Svět se rozděluje na dvě části a NATO chce válku s Ruskem

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

19.3.2023

Třetí světová válka se blíží. USA ani jejich partneři v NATO nechtějí mír. Jejich jediným cílem je zničit Rusko. Válka na Ukrajině má s Ukrajinou jen velmi málo společného. Ničí ekonomiky, životy a zdroje USA, Spojeného království a EU a Ruska. Jediným vítězem je Čína.
Aktualizace třetí světové války, 17. března 2023
Autor: Dr. Vernon Coleman

Zatímco zbytek světa se trápí maličkostmi a drobnostmi, třetí světová válka se nadále šíří a stále více se blíží válce jaderné.

Ukrajina ve své designované, zástupné válce s Ruskem ztrácí tolik mužů, že se vojska NATO budou muset brzy přesunout na Ukrajinu a válku převzít. Opakuji: pokud USA, EU a Spojené království chtějí, aby válka pokračovala (což zjevně chtějí), budou muset doplnit selhávající ukrajinské síly. Pokud vás to neděsí, pak si musíte vyndat mozek, ať už jste ho dali kamkoli.
Před rokem měla Ukrajina přes 1000 tanků, obrovské množství dělostřeleckých zbraní a vlastní letectvo. Nyní je Ukrajina odkázána na to, aby prosila Západ o další zbraně, a nezdá se, že by měla nějaké letectvo. Většina toho, co měla, je pryč. Nahrazení těchto zbraní z USA, Velké Británie a EU bude trvat roky a bude stát stovky miliard dolarů (ostatně americký rozpočet na zbrojení jen v letošním roce přesahuje 1 bilion dolarů). A bude to znamenat, že nebude k dispozici žádné vybavení pro války proti Číně, Íránu a Severní Koreji. Na Ukrajině údajně zbývá už jen 300 zbraní. Problémem je, že pokud bude jejich malý počet zbraní používán příliš často, bude třeba vyměnit jejich hlavně. Ukrajině také docházejí náboje, přestože USA dodaly milion dělostřeleckých granátů. Ukrajina nyní chce od EU 250 000 nábojů měsíčně. Ukrajině dochází vybavení a munice, protože byla ve válce, která probíhala několik let předtím, než se do ní zapojilo Rusko. Zdá se, že Rusko má techniky a nábojů dostatek.
Pokud Rusko válku tak těžce prohrává (jak nám neustále tvrdí mainstreamová média), proč Ukrajina potřebuje tolik nových tanků a stíhaček?
BBC a Pentagon si zřejmě myslí, že za poslední rok zemřelo 100 000 až 200 000 ruských vojáků. To je absurdní západní propaganda. Rusové i Ukrajinci tvrdí, že dosud bylo zabito asi 16 000 Rusů. To je strašlivé číslo. Ale není to 100 000 ani 200 000.
Čtyřhvězdičkový americký generál Mike Minihan varoval, že USA budou v roce 2025 pravděpodobně ve válce s Čínou. Toto neobvyklé varování je třeba brát vážně. Zdá se být jasné, že třetí světová válka na různých bojištích bude dlouhá. Že by Orwellova permanentní válka?
Je možné, že američtí globalisté chtějí udržet otevřenou hranici USA s Mexikem (s jejím uzavřením zatím daleko nedošli), aby vytvořili severoamerickou verzi EU – s USA, Kanadou a Mexikem jako členy? Tato severoamerická unie by se pak mohla spojit s EU a vytvořit novou západní světovou vládu. A válka s Ruskem a Čínou by jim umožnila ovládnout svět. Pokud by se však Mexiku nelíbila myšlenka spojení s USA, mohlo by požádat o pomoc Čínu. Pokud by Čína vybudovala v Mexiku vojenské základny, američtí globalisté by byli velmi nešťastní. Ještě nešťastnější by byli, kdyby se Mexiko připojilo k BRICS. Nezapomeňte, že Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jihoafrická republika již spolupracují a mezi sebou tvoří značnou část planety. Když k nim přidáme Saúdskou Arábii, Írán a Venezuelu, vznikne blok, který představuje více než polovinu obyvatel a zdrojů planety.
USA mají v současné době vojenské základny v přibližně 80 zemích světa. Proč by to mělo být?
Před časem jsem se ptal, zda by se Írán a Saúdská Arábie mohly spojit s Čínou. No, už se tak stalo. A připojí se k BRICS. Svět se definitivně rozdělil na dvě části. Bláznům do klimatických změn to bude jedno, ale problémem pro Západ je, že druhá strana má většinu ropy. Pokud se Venezuela spojí s Čínou, pak se Západ bude muset třást a jíst saláty.
Třetí světová válka zničí ekonomiky, životy a zdroje USA, Spojeného království a EU a Ruska. Jediným vítězem je Čína. A nezapomeňte, že Čína již koupila kontrolu nad univerzitami, základními společnostmi a velkou částí infrastruktury na Západě. A samozřejmě Čína kontroluje TikTok – což už je problém pro vlády Spojeného království a USA.

Američtí vyšetřovatelé získali od Bank of America dokumenty staré 14 let a zabývají se zejména platbou ve výši 3 milionů dolarů, které šly z Komunistické strany Číny na osobní účty členů Bidenovy rodiny. Tato konkrétní platba byla vyplacena dva měsíce poté, co Joe Biden opustil funkci viceprezidenta USA. Ale plateb je zřejmě mnohem více. Za co byly zaplaceny? Peníze zřejmě dostával Hunter Biden (Joeův syn) a dva Joeovi bratři a čtvrtý Biden. Kdo byl ten čtvrtý Biden? Vypadá to, že Bidenovi prodávali vliv.
A jakou roli hrál Obama ve všem, co se v posledních letech dělo? Obamovi jsem nikdy nevěřil. Ještě před jeho zvolením prezidentem jsem varoval (ve své knize ´Rogue Nation´ – nyní již vyšla tiskem), že bude špatným prezidentem a zradí ty, kteří ho podporovali.
Putin prý opustil WEF. Nemyslím si, že by byl někdy nadšencem. WEF je součástí západního spiknutí.
Zdá se, že Zelenskij, Žid a falešný hrdina mnoha lidí na Západě, pronásleduje ruskou pravoslavnou církev na Ukrajině. Zelenského vláda prý zabavuje církevní majetek a zavírá kostely. Rusku nakloněné pravoslavné církvi nařídil opustit klášter v Kyjevě. Jedná se o muže, který tvrdí, že vede Ukrajinu k duchovní nezávislosti.
Schwab vystoupil na posledním zasedání G20 (ve skutečnosti šlo o G19, protože Rusko zůstalo doma). Proč tam hovořil WEF? Je nyní Schwab světovým lídrem? A proč delegáti G20 souhlasili s potřebou globálního systému očkovacích pasů? Co vědí, co my nevíme?
Nezapomeňte: Konspirátoři se bojí toho, co nemohou kontrolovat.
BIS se při ovládání světa zviditelňuje stále více. (Pokud se chcete o Bance pro mezinárodní platby dozvědět více, podívejte se do mé knihy „Šokující historie EU“).
USA nyní vydávají 1 bilion dolarů ročně na zbraně a zbrojení. Zbrojařské firmy nikdy nebyly tak šťastné. USA nyní bojují za zachování statusu dolaru jako světové rezervní měny. Pokud USA tento boj (a vlastnictví světové rezervní měny) prohrají, pak USA daleko padnou.
Americký sledovací dron, který byl sestřelen, stál 32 milionů dolarů a USA nyní hrozí, že vyšlou „bojové“ drony nad Černé moře, aby ochránily své sledovací drony. Američané Rusům sdělili, že hodlají i nadále létat s drony nad Černým mořem. Rusové dali jasně najevo, že budou „asistovat“ americkým dronům při pádu do vody. Až Rusové nakonec americký dron sestřelí (na rozdíl od pouhé pomoci při jeho pádu do vody), budou to američtí váleční štváči považovat za záminku k opuštění zástupné války na Ukrajině a zahájení plnohodnotné války s Ruskem. (Mimochodem, jak by Američané reagovali, kdyby Rusové létali s drony nad Mexickým zálivem?).
USA mají na hranicích s Ukrajinou dvě divize vojáků. V Rusku prý skupina Wagner verbuje dalších 400 000 vojáků. Třetí světová válka se připravuje.
Pentagon prohlásil (se svou obvyklou arogancí a pompézností), že pokud Severní Korea použije jadernou zbraň, „bude to konec severokorejského režimu“.
Ani USA, ani jejich partneři v NATO nechtějí mír. Dali to najevo zcela jasně. Jejich jediným cílem je zničit Rusko. Válka na Ukrajině má s Ukrajinou společného jen velmi málo. Válku udržuje NATO (což jsou v podstatě USA). Spojené království a EU jsou v ní s USA ze stejných falešných důvodů, z jakých byly vtaženy do nezákonné války v Iráku – války postavené na lžích. Vzpomeňte si, co nedávno řekl britský Sunak: „Nyní není čas na mírové rozhovory.“ Nyní je tedy pravděpodobně čas na další válku: další bombardování a zabíjení.

Send us mail

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *