, , , , ,

MAP Proč včera Palestinci zaútočili, a komu se jejich útok náramně hodí do karet?! Gargamelova analýza.

 Proč včera Palestinci zaútočili, a komu se jejich útok náramně hodí do karet?! Gargamelova analýza.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

8.10.2023

 

Pásmo Gazy, ze kterého včera, den po 50tém výročí zahájení Jomkipurské války mezi Izraelem a koalicí arabských států, vyrazili palestinští ozbrojenci na překvapivě úspěšnou zteč izraelských armádních základen a sídel, má rozlohu pouhých 360 km čtverečních, ale žije na něm 2.375 milionu lidí! Podle amerických vládních údajů jde o 6 nejhustěji zalidněnou oblast světa! Většina Palestinců, kteří v pásmu žijí, jsou potomci uprchlíků, kteří tam byli vyhnáni z Izraele, ze své půdy, ze svých domovů! Pásmo Gazy je extrémně chudé. Zemědělská půda má rozlohu pouhých 16% území. V pásmu není dostatek vody ani elektřiny, a moderní průmysl v něm nemá šanci! 80% obyvatel pásma Gazy je ve svém životě plně odkázáno na zahraniční finanční a potravinovou pomoc!

  • Pásmo Gazy rozloha 360km!                                         Hlavní město Praha rozloha 496 km!
  • Pásmo Gazy počet obyvatel 2.4 milionu lidí!             Hlavní město Praha počet obyvatel 1.3 milionu lidí!

Proč Palestinci z Gazy včera zaútočili pochopíme nejlépe na tomto hypotetickém scénáři! Německo zaútočí na Česko, a vyžene všechny obyvatele Severních, Jižních, Východních a Západních Čech na Moravu, a 1.3 milionu Středočechů vyžene do Prahy. Všichni Češi budou muset žít na Moravě, a jen 1.3 milionu Pražanů a 1.3 miliony Středočechů budou muset žít namačkáni na 496km čtverečních v Praze, která bude odříznuta od většiny elektřiny a vody.

Německo Prahu oplotí, a na zbylém celém území Čech, odkud vyhnalo Čechy na Moravu, nebo do Prahy, usídlí své nové německé kolonisty! Celkem 2.6 milionu Čechů tak bude namačkáno jako sardinky v konzervě v Praze, a budou tam muset žít celých dalších 75 let jen z milodarů, které jim bude posílat Brusel a Washington! Němci budou okupovat jejich půdu, stavět si na ní své přepychové vesnice, a čeští uprchlíci se na to budou moci z Prahy jen přes plot koukat, protože Němci, stejně jako Izraelci, je na jejich původní území nepustí! Češi ani nebudou moci z Prahy nikam imigrovat, protože je nikdo, stejně jako Palestince nebude chtít! Brusel a Washington i OSN budou přijímat rezoluce o právu vyhnaných Čechů zřídit si v Praze svůj vlastní stát, a o právu usídlit se na svém bývalém majetku a území, odkud byli vyhnáni!  Rezoluce se budou kupit v diplomatických archívech, a žádná nikdy nedojde svého naplnění.

Po 75 letech toho Češi budou mít plné zuby, a rozhodnou se, že když i Ukrajinci mohou všemi prostředky s masivní podporou Západu dobíjet území, které jim zabavili Rusové, protože na něm většinově žili Rusové, že Němce z Čech také všemi prostředky vyženou! A z Prahy zaútočí!

A ejhle – Brusel, Washington, Berlín i Londýn – začnou ihned hromadně vřeštět, že Češi jsou hnusní teroristé, a že mají zalézt zpátky za plot do své konzervy na sardinky, do Prahy, a tam čekat dalších 75 let, a až naprší a uschne a porostou košťata! Takový je život, co je povoleno pánovi, není povoleno kmánovi, a říká se tomu americká demokracie a bruselská rovnost!

Je s podivem, že útok Palestinců z Gazy na území, které Izrael protiprávně okupuje v den po 50-ti letém výročí zahájení Jomkipurské války, a pár dní po znesvěcení posvátné mešity al-Aksá, nikdo ze CIA, Mosadu, a dalších tajných služeb, nečekal, a že izraelská armáda nebyla v pohotovosti, a nechala si dokonce obsadit základnu napěchovanou tanky! Každý trošku zkušený důstojník přitom ví, že ve dny významných výročí, a bezprostředně po významné náboženské provokaci, se pohotovost vždy zásadně zvyšuje!!!

Náhoda to asi nebude. Izraelský premiér Netanjahu je z útoku štěstím bez sebe, protože odvrátil pozornost od masových bouří a nevole, které v Izraeli a na Západě vyvolala jeho justiční reforma! Washington plesá z útoku blahem, protože má jedinečnou příležitost házet vidle do politického sbližování mezi Saudskou Arábií, Iránem, Izraelem, Čínou a Ruskem! Putin si může mnout ruce, protože srovnávání zacházení se Srby v Kosovu, Palestinci v Gaze, a s Rusy na Ukrajině je voda na jeho mlýn!

Zatímco Ursula z Bruselu včera vyla na Palestince jako pominutá, a označovala je za “nejohavnější teroristy“,  arabská média evidentně stála na straně Palestinců, a označení teroristé nepoužívala! Podobně jako Ursula řádili včera i čeští mainstreamoví novináři! Nikoho z nich skutečné důvody konfliktu – bída, vyhnání z domovů do jaké si novodobé “indiánské rezervace” podobné konzervě na sardinky, ani roznětka konfliktu – předchozí izraelská náboženská provokace – jako obvykle nezajímali. Pro celou Evropu včera zahájený konflikt nevěští nic dobrého. Muslimští imigranti a jejich potomci se nejspíš opět začnou radikalizovat, jako tomu bylo v letech 2015 až 2018, kdy v Evropě došlo k řadě brutálních teroristických útoků se stovkami nevinných obětí! Čím brutálnější bude izraelské dobývání pásma Gazy, čím více Palestinců při něm zemře, tím víc riziko teroristických útoků v Evropě vzroste! Konflikt mezi Izraelci a Palestinci naši politici nevyřeší, stejně jako ho nevyřešili tisíce jejich předchůdců! Ovšem zvát a vpouštět za této situace do Evropy další a další neevropské imigranty je už přímá podpora teroristů! Ostatně právě proto soudím, že Bruxelae musí být zničeno, a imigrace musí být zastavena!

Je neděle 8. října, 04.14. Analýza zprávy Rand Corporation, je opět přesunuta. Poslední pořad, ve kterém jsem hostoval u pana Hájka, z 19. září najdete zde. Naše analýzy čte odhadem nejméně 10 tisíc lidí denně. Kdyby každý přispěl desetikorunou měsíčně, nebyly by starosti. Protože tomu tak není, o to víc děkuji od srdce těm čtenářům, kdo nás i v dnešní těžké době podporují, aby naše analýzy mohly i nadále pokračovat!

Mail na mne kpv0249@gmail.com .

Kdo naše analýzy publikuje, prosím, ať uvede jejich zdroj a nemění jejich obsah!

Děkujeme Vám za pomoc! Vaše dary nám umožňují Vás informovat! Demokracie umírá ve tmě! Bez informací se nemůžeme správně rozhodnout, koho volit! Proto se snažíme informovat o všech! Nesloužíme žádné straně ani hnutí. Pokud někoho podporujeme, jde pouze o jednotlivé osoby, které osobně známe. Děkujeme, že naše pořady sledujete a naše články čtěte. Naši činnost můžete podpořit darem na účet 2601593605/2010, IBAN CZ7720100000002601593605, BIC FIOBCZPPXXX, Své platby prosím označte slovem DAR. Děkujeme! Všechny překlady jsou volné a v kontextu

 

ZDROJ:https://www.michalapetr.com/map-1802-proc-vcera-palestinci-zautocili-a-komu-se-jejich-utok-naramne-hodi-do-karet-gargamelova-analyza/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *