Přítomnost spike proteinu ve varlatech a obavy z šíření

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Exprese spike proteinu ve varlatech a obavy z šíření vylučováním

Analýza proliferace Spike Proteinu z injekce COVID v orgánech, jako jsou varlata, a další komentář k obavám z šíření

13. ČERVNA 2023, Scott Armstrong

Klip z The Daily Wrap-up s Ryanem Cristiánem: Britská  ‚SKYCovion‘ je jen pokračováním téhož nebezpečného podvodu v novém obalu (6/9/2023)


Spike je Spike

The Last American Vagabond odvedl za posledních několik let fenomenální práci, když se ponořil do hloubky a odhalil nebezpečí spike proteinu a proliferaci spike do orgánových systémů v celém těle. Mainstream tvrdí, že injektovaný materiál zůstává ve vaší paži, blízko místa vpichu, a že se nerozšíří po celém těle. Zde je úryvek ze stránky „Často kladené otázky“ z Kalifornské univerzity v San Franciscu v odpovědi na obavy ze spike proteinu a jeho vlivu na plod pokud je podán těhotným ženám:

„Toto není vakcína s živým virem a mRNA pravděpodobně zůstane přímo v paži, v místě vpichu a bude zachycena tamními buňkami. mRNA je  tělem rychle degradována poté, co vykoná svou práci. Nevěříme, že mRNA nebo spike protein budou cestovat k vyvíjejícímu se plodu nebo působit škodu.“

Všimli jste si jazyka, který používají? mRNA „pravděpodobně“ zůstane v paži. „Nevěříme, že mRNA bude cestovat…“ Zní to, jako by si ponechávali dostatek prostoru pro pozdější hodnověrné popření.

Reprezentativní snímky vaskulárních endoteliálních kontrolních buněk (vlevo) a buněk ošetřených Spike proteinem SARS-CoV-2 (vpravo) ukazují, že spike protein způsobuje zvýšenou mitochondriální fragmentaci ve vaskulárních buňkách. Zdroj: : Salk InstitiuteSalk Institiute

Podle Salkova institutu samotný spike protein stačí k vyvolání nemoci. Vzorky tkání ukázaly zánět v endoteliálních buňkách lemujících stěny plicní tepny. V tomto článku a ve výzkumném dokumentu citovaném v článku se samozřejmě diskutuje o poškození způsobeném spike proteinem obsaženým v „SARS-CoV-2“, ale můžeme předpokládat, že když je spike protein exprimován v orgánových systémech v celém těle v důsledku injekce, uvidíme podobná zjištění. Z výzkumného článku nazvaného  SARS-CoV-2 Spike Protein zhoršuje endoteliální funkci prostřednictvím downregulace :

V současné studii ukazujeme, že samotný [spike] protein může poškodit vaskulární endoteliální buňky (EC) snížením regulace ACE2 a následně inhibicí mitochondriální funkce.

Podle jejich tvrzení je to SÁM spike protein, který způsobuje poškození.


Dr. Arne Burkhardt

Výše uvedený klip obsahuje přednášku profesora patologie Dr. Arne Burkhardta (1944-2023). Zde je životopis Dr. Burkhardta ze segmentu s názvem „Hrdina týdne“ na The Solari Report :

Dr. Burkhardt byl dočasným profesorem patologie na univerzitách v Hamburku, Tübingenu a Bernu – a později byl téměř dvě desetiletí vedoucím Ústavu patologie v Reutlingenu v Německu. Byl patologem s více než čtyřicetiletou praxí a jako takový poskytl významné lékařské poznatky o nemocech a účincích léčby a také pomohl tisícům jednotlivců a rodin najít jistotu a klid s ohledem na jejich zesnulé blízké.

Dr. Burkhardt bohužel nedávno zemřel. Jeho práce kolem injekce COVID byla průlomová a dostala písek do mainstreamových kol. Jako patolog začal doktor Burkhardt provádět pitvy pacientů, kteří zemřeli krátce po injekci mRNA.

Dr. Arne Burkhardt. Zdroj: Solari.com

Po provedení více než 80 pitev, Dr. Burkhardt dospěl k závěru, že spike protein z injekce byl přítomen téměř v každém jednotlivém orgánovém systému těla, zejména v krevních cévách a lymfatickém systému. Tyto nálezy naznačovaly krevní sraženiny, záněty cév a poškození srdce (arteriální elastická vlákna a prasklá aorta) .

V tomto klipu Dr. Burkhardt uvádí:

„Můžeme ukázat [spike protein] téměř ve všech orgánech… Zde vidíte případ, kdy ukazujeme varlata. U tohoto 28letého muže, který zemřel 140 dní po injekci, je spike protein silně exprimován ve spermatogenním orgánu, ve varlatech a můžete vidět, že zde nejsou téměř žádné spermatocyty: silná exprese spike proteinu ve spermatogenní tkáni… Pokud mohu učinit osobní poznámku, není to vědecká poznámka: pokud bych byl žena v plodném věku, neplánovala bych mateřství s mužem, který je očkovaný.“

Je šokující, že tváří v tvář všem těmto důkazům nevyvíjejí regulační orgány žádné úsilí, aby lépe porozuměly povaze spike proteinu vyvolaného injekcí a jeho účinku na tělo. Pokud by veřejným činitelům skutečně záleželo na našem zdraví, bylo by to absolutně nejvyšší prioritou. Člověk by si myslel, že budou mít alespoň trochu zvídavosti. Bohužel je tento dialog nadále potlačován, cenzurován a vrhán na hranici šílených konspiračních teorií.

Nezávislý novinář TLAV Taylor Hudak  (@_TaylorHudak) se mohl krátce před jeho smrtí posadit k exkluzivnímu rozhovoru s Dr. Burkhardtem. Tento rozhovor brzy vyjde na The Last American Vagabond a bude to jistě zničující rána pro narrativ establishmentu.


Shedding /šíření Spike proteinu

Dalším tématem, které je v The Last American Vagabond rozsáhle zahrnuto, je myšlenka vylučování spike proteinu.

Ke kontroverzi  došlo, když „průkopník“ v technologii mRNA, Luigi Warren, zveřejnil příspěvek na Twitteru, v němž tvrdil, že lidé, kteří dostali injekci, ve skutečnosti vylučují spike protein, nicméně to zároveň bagatelizuje a říká, že není důvod k obavám. Warren je prezidentem a generálním ředitelem společnosti Cellular Reprogramming, Inc, biotechnologické společnosti v Kalifornii, a také spolupracoval se spoluzakladatelem společnosti Moderna, Derrickem Rossim.

Podle článku v India Today :

V roce 2010 Luigi a Derrick spolupracovali, aby jako první popsali přeprogramování založené na mRNA v průlomovém článku v Cell Stem Cell s názvem Vysoce účinné přeprogramování na pluripotenci a řízenou diferenciaci lidských buněk pomocí synteticky modifikované mRNA. Práce byla časopisem Science označena za jeden z deseti největších vědeckých objevů roku 2010 a časopisem TIME také za jeden z deseti největších objevů v oblasti medicíny roku.

Zdroj: India Today 

V květnu 2021 vydal Warren tento tweet, v němž tvrdil, že „…je jistě pravda, že lidé očkovaní mRNA vakcínami vylučují spike protein, ale v nepatrném množství, které téměř jistě nemůže způsobit onemocnění…“ Jeho uznání fenoménu vylučování spike proteinu bylo dost na to, aby kolem roku 2021 vyvolalo bouři cenzury na Twitteru. Nemohl jsem dnes najít tento tweet na jeho časové ose, za předpokladu, že byl tweet smazán, nicméně existuje mnoho následných tweetů od Warrena, které velmi jasně ukazují, že jeho postoj je, že jakékoli obavy z poškození způsobeného potenciálním vylučováním nejsou něčím, co by se mělo brát vážně.

Ale měla by být tato obava bagatelizována – jak tvrdí Warren? Podle tohoto článku s názvem Vrozená imunitní suprese očkováním mRNA SARS-CoV-2: Úloha G-kvadruplexů, exozomů a mikroRNA:

mRNA vakcíny podporují trvalou syntézu spike proteinu SARS-CoV-2.

Tělo se de facto stává pokračující továrnou na produkci spike proteinu.

Americas Frontline Doctors (AFLD) zaujímají velmi protichůdný postoj k Warrenovu. Zjistili jsme, že spike protein může ve skutečnosti přecházet z očkované osoby na neočkovanou osobu, a AFLD vydali následující prohlášení :

Vakcína produkuje u příjemce mnoho bilionů částic spike proteinů. Pacienti, kteří jsou očkovaní, mohou vylučovat některé z těchto (spike protein) částic do blízkého okolí. Částice mají schopnost vytvářet v těchto kontaktech zánět a onemocnění. Jinými slovy, spike proteiny jsou patogenní („způsobující onemocnění“) stejně jako celý virus. Nejznepokojivější je, že tělo člověka je náhle zaplaveno 13 biliony těchto částic a spike proteiny se vážou pevněji než zcela intaktní virus.

Máme dostatek důkazů, které naznačují, že spike protein po injekci se množí do všech orgánových systémů v těle, tělo se stává věčným spike proteinovým výrobním systémem, spike protein se může předávat ostatním a že existuje vážné znepokojení nad tím, co jeho vylučování může udělat lidem, kteří chtějí žít život bez lékařských intervencí se spike proteinem na bázi mRNA.

Zdroj: https://tlavagabond.substack.com/p/spike-protein-expression-in-the-testes?publication_id=1165771&post_id=128025945&isFreemail=true

Dr. Mihalcea: Co dělají toxické nanotechnologie v naší krvi & jak je z těla dostat ven

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *