Soud zamítl odvolání: David Icke nadále nesmí vstoupit na území EU (video)

27.9.2023 

Jak již víte, tak před rokem, kdy se David Icke chystal na velkou demonstraci v Amsterdamu, mu byl vstup nejen do Nizozemska, ale do všech zemí EU, zamítnut.

Proti šílenému zdůvodnění, které mimo jiné říká, že je „nebezpečný konspirační teoretik,“ se záhy odvolal. Odvolací soud proběhl včera.

Na konci loňského roku soudce zamítl žádost britského „konspiračního teoretika“ Davida Ickeho o návštěvu Nizozemska. Zákaz vstupu Ickeho do schengenského prostoru nebyl zrušen.

V listopadu přijel Icke do Nizozemska, aby promluvil na mírové demonstraci (!) Samen voor Nederland v Amsterdamu. Státní tajemník pro spravedlnost a bezpečnost mu pak odepřel přístup do Nizozemska a všech zemí schengenského prostoru.

Ministr zahraničí považuje Ickeho za „šiřitele konspiračních teorií.“ Jeho příchod by údajně představoval hrozbu pro veřejný pořádek.

Icke je toho názoru, že v jeho případě není důvod mu odepřít přístup, a že státní tajemník zneužil své pravomoci. Včera proběhl odvolací soud. Soudce se podle očekávání přiklonil na stranu vlády.

„Samozřejmě. Nizozemsko – stejně jako další a další země EU – není demokracií. Není to svobodná společnost, je to fašistický stát. Předstírá, že je svobodnou společností, aby zakryla skutečnost, že je fašistický stát,“ řekl Icke ve videovzkazu.

„Tři týdny mě média démonizovala. Nikdy mě nepožádali o odpověď,“ dodává.

Filmařka Christianne van Wijk byla přítomna u soudu a viděla, že soudce byl trochu v rozpacích, když četl rozsudek.

Icke: „A právem.“

„Kdyby soudce rozhodl v můj prospěch, těsně před volbami by v Nizozemsku vypukl velký politický skandál. Takže na soudce byl obrovský tlak.“

Icke byl upozorněn na to, že pokud nezmění své názory, zákaz by se mohl stát trvalým.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *