, ,

Ľubomíra Bačíková, 27.03.2024, Témata: Kolik berou europoslanci?, Informace o Koch institutu…

 28.03.2024: Ranní zprávy, Témata: Kolik berou europoslanci?, Informace o Koch institutu…

📌💥💥💥27.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Několik dní po moskevském útoku vyhodil Zelenskyj svého „kontroverzního“ šéfa bezpečnostních služeb v době, kdy Putin dští oheň na Kyjev…

Kdyby situace nebyl tak krvavě vážná, až tragická a neohrožovala celý svět, tak by to bylo úsměvné.

Putin vysílá žár na Kyjev, když chtějí oheň na Kyjev. Zelenského velké opatření po moskevském teroristickém útoku. Ukrajinský prezident vyhodil šéfa bezpečnosti, ve spojitosti s moskevským útokem? Oleksiy Danilov byl vyhozen jako jako hlava bezpečnostní, národní a obranné rady. Oleksandr Lytvynenko  byl ohlášen jako nová hlava národní bezpečnostní a obranné rady. Zelenský prohlásil, že táto změna je součástí jeho vojenského přeplánování uprostřed války.

Zelenký: „Dnes jsem pokračoval v restartu našeho státního řídícího systému, Jsou tady personální změny. Jsem vděčný Oleksvovi Danilovovi za jeho práci. Byl přesunut do jiné oblasti. Více detailu bude následovat. Jmenoval jsem Aleksandra Lytvyněnka jako nového sekretáře Národní bezpečnostní a obranní rady. Bude kombinovat svoji zkušenost z vedení zahraniční zpravodajské služby UA, s úkoly Národní bezpečnostní a obranné rady, Danilov byl známý  pro svá kontraverzní prohlášení, kdy byl ve funkci jako bezpečnostní šéf….

 

https://youtu.be/PObkeT5CHDo?si=46W_WyKMjFKu4A7b

 

📌💥💥💥27.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Předehra pro vstup aliance NATO do války“: výbušné obvinění ve věci moskevského útoku od bývalého představitele Spojených států (ministerstva obrany USA)…

Ukrajinci jasně měli motiv pro útok na moskevskou městskou halu Crocus. Velké prohlášení bývalého důstojníka na Ministerstvo obrany Spojených států. Ruská reakce na útok může být použitá jako předehra pro zasahování aliance NATO do války, říká bývalý důstojník. David Pyne, bývalý důstojník amerického ministerstva obrany udělal velké prohlášení. Řekl agentuře Sputnik, že Ukrajina zcela jasně měla motiv a má motiv pro útok na moskevské kulturní centrum Crocus. Také naznačil, že existence zapojení aliance NATO do spiknutí proti Rusku uprostřed UA války je možné….

 

https://youtu.be/q5SiPUMUZss?si=HgC_3Z3i0UNCXxTQ

 

📌💥💥💥27.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Několik dní po vyhnání USA volal nigerský lídr Putinovi, aby diskutovali obranné vztahy; Zrudla tvář americkému prezidentovi Joe Bidenovi?

 

https://youtu.be/g0l22oAtNs8?si=uSSx9yqYJnqT66cX

 

📌 🚧🚜🚜 🔥🔥🔥26.4.2024, Brusel: https://www.facebook.com/share/r/Qss9sP9W7pya7G1W/

 

📌27.3.2024, Sociální demokracie, Lubomír Zaorálek: „Tady máme Ministerstvo práce a sociálních věcí. Tady sídlí ministr Jurečka. Nedávno přestavil nový mechanizmus výpočtů odchodů do důchodu. Princip byl, že čím vyššího věku se budeme dožívat, tím poději budeme odcházet do důchodu. No to není moc radostné, ale jakoby je tady naděje, protože ministr řekl tuto větu: „Kdyby nastaly roky 2021, 2022,“ to je ta vysoká úmrtnost za Covidu, a „mechanizmus byl platný, tak se na několik let zastaví posunování této hranice.“ Takže když budete mít nějakých 40 až 50 tisíc mrtvých v budoucnosti, tak se dostanete do důchodu dříve.“

(Tady je jasný důkaz, plánované genocidy. Když jsme se dál odmítali zabodávat jedy, tak máme smůlu, protože jsme přežili a do důchodu nepůjdeme vůbec. Až smrt nás tam pošle!!! Neskutečný cynizmus a bezcharakterní postoj člověk, který ani nikdy v životě manuálně nedělal, a to si žije nadstandatně z našich peněz, které nemá žádné právo pobírat!!!)

„Až doposud jsem si myslel, že to, co se odehrálo kolem Covidu, ti mrtví, že to byla strašná tragédie a normální stát musí udělat všechno pro to, aby se něco takového už nikdy neopakovalo. A pokud by se vrátila taková pandemie, tak prostě těch mrtvých musí být co nejméně. Ale tady máme ministra, který jako kdyby vůbec nechápal, že ti starší, co tady s námi žijí jsou lidé, kteří tady pracovali, budovali, leccos z toho, co tady máme a vytvořili. My stojíme na jejich ramenou. A není možné mluvit o tom a upozorňovat, naznačovat, že pokud by rychle umírali, tak vlastně se otevře cesta k dřívějším důchodům a bude to mít vlastně výhody pro ty, co budou mít to štěstí, že přežijí. Já jsem si myslel, že problémem tohoto ministra je kompetence, ale mám pocit, že jeho problém je, že je nelidský. A ministr práce a sociálních věcí, který nemá lidskost, nemá v té funkci vůbec co dělat.“

(My jsme si celý život na ten důchod á měsíc celá léta šetřili, magore. A tys nás o ty peníze okradl, a ještě nás cíleně zabíjíte, zrůdo!!! Patříš pod gilotinu!!!)

https://fb.watch/r46oYJ9izv/

 

📌☣️☣️☣️27.3.2024, Štúdio 24, Slovenská republika: Kontrola vzoriek obilia z Ukrajiny. Odobrali vzorky šarže, až 1.500 ton ukrajinského obilia, ktorá bola legálne dovezená až na Slovensko. Aby mali diváci predstavu, ide o 65 plne naložených veľkých kamionov pšenice a my sme v súlade s EU legislativou, po tom, čo sme v našich akreditovaných laboratóriach potvrdili výskyt nadlimitního množství rezidua, látky pesticídu, vykonali aj následne druhý krok, anylýzu dopadu obsahu tohoto prvku na zdravie a žiaľ sa potvrdilo, že ide o nebezpečnú koncentráciu. Dnes už vieme, že ide o látku chlorpyrifos, (Chlorpyrifos je insekticid ze skupiny organofosfátů s úplným názvem O,O-diethyl-O-(3,5,6-trichlor-2-pyridyl)-fosforthioát. Používá se na ošetření napadených listů a plodů ovoce, dále na cukrovou řepu, kukuřici, obilniny, papriku, okurky, rajčata, brambory, řepku olejku.), ktorá je v Evropskej únii zakázaná a z uvedeného dôvodu som pred hodinou vydal súhlas na vydanie usmernenia ústredným riaditeľom štátnej veterinárnej, potravinovej správy na zákaz spracovania, uvádzania akýchkoľvek produktov tejto pšenice na slovenský trh. Tento zákaz sa bude týkať všetkej pšenice, ktorá s nachádza na Slovensku. My budeme od zajtrajšieho dňa intenzívne vykonávať kontrolu všetkých vzoriek UA pšenice všade na Slovensku. Samozrejme zintenzivníme aj kontrolu produktov, ktoré boli z akejkoľvek Ukrajinskej pšenice vyrobené a budeme samozrejme o výsledkoch kontrol informovať. Je mi naozaj ľúto, že musíme pristúpiť k takémuto drastickému opatreniu. Je mi ľúto, že sa naši ukrajinskí partneri o tom dozvedajú z médií. My sme túto informáciu už vložili pred asi 20. minútami do systému Európskeho rýchleho varovania!

(Do kdy budou vládní demolice nás trávit ukrajinským obilím, aby Zaorálek měl o tisíce lidí ve dřevěném úboru pod zemí, aby nemusel prodlužovat věk lidí do 90 let v pracovním poměru????? Do kdy budeme žrát povinně otravu v potravě? Kdy začnou kontroly i jiných potravin, jako maso a ovoce??? Kde je opozice, aby nás chránila??????)

 

https://www.facebook.com/share/v/FJy9fxfTfSSinhxP/  

 

📌27.3.2024: @doktoregg „Kolik berou europoslanci?“ 😱❤️:           

👀 To budete koukát!!!!

https://youtu.be/rnaNjuhN1j4?si=ahXVnWkUZP_iPH1Q

 

📌🔝🔝🔝23.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Food and Drug Administration stahuje dezinformace o ivermectinu!

https://c19ivm.org/                                                                                                    Tomáš Fürst: 👉 Tato drobná zpráva by neměla uniknout vaší pozornosti! Dne 21. března 2024 došlo k dohodě mezi Food and Drug Administration (FDA) a právním zástupcem skupiny lékařů, sestávající mimo jiné z Paula Marika. Dohodu si můžete stáhnout v odkazu v tomto článku. Výměnou za stažení žaloby ze strany lékařů se FDA zavazuje, že odstraní ze svých oficiálních materiálů doporučení nepoužívat ivermectin pro léčbu či prevenci COVID-19 a smaže ze svých sociálních sítí pomlouvačnou kampaň proti ivermectinu, jejíž část jsem pro osvěžení paměti zkopírovat níže (ještě stále to tam je):

👉 A je to. Po čtyřech letech usilovného lhaní ze strany nejmocnější americké agentury je najednou po všem. Zpívat se smí a teď mi řekni kde je.                                                               👉 Ono už je totiž jedno. Lživá kampaň proti ivermectinu (a jiným lékům) byla nezbytná, když farmabyznys a jeho obchodní oddělení (aka FDA) potřebovalo prosadit Emergency Use Authorization pro experimentální genovou terapii (aka mRNA vakcína)!!! Kdyby se totiž tehdy nahlas řeklo, že na COVID existuje léčba, byla by EUA ze zákona nemožná. Takže léčba existovat nesměla. Teď už je to jedno, takže lhát dál se už nevyplatí.

👉 Umřelo pár milionů lidí, protože jim byla systematicky odpírána léčba? Přišly stovky obětavých doktorů o práci, protože porušovali doporučení FDA? Smazaly sociální sítě stovky tisíc důležitých příspěvků o tom, jak léčit COVID, protože byly v rozporu s doporučením FDA? No a co. Fujzr má svých sto miliard a může si koupit deset takových FDA na dalších sto let.

A lidem je všechno jedno. Zatím.

Celý článek si můžete přečíst  ZDE

https://volnyblog.news/food-and-drug-administration-stahuje-dezinformace-o-ivermectinu/

 

📌🔝🔝🔝27.3.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Speciální operace, 27. března: předpovídají se důsledky bitev mezi Británií a Ruskem.

Telegraph: Británie nevydrží dva měsíce bojovat s Ruskem

  1. března 2024

MOSKVA, 27. března – RIA Novosti. O prognózách možného střetu mezi Ruskem a Británií, důsledcích pro francouzského prezidenta Emmanuela Macrona po jeho slovech o Ukrajině a průběhu speciální operace – v materiálu RIA Novosti.

Britští vojáci dlouho nevydrží

Británie nevydrží v bitvách s Ruskem v případě možného konfliktu déle než pár měsíců, uvedl Telegraph s odkazem na bývalé a současné britské vojenské činitele.                                    Místní média dělají takové závěry s odkazem na zástupce náčelníka štábu obrany Spojeného království Roberta McGowana, který v odpovědi na otázku bývalého náměstka ministra obrany Marka Francoise, je pravda, že Spojené království „nebude schopné bojovat“ s „Ruskem“ po více než pár měsíců v totálním nepřátelství odpověděl, že „je to tak“.                                                                                                                                                                 Důvody této situace byly nedostatečné zásoby vybavení a zbraní ve Spojeném království. Kdy k tomuto rozhovoru došlo, není v publikaci uvedeno. Materiál však dodává, že to bylo během vystoupení McGowanové před poslanci parlamentu.

Zároveň se vešlo ve známost o nejméně dvou Britech, kteří bojují v zóně Severního vojenského okruhu na straně Ruska, v Londýně jsou považováni za zrádce. Podle deníku Mirror mluvíme o Benu Stimsonovi a Aidenu Minnisovi. Oběma hrozí ve svých domovských zemích trest za obvinění z terorismu.

Minnis publikaci řekl, že nyní slouží jako sapér v ruské armádě. Stimson, jak píše publikace s odkazem na příspěvky na svých účtech na sociálních sítích, předtím strávil nějaký čas v britském vězení kvůli obvinění z „terorismu“ poté, co v roce 2015 několik měsíců pomáhal Donbasu . Po opuštění vězení odjel do Moskvy , ale na britském letišti byl zadržen a vyslýchán a byly mu zabaveny telefony a laptop. Stimsonovi se následně podařilo letět do Ruska přes Istanbul .

Macron rozzlobil USA

Slova francouzského prezidenta Emmanuela Macrona o vyslání vojenského personálu na Ukrajinu rozlítila americké představitele. Podle agentury Bloomberg, která citovala zdroj, komentář francouzského vůdce „boty na zem“ rozzlobil americké představitele, kteří soukromě tvrdí, že takový krok by mohl dokonce vyvolat střet s Moskvou.

Macron v únoru řekl, že EU souhlasila s vytvořením „deváté koalice pro hluboké údery“ – zásobování Ukrajinou raketami středního a dlouhého doletu. Řekl také, že Francie udělá vše, aby zabránila Rusku „vyhrát tuto válku“. Lídři západních zemí podle něj jednali o možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu, konsensu zatím nebylo dosaženo, „ale nelze nic vyloučit“.

Macronův radikální postoj odsuzuje i samotná Francie. Bývalý ministr obrany země Hervé Morin tak nazval současného prezidenta „dětským králem“ a narcisem.

Macron byl podle exministra sedm let „na zámku“ a skutečnou Francii neviděl. Morin poukázal na to, že samotná Paříž nemůže rozhodnout o vyslání vojáků na Ukrajinu, protože Francie s ní nemá společnou hranici.

Průběh speciální operace

Ruské ozbrojené síly obsadily během uplynulých 24 hodin výhodnější pozice na Doněckém směru, na Avdějevském směru zlepšily postavení podél frontové linie a na Južnodoněckém směru zlepšily taktické postavení.

Ruský vojenský personál také odrazil tři protiútoky ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Staromajorskij ( DPR ). Kromě toho systémy protivzdušné obrany sestřelily 210 ukrajinských dronů a 21 granátů HIMARS a Vampire MLRS.

Celkové ztráty nepřítele na všech sektorech fronty za den činily až 595 vojáků, deset tanků a jiných obrněných vozidel, 15 děl a několik desítek vojenských vozidel.

Útoky Kyjeva na Rusko

Ukrajinské ozbrojené síly pokračovaly v úderech na ruské území. Jak uvedl guvernér regionu Belgorod  Vjačeslav Gladkov ve svém kanálu Telegram , systémy protivzdušné obrany sestřelily 18 vzdušných cílů nad regionálním centrem a regionem Belgorod. Následně vojenské oddělení uvedlo, že mluvili o mušlích Vampire MLRS. V důsledku ostřelování utrpěl muž zranění šrapnelem.

Ukrajinský dron navíc narazil do administrativní budovy v Belgorodu. Jak uvedl Gladkov, při zásahu UAV byla zraněna žena, která již byla převezena do městské nemocnice a dostává potřebnou lékařskou péči.

Kyjev pokračuje v teroristických aktivitách na nových ruských územích. Jak řekl jeden z novoazovských školáků jménem Egor RIA Novosti, neznámí lidé prostřednictvím Telegramu nabídli teenagerům v DPR, aby za 1,5 milionu rublů provedli útok na novoazovskou školu č. 1, jako v případě teroristického útoku na radnici Crocus .

Podle Yegora mu jeho přítel poslal stejnou zprávu od neznámého uživatele a poté se rozhodli kontaktovat „Lidový oddíl“ Mariupolu , ke kterému patří.

V této organizaci, která se zabývá sportovní a vlasteneckou výchovou mládeže v DPR, RIA Novosti tuto informaci potvrdila a upřesnila, že tři děti dostaly zprávu s návrhem na spáchání teroristického útoku.

Jak uvedla v rozhovoru pro agenturu, Ó. Ředitelka školy č. 1 Novoazovsk Jekatěrina Morozová po nahlášení možného teroristického útoku přejdou všichni zaměstnanci vzdělávací instituce do „režimu vysoké bdělosti“.

ZDROJ

https://volnyblog.news/specialni-operace-27-brezna-predpovidaji-se-dusledky-bitev-mezi-britanii-a-ruskem/

 

📌§§§§§ 26.3.2024, Německo, Zdeněk Kedroutek stream: 👉 Informace o Koch institutu!: 👉 „Dějí se u nás velké věci. A bohužel tyhle velké věci, ty se tak moc nedostanou sem, ale se nás hodně týkají, protože je to o Robert Koch institut, německý epidemiologický ústav, který byl propagován, aby se v ČR a SR šířili šířené opatření typu nošení šílených masek proti Covidu, držení odstupů, lockdowny, testování a všechny ty hrůzy, které žádné vládní média nesměli říct pravdu, ale malý multipolární magazín, investigativní portál, který vydává Stefan Korin a Paul Schreier, 2 investigativní žurnalisti v Německu. Oni žalovali Robert Koch institut. Žalobou odkázali, že museli zveřejnit interní protokoly, které byli vytvořeny v průběhu Covidového divadla, že jsou ve veřejném zájmu. A teď co se stalo?  👉 Soud rozhodl ve prospěch těchto žurnalistů a Robert Koch institut musel zveřejnit 456 protokolů!!! Sice, mnoho je tam z těch částí začerněno, protože žaloby nejsou ještě u konce, ale to, co už je zveřejněno, je velice pikantní!!! Například, manipulace v té incidenci. (Incidence: |zřídka také nápad| označuje v epidemiologii počet nově nemocných za konkrétní časový úsek. Stanovuje pravděpodobnost onemocnění s určitou diagnózou, respektive zdravotní kondici v daný okamžik.) Je tam jasně řečeno, že například lockdowny byli donucené, protože se ztrojnásobil počet pozitivních případů. Jenom že v rámci těch protokolů instituce Roberta Koch institutu bylo jednoduše zdůvodněno, že se 3x víc testovalo. Kdyby se testy regulovali na ten počet těch testů, které byli předtím, tak ten nárůst by nebyl 300%, ale jedno jediné 1%. Nebo FP 12 roušky, které slouží jako k určitému typu práce, třeba v prašném prostředí, nesmí se nosit dlouhodobě, to všechno je tam přesně popsané, a dokonce odborník musí přeškolit každého, jak se mají masky nasazovat na tvář, ale nejsou účelné na nějaké infekce, patogeny, nebo baktériemi. Koch institut tam uvádí, že se jedná o Covid mírnější varianty, o influenci (o působení, vlivu) o obyčejnou chřipku!!!!! Pak se tam lživě vymlouvají a říkají, že politici používali Koch institut jako zdroj, nebo jako důvod, že proto musíme zavádět lockdowny, za toto Vás musíme nutit se testovat, za toto m budeme týrat Vaše děti ve školách, tak že toto není pravdě, že Koch institut tyhle věci nedoporučoval, ani to nebral, že by to bylo podstatné, ale politici se rozhodli čistě z politických důvodů, ale ne z medicínských důvodů. Takže všechny tyto věci už jsou zveřejněné, dělá to velký rozruch v Německu i dokonce mainstream. Teď se děje to, že dokonce mainstreamové portály zpětně falšují třeba staré články z té doby, aby se zachránili, ale to je obrovská věc. Já jsem v neděli poslal všechny články přeložené do slovenského jazyka, aby Petrovi Kotlárovi, aby to použil, ale on mi odepsal, že to zní velice zajímavě, ale od té doby už se neozval, nevím, co se tam reálně děje, já si myslím, že tohle má potenciál, celou tuhle Covidovou bublinu kompletně oficiálně rozbít. Všechny tyto věci jsou potvrzeny, a ještě teď mnoho věcí v dokumentech je začerněno, takže ještě nevíme ani všechno, ale je už zřejmé, že se jednalo o čistě politické rozhodnutí, kdy pod rouškou ochrany obyvatelstva, co nemá absolutně s nemocemi nic společného. Velice mně mrzí, že se na Slovensku vyšetřovaci komise ještě toho nechytila, protože nic nepotřebují, tohle absolutně stačí. Je potřeba akorát všechny protokoly přečíst, je jich 456, tisíce stran, to si opravdu prolousknout. Já budu určitě ve čtvrtek důsledně informovat ještě v rámci stream vysílání „Týžděň pod lupou“ od 8:00 večer. Tentokrát v pátek se máme spojit s jednou schopnou paní doktorkou a uděláme na toto téma speciální relaci a budeme postupně informovat o tom, co se dostalo na světlo boží. Teď to má potenciál všechny tyto hajzly, špíny, kteří nás nálepkovali jako desoláty, konspirátory, pomalu nacisté, protože nevěříme na smrtelnost tohoto viru (čili klasické chřipky!!!), má to teď potenciál celý okruh rozbít zločinců a dostat je do basy za týraní a šikanování lidí téměř 3 roky, nebo 2,5 roků. Ve čtvrtek bude víc informací, projdu si podrobně t články, které zveřejnil Multi Polar magazín a v pátek to chceme rozebrat s paní doktorkou, abychom to tady rozběhli. V Německu je to rozběhnuté, už se tomu nikdo nemůže vyhýbat, žádný mainstream. Ta skála, na které bylo tohle hajzlovství postaveno se jim komplet sype. To ještě netestované vražedné vakcíny přijdou na řadu!!!Protože Koch institut nemá ponětí, jak budou dál fungovat vakcíny, protože nikdy nebyli třeba 10 let sledovány v laboratořích účinky, nebyli žádné dlouhodobé studie, takže se nemůžou pod nic podepsat! Robert Koch institut z Berlína byl hlavní jejich pilíř pro stavění jejich Covidové genocidy!!! Uvidíme, jak se to ál bude vyvíjet, žaloby se rozhodně budou přidávat. Takže se těším a doufám, že se ještě Peter Kotlár toho chytne, protože tady to mají na sříbrném tácu naservírovaný, důkazy o nesmyslnostech, falešných lžích, zločinnosti, co se tady odehrálo od roku 2020 do roku 2022. Děkuji Vám pěkně, mějte se krásně, sledujte moje videa Týžděn pod lupou. Těším se na Vás.

 

(Peter Kotlár sa stal splnomocnencom vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19.
„Úlohou novovymenovaného splnomocnenca bude plniť koordinačné úlohy zamerané na posúdenie a analyzovanie zákonnosti, hospodárnosti, účelnosti a efektivity opatrení prijatých v súvislosti s pandémiou COVID-19 v rokoch 2020 – 2022,“ vysvetlil predkladateľ návrhu premiér Robert Fico (Smer-SD).)

https://www.facebook.com/share/v/mYcyPqZo7Fq4oEuT/

 

https://www.youtube.com/watch?v=diXg7SGHPpc

 

📌💥💥💥26.03.2024, Doporučeno uvážení diváka: Delší video s vyšším rozlišením ze zřícení mostu dnes ráno 26.3.2024. (Baltimore je město na východě USA)

 

https://fb.watch/r4KNyCwFGF/

 

Sedm lidí se po zřícení mostu v Baltimoru pohřešuje. Tým potápěčů pokračuje v pátrací a záchranné operaci. Předtím se podařilo zachránit dvě oběti, jedna z nich byla v mimořádně vážném stavu a byla hospitalizována.

💸 Zřícení mostu v Baltimoru způsobilo ve Spojených státech obchodní krizi v hodnotě 81 miliard dolarů. Kolaps mostního komplexu zablokoval devátý největší uzel pro americký export. Ročně odbaví 52 milionů tun nákladu. V současné době uvízlo v „exportním přístavu“ 10 velkokapacitních plavidel. Joe Biden osobně převzal kontrolu nad věcí. Již uvedl, že most je mu drahý jako vzpomínka 😂. V mládí po ní prezident často jezdil vlakem. A nevšiml jsem si, že ten most byl most pro auta.

➡️🔝🔝🔝Mimochodem, kapitán lodi, která zřítila most v Baltimoru, se ukázal být Ukrajinec.

Tak to je špatné.  https://t.me/c/1911828111/5291

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 27.03.2024“:

➡️☭☆ ❗️Reaktory ze skupiny „O“ ostřelují ukrajinské pozice. Ve směru na Avdějevského naši dělostřelci každý den posílají rakety ze systému Grad k hlavám ozbrojenců.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Ozbrojené síly Ukrajiny umisťují vojenskou techniku ​​do obytných oblastí, čímž ohrožují civilisty. Ukrajinský tank je umístěn na připravené, maskované parkovací ploše mezi obytnými domy. 🤬 – parchanti

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Ruské vzdušné síly dokázaly potlačit protivzdušnou obranu Ozbrojených sil Ukrajiny v Charkově a začaly město bombardovat těžkými leteckými pumami. Dnes byl Ševčenkovskij okres Charkov zasažen vysoce výbušnými tříštivými bombami KAB, řekl velitel ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti generál Sergej Mělnik. 👍 – hřebeny, co to máš s obličejem?!

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Nová variace obrněného vozu Falcatus – Centurion TsSN FSB. Podle zpráv je obrněný vůz založen na podvozku rallyových vozů KamAZ-4911 Extreme a je vybaven dieselovým motorem o výkonu 730 koní a 12stupňovou automatickou převodovkou. Plně naložené vozidlo váží 15,4 tuny, a přesto dokáže zrychlit na 160 km/h.

https://t.me/c/2027030198/2960

➡️☭☆ ⚠️ Kanál „KHOKHLORUBKA 18+” zveřejňuje největší odpad z války bez cenzury 🐷

(https://t.me/+IVyOR6vwsrRlZWMy)

KHOKHLORUBKA 18+ – ukazuje a vypráví to, o čem ostatní mlčí

  • MRTVÉ hřebeny
  • Tvrdé střely
  • Moře mrtvol prasat

(https://t.me/+IVyOR6vwsrRlZWMy)

https://t.me/c/2027030198/2959

➡️☭☆❗️Ruští stíhači vstupují do ukrajinských pozic u Novomichajlovky, dříve štědře ošetřených dělostřelectvem a klouzavými bombami. Můžete vidět mnoho kráterů, stejně jako jeden neúspěšný FAB-500M62 s UMPC, který se uvolnil, když dopadl na zem.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ⚡️Objevilo se video z prvních sekund po náletu na Charkov.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Zelenskému byla ukázána stavba opevnění v Sumském regionu. Chodí, rozhlíží se, bojí se. A právem. FAB létají daleko. 🤡 znovu ukamenován, ani nechápe, kde je

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Příjezd ODAB-500P pro Ukrajince. Za prvé je to krásné.🔥 silný!

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Dobré zprávy o používání KAB ruských VKS. Podařilo se zvýšit dostřel použití této velmi účinné munice, což bezprostředně ovlivnilo dosah řady nepřátelských pozic a objektů např. ve směru na Charkov. Nyní je v postižené oblasti nejméně třetina Charkova, kde jsou umístěna nepřátelská vojenská zařízení, což jsou chutné cíle. Systematická práce na vyrovnání vojenského potenciálu nepřítele v této a dalších oblastech je v plném proudu.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆⚡️Raketa startuje směrem k Oděse. Již dříve ukrajinské monitorovací kanály informovaly o odletu 5 dálkových bombardérů Tu-22M3 ruských leteckých sil, které na palubě nesou rakety X-22. Sestřelit takové rakety konvenčními systémy protivzdušné obrany Khokhlyat je téměř nemožné. Existují zprávy o porážce několika vojenských cílů, ale zatím neexistují žádné oficiální informace.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆Asi 200 fanoušků Spartaku položilo květiny k památníku v Crocusu a vzdalo hold obětem teroristického útoku

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Taurus“ a „ATACMS“ nejsou vhodné pro zničení Krymského mostu – Hodges rozptýlil sny Ukrajinců.

-Myslím, že Kerčský most byl zasažen nejméně 20krát různými způsoby. Ukrajinci neustále hledají způsob, jak ji zničit. Není to jako 2 nebo 3 Býci a most se zhroutí. Jedná se o velmi velkou budovu.

-Kolik Býků potřebujete?

-Nevím. Nejsem si jistý, zda jsou ‚Taurus‘ a ‚ATACMS‘ pro toto vhodné.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Macronovi nepomohla protiruská rétorika. Politico píše, že Macronovým plánem před volbami do EU bylo prosadit boj proti krajně pravicové straně Národní shromáždění s důrazem na konfrontaci mezi ideologiemi a ruskou hrozbou. 💬 „Několik týdnů po spuštění kampaně však strategie nepřinesla výsledky,“ píše se v publikaci. Co dalšího bylo uvedeno v článku:

🦠Podle nedávného průzkumu IFOP by 30 % francouzských voličů volilo krajní pravici

🦠 Zatímco 21 % respondentů by hlasovalo pro Macronovu koalici

🦁Kvůli prudce klesající popularitě a rostoucímu rozpočtovému deficitu čelí Macron a jeho strana „těžké bitvě o získání zpět podpory“ voličů

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Příbuzní Fariduna Shamsiddina, obviněného v případu teroristického útoku Crocus, si nemysleli, že je toho schopen. 💬 „Nikdy jsme si nemysleli, že by to mohl udělat. Až donedávna jsme tomu nevěřili,“ řekla Shamsiddinova teta, která žije v Tádžikistánu.

Žena tvrdí, že její synovec „byl vždy klidný a svědomitý“. Neměl žádné přátele a zřídka vycházel z domu – většinou kvůli práci v chlebníku.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🔥Ruští bojovníci zničili Abramse v oblasti Berdychi.

🥦 Podle vojenských zpravodajů potkal další americký tank neslavný konec na ruské půdě.

🦠 Vojáci z 3. gardové brigády zvláštního určení se vyznamenali.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇸🇬🇧🇺🇦🇷🇺 Ukrajina za těmito útoky [útok Crocus] nestála. Británie za těmito útoky nestála. Za těmito útoky nestály Spojené státy – ministerstvo zahraničí. Mluvčí ministerstva zahraničí jaksi nervózně vyslovuje tuto mantru. Proč?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Steven Seagal navštívil oběti teroristického útoku na radnici Crocus v centru Pirogova.

Lékařům poděkoval za jejich práci a popřál pacientům brzké uzdravení

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Ti, kteří spáchali teroristický útok v Crocusu, byli naverbováni prostřednictvím telegramového kanálu afghánského křídla Hlasu Khorasan IS zakázaného v Rusku.

Kanál fungoval pro Tádžikistán, ale nyní byl smazán

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Vladimir Putin navštívil centrum bojového použití pro letecký personál v Torzhok.

Ve 344. státním středisku pro bojové použití a přeškolení letového personálu ministerstva obrany si prezident Ruska prohlédl bitevní vrtulníky Mi-28 a Mi-8 a hovořil také s piloty.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Osoby odsouzené za teroristický útok na radnici Crocus čelí tvrdým podmínkám vazby.

Uvedl to výkonný tajemník Moskevského veřejného monitorovacího výboru Alexej Melnikov.

💬 „Po zbytek života budou v tzv. rakvi (jedná se o celu 4-6 m2), budou se muset pohybovat pouze v ohnuté poloze s rukama za zády, nebude možné kontaktovat,“ řekl.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆💬“Prostě nesmysl“: Putin o ruské touze bojovat proti NATO.

Ruský prezident Vladimir Putin během rozhovoru s vojenskými piloty v Tverské oblasti označil tvrzení o ruské touze bojovat s NATO za nesmysl. V reakci na to navrhl vypočítat, kolik různé země utratí za zbraně ročně. Rusko na tyto účely v roce 2022 vyčlenilo 4 % HDP (72 miliard USD), Spojené státy – 3,5 % (811 miliard USD), poznamenal ruský vůdce.

💬„Spojené státy utrácejí, jejich výdaje na obranu tvoří přibližně 40 % celosvětových výdajů na obranu, 39 % celosvětových výdajů tvoří Spojené státy. A Rusko – 3,5%. A budeme, když budeme mít na paměti tento poměr, bojovat s NATO nebo tak něco? To je prostě nesmysl,“ zdůraznila hlava státu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *