, , , , , ,

Poptávka po „čisté krvi“ prudce roste, krevní banka pro neočkované osoby získává členy ze 16 různých zemí

Poptávka po „čisté krvi“ prudce roste

Neočkovaní jedinci, kteří potřebují transfuzi, mohou získat „čistou krev“ od služby „SafeBlood Donation“, což je globální infrastruktura pro poskytování neočkované krve.

Švýcarský naturopat George Della Pietra spustil službu „SafeBlood Donation“, která má svým členům poskytovat „čistou krev“. SafeBlood Donation má v současné době členy v nejméně 16 zemích a jejím dlouhodobým cílem je otevřít další banky, které by lidem poskytovaly čistou transfuzi. Zakladatel Pietra se domnívá, že očkovací kampaň Covid-19 je „zločinem století“, a dodává, že očkování „kontaminuje“ krev a ovlivňuje imunitní systém.

Podle Pietry poptávka po čisté krvi celosvětově prudce vzrostla. „Dostávám stovky e-mailů s dotazem: ‚Máte k dispozici krev, protože mě za tři týdny čeká operace,’“ řekl.

Rostoucí poptávka po krvi neočkovaných lidí není překvapením. V srpnu 2022 byly v recenzované studii nalezeny předměty „podobné kovu“ u 94 % osob, které hlásily nežádoucí účinky mRNA vakcíny. Z 1006 případů se u 948 (94 %) objevila změněná krev.

Pietra tato zjištění opakuje a dokonce potvrzuje, že jeho vlastní studie očkované krve ukázaly strašlivé „znečištění“ z očkování. „Nikdy jsem takovou krev neviděl. To byl, upřímně řečeno, hlavní důvod, proč jsem celou věc začal, protože když jsem to viděl, byl jsem tak zděšený,“ řekl. A pokračuje: „Celá ta věc s očkováním má z mého pohledu co do činění hlavně s kontrolou lidí.“

Jedno z médií však uvedlo, že lékařské úřady povolí přímé dárcovství plazmy pouze ve specifických zdravotních situacích. Například pokud má člověk vzácnou krevní skupinu. Většina z nich rostoucí poptávku po neočkované krvi odmítá. Bezpečné dárcovství krve naráží na určité překážky i ve Spojených státech. Úřad pro kontrolu potravin a léčiv trvá na tom, že mezi neočkovanou a očkovanou krví není žádný rozdíl. Podle webových stránek SafeBlood si zatím pouze pacienti ze státu Texas mohou svobodně vybrat typ krve (a dárce), který jsou ochotni přijmout.

Zdroj: Evie Magazine

Zdroj: Natural News https://www.naturalnews.com/2022-11-19-unvaccinated-blood-banks-growing-movement-clean-transfusion.html

https://tadesco.org/poptavka-po-ciste-krvi-prudce-roste-krevni-banka-pro-neockovane-osoby-ziskava-cleny-ze-16-ruznych-zemi/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *