, , , , , , ,

Michael Svatoš:Generál Lapin zahájil přesun tanků k Sudže!

Generál Lapin zahájil přesun tanků k Sudže! Vyhlášený Prigožinův polní velitel Ratibor dorazil k Sudže včele několika tisíc elitních kuchařů. Generál Apti Alaudinov shromáždil k likvidaci Ukrajinců u Kurska další tisíce ostřílených severokavkazských hrdlořezů z batalionů Aida a Пятнашка. Generál Mordvičev zrychlil postup od Doněcka k Pokrovsku.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

9.8.2024

 

(1) O čem raději česká média mlčí. Konflikt Izrael-Palestina.

Celý svět nyní napjatě čeká na slíbenou iránskou vojenskou odpověď na nedávný izraelský atentát, který v Teheránu sprovodil ze světa vůdce palestinského hnutí HAMAS Ismáíla Haníju. Možnou další eskalací blízkovýchodního konfliktu jsou znepokojeni hlavně v Kyjevě. Ukrajinský vyslanec v Tel Avivu Jevgenij Kornijčuk si včera postěžoval tamním médiím, že “malá válka v Izraeli” příliš přitahuje pozornost západních médií a politiků, a škodí tak ukrajinské snaze získat větší podporu Západu pro “velkou válku na Ukrajině”.

Vyslanec Korničjuk se tak velmi diplomaticky vyjádřil k záhadě účelu vraždy Ismáíla Haníji, kterou velmi lapidárně vyjádřil katarský premiér šejk Mohammed bin Abdulrahman Al Thian : “Jak mohou mírová vyjednávání uspět, když jedna strana zabije vyjednavače druhé strany?” Ismáíl Haníja, totiž těsně před svou vraždou izraelským dronem přistoupil na mírová vyjednávání o ukončení konfliktu v Gaze, která orchestroval Washington, a už tajně započala v katarském Dauhá. Vraždou Haníji na začátku mírových jednání evidentně zmatený Bílý dům se odmítl veřejně vyjádřit k vraždě Ismáíla Haníji, a jen čistě rituální  ujištění US ministra obrany Lloyda Austina, že USA budou v případě (přehnané) iránské reakce na vraždu Haníji bránit Izrael, je výrazem nevole současné administrativy s vraždou hlavy HAMAS. Vzniká tak zajímavá otázka: Proč Bílý dům není spokojen s vraždou teroristy Haníji izraelským dronem v Teheránu?

Vražda Ismáíla Háníji totiž do čela HAMAS vynesla Jáhjá Sinvára, Krom toho, že se oba nenáviděli až za hrob, byl strůjcem teroristického útoku, který loni rozpoutal válku, Sinvár, skutečný velitel brigád  Ezzedeen Al-Quassam, které vedou proti Izraeli v pásmu Gazy válku. Všem ostříleným zpravodajcům po celém světě bylo léta známo, že Háníja a Sinwár spolu vedou nelítostný boj o moc v Gaze a v HAMAS. A zatímco Haníja je politicky umírněný v mezích jak je to v Gaze možné, Sinwár je zavilým stoupencem trvalé a nikdy nekončící války s Izraelem, až do úplného vítězství Arabů. Jaký smysl tedy mělo zavraždit Háníja, aby veškerá moc padla do rukou Sinwára? Že?

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://www.michalapetr.com/map-2061-general-lapin-zahajil-presun-tanku-k-sudze-vyhlaseny-prigozinuv-polni-velitel-ratibor-dorazil-k-sudze-vcele-nekolika-tisic-elitnich-kucharu-general-apti-alaudinov-shromazdil-k-likvidaci-ukr/

 

ZDROJ:

https://www.michalapetr.com/map-2061-general-lapin-zahajil-presun-tanku-k-sudze-vyhlaseny-prigozinuv-polni-velitel-ratibor-dorazil-k-sudze-vcele-nekolika-tisic-elitnich-kucharu-general-apti-alaudinov-shromazdil-k-likvidaci-ukr/

 

ZDROJ:

https://www.infokuryr.cz/n/2024/08/09/michael-svatos-general-lapin-zahajil-presun-tanku-k-sudze/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *