, ,

Nejčastější příčinou úmrtí v západních zemích jsou dnes farmaceutické léky

Nejčastější příčinou úmrtí v západních zemích jsou dnes farmaceutické léky

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

27/04/2024

(Ethan Huff, Natural News ) Od politiků často posloucháme, že věci jako syrové mléko, zbraně, neočkování a TikTok je třeba zakázat, abychom zachránili nás lidi před škodami. Proč pak ale ti samí lidé podporují farmaceutické firmy, které jsou skutečným hlavním zabijákem lidí na Západě?

Léky na předpis jsou dnes hlavní příčinou úmrtí v USA a dalších západních zemích a dokonce převyšují i ​​srdeční choroby a rakovinu. V rámci této kategorie zaujaly psychiatrické léky třetí místo.

 

Farmaceutické látky mají být „léky“, nebo nám to alespoň takto říkají, ale přesto jsou nadále na vrcholu žebříčků jako nejúčinnější zabijáci v západní společnosti. Proč to tolerujeme?

Peter C. Gotzsche, vědec píšící pro Brownstonův institut, se podíval na soubor výzkumů provedených v této oblasti. Jeho zjištění poukazují na vážné problémy s legálním farmaceutickým průmyslem regulovaným americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a obdobnými úřady v jiných zemích.

Věřte tomu nebo ne, ale legálně schválené a lékaři předepsané léky jsou jedním z nejúčinnějších usmrcovatelů lidí. To znamená, že lékaři jsou technicky hlavní příčinou úmrtí na Západě, což je činí nebezpečnějšími než zločinci.

Mějte také na paměti, že studie, na které se Gotzsche podíval, jsou všechny zastaralé. O tomto tématu prostě není tolik aktuálních informací, pravděpodobně proto, že by to odhalilo vražednou povahu farmaceutického průmyslu.

(Související: Věděli jste, že farmaceutický průmysl přejmenovává značky neúspěšných farmaceutických produktů, aby pokračoval v generování nových zisků?)

Úmrtí z „přirozených příčin“ jsou ve skutečnosti obvykle způsobena léčivy

Další zajímavá maličkost, kterou z dat vydoloval Gotzsche, zahrnuje nemocniční záznamy a zprávy patologů, které jsou často manipulovány, aby zakryly pandemii úmrtí na léky.

Většinu úmrtí uváděných jako „přirozené“ nebo „z neznámých příčin“ lze ve skutečnosti vysledovat zpět k otravám farmaceutickými přípravky a zejména léky, které se předepisují pro psychiatrickou léčbu.

„I když náhle zemřou mladí pacienti se schizofrenií, říká se tomu přirozená smrt,“ píše Gotzsche.

„Ale u mladých to není přirozené. Je dobře známo, že neuroleptika (psychiatrické léky) mohou způsobit smrtelné srdeční arytmie.“

Mnoho lidí umírá v důsledku užívání léků, aniž by to vzbudilo podezření, že by se mohlo jednat o nežádoucí účinek léku. Léky na depresi zabíjejí mnoho lidí, zejména mezi staršími lidmi, protože mohou způsobit ortostatickou hypotenzi, sedaci, zmatenost a závratě.

Tyto léky zdvojnásobují riziko pádů a zlomenin kyčle v závislosti na dávce. Do jednoho roku po zlomenině kyčle asi pětina pacientů zemře. Jelikož starší lidé obecně často padají, nelze dokázat, že tato úmrtí způsobila právě léky.

Další častou příčinou úmrtí v Americe jsou nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID) jako například paracetamol, diklofenak či ibuprofen , které se volně prodávají v lékárnách a obchodech s potravinami po celé zemi.

„Zabily statisíce lidí, zejména v důsledku infarktů a krvácivých žaludečních vředů. Tato úmrtí ale pravděpodobně nebudou připsána na vrub nežádoucích účinků léků, protože stejná úmrtí se vyskytují iu pacientů, kteří léky neužívají,“ dodává Gotzsche.

Metaanalýza z roku 1998 z USA odhaduje, že nejméně 106 000 pacientů umírá každý rok v amerických nemocnicích v důsledku nežádoucích účinků NSAID a jiných léků. Můžeme si jen představit, o kolik výše je toto číslo dnes, kdy je na trhu mnohem více druhů léků.

V roce 1998 bylo pro průměrného člověka vzácné, aby pravidelně užíval farmaceutické léky jakéhokoli druhu. Dnes je užívání farmaceutických léků tak běžné, že se očekává, že lidé narození po roce 2019 budou pravidelně užívat léky na předpis přibližně polovinu svého života.

Nejnovější zprávy o farmaceutických kartelech naleznete na stránce BadMedicine.news .

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:

https://volnyblog.news/na-ukrajine-bylo-zahajeno-rizeni-ohledne-nejmenovani-prezidentskych-voleb-radou/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *