„Nový normál“ se k nám přiblížil, lidé a standardy se snížily.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

12.7.2023

Když se podíváme kolem sebe, uvidíme mnoho lidí v produktivním věku, kteří se potýkají se základními úkoly a s velkým poklesem standardů.

Korporátní média naznačují, že každý desátý člověk, který měl „omikron“, skončí s „dlouhým covidem“, což se v dnešní době zdá být etablovaným pojmem pro popis všech chronických onemocnění, stejně jako zranění způsobených „vakcínami“.

Oficiální míra autismu a demence také roste tempem, které je neslučitelné s fungující společností, a tak „velcí reseteři“ velmi spěchají, aby nás nahradili roboty a „zachránili situaci“.

Utrpení a úpadek zdraví jsou velmi skutečné a srdcervoucí.

Na druhé straně mainstreamová medicína je na ústupu – zaměstnává se především prodejem firemních rozhovorů a farmaceutických léků.

Poškození lidé, prohnilé standardy: Anatomie úpadku

Tessa Lena , jak ji zveřejnil Mercola.com

Definování problému

„Nový normál“ se k nám připlížil. Ne, žádné velké obrazovky nevysílají bláboly Klause Schwaba, převlečeného za Ze Big Bro. Neexistuje žádné CBDC pro rolníky a žádné klimatické uzamčení – zatím ne. Ale „nový normál“ je tady, protože lidé byli sežráni. Je to vidět na jejich tvářích.

Mnoho z těch méně odolných se odhlásilo. Takzvaný „nový normál“ je ve skutečnosti nedostatkem jakéhokoli druhu racionálního nebo čestného základu v hlavách lidí. Neexistují žádné standardy, žádná odpovědnost, jen kafkovský volný pád zabalený do politicky korektních slov.

Po velmi dlouhé době fyzické otravy, dupání, společenského úpadku a eroze standardů – po třech letech záměrného trápení – se mnoho lidí právě uzavřelo. Odešel dovnitř. Stáhl jejich základní linii na velmi nízkou úroveň, aby se ve světě, který je čímkoli jiným, cítili „normálně“.

Na druhou stranu jsem si v USA všímal náznaků úpadku a sovětské absurdity už od roku 2001. Ale před rokem 2020 to bylo jemnější: TSA (dobře, možná ne tak jemné, pokud jde o TSA), hrubý zákazník tu a tam zástupce servisu, špinavé veřejné toalety, paranoidní hlášení ve vlaku „něco vidět, něco říct“ a tak dále. Ale dnes je „třpytivá opona“ pryč a jemnost je téměř pryč!

Sociální inženýrství vyžaduje čas. K vytvoření solidního posunu směrem k novému psychologickému módu je potřeba minimálně celá generace. A to se také stalo. Lidé, kteří se narodili po roce 2001, dnes již nejsou děti, ale mladí dospělí. Aspirující mistři pracují na posunu lidských hodnot od „hrdého konzumního individualismu“ k „podřízenosti řízené strachem“ již nejméně dvě desetiletí – a výsledek jejich lsti je tady.

Nebýt schopen pracovat

Kromě psychologického posunu je také viditelný posun ve schopnosti lidí pracovat:

Vidím to všude. Standardy jsou na záchodě. Nikdo nemá energii se starat. Doručovatelé se vám nedívají do očí, jen hodí věci na zem a spěchají pryč. Mladší pokladní se vám také často nedívají do očí a neodpovídají na pozdrav. Balíčky jsou zničeny, ukradeny a ztraceny. Sledování nefunguje. Cenzurní algoritmy jsou černá skříňka, se kterou se nelze přít.

Žádat lidi, aby přemýšleli, je vnímáno jako arogantní urážka nebo osobní útok. Myšlení je ve skutečnosti „ukecané“. A viděli jste ty poškozené dospívající ve vlaku s prázdnýma, mentálně postiženýma očima? Byly poškozeny snad nenávratně; nejsou tam. Nelze dosáhnout. Tolik lidí, které prostě nemůžete oslovit.

Necítí se dobře a nemohou myslet. Žádat je, aby jednali živě, po nich žádá příliš mnoho. To tlačí na obálku. Jejich těla se vlečou, jejich mozek nefunguje a jediné, co chtějí, je metaforické lízátko.

Když nikdo nemůže pracovat, co budeme dělat? Tessa Lena, 31. května 2023

Když už mluvíme o tom, že mozek nefunguje, podívejte se prosím na tento tweet od – ano, lživého a zrádného, ​​ale přesto – „renomovaného“ časopisu:

A možná je to ode mě malicherné, že to říkám, ale uváděná „čtenářská odezva“ je zde horší než nadpis. Titulek může být způsoben nedostatečnými znalostmi základní geografie, což není nic nového – ale odezva je kvůli jeho strojové struktuře a robotickému pocitu zvláštní. Je to, jako by zloděj duší všem ukradl živost. Vážně, kdo takhle mluví? ChatGPT? OH Počkej …

Předefinování chronického onemocnění

Zde je náhled toho, co přijde.

Mainstreamová média hovoří o „dlouhém covidu“ a o tom, že „ 1 z 10  lidí, kteří dostali Omicron, skončí s dlouhým covidem“ atd. Myslím, že jsme skutečně svědky „dlouhé přípravné“ práce na vytvoření „dlouhého zlatá husa“ za předstírání léčby chronické nemoci – husu, kterou může pan Velký investor husat a dojit velmi dlouho! (Umíte podojit husu? Pokud je to GMO husa, pak ano.)

Chronická nemoc je skutečným slonem v místnosti. Podle mého názoru se ve skutečnosti děje to, že lidé již nemohou zvládnout toxickou zátěž. Jedu je příliš mnoho. Přemíra jedů se rozlévá a spouští nejrůznější přetrvávající nerovnováhu, kterou zdravé tělo běžně zvládne a reguluje – ale ne, když je pod neustálým toxickým útokem.

Díváme se na kombinaci masivní fyzické a duchovní toxicity. Lidé jsou duchovně zneužíváni, fyzicky ubližováni, psychicky zkorumpováni, mozky jsou vymývány tak, aby přijali velmi nízké standardy osobní odpovědnosti (buď ve formě nároku a sobectví, nebo ve formě rozhořčené apatie) a jsou vytlačováni do bodu, kdy prostě  nedělají je mi to jedno .

Toxicita také činí lidi zranitelnými vůči různým patogenům (kterých je mnoho, a ano, nákaza je skutečná věc – ale zdravé tělo většinou zvládne patogeny v pohodě, zatímco příliš natažené tělo ne. (To je důvod, proč válka proti doplňky a fungující léky je součástí snahy o  udržení  „dlouhé zlaté husy“.)

Když nikdo nemůže pracovat, co budeme dělat? Tessa Lena, 31. května 2023

Moje osobní teorie je, že alespoň část toho, co je evidováno pod „dlouhým covidem“, by mohla být důsledkem drzého chování nediagnostikovaných hub a parazitů, kteří se zmocnili těl lidí, kteří byli příliš otráveni (a možná jim byly injekčně aplikovány kontaminované „vakcíny“)

Naše „západní hrdost“ nám brání tuto cestu prozkoumat, ale věřím, že za 20–30 let „všichni budou vědět“, že existuje například epidemie nediagnostikované a oslabující  toxoplazmózy – ale neřeknou nám to, dokud mají nastavenou zlatou husu a zbytečnou vakcínu na prodej.

Mimochodem, „dlouhý covid“ není prvním zastřešujícím termínem pro chronické onemocnění. Zde je „syndrom po obrně“:

Post-polio syndrom je skupina potenciálně invalidizujících příznaků a symptomů, které se objevují desítky let po počátečním onemocnění obrnou. Tyto známky a příznaky se obvykle objevují mezi 30 až 40 lety po prodělané obrně.

Post-polio syndrom , Mayo Clinic

A samozřejmě „epidemie obrny“ s největší pravděpodobností souvisela s používáním arsenu a DDT a skončila zákazem DDT. Psal jsem o tom  ZDE . A zde je názor časopisu Time na „dlouhou chřipku“:

V dnešní Tanzanii na severu byl postvirový syndrom obviňován ze spuštění nejhoršího hladomoru za poslední století – takzvaného „hladomoru hřiv“ – poté, co oslabující letargie zabránila lidem, kteří přežili chřipku, zasadit rostliny, když na ni přišly deště. konec roku 1918.

Co nám mohou dlouholetí chřipci z pandemie 1918-1919 říci o Long Covid dnes , čas, 31. prosince 2020

Ale dokonce i časopis Time Magazine připouští  , že definice dlouhého covidu je „vlnitá“, protože je definována jako „neuzdravení [několik týdnů nebo měsíců po začátku příznaků, které naznačovaly covid, bez ohledu na to, zda jste byli testováni nebo ne.“

Vlna, opravdu! Jak jsem řekl ve svém nedávném článku : „Pokud jde o zhoršení zdraví, problém je skutečný. Utrpení je skutečné. Terminologie je trochu stinná. Proč stinný? Obviňovat z utrpení volně definovaný „dlouhý covid“ je trik, protože jak vědí, že jde o „covid“, když nikdo neumí definovat „covid“ pro začátek jinak než pozitivním – podvodným – PCR testem?

„Pokud jde o mě, před stavbou věže je třeba vyřešit základy epistemologie. Tak to funguje ve zdravém světě. A ano, něco z toho by mohlo souviset s čímkoli, co skončí ‚covid‘ – s spike proteinem a čímkoli jiným – ale nejprve prosím o epistemologický základ, prosím.“

Rockefellerova medicína, „spící“ lékaři

Každému je na hovno, když lidé poskytující lékařskou péči „spí“. Obvykle navštěvujeme lékaře v naději, že dostaneme pomoc, a když místo pomoci dostaneme „léčbu zombie“ – zakořeněnou v předsudcích a ideologické závislosti na trendu dne, na rozdíl od poctivé analýzy toho, jak věci fungují v reálném světě – je to velké zklamání.

Pro pořádek, vyrůstal jsem v lékařské rodině v Moskvě a k lékařské profesi jako takové mám největší úctu. Myslím, že většina lékařů, dokonce i dnešní spáči s vymytým mozkem, chodí na medicínu, protože chtějí pomáhat. Navíc, jako člověk, který prožil většinu svého dospělého života v Americe, jsem vděčný, že jsem tady, a myslím si, že americká medicína je úžasná, pokud jde o akutní péči, urgentní medicínu, operace a tak dále.

Když však dojde na cokoli složitějšího, jako je chronická nemoc, zdá se, že hlavy mnoha lékařů jsou pevně zasazeny do fikce – a důvodem je, že je v zemi fikce drží mocné finanční zájmy, jako jsou  Rockefellerové . ctižádostiví mistři ve vysokých židlích.

A tak to chodí. Žijeme v krásném světě, ale také uvnitř toxické, vzhůru nohama převrácené bubliny – umělé reality vytvořené psychopaty a jimi instalované do našeho krásného a velkorysého světa.

Je to, jako by ti na vysokých židlích nainstalovali po celé společnosti filtr „ukradení energie“, filtr, který kazí a otravuje vše, co nám Stvořitel dal přímo k dispozici – takže nemáme nic dobrého, pokud si nekoupíme to od nich, podle jejich podmínek.

Jejich myšlení je myšlením zločince, který by vesele otrávil čistý rybník, aby místním prodal vodní filtry. Ve skutečnosti jsou přesně takové.

Útok dětí

Nejznepokojivější částí je podle mých smyslů  útok na vzácné děti , děti, které jsou závislé na dospělých a které si stále tvoří základ, svou základní linii. Děti byly vystaveny obscénnímu útoku ve fyzickém smyslu (podívejte se na  alarmující míru autismu !) – a některé z nich byly také emocionálně uneseny metaforickými upíry a jejich manažery-pomocníky.

Pro upřesnění, slovním spojením „metaforičtí upíři“ mám na mysli paraziticky nakloněné jedince, jejichž způsob získávání „živin“ pro sebe je založen na krádežích, podvodech a znásilňování. Nemají zájem investovat do vztahů s ostatními, které jsou zakořeněny ve svobodné vůli, chtějí jen „efektivně“ brát druhým – a pak vyhazovat prázdné skořápky lidí, kteří byli „utraceni“.

V posledních třech letech byly děti rodičů, kteří ještě plně nevyléčili své vlastní duše – nebo kteří nebyli schopni ochránit své děti před Strojem – bezostyšně sraženi chladnokrevnými parazity na vysokých židličkách. A ano, každá generace se zabývá svou vlastní verzí „zneužívání upírů“, ale zdá se, že této generaci dětí byla podána obzvláště střední dávka.

Co způsobuje erozi standardů?

Podle mého názoru několik věcí. Za prvé, „řízená degradace“ standardů je iniciována a řízena metaforickými upíry, kteří nikdy nepřestanou s podvody, aby otrávili těla a mysli. Je to tak už dlouho.

Na druhou stranu, úspěch jejich operace vyžaduje, aby byli lidé otráveni natolik důkladně, aby zapomněli na svou důstojnost, byli vytrženi z reality, podlehli „sotva tam“, existenci zombie – a možná tomu dali přednost.

Myslím, že základem  toho  všeho je otrava: „Ano, existuje antiintelektualismus, ano, existuje podvodné dítě „ wokismu “ podle abecedy a existuje ideologické vymývání mozků. Bezpochyby. Ale kromě toho jsou lidé jen otráveni.“

Ano, naše těla jsou úžasná. Ano, naše těla jsou speciálně navržena tak, aby se vypořádala s dráždivými látkami a patogeny a udržela nás v dobrém zdraví. Ale samotné množství jedu v našich životech je nehorázná urážka a myslím, že vidíme výsledek toho, že je naší mysli a tělu předáváno více, než tělo dokáže zvládnout. To je filozofický základ toho, co se děje: všude příliš mnoho jedu.

Jed pochází z chemických a jiných kontaminací ve vzduchu, ve vodě, v našich potravinách a ve farmaceutických lécích (včetně těch, co víte). Pochází z geoinženýrství. Pochází z nepřirozených EMP. A nyní přichází také v high-tech formách, jako je inteligentní prach, geneticky upravené potraviny a léky, syntetická biologie, lukrativní a trendy, ale katastrofální, ale všudypřítomné materiály, jako je grafen a tak dále.

Přidejte k tomu psychické týrání, záměrnou izolaci, ničení sociálních vazeb, záměrné otupování dobrých lidí – a určitě skončíme s novým ošklivým abnormálním v pořádku!

Obchodní model: Vampiring

Metaforičtí upíři na vysokých židlích přesně vědí, co dělají. Potřebují, aby lidé byli vzhůru a zdraví, jen tolik, aby za ně mohli dělat práci – ale ani o flíček zdravější – protože zdraví lidé si mohou protáhnout záda, naplnit plíce čerstvým vzduchem a začít přemýšlet o tom, jak svět funguje. – a právě tomu se snaží všemi prostředky zabránit.

Kruhová otrava je navíc dobrá pro podnikání – levnější výroba a dostanou zaručenou zásobu celoživotních zákazníků, kteří hledají léčbu stavů, které by neexistovaly, kdyby neotrávili svět.

Dokážete si představit, co by se stalo, kdyby se najednou probudilo velké množství lékařů? V jakém krásném světě bychom žili?

Ale jo, kdo to chce! Rozhodně ne ti, kteří utvářejí lékařské vzdělání prostřednictvím vlivu a financování, ne ti, kteří financují pouze studie, které „dokazují“ jejich tvrzení, a už vůbec ne ti, kteří diktují, které lékařské názory by měly být považovány za „renomované“ a které by se měly smát.

Organizace jako Federace státních lékařských rad („ FSMB “) existují z nějakého důvodu. Existují, aby zajistily bezpečnost systému otravy, bohužel.

Kam půjdeme odtud?

Modlím se, aby proces hledání cesty přišel s co nejmenším množstvím utrpení. Vzhledem k velmi reálné erozi standardů a velmi reálnému poklesu zdraví si myslím, že je nevyhnutelné, že projdeme fází, kdy „oficiální“ věci přestanou fungovat, kdy trvá věčnost, než se podaří základní úkoly, a kde ani peníze mohou zachránit člověka před absurditou světa.

Ano, pravděpodobně se pokusí použít masové postižení jako „důvod“ k tomu, aby nás všechny poslali na UBI, a – protože se vlastně o nikoho nestarají – využijí to jako legální cestu k většímu experimentování na lidech. Jak mozky lidí trpí a počet starších vs. mladších lidí roste, pravděpodobně se pokusí zadávat spoustu vnitřně lidských úkolů robotům, jako je tento:

Consequential Robotics: MiRo pro výzkum a vývoj, 12. prosince 2016 (3 minuty)

Aaaan, to nepůjde. Budou se snažit, jistě vydělají spoustu peněz a pravděpodobně způsobí mnoho utrpení nevinným lidem – a pak se ta absurdita zhroutí.

Na druhou stranu věřím, že vyrovnanost uprostřed tohoto šílenství je moudrá volba. Dobrou strategií je vyhnat všechen strach, upřímně a s láskou se modlit o vedení a vrátit se k základům a zamyslet se nad tím, proč jsme tady na Zemi.

Svůj život si můžeme osladit vytvářením smysluplných vztahů, učením se o bylinkách, moudrým výběrem a tím, že si budeme pamatovat, že jsme tu kvůli lásce, ne kvůli strachu. Zvítězíme.

o autorovi

Tessa Lena je „silně přesvědčená“ hudebnice žijící v New Yorku. Je klasicky vystudovaná klavíristka a zpěvačka, narozená a vyrostlá v Moskvě. Na začátku roku 2017 vydala album s názvem ‚Tessa Fights Robots‘, které si můžete poslechnout a zakoupit  ZDE . Pokud jste stejně nemocní a unavení z robotů jako ona, můžete se přihlásit k odběru a sledovat její stránku Substack ‚ Tessa Fights Robots ‚ ZDE . Některé její eseje z posledních tří let o covidu a The Great Reset najdete  ZDE a některé její filozofické eseje najdete  ZDE .

Vybraný obrázek: Defining Deviancy Down: Lockdown Herd Stupidity In The United States Of Hysteria , Arizona Independent News Network, 15. listopadu 2020

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *