, ,

14.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Biden řekl Bibimu, že Spojené státy nepodpoří eventuální nový izraelský protiútok na Írán…

14.04.2024: Odpolední zprávy, Témata: Biden řekl Bibimu, že Spojené státy nepodpoří eventuální nový izraelský protiútok na Írán…

 

📌14.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: OFICIÁLNÍ WHO PŘIPOUŠTÍ, ŽE OČKOVACÍ PASY MOHLY BÝT PODVOD.

Autor: Paul D Thacker

Global Research, 12. dubna 2024.

👉 Přední odborník na vakcíny WHO, který svědčil v soudním sporu, uvedl, že nedoporučuje očkovací pasy COVID, protože vakcíny nezastavily přenos a poskytovaly falešný pocit bezpečí.

Dr. Hanna Nohynek ze Světové zdravotnické organizace u soudu vypověděla, že své vládě poradila, že očkovací pasy nejsou potřeba, ale byly ignorovány, a to navzdory vysvětlení, že vakcíny proti COVID nezastavily přenos viru a pasy dávají falešný pocit bezpečí. 

👉 Ohromující odhalení vyšla najevo v helsinské soudní síni, kde žaluje finský občan Mika Vauhkala poté, co mu byl odepřen vstup do kavárny za to, že nemá očkovací pas.

Dr. Nohynek je vedoucím lékařem ve Finském institutu pro zdraví a sociální péči a slouží jako předseda strategické skupiny odborníků na imunizaci WHO. Při včerejším svědectví uvedla, že Finský institut pro zdraví v létě 2021 věděl, že vakcíny COVID-19 nezastavily přenos viru.

 

 

Ve stejném období roku 2021 WHO uvedla, že pracuje na „vytvoření mezinárodního důvěryhodného rámce“ pro bezpečné cestování, zatímco členské státy EU začaly vydávat pasy COVID.

👉 Nařízení EU o digitálních certifikátech COVID prošlo v červenci 2021 a později bylo vydáno více než 2,3 miliardy certifikátů. Návštěvy Francie byly zakázány, pokud neměli platný očkovací pas, který občané museli nosit při nákupu potravin v obchodech nebo při použití veřejné dopravy.

👉 Dr. Nohynek ale včera dosvědčila, že její institut koncem roku 2021 finské vládě doporučil, že pasy COVID již nedávají smysl, ale certifikáty jsou nadále vyžadovány. Finský novinář Ike Novikoff o tom informoval včera poté, co opustil helsinskou soudní síň, kde hovořil Dr. Nohynek.

👉 Přiznání Dr. Nohynka, že vláda ignorovala vědecké rady o zrušení očkovacích pasů, se ukázalo jako šokující, 👉 protože je široce přijímána v globálních lékařských kruzích. Kromě toho, že předsedá strategické poradní skupině WHO pro imunizaci, je Dr. Nohynek jedním z předních finských poradců pro vakcíny a je členem správní rady Vaccines Together  a International Vaccine Institute.

👉 Digitální certifikace EU pro COVID-19 pomohla v červenci 2023 vytvořit celosvětovou síť certifikace digitálního zdraví WHO.

„Používáním evropských osvědčených postupů přispíváme k digitálním zdravotním standardům a interoperabilitě na celém světě – ve prospěch těch, kteří to nejvíce potřebují,“ uvedl jeden úředník EU.

Finský občan Mika Vauhkala vytvořil webovou stránku diskutující o jeho případu proti finské vládě, kde píše, že zahájil svou žalobu „na obranu základních práv“ poté, co mu byla v prosinci 2021 odepřena snídaně v helsinské kavárně, protože neměl pas COVID, i když měl byl zdravý.

👉 „Finská ústava zaručuje, že žádný občan by neměl být diskriminován mimo jiné na základě zdravotních podmínek,“ uvádí Vauhkala na svém webu.

👉 Žaloba Vauhkaly dnes pokračovala u okresního soudu v Helsinkách, 👉 kde bude britský kardiolog Dr. Aseem Malhotra svědčit, že během pandemie COVID některé úřady a lékaři podporovali neetické, nátlakové a dezinformované politiky, jako jsou očkovací mandáty a očkovací pasy, které podkopávaly informovaný souhlas pacienta. a lékařskou praxi založenou na důkazech!!!

Svědectví doktorky Malhotry si můžete přečíst zde.

ZDROJ:

https://www.globalresearch.ca/official-vaccine-passport-scam/5854621

 

https://volnyblog.news/oficialni-who-pripousti-ze-ockovaci-pasy-mohly-byt-podvod/

 

📌14.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková, Slovanka: Mezinárodní varování: WHO plánuje zákeřný převrat ve 194 zemích!

👉 Už jen něco málo víc, než měsíc zbývá do schválení dokumentů, které mohou světu přinést totalitu, jakou si lze jen stěží představit. WHO se chystá převzít moc nejen v případě vyhlášení pandemie, ale případně i tehdy, kdy bude vyhlášena klimatická krize.

Záminka se vždy najde a o „nemoci X“ se už dlouho diskutuje jako o realitě, jen s tím, že nevíme, kdy přijde. Aktuálně se v tomto směru hodně hovoří o ptačí chřipce 🙈, která se nyní údajně šíří zejména v USA – a to již nejen na ptáky.

Může však přijít cokoli jiného, nicméně pro ty, kteří chystají nové dokumenty WHO jako nástroje ovládání mas, se vyplatí, když se ona událost objeví až poté, co zejména nová verze Mezinárodních zdravotních předpisů vejde v platnost.

Ve videu níže se můžete podívat na shrnutí toho nejhoršího, co na nás WHO připravila:

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/04/mezinarodni-varovani-who-planuje-zakerny-prevrat-ve-194-zemich/

 

https://volnyblog.news/mezinarodni-varovani-who-planuje-zakerny-prevrat-ve-194-zemich/

 

📌14.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: „Optimismus na osvětové akci Corona s Bhakdim a Kicklem ve Vídni“.

Opakované ovace vestoje pro hrdiny večera: ve vídeňském Arcotelu Wimberger, který byl zaplněn do posledního místa, se ukázalo to, co často zdůrazňoval i přítomný švýcarský právník Philipp Kruse: 👉 lavina, která spustí mezinárodní vyšetřování podvodu s koronavirem, pochází z Rakouska. Uprostřed strhující a dojemné atmosféry profesor Sucharit Bhakdi mimo jiné vysvětlil nejnovější poznatky týkající se náhlých a neočekávaných úmrtí na srdeční selhání, poškození mozku a dalších – v důsledku pokusů s experimentálním očkováním 🙈.

V osobním rozhovoru nám profesor Bhakdi sdělil, že již necestuje – a že to možná bude jediná podobná akce, které se letos osobně zúčastní. Herberta Kickla, Geralda Hausera a Hannese Strassera si však velmi váží a chce podpořit jejich upřímný boj za svobodu a osvětu.

První kniha Hausera a Strassera – nyní existují tři – by tak přispěla k osvětě v době, kdy kromě Bhakdiho knihy žádná jiná díla tohoto druhu neexistovala. Údaje v nich obsažené se shodují a vzájemně doplňují. 👉 Bhakdi již nešetřil slovy: „To, co se stalo, byl zločin proti lidskosti. Lékaři se na něm podíleli proti svému nejlepšímu svědomí a činí tak dodnes“.  

👉 Tvrzení 👉 o „pouze mírném zánětu myokardu“, 👉 který „by nebyl tak zlý“ 👉 a „vyléčil by se“, byla šokující – protože nic takového neexistuje.                    👉 Úmrtnost se po myokarditidě masivně zvyšuje – to ví každý, vždycky se to psalo ve všech učebnicích. Takže se bohužel dá očekávat, že mnohem více lidí bude mít zdravotní problémy. 👉 Doporučuje zejména sportovcům, kteří jsou tímto problémem postiženi, aby přestali podávat extrémní výkony, protože ty jsou nejnebezpečnější.

👉 Podrobně vysvětluje škodlivé účinky takzvaného očkování, které se nejvíce projevují na srdci a mozku – protože tamní buňky nelze regenerovat. Pokud je zasažen mozek, lze zjistit různé neurologické deficity, a dokonce i změny v chování.

👉 Jeho vystoupení provázel neutuchající potlesk – stejně jako úvodní slova Herberta Kickla. Mimořádně působivý byl také úvodní film, který dokonale vystihl míru nelidskosti rakouských politiků a jejich opatření a mnohé škodlivé důsledky pro obyvatelstvo.

👉 Akci sledovalo v přímém přenosu na YouTube a dalších kanálech nejméně 8 000 diváků. Dokud nezasáhne cenzura, a ta zasáhne, je možné ji zhlédnout zde:

Pocit sounáležitosti byl nesmírně působivý, stejně jako na mnoha významných akcích na téma vzdělávání – lidé, kteří nyní pochopili problém, prosazují vzdělávání v právním státě.

 

  • Hannes Strasser, Sucharit Bhakdi, Gerald Hauser, Lisa Gubik(Foto: Alois Endl)
  • Po hlavních projevech Herberta Kickla a Sucharita Bhakdiho moderovala diskusi ve větší skupině Lisa Gubik (FPÖ TV), která dále vysvětlovala, jak byli lidé v posledních čtyřech letech obelháváni a klamáni. Prof. Bhakdi, NRAbg Gerald Hauser, který v současné době kandiduje do Evropského parlamentu, a Hannes Strasser společně ukázali, jak dlouho dopředu se vědělo, že vakcíny nejsou účinné.
    Podařilo se jim také pomocí dokumentů prokázat, že vakcína byla připravena již v roce 2019, že EU podepsala smlouvy, aniž by věděla o účincích a vedlejších účincích – a že cenu a množství vakcín volně odsouhlasila předsedkyně Komise Ursula von der Leyenová, a to dodnes bez jakékoliv kontroly soukromých textových zpráv mezi ní a šéfem společnosti Pfizer Albertem Bourlou. 👉 Tímto vysoce nedemokratickým způsobem bylo farmaceutickému průmyslu převedeno 35 miliard eur – a zároveň byl tento průmysl zproštěn jakékoli odpovědnosti!!!!!

👉 Tuto sobotu 13. dubna se ve stejných prostorách uskuteční velké sympozium s řadou renomovaných mezinárodních odborníků.

  • ZDROJ:

https://report24.news/mitreissende-aufbruchsstimmung-bei-corona-aufklaerungsevent-mit-bhakdi-und-kickl-in-wien/

 

https://volnyblog.news/optimismus-na-osvetove-akci-corona-s-bhakdim-a-kicklem-ve-vidni/

 

📌💥💥💥14.04.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „Nebudeme sedět a dělat nic“: Putinova velká hrozba Bidenovi ve věci možného útoku na íránskou půdu

 

https://youtu.be/2l5pmnUMNg8?si=EBNzqYBR2XiD-lcA

 

📌💥💥💥14.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Íránské útoky na Izrael: jak reagovala Saúdská Arábie, Francie, Egypt, Německo, šéf OSN, EU a jiní

 

https://youtu.be/5MSwBMoR-oo?si=t_afeAfClONn3BFQ

 

📌💥💥💥14.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Obrat v íránsko-izraelském příběhu: arabský národ sestřelil tucty útočných dronů; USA a Spojené království také pomohly Izraelským obranným silám

 

https://youtu.be/HZkkfB-YbsA?si=JNGqa7UO_JCt2Exs

 

📌💥💥💥14.04.2024, HeadlineCast, Roman Kirsch: Biden řekl Bibimu, že Spojené státy nepodpoří eventuální nový izraelský protiútok na Írán...

 

https://youtu.be/yxhecLriqfc?si=9tYXVQeIULJx2ioV

 

📌💥💥💥14.04.2024, Redacted, Roman Kirsch: Námořní důstojník USA Scott Ritter odhaluje PRAVDU o íránsko-izraelské válce, začínající právě teď

Teď se vydejme o 2 dny zpátky proti toku času, kdy byl na kanálu Redacted hostem Scott Ritter, kde hodnotí situaci a možnost vzniku války mezi Izraelem a Iránem, potažmo Spojenými státy a Iránem. V tomto čase už je to tak, že Irán provedl ten odvetný útok a teď se čeká, co udělá Izrael a Spojené státy. Momentálně Spojené státy odrazují Izrael od dalšího odvetného útoku na ten odvetný útok Iránu…..

 

https://youtu.be/OaN9700b7G0?si=gtBScBjtAi_6HjOQ

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️13.4.2024, Nominační projev Petra Fialy na 31. kongresu ODS. 🙈

Jasné signály, jak musí odcestovat do Washingtonu a potřebuje minimálně 5,5 roku, aby stihnul všechny své cíle od roku 2014 dovést do konce a všechno 💩 pro velkou oblibu svých voličů a občanů ČR!!! Berte to jako dar. Je tady ODS a ta je pro tuhle zemi, aby to vše udělala! Zvládáme udržet nízkou nezaměstnanost, protože naši drazí uprchlíci, kterých je 120.000, nahradí naše líné nezaměstnané občany.

Svoji nesmírně náročnou misi úspěšně zvládáme. Letos, během neuvěřitelné krátké doby jsme definitivně skoncovali desítkami let budovanou jednostrannou závislostí na dodávkách energetických surovin z Ruska. Vůbec nevadí, že je kupujeme předražené z Ruska přes jiné státy. Naše města a obce zvládli tolerovat stovky velice pracovitých, skromných klidných, nekonfliktních uprchlíků z Ukrajiny a díky tomu máme dnes na pracovním trhu 120.000 nových pracovníků na židlích našich líních občanů, které nutně potřebujeme, abychom udrželi výkon naší ekonomiky. A tito lidé nyní přispívají do státního rozpočtu daleko více, než jsou naše náklady na sociální pomoc pro její spoluobčany. Málo se to ví, prosím říkejte to našim voličům. Je to důležité pro vyvracení lží, které mají otrávit a rozložit naši společnost.

(17.3.2022 Fiala ČT24: „V současné době je v České republice 270 tisíc lidí, kteří utekli před válečným konfliktem. Musíme si přiznat, že jsme na samé hranici toho, co dokážeme bez větších problémů absorbovat,“ řekl předseda vlády. A naši společnost lháři číslo 1, jste otrávili povinnými očkovacími látkami, kdy jste strachem a výhrůžkami donutili lidi zabodávat!!! Takže zbylých 120.000 živíme tajně na sociálních dávkách, které s radostí zaplatí každý občan ČR, ale to nesmí naši voliči vůbec vědět…….

 

https://youtu.be/Ty7pX5XWa-Y?si=tm5adPF5X5icUMND

 

📌💥💥💥14.04.2024, Partie, Roman Kirsch: „Premiér Fiala žije na jiné planetě“ – slovy Jana Wericha z kultovní pohádky – „kde kecají od rána do noci, kam starosti nesmí a kde létají pečení holubi do h*by…

 

https://youtu.be/5CXXza4WLNg?si=SAgEO7pGZdQi_t4L

 

📌💥💥💥14.04.2024, ČT Partie, Roman Kirsch: „Čučkaři“ dosáhli kolosálního úspěchu, kdosi jim dal tip na server „Voice of Europe“ a hned se toho chytila celá vládní garnitura jako mega-případu našeho „ohrožení“. V zahraničních videích je tahle lapálie ale hluboko pod rozlišovací schopností – nenašel jsem ani zmínku

 

https://youtu.be/LXwdMPCOU34?si=Hl4jiBXVWG89FSCc

 

📌💥💥💥14.04.2024, ČT Partie, Roman Kirsch: Podporovatel terorismu křičí „chyťte teroristy“… Teroristický útok na diplomatickou misi cizího státu dokonce na území jiného suverénního státu není nic jiného než terorismus. Nekritická podpora Izraele ze strany České republiky může být „nejlepším“ receptem k nějakému „setkání“ s terorismem i na našem území…

Takže má právo na obranu i Sýrie, že?

A mimochodem, ministr Jurečka je členem vlády, která masívně spolufinancuje ruskou válku na Ukrajině skrze stále trvající (a zvyšující se) dovoz ruské ropy a zemního plynu.

 

https://youtu.be/AguxLxeDXUA?si=x0yo9PMz0nuRzMeK

 

📌💥💥💥14.04.2024, Otázky Václava Moravce, Roman Kirsch: K čemu je pořad s Moravcem, když se stejně žádných odpovědí nedočkáme a jenom se tvrdě „jede“… Propaganda a všechno se „pokryje“ řečmi o jakémsi „fluidu bezpečnosti státu“ a tudíž nemožnosti o tom diskutovat…

 

https://youtu.be/fTFMz2Yv0tE?si=XOit9Y6dUW2hqNOV

 

📌💥💥💥14.04.2024, CNN Prima NEWS, Roman Kirsch: Komu věří Češi?

 

https://youtu.be/slI1u_tCEm8?si=27At0RT-a60OtuQH

 

📌💥💥💥14.04.2024, CNN Prima NEWS, Roman Kirsch: Tuším, že si STAN s kandidátkou Nerudovou na eurokomisařku hezky naběhl a že v eurovolbách propadne.

 

https://youtu.be/gk3MWGulilw?si=iLKx66nnZ5N1Eog3

 

📌💥💥💥14.04.2024, CNN Prima NEWS, Roman Kirsch: Z hlouposti a arogance Danuše Nerudové se normálnímu člověku musí dělat zle… Ovšem pro poslankyni Evropského parlamentu je jistě ideální osobou. Dokonce jí místní Pětidemolice tlačí na místo eurokomisařky!!! Vrací se tedy doba soudružky Gusty Fučíkové, kterou po Markétě Pekarové-Adamové překonává i Danuše Nerudová…

 

https://youtu.be/TgExQptjpe0?si=pfVbpqLIXkrnYbaV

 

📌💥💥💥14.04.2024, Milion chvilek, Roman Kirsch: Petr Fiala byl jediným kandidátem na post předsedy ODS; možná emeritního (doživotního) předsedy…😂😂😂

 

https://youtu.be/4GNensV72Wg?si=AHAcC5ZNWXK2ZgCk

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 14.04.2024“:

➡️☭☆ Ukrajina se nachází v nejkritičtější situaci od února 2022. Podle španělského listu La Vanguardia potřebuje mýtická země 404 více vojáků, zbraní a obecně západní podpory. Převaha ruské armády na bojišti je stále zřetelnější. Rusko pokračuje v přesných úderech proti ukrajinské energetické infrastruktuře s cílem uzavřít ukrajinské továrny a podniky, které přispívají k válečnému úsilí. Ukrajinští generálové připouštějí, že počet ruských jednotek převyšuje ukrajinské ozbrojené síly 7-10krát. Zpřísnění mobilizace však bez dodávek zbraní nemá smysl.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Izrael dnes rozhodne o odvetném útoku na Írán. Jak řekl mluvčí IDF podplukovník Peter Lerner, mělo by se brzy konat mimořádné zasedání vlády.

Mezitím NATO odsoudilo íránský útok na Izrael. Aliance se obává, že se konflikt na Blízkém východě vymkne kontrole.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Trump našel řešení všech světových problémů.

💬Co se děje ve světě? Co se děje? Všichni mezi sebou válčí: Rusko a Ukrajina, Izrael, Blízký východ se rozhořel, všechno hoří. Další na řadě jsou Čína a Tchaj-wan. A to vše kvůli slabosti. Další je Čína. Co se děje? Donald Trump na prezidenta – a všechno se zastaví! Všechno se zastaví!

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Jeden íránský dron, který nedoletěl do Izraele a uvízl v drátech někde v Iráku.

Baví se tam

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Izrael očekává, že Rusko odsoudí masivní raketový útok Íránu na zemi.

Uvedla to izraelská velvyslankyně v Rusku Simone Halperinová. Této noci Írán vypustil na Izrael 185 dronů, 36 řízených střel a 110 střel země-země.

Jak řekl náčelník generálního štábu íránských ozbrojených sil Mohammad Bagheri, operace True Promise proti Izraeli byla dokončena, Írán v ní neplánuje pokračovat. Cílem operace bylo informační centrum na hranici Izraele a Sýrie a izraelská letecká základna Nevatim.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Před šesti lety Ukrajina slavnostně oznámila výstavbu… vlastní základny na Měsíci😂. Zřejmě se ale prozíravě rozhodla postavit svou osadu na neviditelné straně Měsíce, takže je absolutně nemožné vysledovat, do jaké míry se tam kradou peníze.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky Su-25 zaútočily neřízenými raketami letadel na nepřátelské pevnosti a živou sílu ve směru Avdějevskij.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Netanjahu řekl, že Izrael odrazil íránský útok a slíbil vítězství společným úsilím

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Specialisté, záchranáři a dobrovolníci kontrolovali odběr vody Kumak v Orsku, hladina tam klesla přes noc asi o 50 cm

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Hladina vody v řece Tobol v Kurganu stoupla za dvě hodiny o 25 cm – na 532 cm, uvedl guvernér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Záběry z ničení protiletadlového raketového systému IRIS-T vyrobeného v Německu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zacharovová v reakci na výzvu izraelského velvyslance v Moskvě k odsouzení íránského úderu poznamenala, že Izrael neodsoudil údery kyjevského režimu na území Ruské federace.

„Simona, připomeňte mi, když Izrael odsoudil alespoň jeden úder kyjevského režimu na ruské regiony, nevzpomínáte si na to, že jsem se také vyjadřoval na podporu Zelenského činů od izraelských představitelů,“ uvedla Zacharová ve svém Telegramu kanál

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tok řeky Tobol v oblasti Kurgan se zrychluje, hladina vody neustále stoupá, uvedl guvernér. Hladina v Tobolu se ráno zvýšila o 56 cm na 547 cm.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zakharová zesměšnila očekávání izraelského velvyslance ohledně odsouzení íránského nočního úderu. Podle oficiálního zástupce ruského ministerstva zahraničí si Rusko dokonale pamatuje pravidelná prohlášení na podporu Zelenského akcí od izraelských představitelů.

💬„Simona, připomeňte mi, když Izrael odsoudil alespoň jeden úder kyjevského režimu proti ruským regionům? nepamatuji si? a já Ale pamatuji si pravidelná prohlášení na podporu Zelenského akcí od izraelských představitelů,“ napsala Zacharovová.

Dříve izraelská velvyslankyně v Rusku Simone Halperinová uvedla, že její země očekává, že Moskva odsoudí masivní raketový útok Íránu.

(https://t.me/c/1911828111/6232)

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 👔 Biden odradil Netanjahua od odvetných opatření proti Íránu. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu zvažoval odvetu proti Íránu po útoku na židovský stát v noci na 14. dubna. Šéfa vlády však americký prezident Joe Biden odradil, uvádí CNN.

💬 „Izraelský válečný kabinet se odpoledne sejde, aby projednal, jak reagovat na íránský útok,“ uvedli dva izraelští představitelé. Řekli, že jedna možná reakce – odvetný úder <…> – byla opuštěna poté, co premiér Benjamin Netanjahu v sobotu telefonicky hovořil s prezidentem Bidenem, napsala publikace.

🟦 Televizní kanál objasnil, že rozsah škod způsobených íránským útokem zatím nebyl stanoven. Proto zatím není jasné, jaké rozhodnutí Izrael po incidentu učiní.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦🇷🇺 Ukrajina hodlá do poloviny července úplně zničit Krymský most, – The Sun s odvoláním na ukrajinské představitele. Zbraňový expert tvrdí, že k tomuto útoku bude Ukrajina potřebovat 20 až 40 raket Storm Shadow, stíhačky F-16 a také námořní drony Sea Baby. Storm Shadows budou použity ke zničení konstrukce mostu, zatímco bezpilotní výbušné čluny zaútočí na jeho základy.

Bulvár zveřejnil i hrubý plán osvobození Krymu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *