Staly se oběti „vakcín“ proti covidu novým zdrojem dárců orgánů?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

7.5.2023

Vláda Jacindy Ardern reagovala na krizi emotivně a chybně chápala vědecké poznatky, což vedlo k mnoha úmrtím způsobeným očkováním. Staly se tyto oběti novým zdrojem dárců orgánů pro transplantace?

Dr. Guy Hatchard z Nového Zélandu na základě studia vědecké literatury z celého světa zkoumá, co znamenají úmrtí vyvolaná vakcínou z pohledu transplantačních chirurgů.

„[Zatímco] transplantační chirurgové jsou velmi nadšeni, že mají k dispozici více mladých dárců … [zcela] opomíjejí komentovat význam zvýšeného počtu případů úmrtí způsobených vakcínou,“ píše. „Transplantační chirurgové jsou úzce zaměřeni na svůj obor. Přestože si byli vědomi nárůstu úmrtí způsobených vakcínou proti kovidům, napsali práce, které nebily na poplach.“

To vede doktora Hatcharda k diskusi o škodách, které vakcíny způsobují, a o snaze Ardernové a poslance (prosazovatele midazolamu) Matta Hancocka zajistit, aby informace o těchto škodách nebyly nikdy veřejně diskutovány ani zkoumány.
Vyžaduje to hluboký ponor do publikované vědecké literatury, aby bylo možné posoudit, proč je vědecký názor na kovidové vakcíny stále polarizovaný, a to navzdory rostoucímu počtu důkazů o závažných škodách. Mějte se mnou strpení, zatímco budeme pátrat, jak k tomu došlo s odkazem na příkladný stav – mrtvici.

Z uniklých zdravotnických údajů z regionu Wellington vyplývá, že výskyt mrtvice vyžadující hospitalizaci v roce 2023 vzrostl o 25 % oproti stavu před pandemií. Tento nárůst výskytu mrtvice začal v roce 2021, tedy před příchodem kovidu na Nový Zéland, ale až po zahájení zavádění vakcíny. Navzdory tomu publikované vědecké práce nadále poukazují na infekci covidem-19 jako na jediný zdroj zvýšeného výskytu mozkových příhod, přičemž v některých případech, jako v TÉTO práci, se o možné roli očkování proti covidu ani nezmiňují.

Novozélandský úřad Medsafe proto mohl i nadále tvrdit, že došlo pouze ke dvěma případům úmrtí způsobených očkováním, což umožnilo Ardernové, Chrisi Hipkinsovi (současnému novozélandskému premiérovi), Ashley Bloomfieldovi (bývalému výkonnému řediteli ministerstva zdravotnictví a novozélandskému generálnímu řediteli zdravotnictví) a dalším, aby se drželi fikce, že očkování proti covidu je bezpečné.

Jsou mladí dospělí umírající po očkování vakcínou Covid novým zdrojem životaschopných orgánů?
Předpandemická práce z roku 2016 zjistila, že oběti smrtelných mozkových příhod jsou obecně spolehlivým zdrojem pro dárcovství orgánů, zejména pokud jsou mladšího věku. Jedinou výjimkou byla nutnost opatrnosti u jater transplantovaných od osob umírajících v důsledku imunitní trombocytopenie (ITP), jejichž příjemci měli horší výsledky přežití.

TENTO článek publikovaný v dubnu 2023 popisuje jediný případ osoby, která v říjnu 2021 utrpěla mozkovou příhodu způsobenou očkováním proti kovidům a jejíž orgány byly odebrány k transplantaci. V článku se mimochodem uvádí, že:

Trombóza spojená s trombocytopenií se obvykle objevuje v prvním měsíci po očkování a může vést k fatálním následkům, a to i u mladých, dříve zdravých jedinců. Tito mladí dospělí se nakonec mohou stát dárci solidních orgánů.

Jinými slovy, mladí dospělí umírají po očkování proti covidu v dostatečném počtu, aby je transplantační chirurgové ocenili jako nový zdroj životaschopných orgánů. V tomto jediném případě dvě odebrané ledviny příjemcům stále dobře fungují. Autoři vycházejí z jedné případové studie a vyvozují z ní obecné závěry:

ledviny transplantované od dárců s trombózou a trombocytopenií vyvolanou vakcínou mohou mít celkově dobrou funkci s příznivými výsledky.

Článek ze září 2022 informuje o transplantacích ledvin od 16 (ano, 16) obětí vakcínou indukované imunitní trombocytopenie a trombózy („VITT“) 30 příjemcům orgánů ve Velké Británii. U 5 příjemců (17 %) byly po operaci zjištěny znepokojivé výsledky testů a 2 z nich o štěp přišli. Autoři došli k závěru: „V jednom z těchto případů nebylo možné zcela vyloučit účast VITT.“ Dále tyto výsledky označují za příznivé (???).

Tato práce publikovaná v srpnu 2022, která se zabývá čtyřmi úspěšnými transplantacemi od jednoho zemřelého dárce po VITT, uvádí:

Stále častěji se objevují zprávy o trombotických komplikacích u různých vakcín COVID-19, jako jsou vakcíny Pfizer-BioNTech mRNA, Moderna mRNA, AstraZeneca Oxford (sérový institut) a Johnson & Johnson/Janssen.

Transplantace ledvin od zemřelých dárců s trombózou a trombocytopenií vyvolanou vakcínou:

Rozhodně proveditelná a bezpečná
TENTO článek z Itálie uvádí dva případy VITT a následné úspěšné transplantace, ale TENTO dopis redaktorovi časopisu American Journal of Transplantation z července 2021 představuje mnohem znepokojivější obraz. Ze 13 souhlasících zemřelých dárců, kteří pravděpodobně zemřeli na VITT, jich 10 skutečně darovalo celkem 27 orgánů. Tři z těchto orgánů následně selhaly, u dvou došlo k poruše funkce a jeden pacient zemřel na zástavu srdce. U 6 příjemců (22 %) se do 9 dnů po transplantaci vyskytlo celkem 7 závažných trombotických nebo krvácivých pooperačních komplikací.

Autoři dospěli k závěru, že potenciální rizika transplantace orgánů od dárců s VITT jsou dvojího druhu. Za prvé časná závažná trombóza nebo klinicky významné krvácení. Za druhé možný přenos patogenních lymfocytů (anti-PF4), charakteristických pro srážení krve spojené s cévními mozkovými příhodami.

Jinými slovy, zemřelí dárci s VITT mohou nějakým způsobem přenést aspekty svého smrtelného onemocnění vyvolaného vakcínou na příjemce transplantovaného orgánu.

V TÉTO další kazuistice jsou uvedeny fotografické důkazy ledviny oběti VITT připravované k transplantaci, které ukazují jasné známky odumření tkáně a krvácení v ledvině, které mohou souviset s poškozením vyvolaným vakcínou, jež způsobilo mrtvici, která se ve skutečnosti soustředila do zcela jiné části fyziologie.

Transplantační chirurgové jsou velmi nadšeni, že mají k dispozici více mladých dárců
Asi už začínáte chápat, co se děje, že? Transplantační chirurgové jsou velmi nadšeni, že mají k dispozici více mladých dárců, oznamují, že použití orgánů z VITT je pravděpodobně životaschopné na základě některých případových studií s velmi smíšenými výsledky, ale zcela opomíjejí komentovat význam zvýšeného počtu případů úmrtí vyvolaných vakcínou. Je neuvěřitelné, že naše vláda trvá na tom, že v důsledku očkování proti kovidům zemřeli pouze dva lidé.

Transplantační chirurgové jsou úzce zaměřeni na svůj obor. Přestože si byli vědomi nárůstu úmrtí způsobených vakcínou proti kovidům, napsali práce, které nebily na poplach. Ale je to ještě horší, lékařské autority, lidé, kteří srovnávají statistiky hospitalizací a úmrtí, nedokázali zdravotnickému personálu a specialistům z různorodých oborů sdělit, že existuje mnoho kategorií onemocnění vyvolaných vakcínou, včetně nejen mrtvice, ale také srdečních onemocnění, onemocnění ledvin, reprodukčních onemocnění, rakoviny a neurologických onemocnění.

Nyní si představte sami sebe v pozici lékařů [na pohotovosti], zdravotních sester, praktických lékařů, specialistů a dalších zdravotnických pracovníků. Stejně jako transplantační chirurgové téměř jistě zaznamenali nárůst konkrétních onemocnění, která osobně ošetřovali, ale byli jako obvykle při pomoci pacientům hnáni z místa a ti, kteří měli přístup k souhrnným statistikám hospitalizací, jim nikdy neposkytli informace o celkovém obrazu. Místo toho jim bylo opakovaně sdělováno, že nové biotechnologické vakcíny jsou nade vší pochybnost bezpečné a účinné.

Zpochybňování bezpečnosti vakcín, jednosměrná jízdenka k vyřazení z registrace
Je neuvěřitelné, že jim bylo dáno na srozuměnou, že zpochybňování bezpečnosti vakcín je dezinformací, a tudíž jednosměrnou jízdenkou ke zrušení registrace, ztrátě zaměstnání, příjmu a kariérních vyhlídek. Nikdo kromě těch nejzásadovějších a nejlépe informovaných by se touto cestou nevydal.

Existovaly i další důvody, proč se nikdy neozvaly poplašné zvony. Lékaři jsou vyškoleni k tomu, aby vyhledávali specifické stavy a podle toho nabízeli léčbu. Myšlenka, že by vakcína mohla vést k celkovému zhroucení funkce imunitního systému, které by vedlo ke vzniku široké škály onemocnění, by většinu vytížených pracovníků v první linii pravděpodobně nikdy nenapadla. Nedali by si to dohromady.

V roce 1972 jsem se zúčastnil konference na Kingstonské univerzitě v Kanadě, na které vystoupil Hans Seyle, vynálezce moderního pojetí stresu. Dr. Seyle vysvětloval, že stres je nespecifická nebo obecná reakce fyziologie na jakoukoli zátěž, která je na ni kladena. To ilustrovalo, jak může psychický nebo fyzický tlak či přetížení vyvolat obecné zdravotní deficity. Tento a další výzkumy vedly k poznání, že buňky se propojují, aby udržely zdraví na více frontách. Tělo ve skutečnosti každý den spouští biliony koordinovaných biochemických akcí, aby zabránilo ohrožení svého zdraví.

Seyle vyprávěl, že koncept stresu vymyslel, když si všiml, že nemocní lidé, které léčil, měli něco společného – všichni vypadali nemocně. Trpěli mnohočetnou symptomatologií s jedinou příčinou – stresem.

„Vakcíny“ mRNA narušují buněčnou membránu v milionech, ne-li miliardách buněk. Účinně přeprogramovávají a mění úkoly buněk. Každá buňka je členem sítě. Každý, kdo zná teorii sítí, si uvědomí, že kovidové „vakcíny“ by mohly zhoršit účinnost sítě celé fyziologie a její imunitní reakce.

Navrhujeme zde zobecněnou reakci na injekce kovidů, která by mohla nechat otevřené dveře pro nekontrolovaný rozvoj vícenásobných zranitelností. Jinými slovy, obecný syndrom mRNA vakcíny charakterizovaný řadou konvenčních diagnóz, které se objevují široce rozšířené v populaci. Přesně to je patrné z uniklých zdravotních údajů z regionu Wellington – výrazně zvýšená míra srdečních problémů, onemocnění ledvin, mrtvic, reprodukčních problémů a rakoviny. Jednotlivé zveřejněné studie, o nichž jsme hovořili v Hatchardově zprávě, zahrnují také neurologická onemocnění.

Uniklé údaje podpořené některými lékařskými odborníky
Od prvního zveřejnění uniklých údajů před týdnem se mi ozvala řada praktikujících zdravotníků. Jejich zprávy obsahují popisy bezprecedentního nárůstu výskytu vzácných onemocnění, s nimiž se běžně nesetkávají, včetně rakoviny.

Objevují se také zprávy o výsledcích testů, které jsou mimo tabulky, například o výsledcích D-dimerů v rozmezí 20 000 až 30 000 bodů. Testy D-dimerů jsou určeny ke sledování tvorby krevních sraženin spojených s hlubokou žilní trombózou, plicní embolií a mrtvicí. Všechno stavy, jejichž výskyt se zvyšuje. Je pozoruhodné, že podle uniklých zdravotních údajů z regionu Wellington jsou přibližně 4 % výsledků testů D-dimerů u mužů i žen registrovány ve zvýšené hladině.

Většina zdravotníků a veřejnosti je stále ponechána v nevědomosti, pokud jde o celkový obraz údajů. Když slyšíte politiky, jako je Ardernová a britský Matt Hancock, vyzývat k větší cenzuře diskuse, musí to zvonit na poplach. Politicky řízená cenzura dostupnosti zdravotnických údajů je zcela nevhodná a nemá historický precedens. Historie vědy ukazuje, že poznání a porozumění se rozvíjí prostřednictvím racionální diskuse. Konečný výsledek vědecké debaty se často může radikálně lišit od prvních předložených teorií.

V souladu se svou křižáckou pandemickou politikou byla Jacinda Ardern jmenována do tří vedoucích funkcí v oblasti technologií na Harvardově univerzitě. Ardernová bude přednášet studentům a studovat způsoby, jak změnit standardy obsahu a odpovědnost platforem za extremistický obsah na internetu.

Je možné, že by schválila agendu britského poslance Matta Hancocka, dříve veřejné tváře pandemie kovidů, který podpořil pozměňovací návrh k zákonu, který by upřednostnil cenzuru výroků zpochybňujících bezpečnost očkování a učinil by je trestným činem.

Ardernová i Hancock se domnívají, že jsme se my, veřejnost, nepoučili z posledních dvou let, kdy podle nich měly dezinformace o zdravotnictví zničující dopad. Pozoruhodné je, že Hancock zablokoval jakékoli komentáře ke svému příspěvku na Twitteru – což je náznak toho, co nás všechny může čekat.

Vládní politika je skutečným motorem zdravotnických dezinformací

Odhalení o rozsáhlých zdravotních potížích obsažená v úniku dat z regionu Wellington ukazují, jak je tomu naopak. Vládní politika omezující přístup ke zdravotním údajům a potlačující otevřenou diskusi je skutečnou hnací silou zdravotních dezinformací a špatných pandemických zdravotních výsledků.

Jak jsme odhalili v naší nedávné publikaci v Hatchardově zprávě „NZ Government Formulated Policy Contrary to Evidence They Had On Their Own Computers. Proč?“ byly ignorovány rané důkazy o závažném poškození vakcínou proti kovidům v roce 2021 před jejich příchodem. Řada závažných onemocnění včetně infarktu, myokarditidy a akutního poškození ledvin vedla k výrazně zvýšené míře hospitalizací. Je zřejmé, že k těmto údajům měli přístup pouze lidé zastávající vysoké funkce ve zdravotnictví nebo ve vládě, jako například Dr. Ashley Bloomfield, který s Ardernovou úzce spolupracoval, ale ti tyto informace zcela zamlčeli. Proč?

Zdá se, že Ardernovo všeobjímající odhodlání očkovat proti kovidům vzniklo pod kvazivědeckým a politickým deštníkem, který měl mezinárodní rozměr zasahování a kontroly. V té době bylo očkování proti kovidům prezentováno nejen jako nejlepší možnost, ale jako jediný způsob, jak se vyhnout zdravotní katastrofě. Dnes víme, že to bylo značně zavádějící. mRNA vakcinace nebyla bezpečná a účinná, ani neodvrátila zdravotní katastrofu, ale Ardernová nám nadále radí, že to byla nejlepší volba.

Nežádoucí účinky vakcín oficiálně označeny za konspirační teorii

Naproti tomu na mezinárodní scéně působili vysoce kvalifikovaní vědci a lékaři, jako například Mike Yeadon, formálně viceprezident výzkumné divize společnosti Pfizer, Dr. Robert Malone, který se zabýval počátečními pracemi na vývoji technologie mRNA, a mnoho dalších, kteří varovali před potenciálně závažnými následky nových vakcín, jako je rakovina a poruchy imunitního systému.

Farmaceutické zájmy, vědecké publikace, vlády a lékařské autority však rychle postupovaly tak, aby tyto hlasy zrušily a postavily je na vedlejší kolej jako konspirační teoretiky, kteří hledají pozornost. Zde na Novém Zélandu byly nežádoucí účinky vakcín oficiálně označeny za konspirační teorii. Společnost Medsafe dodnes přiznala, že ze stovek úmrtí hlášených v blízkosti očkování byly pouze dva případy úmrtí způsobené mRNA vakcínou. A nejen to, bezprecedentní míra nadměrné úmrtnosti ze všech příčin se týká převážně očkovaných.

Riziko úmrtí způsobeného očkováním je reálné a v současné době již dobře zdokumentované, jak ukazuje sled transplantačních publikací a zdravotních údajů z regionu Wellington. V předchozích článcích Hatchardovy zprávy je odkazováno na množství dalších studií. Chápu, že je těžké se smířit se zvýšeným rizikem úmrtí a možná snazší ignorovat osobní důsledky, ale potřeba zastavit další programy očkování proti kovidům je jistě zřejmá.

Doufat, že se problém rozptýlí nebo zmizí, není racionální reakce.

Doufat, že se problém rozptýlí nebo zmizí, není racionální reakcí, stejně jako zdvojnásobení očkování. Každé další očkování zvyšuje riziko. Z TÉTO studie zdravotnických pracovníků například vyplynulo, že bivalentní vakcína, která je v současné době nabízena na Novém Zélandu, ve skutečnosti zvyšuje riziko nežádoucích reakcí.

„Vakcíny“ s mRNA byly původně popsány jako 97% účinné. Nyní je známo, že snižují výskyt kovidové infekce pouze u 1 ze 100 příjemců. Nezastavují ani přenos. Nyní se ukazuje, že jsou spojeny s četnými závažnými nežádoucími účinky a úmrtími v míře, která nebyla nikdy pozorována u tradičních vakcín.

Ukazuje se, že zdravotnické autority, kterým jsme měli výhradně důvěřovat, samy neúmyslně šířily dezinformace, zatímco mnozí z těch, kteří byli neprávem prověřováni, obviňováni ze spiknutí a rušeni ze sociálních médií, říkali pravdu.

Ardernová a Hancocková byly vůdčími osobnostmi prosazujícími cenzuru a řídícími veřejné výroky o bezpečnosti. Myslíte si, že si zasloužili autoritu, kterou disponovali, nebo si myslíte, že měla mít právní přednost Listina práv, která nám umožňovala svobodu volby a informovanosti v oblasti lékařství?

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *