, , , , ,

Pitvy dokazují: Mikrovlákna z respirátorů vedou k vážné tvorbě uzlíků v plicích

respirátory

Pitvy dokazují: Mikrovlákna z respirátorů vedou k vážné tvorbě uzlíků v plicích

7.11.2022

Renomovaný linecký profesor Martin Haditsch referuje o vážném poškození plic způsobeném respirátory

Ti, kdo odmítají nosit respirátory, jsou státem hanobeni a běžní občané pracující jako náhončí a ve veřejných institucích doslova pronásledují ty, kdo masky nenosí. Zdá se však, že vědecké studie potvrzují domněnku, že masky neposkytují žádnou relevantní ochranu proti koronavirům.

To, co nyní uvádí renomovaný rakouský odborník, by již mělo znamenat okamžitý konec respirátorů při ochraně před infekci.

Zpočátku to zní jako hororová zpráva ze zbrojnice poplašných lidí: granulomy se prý našly ve většině vyšetřovaných plic nositelů respirátoru. Mikrovlákna z respirátorů byla identifikována jako spouštěč této tvorby uzlíků.

Ale to neříká jen tak někdo, ale významný profesor Martin Haditsch z Lince , osvědčený odborník s celosvětovou sítí a specialista na hygienu a mikrobiologii, infektologii a tropickou medicínu, virologii a epidemiologii infekcí.

Mimochodem, prof. Haditsch je uveden jako „ odpůrce Corony “ samozvanými ověřovateli faktů z Correctiv.org. Portál se neštítí zobrazovat organizační schémata, která mají připomínat schémata lovců mafiánů, a ne bezdůvodně.Ale zenit takových portálů je dávno za námi, titulky jsou čím dál senzačnější a už znějí jako laciné desetikoruny Jerryho Cottona: „V síti odpůrců Corony“.

Pan profesor poskytl Report24 obsáhlý rozhovor , ze kterého jsme sepsali část, která se týká respirátorů:

„V období Corony byly lidem transplantovány také plíce a vyjmuté orgány byly zkoumány. A ve většině vyjmutých plic – samozřejmě těch, které onemocněly – byly nalezeny a vyšetřeny granulomy, tedy uzlíky.

A spouštěčem těchto uzlíků byla mikrovlákna z respirátoru. To není žádný vtip! Když teď řeknu: No, ale jsou lidé, kteří je nosí, musíte říct: Ano, ti je nosili vždycky. Ale existuje důvod, proč pracovní lékařství – jde o problematiku hygieny práce – stanovilo velmi konkrétní a závazné rámcové podmínky pro to, kdo, kdy a jak dlouho smí nosit kterou respirátor.

A například pro respirátor FFP2 existují specifikace, že tento rspirátor se smí nosit pouze po dobu 75 minut při těžké fyzické činnosti. Koneckonců se jedná o ochranný respirátor proti prachu.

A pokud je aktivita lehká, myslím, že v Německu je to sto minut, v Rakousku je to plus 50 procent, ale vychází to přibližně stejně. A tato doba se musí dodržovat.

A pak se musí dodržet povinná třicetiminutová přestávka na respirátor. To je kvůli ochraně zdraví lidí, kteří jsou více vystaveni. A nikdo z těchto lidí automaticky nenosí tyto respirátory osm hodin denně po celé týdny nebo měsíce.“

„Během období korony lidé transplantovali plíce a dívali se na orgány, které jim byly odebrány. Ve většině odebraných plic – samozřejmě těch nemocných – byly nalezeny granulomy, tedy uzlinové útvary.“© Zdroj: ServusTV / Pixabay / oracast, GabriellaJudit, Montage Alexander Wallasch

ZDROJ: https://www.alexander-wallasch.de/gesellschaft/autopsien-beweisen-mikrofasern-aus-masken-fuehren-zu-schwerwiegenden-knoetchenbildungen-in-der-lunge

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *