RFK Jr. dává herbicidy v pitné vodě do souvislosti s genderovou dysforií

22.7.2023

Štítky: Kennedy jr., čistá voda, pitná voda, ekologie, endokrinní disruptory, životní prostředí, gay žáby, genderová dysforie, genderové problémy, herbicid, InfoWars, jordan peterson, jed, Robert F. Kennedy jr., toxické chemikálie, toxiny, transhumanismus, pravda, prostředek na hubení plevele, špatné zdraví, špatné znečištění
Demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. označil herbicid atrazin za chemickou látku zodpovědnou za zmatení pohlaví mezi mladými lidmi, čímž zopakoval tvrzení zakladatele InfoWars Alexe Jonese.
O toto zjištění se podělil v rozhovoru s kanadským klinickým psychologem doktorem Jordanem Petersonem. Podle zakladatele a generálního poradce organizace Children’s Health Defense by za zmatení pohlaví mládeže neměly být obviňovány klimatické změny nebo problémy s duševním zdravím. Skutečným viníkem jsou podle něj chemické látky v dodávkách vody.
„Mnoho problémů, které vidíme u dětí – a zejména u chlapců -, je pravděpodobně podceňováno; kolik z nich pochází z vystavení chemickým látkám, včetně mnoha sexuálních dysforií, které pozorujeme,“ řekl RFK Jr. v rozhovoru s Petersonem. „Dnes proplouvají polévkou toxických chemikálií a mnohé z nich jsou endokrinní disruptory.“
Naděje na prezidentský úřad uvedla, že herbicid atrazin, který se používá k selektivnímu potlačování jednoletých trav a širokolistých plevelů před jejich vzejitím, se hojně vyskytuje v zásobách pitné vody. (Související článek: „V souvislosti s tím, že se v roce 2015 v České republice objevilo více než 20 000 látek, které se používají v zemědělství, je třeba upozornit na to, že se jedná o tzv: RFK Jr. souhlasí s Alexem Jonesem: Chemikáliemi zamořená voda dělá z dětí homosexuály a transsexuály).
„Když dáte atrazin do nádrže plné žab, každou žábu chemicky vykastruje a násilně zženští. Deset procent žabích samců se změní v plně životaschopné samice schopné produkovat životaschopná vajíčka,“ prozradil. „Pokud to dělá žábám, existuje spousta dalších důkazů, že to dělá i lidem.“
Poznámky RFK Jr. odrážely poznámky Jonese, který tvrdil, že chemikálie tajně uvolňované vládou mění lidi na homosexuály. V roce 2015 vykřikoval, že se mu nelíbí, že vláda „dává do vody chemikálie, které mění žáby na gaye“. O dva roky později, v roce 2017, zakladatel InfoWars prohlásil, že „většina žab ve většině oblastí USA je nyní homosexuální“, protože byly po léta vystaveny těmto chemikáliím.
Podle článku Davida Biella z časopisu Scientific American z března 2010 se na farmách postřikuje přibližně 36 milionů kilogramů (kg)“ atrazinu k potlačení travních plevelů. Dodal, že přibližně 225 000 kilogramů atrazinu každoročně spláchne déšť, který se někdy dostane až 1000 kilometrů od zdrojových farem.
Biello rovněž citoval studii zveřejněnou v časopise Proceedings of the National Academy of Science (PNAS). Práce zjistila, že atrazin negativně ovlivňuje reprodukční schopnosti samců afrických drápkatých žab (Xenopus laevis) – což dokazuje pravdivost tvrzení Jonese a Kennedyho.
Biolog Tyrone Hayes z Kalifornské univerzity v Berkeley a jeho kolegové vystavili 40 afrických drápkatých žab působení 2,5 částic na miliardu (ppb) atrazinu ve vodním roztoku nepřetržitě po dobu tří let. Uvedená hladina je nižší než tři ppb povolené v pitné vodě Agenturou pro ochranu životního prostředí (EPA).
Podle autorů studie bylo 30 žab chemicky vykastrováno a staly se neschopnými reprodukce. Čtyři žáby se skutečně změnily v samice a šly tak daleko, že se pářily s jinými samci a produkovaly životaschopná vajíčka, přestože byly geneticky samci. Zatímco další čtyři z ošetřených žab zjevně odolaly účinkům atrazinu, zbytek „postrádal samčí reprodukční chování a měl redukované samčí znaky, silně snížené množství spermií a nízkou plodnost“.
„Tyto údaje jsou v souladu s účinky atrazinu pozorovanými u jiných tříd obratlovců. Tato zjištění jsou příkladem toho, jakou roli atrazin a další pesticidy narušující endokrinní systém pravděpodobně hrají v globálním úbytku obojživelníků,“ uzavírá Hayes a jeho kolegové.
Další příběhy o negativních účincích atrazinu najdete na webu Weedkiller.news.
Níže se podívejte na srovnání politických platforem RFK Jr. a prezidenta Joe Bidena, které provedl Alex Jones z InfoWars.

https://www.brighteon.com/1805d4d6-5c65-4192-bd3c-0494576d5694

Toto video pochází z kanálu InfoWars na webu Brighteon.com.

Další související příběhy:

Steve Bannon řekl televizi Brighteon, že by rád viděl, kdyby se Robert F. Kennedy Jr. mohl stát Trumpovým kandidátem na prezidenta.

Robert F. Kennedy Jr. rozjíždí kampaň proti chystanému převzetí moci WHO.

RFK Jr. se v průzkumu primárních voleb vyrovnal Bidenovi, 20 % demokratů říká, že by volilo Kennedyho nebo Trumpa místo Bidena.

ABC News cenzuruje kritiku Roberta F. Kennedyho ml. proti kovidovým „vakcínám“.

Alex Jones má pravdu: Herbicid atrazin se ukázal být „silným chemickým kastrátorem“, který mění samce žab v homosexuály… viz věda.

Zdroje zahrnují:

Revolver.news

NBCNews.com

ScientificAmerican.com

PNAS.org

Brighteon.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *