, , , , , ,

Šťastné a veselé. Blog-převzato z blogu Vidlákovy Kydy

Dávný démon

Šťastné a veselé

Blog-převzato z blogu Vidlákovy Kydy

Přátelé, zahrnuli jste mě včera tolika přáními, že není v lidských silách vám všem odpovědět. Pokud mohu soudit podle všech těchto přáníček, tak se v této zemi skutečně něco mění. Díky vám jsem včera zažíval Vánoce, jaké už dlouho nepamatuji. Byl jsem rád, že jsme se na mém virtuálním dvorku sešli ve svornosti a v dobrém rozpoložení.Tenkrát v Betlémě také nikdo netušil, že právě nastal dějinný zlom, podle kterého se bude jednou počítat nový kalendář. I tenkrát po pár dnech přestali zpívat andělé, pastýři se vrátili ke své práci a mudrci zmizeli kdesi na východě. Přesto už svět nešel stejnou cestou. Změnil se.

Chci věřit, že včerejší smršť přání znamená něco podobného i pro nás. I když vánoce brzy skončí, i když pominou všechny drobné radosti i zázraky, i když se budeme muset vrátit do všedních životů a budeme se muset popasovat se spoustou překážek, chci věřit, že konec roku 2022 bude znamenat dějinný zlom, který navrátí tuto zemi i nás všechny na lepší cestu do budoucnosti.

Děkuji vám všem, že čtete Vidlákovy kydy. Děkuji vám všem, kteří zvětšujete dosah mého blogu na sociálních sítích. Děkuji všem, kteří diskutujete a děláte to bez nenávisti a žlučovitosti. Děkuji všem, kteří mě upozorní na chyby a udělají to bez škodolibého veselí. Děkuji vám všem, že vás mám.

Váš Vidlák

Zdroj:https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/stastne-vesele

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *