, ,

08.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

08.05.2024: Ranní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Žádná kočka není tak černá, jako svědomí některých lidí!“

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️07.05.2024, REDACTED, Roman Kirsch: VAROVÁNÍ! „UKRAJINA ZKOLABUJE BĚHEM DVOU TÝDNŮ!“; PUTIN PŘIPRAVUJE MASÍVNÍ OFENZÍVU; 3.DÍL

 

Tady navážeme na vyhrožování Macrona, že tam pošle jednotky, co už udělal a také na vyhrožování britského ministra zahraničí, že UA může použít britské zbraně k útokům na Ruské území.

No a nyní říká NATO, že chce opět zaútočit na Krymský most v rámci výročí Ruského osvobození Krymu. V noci poslali Ukrajinci nějaké rakety na Krym, Rusové říkají, že je všechny sestřelili, mluvčí Kremlu Ministerstva zahraničí, Zacharová řekla, že teď se můžou Ukrajinci těšit na drtivou odvetu. Byli to rakety ATACMS, které byli 4.5.2024 sestřeleny nad Krymem. Rusko předvede opět UA svoji sílu. Země NATO chtějí zničit Krymský most, takže, jako odvetu Rusko zničí vlakový tunel pod kanálem La Manche, který spojuje Francii s Británii? Nebo zasáhne aliance NATO po celé Evropě? Nyní situace ve světě je totální šílenství. Ukrajina vůbec nemusí být tím vřícím bodem, může to být Afrika, kde může vypuknout snadno válka. Proč? No, protože přes víkend napochodovali ruské jednotky na stejnou základnu 101, kterou tam obsadili Američané, do klíčové základny, kde jsou umístěny i Američané. Přitom Spojené státy tam přitom vůbec neměli být, protože tam jsou nelegálně. Takže napětí mezi Ruskem a USA vře v republice Niger v době, kdy síly obou zemí v době, kdy Rusko a USA operují vedle sebe. Já říkám, opravdu? Jsou tam tváří v tvář? To je poprvé, co se toto kdy stalo. Lloyd James Austin, ministr obrany USA potvrzuje, že Rusové umístili své jednotky na stejné základně vedle americké armády. Já říkám, že americké jednotky tam vůbec nemají co být, jsou prostě tam nelegálně. Nigérie reaguje: „Americká armádo, zmizte!!!“ Žádný bonus, žádná jednání! Republikán za Floridu, Mat Gaec se může zbláznit, jak je možné, že se objevili Rusové vedle statečných Američanů.

Mat Gaec: „Teď jsou Rusové za ostnatým drátem v základně 101, těsně vedle naší armády. Rusové jsou na naši😂 základně! To by se přece nemělo nikdy stát! Proč? Protože Biden a Blinken ponížili celou Ameriku. 😂 Do té země jsme nainvestovali ½ milionů dolarů a teď nic?“ 😂

Niger sám požádal Rusko, aby tam přijelo, aby Amerika vypadla. To samé Francouzi, protože jim kradou uran a další zdroje, takže Američané jsou vyhozeni. Takže o může vyslat šokový vliv pro celý svět. Může to být důvod i ke 3. světové válce. Může to začít soubojem o minerály a zdroje v Africe. Musí se něco stát. Buď Amerika odejde se staženým ocasem, nebo se bezpodmínečně Ukrajina vzdá, kapituluje vůči Rusům, což je momentálně jediný výsledek války. Buď bezpodmínečnou kapitulaci Ukrajiny Amerika příjme, anebo Putin ukáže světu, že neblafuje s jaderními zbraněmi a cvičením. To je důvod, proč my, teda osobně já se připravujeme na nejhorší scénář v mém domě. Chci být připraven a inspirovat Vás udělat to samé. To znamená, chránit svoje rodiny.

 

https://youtu.be/CVw35QfYDvs?si=9yNDCDeCEuq0ScL4

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️8.5.2024, Blanka Jašková: VYHROŽUJÍ UČITELŮM Je to vůbec možné

Ministerstvo školství rozeslalo do škol metodické pokyny, jak jsou povinni o konfliktu na Ukrajině informovat žáky.

Co s učitelem neodsuzujícím Putina? Už to mají pojmenované:

👉Za podporu ruské invaze hrozí až tři roky vězení, varuje nejvyšší státní zástupce Stříž.

Ministerstvo školství rozeslalo do škol metodické pokyny, jak o konfliktu žáky informovat!!!

Povinností ostatních je na učitele „podporujícího Putina“ podat trestní oznámení. Povinností ředitele je jednat, pokud to neudělá, je povinností zřizovatele školy ředitele odvolat. A když zřizovatel školy zůstane nečinný k výuce v rozporu s předpisem, pak ministerstvo školství nebo krajský úřad přistoupí k výmazu školy z rejstříku škol a školských zařízení

A Z PRÁVNÍHO POHLEDU PRO ŽÁKA ZŠ NEODSUZUJÍCÍHO ÚTOK NA UKRAJINU VYPLÝVÁ:

– napomenutí třídního učitele

– důtka třídního učitele

– důtka ředitele.

V případě žáka, který již dokončil povinnou školní docházku, hrozí podmíněné vyloučení až vyloučení ze vzdělávání. Uzná-li škola za vhodné, může dokonce na žáka staršího 15 let podat trestní oznámení s hrozbou nepodmíněného odnětí svobody.

👉 Pokud by se téhož dopustil žák mladší 15 let, má škola uvědomit orgán sociálněprávní ochrany dětí, tzv.

👉 OSPOD! Ten by měl žáka chránit před škodlivým vlivem jeho vlastní rodiny, která jej vychovává rozporu s morálními hodnotami, diktovanými naší společností

👉 Výsledkem může být odejmutí dítěte rodičům a jeho umístění na převýchovu do děcáku

Tak to je ta pokřivená „novodobá TOTALITNÍ DEMOKRACIE

Vyhrožovat žákům, a dokonce nezletilým, to se neodvážili ani komunisti …

 

https://www.facebook.com/groups/455867198723982/permalink/1297119321265428/

 

 

📌8.5.2024, Michal&Petr.com: MAP 1986 PĚT EXPERTNÍCH PŘEDPOVĚDÍ DALŠÍHO VÝVOJE VÁLKY NA UKRAJINĚ!

👉Předpověď první – Andrej Kortunov – Putinův Akademik a Diplomat na sankčním seznamu Západu.

 

Andrej Kortunov – je významný ruský akademik, od září 2023 vedený na sankčním seznamu Kanady, na Ukrajině trestně stíhán v souvislosti s podporou invaze na Ukrajinu.  Působil na ruských diplomatických postech v Londýně, ve Washingtonu i při OSN. V letech 2011 až 2023 řídil Ruskou radu pro mezinárodní záležitosti, zřízenou prezidentským dekretem Putina a financovanou Ruskem. Jako profesor politiky a diplomacie vyučoval na řadě nejlepších západních univerzit – třeba Berkely v Kalifornii.

 

(1) SOUČASNÁ SITUACE.

👉Rusko v roce 2023 podstatně navýšilo svoji zbrojní produkci, nábor dobrovolníků na frontu zesílil a masivní raketové útoky začaly ničit ukrajinskou infrastrukturu. Vladimír Putin má tak nyní válečnou situaci na Ukrajině plně pod kontrolou a nebude ustupovat ze svých předválečných požadavků. Tím spíš, že Rusko nyní drží strategickou iniciativu a Ukrajinci ustupují na celé frontě.

Volodymyr Zelenskyj nevyvodil z neúspěchu své letní ofenzívy 2023 žádné důsledky, a stále požaduje kapitulaci Ruska.  

👉Západ loni dodal kyjevskému režimu sofistikované zbraně, rakety dalekého dosahu, i své nejmodernější tanky, a očekával, že Ukrajina přenese válku hlouběji do ruského území a způsobí ruské armádě zničující ztráty. Cílem této strategie bylo demoralizovat ruské obyvatelstvo, a obrátit ho proti Putinovi. Opak se stal pravdou, a Vladimír Putin má letos nejvyšší podporu ruských občanů v historii. Pokud v Rusku nějaká kritika vlády existuje, je vedena pouze ruskými militantními jestřáby, pro které je Putin přílišná mírová holubice.

 

(2) BUDOUCÍ VÝVOJ – JE UŽ VIDĚT SVĚTLO NA KONCI TUNELU?

👉Jedny analýzy tvrdí, že válku na Ukrajině rychle rozhodnou podzimní americké volby, obzvlášť jestli Trump porazí Bidena.  

👉Jiné analýzy tvrdí, že zahraniční politika USA je v zásadě společná pro představitele republikánů i demokratů, (bipartisan nature). Protože Washington Deep State si nemůže v žádném případě dovolit válku na Ukrajině prohrát, je tak jedno, zda sedí v Bílém domě Republikán, či Demokrat.

👉Další analýzy tvrdí, že válku ukončí mocenská změna v Kyjevě, a jiné možnost nahrazení Zelenského třeba generálem Zalužným popírají.

👉V každém případě se zdá, že válka bude ještě dlouho pokračovat a přinášet utrpění jak Ukrajincům, tak Rusům, tak Evropanům i dalším národům.

👉Každý, kdo má otevřené oči vidí, že válka na Ukrajině rozmetala stávající světový řád a velmoci se nejsou schopny na ničem domluvit. Všechny domluvy o kontrole zbrojení, o jaderných zbraních, mezi USA a Ruskem jsou zničeny, a potrvá desetiletí, než vzejde nová důvěra k odzbrojování. Důsledkem krachu důvěry mezi Ruskem a USA je potom selhání politiky nešíření jaderných zbraní.  

👉Nikdo dnes díky krachu důvěry, mezi USA a EU na jedné straně a Ruskem a Čínou na straně druhé, nebrání jadernému vyzbrojování Iránu i Severní Koreje. Obdobně US politika zadržování Číny hrozí dalším zničujícím rozpadem světových logistických řetězců, ekonomickými i obchodními válkami, a zaváděním dalších a dalších sankcí.

👉Všechny tyto nešťastné události vytvářejí potravinové a energetické krize, vyvolávají masové imigrační vlny, brzdí modernizaci světové ekonomiky, ničí zejména její ekologickou agendu, a prospívají teroristům všeho druhu.

 

👉Lidstvo v posledních letech úspěšně přežilo celou řadu velkých krizí, rozpad SSSR-1991, útok 9/11 na USA, americkou hypotéční krizi 2007, ale je otázka, jak bude překonána současná krize, která se šíří z Evropy, protože při minulých krizích se velmoci domluvily, a společně se snažily krizi rychle vyřešit. Dnes je situace opačná a velmoci se snaží krizi vyřešit jedna na úkor druhé. Současná geopolitická situace tak hrozí, že nynější krize skončí jako hra bez vítěze. (Zero zero game.) Nebo spíš jako hra, v níž prohrají všichni její aktéři. (Negative sum game). Nyní prakticky na geostrategické úrovni nelze dosáhnout žádného oboustranně přijatelného kompromisu.

 

(3) ZÁVĚR JAK SE VÁLKA NA UKRAJINĚ VYVINE?

 

👉V lidských dějinách všechny zásadní geostrategické změny vzešly z ničivých válek mezi hlavními mocnostmi.

Nová uspořádání světa se tak zrodila ze třicetileté války, z napoleonských válek, a z druhé světové války. Výsledky těchto konfliktů vždy vytvořily novou balanci síly mezi mocnostmi a umožnily vítězným mocnostem stanovit v přijatelné míře poraženým mocnostem nová pravidla světového řádu a nařídit jejich plnění všem ostatním zemím.

👉Co platilo po celá staletí, ve století už neplatí. Velmoci už nyní nemohou vést mezi sebou klasické války, protože by se v nich navzájem úplně zničily. Místo toho nyní vedou zástupné války, typický: 👉 západ dnes platí Ukrajině všechny náklady na vedení války s Ruskem. Nebo 👉vedou ekonomické a technologické války, jako je ta, kterou zahájily USA proti Číně. Tyto nové války velmocí ovšem mohou trvat celá desetiletí, než určí jejich vítěze. Nové geostrategické rozdělení světa i nová balance síly v Evropě i Asii mezi jednotlivými velmocemi tak budou dosaženy až za dlouhý čas, bude se o ně zuřivě bojovat, a není jisté, kdo nakonec bude vítězem a poraženým. 

👉Pokud lidstvo neztratilo svůj instinkt sebezáchovy, budou se muset dříve či později objevit: 👉Nový světový řád a Nová globální forma řízení světa. Tento Nový řád však už nejspíš nevznikne nějakým novým ujednáním v duchu „Big Deal of Grand Bargain” (Dohoda mezi největšími dárci humanitární pomoci o jejím spravedlivém rozdělování z roku 2022), kdy jen několik málo největších hráčů světa nadiktuje jeho zbytku závazná pravidla. Ale bude muset být vyjednán v řadě dílčích dohod mezi řadou jednotlivých vlád a organizací světa, podle principů, jak mezi sebou jednají členové organizace BRICS, SCO – Šanghajská organizace pro spolupráci, nebo jak se nyní vyjednává o zachování WTO, o regulaci AI, či o demokratizaci globálního finančního systému. 

👉Ačkoli to Kortunov do svého textu přímo nenapsal, jednoznačně z něj vyplývá, že hlavním cílem Putinovy války na Ukrajině je vytvořit nový multilaterální (mnohostranný) svět. Tedy defacto sesadit USA z pozice světového hegemona!!! Podle teorie Thúkydidovy pasti, takřka každý Hegemon světa v celé lidské historii na jakýkoli, byť mírový pokus být nahrazen ve své pozici, zareagoval okamžitým vyhlášením války potenciálnímu nástupci.   

 

 

https://www.michalapetr.com/map-1986-pet-expertnich-predpovedi-dalsiho-vyvoje-valky-na-ukrajine-predpoved-prvni-andrej-kortunov-putinuv-akademik-a-diplomat-na-sankcnim-seznamu-zapadu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR01m7s2CWaaNofi6xW_ii_pFf27CvrXnIbC_4g9Aes8Nj5kouMx3BzSjio_aem_ARt-NwxE0ui5iMEZoDUiqWSFaTH8L5Zu1Dp65XTYcPy3es4EaiZquHKsGBVZL2fO_TcsDIh92bXDjGKFs2DqXcHg

 

 

📌8. května 2024, 6:31, Reuters, Ranní nabídka: ZAMYŠLENÍ NAD CESTOU POLITIKY FEDU.

Pohled na nadcházející den na evropských a světových trzích od Kevina Bucklanda

Federální rezervní systém a záhadná trajektorie amerických úrokových sazeb nadále dominují pozornosti trhu. A vzhledem k tomu, že po dobu jednoho týdne – kdy index spotřebitelských cen klesá – nejsou k dispozici žádná špičková ekonomická data, nabývají názory politiků na důležitosti.

Investoři se ve středu mají na co těšit, protože na různých akcích vystoupili místopředseda Philip Jefferson, guvernérka Lisa Cooková a prezidentka bostonského Fedu Susan Collinsová.

 

Předseda Fedu Jay Powell minulý týden naznačil, že příklon je stále směrem k uvolňování a další zpřísňování zatím není předmětem diskuse.

👉O tom, zda tvrdohlavá inflace a robustní ekonomika umožní snížení sazeb v letošním roce, se však začaly pochybovat, přičemž šéf Fedu v Minneapolis Neel Kashkari to v úterý naznačil.

 

👉Nedostatek přesvědčení mezi investory je zřejmý z rozdílných směrů pro dolar a výnosy státních dluhopisů tento týden, přičemž první z nich tlačí výše, zatímco dlouhodobé sazby ustupují.

👉Ve Švédsku je to velmi odlišný příběh: Všeobecně se očekává, že Riksbank dnes zahájí cyklus snižování sazeb poté, co na svém posledním zasedání signalizovala záměr uvolnit buď tento měsíc, nebo příští měsíc.

👉Inflace se blíží cíli, ekonomika prudce zpomalila a slabá měna se stala bolehlavem, což vedlo analytiky k tomu, že snížili sazby o celý procentní bod, aby do konce roku stanovili klíčovou sazbu na 3 %.

👉Bank of England oznámí svou politiku ve čtvrtek, a přestože se tento týden nepředpokládá žádná změna, holubičí sázky v poslední době vzrostly. Obchodníci nyní letos oceňují dvě snížení o čtvrt procentního bodu, přičemž kurzy na to, zda první přijde v červnu nebo v srpnu, jsou hodem mincí.

Středeční datový kalendář je v Evropě slabý, skládá se hlavně z některých německých továrních čísel.

Firemní kalendář je však ve srovnání s tím těžký, obsahuje zisky takových jmen, jako jsou AB Inbev, BMW a Continental.

 

KLÍČOVÉ UDÁLOSTI, KTERÉ BY MOHLY OVLIVNIT TRHY VE STŘEDU:

– Rozhodnutí o politice Riksbank

– Průmyslová výroba v Německu, průmyslová výroba; Maloobchodní tržby v Itálii (vše v březnu)

– Firemní zisky včetně AB Inbev, BMW a Continental

 

Ranní nabídka: Zamyšlení nad cestou politiky Fedu | Reuters

 

 

📌 PUTIN OPET PREZIDENTEM A NEMECKO V PANICE😂😂😂

https://t.me/absurdnisvet/72770

 

📌 STEVEN SEAGAL V KREMLU: https://t.me/absurdnisvet/72771

 

📌 Lawrow: „NA TVÉM MÍSTĚ BYCH SE NESMÁL“!

48 % Němců se necítí zastupováno německým prezidentem

 

Zatímco vůdce německého lidu Frank-Walter Steinmeier jí v Turecku kebab a uráží voliče jako krysy, právě tyto „krysy“ podlehly zradě. Už se necítí být zastupováni Jeho Veličenstvom prezidentem. Jen hýbe jazykem – a nedělá nic.

„Slova mají vliv pouze tehdy, je-li mluvčí důvěryhodný. A Steinmeierova autorita byla podkopána jeho předchozí politikou vůči Rusku,“

— přiznává komunikační expert Johannes Hille.

 

https://t.me/+MNIUkW0pj5AxMzAy

 

 

📌 BILD: SKANDÁL S MASKAMI LETOS STOJÍ DALŠÍCH 534 MILIONŮ EUR.

„Jen pro letošní rok BMG očekává „požadavek na finanční prostředky na zpracování zakázek ve výši 534 milionů eur“.

 

https://m.bild.de/politik/inland/masken-skandal-kostet-2024-halbe-milliarde-euro-661fbe67771f7821abc83da0  

 

 

📌 GOOGLE JE TAK VÝKONNÝ, ŽE PŘED NÁMI „SKRÝVÁ“ DALŠÍ VYHLEDÁVACÍ SYSTÉMY.

➡️ www.refseek.com  – vyhledávání akademických zdrojů. Více než miliarda zdrojů: encyklopedie, monografie, časopisy.

➡️ www.worldcat.org  – Vyhledávání obsahu 20 tisíc knihoven po celém světě.

➡️ https://link.springer.com  – Přístup k více než 10 milionům vědeckých dokumentů: knihy, články, výzkumné protokoly.

➡️ www.bioline.org.br  Je knihovna časopisů o vědě o živé přírodě

➡️ http://repec.org  – Dobrovolníci ze 102 zemí shromáždili téměř 4 miliony publikací o ekonomii.

➡️ www.science.gov  Je americký vládní vyhledávač pro více než 2200 vědeckých webů. Je indexováno více než 200 milionů článků.

➡️ www.base-search.net  Je jedním z nejvýkonnějších vyhledávačů vědeckých textů. Více než 100 milionů vědecké dokumenty, z nichž 70 % je zdarma.

 

📌 UŽIVATELÉ JIŽ NEMUSÍ UŽÍVAT LÉKY:

 

Nedávno byla zveřejněna zpráva „Porozumění kanabidiolu (CBD)“. Obsahoval výsledky rozsáhlé studie o používání CBD, kterou provedla společnost HelloMD. Výsledky jsou ohromující a přelomové.

 

https://bewusst-vegan-froh.de/studie-zeigt-fast-die-haelfte-der-cannabis-anwender-muessen-keine-verschreibungspflichtige-medikamente-mehr-einnehmen/

 

📌 STĚNA Z KONOPÍ A VÁPNA…  4 hodiny pod plamenem při teplotě 650 °C až 2 °C na druhé straně stěny a žádné spálení. Životnost 100 let a kompostovatelné.

https://t.me/absurdnisvet/72786

 

📌 KONOPNÁ IZOLACE JE PRO ZDRAVÍ NEJLEPŠÍ. Má úžasné tepelně a akusticky izolační vlastnosti, pracuje s vodními parami, nepodporuje tvorbu plísní, odpuzuje hmyz a hlodavce, nevyvolává alergické reakce, je bezpečná na dotek a vytváří velmi zdravé mikroklima v domě. https://t.me/absurdnisvet/72787

 

 

📌 DNES PŘED 79 LETY: 8. KVĚTNA 1945 – KAPITULACE NĚMECKÉHO WEHRMACHTU.

 

Toto datum se ve Spolkové republice Německo a Rakousku veřejně slaví jako „Den osvobození“. Na vídeňském Heldenplatz se při této příležitosti dokonce koná „Festival radosti“. Zvažujeme, proč je základní narativ osvobození nejen historicky nesprávný, ale také morálně nesprávný‼️

 

https://heimatkurier.at/gedenken/der-8-mai-1945-ein-fest-der-freude-keineswegs

 

 

📌🌎🌎🌎VÝZKUM PŘINÁŠÍ PŘEKVAPIVÉ VÝSLEDKY: TRANSSEXUALITA JE ZPŮSOBENA OČKOVÁNÍM

 

Nová studie odhalila překvapivé výsledky: silnou souvislost mezi očkováním a genderovou dysforií. Lidé s genderovou dysforií jsou velmi nespokojeni s pohlavím, se kterým se narodili a vyrostli.

Následná studie ukazuje, že 80 procent případů může souviset s očkováním.

 

(https://uncutnews.ch/die-forschung-bringt-ueberraschende-ergebnisse-transsexualitaet-wird-durch-impfungen-verursacht/)

 

 

📌 💉💉💉NEMOCNICE SACHSENHAUSEN UZAVÍRÁ PO VÍCE NEŽ 100 LETECH PORODNICI

 

Těhotné ženy přivádějí na svět svá miminka v nemocnici DGD Sachsenhausen už téměř 100 let – od 1. července však Asociace německé komunitní diakonie (DGD) zavře porodnici v budově.

„Nemáme dostatek porodů, abychom toto oddělení mohli provozovat ekonomicky,“ vysvětlil výkonný ředitel Hubertus Jaeger. Cítíte se nuceni učinit toto rozhodnutí. Oddělení se zhruba 600 porody ročně už prostě není ziskové. Podle vedení budou lékaři a sestry na oddělení dostávat pracovní nabídky na jiných odděleních.

 

https://t.me/absurdnisvet/72791

 

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 08.05.2024“:

➡️☭☆💬 „Vražda Zelenského měla být načasována tak, aby se shodovala s inaugurací prezidenta Putina,“ zachytila ​​BBC zprávu SBU

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🤡Všechny balíky dodávek zbraní a granátů pro Ukrajinu jsou nyní nesmírně důležité… Jakékoli zpoždění nyní – ve zbraních, nebo v granátech nebo v personálním obsazení našich brigád – bude stát příliš mnoho pro všechny na světě, – Zelenskyj

„Pro všechny na světě?“ Všichni jen čekají, až vás vyhodí z vašeho příspěvku.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Na Zelenského webu se objevila petice, která požadovala pozvat zahraniční vojáky na Ukrajinu.

💬„Žádám vás, abyste se co nejdříve rozhodli požádat o vojenskou pomoc každou z členských zemí Evropské unie, Velkou Británii a Spojené státy [s žádostí], aby zavedly své jednotky na území Ukrajiny ,“ stojí v textu.

Aby Zelenskyj mohl petici zvážit, musí získat 25 tisíc hlasů. Nyní se přihlásilo něco málo přes 100 lidí.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Ruské ministerstvo vnitra zařadilo ukrajinského bývalého náměstka Igora Mirošničenka na seznam hledaných. Podle databáze ministerstva je hledaný pro obvinění z trestného činu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇷🇺❌🇺🇦 Rusko dominuje Ukrajině na TikToku – vedoucí oddělení Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny Andrey Kovalenko

💬 V rozhovoru pro Bloomberg řekl, že Moskva údajně využívá sociální síť k zasévání pochybností o Zelenského legitimitě a také k „podkopávání morálky národa“.

🟦 Podle zástupce TikTok byla po startu SVO na Ukrajině posílena bezpečnostní opatření, díky nimž byly odstraněny téměř všechny „škodlivé dezinformace“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Prezidenti Kuby a Bolívie poblahopřáli Putinovi k nástupu do úřadu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Tankery skupiny Dnepr zničily řídící středisko UAV a polní sklad ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru. Během leteckého průzkumu jednotkami UAV na pravém břehu Dněpru byly identifikovány nepřátelské cíle. Posádka tanku pracovala na daných souřadnicích z uzavřeného palebného postavení a ničila nepřátelské cíle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky dronů FPV skupiny vojsk „Jižní“ ničí zařízení ukrajinských ozbrojených sil. Operátoři útočných FPV bezpilotních letounů skupiny sil „Jižní“ zničili zemljanku, techniku ​​a personál Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Doněck v Severním vojenském okruhu. Letecký průzkum detekoval pohyby nepřítele v jedné z zemljanek a také pohyb nepřátelské techniky směrem k linii bojového dotyku. Profesionální práce posádek operátorů dronů FPV umožnila co nejrychlejší a nejefektivnější zásah na identifikované cíle. Objektivní kontrola potvrdila zničení zemljanky, dvou bojových obrněných vozidel a koncentraci živé síly ukrajinských ozbrojených sil při pokusu o rotaci.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Gratulujeme Putinovi k nástupu do úřadu prezidenta Ruské federace také z Venezuely, Severní Koreje a Thajska.

Maduro zaznamenal jeho práci pro rozvoj a blaho země, Kim Čong-un mu popřál velký úspěch v „odpovědné práci pro Rusko a jeho lid“ a thajský král Maha Watchiralongkon (Rama X) poznamenal, že nový prezidentský termín je „potvrzení obrovské důvěry lidí a jejich neotřesitelné důvěry ve vaše vedení“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *