Protest studentů po odstranění menstruačních pomůcek z pánských toalet

 

I když muži nemenstruují, univerzita Clemson jim na toalety dává tampony.

Tento krok měl umožnit ženám, které byly identifikovány jako muži, přístup k dámským hygienickým produktům při používání pánské koupelny.

Univerzita se však rozhodla produkty odstranit poté, co se jim republikáni z College vysmívali.

Fox News uvádí: Studenti na Clemson University uspořádali tento týden pochod na protest proti odstranění dámských hygienických produktů z mužských koupelen v kampusu.

„Asi 50 studentů pochodovalo ve středu po Clemsonově univerzitě a požadovalo, aby byly menstruační produkty vráceny do pánských koupelen v Cooper Library a aby republikáni Clemson College byli pokáráni za jejich roli při odstraňování tamponů,“ napsal v pátek The College Fix  .

„Take Back Pride“ pořádá každoroční pochod, ale hlavní studentský organizátor akce, Pan Tankersley, prohlásil: „Dnes pochodujeme za obnovení menstruačních produktů na pánských toaletách v Cooper Library a po celém kampusu.“

Toto následuje po hlášeném tichém odstranění těchto výdejen z mužských pokojů poté, co republikáni Clemson College odsoudili jejich přítomnost na sociálních sítích.

„Pokud jste to ještě nevěděli, Clemsonova univerzita má na toaletách pro MUŽE v Cooper Library dávkovače tampónů a vložek,“ uvedla konzervativní studentská organizace na Twitteru v polovině září a dodala: „Opravdu žijeme ve [klaunském] světě.“

Instagramový účet představující pochod „Take Back Pride“ v kampusu tvrdil , že poté, co republikáni z College kritizovali tyto ambulance, byly okamžitě poničeny „nenávistnými nadávkami vůči transgender komunitě“, než univerzita odstranila „všechny stopy jejich existence“.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *