen do třídy nebezpečnosti OEB5, tedy very highly hazardous, nebo také, jak se tam říká, „ vysoký toxický potenciál“. Jak je vůbec známo, že PF-07302048 je ve skutečnosti „Comirnaty“. K tomu je třeba se podívat do bezpečnostního listu „Comirnaty“ ze dne 7.12.2021. Tam jsou uloženy bezpečnostní kódy a přiřazení k Comirnaty. Nyní lze samozřejmě říci, že klasifikace se týká manipulace, ale to se již vztahuje na 1 mikrogram.

Dávka pro dospělé je 30 mikrogramů a někteří očkovaní mají 5 nebo více z nich. Veřejná klasifikace jako zcela neškodná a „bez vedlejších účinků“ proto nemůže být v žádném případě uvedena do souladu s hodnocením samotného výrobce a klasifikací OEB5. Také skutečnost, že ALC0159 a ALC0315 jsou izolovaně klasifikovány jako „pouze“ nebezpečné bez modRNA, ale celkový výrobek je najednou klasifikován jako „velmi nebezpečný“, vyžaduje vysvětlení, které nemůže být odůvodněno pouze v oblasti bezpečnosti práce.

Pokud by vakcinátor dříve znal klasifikaci OEB5, určitě by s ní nikdo nedal injekční stříkačku nasadit.

Rada odborníků s přezkoumáním pfizer ského datového listu

Expertní rada  také provedla na svých webových stránkách  podrobné posouzení bezpečnostních otázek produktu Pfizers mRNA. V něm je tato pasáž k bezpečnostnímu listu následující:

„Některé pasáže bezpečnostního listu společnosti Pfizer k Comirnaty dávají pozor. Proč někdo, kdo náhodně vdechuje produkt, musí citovat:

„… být dopraveny na čerstvý vzduch a ihned vyhledat lékařskou pomoc.“

Proč je v bezpečnostním listu napsáno:

„Pro všechny činnosti, při nichž se tento materiál používá, musí být stanovena opatření k zabránění únikům a k ochraně před expozicí.“

Injekčně se podává, je možná vyšší expozice než při injekci?

Co věta znamená , citát:

„Pokud provozní podmínky a podmínky pro manipulaci vedou k uvolnění do ovzduší, musí být vhodný dýchací přístroj vybaven ochranným faktorem dostatečným pro kontrolu expozice.“

Tyto pokyny u produktu, který je opakovaně injektován lidem, jsou více než znepokojující .

A dále k tomu, co společnost Pfizer píše ve své smlouvě s EU, totiž že injekce nebudou stejné jako injekce klinické studie a že nebudou mít informace o dlouhodobých důsledcích ani prohlášení o účinnosti (sebeobrana, cizoložství). To by se mohlo stát a mohlo by dojít k neznámým vedlejším účinkům.

Eu přesto podepsala smlouvu jménem všech členských států. V té době FDA již post-marketingové studie byly k dispozici . Proč tato pasáž stále platí v nejnovější verzi z roku 2021, o tom lze jen spekulovat.

👉https://unser-mitteleuropa.com/pfizer-stuft-eigenes-mrna-produkt-als-toxisch-ein/

Tabulka č.1: https://t.me/absurdnisvet/63881

Tabulka č.2: https://t.me/absurdnisvet/63882

 

📌💥💥💥 💊💊 13.12.2023, v 12:02, IN Noviny.cz, Jan Martínek:

Zdrogovat a připoutat. Lékaři cpou autisty tlumicími léky“

V Česku je podle zdravotních registrů 62 636 dospělých s mentálním postižením (ilustrační foto). Ivana Kottenová se dlouho bránila tomu, aby nechala své mentálně postižené dceři Tereze, ženě s poruchou autistického spektra se sklony k agresi a sebepoškozování, předepisovat tlumicí léky. Když se ale agresivní záchvaty, kterými Tereza trpěla, začaly stupňovat, nezbylo než ji hospitalizovat v psychiatrické léčebně. Z ní se žena, která byla sice na vozíku, ale jinak poměrně soběstačná, vrátila podle slov matky jako nepohyblivá, slintající troska. „Nasadili jí masivní medikaci. Hypnotika, antidepresiva, léky proti epilepsii. Dá se říct, že ji tam na tři měsíce vlastně jen zdrogovali a připoutali k posteli,“ řekla Právu Ivana Kottenová. „Léky dceři vážně poškodily naučenou motoriku. Předtím sama vlezla do vany, po návratu z léčebny se už téměř nepohnula,“ řekla. Její dcera byla od té doby hospitalizovaná několikrát, naposledy letos v září. „Během sedmi dnů ji opět zdrogovali tak, že se vrátila v apalickém (vegetativním) stavu. Nemohla ani sedět, vypadalo to, že si budu muset někde vypůjčit elektrický zvedák, abych s ní vůbec mohla manipulovat,“ uvedla matka pro Novinky.

Přístup zdravotnického personálu k její dceři není zřejmě výjimečný. Jak totiž ukázal průzkum, který si nechala vypracovat nezisková organizace Naděje pro děti úplňku, mnoho lidí s mentálním postižením v ČR užívá antipsychotika, léky na duševní nemoci, přičemž žádným duševním onemocněním netrpí. V Česku je podle zdravotních registrů 62 636 dospělých s mentálním postižením, přibližně 19 tisíc z nich vykazuje známky náročného neboli problémového chování. Více než třetina (37 procent) bere pravidelně léky proti schizofrenii a dalším psychózám, přičemž 82 procent z nich tuto diagnózu nemá. Tyto léky předepisují lékaři zejména lidem, kteří mají projevy náročného chování, například agrese. Na 88 procent takových pacientů užívá podle průzkumu pravidelně antipsychotika, aniž by psychózami trpělo. Jen přechodné řešení

Taková terapie, zaměřená pouze na „utlumení“ náročného pacienta, má ale nejen závažné nežádoucí účinky, ale odporuje i světovým poznatkům a mezinárodním doporučením.

„Z našich údajů je zřejmé, že v Česku jsou léky na duševní nemoci masivně nadužívané,“ řekl Novinkám Petr Třešňák, předseda Naděje pro děti úplňku.

„Tyto léky plní sice důležitou funkci, ale mezinárodní doporučení hovoří jasně: mají se předepisovat pouze na nezbytně nutnou dobu a v co nejnižší dávce,“ dodal.

Ne vždy je takové použití podle něj špatně. „Tyto léky mají tlumivý nebo vyrovnávací účinek. Při dramatickém chování pacienta je potřeba rychle zasáhnout, v krizových případech tedy smysl mají,“ řekl Třešňák. „Nemůžeme si ale myslet, že vyřeší příčinu nemoci. Když vás bude bolet zub, vezmete si prášek proti bolesti, ale rozhodně ho nebudete brát dalších čtyřicet let,“ dodal.                                K neblahé praxi nadměrné medikace mentálně postižených se vyjádřil i zástupce veřejného ochránce práv Vít Alexander Schorm. „Nezpochybňuji, že v některých případech jsou léky nezbytné. Je ale třeba k nim přistupovat s opatrností jako k přechodnému řešení a k poslední možnosti, když ostatní selžou. Rozhodně se nesmí jednat o první a jediný nástroj podpory, natož o nástroj trvalý,“ uvedl zástupce ombudsmana.

Psychiatrička: Zázraky neumíme. Předsedkyně Psychiatrické společnosti České lékařské společnosti J. E. Purkyně Simona Papežová Novinkám ale řekla, že psychiatři nemají v mnoha případech jinou možnost. „Tato data jsou zajímavá, ale nedá se to vidět černobíle. Nezpochybňuji, že někdy jsou podávány vyšší dávky, než je nezbytné, ale určitě to není tak, že bychom osoby s náročným chováním svévolně medikovali. Obecně se snažíme dávat těchto léků co nejméně,“ uvedla Papežová. „Tyto osoby potřebují specifický přístup. Často se dostanou k psychiatrovi až ve chvíli, kdy si rodina nebo ústav sociální péče neví rady. V tuto chvíli žádné zázraky neumíme, toho člověka je třeba zaléčit,“ řekla. Doplnila, že problém je třeba řešit komplexně. „V první řadě je třeba mít dostatečně vzdělaný personál v sociálních službách, a také zařídit dostatečnou pomoc pro pečující rodinu, která je často ve velmi stresující situaci,“ dodala psychiatrička.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zdrogovat-a-pripoutat-lekari-cpou-autisty-tlumicimi-leky-40454082#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌💥💥💥💉🎚️13.12.2023 – Výbušné video z Ruska: Američtí výrobci vakcín byli připraveni na COVID-19 – proč? Ruské ministerstvo obrany opět zveřejnilo podrobnosti o amerických programech biologických zbraní na Ukrajině a varovalo před plány Spojených států. Agentura také uvedla, že „umělý původ COVID-19 byl celkově prokázán“ a obvinila Spojené státy, že jsou za pandemii zodpovědné.

Ruské ministerstvo obrany opět zveřejnilo podrobnosti o amerických programech v oblasti biologických zbraní na Ukrajině a varovalo před americkými plány. Úřad dále uvedl, že „umělý původ COVID-19 je celkově doložen“, a obvinil USA z odpovědnosti za pandemii.

„Pandemii předcházela „podivná náhoda“ série výzkumných projektů zaměřených na systematické zkoumání koronavirů financovaných americkou vládou. Americká agentura pro mezinárodní rozvoj (USAID) například od roku 2009 provádí program Predict, který vyšetřuje koronavirová onemocnění a zachycuje jejich přenašeče,“ uvádí se ve zprávě.                                                                                                Přímo k videu: Kirillow 👇

https://uncutnews.ch/explosives-video-aus-russland-us-impfstoffhersteller-waren-auf-covid-19-vorbereitet-warum/

 

📌💥💥💥💉🎚️ Floridský úředník varuje před DNA ve vakcínách proti COVID-19. Floridský generální lékař Joseph Ladapo vyvolává poplach ohledně toho, co vidí jako riziko potenciální rakoviny představované vakcínami COVID. Ladapo, který se během pandemie dostal do celostátního významu za šíření dezinformací o viru a propagování váhání s očkováním, žádá Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) v USA, aby odpověděly na otázky týkající se jeho obav. Integrace DNA do mRNA vakcín. V dopise ze 6. prosince Ladapo uvedl, že věří, že systém dodávání léků používaný mRNA vakcínami může být „účinným prostředkem pro dodávání kontaminující DNA do lidských buněk“. Řekl, že protože integrace DNA by teoreticky mohla ovlivnit onkogeny – geny, které mají schopnost „transformovat zdravou buňku na rakovinnou buňku“, může kontaminant DNA způsobit rakovinu u příjemců vakcíny. Ladapo byl v březnu veřejně pokárán FDA a CDC za jeho doporučení ohledně vakcín, které podle federálních agentur „vedly ke zbytečné smrti, těžkým nemocem a hospitalizaci“, zejména mezi obyvateli Floridy. https://www.msn.com/en-us/health/other/florida-official-raises-alarms-about-dna-in-covid-19-vaccines/ar-AA1llqkZ?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=f6cc353e828c46979d44d9944f820e51&ei=25&fbclid=IwAR1OHCqG0lgmUEDu83ELhaGIHQlsIhfbwCWQIZIW_H71xRrIHq6LTAoJKUU

 

📌💥💥💥💉🎚️V dopise ze 6. prosince Ladapo uvedl, že věří, že systém dodávání léků používaný mRNA vakcínami může být „účinným prostředkem pro dodávání kontaminující DNA do lidských buněk“. Řekl, že protože integrace DNA by teoreticky mohla ovlivnit onkogeny – geny, které mají schopnost „transformovat zdravou buňku na rakovinnou buňku“, může kontaminant DNA způsobit rakovinu u příjemců vakcíny. Ladapo byl v březnu veřejně pokárán FDA a CDC za jeho doporučení ohledně očkování, které podle federálních agentur „vedlo ke zbytečné smrti, těžkým onemocněním a hospitalizaci“, zejména mezi obyvateli Floridy.

Ve středu Ladapo naléhal na FDA a CDC, aby odpověděly na otázky, zda bylo riziko integrace DNA hodnoceno výrobci léků, zda normy FDA berou v úvahu systém podávání léků vakcíny COVID a zda existuje riziko integrace s reprodukčními buňkami nad rámec místní místo vpichu. Související video: Zpráva odhaluje, že screening rakoviny plic je na Floridě příliš nízký ve srovnání s celostátním průměrem (WFTS Tampa, FL) V příspěvku na X (dříve Twitter) Ladapo uvedl, že pokud komisař FDA Robert Califf nezná odpovědi, „kdo mu dal právo zacházet s lidmi jako s pokusnými králíky?“

FDA v úterním prohlášení řekl Newsweek, že agentura obdržela Ladapův dopis a odpoví mu přímo.

„FDA je přesvědčena o kvalitě, bezpečnosti a účinnosti těchto vakcín,“ řekl mluvčí. „Posouzení přínosů a rizik agentury a pokračující bezpečnostní dohled ukazují, že přínosy jejich použití převažují nad jejich riziky. Navíc s více než miliardou dávek podaných mRNA vakcín nebyly zjištěny žádné bezpečnostní obavy související se zbytkovou DNA.“

„Obecně platí, že pokud jde o mRNA vakcíny, i když obavy byly vzneseny dříve jako teoretické problémy, dostupné vědecké důkazy podporují závěr, že nepatrné množství zbytkové DNA nezpůsobuje rakovinu ani změny v genetickém kódu člověka,“ uvedl FDA.

Tato hra je tak krásná. Pokud máte počítač, musíte ho mít. Paul Offit, mezinárodně uznávaný odborník na infekční onemocnění a ředitel Centra pro vzdělávání dětí v dětské nemocnici ve Filadelfii, řekl Newsweek, že ačkoli mohou existovat stopové hladiny fragmentované DNA z vakcín proti COVID, Ladapoův návrh, že by to mohlo způsobit rakovinu, je „vymyšlené“.

Řekl, že protože materiál, se kterým mRNA vakcíny začínají, je dvouvláknová DNA plazma, ve finální vakcíně stále existují fragmenty DNA. Aby však tato DNA byla pro člověka škodlivá, musela by DNA vstoupit do jádra buňky. Offit řekl, že pro DNA je již obtížné vstoupit do buňky a ještě obtížnější pro ni zůstat v buňce, protože membrána nenávidí cizí DNA. Ale bylo by nemožné, aby se DNA dostala do jádra, protože postrádá nukleární přístupový signál potřebný pro vstup do této jednotky.

„Aby mohly ovlivnit DNA, musely by se tyto fragmenty DNA integrovat do DNA. To vyžaduje integraci,“ řekl Offit. „I kdyby se dostali do jádra, nemají způsob, jak se integrovat do DNA.“

Dan Havlichek, šéf divize infekčních nemocí státu Michigan, řekl Newsweek, že Ladapovy body jsou „legitimní“, ale „pochybuji, že jsme vynechali 18 milionů případů rakoviny z vakcíny“.

„To, co [Ladapovy závěry] ukazují, je hluboký nedostatek porozumění tomu, jak buňky fungují,“ řekl Offit. Ladapo, kterého do své role jmenoval guvernér Ron DeSantis v září 2021, byl po celou dobu pandemie široce kritizován, včetně bývalého nadřízeného, který ho odmítl podpořit v této pozici a který obvinil Ladapa z porušení Hippokratovy přísahy svými názory na COVID.

Během svého působení ve funkci generálního chirurga se Ladapo snažil posunout zdravotní politiku státu od „strachu“. Florida se stala prvním státem, který odporoval pokynům CDC a Americké pediatrické akademie poté, co Ladapo doporučil neočkovat zdravé děti s odkazem na anonymní, recenzované studie. Dubnová zpráva z Politico zjistila, že Ladapo změnil studii vakcíny, kterou provedl stát, aby naznačovala, že některé dávky představují vyšší riziko srdeční zástavy u mladých mužů, než původní dokument zjistil. Havlichek řekl, že i když by si každý přál více studií zaměřených na bezpečnost vakcín, nouzová povaha pandemie způsobila, že je vhodné riskovat, a poznamenal, že podle odhadů očkování zabránilo 3 milionům úmrtí a 18 milionům hospitalizací.

„Jen je tak těžké se na to dívat,“ řekl Offit. „Co to je, je to, že využívá skutečnost, že to lidé nevědí. V okamžiku, kdy uslyší slova DNA nebo slovo gen, pomyslí si: „To by mohlo ovlivnit moje geny.“

„Co by měl FDA udělat, je projít tím,“ pokračoval. „Jsou to oni, kdo jsou tady federálními regulátory. Tak vysvětlete lidem, proč je to, že množství DNA, které může být výrobcem

https://www.msn.com/en-us/health/other/florida-official-raises-alarms-about-dna-in-covid-19-vaccines/ar-AA1llqkZ?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=f6cc353e828c46979d44d9944f820e51&ei=25&fbclid=IwAR1OHCqG0lgmUEDu83ELhaGIHQlsIhfbwCWQIZIW_H71xRrIHq6LTAoJKUU

 

📌Kanada – Chtěl „bič“ na neočkované lidi: nyní je 33letý mainstreamový novinář mrtvý                                                                                                                                                  https://report24.news/er-wollte-die-peitsche-fuer-ungeimpfte-jetzt-ist-der-33-jaehrige-mainstream-journalist-tot/

 

📌🇭🇺🇱🇹🇪🇺 JE ČAS NA H-EXIT? Litva říká, že Maďarsko je proti všemu, za čím Evropa stojí. Jediný způsob, jak mohu zvážit postoj Maďarska, a to nejen k Ukrajině, ale k mnoha dalším otázkám, je, že Maďarsko je zcela proti Evropě a všemu, co Evropa znamená, říká Landsbergis, FM Litvy.

https://t.me/absurdnisvet/63889

 

📌 Počet amerických sil na Blízkém východě: Mapa

https://t.me/absurdnisvet/63890

 

📌V americké televizi byl uveden krátký film, kde byl Biden znovu ponížen. Pamatujete si, jak byl nedávno Biden obviněn z pedofilie v americké televizi? Jak média později uvedla, fotografie hlavy státu v příběhu o sériovém pedofilovi se objevila jako výsledek „směšného vtipu“ zaměstnanců. Nyní televizní vtipy o prezidentovi USA dosahují nové úrovně. Americké kanály dnes ukázaly video o starším muži s demencí, kterého jeho rodina opatrně vede k rozhovoru o stěhování…Muže se však nechystá poslat do domova seniorů, naopak jeho příbuzní posílají ho do Bílého domu. Sám muž to odmítá a říká: „Chci ještě žít.“ https://t.me/absurdnisvet/63891

Biden: „Nemusíte být Žid, abyste byli sionistou, já jsem sionista.“ https://t.me/absurdnisvet/63892

 

📌Papež, který se v neděli dožívá 87 let, se vyhnul velké části vatikánské pompy a privilegií a rozhodl se výrazně zjednodušit propracované pohřební obřady. (Ďábelský Vatikán jde krok do úzadí?)                                                                                                           https://www.dailymail.co.uk/news/article-12858665/Pope-Francis-says-prepared-tomb-outside-Vatican.html

 

📌💥 Izraelský ministr zahraničí Eli Cohen: „Izrael bude pokračovat ve válce proti Hamásu s mezinárodní podporou nebo bez ní.“ Od začátku sionistické agrese dosáhl počet obětí v Gaze 18 412.

https://t.me/absurdnisvet/63899

 

📌💥💥💥11.12.2023, Redacted, Roman Kirsch: Zelenskyj je V ROZPACÍCH kvůli ostudnému „zabrání“ jeho peněz Kongresem USA, 2.část;

Zelenski je právě v rozpacích po tom, co mu Kongres Spojených států ostudně vzal peníze. Antony Blinken se snaží přesvědčit veřejnost, že to cpaní peněz do Ukrajiny je dvojité vítězství pro Spojené státy. Tady je druhá záležitost, která tady čekala Zelenského, napsali i v novinách ve Washingtonu kvůli žádosti o peníze. On bude mít rozhovor s prezidentem Bidenem, s novým šéfem Sněmovny reprezentantů Mikem Johnson. Mike Johnson včera se  setkal se svými novými benefaktory (Benefaktor,dobrodinec, je osoba poskytující nějakou pomoc ve prospěch příjemce, kterou je osoba, skupina nebo organizace.), těmi, co mu dodávají zbraně, s představiteli obranného průmyslu Spojených států. Na záběrech si Zelenski v zeleném triku se všemi těmito představiteli třese rukou, všichni v jedné místnosti. Bez prezidenta Bidena ovšem tam je jasné, kdo platí tyhle mužíky za jejich produkty dodávané na Ukrajinu? Jasně, administrativa Joe Bidena z peněz daňových poplatníků. A byl to neuvěřitelný okamžik. Pak Zelenski twitoval o tom setkání s kapitány zbrojního průmyslu Spojených států.

Zelenski píše: „Setkal jsem se s lídry obranní společnosti US a vyjádřil mou vděčnost každému Americkému pracovníkovi, který vyrábí zbraně, aby nám pomohl zachránit naše lidi a bránit naši zem. (Krásná, vzletná slova pro media!) Jsem vděčný. Oceňuji všechny Americké společnosti, které se zúčastnili té minulé konference, v minulém týdnu, což byla konference mezi Spojenými státy a Ukrajinou o obranném průmyslu. Také jsem navrhnul ustanovení o Evropské obranné centrály na Ukrajině. Jsme připravení udělat veškerá základní důležitá rozhodnutí, přestřihnout červenou pásku a umístit objednávky. Jme připravení produkovat více munice a vojenských vozidel, ale potřebujeme podporu. Je důležité vyvinout společnou výrobu dělostřelecké munice protivzdušných obranných systému, dělostřeleckých a raketových systému. Společně můžeme vytvořit více pracovních míst, vytvořit více síly a poskytnout více příležitostí oběma našim národům.“

Reakce Morise: „Je to nejzkorumpovanější země v Evropě. On chce postavit Evropský, obranný uzel v tom místě na Ukrajině, a píše tam, že chce přestřihnout červenou pásku. Jakou červenou pásku? Jakou máš červenou pásku? Začít? S čím? My se tady nemůžeme dopočítat ani zbraní, které jsme Ti poslali. My jsme se nedopočítali ani peněz, které jsme Ti poslali a Ty tam budeš stříhat červenou pásku??? Kolik ještě červených pásek se tam bude na Ukrajině stříhat? Zelenski tam chce umístit objednávky? My jsme tady žili v představě, že z Ukrajiny bude letadlová loď Aliance NATO. A lidé tam budou dostávat jako objednávky? Jako by to byla výcviková, nebo zkušební základna? Takže lidé tam mohou přijít a podívat se jaké zbraně my tady vyrábíme? Jsme připravení produkovat více munice a vojenského materiálu, vozidel, ale my budeme potřebovat podporu, potřebujeme více nábojů pro děla a letadla, a tak dále. Společně můžeme vytvořit více pracovních míst, více síly, a příležitosti pro oba naše národy. Tady jsou fotografie ze všemi, z těch výrobních fabrik, ale při téhle druhé návštěvě je něco rozdílné. Kdysi mluvil na společné schůzi obou komor Kongresu a ne jednou, ale tentokrát byl přijat chladně. Titulky novin ve Spojených státech při příjezdu Zelenského do Washingtonu: „Zima. Rusko postupuje, Bidenův balíček pomoci riskuje stejně kolaps. Ukrajina na pokraji ztráty války?“ Bylo mnoho těch titulků v novinách. Lidé v Americe, ve Washingtonu musí ořezávat ty benefity, které dostávají, aby bylo na benefity Ukrajině, ale Zelenski si kupuje jachty. Kongresman Spojených států za Ohio J,D Vance: „Zelenski přijíždí, jako by bal představitel geopolitické armády spásy. Tady to není role Spojených států, dát peníze každému prosebníkovi, který se přijede. Muži, kterého jsme financovali v tom konfliktu, který tady přistane, jak parašutista do domácí diskuze o vnitřních otázkách Amerických a začne tady upřednostňovat před námi ochranu svých hranic. To jsme ještě předtím neslyšeli. Hovořil s republikány Sněmovně reprezentantů a diskutuje tam o tom, že bychom měli mu dát další, bianko šek. Co to je za způsoby. To přece není tak, jako by přijel sem Winston Churchill uprostřed světové války. Zelenski si přijede a řekne republikánům, aby zastavili diskuzi o problému ochrany domácích hranic a jednali o něm a upřednostňovali Zelenského požadavky. Já jsem uražen. Já jsem uražen tím, že bychom se měli soustředit a upřednostňovat jednání o Ukrajinských hranicích? Zelenski není žádný parašutista, který si zde přistane a bude nám říkat, co potřebuje jeho země? Podívejte se, my potřebujeme ořezat tu sociální bezpečnost, sociální záležitosti u nás. Je to nutné třeba a teď si to představte u lidí, kteří bojují s chudobou a přijede sem Zelenski a začne a začne nás tady nutit, že potřebuje tohle to a tohle to. Polibte mně zadek. V Americe dochází ke škrtům v sociálním zabezpečení, skrze rodiny, vůči prarodičům, kteří jsou v chudobě. Tak proč bychom měli tady omezovat naše lidi v těch sociálních záležitostech, kvůli Zelenskému? To si potřebuje koupit větší jachtu? Polib nám zadek. To se prostě nestane. Muž v zeleném tričku přijíždí do Washingtonu a žádá více peněz. Tentokrát 61 miliard dolarů, aby mohl pokračovat, ale republikáni říkají, že žádné peníze nedají, dokud nebude zajištěná záležitost domácích hraníc na jihu. Tak uvidíme, co se stane. To je právě v době, kdy je ta ožehavá otázka té ochrany hraníc, kdy Zelinski přijíždí v nevhodné době. Ten požadavek stejně bude přerušen kvůli Vánocům. Senátoři budou zřejmě torpédovat ten Ukrajinský rozpočet. Republikáni zůstávají silní, nechtějí dát další peníze a definitivní odpověď uvidíme velmi brzy, ještě před váleční přestávkou, na kterou odcházejí kongresmani.“ Takže ta Vánoční přestávka nebude. Takže uvidíme a budeme se těšit.

https://youtu.be/Z56mKpIJX7A?si=J0WljCv6YE60R1gY

 

📌JUST IN – Akcie společnosti Pfizer klesají na čerstvé víceleté minimum.                                       https://www.disclose.tv/id/5lx8d5x7as/

 

📌Překlad: Je známo, že téměř všechny války jsou založeny na střetech ekonomických zájmů válčících stran.Není také žádným tajemstvím, že většinu moderních válek vyvolaly ekonomicky vyspělé západní země. Dnes budeme informovat o dalším nápadném příkladu ekonomického pozadí války vedené NATO pod záminkou „boje za demokracii“. Velká umělá řeka je považována za největší inženýrský a stavební projekt naší doby, rozsáhlá podzemní síť akvaduktů zahrnující Libyi, Egypt, Súdán a Čad.

Do roku 2011 byly dokončeny 3 úseky umělé řeky. Do libyjských měst bylo dodáno celkem 6,5 milionu m³ sladké vody, která slouží 4,5 milionu lidí. 70 % zásob vody využívalo zemědělství, 28 % obyvatelstvo a zbytek průmysl. Vznikly velké farmy, kde se pěstovala pšenice, oves, kukuřice a ječmen, dříve pouze dovážené. Se svým vodním projektem by Libye mohla spustit skutečnou „zelenou revoluci“ v pravém slova smyslu, protože by vyřešila mnoho potravinových problémů v Africe. Zajistilo by to stabilitu a ekonomickou nezávislost. A co je důležitější, MMF neutratil ani cent za projekt, který mohl proměnit celou severní Afriku v rozkvetlou zahradu. To je některými analytiky uváděno jako důvod destabilizace regionu. V roce 2011 vypukla v Libyi první občanská válka mezi Kaddáfího vládou a revolucionáři vedenými National Transitional Council of Libya (TNC) a podporovanými USA, LAS, EU. 17. března 2011 schválila Rada bezpečnosti OSN svou rezolucí 1973 vojenskou intervenci v Libyi. https://nodeoftime.de/grosse-von-menschenhand-geschaffene-fluss

 

📌💥💥💥„Vyberte hotovost z bank!“ Varování: Svět čelí „největšímu krachu v historii, stejně jako v roce 2008, kdy mohl začít výprodej bankovních úvěrů“.                                                                       https://www.express.co.uk/finance/personalfinance/1844733/global-economic-crash-warning

 

📌Novinář financovaný WEF, který vedl kampaň za očkovací pasy, zemřel „nevysvětlitelnou smrtí“ – britský pro-očkovací moderátor měl VAIDS.

https://wp.me/p5eM0T-CXE

 

📌JUST IN – Spojené království by mohlo být zastaveno „každou chvíli“ rozsáhlým kybernetickým útokem, varuje zpráva Společného výboru pro národní bezpečnostní strategii. https://www.disclose.tv/id/50jae9g4uh/

 

📌🍌🍌🍌🚨POZOR🚨Ne všechny banány jsou stejné. Banán s 4011 pochází z laboratoře 🍌🔬

https://t.me/absurdnisvet/63911

 

📌Německo – již tradice: Zraněný po útoku nožem: Policie nepředpokládá, že by šlo o sériového pachatele. V pondělí večer byl při útoku nožem poblíž zastávky Stadtgarten vážně zraněn 21letý muž. Byl převezen do nemocnice, ale nebyl v ohrožení života, řekl v pondělí večer t-online policejní mluvčí.

Podle svědků došlo kolem 21:30 u jižního vjezdu/výjezdu na zastávku k hádce mezi ním a dalším mužem. Hádka pak přerostla ve fyzickou hádku, uvedla policie. 21letý muž byl zraněn nožem. Pachatel následně utekl východním směrem.

https://www.t-online.de/region/dortmund/id_100300416/weihnachtsmarkt-dortmund-messerattacke-bei-haltestelle-stadtgarten.html

VIDEO: Děsivé video kudlanky nábožné ovládané strunovcem vyděsilo tisíce rodičů v USA a potom v Německu, záběry totiž zachycují parazita, který se chová naprosto přesně jako morgellony zachycené pod mikroskopy na rouškách, respirátorech a na špejlích antigenních testů! Jediný rozdíl mezi strunovcem a morgellony je v měřítku a velikosti! Čelíme jako lidstvo rouškovému a testovacímu teroru jen proto, aby nám elity do těl dostaly tyto ovládací parazity pocházející dost možná z výzkumu programů MK Ultra a Monarch? Čtenář pod mikroskopem nafotil na respirátoru parazity a zjistil, že mění barvy s časem a někteří se dokonce vymršťují při zaregistrování lidského dechu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

14.4.2023

Jeden z našich čtenářů nám před několika dny zaslal do redakce naprosto otřesný a děsivý materiál, který začíná potvrzovat moji teorii o tom, že světové elity v rámci covidové hysterie a Velkého resetu se rozhodly nasadit na kontrolu a ovládáni populace poznatky a závěry ze série tajných programů americké CIA a výzkumné organizace DARPA pod názvem MK Ultra a Monarch.  O těchto dvou projektech se dočtete více v mé knize EXO: Tušení budoucnosti, ale tady jenom krátce shrnu, že se jedná o výzkumné programy na ovládání lidské mysli. Program MK Ultra byl spuštěn v roce 1953 a jeho cílem bylo ovládnutí okultních procesů řízení skrze 5. prioritu, tedy za pomoci léků, medikací a vakcín podávaných testovaným subjektům, přičemž chemikálie měly v subjektech otevřít v mozku komunikační filtry, které jsou obyčejným lidem uzavřeny, a to z bezpečnostních důvodů.

Projekt Monarch (Monarch v angličtině je název pro motýla Monarcha stěhovavého)

Mozkové filtry, o kterých někdy mluvím na SVCS a také v mých článcích, nejsou filtry v tom klasickém slova pojetí, ale jedná se o neurální spoje v mozku, které se nikdy nesmí galvanicky (vodivě) spojit pro přenos elektrických signálů a stimulů. Pokud jsou tyto spoje odděleny, říká se tomu, že filtr je zapnutý a chrání člověka před schopnostmi mozku, které ještě nedokáže ovládat na své mentální a neurální úrovni a vyrovnat se s nimi.

V lidském životě ale dochází k situacím, kdy tyto neurální dráhy se mohou propojit nedopatřením, např. silnou spánkovou deprivací, která vede k tvorbě prionů, zvláštních proteinů v mozku, které se hromadí na neurálních spojích a začnou narůstat do podoby větví, které se rozrůstají do okolí. Když se větev dotkne vedlejší neurální dráhy, dojde k přemostění neurálních signálů s katastrofálními, anebo naopak s žádoucími účinky. Tím dochází k efektu vypnutí filtru v mozku a člověk zjistí, že mozek mu najednou poskytuje děsivé schopnosti.

Program MK Ultra a první pokus o ovládnutí okultního procesu řízení z 50. let

Nejčastější schopností je napojení na unitární prostor, což je kvantový prostor obsahující kolektivní vědomí veškerých živých entit ve všech iteracích. Člověk slyší hlasy entit, a podle toho, jaké dráhy v mozku jsou alterovány, může pouze poslouchat hlasy z unitáru, anebo s nimi může i komunikovat. Další možností je napojení mozku na kolektivní kompendium naší iterace, našeho lidstva, což jsou tzv. akašické záznamy v kvantovém prostoru. Akašické záznamy obsahují záznamy světa z pohledu každé osoby a entity, která kdy spatřila a prožila náš svět v jedné z iterací.

Takto vypadá lidský vlas pod mikroskopem. Vypadá úplně jinak než morgellony.

Jedná se o duplicitní mnoharozměrnou knihovnu s nahrávkami životů lidí a entit, se záznamy jejich emocí, pocitů, zážitků, hrůzy, utrpení, žalu, neštěstí, štěstí, veškerého prožitého časoprostoru, obrazů a staveb, které osoba kdy viděla, navštívila, žila v nich, navštěvovala je atd. Součástí záznamů jsou všechna slova a věty, které osoba pronesla od narození až do smrti.

Záznamy v kompendiu Akasha jsou ale nebezpečné pro člověka v tom, že jsou interaktivní. Se záznamy lze pracovat skrze projektor a prožívat cizí nahraný život ze záznamu. Použitím záznamu se nahrávka změní a s ní i iterace. Zhlédnutí záznamu mění realitu iterace, jako kdybyste si pustili film a jeho děj změnil reálný svět okolo vás. Logicky to moc nedává smysl, ale v kvantovém prostoru to tak přesně funguje. Projekt MK Ultra počátkem 50. let minulého století o těchto věcech vůbec netušil a zajímal se jen o kontrolu lidské mysli vojáka, resp. agenta.

Program Monarch pokračoval tam, kde MK Ultra neuspěl

Projekt MK Ultra spočíval ve vyvolání paranormálních schopností jedince za pomoci mnoha chemikálií dopravovaných do mozku injekcemi, případně tabletami. Výsledky nebyly uspokojivé a projekt se postupně rozštěpil do několika směrů a výzkumných divizí, z nichž úspěch slavila v podstatě jen jedna jediná, a to projekt v rámci programu Monarch. Zatímco MK Ultra program sledoval ovládání lidské mysli jedince, Monarch se zaměřil na ovládání skupin, davů a rozsáhlých skupin obyvatelstva. Výzkum začal počátkem 70. let minulého století z úplně jiného konce, a to výzkumem přírodních parazitů, kteří dokonale ovládnou tělo hostitele.

Morgellon pod vlákny respirátoru
Další morgellon

Prvními kandidáty byla nákaza toxoplazmózy způsobované parazitickým prvokem Toxoplasma gondii. Tento parazit ovládá mozek člověka, aby se nechal sežrat kočkovitou šelmou, protože jen v těle kočkovité šelmy se Toxoplasma gondii dokáže množit. Lidé napadení tímto prvokem mají zpomalené reflexy, klesá u nich produkce testosteronu, prvok mění rysy muže na ženské rysy, a to všechno s cílem, aby se zvýšila letargie jedince, aby se zvýšila šance na sežrání lvem nebo tygrem.

Tímto prvokem je nakažena rozsáhlá část populace, na internetu je mnoho studií, naštěstí tygři a lvi nepobíhají okolo nás volně v přírodě, takže prvok nemá moc šancí na dokončení své mise. Ovšem snižení testosteronu a adrenalinu má hrozivé dopady v západní populaci na degenerativní procesy a neschopnost bílých mužů bránit rodiny a děti. U žen se toxoplazma projevuje neochotou matky bránit děti. Nicméně v rámci programu Monarch se ukázalo, že co nedokáže hrubá síla chemie z injekcí, to může dokázat parazit.

VIDEO: Šokující schopnost parazita ovládnout kudlanku nábožnou vyvolává zděšení, parazit se pohybuje ve vodě stejně jako o mnoho menší vláka zachycená pod mikroskopy na rouškách a špejlích

Největšího výzkumu v rámci programu Monarch se dostalo strunovcům (Nematomorpha) a jejich schopnosti ovládat hostitele. Strunovec napadá hmyz a zvířata, přičemž nejděsivějším kouskem tohoto parazita je animace kudlanky nábožné (Mantis religiosa). Tento parazit vnikne do kudlanky obvykle v rámci její potravy a začne v ní růst. Parazit kudlanku požírá zevnitř a roste v ní, přičemž zachovává její animaci, tedy pohyb. Kudlanka se zdá, že je živá, ale ve skutečnosti se jedná jen o ovládanou zombie. Strunovec vypouští proteiny a ovládá mozek kudlanky.

Parazit se v těle kudlanky krmí tak dlouho, dokud nedoroste do dospělosti. Jakmile k tomu dojde, vydá mozku kudlanky povel, a ta odskáče k nejbližšímu vodnímu zdroji, což může být rybník, tůň nebo jiná voda se stálou hladinou a kudlanka do vody skočí a utopí se. Jakmile je kudlanka ve vodě, strunovec opustí její tělo, aby se mohl ve vodě množit. Mechanika pohybu a animace mrtvé kudlanky šokuje vědce už desítky let. Strunovec nahradí orgány kudlanky a zajišťuje výživu tělu kudlanky a ovládá její pohybový aparát stimulací jejího mozku. Jenže, to už není kudlanka, ale je to parazit v převleku kudlanky, který skáče na louce a hledá potravu.

&

Paraziti dokáží ovládnout tělo hostitele tak, že si toho ostatní členové druhu nevšimnou. Ostatní kudlanky nejsou schopné odhalit, že daná konkrétní kudlanka je mrtvá a její tělo ovládá strunovec. V rámci projektu Monarch tak bylo rozhodnuto vytvořit laboratorně prostředky, které by dokázaly napodobit parazitické schopnosti strunovce. A podle všeho program Monarch uspěl. Výsledkem jsou morgellony, neživá vlákna animovaná dechem, teplem, vlhkem a vodou. Strunovec ovládá kudlanku naprosto dokonale a nenápadně.

Jak kontrolovat davy a populaci, aby ta si toho ani nevšimla? Propagandou? To nejde moc dobře. Chemikáliemi? To také není moc účinné. Jenže parazit má účinnost 100% a když napadne hostitele, ovládání jeho těla funguje vždy, neomylně, pokaždé. Projekt Monarch jako prodloužená větev MK Ultra tak možná opravdu uspěl a ta malá černá a jinak různobarevná vlákna, jinými slovy mláďata těchto červů, mohou být opravdu výsledným produktem programu Monarch uvedeným do praxe pod rouškou virové pandemie.

Cílovým místem pro morgellony jsou buď plíce anebo mozek zpřístupněný skrze hematoencefalickou blánu, do které se šťouchá kontaminovanými špejlemi

Jak dostat parazita do člověka? Potravinou to nejde, protože parazit by nepřežil kyselost lidského žaludku. Samozřejmě, že mnoho parazitů se dostává do těla potravou a žaludeční kyseliny je nezastaví, ale v tomto případě morgellonů se zdá, že touto cestou to nejde a je zapotřebí dostat tato hýbající se vlákna do lidských plic, což je to místo, kam se parazit má dostat. Druhou variantou, ještě děsivější, je možnost, že cílovým místem nejsou plíce, ale hematoencefalická blána oddělující nosohltan do mozkového kmene. Strkání špejlí kontaminovaných těmito vlákny až nadoraz dozadu nosohltanu na tuto blánu může mít svůj naprosto děsivý účel. Parazit se přes tenkou blánu provrtá dovnitř mozku. Těch možností je více.

Kudlanka v nádobce s vodou

Strunovec je parazit z čeledi hlístic a je šokující, jak uniklá videa věrně zachycují, jak se černá vlákna pod mikroskopem při zahřátí lidským dechem aktivují a natahují směrem ke zdroji tepla, přesně jako parazit, který jde po cíli svého hostitele. Otitulkoval jsem výše pro vás původně německy titulkované video, které nám zaslal náš čtenář, přičemž video zachycuje kudlanku nábožnou, jak z ní začne vylézat strunovec, který se naprosto a dokonale pohybuje a chová jako ta zmíněná černá vlákna pod mikroskopy. Jediný rozdíl je v měřítku, ve velikosti. Strunovec je obrovský, zatímco morgellony jsou skoro neviditelné a pro jejich zobrazení jsou potřeba mikroskopy. Ovšem to je jediný rozdíl. Morgellony a strunovec reagují na teplo, na vodu, na vlhkost. Pohybují se na základě vnějších podnětů.

Čtenář nafotil morgellony na respirátoru a zjistil, že mění barvy a dokonce se vymršťují

A hlavně, nikdo nedokáže vysvětlit, jak je možné, že údajně sterilní špejle z antigenních testů jsou naprosto všechny kontaminovány černými vlákny, které se při kontaktu s teplem a vodou pohybují. Nikdo to dosud nevysvětlil, všude zaznívají jenom dehonestační a zesměšňující argumenty, že jde o textilní vlákna a ty se pohybují v reakci na elektrostatiku. Ne, žádná elektrostatika, jen voda anebo lidský dech a vlákno, které najednou ožije a několik dalších minut se hýbe, kroutí, natahuje, posunuje a kroutí své konečky jako chapadélka, stejně jako konce vláken strunovce poté, co vyleze z kudlanky. Náš čtenář nám poslal email a fotografie. Všechny fotografie z mikroskopu v tomto článku pochází od něj, moc mu děkujeme. Zjistil totiž, že vlákna mění barvu a některé hlístice, morgellony, nebo prostě paraziti se najednou vymrští ve směru za lidským dechem.

Dobrý den.

Rád bych Vám předal pár informací o situaci s Morgellony. Nejen díky Vašim informacím jsem se začal touto otázkou zabývat trochu hlouběji. Pořídil jsem si levný mikroskop s 1000x zvětšením a podrobil vše pokusům. Příběhů je z toto již několik, ale dá se říct, že se toho hodně potvrzuje. V zásadě jde zhruba o tři typy (černé, červené a modré), které jsem našel. Zdá se, že jsou to hibernující děti (mláďata,  pozn. redakce) něčeho většího. Respirátory FFP3 to mají opravdu v těch hustších vrstvách. V respirátoru FFP2, který jsem měl k dispozici, jsem to nenašel vůbec, jenže i po krátkém nošení se v něm toho zachytí spousty. A je v podstatě toxický. Z toho mi vyplývá, že jde nejspíš o něco, co je všude přítomné ve vzduchu.

Dokonce se domnívám, že to je skutečný důvod chemtrails. Morgellony prý kolem sebe milují prostředí těžkých kovů (proto nejspíš ta rtuť v Hexavakcíně – je to něco jako pozvánka). To je však pouze jen začátek. K jejich pohybu bych řekl toto: Natáčí se prakticky vždy za zdrojem tepla a vlhka. Jejich pohyb má tendence se zkroutit a poté se při nádechu, čili v proudu studeného vzduchu, se vymrštit, a tak se dostat do útrob hostitele. Níže na fotografii je vytržený lidský vous s bílým a rozšířeným koncem. Vypadá úplně jinak než morgellony. Jen pro porovnání.

Jejich tělo je vždy zploštělé a vypadají podobně jako drátek, kterým jsou staženy například nové kabely k počítači. Jsou vždy zatočeny do spirály podobně jako šroubovice DNA. Takže něco jako “zatočená stuha”. Jejich “černé tělo” ukazuje na spánek. Pak je zde tělo modré, které je tak napůl probuzené, nakonec je zde tělo zrzavě červené, a to je v podstatě velmi rychlý sval. Na vlastní oči jsme s rodinou byli svědky, jak se tato věc velmi rychle vymrštila, když jsem se nadechoval (bohužel jsem v té době neuměl z mikroskopu nahrávat). Níže jsou zachycena vlákna morgellonů, která jsem našel na svém vousu po jeho vytržení, vlákna jsou zkroucená jakoby do šroubovice DNA. Jak se dostala do kořene vousu?

Pomalý pohyb za teplem a vlhkem připomíná nejspíš bolest, kterou máte u odkrvené nohy. Nejspíš ta věc přitom trpí, ale rozhodně jí to přivede k životu. Postupně modrá až “rezne”. Čím déle na ní dýcháte, tím je hbitější (mám o tom několik videí – video je na konci tohoto článku, pozn. redakce). Na některých jsou vidět i nejrůznější úchyty – nechápu proč je nikdo nezvětší pořádně, když ten nejhorší mikroskop má 1000x zvětšení a nechávají to pouze na 50x. Další poznatek je, že se to kumuluje na všech umělých materiálech, jako je plast, umělé vlákno, buničina – tedy ano, je to na všech papírových kapesnících a igelitových pytlících. Níže je špička uchošťouru z drogerie. A pod tím fotografie morgellnů na této vatové špičce uchošťouru. Až si to někdo strčí do ucha, tak to bude zajímavé.

Dokonce jsme to našli uvnitř speciálních igelitových pytlíků, ve zbrusu novém balení speciálních sáčků do mrazáku. Je to prostě všude, včetně “rádo-by bavlny” z jednoho řetězce, co prodával kávu a teď začal prodávat oblečení. Takže i přiléhavé “funkční prádlo”. To, kde to není a co to nemá vůbec rádo, je přírodní lněné oblečení a látky. Nemá to rádo dřevo a živé rostliny, jako je kopřiva, jahody, tráva a podobně. Skoro mi z toho vychází, že nejsterilnější je chodit “naostro” ve lněném oblečení, bos a bydlet někde ve srubu. Dokonce by mě nepřekvapilo, že to přitahuje Wi-Fi. Zasílám fotografie, omlouvám se za jejich kvalitu, je to levný mikroskop za cca 1.000,-Kč. Nicméně bych rád dodal, že právě vytržený vous je pochopitelně bez Morgellonů. Hodně zdaru, a Vím že to slýcháte často. Dobrá práce, co děláte!

Váš čtenář.

Jak sami vidíte, pohybující se vlákna reagující na teplo a dokonce vyskakující směrem ke zdroji tepla nejsou žádnou reakcí textilního vlákna na elektrostatické pole, ale kopírují pohybové vzorce mnohem větších a živých parazitů v přírodě, tedy hlístic a jednotlivých čeledí strunovců. Ať už CIA a americké výzkumné oddělení Pentagonu DARPA pracovaly v rámci programu Monarch v parazitologickém výzkumu na čemkoliv, ta miniaturní vlákna na bázi polymerů a elastomerů, která reagují na zdroje tepla, jsou výsledkem pokročilého výzkumu v oblastí bioinženýrství a nanovláken, protože tito paraziti na rouškách, respirátorech a špejlích nejsou přítomni omylem nebo nedostatečnou sterilitou, protože se nachází všude. A tím myslím v originálně zabalených a údajně sterilních špejlích, na chirurgických rouškách, na respirátorech. Níže je slíbené video od našeho čtenáře.

;

 

A všude tato vlákna mají stejné chování a pohyby při kontaktu s teplem a vodou. Stejné jako o několik řádů a rozměrů větší hlístice a strunovci. Proč za každou cenu chtějí strkat dětem do nosů špejle, když stejně děti nejsou hlavní rizikovou skupinou koronaviru? Chtějí jim za každou cenu dostat do nosů pohybující se vlákna? Parazity? A děti potom budou ovládány jako kudlanky? Jsou české a rakouské děti, které se také špejlují, terčem zkušební fáze programu CIA Monarch v praxi? Kolik vláken lidé nadechnou do svých nosohltanů z respirátorů, roušek a ze špejlí? Kolik vláken již máme v mozku dnes a teď? Proč nemůže více a více lidí dobře spát? Tyto otázky vedou k děsivým odpovědím, na které si každý už sám umí odpovědět, čemu dost možná právě čelíme.

-VK-

Šéfredaktor AE News

 

 

 

ZDROJ:https://aeronet.news/video-desive-video-kudlanky-nabozne-ovladane-strunovcem-vydesilo-tisice-rodicu-v-usa-a-potom-v-nemecku-zabery-totiz-zachycuji-parazita-ktery-se-chova-naprosto-presne-jako-morgellony/

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Povinná rouška způsobila dětem nezvratné poškození mozku. Půjdou Krajčí s Mikasem do vězení?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

11.12.2023

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice ) Studie prestižního Britského medicínského žurnálu (BMJ) dospěla k závěru, že nucení dětí nosit během pandemie roušky, vedlo k trvalému poškození mozku v důsledku nepříznivých vedlejších účinků omezení kyslíku.

Nový systematický přehled byl publikován v  Archivech dětských onemocnění (Archives of Disease in Childhood), jednom z časopisů BMJ, od autorů Sandlund a kolektiv s názvem „Požadavky na roušky u dětí pro Covid-19: Systematický přehled“.

 

Jelikož nebyly provedeny žádné randomizované kontrolované studie týkající se nařízení roušek pro děti, autoři systematicky přezkoumali pozorovací studie a do konečné analýzy zahrnuli 22 studií – šest, kde nařízení na povinné používání roušek dětmi se spojovalo s nižším výskytem infekce covidu a ostatních 16, kde účinnost roušek prokázána nebyla.

Portál Zerohedge.com k tématu uvádí:

Studií, které zjistily, že roušky nesnižovaly výskyt infekce Covid-19, nebylo jen více, ale byly i kvalitnější.

Ze šesti studií, které uvádějí, že nošení roušek snižuje počet infekcí covidu, pět mělo kritický a jedna závažný nedostatek zaujatosti.

Ze 16 studií, kterým se nepodařilo najít významnou korelaci roušek při snižování infekcí covidu, jedna (6,3%) měla kritický, 10 (62,5%) vážný a pět (31,3%) střední nedostatek zaujatosti.

Stručně řečeno, téměř všechny studie s kritickým nedostatkem měly pro-rouškovací výsledky, zatímco všechny studie s mírným nedostatkem vyšly proti rouškám.

Všech šest studií za roušku vykazovaly zmatky v zásadních rozdílech mezi rouškovanými a nerouškovanými skupinami, včetně počtu vyučovacích dnů, rozdílů ve velikosti školy, systematických základních rozdílů v počtu případů ve všech fázích pandemie, testovacích politik, dohledávání kontaktů a proočkovanosti učitelů.

Studie „za“ roušky

Jehna a kolektiv zjistil, že „pravděpodobnost propuknutí onemocnění Covid-19 ve školách bez povinných roušek byla 3,5krát vyšší než ve školách s povinnými rouškami pro děti v raném věku“.

Bohužel, tato studie byla tak špatná, že dokonce i pro-rouškaři, které oslovil časopis Atlantik, řekli, že je trapná. Mezi její mnohé problémy patřilo to, že i když období studia bylo od 15. července do 31. srpna 2021, některé školy začaly vyučování až 10. srpna. Ostatní byly otevřeny od 19. července nebo od 21. července.

To znamená, že studenti ve druhé skupině škol měli dvakrát tolik času – šest týdnů namísto tří týdnů – na vypuknutí epidemie covidu. Není divu, že vědci nechtěli zveřejnit zdrojové údaje.

Tato studie byla publikována v interním propagandistickém listu amerického CDC  Morbidity and Mortality Weekly Report (Týdenní výkaz úmrtnosti), ale dokonce i prestižní odborné časopisy jako Journal of the American Medical Association (JAMA) publikovaly podobné nesmysly od vědců, kteří propagovali roušku designem studie.

Další špatná studie (Bostonská observační studie) uvedla, že by mohla existovat kauzalita mezi rušením roušek ve školách a nárůstem případů u studentů a zaměstnanců pomocí techniky „rozdílů v rozdílech“.

Následná opětovná analýza však zpochybnila metodologii a výsledky této studie a nedokázala najít stejnou souvislost při rozšíření populace na celý stát nebo při použití jiné statistické analýzy. Také bylo zjištěno, že výsledky původní studie byly pravděpodobně zkresleny rozdíly v předchozích mírách infekce.

Je zajímavé, že všechny pro-rouškové studie s kritickým nedostatkem zaujatosti byly provedeny v Severní Americe (pět v USA; jedna v Kanadě) a většina studií s nejnižším rizikem zaujatosti byla provedena v Evropě.

Studie „proti“ rouškám

Ve španělské studii s téměř 600 000 dětmi výzkumníci nenašli významný rozdíl v počtu případech covidu mezi nezarušovanými pětiletými dětmi a zarušovanými šestiletými dětmi. Ve skutečnosti míra případů covidu úzce korelovala s věkem dětí, což bylo pozorováno iv jiné španělské studii.

Ministerstvo školství Velké Británie také informovalo o neprokázání významné souvislosti mezi rouškováním dětí a rizikem Covidu-19.

Finská studie porovnávala míru případů covidu u dětí s rouškou a bez něj u 10 až 12letých žáků a autoři nezjistili žádné snížení případů Covidu-19.

To vše znamená, že Sandlund a kolektiv dospěly k nevyhnutelnému závěru, že „účinnost nařízení o povinných rouškách pro děti k zabránění přenosu nebo infekci virem SARS-CoV-2 nebyla prokázána kvalitními důkazy“.

Ale otázka povinného nošení roušek dětmi není jen o účinnosti roušky. Jedná se také o potenciální škody, jako jsou negativní účinky na schopnost dětí učit se jazyk a jejich komunikaci.

Zdravotní a jiná rizika nošení roušek u dětí

Nošení roušek u dětí způsobuje sníženou identifikaci slov, brání schopnosti učit se a vyhodnocovat řeč. Existuje totiž souvislost mezi pozorováním úst a zpracováním jazyka. Dokonce lidé všech věkových kategorií se při poslechu cizí řeči zaměřují na ústa.

Roušky mohou mít i negativní psychologický vliv na děti. Existují důkazy, že rouška brání sociálně-emocionálnímu učení a rozvoji jazykové gramotnosti u malých dětí.

Děti se speciálními vzdělávacími potřebami a autismem mohou být neúměrně ovlivněny požadavky nosit roušku, protože se ve velké míře spoléhají na výrazy obličeje, aby zachytily sociální signály. Nesprávná interpretace výrazů obličeje zvyšuje u těchto jednotlivců úzkost a depresi.

Bylo rovněž zjištěno, že školní prostředí, kde je povinnost nosit roušku, se vyznačuje zvýšenou úrovní úzkosti u dětí v porovnání s prostředím bez takové povinnosti.

Kromě toho mohou být fyziologické účinky roušek pro děti horší než pro dospělé.

Nošení roušek se pojí s fyziologickým poškozením zdraví – mnohé zdravotní následky jsou častěji hlášeny u dětí než u dospělých, což může mít řadu negativních následků, včetně zkráceného času a intenzity cvičení, více dnů marodování, snížené schopnosti učit se a zvýšené míry pociťované úzkosti.

Bylo rovněž zjištěno, že rouškování vede k rychlému zvýšení obsahu CO2 ve vdechovaném vzduchu – vyššímu u dětí než u dospělých – ak úrovním nad přijatelnými bezpečnostními normami pro zdravé dospělé, které se mohou dále zvyšovat při fyzické námaze.

To vše vede k jednoduché analýze přínosů a rizik nařízení povinných roušek u dětí.

Rizika: potenciální problémy s učením se jazykům a komunikací, horší psychická pohoda a negativní fyziologické (zdravotní) účinky.

Přínosy: žádné

Závěrem Sandlund a kolektiv doporučuje, aby „dospělí, kteří pracují s dětmi, byli poučeni o žádných přínosech a potenciálních škodách způsobených rouškováním dětí“.

I když nyní je již pozdě, bylo by hezké, kdyby se vlády po celém světě, které nutily děti povinně nosit roušky, se řídily tímto doporučením. Škoda, že nebudou.

Závěr

O všech těchto rizicích roušek naše stránka mluvila již před více než třemi lety, hned na samém začátku, kdy ministr zdravotnictví Krajčí s hlavním hygienikem Mikasem nařídili povinné nošení roušek ve školách od 1.9.2020. Vysloužili jsme si za to trestní oznámení od Krajčího.

Protože dnes už i věda dokázala, co bylo příčetným lidem vždy jasné, budou Matovič, Krajčí, Mikas a další nést zodpovědnost za úmyslné poškozování statisíců dětí? Začne se jejich trestní stíhání a budou jim uděleny spravedlivé tresty?

Nechme se překvapit.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:https://www.badatel.net/povinne-ruska-sposobili-detom-nezvratne-poskodenie-mozgu-pojdu-krajci-s-mikasom-do-vazenia/?fbclid=IwAR0PS8diwwtT2FUvG62WljEWka-yeeZHZ5eComHGav9Ds0YEvL2xZEU993s

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

Skandální odhalení: Lékaři jsou jenom lidi!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

9.10.2023

Jan Hnízdil

Jan Hnízdil

LÉKAŘ

Jestli si snad někdo až dosud myslel, že lékaři jsou bozi v bílých pláštích, neúplatní, stateční, hájící odbornost a etiku, za všech okolností obětavě pečující o zdraví pacientů, tak se dočkal ledové sprchy. Nejvyšší vedení lékařské komory učinilo skandální odhalení: „Lékaři jsou jenom lidi.“ Lidi chybující, vystrašení, malicherní, naivní, manipulovatelní. Prostě lidi!

Lékaři – lidi se teď rozhodli jít do stávky. Odmítají sloužit přesčasy, žádají vyšší platy, doživotní výsluhu, benefity, hrozí hromadnými výpověďmi, odchodem do zahraničí, ochromením poskytování lékařské péče. Prezident komory Kubek a viceprezident Přáda jdou příkladem. Od ledna 2024 si, za zvláštní zásluhy o zdraví lidí, nechali zvýšit paušální odměnu. Kubek bude brát 150 tisíc korun hrubého měsíčně, Přáda 110 tisíc. Jaký pán, takový krám.

Lékaři – lidi jsou teď hodně slyšet. Lámu si hlavu, proč mlčeli ke zvrhlostem covidizmu. Jak mohli vyrábět nemocné ze zdravých lidí jen na základě neprůkazného PCR testu? Proč lidi nutili nosit neúčinné a zdraví poškozující respirátory? Jak se mohli podílet na aplikaci experimentální „vakcíny“ s pochybným účinkem a nepředvídatelnými následky? Jak mohli „ordinovat“ po telefonu? Jak se mohli tak snadno a rychle stát spolupachateli globálního covidového podvodu? Jak mohli tak snadno a rychle rezignovat na odbornost a etiku lékařské profese? Proč se nebouřili?! Proč neprotestovali?!

Lékaři – lidi teď volají po respektu, uznání, ocenění. Jejich požadavky jsou naivní. Nárokovat si doživotní výsluhu je nepochopením její podstaty. Výsluha není za zásluhy. Armádu a policii si musí vláda předcházet. Jsou silovým nástrojem prosazování její moci. Vojáci a policisté ze zákona nesmí stávkovat ani demonstrovat. Musí být připravení stávky a demonstrace potlačovat. Za to pobírají výsluhu.

Hrozby hromadnou výpovědí a odchodem do zahraničí? Kde by české lékaře hromadně zaměstnali? V Německu? Rakousku? Švýcarsku? Možná pár špičkových specialistů. Ostatní by se museli poohlížet po nějaké rozvojové zemi nebo válkou zničené Ukrajině. V Užhorodě ostatně česká vláda staví rehabilitační nemocnici pro válečné veterány.

Zvýšení platů? Covidizmus stál stát 306 miliard, z toho nejvíc šlo na pomoc podnikům. Ministerstvo zdravotnictví utratilo za tři roky covidového běsnění přes 18 miliard. Nejvíc za vakcíny – 14,6 miliardy, za ochranné pomůcky nebo plicní ventilátory 2,37 miliardy, atd. Přes dvanáct milionů dávek vakcín v hodnotě 4,7 miliardy šlo do likvidace, protože jim prošla expirace. Stovky miliard doslova vyhozených z okna. Lékaři – lidi k tomu tři roky nečinně přihlíželi. Teď chtějí vyšší platy. Představa státu, který dodržuje zákony, plní sliby, ctí demokracii, je starostlivým hospodářem, leží mu na srdci zdraví a blaho lidí, je naivní. Stát skončil, peníze jsou jen virtuální, sliby nesplnitelné, zákony jen na papíře, spravedlnost nevymahatelná. Původní podoba demokracie, vlády občanů, prostřednictvím volených zástupců, ve prospěch občanů, překonaná. Nahradila ji patokracie: vláda psychopatů, dosazených globálními korporacemi, sloužící jejich zájmu, na úkor občanů. Zemřela demokracie a do hrobu dána, lidi po ní zůstali, i přicházeli každičkého rána a po penězích volali.

Až budou stávkující lékaři – lidi a další pozůstalí hledat viníka současného marazmu, stačí se podívat do zrcadla.

 

ZDRO:https://www.blogosvet.cz/article/skandalni-odhaleni-lekari-jsou-jenom-lidi-WxQeq?utm_source=echo24_hp&fbclid=IwAR02pR3p9GIkHwveQ5YmIVGyc7Y7kBGahRgSk5-nWPgElVj-5eyrX1XjtiY

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

13.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – ranní zprávy, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Diktátoři jezdí na tygrech, z nichž se neodvažují slézt. A tygři se stávají hladovými.“ —  Winston Churchill

 

📌💥💥💥12.12.2023, IR – Inovace republiky: Počet hlášení úmrtí po vakcíně | Tomáš Fürst.      Odborné občanské fórum 🇨🇿 Jaké jsou podezření na hlášení úmrtí po vakcíně? Proč je bezpečnostní profil mRNA vakcíny nevyhovující? Jaká jsou pasivní hlášení? Proč jsou základní data dostatečně vypovídající? Krátké datové okénko? Co je potřeba k reflexi v ČR? Lidé tři měsíce před a tři měsíce po? Co říkala Česká statistická společnost? Záznam ze setkání a diskuze v rámci odborného občanského fóra 1.3. 2023 v Praze. Diskutuje Arnošt Komárek, Tomáš Fürst, MUDr. Jana Gandalovičová, JUDr. Vladana Vališová, MUDr. Jan Hnízdil, MUDr. Jan Brodníček a další.

 

👉PROČ PETICE K AGENDĚ WHO?

Vážení spoluobčané.👉Jaké rizika představuje WHO? Proč je potřeba konat? Proč podepsat petici? Jak šířit petici? 👉Co chystá WHO? Proč se postavit za svobodu? Další video neděle 21 hodin. PETICE ZA ODMÍTNUTÍ PROTIPANDEMICKÉ DOHODY PŘIPRAVOVANÉ WHO

 

💥💥💥WHO EXPERIMENT S NÁMI VŠEMI 🇨🇿 REAKCE…

v souladu s čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, ve znění pozdějších předpisů

Předkládáme Vám tuto petici, která naprosto odmítá nově připravovaný dokument Světové zdravotnické organizace (dále též „WHO“) k systému řízení celosvětových pandemií a podezření na pandemie (dále též „Protipandemická dohoda“). Protipandemická dohoda v současném, ač prvotním znění, je dle našeho názoru zcela nepřijatelná a nepřípustná, a Česká republika by se proti ní na mezinárodní politické scéně měla ostře vymezit.

Důvodem odmítnuti nově připravované mezinárodní úmluvy jsou závažná podezření o řízení agentury Světové zdravotnické organizace, střetu zájmu při financování nebo roli vedoucích pracovníků v čele s generálním ředitelem Tedros Adhanom Ghebreyesus. Naopak žádáme, aby Česká republika vyzvala další členské státy k vyšetřování uvnitř Světově zdravotnické organizace. Zároveň žádáme, aby Česká republika společně s dalšími zeměmi vyzvala k prošetření řízení a rozhodování agentury Světové zdravotnické organizace v rámci svého členství v Organizaci spojených národů.

Nová mezinárodní úmluva prozatím v podobě tzv. „Nultého draftu“, která se nyní diskutuje a schvaluje na úrovni pracovních skupin Světové zdravotnické organizace má být schválena v květnu 2024. Dokument předkládá naprosto direktivní pravidla, která ohrožují suverenitu jednotlivých členských států a zasahují do základních práv a svobod člověka. Žádáme, aby Česká republika provedla vlastní detailní právní analýzu připravovaného návrhu, zda-li dokument neporušuje zákon číslo 1/1993 Sb., Ústavy České republiky, zda-li neporušuje další zákony České republiky, zda-li nepředstavuje bezpečnostní a lidskoprávní rizika směrem k občanům naší země.

Nultý draft zcela opomíjí základní lidská práva a svobody, která jsou garantována vnitrostátními právními předpisy jednotlivých států (v našem případě Ústavou České republiky a Listinou základních práv a svobod), právními předpisy Evropské unie (Listinou základních práv Evropské unie, Evropskou úmluvou o lidských právech) a právními předpisy na mezinárodním úrovni – Mezinárodním paktem o občanských a politických právech a konečně též Všeobecnou deklarací lidských práv.  Žádáme prověření, zda Protipandemická dohoda neporušuje další právní předpisy kterými je Česká republika vázána, např. Úmluvu o lidských právech a biomedicíně.

V tuto chvíli Protipandemická dohoda zcela nedostatečně vyjadřuje závazek zachovat a co nejméně limitovat např. svobodu pohybu a pobytu, kdy tyto byly při poslední pandemii COVID-19 bezprecedentně omezeny, mnohdy bez hlubšího zamyšlení nad ochranou těchto práv.

Vyzýváme ke správnému využiti zákona o veřejnoprávních médiích, aby byla v České televizi a Českém rozhlase umožněna výrazná odborná diskuze za účasti právníků, ústavních odborníků a dalších zástupců práva celého názorového spektra včetně oponentních návrhů. Vyzýváme k uplatňování všech demokratických principů a hodnot, které mají přispět k informovanosti obyvatel.

Zároveň žádáme, aby v případně ratifikace této mezinárodní úmluvy proběhlo celonárodní referendum, které přijme nebo odmítne nová pravidla Světové zdravotnické organizace (WHO).

Zcela odmítáme následující články a přílohy z připravované mezinárodní smlouvy Světové zdravotnické organizace, které centralizují řízení, rozhodování, nákupy, distribuci, práci s informacemi včetně sociodemografických dat o názorech a náladách svých obyvatel. V této podobně považujeme tato pravidla za silně totalitní a lehce zneužitelná proti vůli obyvatel, případně zneužiti při diskriminaci části obyvatel země. Připravovaná úmluva je v této podobě neakceptovatelná a je potřeba ji odmítnout…

https://youtu.be/onxLxtmf33k?si=V4JoonEH20hWc4ZW

 

📌Redakce NF Svědomí národa.

Platí za to Nadační fond Svědomí národa Jeden ze strůjců nesmyslných opatření prof. Prymula zrušil svou účast v panelu odborníků, které označil za „anitva.ery“, i když několik z nich zasvětilo celé profesní životy oč.ování (svou šanci obhájit své názory dostal ve včerejším duelu s RNDr. Drbalem na TV Nova a nedopadl dobře)

Redakce NF Svědomí národa

📢NENECHTE SI UJÍT. 📢 Kompletní záznam a všechny přednášky z odborného semináře konaného v Parlamentu ČR vysoké kvalitě jsou na https://www.svedomi-naroda.cz/seminar/

Prof. Turánek, prof. Beran, MUDr. Gandalovičová, JUDr. Dostál, Jana Zwyrtek Hamplová a mnozí další. V diskuzním bloku si můžete poslechnout i to, co na odborné argumenty a případy následků řekl prof. Hořejší.

Je to týden, co tento seminář, první svého druhu konaný na půdě zákonodárné instituce u nás, proběhl. A můžeme říci, že v jistých kruzích vyvolal docela rozruch:

➡️ 👉Jistý profesor Hel, občan USA, dle R. Kovaříka osobně zainteresovaný v nadaci Gatesových, psal už předem předsedkyni sněmovny, aby akci zakázala‼️‼️‼️

➡️Jeden ze strůjců nesmyslných opatření prof. Prymula zrušil svou účast v panelu odborníků, které označil za👉„anitva.ery“, i když několik z nich zasvětilo celé profesní životy očkování (svou šanci obhájit své názory dostal ve včerejším duelu s RNDr. Drbalem na TV Nova a nedopadl dobře)

➡️Odborný program semináře byl nadupaný věcnými podloženými argumenty, které zazněly z úst více než 👉desítky vědců, lékařů a právníků.

➡️🤬Z mainstreamových médií na seminář téměř nikdo nepřišel, pokrývají akci mlčením a pouze někteří samozvaní🤬„strážci jediné pravdy“ vytrhávají věci z kontextu a útočí ad hominem na panelisty, organizátory i nezávislá média.

➡️👉YouTube cenzuruje videa s přednáškami odborníků ze semináře. Kanál redakce NF Svědomí národa je po smazání videí YouTubem na 90 dní omezený.

 

📌12.12.2023, Český list: Kandidátka na prezidentku USA „Jill Stein“ o úloze USA v Ukrajinském konfliktu a politické elitě…

Co by jste navrhla, když jde o téma Ukrajina, Rusko? Jill Stein:„za 1. musíme přestat blokovat mírový proces na Ukrajině. Jak jste již uvedla, blokujeme ho od, no. Nejenže jsme rozšířili blok NATO na východ, i když jsi velice dobře uvědomujeme, že to hraje v náš neprospěch, Umístili jsme rakety schopné nést jaderné hlavice v blízkosti Ruských hranic, právě teď v Polsku a Rusko se obávalo, že tohle uděláme též na Ukrajině. Že umístíme další jaderné rakety na jeho hranice. Co jsme udělali, když totéž udělalo Rusko na Kubě? Byli jsme připraveni rozpoutat jaderní válku, ale tehdy jsme měli zdravý rozum. Že naši vůdci nebyli bezmezci a dokázali couvnout. Není žádné skutečné vůdce nemáme. Nemusíme jít na hranu. No my jsme ti, kdo podněcoval tuhle válku už od začátku.“ 👏 👏 👏

https://youtu.be/ZpDP-T72Tag?si=d0-dgszFd-YG2ire

 

📌 12.12.2023, Petr Bureš: Konec války na Ukrajině – Jan Skalický, Ivan Kratochvíl, Michal Svatoš a Víťa Pilmaier – Debata v Ústí

https://youtu.be/q9jHak68qc0?si=ACbzb3xk9nkb4QpU