, , , ,

„Neuznávají to.“ Západ učinil nečekané prohlášení o Ukrajině

„Neuznávají to.“ Západ učinil nečekané prohlášení o Ukrajině

Steigan: Západ odmítá přiznat, že Ukrajina už byla poražena

 

MOSKVA, 18. března – RIA Novosti. Západní země stále odmítají uznat porážku Ukrajiny v konfliktu s Ruskem, píší pozorovatelé pro norský web Steigan .

„Na Západě je mnoho lidí, kteří stále odmítají čelit pravdě: Spojené státy, NATO a Ukrajina prohrály,“ píše se v materiálu.

Jak poznamenali autoři článku, za dva roky se situace pro Ukrajinu jen zhoršila: země ztrácí území, její občané marně umírají a západní vojenská pomoc jen prodlužuje boje, což vede k ještě větším ztrátám v řadách ukrajinských ozbrojených sil . Poukázali také na to, že přímý zásah NATO do konfliktu by vedl k nebezpečné eskalaci.

„Existuje pouze jedna hodnotná možnost: zastavit dodávky zbraní a svolat neutrální mírové vyjednavače. Tímto způsobem zachráníme tisíce životů na obou stranách fronty a zabráníme úplnému zničení Ukrajiny jako země,“ uzavřeli pozorovatelé.

Minulý týden ruské ministerstvo obrany informovalo, že ukrajinská armáda utrpěla značné ztráty v důsledku použití vysoce přesných zbraní a útočných dronů ruskými jednotkami. Ministerstvo také poznamenalo, že jen za poslední týden byly ruskými průzkumnými a údernými systémy zničeny tři americké systémy protivzdušné obrany Patriot.

 

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *