, , , ,

Trump si svými výroky kope vlastní hrob! Podle všeho skočil na nebezpečnou hru CIA o plánovaném íránském atentátu na jeho osobu!

Trump si svými výroky kope vlastní hrob! Podle všeho skočil na nebezpečnou hru CIA o plánovaném íránském atentátu na jeho osobu! Nejprve pohrozil, že by Írán vyhodil do povětří a potom vyzval Izrael, aby bombardoval íránská jaderná zařízení! A dodal, že má upřímné obavy z vypuknutí III. sv. války!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Říj 13, 2024

Již počátkem března tohoto roku jsme publikovali článek [1] s varováním, že Deep State může chystat atentát na Donalda Trumpa, který má být účelově dán za vinu Iránu, což povede následně k válce USA na Blízkém východě a k americkým úderům proti íránským jaderným zařízením. Nakonec opravdu k pokusu o atentát na Donalda Trumpa došlo, dokonce dvakrát po sobě, ale nyní se celá věc dramatizuje a náš článek z března se znovu stává více než aktuálním. Americké tajné služby totiž před pár dny znovu informovaly, že mají věrohodné informace, že Írán spustil operaci na likvidaci Donalda Trumpa před volbami, případně těsně po volbách, a proto došlo k neuvěřitelné reakci Bílého domu.

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://aeronet.news/trump-si-svymi-vyroky-kope-vlastni-hrob-podle-vseho-skocil-na-nebezpecnou-hru-cia-o-planovanem-iranskem-atentatu-na-jeho-osobu-nejprve-pohrozil-ze-by-iran-vyhodil-do-povetri/

 

ZDROJ:

https://aeronet.news/trump-si-svymi-vyroky-kope-vlastni-hrob-podle-vseho-skocil-na-nebezpecnou-hru-cia-o-planovanem-iranskem-atentatu-na-jeho-osobu-nejprve-pohrozil-ze-by-iran-vyhodil-do-povetri/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *