, , , , ,

Rozsáhlé přípravy na mobilizaci Čechů a Slováků pokračují

Rozsáhlé přípravy na mobilizaci Čechů a Slováků pokračují

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

30.12.2022

Česká republika bude mobilizovat. Nenápadně – Češi začínají pár tisíci dobrovolníků, které armáda vycvičí a nechá v záloze. Prohlédla jsem si analyticky strukturu zaměření budoucích branců. Je z ní víceméně jasné, že strukturálně budou Češi cvičit lidi, které armáda bude potřebovat ke koordinování velké mobilizace. A když si uvědomíte fakt, že Česko je členem východního křídla (B9) a spadá pod velení NATO, pak je nepochybné, že na rozsáhlou a následně celkovou mobilizaci se připravují všechny východoevropské státy, tedy i ČR. 
Toto je přesná pointa toho, co píši už od začátku Speciální operace na Ukrajině: do války s Ruskem budou nakonec poslány teroristickou aliancí NATO všechny východoevropské státy, které jsou v područí USA. Lidé tomu nechtějí věřit, ale symptomy dění už od začátku naznačují, že tomu tak bude.Mnoho Slováků a celkově Východoevropanů to neřeší. Naivně si myslí, že se dokáží takové mobilizaci vyhnout. Rozebírala jsem toto téma analyticky už v minulosti a ujišťuji Vás, že se jí vyhnout nedá. Do války proti Rusku Vás naženou téměř všechny.

Druhá, velmi početná skupina jsou ti, kdo si myslí, že to prostě odmítnou. Ujišťuji vás, že to je ještě větší blud, než ten předtím. Zapomínáte na to, že vaši mobilizaci budou koordinovat ukrajinští generálové, protože vy, zmobilizovaní budete posíláni hlavně na Ukrajinu. A tomu, kdo odmítne, jednoduše prostřelí nohy. Přesně tak se to dělá na Ukrajině dodnes.

Zapomínáte na to, kdo je např. gen Zalužnij. To je ukrajinský generál, který přímo spadá pod americké velení. Je to nejbrutálnější ukrajinský generál, který má velitelsky na svědomí zavraždění právě těch Ukrajinců, kteří odmítli bojovat.

Gen. Zalužnij bude velet i mobilizovaným Čechům a Slovákům a když jednou naše vlády nařídí mobilizaci, tak se válce proti Rusům nevyhnete, protože Zalužnij, mimochodem, teprve před pár dny prohlásil, že je povinen zavraždit každého ukrajinského nepřítele, ne jen Rusy. Je to hlaně odkaz pro nás, proruské Lidi, žijící v zemích B9. To o nás, Zalužnij mluví. Nechá zavraždit každého z nás, kdo si dovolí být proruský.

Popravdě, toto jsou ty důvody, pro které nám, Slovákům přestávám rozumět. Řekněte mi prosím, jak můžete nechat své politiky, byť jen zčásti ospravedlňovat Ukrajinu a Ukrajince. Jak můžete dobrovolně nechat např. Chmeláře psát, že fašismus na Ukrajině vlastně neexistuje. Nebo, jak můžete nechat své politiky, aby v tichosti tolerovali dění na Ukrajině. Např. Fico, Pellegrini, Uhrík, Mazurek a mnoho dalších jsou právě Ti, kteří podporují dění na Ukrajině skrytě.

Už to prosím pochopte. Dnes s myšlenkou, že budete posíláni na Ukrajinu bojovat proti ruské armádě, kalkulují na Slovensku všichni politici. Úplně všichni.

Zvedavec.org

Zdroj: INFOKURÝR

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Tento článok presne popisuje to čo sa teraz momentálne deje. Preto je potrebné aby sme sa konečne spamätali a začali sa búriť proti liberálnemu-fašizmu. Inak skončíme veľmi zle. Alebo je tu ešte jedna možnosť a síce zase raz sa schopiť a zmobilizovať všetky pronárodné sily a vyhlásiť SNP II !!! To znamená obrátiť zbrane proti tým, ktorí nás ženú do vojny!!! Smrť fašistickým okupantom!!! Mor ho!!! Svetu mier!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *