28. 7. 2023

Ve dnech 4.‒29. října 2023 má ve Vatikánu proběhnout celosvětové setkání synodální LGBTQ cesty.

Vyvstávají tři otázky:

1) Co je Bergogliova synodální cesta?

2) Jaký má cíl?

3) Jak postupuje?

Toto video je možné zhlédnout i zde: https://imaculada.wistia.com/medias/iiow1h0mdk   
https://rumble.com/v33d10c-vrcholi.html   
https://cos.tv/videos/play/46187420323450880   
https://www.bitchute.com/video/F2ysQ9X5FeaG/   
https://gloria.tv/post/LHWKANkF7v4J3Y9nhy8cMMRZ8   

K první otázce: Synodální LGBTQ cesta je vzpoura proti Bohu, likvidace katolické církve, likvidace papežství i likvidace Božích zákonů.

K druhé otázce: Synodální LGBTQ cesta má za cíl stažení prokletí za současné antievangelium. Sleduje likvidaci křesťanství a přechod na jedno pseudonáboženství New Age, které uctívá spolu s pohany jejich božstva, tedy démony.

K třetí otázce: Synodální LGBTQ cesta postupuje skrytě, lstivě a cílevědomě. Zneužívá nejvyšší autoritu k prosazení legalizace herezí a amorálnosti.

Bergoglio v rámci synodálního procesu zavádí nezvratné změny. Používá k tomu systém církevních neziskovek, které vytvořil z nekajících LGBTQ osob. Aktivizuje je jako smečku dravých vlků a zneužívá je k této sebevraždě církve. Dodnes nikdo oficiálně nestanovil, co vlastně ta synodální cesta je. V Praze na kontinentálním setkání biskupové otevřeně prohlásili, že to neví ani oni. Podstata synodální cesty je záměrně utajována. Kdo však chce poznat pravdu, dnes už ji poznat může.

S hlavním aktérem synodální cesty i s tím, co on sleduje, máme zkušenost už deset let. Bergogliův cíl není obnova katolické církve, ale její likvidace. Tragédií je, že dodnes nebyly jeho zločiny postaveny do světla. Lež nebyla nazvána lží ani heretik heretikem. Přestože se herezemi vyloučil z církve a není řádným papežem, nebyly z této reality vyvozeny důsledky. Zavírat oči je zradou Krista. Ve falešné poslušnosti se mu podřizovat, znamená být ve vzpouře proti Bohu. Je to duchovní sebevražda. Největší tragédií je slepota a pasivita biskupů, kněží i věřících.

Lžipapež Bergoglio diktátorsky prosazoval experimentální vakcinaci. Po celých 10 let propaguje homosexualismus a bojkotuje základní morální principy i Boží zákony.

S kým je spojen? Se světovými elitami, které si ve Vatikánu podávají dveře. S nimi sdílí jednu linii v prosazování experimentální vakcinace, islamizace Evropy, i tzv. „klimatické“ a „ekologické“ politiky NWO. Kategoricky ale nedovoluje pravdivé pokání.

Na Františku Bergogliovi je několikanásobná Boží anathema, tedy vyloučení z církve. Důvodem není jen rušení Božích přikázání, ale přímo legalizace amorálnosti LGBTQ a veřejné modlářství. Ve Vatikánu intronizoval démona Pačamamu. V Kanadě se nechal dokonce zasvětit satanu a démonům za pískání čaroděje.

Nyní najmenoval dalších 21 kardinálů, takže při následné papežské volbě už 72 % těch, kteří mohou volit, jsou jeho lidé, které si nechal dobře prověřit. I toto jeho jmenování kardinálů je dle dogmatické buly neplatné, protože vše, co heretik koná, je před Bohem i církví neplatné. Pak tito tzv. kardinálové budou volit jedině Františka č. 2, tedy stejný program sebezničení církve, který už Bergoglio prosadil. On dal vládu bergogliánské sektě a ta už žádného pravověrného papeže nedovolí. Nástupci neplatného papeže budou rovněž neplatní. Tato struktura už odzvonila papežství. Veřejní heretici, sodomité a modláři, kteří se vyloučili z církve, nemohou být její hlavou.

Jaká je to podlost, že Bergoglio podporuje německou rouhačskou synodální cestu! Ona má jasný cíl. Nejen světit ženy, především lesby, na diakonky, presbyterky a biskupky, ale i zavádět tzv. synodální rady. Tyto synodální rady postupně zcela zbaví biskupy zodpovědnosti za církev. Tuto zodpovědnost přebírají laici LGBTQ! To je totální konec s katolicismem i s papežstvím.

Jaká podlost, že apostatickým biskupům Belgie Bergoglio dovolil, aby zavedli liturgické obřady pro žehnání homosexuálů, leseb a tzv. queer párů. Patří sem i žehnání tzv. sňatků například se zvířaty. To je šílenství! Sám lžibiskup Bonny se pochválil, že všechno má schválené od papeže, který mu zdůraznil: „Dělejte to moudře a v jednotě,“ to znamená lstivě a cílevědomě.

Nač ještě biskupové, kněží a věřící čekají? Pilotní projekt anticírkve s vědomím Bergoglia už je připraven, a to v Německu a v Belgii. Nyní v říjnu 2023 či v roce 2024 má být už veřejně transplantován do celé církve. Vše pod svatou poslušností tzv. zástupci Krista na zemi a tzv. nástupci apoštola Petra. To je výsměch Spasiteli a největší potupa apoštola Petra!

Pro realizaci svého skrytého plánu lžipapež určil novým prefektem Kongregace pro nauku víry člověka, který má stejný cíl jako on. Prosadit legalizaci homosexualismu, modlářství, herezí, tedy postupnou sebelikvidaci církve. Tento program už Bergoglio prozradil, když vyjádřil, že Kongregace pro nauku víry musí úplně změnit smysl své existence. Místo ochrany před herezemi má nyní hereze prosazovat a privilegovat. Pseudoprefekt Fernández jistě i proto neskrývá své vřelé sympatie k německé synodální LGBTQ cestě. To už pak ale není církev, to je synagoga satanova! (srov. Zj 3,9)

Jaké je v této krizové době řešení? Začít dřív, než bude pozdě, s pravdivým pokáním. Především je nutno nazvat hřích hříchem, heretika heretikem a oddělit se od podřízenosti jemu.

Co konkrétně mají dělat biskupové? Napsat pastýřský list a v něm vyzvat kněze, aby v liturgii přestali zmiňovat jméno neplatného papeže. Zároveň ať kněžím a Božímu lidu doporučí hlubší prožívání svaté liturgie. Konkrétně jde o dvě 3‒5minutová ztišení, a to první před konsekrací a druhé po konsekraci. Při prvním ztišení si kněz klekne a v duchu si obnoví své kněžské pomazání, které je podmínkou konsekrace. Poprosí Ducha svatého o aktualizaci tohoto pomazání. Duch svatý skrze jím pronášená Kristova slova dovrší tajemství proměnění chleba v Tělo Kristovo a vína v Kristovu Krev.

Po konsekraci ať si kněz rovněž klekne k tiché adoraci. V duchu si uvědomí on, ale i Boží lid, realitu zpřítomnění tajemství Kristovy smrti, která byla na Golgotě přinesena na usmíření za naše hříchy.

Rovněž věřící ať jsou upozorněni, aby tyto dvě chvíle ticha prožili v jednotě s tajemstvím víry. Během prvního ztišení může sbor zpívat antifonu k Duchu svatému a během druhého ztišení antifonu, v níž se opakuje jméno Ježíš – Jehošua. Je psáno: „Kdo by vzýval jméno Páně, bude spasen.“ (Ř 10,13)

Také ať biskup dovolí kněžím, aby slavili liturgii v jednotě s Božím lidem čelem ke svatostánku tak, jak tomu bylo po celou historii. V současnosti je oltář i s knězem obrácen zády ke svatostánku. Jde o negativní gesto homocentrismu či antropocentrismu oproti theocentrismu.

Co mají dělat kněží?

Kněží ať podají biskupovi petici s těmito požadavky ohledně liturgie. Ať se kněží scházejí jedenkrát v týdnu na jeden celý den v malých skupinkách a modlí se sami za sebe, za svěřené duše i za církev. Bůh dá těmto kněžím světlo i sílu, aby zůstali věrni Kristu a Jeho evangeliu.

Co mají dělat věřící?

Ať konají pokání tím, že si vyčlení denně aspoň jednu hodinu na modlitbu. Popřípadě ať se denně modlí celý patnáctidesátkový růženec, anebo aspoň jeho část. Horliví laici ať se modlí 2,5 hodiny denně; tím dají desátek času Bohu. Bůh skrze tyto horlivé duše zachrání církev.

Pokud pro lenost, zbabělost a utrácení času v marnostech si biskupové, kněží a věřící nenajdou čas na komunikaci s Bohem, pak Bergoglio a jeho sekta zničí katolickou církev. Vina v tom případě ale nedopadne jen na Bergogliovu sektu. Dopadne i na ty, kteří mohli tragédii zabránit pokáním a modlitbou, a zanedbali to! Proto ať se Bohu věrný katolík s důvěrou obrací v modlitbě růžence na Ježíšovu Matku. Ona šlape na hlavu pekelného hada.

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

Stáhnout: Synodální LGBTQ sebevražda církve vrcholí (28. 7. 2023)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *