Multikulturní Berlín: Hlavní město hromadných znásilnění

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

19.3.2023

Vzhledem k tomu, že v Německu a jiných multikulturních zemích se velmi často oběť bojí násilníky nahlásit, v případě oficiálních údajů půjde zřejmě jen o špičku ledovce.

Také je třeba si uvědomit,  že nemálo obohacovačů získá již po 6 letech občanství, mnoho dalších se narodí arabských či tureckých rodinách v multikulturních čtvrtích. Také oni mají německé občanství.

A také je dobré připomenout, že již několik let mezi jmény berlínských novorozenců dominuje Mohamed. Tito Mohamedové jsou samozřejmě považováni za Němce.

Šokující čísla, která ve středu oznámil berlínský senát, znovu ukazují, jaké barbarské podmínky panují v Německu ve dvacátých letech: V Berlíně, který se pyšní svou zvláštní „barevností“, bylo od roku 2020 hlášeno ročně přibližně 100 případů znásilnění do nichž bylo zapojeno několik pachatelů. Další odhalení statistik kriminality jsou také alarmující.

Nejen, že velká část obětí byla nezletilá, ale mezi pachateli bylo také mnoho mladých lidí a dospívajících. V roce 2022 policie zaznamenala 89 případů znásilnění, do nichž se zapojil více než jeden pachatel.

V roce 2021 to bylo 106 případů, v roce 2020 98. V roce 2022 nebylo sedmi obětem ani 14 let, 15 dalších bylo mezi 14 a 17 lety, zbývajících 67 bylo plnoletých.

21 údajných pachatelů z loňského roku bylo mladších 18 let, pět z nich bylo mladších 14 let. Celkem 48 podezřelých bylo plnoletých. 24 podezřelých mělo německou státní příslušnost, 45 další národnost.

V roce 2021 to bylo 72 německých a 58 neněmeckých podezřelých. V některých případech dosud nebyli identifikováni žádní podezřelí. Není divu, že podíl pachatelů s migračním pozadím je nepoměrně vyšší než podíl migrace v celkové populaci.

To vše jsou pouze případy, které byly nahlášeny. Počet nenahlášených případů je s největší pravděpodobností výrazně vyšší. Skutečnost, že tato čísla byla vůbec zveřejněna, je způsobena žádostí AfD. Ukazují zemi, v níž je na denním pořádku nejbrutálnější sexuální zneužívání obětí, z nichž některé jsou nezletilé, a většina pachatelů nemá německé občanství.

Dokonce i v případech, kdy tomu tak je, je pravděpodobné – zejména v Berlíně – že půjde do značné míry o obohacující jedince, kteří již stihli získat občanství.

Tyto kruté excesy se však neomezují pouze na hlavní město. Spolkový kriminální úřad již v roce 2021 uvedl, že v Německu jsou oběťmi skupinového znásilnění v průměru dvě dívky nebo ženy denně. V roce 2020 jich bylo 704, v roce 2019 pak 710 a v roce  2018 bylo hromadně znásilněno 659 žen.

Také podíl zahraničních pachatelů byl vždy neúměrně vysoký: každý druhý z nich neměl německé občanství, často pocházeli z Afghánistánu, Sýrie nebo Iráku.

Vzhledem k tomu, že masová muslimská invaze z těchto zemí se nadále zvyšuje s aktivní pomocí federální vlády, počet obětí trestných činů se bude i nadále zvyšovat…

článek vyšel: 18.3.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/03/multikulturni-berlin-hlavni-mesto-hromadnych-znasilneni/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *