Profesor Bhakdi osobně a emocionálně jako nikdy předtím: „Tyto zločiny nelze odpustit!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

13.11.2023

V rámci 2. Corona Symposia AfD v prostorách německého Bundestagu prof. Dr. Sucharit Bhakdi o šokujícím objevu kontaminantů v takzvaném očkování proti Covid-19. Mascha Orel z „We For Humanity“ mluvila s odvážným vědcem pro Report24 o soukromých věcech: Kdo je Sucharit Bhakdi a jaký je dnes jako člověk? Proč se ho tolik dotýká, že porušil jednu z jeho nejdůležitějších zásad? A co bude dál s jeho soudním případem?

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi se v Německu setkal s nepřátelstvím a byl předveden před soud, protože údajně učinil pobuřující prohlášení proti Židům. To samozřejmě neudělal, systém chce umlčet a zastrašit důležitého a technicky zdatného kritika. Report24 proto bylo jasné, že židovská žena by měla vyzpovídat jemného profesora – a ne o vědeckých poznatcích, které již byly přežvýkany stokrát. Je to o velmi soukromém Sucharit Bhakdi. Tento rozhovor je jedinečný – z této perspektivy jste prof. Bhakdiho ještě nikdy neviděli ani neslyšeli.

Profesor Bhakdi žil v šesti zemích a všude zažil úžasné zážitky. Ve všech těchto zemích si našel mnoho přátel. Nakonec skončil v Německu, kde se vyučil a vykonával svou profesi. Byl tam šťastný – dokud nepřišla Corona. Své stáří chtěl dožít v Německu. Takzvaná krize vše změnila.

Profesor Bhakdi je možná jedním z nejskromnějších lidí. V jeho osobním příběhu, který vypráví i v knize (Odkaz: Cesta pravdy ), se ukazuje, jak moc toho na své životní cestě zažil, aniž by si z toho kdy dělal velkou hlavu. Ve své vlasti se například málem oženil s královskou princeznou.

V tomto rozhovoru vysvětluje prof. Bhakdi také svá osobní pravidla pro zdravý život. Důležitá je nejen výživa, ale i myšlení. Zjistíme také, co plánuje prof. Bhakdi dělat ve svém volném čase.

Vysvětluje, že trpí tím, že nepřeje dobře lidem, kteří stojí za zločinem století údajné pandemie koronaviru a očkovací kampaně.

Nakonec profesor také vysvětluje stav hanebného soudního řízení, které je proti němu vedeno. Velmi si váží soudce, který vedl první proces – a je překvapen státním zástupcem, který se bezdůvodně odvolal.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *