Nalezen mrtvý doma po očkování proti COVID-19

19.3.2023

Peter A. McCullough, MD, MPH

Veřejnost je stále více znepokojována zprávami o úmrtích mezi očkovanými. Je přirozené se ptát: „Bylo úmrtí způsobeno očkováním?“. Nejjednoznačnějším způsobem, jak na tuto otázku odpovědět, je pitva. Schwab a kol. podali zprávu o úmrtích po očkování s podrobnou pitvou v německém Heidelbergu[i]. 10 z 35 úmrtí do 20 dnů po injekci bylo vyloučeno jako jednoznačně nezaviněné vakcínou (např. předávkování léky). U zbývajících 25 (71 %) byla konečná diagnóza shodná se syndromem poškození vakcínou, včetně infarktu myokardu, zhoršení srdečního selhání, cévního aneuryzmatu, plicní embolie, fatální cévní mozkové příhody a trombotické trombocytopenie vyvolané vakcínou. Zajímavé je, že v 5 případech byla příčinou smrti akutní myokarditida, přičemž histopatologie srdečního svalu vykazovala skvrnitý zánět velmi podobný tomu, který byl pozorován v deltovém svalu, kam byla vakcína mRNA aplikována.

Tak nám to říká zpráva: 1) 71 % úmrtí, k nimž došlo do 20 dnů po podání vakcíny, bylo zřejmě způsobeno stavy, o nichž je dobře známo, že se vyskytují při očkování vakcínou COVID-19, 2) zánět v srdci se shodoval se stejným obrazem zánětu v paži. Lze tedy usuzovat, že úmrtí během několika dnů po očkování je s největší pravděpodobností způsobeno genetickým produktem a že zánět v rameni může být náhražkou podobného procesu v srdci. Velmi vysoká výtěžnost pitev po očkování by měla podnítit rodiny a lékaře, aby se zasadili o provedení pitev, abychom se dozvěděli více o tom, jak tento lékařský postup vede k tak velkým ztrátám na lidských životech.

Pokud vás „Odvážná diskuse“ baví a je pro vaše snažení užitečná, předplaťte si ji jako platící nebo zakládající člen a podpořte tak naše úsilí, které vám pomůže zapojit se do těchto diskusí s rodinou, přáteli a vaším širším okolím.

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *