Dr. McCullough: mRNA vakcíny vnášejí do lidí „cizí genetický kód“

15.10.2023

Uznávaný kardiolog Dr. Peter McCullough znovu varuje před experimentálními mRNA vakcínami. Ty by lidem vpíchly „cizí genetický kód“, který tělo nedokáže po dlouhou dobu rozložit ani vyloučit. To je nebezpečné.

Dr. McCullough v rozhovoru z 5. října zdůraznil, že výzkum mRNA probíhá již desítky let. Nechápe, proč byla Nobelova cena za rok 2023 udělena dvěma vědcům za vytvoření dlouhotrvající messenger RNA v lidském těle. Kritizoval koncept a uvedl, že byl rozsáhle testován v různých aplikacích a ukázal se jako selhání.

Kardiolog zdůraznil, že myšlenka instalovat genetický kód pro smrtící protein (špičkový protein SARS-CoV-2) bez vypínače byla od začátku chybná. Dr. McCullough tvrdil, že nutit lidské tělo, aby přijalo cizí genetický kód a produkovalo cizí proteiny, jako je tomu u mRNA vakcín, je nebezpečný a neúspěšný koncept. Kritizoval nedostatek transparentnosti americké vlády a navrhl, že by měla od roku 2012 otevřeně přiznat své výzkumné úsilí v této oblasti.

Během svědectví v Evropském parlamentu, Dr. McCullough řekl, že žádná studie neprokázala degradaci messenger RNA po injekci do lidského těla, a zdůraznil, že syntetické vakcíny nelze přirozeně rozložit. Poukázal na to, že smrtící proteiny z vakcín proti Covid-19 zůstávají v těle nejméně šest měsíců nebo déle. Doporučená sezónní injekce nebo booster očkování má navíc za následek neustálou cirkulaci potenciálně škodlivých bílkovin v těle. To mimo jiné potvrzuje i studie .

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *