Elity objevily způsob, jak přesvědčit bělochy, aby se ze společnosti postupně vylidňovali – a funguje to…

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

31.8.2023

V populační otázce se nedávno roztočil míč díky Elonu Muskovi, který komentoval silný příspěvek o krizi. V příspěvku je uvedeno toto  :

(Článek znovu publikován z Revolver.news )

Populační kolaps je největší hrozbou pro civilizaci.

• Japonsko zaznamenalo největší celkový pokles populace od roku 1968.

• Populace USA stagnuje, protože porodnost stagnuje.

• Porodnost v Číně dosáhla rekordního minima.

• Porodnost v Singapuru klesá na rekordní minimum.

• Britská porodnost dosáhla 20letého minima.

• Porodnost v Itálii klesá na historické minimum.

• Jižní Korea opět překonala rekord v nejnižší porodnosti na světě.

Tento příspěvek podnítil vlnu zasvěcených odpovědí, jako je ta, která zdůrazňuje, jak elity ve skutečnosti využívají nízkou porodnost k ospravedlnění, ba dokonce k prosazení masové imigrace. Podařilo se jim přesvědčit bílé lidi, aby se v podstatě postupně vzdali – a funguje to.

Ohromující, že?

Tento komentář vyvolal další ostrou analýzu, která se ponořila do toho, jak elity lstivě využívají nízkou porodnost. Denně propagují tyto sazby jako způsob, jak „bojovat se změnou klimatu“ a prosazovat svůj příběh „holčičí šéfky“. Koneckonců, příběh vypráví, že mladé ženy netouží po pohádkovém konci s okouzlujícím princem a rozkošnými dětmi; usilují o role středního managementu v průměrných marketingových firmách – to nám řekla „Sněhurka“.

Aristofanés:

Přesně, je to takový kruhový argument.

-Vypráví dvěma po sobě jdoucím generacím, že mít děti zničí planetu a okouzluje život „bez dětí“

„Potřebujeme více imigrantů, protože nikdo nemá děti“

„Potřebujeme imigranty, protože budou dělat práci, kterou Američané dělat nebudou“

Co skutečně znamenají..

-Cizincům chybí generační bohatství, a tak se stávají čerstvými dluhovými otroky, protože budou potřebovat věci jako domy a auta a vzdělání na úvěr, stejně jako spotřebitelský dluh, jako jsou kreditní karty.

-Cizinci jsou odpojeni od kultury, do které nově přicházejí, a proto je snazší je naučit nenávidět kulturu, kterou chtějí elity rozložit a nahradit (zde dobrý indikátor Shermanových memů)

-Cizinci pocházejí z homogenních míst, a proto se mnohem snadněji chovají kmenově, což jim usnadňuje vyjednávání jako s blokem (viz Somálci z Minnesoty)

-Cizinci jsou ochotni mít nižší životní úroveň než Američané, což znamená, že i mzdy za movitý majetek při podřadné práci jsou vylepšením od místa, odkud přišli. (A sbory mají ultimátní páku zejména proti ilegálním, stačí se podívat na drůbežářské pracovníky Koch Industries, které na ně volají ICE, když se naštvou… jejich vlastními zaměstnavateli..)

-Cizinci pocházejí ze společností s nízkou důvěrou, a proto nemají žádné zásady, které by jim bránily ve velmi transakčních vztazích souvisejících s mocí. Není to tak, že by to byly peníze z jejich daní.

-Aspekt levné pracovní síly *vyžaduje*, aby do země neustále proudila nová generace imigrantů z nižší třídy, protože děti Američanů 1. a 2. generace nechtějí sbírat ovoce a sekat trávníky, chtějí studovat vysokou školu.

I když existují výjimky z těchto zobecnění, výjimky nevyvracejí obecné pravidlo, že všechny tyto věci jsou pravdivé.

V konečném důsledku jde o vytvoření kyje cizinců bez kořenů, jimiž útočí na nativistické a populistické nálady. Koho lze podplatit, aby zmocnil zlomyslnou kulturní menšinu, která chce rozložit to, co máme my, a ostatní elity se dívají na druhou stranu, protože nejvíce těží z levné pracovní síly.

Pokud budete obhajovat tlačení místních, aby místo toho měli více dětí, jako Shinzo Abe nebo Viktor Orban, okamžitě se zapojí do falešné kognitivní disonance. „Ale děti zabíjejí planetu a ty jsi rasista a oni jsou žadatelé o azyl a dělají práci, kterou Američané dělat nebudou.“

Typ hloupých a/nebo nepoctivých lidí, kteří jedním dechem říkají, že musíme být schopni platit nelegálním mimozemšťanům méně než minimální mzdu za trhání ovoce, jinak to bude pro americké spotřebitele příliš drahé, ale myslí si, že Starbucks Baristas vydělává méně než 70 000 ročně z nich dělá oběti predátorského kapitalismu a musí růst minimální mzda.

Nejděsivější na tom je, jak snadné bylo manipulovat s masami. Společnost přesvědčila ženy, že mít děti je břemeno do té míry, že některé dokonce „slaví“ své potraty, jako by to byl úspěch, když si vzali lidský život. Mezitím reklamy na kontrolu porodnosti prosazují vyprávění o „holčičí šéfce“ okouzlující sexy na jednu noc prostřednictvím chytlavých znělek a tanečních čísel.

Muži jsou stále ženštější než ženy, což podkopává jejich společenskou dominanci a narušuje přirozenou rovnováhu, která drží věci pod kontrolou. Jak se běloši vzdalují od víry, rodiny a tradice, je pro globalisty snazší je z vyprávění úplně vypsat. Ironie? Toto sebevymazání se děje s vlastním souhlasem bílých lidí a mnozí si ani neuvědomují, co se děje.

Přečtěte si více na:  Revolver.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *