, , , ,

Nejnovější úniky e-mailů ukazují, že velké technologické společnosti a Biden se spolčily na vyprávění o COVID, včetně CDC a Twitteru (nyní X).

Nejnovější úniky e-mailů ukazují, že velké technologické společnosti a Biden se spolčily na vyprávění o COVID, včetně CDC a Twitteru (nyní X).

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

31.07.2024

 Ethan Huff 

Konzervativní nezisková organizace America Legal First (AFL) tento týden zveřejnila nové dokumenty , které ukazují, že americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) spolupracovalo s Twitterem (nyní X), Joe Bidenem a řadou dalších velkých technologických subjektů, aby ovládly online příběh. o „pandemii koronaviru COVID-19“ ve Wu-chanu.

Dokumenty získané v rámci probíhajících soudních sporů zdůrazňují sdělení z května 2021 týkající se plánů Bidenova režimu domluvit se s Big Tech o nastavení tónu a „řízení“ konverzace na internetu o COVID, a konkrétně o „vakcínách“, které vznikly díky operaci Warp. Rychlost.

Facebook mluvil tam a zpět s mluvčí CDC Carol Crawford, která se právě „náhodou“ zapojila také do portálu podpory partnerů Twitteru. Facebook i Twitter se v té době domlouvaly s Bílým domem, aby cenzurovaly online konverzaci o COVID a COVID „vakcínách“.

Portál podpory partnerů, který je popisován jako „tajná supervelmoc“ Twitteru, umožňoval lidem přidruženým k vládě, jako je Crawford, podílet se na označování „dezinformací“ pro účely cenzury.

(Související: Podle

Biden a CDC lhali a zemřelo více lidí

Dotyčný e-mailový řetězec vedl Crawford a někdo jménem Genelle Adrien, který pracoval v týmu pro politiku a vládu na Facebooku. AFL v řetězci zjistila, že CDC schválilo oficiální „často kladené dotazy k informačnímu centru COVID-19“ od Facebooku, pravděpodobně proto, že je napsalo CDC.

„Náš specialista na obsah [sic] nedávno provedl úpravy dvou otázek CDC pro naše nové moduly FAQ, které se objevují v Informačním centru COVID-19,“ napsal Adrien Crawfordovi v jednom z e-mailů ze 4. května 2021.

„Jsou to poměrně drobné úpravy toho, co jste již poskytli, ale pokud máte další úpravy, můžete nám prosím dát vědět prostřednictvím COB, je-li to možné?“

Adrien pokračoval ve stejném e-mailu, aby informoval Crawforda, že oficiální datum spuštění Facebooku pro portál FAQ Informačního centra COVID-19 bylo 17. května 2021, jen pár týdnů po této komunikaci.

Adrien vyjádřila obavy, že by se někteří uživatelé Facebooku mohli pokusit varovat ostatní před vedlejšími účinky popichování COVID, a proto chtěla, aby Crawford a CDC vytvořily sekci FAQ na Facebooku, která „odhalí“ tyto „dezinformace“.

Facebook nejprve svým uživatelům říkal pravdu o tom, jak mohou popichování COVID způsobit určité vedlejší účinky. Poté se seznam možných vedlejších účinků změnil tak, aby se jako jedna z možností vyloučila „bolest kloubů“ a nahradila se „nevolností“.

Softballový přístup Facebooku k odhalování pouze drobných vedlejších účinků popichování COVID byl zjevně příliš mnoho pro CDC, které vykuchalo FAQ o cokoli, co by mohlo způsobit, že se bodnutí jeví jako nebezpečné.

„Navrhoval bych smazat vše po seznamu vedlejších účinků,“ odpověděl Crawford v e-mailu Adrienovi o změnách, které CDC chtělo provést.

„U tohoto spodního textu je první věta duplikátem seznamu s odrážkami (horečka / zimnice). Pokud vím, nemáme žádný jasný jazyk, který by podpořil druhou a třetí větu.“

Jinými slovy, CDC provedlo korektury a úpravy všech informací o COVID na Facebooku, aby zajistilo, že budou v souladu s oficiálním vyprávěním CDC o „bezpečném a účinném“ pro všechny injekce COVID.

Jak se to všechno dělo, Bidenův režim nadále nutil Američany, aby byli znovu a znovu bodáni, včetně nejnovějších „posilovačů“. Biden osobně začal šířit strach, že neočkovaní lidé „brzy zaplaví nemocnice“ „zimou (2021/22) těžkých nemocí a smrti“, pokud více Američanů nebude souhlasit s tím, že se nechají bodnout.

„Zdá se, že CDC připustilo, že v květnu 2021, měsíce poté, co již byla vakcína uvedena na trh, nemohla potvrdit, že vakcína byla bezpečnější než nakazit se samotným COVID-19 a vytvořit si přirozenou imunitu,“ říká AFL.

„Nicméně CDC nadále tlačilo na americký lid, aby si vakcínu vzal.“

Ukradnou mocnosti (TPTB) další volby pro svého preferovaného kandidáta? Více se dozvíte na Rigged.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

ReclaimTheNet.org

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-07-31-email-leaks-big-tech-biden-collusion-covid-cdc.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *