Nejméně 90 % zpracovaných potravin (i bio) obsahuje řepkový olej, který otupuje mysl a způsobuje obezitu.

10.7.2023

(S.D. Wells, Natural News) Řepkový olej je celosvětově třetím nejoblíbenějším jedlým rostlinným olejem, hned po sójovém a palmovém, a to díky své nízké ceně a skutečnosti, že se dobře hodí ke konzervaci potravin.
Důvodem, proč je tak dobrým konzervačním prostředkem, je to, že ho kromě hloupých (uniformovaných) lidí nejí žádný jiný živočich. Brouci řepkový olej nežerou. Zvířata ho vyloženě nesnášejí.
Většina řepkového oleje na světě pochází z jednoho ze dvou druhů řepky – buď z Brassica rapa, nebo Brassica napus.
Ve skutečnosti je řepkový olej schválen americkou Agenturou pro ochranu životního prostředí (EPA) jako insekticid k hubení hmyzích škůdců. Zabíjí mouchy, brouky a jejich larvy, housenky, můry, roztoče a dlouhodobě i člověka.
Velcí výrobci potravin s oblibou přidávají řepkový olej do potravin, aby prodloužili jejich trvanlivost, zejména do předpřipravených salátů a dalších „potravin“, které by se bez něj zkazily mnohem rychleji.
Četné studie však nyní ukazují, že dlouhodobé podávání stravy obohacené řepkovým olejem vede k „významným poruchám paměti a synaptické patologii“, což znamená ztrátu paměti a tvorbu neurofibrilárních spletí, které jsou hlavní příčinou Alzheimerovy choroby, nejčastější formy demence.
Ano, podle nové studie z Lewis Katz School of Medicine na Temple University, která byla zveřejněna v časopise Scientific Reports, se u zvířat, která konzumují řepkový olej, nakonec objevuje výrazně vyšší množství amyloidních plaků, které ničí spojení mezi neurony v mozku.
Výsledkem je zhoršená funkce mozku, chronický zánět, mozková mlha, deprese, hormonální poruchy a ztráta energie. To nás následně přivádí k problému masivního nárůstu hmotnosti.
Jakékoli potraviny zpracované nebo smíchané s řepkovým olejem mají delší trvanlivost a také přispívají ke zkracování délky lidského života.
Projděte se po obchodě s biopotravinami a možná si budete myslet, že většina potravin, které se tam prodávají, je pro vás „dobrá“. Bez přečtení seznamu složek si však s největší pravděpodobností vyberete výrobky plné řepky, a to i ve značkových produktech.
Většina předem připravených salátů, které jsou smíchány s dresinkem, obsahuje řepkový olej, který zahleňuje mysl a vyvolává obezitu.
Sbohem vysoký krevní tlak
Dvakrát si rozmyslete (a dobře zkontrolujte složení), než si koupíte bramborový salát, zelný salát, kuřecí salát, smažené potraviny, salátové zálivky, majonézu, mražená jídla, pečivo a téměř všechny chipsy a krekry.
Více než 90 procent nebo více veškerého řepkového oleje je geneticky upraveno tak, aby obsahovalo pesticidy (které chrání rostlinu před škůdci).
Řepkový olej se v těle hromadí jako lepidlo a způsobuje masivní a rychlé přibývání na váze.
Nechte trochu řepkového oleje několik týdnů v misce a sledujte, co se stane. Žádný hmyz se k němu ani nepřiblíží. Ani žádná jiná zvířata.
Olej časem zhoustne. Ztuhne jako lepidlo. Totéž se děje ve vašem těle a mozku. Říká se tomu plak. Vede k přibývání na váze, ztrátě paměti a rakovině. Řepkový olej se dostal do potravinářského průmyslu jako první volba, pokud jde o použití oleje.
Konzumace řepkového oleje zvyšuje riziko infarktu a mrtvice, protože přispívá k vysokému krevnímu tlaku v důsledku srážení krve a zvýšené křehkosti membrán erytrocytů (druh červených krvinek), což vede ke kardiovaskulárním příhodám.
Pokud tak ještě nečiníte, kontrolujte složení každého výrobku, který zvažujete koupit v obchodě s potravinami, ať už je ekologický, nebo ne. Pokud obsahuje řepkový olej, vraťte jej zpět do regálu. Prostě to za to nestojí.
Závěr
Nechcete být obézní a hloupí? Nechcete zažívat chronickou letargii a ztrátu paměti? Pak nejezte řepkový olej. Rozhodně není „zdravý pro srdce“, jak je často prezentován v reklamách nebo na obalech.
Nelze ho ani označit za potravinu. Vyhýbejte se mu jako moru!
Chcete-li se dozvědět více o toxických potravinách a plánovaném nedostatku potravin, navštivte stránky FoodSupply.news.
Přírodní léčba osteoartróz

Autor: S. D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: M. H. M: Zdroj: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *