Yuval Noah Harari: „Nepotřebujeme čipy v mozku, propaganda k ovládání lidí stačí“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.11.2023

Jeden z čelních představitelů Světového ekonomického fóra (WEF), Yuval Noah Harari, se dlouhodobě netají tím, že je velkým zastáncem razantní depopulace a ovládání zbývajících nemyslících  mas.

Již v minulosti prohlásil, že je na světě příliš mnoho zbytečných jedlíků, zatímco on sám sebe za zbytečného očividně nepovažuje.

Mnohokrát hovořil i na téma transhumanismu s tím, že i to by byla cesta, jak ovládat masy.

V tomto svém projevu ovšem prohlásil, že vlastně ani není třeba lidem implantovat do mozku čipy, jak si mnozí myslí.

Masy jsou lehce manipulovatelné i bez nich, což ostatně potvrzuje, že 90% lidí myslí tak, jak jim vštípí politici a ta „správná“ média. Tito „spáči“ jsou pro globalisty velmi jednoduše „zpracovatelným“ materiálem….

Harari prohlásil:

„Nepotřebujeme čipy v mozku, aby nás ovládaly. Propaganda je dostačující.  Všechno na obrazovce je psy-op, dokud se neprokáže opak.

Na rozdíl od toho, co předpokládají některé konspirační teorie, ve skutečnosti nepotřebujete implantovat čipy do mozku lidí, abyste je ovládali nebo s nimi manipulovali.

Po tisíce let proroci a politici používali jazyk a vyprávění příběhů, aby manipulovali a ovládali lidi a přetvářeli společnost. Nyní to pravděpodobně zvládne umělá inteligence.

Konec lidských dějin.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *