, ,

Náhoda, nebo plán? Velice podezřelé okolnosti nehody v Ohiu

náhoda nebo plán

Náhoda, nebo plán? Velice podezřelé okolnosti nehody v Ohiu

24.2.2023

Kratičké video se věnuje podezřelým shodám okolností v případě vykolejení vlaku v East Palestine v Ohiu 3. února 2023 a následnému „řízenému“ podpálení toxických chemikálií a ostatního nákladu 6. února 2023.

Video s českými titulky:

CDC 14 dní před vykolejením vlaku aktualizovalo stránku s účinky vinylchloridu na děti a zvýšilo limit bezpečného vystavení se této chemikálii, zatímco seriózní výzkum ji považuje za karcinogen nejvyšší třídy, pro který žádná bezpečná úroveň vystavení neexistuje. Ve městě byly třetím měsícem zkoušeny náramky „MyID“ – rychlá identifikace pro případy neštěstí a nutnosti rychlého přístupu k lékařské dokumentaci nositele náramku. Tyto náramky byly týden před nehodou rozdávány občanům města East Palestine.

Greg Reese srovnává nehodu s únikem vinylchloridu v Camp Lejeune v letech 1953 až 1987, kdy personál této vojenské základny a jejich rodiny pili vodu kontaminovanou nebezpečnými chemikáliemi, mezi kterými byli vinylchlorid. Dopad na lidské zdraví může být nejen opožděný, ale hlavně mnohem dramatičtější, než si dovedeme představit.

Rozhodnutí spálit chemikálie z vykolejeného vlaku bylo pravděpodobně největším chemickým útokem na civilní populaci v historii. Hořením chlorovaných chemických sloučenin se uvolňuje vysoce toxický dioxin. V severoitalském městě Seveso unikly v roce 1976 pouhé 2 kilogramy tohoto neurotoxinu, přesto během pár dní uhynulo přes 3300 hospodářských zvířat a dalších více než 80.000 jich muselo být utraceno a zlikvidováno, aby se otrava nepřenesla na konzumenty jejich masa.

Bezprostředně po úniku bylo s akutním zánětem kůže hospitalizováno 15 dětí a 447 lidí mělo trvalé postižení kožními lézemi a znetvořením kůže velmi podobnému kůži bývalého prezidenta Ukrajiny Viktora Juščenka, který byl údajně otráven právě dioxinem. Tato vlaková nehoda by tak mohla být největší ekologickou katastrofou v dosavadních dějinách lidstva a příčinou budoucího předčasného úmrtí desítek, možná dokonce stovek milionů lidí.

Úzce to souvisí s další zprávou – „Prediktivní programování: Film (2022) vs Reálná katastrofa (OHIO, 3.2.2023) (české titulky)“ – kterou jsem přeložil před pár dny: https://www.bitchute.com/video/XKPwabDmDXIY/ z

droj: InfoWars.com, Greg Reese původní název: An Act of Terror Against the American People (c) Všechna práva vyhrazena, převzaté části využity dle oddílu 107 autorského zákona z roku 1976.

Z odposlechu přeložil: Daniel Albrecht Titulky a grafické práce: Osvícení bitchute.com/osviceni + odysee.com/@daadulka:5 + t.me/daadulka Překlady financují jen vaše dobrovolné příspěvky. j.ú.: Daniel Albrecht č.ú.: 670100-2212143627/6210 IBAN: CZ10 6210 6701 0022 1214 3627 Všem dárcům moc děkuji. ❤️ A poznáte pravdu, a pravda vás vysvobodí. (Jan 8,32)

Zdroj.: náš spolupracovník Daniel Albrecht https://odysee.com/@daadulka:5

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *