, ,

Ľubomíra Bačíková, 8.12.2023, přehled zpráv, denní zprávy

08.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – denní zprávy:

📌Dnes, Radio XAVER: EU připravuje děsivou směrnici‼️ CSAM systém, který vás připraví nejen o veškeré soukromí ‼️‼️‼️ Média, novináři, politici o tomto mlčí ‼️Filip Turek: „CSAM je to záležitost, která má chránit před šířením nevhodných, nebo ilegálních fotek, jako boj proti dětské pornografii. Já Vám přečtu, co všechno to CSAM znamená. Přečtu projev, co jsem měl dnes ve sněmovně – Evropská komise nedávno představila koncept nařízení SCAM, materiál, který se tváří jako opatření proti sexuálnímu zneužívání dětí. Stejně jako grindiel a podobné nedomyšlené nedomyšlené pokusy na společnosti, tedy pokusy na lidech, i toto vypadá krásně, neškodně a bohulibě. Existuje někdo, kdo by nezvedl ruku, kdybychom se ptali, zda chceme předcházet sexuálnímu zneužívání dětí. Samozřejmě, že ne. Já říkám také ne. Ale říkám ne tomuto pokusu učiněnému tomuto falešnou formou. Když se snažíme podívat na druhou stranu této lacné mince, vidíme, jak mistrně je v různých nařízeních a doporučeních EU maskovaná a jak k tomu spolehlivě k tomu dopomáhá vysílání mainstreamových mediích, Vidíme, jak podstata chybí ve veřejné debatě. Přitom je mimořádně kontroverzní. Nikde se o CSAM nemluví, mnoho lidí ani neví, co to znamená. Úmysl se zdá být, jako dobrý, ovšem nebuďme nedbalý a právě tuto druhou stranu mince cíleně nepřehlížejme. Druhá strana mince znamená systém, jakým odesíláte fotky. Jak říkají akademici. Hrubá nedbalost je zlému úmyslu blízká. Klaďme si otázky, nakolik je rozumným řešením schválit bez námitek řešení, které umožní extenzivní zásahy do soukromí lidí. Bude to znamenat scenování komunikace velkých skupin chatovacích aplikací, jako je WhatsApp, Instagram, Messenger, jakákoliv korespondence, e-mail. Budou moci prohledávat korespondence VŠECH SVÝCH UŽIVATELŮ!!! Zda neobsahují například pedofilní chování, anebo něco, co by mohlo vzbuzovat z takého, nebo onakého chování podezření. Veškerá Vaše komunikace, všechny fotky, všechny texty, co si s kým píšete, , všechno, jak komunikujete, tak by sledovalo toto nařízení, které by donutilo ty technologické společnosti, ty poskytovatele aby vypnuli to šifrování a aby poskytnuli to šifrování veškerých komunikací,  v tomto případě státu. EU by to dala jako nařízení a stát by to musel implementovat do našeho právního řádu. Zatím to ještě nepltí…..                                                                                                   https://fb.watch/oOJOmnPufh/

📌 🇸🇰‼️🎙Milan Uhrík: Blíží se nařízení o digitálním euru – uvidí každou vaši platbu. A když budou chtít, vypnou vás.😡Přístup k diskusi (http://paywall.pw/selsky_rozum_chat/)

Přihlásit se k odběru kanálu (http://t.me/selskyrozum/)

 

📌Vysoký úředník na Ukrajině přišel se seznamem amerických politiků a vládních úředníků, kteří dostávají MASIVNÍ úplatky z miliard našich daňových dolarů zaslaných do válkou zničené země. V posledních 18 měsících probíhá masivní operace praní špinavých peněz a americký lid byl zrazen. Až bude tento seznam odhalen americké veřejnosti, zrádci v naší vládě, kteří zaprodali naši zemi, budou odhaleni a patřičně potrestáni. Trestů se nevyhne žádný viník, nikam se neschová!!!

 

📌Uniklé video odhaluje, jak Rockefeller „předvídal“ agendu očkování proti Covid v roce 1994.                                                              https://thepeoplesvoice-tv.translate.goog/leaked-video-reveals-rockefeller-predicted-covid-jab-depopulation-agenda-in-1994/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de

 

📌 Hana Stusakova: Blíží se bouře: Vojenští tajemníci se připravují na zahájení operace Sky Blue proti stínové vládě. V zákulisí zuří tajná bitva dobra a zla o duši americké demokracie. Nečestné zpravodajské složky a vojenští dodavatelé využívají operací Národní bezpečnosti k nezákonnému nalévání nevysledovatelných částek do neznámých programů černého rozpočtu po celá desetiletí, čímž podvracejí ústavní kontroly a rovnováhy. Ale dny této tajné ‚Deep State Cabal‘ mohou být konečně sečteny.

Od atentátu na prezidenta Kennedyho – pravděpodobně spojeného s jeho zjištěním, že CIA se nebezpečně vymkla kontrole – tajemná aliance neúnavně bojovala, aby podepřela nedokončené dědictví JFK ze stínů. Tato tichá obrana zesílila za novou frontou za prezidenta Trumpa, který již dlouho věděl o existenci UFO a pokročilých technologiích, které byly před zraky veřejnosti blokovány.

Zdá se však, že Trumpův výkonný příkaz odtajňující soubory JFK kabalu nebezpečně vytáhl z úkrytu. O pár týdnů později milovaný šampión pravdy John F. Kennedy Jr. zemřel tragicky při velmi záhadné letecké havárii, která děsivě připomíná temnou taktiku Deep State.

Nyní však vojenské zdroje potvrzují, že Trump jednou provždy aktivoval záhadný pohotovostní plán „Sky Blue“ zaměřený přímo na černé srdce tohoto zkorumpovaného Leviatana. Oficiálně prohlašuje tento syndikát organizovaného zločinu za vyděrače podle přísných zákonů RICO vyhrazených pro mafii, všechny cesty nevyhnutelně vedou k vojenskému zatčení a soudním procesům v GITMO, když jsou tito bezohlední zrádci konečně spláchnuti ze stínů.

Touto scénou Trumpova tajná služba s krycím jménem „Mogul“ znovu potvrzuje svůj oficiální slib, že na svých hodinkách uvidí rozebrání tohoto tajného zločineckého podniku, zatímco Melaniin ikonický inaugurační soubor „Tiffany Blue“ tajně uctíval poctivou křížovou výpravu padlého JFK. Od týmu SPY op Q vytvořeného po předčasném skonu JFK Jr. až po pokračování Trumpova bouřlivého předsednictví, mohly by celkové vojenské operace „Nebeské modré“, které se nyní přibližují vůdcům satanské kabaly, vysvětlit zuřivost generálů kolem zjevného politického outsidera? Jak sám Trump tweetoval: „Moji spoluobčané, bouře je na nás…“ D5.

[https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1](https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Ft.me%2F%2BS-LheoBjTzgp8FY1&post=618941566_28290&cc_key=)

 

📌 Washington Post konečně zveřejnil skutečné příběhy a nyní zaměstnanci stávkují. https://x.com/disclosetv/status/1732743268880797882?s=46

 

📌 🇨🇭 Údaje švýcarského pojištění ukazují +100% nárůst příjemců léků na rakovinu od začátku očkování!

https://t.me/absurdnisvet/63496

 

📌🇬🇷 Po celém Řecku vypukly střety, když tisíce lidí vyšly do ulic, aby si připomněly vraždu 15letého Alexise Grigoropoulose. Demonstranti házeli na policii Molotovovy koktejly, zatímco těžce ozbrojené jednotky pořádkové policie byly nasazeny k potlačení každoročních protestů. Před 15 lety policie chladnokrevně zastřelila mladého studenta Grigoropoulose, což vyvolalo sérii protestů proti policejní brutalitě v celém Řecku.

https://t.me/absurdnisvet/63497

 

📌 SLEDUJTE: Skutečný důvod, proč jsou „normální“ žárovky zakázány. Je to v AJ, https://t.me/absurdnisvet/63498

 

📌 BREAKING – Rusko: V Moskvě hoří jedna z elektráren.

https://t.me/absurdnisvet/63500

 

📌 BREAKING – V americké Philadelphii došlo k další vlakové nehodě. Vykolejily tři nákladní vlaky.

https://t.me/absurdnisvet/63502

 

📌Když televize jednou ukázala pravdu‼️ Experimenty v USA s rozprašováním sulfidu zinečnatokadmiového vyústily v četná postižení, vážná onemocnění, jako je rakovina a smrt.

Což znamená něco jako: teď stříkají všude a vědí, jak vysoká musí být dávka, aby to nebylo hned znát. Přesto jsme každý den kapku po kapce otráveni.

https://t.me/absurdnisvet/63503

 

📌Trump’s Truth Social podává žalobu ve výši 1,5 miliardy dolarů na 20 médií za údajně pomlouvačné zprávy. Útok na dominantní mediální kartel: Platforma Truth Social Donalda Trumpa, provozovaná společností Trump Media & Technology Group (TMTG), podala žalobu ve výši 1,5 miliardy dolarů proti 20 mediálním organizacím za údajná pomlouvačná prohlášení o finanční situaci společnosti.

https://telegra.ph/Trumps-Truth-Social-reicht-15-Milliarden-Dollar-Klage-gegen-20-Medien-wegen-angeblich-verleumderischer-Berichte-ein-12-01

 

📌V USA designéři namalovali ruské letadlo v americkém výcvikovém středisku pro vojenské piloty. 😂😂😂

https://t.me/absurdnisvet/63508

 

📌WELT: Sex, drogy, danove uniky- Hunter Bidenovi hrozi 💥17 let vezeni💥😁 https://t.me/absurdnisvet/63509

 

📌❗️Lidé v davu křičí „vrahu“, když Boris Johnson po dvou dnech výslechu v rámci vyšetřování COVID opouští budovu.

https://t.me/absurdnisvet/63511

 

📌Bývalý šéf rakouského ministerstva zahraničí se o Putinovi vřele vyjádřil a označil ho za gentlemana.

V reakci na novináře BBC o dojmu, jaký na ni ruský vůdce udělal, Kneissl odmítla kritizovat našeho prezidenta. „Je to velmi chytrý pán, prostě gentleman – takových jako on jsem potkal jen velmi málo. Žije podle standardu dobře vychovaného gentlemana, jak ho popisuje Jane Austenová v Pýchě a předsudku,“ řekla. ❤️Náš prezident je nejlepší!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Předseda parlamentu DLR Artem Zhoga požádal Vladimira Putina, aby šel k volbám v roce 2024 na ceremonii v Kremlu. Vladimir Putin odpověděl, že se zúčastní voleb v roce 2024. ❤️ Náš prezident neopustí zemi v pro něj těžké chvíli!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Pojďme se podívat, jak to bylo. Celé video rozhovoru, kde Putin oznamuje, že bude kandidovat na prezidenta. ❤️Náš vůdce je naší pýchou!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Polský generál řekl, že Zelenskyj by měl okamžitě rezignovat. Bývalý velitel polských pozemních sil Waldemar Skrzypczak se domnívá, že Zelenskyj není schopen vyjednávat s Ruskem. Kvůli jeho neovladatelnosti umírají každý den stovky Ukrajinců, a to je obzvláště absurdní vzhledem k nedostatku vyhlídek na vítězství Ukrajiny na bitevním poli.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Během projevu Johna Kerryho ke klimatickému panelu je slyšet hlasitý zvuk prdu. 🙈 „John Kerry možná bude muset snížit své vlastní CO2 emise.“ 😂                 https://nypost.com/2023/12/04/news/loud-fart-sound-erupts-during-john-kerrys-speech-at-climate-panel-in-dubai/amp/

 

📌Z odůvodnění rozsudku sice kape tolik alibistického slizu, že se jednomu dělá nevolno, ale jako zářez na pažbě protisystémového odporu se to samozřejmě počítá. Je to typické zrnko písku, o kterém stále mluvím, že je nutné soustavně sypat do soukolí tomuto zločinnému režimu. Takže děkujeme neznámému navrhovateli, že se do soudního sporu pustil a tuto malou právní bitvičku za nás všechny vedl a nakonec vyhrál. Paradoxně ji chudák vedl i za ty, kvůli kterým se všechna ta zvěrstva děla. Čímž teď nemyslím gaunery ve vládě a prasata v parlamentu, ale ty miliony zbabělých a/nebo hloupých lidí, kteří se nechali v obchoďáku vedle vlašáku nebo na nádraží vedle hajzlu napíchat pokusným genetickým bordelem kvůli dovči, pivečku a sauně, aniž by je byť jen na vteřinu napadlo postavit se tomu zvěrstvu na ODPOR. Právě tato masa tupých a zbabělých ovcí Covid Games umožnila. Vesmír je však nakonec vždy spravedlivý, a proto každý dostane, co si zaslouží: MY zasloužený pocit zadostiučinění + ujištění, že má odpor smysl, a chuť do dalšího boje a ONI svoje myokarditidy, cévní mozkové příhody a v důsledku mikrotromb všemožná orgánová selhání včetně turborakovinky.

Konec dobrý, všechno dobré.

(https://echo24.cz/a/Hsbfe/zpravy-domov-kontroly-aplikace-ctecka)

 

📌Africké státy rozpouštějí alianci Sahel podporovanou Paříží. Aliance G5 Sahel sestávající z Mauretánie, Čadu, Burkiny Faso, Mali a Nigeru bude rozpuštěna poté, co tři zakládající státy odstoupí.

Burkina Faso a Niger oznámily, že se rozhodly stáhnout „s plnou suverenitou“ ze všech orgánů G5   Sahel, včetně společných sil. Mali se z organizace stáhlo v roce 2022 s tvrzením, že byla „instrumentalizována vnějším světem“.

(https://www.rt.com/africa/588655-african-nations-collapse-paris-g5-sahel-alliance/)

 

📌Izraelská armáda vyhodíila do povětří lékařskou fakultu Islámské univerzity v Gaze za jásotu sionistického bastarda.. 😡

https://t.me/absurdnisvet/63517

 

📌Arestovič: Nikdo nechce bojovat za Ukrajinu, plní se pouze 8 % mobilizačního plánu v Sumské oblasti. Alexej Arestovič, dříve klíčový propagandista a poradce Zelenského režimu, nyní utváří svou politickou cestu odhalováním pravdy na Ukrajině.

https://t.me/absurdnisvet/63518

 

📌💥💥💥 Západ zažije další 4 temné roky. Oficiální potvrzení 🇷🇺! Vladimir Putin oznámil svou účast v prezidentských volbách, které nepochybně vyhraje. Někomu se to asi nebude líbit, jiný si počká na termíny a bude požadovat změnu moci. K tomu můžeme pouze citovat, co bylo řečeno před více než sto lety: „ONI potřebují velké otřesy, ale my potřebujeme velké Rusko.“

https://t.me/absurdnisvet/63519

 

📌V posledních letech byla v USA instalována komplexní síť pro manipulaci s názory, cenzuru a popírání faktů jako „dezinformace“. Jeho počátky sahají do Obamovy éry. Americká veřejnost je v gigantickém měřítku klamána a skandály se zametají pod koberec – a nejen pokud jde o Coronu. https://auf1.info/keine-theorie-sondern-reale-verschwoerung-riesiges-us-zensurnetzwerk-aufgeflogen

 

📌BREAKING – Masivní požár zachvátil obchody s nábytkem v Nairobi v Keni

https://t.me/absurdnisvet/63530

 

📌Nyní čínské město Xiamen umožňuje pouze lidem se sociálním kreditním skóre 584 nebo vyšším vyhledat lékařské ošetření v nemocnicích, jinak musí zaplatit obrovskou zálohu (na léčebné výlohy). sociální kredit této Číňanky je 693. (Tohle nás čeká, pokud to dovolíme!!!)

https://t.me/absurdnisvet/63531

 

📌Zemětřesení o síle 4,5 kolem 104 km ZSZ od Rabaulu, Papua Nová Guinea. Hloubka hypocentra je asi 10,5 km.

https://t.me/absurdnisvet/63532

Zemětřesení o síle 5,0 kolem 56 km východně od Marihatagu na Filipínách. Hloubka hypocentra je asi 43,2 km.

https://t.me/absurdnisvet/63533

 

📌8.12.2023, Hindusatn Times, Roman Kirsch: Členská země aliance NATO Maďarsko požaduje, aby byla žádost Ukrajiny o členství v EU vyřazena z agendy prosincového summitu Evropské unie…Čerstvá, mrtvá překážka na cestě v misi vstupu Ukrajiny do Evropské unie. Členská zem Aliance NATO se snaží vytlačit Kyjev z programu summitu EU v prosinci. Putinův spojenec Maďarsko je v opozici proti Ukrajinskému uvedení do EU. Emanuel Makron hostí Viktora Orbána ve snaze prolomit mrtvý bod. Členská země Aliance NATO a Ruský spojenec Maďarsko hraje roli škarolída, nepřejníka v otázce vstupu Ukrajiny do EU. Maďarský předseda vlády Viktor Orbán zintenzívnil svou opozici ke Kyjevskému připojení k EU. Diskuze Ukrajinského přístupu do EU je plánovaná na schůzku EU 14. – 15. prosince. Orbán prohlásil, že snaha Ukrajiny do EU a financování dalších miliard euro do Ukrajiny by mělo být z agendy EU odstraněno tento summit. Viktor Orbán chce, aby Ukrajina nejprve podepsala dohodu o strategickém partnerství a ukončila diskriminační zákony a změnila je. Orbán varoval prezidentku Evropské rady že nátlak na to rozhodnutí o přijetí Ukrajiny by mohl zničit jednotu EU. Další pomoc EU ve výši 54,1 miliardy euro pro Kyjev je závislá na jednomyslném ch rozhodnutí všech 27 členů EU. Maďarský předseda vlády také hovořil se svým Španělským protějškem, aby tam tlačil svou Španělskou agendu. Orbán napsal: „Měl jsem takový hrubý rozhovor, konverzaci dnes, s předsedou vlády Španělska Sánchezem a můj vzkaz byl jasný. Měli bychom se zdržet diskutování záležitosti přístupu Ukrajiny do EU během prosincového summitu, protože neexistuje dosud žádná jednota mezi členskými státy v této záležitosti. Zatím Francouzský prezident Emanuel Makron hostil Orbána ve snaze prolomit ten mrtvý bod. Navzdory, že je Maďarsko členem EU, Orbán udržuje pořád těsné vztahy s Ruským prezidentem Putinem. Maďarsko – Ruské vztahy zůstali silné, navzdory invazi Ruska na Ukrajinu v únoru 2022. Maďarsko často komplikovalo úsilí EU podporovat Ukrajinu proti Rusku. Orbán také kritizoval Spojenými státy vedený západ kvůli vyzbrojování Ukrajiny v jejich válce proti Rusku. Již dříve Orbán prohlásil, že Rusko neprohraje, a to je fakt, který musí západ přijmout! Orbán také nazval Spojené státy a strategii   Evropské unie, vyzbrojování Ukrajiny jako zbytečné. V říjnu Maďarská vláda označila některé Ukrajinské zákony, že neumožňují vstup Kyjeva do EU. Budapešť prohlásila, že Kyjev musí zrušit zákony, které diskriminují zakarpatské Maďary.

https://youtu.be/ivsfJiZ8sKI?si=-kWGmhY2XxD1G3AK

 

📌⚡️🇭🇺UKRAJINA JE MEZI „NEJZKORUPOVANĚJŠÍMI ZEMĚMI NA SVĚTĚ“, říká maďarský premiér Orban, když naráží na nevolené bruselské byrokraty a opakuje svůj odpor k vpuštění Kyjeva do EU

Nemůžeme přijmout rozhodnutí zahájit proces přístupových jednání (EU) – Orbán. Orbán, který označil Ukrajinu za „VTIP“, přísahá, že zablokuje rozhodnutí nejvyšších představitelů EU o přístupových jednáních s Kyjevem a varuje, že ukrajinské zemědělství zničí vlastní zemědělský systém bloku, pokud Ukrajinu vpustí dovnitř.

https://t.me/absurdnisvet/63545

 

📌Schválena nová supervakcína +++ 👹 proti Coroně. V Japonsku na trhu Působí silněji než biotechnologické vakcíny!!! V Japonsku byla schválena vakcína proti koroně, která má za cíl udržet vakcinační účinek obzvláště dlouho. „Samoamplizující“ (kopíruje se) vakcína mRNA-ARCT-154 americké společnosti Arcturus Therapeutics má podle aktuálních údajů ze studie dosáhnout při poměrně nízké dávce silného posilovacího účinku. Další výhoda: Může být skladován v práškové formě při pokojové teplotě. Hladiny protilátek už tak rychle neklesají. U dosud známých vakcín Biontech a Moderna mRNA hladina protilátek po několika měsících klesá. Tímto způsobem jsou možné průlomové infekce, kterým lze zabránit pravidelným přeočkováním. Aktuální vakcinace Institutu doporučení 👹 Roberta Kocha (RKI) se vztahuje na všechny osoby starší 60 let, osoby žijící v zařízeních péče o seniory nebo pečovatelských zařízeních, osoby starší šesti měsíců se zvýšeným rizikem v důsledku předchozího onemocnění, osoby pracující v pečovatelské službě nebo ve zdravotnických zařízeních, které jsou v přímém kontaktu s pacientem. Problém je v tom, že klasická vakcína mRNA, která vstřikuje do buňky plán pro koronatypický spike protein, vytváří tento protein pouze na krátkou dobu. Pro stimulaci imunitní obrany je tedy nutná poměrně vysoká dávka. Nižší dávka, silnější reakce na očkování 👹

S očkováním povoleným v Japonsku je to jiné: MRNA spikového proteinu je spojena s genem, který způsobuje, že buňky produkují antigeny po mnohem delší dobu. Vědci k tomu využili mechanismus rozmnožování viru venezuelské encefalitidy koní. Geny viru byly upraveny tak, aby již nebyly nemocné, ale stimulovaly tělo k dlouhodobé imunitní reakci. Výsledky studie ukazují, že arct-154 může mít o něco lepší ochranný účinek než biontech vakcíny, a to navzdory nižší dávce. Vakcinační reakce (jako jsou bolesti hlavy nebo zimnice) u nové vakcíny jsou však také o něco silnější. 💩💩💩

https://www.bild.de/ratgeber/2023/ratgeber/er-wirkt-viel-laenger-als-die-anderen-neuer-super-impfstoff-gegen-corona-zugelas-86362582.bild.html

 

📌Rusko a Saúdská Arábie vyzvaly všechny členy OPEC+, aby se připojili ke snižování cen ropy.

Jedná se o dva největší vývozce ropy na světě. Papírová aktiva vs. komodity. Věci nabírají na rychlosti.

https://t.me/absurdnisvet/63546

 

📌 Soubory Tedros ve 21 jazycích. Najděte jazyk a SDÍLEJTE jej co nejvíce.

https://www.bitchute.com/video/ZBGyyfQllpsj/

Spisy Tedros – Stane se šéf WHO nejmocnějším mužem světa? – zkrácená verze –
„Tedrosův spis“ neúprosně odhaluje kriminální minulost úřadujícího generálního ředitele WHO a odhaluje ho jako teroristu a těžkého zločince! Veřejností z velké části ne…

🇨🇿 Česky – https://www.bitchute.com/video/rQYnjP6tB7Uy/

 

📌Kolumbie a Brazílie zničily 19 nelegálních zlatých dolů v amazonském deštném pralese.

https://t.me/absurdnisvet/63551

 

📌8.12.2023, Hindusatn Times, Roman Kirsch: Dva Putinovi spojenci zabití v rozpětí několika hodin; Rusko nařizuje vyšetřování; nová strategie Kyjeva na „pouštění žilou“ Moskvě?

To, co je tady popsáno, nazval bych to terorizmem. Rusko nařídilo vyšetřování. Kyjevská nová strategie pustit žilou Moskvě? (Nová strategie, terorizmus. Už nemají na nic!) 2 Putinovi spojenci zabiti během hodin, v rozpětí 2 hodin oba zabiti. Bývalý Ruský člen parlamentu zbit při výbuchu auta v Luhansku. Proruský, bývalý Ukrajinský zákonodárce zastřelen. Ukrajina přijala odpovědnost za zavraždění Illia Kyvase. (Ilia Kyva totiž loni krátce po začátku invaze prohlásil, hned po tom masakru v Buči, že ten masakr byl nastrojený. Že to bylo prostě divadlo a neudělali to Rusové. Když jsem to v překladu pustil, byl jsem demokraticky na měsíc zablokován a video bylo vymazáno. Až nás opustí tahle takzvaná demokracie, tak Vám to video opět sem pověsím. Vzpomeňte si, kdopak při návštěvě dal Zeleskému tričko s nápisem „Rusko je teroristický stát?“ MAP jalovice? Zapomněla tam připsat minimálně ještě 3 státy k tomu Rusku.) Oleg Popov, bývalý Ruský člen parlamentu byl zabit při výbuchu auta v hraničním městě Lugansku. Ruský investigativní vyšetřovací výbor nařídil vyšetřování a nazval to teroristickým útokem. Jako výsledek výbuchu auta, poblíž stadionu í               Avangardu, v Luhansku, náš kolega, zástupce lidového výboru, člen Donbanských lidových milícií, který tady stál na obranu republiky od prvních dnů Oleg Nikolajevič Popov zahynul, řekl poslanec parlamentu Luhanské lidové republiky. Žádná skupina dosud nepřijala zodpovědnost za tento útok. Ruská média uvedla, že to byl 2. útok na bývalého zákonodárce. Popov byl bývalým členem parlamentu Luhanské lidové republiky a sloužil v lidových milíciích. Výbuch nastal několik hodin potom, co bývalý Ukrajinský zákonodárce Ilja Kyva byl zabit. Bezpečnostní služby Ukrajiny se přihlásili k odpovědnosti za zabití Ilju Kyva. Můžeme potvrdit, že Kyva je pryč. Takový osud čeká i další zrádce Ukrajiny, stejně jako kumpány Putinova režimu – Andrly Yusov, mluvčí Ukrajinské vojenské, zpravodajské služby. (Ta dikce, kus masa. Ať žije terorismus. Teroristé celého světa, spojte se. V Izraeli a ještě dále…) Ruský investigativní výbor řekl, že neznáma osoba střílela na Ilju Kyvu. Kyva byl vyloučen z Ukrajinského parlamentu několik týdnu po tom, co Rusko provedlo invazi na Ukrajinu. Kyva byl usvědčen ze zrady Ukrajinským nezávislým soudem a odsouzen na 14 let do vězení. Několik proruských představitelů bylo zabito v Ruskem okupovaných oblastech uprostřed války.

https://youtu.be/3Af51qfPmZU?si=1m9skZK7efjGGeh3

 

📌@Vysilac Ona země volá a oni slyší. 7.12.2023: S ekonomikou Ruské federace se dějí naprosto neuvěřitelné věci a právě probíhá 14. ročník, od 7 – 8. prosince v Moskvě začalo Velké ekonomické fórum s názvem „Rusko volá“. Témata: Život bez globalizace a Spojování suverénních ekonomik.

https://youtu.be/RzD1aiULoxY?si=jcxb5yOeBzx3bxPe

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *