, , , ,

McDonald’s přiznává, že miliony jeho zákazníků odmítají hamburgery Billa Gatese s falešným masem

McDonald’s přiznává, že miliony jeho zákazníků odmítají hamburgery Billa Gatese s falešným masem

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.7.2024

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice ) Mezinárodní síť restaurací rychlého občerstvení McDonald’s se rozhodla zrušit prodej syntetických masových hamburgerů Billa Gatese poté, co si miliony zákazníků stěžovaly, že falešný masný výrobek chutná nechutně a cítí se po jeho snědení.

Joe Erlinger, ředitel amerického McDonaldu pro rubliku Global Food Forum novin Wall Street Journal řekl, že tento burger byl u zákazníků obrovským propadákem.

 

Portál Greatgameindia.com uvedl, že po selhání testování svých nových hamburgerů McPlant v San Francisku a Dallasu nejvyšší představitel McDonaldu potvrdil, že společnost nemá v úmyslu pokračovat v jejich výrobě.

„Nebyly úspěšné ani na jednom z těchto trhů,“ řekl Joe Erlinger, americký prezident McDonaldu, pro Wall Street Journal v Chicagu.

Erlinger dále uvedl, že američtí spotřebitelé nechodí do McDonaldu hledat McPlant burger nebo jiné rostlinné bílkoviny. Řetězec dříve spolupracoval s firmou Beyond Meat na výrobě hamburgerů a nugetek McPlant.

Rostlinné potraviny jsou v současnosti mimo jídelníček, přestože Erlinger nevylučuje, že by se v budoucnu mohly vrátit. To záleží na tom, zda bude existovat dostatečná poptávka zákazníků nebo ne.

„Pokud lidé opravdu budou chtít jídla na rostlinné bázi z McDonaldu, rádi je znovu spustíme,“ řekl Erlinger.

„Naše zkušenosti však ukázaly, že to není to, co spotřebitel v McDonaldu hledá. Namísto toho spotřebitelé hledají hranolky, nabídky jídel za 5 dolarů a teplé, čerstvé sendviče,“ dodal.

V úterý 25. června 2024 společnost McDonald’s oficiálně představila své nové měnu za 5 dolarů, které by měly nabízet přibližně čtyři týdny.

Výhodná nabídka zahrnuje McChicken nebo McDouble, malé hranolky, malý nápoj a McNugget.

V soutěži o hodnotné jídlo se McDonald’s spoléhá na více než jen své nové měnu, aby získali zpět ztracené zákazníky v důsledku rostoucí inflace . Restaurace také nabízí bezplatné hranolky každý pátek až do konce roku 2024, pokud si zákazníci prostřednictvím mobilní aplikace koupí něco alespoň za 1 dolar.

Jiní gastronomičtí giganti, jako například Wendy’s, Burger King a Starbucks, také vytvořili propagační kampaně k přilákání zákazníků, aby se k nim vrátili.

Mezitím McDonald’s oznámil záměr zaměřit se na kuřecí maso, jelikož nabídka jídel s bílkovinami zvyšuje poptávku.

„Dnes jako značka prodáváme více kuřecího masa než hovězího,“ řekl Erlinger, kterému bylo 30 let, když pracoval jako manažer v McDonaldu v Chicagu.

„Jsme připraveni přizpůsobit se tomuto trendu, a proto právě tam investujeme.“

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv , Zpracoval: Badatel.net

 

ZDROJ:

https://www.badatel.net/mcdonalds-priznava-ze-miliony-jeho-zakaznikov-odmietaju-hamburgery-billa-gatesa-s-falosnym-masom/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *