Vyšetřovací komise k impeachmentu Joe Bidena odhalila, že prezident skrze svoji rodinu a příbuzné pral špinavé peníze od čínské komunistické strany a od stejné firmy, která se dlouhá léta točila okolo Pražského hradu! Podle zjištění komise Hunter Biden vydíral Číňany a peníze se potom praly přes řetězec firem ovládaných synem, bratrem a švagrovou Joea Bidena!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

2.11.2023

V americkém kongresu se začalo naplno prát špinavé prádlo a v uplynulých hodinách členové vyšetřovací komise předložili své nálezy a je to opravdu síla. Prezident Joe Biden totiž podle zjištění inkasoval několik šeků, které byly kryty penězi pocházejícími od čínské komunistické strany a od firmy CEFC, která fungovala jako investiční firma pro Komunistickou stranu Číny. Komise zjistila [1], že Joe Biden přijal dva šeky na 200 000 USD a poté na dalších 40 000 USD prostřednictvím řetězce firem, které měly zakrýt původ peněz, tedy jinými slovy mělo dojít k jejich vyprání. Jedná se o první várku objevených plateb z více než několika desítek tisíc transakcí, kterými se teď vyšetřovací komise postupně probírá.

Prezident Biden obdržel 40 000 dolarů z “vypraných” finančních prostředků od společnosti CEFC China Energy napojené na čínskou vládu, jak vyplývá z memoranda, které ve středu zveřejnil výbor pro dohled Sněmovny reprezentantů. Převod z roku 2017 od prvního bratra Jamese Bidena a jeho manželky Sary na budoucího prezidenta se údajně týká stejné obchodní transakce, v níž byl Joe Biden nazýván “velkým chlapem” (Big Guy), který má dostat 10% podíl – a jednalo by se o první prokázaný případ, kdy vrchní velitel ozbrojených sil USA získal část zahraničních příjmů od komunistů z Číny.

Americký prezident jako 10% podílník v mamutí prádelně na praní špinavých peněz z Číny

Částka 40 000 je 10% podílem z částky 400 000 dolarů, která prošla “komplikovanou finanční transakcí” jen několik týdnů poté, co syn Hunter Biden pohrozil hněvem svého otce v textové zprávě zaměstnanci CEFC z 30. července 2017, uvádí se v poznámce Výboru pro dohled vedeného republikány. Peníze skončily na bankovním účtu Joea Bidena 3. září 2017 prostřednictvím šeku označeného jako “splátka půjčky” od jeho mladšího bratra Jamese, který byl partnerem Bidenova syna Huntera v tomto podniku. CEFC je přesně ta samá firma, které v ČR sponzorovala Slavii Praha a přes Jaroslava Tvrdíka byla úzce na pojena na Pražský hrad a lidi okolo Miloše Zemana. CEFC v roce 2020 převzal čínský investiční gigant CITIC.

Hunter a Joe Biden

Comer, vedoucí vyšetřování Bidenovy role v zahraničních obchodech jeho příbuzných ve Sněmovně reprezentantů, řekl: “I kdyby byl tento šek na 40 000 dolarů splátkou půjčky od Jamese Bidena, stále ukazuje, jak Joe těžil z toho, že jeho rodina vydělávala na jeho jménu – a to za peníze z Číny.” Bankovní záznamy, které Comer letos zveřejnil, ukazují, že CEFC – mezitím zaniklá společnost s pověstným ozubeným kolečkem v pekingské zahraniční vlivové kampani “Belt and Road” – zaplatila Hunterovi a Jamesi Bidenovi v letech 2017 a 2018 nejméně 6,1 milionu dolarů – asi 1 milion dolarů v březnu 2017 krátce poté, co Biden opustil funkci viceprezidenta, a zbytek do 10 dnů od Hunterovy hrozby odvolávající se na jeho otce.

V praní peněz podle vyšetřovací komise jede celá Bidenova famílie i s příbuzenstvem

Dne 8. srpna 2017 byl odeslán převod ve výši 5 milionů dolarů na účet “Hudson West III, společného podniku založeného Hunterem Bidenem a společníkem CEFC Gongwenem Dongem”, uvádí se ve shrnutí memoranda výboru. “Téhož dne společnost Hudson West III poslala 400 000 dolarů společnosti Owasco, P.C., subjektu vlastněnému a kontrolovanému Hunterem Bidenem.

Dne 14. srpna 2017 Hunter Biden převedl 150 000 USD společnosti Lion Hall Group, kterou vlastní bratr prezidenta Bidena James a švagrová Sara Bidenová,” pokračuje zpráva. “Dne 28. srpna 2017 vybrala Sara Bidenová ze společnosti Lion Hall Group 50 000 dolarů v hotovosti. Později téhož dne je vložila na svůj osobní běžný účet a účet Jamese Bidena. Dne 3. září 2017 Sara Bidenová vypsala Joeovi Bidenovi šek na 40 000 dolarů na ‘splátku půjčky‘.”

Schéma praní peněz z Číny

Začátkem tohoto měsíce Výbor pro dohled odhalil, že James Biden zaplatil Joeovi Bidenovi 200 000 dolarů 1. března 2018 – ve stejný den, kdy James získal převod 200 000 dolarů od problémové společnosti Americore, která provozuje venkovské nemocnice, tím, že se zavázal využít svých politických konexí k zajištění investora z Blízkého východu. Hlavní demokrat ve výboru pro dohled, republikán Jamie Raskin (D-Md.), tvrdil, že James Biden splácel půjčku 200 000 dolarů, kterou Joe Biden poskytl v lednu téhož roku, ale důkaz o existenci půjčky nikdy nepředložil.

Hunter vydíral Číňany a rodinka s příbuznými to prali přes řadu firem

Comer uvedl, že republikáni, ač se snažili informace o půjčce najít, nemohli najít vůbec žádný důkaz, že starší bratr půjčku v minulosti opravdu poskytl. Zpravodaj vyšetřovacího výboru dále uvedl, že účet vedený právníkem Joea Bidena poslal v lednu 2018 Jamesi Bidenovi 200 000 dolarů, než tuto částku převedl přímo svému bratrovi. Oficiální doklad o převodu ale komisi poskytnut nebyl. Comer tvrdí, že i kdyby James Biden půjčky splácel, činil tak tím, že vydělával na bratrově moci a na jeho jménu, a kongresoví republikáni ve středu poukázali na Bidenovo tvrzení v kampani pro rok 2020, že “nikdy v životě jsem si nevzal ani cent z žádného cizího zdroje“.

Joe Biden se údajně v květnu 2017 setkal se spolupracovníky svého syna a svého bratra s lidmi ze CEFC a v e-mailu z téhož měsíce byl označen za “velkého chlapa” kvůli potenciálnímu 10% podílu. Joe Biden byl také uveden jako účastník hovoru z října 2017 o snaze firmy nakoupit americký zemní plyn. Comerovo obvinění by mohlo posunout vyšetřování impeachmentu republikánů Sněmovny reprezentantů, které se zaměřuje na údajnou korupci zahrnující Bidenovu rodinu v zemích jako je Čína a Ukrajina. Hunter Biden v lednu 2019 ve zprávě získané z jeho bývalého notebooku napsal, že musí odevzdávat “polovinu” svých příjmů otci Joeovi Bidenovi.

Jak odvést pozornost od největšího skandálu v dějinách USA? Vyvolat válku v Izraeli? A proč Biden tak moc chce poslat peníze na Ukrajinu?

A výbor pro dohled v květnu identifikoval devět členů rodiny Bidenových, kteří údajně přijímali finanční prostředky ze zahraničí, převážně z Číny a od čínských firem provázaných na vysoké funkcionáře Ústředního výboru Komunistické strany Číny, ale rovněž i z Ukrajiny od firem navázaných na plynárenskou firmu Burisma a na vysoké ukrajinské oligarchy. A na Ukrajinu se nesmí zapomínat. Joe Biden dokonce ve středu pohrozil [2], že pokud Ukrajina nedostane peníze od amerického kongresu, tak pomoc Izraeli bude vetovat. Že by na těch penězích pro Zelenského byl i osobní a hmotný zájem?

Emaily vytěžené z Hunterova notebooku

Biden je tak v podstatě první americký prezident placený z peněz čínských komunistů a ukrajinských oligarchů, přes které pere peníze. A když se posílají peníze na Ukrajinu, jaký podíl z Ukrajiny za tu pomoc potom Biden inkasuje zpátky přes pračku několika firem jako “splátku půjčky” od bratra? Představte si, jaký řev by se rozléhal v médiích kolektivního západu, kdyby místo Joe Bidena se jednalo o Donalda Trumpa, u kterého by se zjistilo, že skrze rodinu pral a poté inkasoval peníze od čínského komunistického politbyra.

Joe Biden dostal 10% podíl z peněz, které zaslala do Hudson West III firma čínských soudruhů. Hunter a Bidenův bratr s manželkou to ale nejprve vyprali

To by bylo řevu a křiku. V případě Joe Bidena je ale v Evropě ticho po pěšině. Dokonce se spekuluje, že válka v Izraeli byla vyrobená na objednávku USA, aby byla odvedena pozornost světa od impeachmentu a korupce amerického prezidenta. Amerika dovolí Izraeli vyhnat Palestince z Gazy a Izrael jako protislužbu zahájí dlouhou a trvající válku, která minimálně do skončení impeachmentu odvede pozornost světa a médií problémů USA s korupcí amerického prezidenta.

Zamyslete se, jaká to náhoda, že Hamás provede šílený masakr, naprosto bez smyslu a bez důvodu, zrovna ve chvíli, když v USA začíná impeachment a vyšetřování Bidena a jeho famílie? Takže, nejsme nakonec v případě té války v Izraeli jen svědky vrtění psem na odvedení pozornosti od impeachmentu a od korupce amerického mocnáře, který chce příští rok ve volbách obhajovat svůj mandát? Nad tím je třeba se zamyslet.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *