, , ,

ŠOKUJÍCÍ: Vyšetřování Swing State Rolls našlo 20 tisíc voličů, kteří už nežili

ŠOKUJÍCÍ: Vyšetřování Swing State Rolls našlo 20 tisíc voličů, kteří už nežili

22.4.2023

Poznámka: Tento článek může obsahovat komentář odrážející názor autora.

Nová zpráva ministerstva pro volby ve Virginii zveřejněná v pondělí odhalila, že agentura objevila jména téměř 20 000 mrtvých lidí registrovaných k volbám, když pracovala na očištění seznamů voličů.

Podle listu The Daily Wire byla chyba, která vedla k tomu, že 18 990 mrtvých bylo svědomitě zaregistrováno k volbám ve Virginii, označena za „chybu počítačového kódování“.

Komisařka pro volby ve Virginii Susan Bealsová  řekla WTOP-TV: „Byla to chyba počítačového kódování, která se minula mezi datem hlášeného úmrtí a datem úmrtního listu.

„Jsme v procesu budování nového celostátního systému registrace voličů a chci se ujistit, že data, která do tohoto systému vkládáme, jsou tak aktuální, jak jen mohou být,“ dodala.

Bealsová novinářům řekla, že i když budou jména odstraněna z hlasovacího systému, ona si nebyla vědoma rozsahu problému.

Aby se potvrdily záznamy o hlasování, volební oddělení řeklo tisku, že stáhlo záznamy z ministerstva zdravotnictví Virginie, které je vlastní více než šedesát let.

Tisková zpráva ministerstva vysvětlila: „V důsledku těchto zjištění a zlepšení procesů mohou občané očekávat, že ze seznamu voličů ve Virginii bude odstraněn značný počet jmen.“

Prostřednictvím nových mechanismů pro aktualizaci našich seznamů voličů oddělení pracuje na vytvoření seznamu voličů s nejlepšími daty ve své třídě s nejpřesnějšími dostupnými údaji.“

 

Podle listu The Daily Wire stát pracuje na aktualizaci systému tím, že také dává místním registrátorům pravomoc vyřazovat mrtvé lidi ze seznamu.

„Usnadnili jsme rychlejší identifikaci a odstranění zesnulých voličů,“ řekl Beals. „To je vlastně něco, co registrátoři požadovali.“

ZDROJ:  https://dcenquirer.com/shocking-investigation-of-swing-state-rolls-finds-20000-dead-voters/

Pokud jste se ještě nepřihlásili k odběru denních e-mailových upozornění na nové články, můžete takučinit ZDE: podpora.volnyblog@protonmail.com – poznámka: předplatné

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-
blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *