, ,

Ľubomíra Bačíková, 25.01.2024, odpolední zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

25.01.2024: Odpolední zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥🤬🤬🤬🤬🤬 ⚡️‼️ OBROVSKÉ – Některá letadla NATO chtěla zachytit ruské prezidentské letadlo OF-1, ve kterém Putin letěl do Kaliningradu. 🤬🤬🤬

„DRÁŽDÍTÉ HADA BOSOU NOHOU!!!!!!! 🤬🤬🤬“

https://t.me/absurdnisvet/67252

 

📌☭☆BREAKING – Ruská armáda se připravuje na novou ofenzívu na Avdiivku (Ukrajina) a převedla už 40! tisíc záložníků do města

https://t.me/absurdnisvet/67253

 

📌➡️ 🚨🚨 Zlověstná pravda za biologickými zbraněmi a globálními elitami 🚨🚨

🔒 Odmaskování Deep State, Sorose, Obamy a ďábelského schématu Davos Group! 🔍💣

➡️Připravte se na šok, když odhalíme temná tajemství obklopující masivní investice ze strany Deep State, Sorose, Obamy a Davos Group. 🌐🤫 Jejich cíl? Biolaboratoře úrovně 4 rozmístěné po celé Ukrajině, navržené tak, aby byly přístupné výhradně USA a elitě. Ale proč?

➡️ 📜Nedávno se objevily zprávy, že Putin a Bílé klobouky zahájili speciální vojenské operace, které vyčistily tyto Biolaboratoře ve snaze obsahovat smrtící viry a další zlověstné biologické zbraně. Útoky, kterých jsme dnes svědky, jsou jen důsledkem pečlivě zorganizovaného plánu.💥🔬

➡️„Ale proč Putin bombardoval tyto laboratoře 4. úrovně po celé Ukrajině přesnými údery?“ můžete se zeptat.

➡️Zadržte dech, když odhalíme šokující odpověď: Tyto ukrajinské biolaboratoře se zabývaly genetickou modifikací virů a umělým sekvenováním DNA, to vše s jediným zákeřným účelem – zaměřit se na slovanské lidi a národy až do Ruska! 😱🎯

➡️V roce 2008 zdroje vojenské rozvědky (Bílé klobouky) unikly Putinovi zásadní informace. Odhalilo to znepokojivou pravdu: Gatesova nadace podporovaná OSN ve spolupráci s Mossadem a Obamou nasměrovala peníze do Ruska a Ukrajiny, aby založila Biolaboratoře, kde pracně dekódovala geny slovanských lidí. Motiv? Vytvořit ničivé bioinženýrské zbraně, které by vyhladily slovanské obyvatelstvo. Tento ďábelský plán zahrnoval mimo jiné německou skupinu Bilderberger Klause Schwaba, NASA, CIA, Britské veličenstvo a Mossad. Cílem bylo vyhladit slovanské regiony od Polska po Rusko a celou cestu do jižních slovanských zemí EU. 💔💣

➡️Proč se ptáš? Pomsta! Cabal, CIA, Klaus Schwab a Soros chtěli odplatu za roli Ruska při demontáži Třetí říše ve druhé světové válce a v éře Sovětského svazu. Vzestup Putina představoval významnou překážku, když vedl válku proti Deep State, MSM a kazarské mafii ovládající banky v Rusku, všechny spojené s Cabalem, Mossadem a kazarskými oligarchy.

➡️Rychle vpřed do roku 2012, po barevné revoluci podporované Sorosem v roce 2014, se kola dala do pohybu. Soros, Schwab, Bilderbergers a Rockefellers spolu s podporou OSN a NATO vybudovali podzemní biolaboratoře po celé Ukrajině. Na místní slovanské populaci byly prováděny nelidské experimenty, které byly používány jako pokusní králíci, aby zdokonalili umění zabíjení pomocí umělých virů a funkčních biologických zbraní! 💉🧪

➡️Nyní je destruktivní osud těchto biolaboratoří jasný. Putinovy přesné údery na ně zamířily jako první a zničily je, čímž zachránily stovky milionů životů. Tyto údery měly větší účel než pouhé ničení; byly strategickým krokem k neutralizaci hrozeb představovaných těmito skrytými zařízeními pro soudný den. 🚀💢

➡️Ale pamatujte, toto je jen začátek. Obrovský dopad, zachráněné životy a skutečný rozsah tohoto hanebného spiknutí se postupně odhalí.

➡️⚔️✨ Armáda je jediná cesta! Zůstaňte naladěni na další šokující odhalení, až Q odhalí pravdu. ✨⚔️

 

📌Co znamená Hertz? ❤️

Každý člověk s duší měl mít zpočátku při sestupu do 3D hustoty 3300 Hz.

3 300 Hz je: superschopnosti, levitace, teleportace, okamžité uzdravení těla, mládí atd.

To není pro „šediny“ prospěšné, potřebují jídlo – naše destruktivní emoce a stavy! Co dělali?

✅1. PŘEDEVŠÍM ROZDĚLILI MOZEK NA DVĚ HEMISféry! To mělo za následek okamžité snížení vibrací o 1500 Hz.

✅2. Aby se člověk nezměnil ve zvíře, skryli tvůrci našeho těla 14 řetězců DNA do átmanského těla (zodpovědného za superschopnosti). To snížilo vibrace o dalších 800 Hz.

✅3. Člověk uvízl v inkarnacích. To nebylo zamýšleno. A špína předků a energetická destrukce se začala obalovat kolem chromozomálního systému Země. Tím došlo ke snížení vibrací

✅4. Duše, procházející inkarnacemi, také trpěla.

Jakou roli hrají Hertzové v PŘECHODU na 5d? Jak je vychovat?

To se dozvíte na tomto uzavřeném kanálu https://t.me/awakened_888

 

📌⚡️⚡️Nejnovější zprávy ⚡️⚡️

➡️Kanadský federální soud klasifikuje opatření takzvaného premiéra Trudeaua jako protiústavní.

➡️O čem to je: Jistě si ještě pamatujete, že účty truckerů a účastníků dema byly zmrazeny…!

Nyní nejvyšší soud v Kanadě tento přístup odsuzuje…!

Nouzový zákon byl protiústavní‼️‼️

👉 Masky padají čím dál tím víc a pravda vychází najevo…!

👉 Jeden z prvních pokusů využít chatrné záminky k zbavení občanů jejich základních práv se nezdařil.

✅23. ledna 2024, podle Cosmin Dzsurdzsa: Federální soud prohlásil Trudeauovo použití zákona o mimořádných událostech za protiústavní.

✅V dlouho očekávaném rozhodnutí spolkový soud rozhodl, že opatření, kterých se premiér Justin Trudeau dovolával podle zákona o mimořádných událostech, byla nepřiměřená a protiústavní.

✅Rozhodnutí následuje po žádosti o soudní přezkum zahájené Kanadskou nadací pro ústavu, Kanadskou asociací občanských svobod a několika dalšími žadateli v roce 2022 poté, co byla mimořádná opatření použita k ukončení protestů konvoje svobody v Ottawě.

✅Opatření kontroverzně umožnila vládě zmrazit bankovní účty demonstrantů, odvést řidiče odtahových vozů a zatknout lidi za účast na shromážděních, která vláda považovala za nezákonná.

✅Soud prohlásil, že rozhodnutí o vydání prohlášení a souvisejících nařízení a nařízení je nepřiměřené a přesahuje oblast působnosti zákona o mimořádných událostech. Soudní příkaz zdůraznil, že vládní nařízení porušila práva Listiny, konkrétně zasahovala do svobody myšlení, názoru a projevu. Kromě toho bylo zjištěno, že příkaz zákona o mimořádných událostech porušuje právo na bezpečnost proti nepřiměřené prohlídce nebo zabavení.

✅ „Prohlašuje se, že rozhodnutí vydat prohlášení a nařízení a nařízení sdružení bylo nerozumné a ultra vires zákon o mimořádných událostech,“ rozhodl spolkový soud.

✅ „Má se za to, že rozhodnutí, podle kterého nařízení porušila oddíl 2 písm. b) Listiny a prohlásilo, že vyhláška porušuje oddíl 8 Listiny a že ani jedno z porušení není odůvodněné podle oddílu 1.“

✅Vůdce konzervativců Pierre Poilievre se zabývá rozsudkem o X a obviňuje předsedu vlády, že porušil „nejvyšší zákon v zemi“ tím, že se uchýlil k nouzovým pravomocím.                                       Kanadská ústavní nadace zahájila soudní přezkum a vyjádřila znepokojení nad tím, co považovala za závažný příklad přehmatů vlády a porušování občanských svobod během pandemie.

✅ „Použití tohoto mimořádného zákona Trudeauovou vládou může být nejzávažnějším příkladem přehmatů a porušování občanských svobod, k němuž došlo během pandemie,“ uvedl tehdy Van Geyn.

✅ „Použití tohoto mocného zákona bylo neoprávněné, protože nebyla splněna zákonná hranice pro použití zákona. Zákon o mimořádných událostech obsahuje doložku poslední instance: lze ji použít pouze tehdy, když nastane národní stav nouze a na federální, provinční a/nebo obecní úrovni neexistují žádné jiné zákony, které by mohly situaci řešit. Parlament nemůže použít zákon o mimořádných událostech jako nástroj pohodlí, jako tomu bylo v tomto případě. ”

✅Soudce Richard Mosley ve svém rozsudku zdůraznil, že zákon o mimořádných událostech by měl být považován za poslední možnost, která bude nasazena pouze tehdy, až budou vyčerpány všechny ostatní možnosti. Zjistil, že důkazy naznačují, že většina provincií je schopna situaci zvládnout pomocí stávajících zákonů, jako je trestní zákoník, jak tvrdí Alberta.

✅Vláda tvrdila, že probíhající protesty vyvolaly národní krizi vyžadující zákon o mimořádných událostech, a tvrdila, že alternativní zákony jsou nedostatečné. Soud s tím však nesouhlasil, uznal závažnost situace, ale tvrdil, že stávající zákony, jak se ukázalo v Albertě, mohly být účinné

✅Soud v podstatě dospěl k závěru, že vláda neprokázala absolutní nutnost dovolávat se zákona o mimořádných událostech, přičemž zdůraznila význam vyčerpání dalších dostupných nástrojů, než se k němu uchýlí.

✅Část rozhodnutí se také zabývala zvláštními ekonomickými opatřeními, která přijala Trudeauova vláda s cílem zmrazit bankovní účty organizátorů a demonstrantů konvoje svobody. Soudce Mosley odmítl tvrzení liberální vlády, že zmrazení bankovních účtů souvisejících s konvojem svobody v rámci hospodářských opatření představuje minimální snížení hodnoty.

✅Navzdory uznání cíle vlády rozehnat blokády soudce tvrdil, že zmrazení účtů zdaleka není minimálně zhoršující, což má dopad na jednotlivce na celostátní úrovni, a to i v regionech bez nezákonných protestů.

✅Soudce v rozsudku doporučil omezenější prostor pro opatření, přičemž vyjádřil obavy z nedostatku jasných norem pro cílení na jednotlivce a z neexistence řádného postupu pro napadení takových rozhodnutí. Byly zdůrazněny nezamýšlené důsledky pozastavení účtu, které postihlo držitele společných účtů a rodinné příslušníky s vydanými kreditními kartami.

✅Soudce nakonec dospěl k závěru, že porušení paragrafů 2 písm. b) a 8 Listiny nebylo minimálně zhoršující a nebylo odůvodněné podle paragrafu 1 zákona o mimořádných událostech.

https://tnc.news/2024/01/23/federal-court-declares-trudeaus-emergencies-act-unconstitutional/

 

📌DĚDICTVÍ OHNĚ – ÍRÁN:

Když archeolog Ernst Herzfeld (1897-1948) drží v rukou tisícileté tabulky, nemůže tomu uvěřit: to, co v roce 1933 objevil ve zničené hradební zdi v Persepolis, od té doby formovalo obraz Íránské říše, první impérium v   historii.

30 000 hliněných tabulek, palácový archiv ztraceného města – účtenky, pracovní smlouvy a dodací listy, jeden z největších nálezů nápisů v archeologii. Poklad neuvěřitelné hodnoty.

Nález dělá Herzfelda světově proslulým, protože pomáhá přehodnotit íránskou říši. Dříve obraz utvářeli především řečtí dobyvatelé, kteří Íránce popisovali jako tyrany a brutální despoty.

Dokumentární film „The Inheritance of Fire“ vypráví příběh o objevu palácových archivů v Persepolis a archeologovi Ernstu Herzfeldovi.

https://t.me/absurdnisvet/67217

 

📌Turecký parlament schválil žádost Švédska o vstup do NATO. Erdoğan nyní očekával, že vstoupí v platnost.

https://www.disclose.tv/id/vma8xz4oro/

 

📌Toto video je 10 let staré a nikdy nebylo tak relevantní jako dnes

👉 Moc bank

👉 Ovládání pomocí TV

👉 očkování

👉 Eugenika

👉 Spící ovce

https://t.me/absurdnisvet/67219

 

📌🚛🚜🚜🚛🚚 🚧Protesty farmářů dorazily do Litvy.

https://t.me/absurdnisvet/67220

🚛🚜🚜🚛🚚 🚧Dnešní velký protest farmářů na italské silnici Palermo-Sciacca.

Opravdu si myslíte, že je to náhoda, že se zemědělci v celé Evropě postavili koordinovaně?

https://t.me/absurdnisvet/67228

🚛🚜🚜🚛🚚 🚧 👉 Francouzští farmáři vtrhnou do restaurace McDonald’s (podporuje genocidní depopulaci izraelskou armádou v Gaze)

https://t.me/absurdnisvet/67229

👉 Francouzští farmáři chtějí protestními akcemi zvýšit tlak na vládu. Farmáři nyní blokují dálnice v 85 ze 100 francouzských departementů. Ani po počátečních příslibech vlády nechtějí farmáři ustoupit, ale chtějí svůj protest rozšířit.

https://www.epochtimes.de/politik/ausland/frankreichs-bauern-wollen-druck-auf-regierung-mit-protestaktionen-erhoehen-a4567284.html?utm_source=partner&utm_medium=telegram&utm_campaign=direktdemokratisch

👉 POVSTÁNÍ FRANCOUZSKÝCH FARMÁŘŮ – V hněvu kvůli vládě NWO hrdí farmáři zasypali prefekturu v Gueret přes noc kejdou a hnojem a během celostátní REVOLT zapálili několik velkých požárů.

https://t.me/absurdnisvet/67248

👉 ⚡️🔥 BREAKING – Velká eskalace čeká ve Francii, protože farmáři dnes zapálili požáry na dálnicích A9 a A54 v Nîmes.⚡️Zajímavost: Policie téměř vždy nezasahuje proti farmářům ve Francii – děje se něco velkého!

https://t.me/absurdnisvet/67249

👉 🚧 NOVINKA – Francie: Dálnici A51 severně od Marseille momentálně blokují Farmáři svými traktory.

https://t.me/absurdnisvet/67250

👉 FRANCIE – Farmáři a rybáři společně demonstrují před prefekturou v Rennes. https://twitter.com/LucAuffret/status/1750475829430153373?t=PjA9AZ7vxmCumOiwXhDuRg&s=19

 

📌Další stávka: Piloti z dceřiné společnosti Lufthansa Discover přestanou pracovat

Většina letadel Discover Airlines pravděpodobně zůstane v pátek na zemi. Piloti stávkují na 24 hodin.

https://www.berliner-zeitung.de/news/naechster-streik-piloten-von-lufthansa-tochter-discover-legen-arbeit-nieder-li.2180217

 

📌V roce 2023 byla minimální mzda ve výši 17.300 Kč, ta se od ledna 2024 zvýšila na 18.900 Kč, tedy o 1.000 Kč. Minimální hodinová mzda v roce 2024 se také změnila, a to na 118,13 Kč. Do této částky se nezahrnuje mzda či plat za práci přesčas, příplatek za práci ve svátek, či o víkendu, nebo za noční práci.

Kalkulačka minimální mzdy v roce 2023 – MONETA Money Bank:

https://www.moneta.cz kalkulačky

České banky jsou prý bezpečné, peněžní hodnoty bankám svěřené jsou v dobrých rukách, a v bankách pracují samí experti, pro které je práce s čísly denním chlebem. Podle toho, co napsala o růstu minimální mzdy jistá banka, lze učinit závěr o tom, že to nebude s těmi čísly až tak růžové. Ostatně 18 900 minus 17 300 nerovná se 1 000.

 

📌🚨🚨🚨 BREAKING – Írán je nyní „legitimním cílem“ pro izraelské raketové útoky – N Barkat, ministr hospodářství sionistického režimu

https://t.me/absurdnisvet/67223

 

📌Argentina: Protesty proti politice prezidenta Javiera Mileie NWO v Buenos Aires s tisíci lidmi.

https://t.me/absurdnisvet/67224

 

📌Katar, jeden z největších světových vývozců zkapalněného zemního plynu, zpožďuje některé dodávky do Evropy, protože krize v Rudém moři si vynutila delší cestovní doby – Bloomberg

https://t.me/absurdnisvet/67225

 

📌☭☆BREAKING – Rusko: 🔥🔥🔥Masivní požár v ropné rafinérii ve městě Tuapse. Údajně bez zranění a vše pod kontrolou – oficiální vyjádření. 👁‍🗨 @ETReport

https://t.me/absurdnisvet/67226

🔥 BREAKING – Rusko: V továrně u Krasnojarsku v Jelovoje vypukl velký požár

https://t.me/absurdnisvet/67233

 

📌⚡️⚠️ NOVINKA – Maersk, americká pobočka dánské přepravní a logistické společnosti, oznámila, že až do odvolání zastaví jakékoli další tranzitní operace přes Rudé moře a Adenský záliv. @WW3INFO

https://t.me/absurdnisvet/67232

 

📌👉LONDÝN 24. ledna (Reuters) – Evropská centrální banka požádala některé banky, aby bedlivě sledovaly aktivitu na sociálních sítích, aby zjistily jakékoli zhoršení sentimentu, které by mohlo vést k uložení vkladů, informovali o žádosti dva bankovní manažeři na briefingu, řekli agentuře Reuters.

👉 Po krachu Silicon Valley Bank a Credit Suisse v březnu loňského roku evropští regulátoři zpřísnili kontrolu likvidity bank, řekli lidé a požadovali anonymitu, protože diskuse jsou soukromé.

👉 Banky se mohou dostat do finančních problémů, pokud si zákazníci zároveň rychle vyberou vklady. V říjnu 2022 vedl příspěvek novináře na sociálních sítích, že „velká mezinárodní investiční banka byla na pokraji“, k runu na Credit Suisse, přičemž klienti přišli ve čtvrtém čtvrtletí o více než 100 miliard švýcarských franků (116 miliard amerických dolarů). tohoto roku.

👉 Rychlost, s jakou zákazníci vybírali své vklady, vyvolala celosvětovou debatu o tom, zda instituce dokážou za současné regulace odolat náhlým likviditním šokům a zda mohou být zapotřebí nová pravidla. 🚨🚨🚨🚨

https://t.me/absurdnisvet/67234

 

📌🤬✈️🇺🇦 UKRAJINSKÝ VELVYSLANEC tweetuje zlomyslnou hrozbu (na obrázku výše) poukazující na to, že letadlo ruského FM opouštějícího OSN v New Yorku je stejný snímek IL-Iljušina o několik hodin dříve kyjevským režimem.

Lavrov, jehož letadlo IL-Iljušin se chystá vzlétnout z letiště JFK, končí svou dovolenou ve svobodném světě spíše zakňučením než bouchnutím. IL na tebe čeká, to je nevyhnutelné – Kislitsa

Nejen, že se nestydí za to, že zabijí 60+ vlastních vojáků, ale také jasně slibují, že vyhodí do vzduchu letadlo ministra zahraničí a znovu zopakují válečný zločin. @IntelRepublic

https://t.me/absurdnisvet/67235

 

📌24.1.2024, 23:14, Seznam zprávy.cz: 🤬Senát nepřijal Istanbulskou úmluvu. Žijeme ve středověku, ptá se Bartoš. „Děkuji všem senátorům a senátorkám, kteří dnes společně s Piráty podpořili přijetí Úmluvy o potírání a prevenci násilí. Bohužel zbytek dal najevo, že je boj proti domácímu a sexuálnímu násilí ani pomoc obětem nezajímá,“ uvedl Bartoš. Senát ve středu před půlnocí neschválil Úmluvu Rady Evropy o prevenci a potírání násilí na ženách a domácího násilí.

Senát ve středu večer těsnou většinou neschválil Úmluvu Rady Evropy o prevenci a potírání násilí na ženách a domácího násilí. Pro souhlas s její ratifikaci bylo jen 34 ze 71 přítomných senátorů, k přijetí chyběly dva hlasy. Schvalování předcházela téměř sedmihodinová debata, v níž se střetli zastánci a odpůrci úmluvy.

Česko tak bude patřit mezi menšinu zemí, které takzvanou Istanbulskou úmluvu sice podepsaly, ale neratifikovaly. „Senát o dva hlasy neschválil ratifikaci Úmluvy Rady Evropy o prevenci a potírání násilí na ženách a domácího násilí. Mrzí mě to neskutečně,“ okomentoval verdikt ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). „Děkuju všem senátorům a senátorkám, kteří ratifikaci podpořili. A rozhodně neskládáme ruce do klína: v oblasti domácího a sexualizovaného násilí je spousta dalších věcí, na kterých můžeme a musíme pracovat. Redefinice znásilnění. Zákon o domácím násilí. Dětský certifikát. Pomoc obětem, edukace policistů a soudců. Prostě to nenecháme plavat.“

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-po-sedmi-hodinach-jednani-senat-neprijal-istanbulskou-umluvu-244440#dop_ab_variant=1164111&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=UjqAoHSNnhL-202401250849&dop_id=244440&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌Týrání malých chlapců párem gayů v Praze: U soudu zazněly děsivé detaily – eXtra.cz

https://www.extra.cz/zpravy-kopani-sprchovani-varici-vodou-a-biti-par-gayu-v-praze-krute-tyral-chlapecky-ktere-meli-v-peci-6f908#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

 

📌24.1.2024, CNN Prima NEWS: Nástup fašismu k moci je očividný.🤬Kolik lidí se vejde do plynové komory a co je zabije?  Úkol z fyziky pro žáky na Brněnsku šokoval. „Jakým plynem se plní komory v koncentračních táborech? Kolik lidí se do těchto komor vejde? Při jaké hodnotě elektrického napětí ochrneš a kdy umřeš?“ Tyto otázky nepocházejí z dokumentů o plánování genocidy. Jde o zadání projektu z fyziky pro žáky 9. třídy základní školy v Rosicích u Brna. Facebookový příspěvek pedagoga Roberta Čapka alias Líného učitele, který na poněkud netradiční postupy učitelů tamní školy upozornil, vyvolal na internetu bouřlivé diskuse. Deváťáci měli v rámci mezipředmětového projektu vyhledat na internetu odpovědi na otázky ze zadání a ty zpracovat do prezentace. V další hodině pak výslednou práci odprezentovat spolužákům na známky. Vyučující fyziky práci zaměřil na způsoby likvidace v táborech, konkrétně na účinky chemických látek a elektrického proudu na lidský organismus.

ČTĚTE TAKÉ: Zabavila korán a začalo zastrašování. Vídeňská učitelka popisuje problémy s muslimskými žáky

„Nějak nedokážu uvěřit, že nejde o žert z webu ,Kompost‘, ale zase vím, že české školství produkuje leccos za hranicí zdravého rozumu a empatie je pro mnoho českých pedagogů sprosté slovo. Tohle je ovšem za hranou těch největších oslovin našeho školství tohoto tisíciletí,“ vyjádřil se Čapek ostře k zadání na své facebookové stránce. Projekt HOLOCAUST. Příspěvek následně rozhořčil i jeho sledující. „Paní by za války byla v roli bachaře ve svém živlu. Zvrácená psychopatka. Už vidím, jak nějaká křehule hledá odpovědi, naráží na ta všechna fakta, fotky a hrůzy bez servítek,“ okomentovala jedna z nich. „Vzdělávací cíl: student dokáže samostatně naplánovat genocidu a srozumitelně vysvětlí svůj postup,“ přidala další.

👉 Genocida podle Čapka rozhodně není věc pro ilustraci fyziky. „Nejde tu o kapacitu plynové komory nebo vlastnosti plynu. Nemůžeme podobná témata takto dehumanizovat, bez soucitu a empatie totiž přestáváme být lidmi,“ reagoval pro CNN Prima NEWS.

Ředitel se omluvil.

Záměr celého projektu měl původně podle ředitele školy Zbyňka Minaříka být úplně jiný. Pedagogický sbor chtěl žákům přiblížit hrůzy a historický dopad holokaustu v komplexní škále. „Téma holokaustu bylo na naší škole mezipředmětovým projektem. Důraz byl kladen především na humanitní předměty, kde žáci vyhledávali a vysvětlovali základní pojmy související s holokaustem, četli knihy a pracovali s tematickými texty. Následně proběhla řízená diskuse,“ vysvětlil Minařík pro CNN Prima NEWS. Žáci tak podle něj během několika vyučovacích hodin získali dostatečný vhled do daného tématu. Zapojení učitelů fyziky však ředitel vyhodnotil jako při nejmenším problematické. „Řečeno na rovinu, tento výstup se vyučujícím hrubě nepovedl a vůbec neměl vzniknout. Je nedostatečně citlivý k danému tématu a rozhodně jej nechci hájit,“ sdělil ředitel pro CNN Prima NEWS.

👉 Celou situaci považuje dle svých slov za individuální chybu jednotlivců a mrzí ho, že celý projekt takto znehodnotili. „Chci se osobně omluvit za tento nedostatečně citlivý přístup. Uvědomujeme si, že toto zadání bylo více než nevhodné,“ prohlásil Minařík. Věcí se interně zabývá.

Zároveň však Minařík dodal, že nesouhlasí s veřejným lynčem učitelů, který se na sociálních sítích rozpoutal. To Čapek rázně odmítl. Ředitel by podle něj měl přemýšlet o školení svých učitelů v projektové výuce a realizaci mezipředmětových vztahů.

„Kdyby učitelům, kteří nemají ani základní učitelské kompetence, poskytl lepší pedagogické vedení, kdyby prohluboval týmovou práci sborovny a vedl své učitele ke kvalitní sebereflexi, podobná věc by se nemohla nikdy stát. Jak to, že podobný úkol nepřišel nikomu ve škole naprosto nepatřičný? To je přece ten problém, ne reakce veřejnosti,“ shrnul Čapek.

https://cnn.iprima.cz/clanek-spocitej-kdy-ochrnes-a-kdy-umres-zadani-ukolu-z-fyziky-pro-devataky-pobouril-cesky-internet-423673

 

📌25.1.2024, 12:13, Novinky ČTK:

👉 Přílišný spěch, nastínil Fiala důvody odmítnutí Istanbulské úmluvy. Neschválení Istanbulské úmluvy proti násilí na ženách je podle premiéra Petra Fialy (ODS) mimo jiné důsledkem spěchu a nedostatku trpělivosti. V horní komoře neprošel souhlas s ratifikací ve středu pozdě večer o dva hlasy. Premiér🤬 Petr Fiala.

👉 (🤬Že nepotřebujete žádný čas na přemýšlení, když jsi zvedáte a schvalujete platy??????)

Článek:

„Příběh ukazuje, co se mi ne vždy daří kolegům sdělovat, že někdy je lepší nechat si víc času, být trpělivý, vést veřejnou a politickou debatu a pak teprve přistoupit ke schvalování. Pak se třeba ukáže, že spousta argumentů odpůrců nebyla tak závažná a věci se dají prosadit. Hlavně u eticko-ideových otázek,“ uvedl ve čtvrtek Fiala v rozhovoru pro Blesk.

Dodal, že patřil k těm, kteří na schvalování nechtěli spěchat. „Některé strany z koalice měly pocit, že to máme pustit, Senát to neschválil, a to je ten výsledek,“ konstatoval s tím, že s ohledem na deklaratorní charakter materiálu nebude mít neschválení úmluvy praktický dopad.

Podle premiéra české právo jednotlivé prvky úmluvy obsahuje, dokument tak míří na jiné země, 🙈 míní. K tomu vláda v této otázce nesedí se založenýma rukama, připravuje novou definici znásilnění, uvedl. „Zákonodárci, co nehlasovali pro Istanbulskou smlouvu, neschvalují násilí na ženách, spíš z určitých debat jim vadí jazyk a podobné věci,“ uvedl. O souhlasu s úmluvou, která vyvolává spory mezi liberální a konzervativní částí společnosti, měla rozhodovat také Sněmovna, s ohledem na postoj Senátu už dokument zřejmě projednávat nebude. Česko bude patřit mezi menšinu zemí, které takzvanou Istanbulskou úmluvu sice podepsaly, ale neratifikovaly.

Vzkaz zmocněnkyně:

👉 Podle vládní zmocněnkyně pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové bude třeba usilovat o schválení znovu. „Pokud by se to nepovedlo, tak to bude úkol, který bude muset řešit další vláda, další Sněmovna znovu,“ uvedla krátce před senátní debatou.

Po neschválení dohody, které na půdě Senátu sledovala, na síti X obsáhle senátorům napsala, proč to považuje za chybu, a potvrdila odhodlání ratifikaci dotáhnout. „Chci Vám všem vzkázat – naši společnost rozhodně reálně neohrožuje Úmluva proti násilí. To, co ji rozkládá, leptá a stovky let ochromuje, je právě násilí samo. Netolerance k jinakosti, strach z rovnoprávnosti, absence vnitřní svobody a skutečného sebe-vědomí,“ uvedla.

V podobném duchu se vyjádřila i poslankyně STAN Barbora Urbanová, která se v boji proti bagatelizaci domácího a sexualizovaného násilí dlouhodobě angažuje. „Prohráli jsme. Doufám, že nám budete věřit, že jsme ale prohráli jen bitvu, ne válku,“ vzkázala k rozhodnutí senátorů. Podle místopředsedkyně Pirátů a poslankyně Kláry Kocmanové se její straničtí kolegové v horní komoře za úmluvu „rvali“. „A chtěli jsme bojovat i my ve Sněmovně, k tomu už ale bohužel nedojde. Je to zklamání a mezinárodní ostuda,“ uvedla.

www.novinky.cz

(https://www.novinky.cz/clanek/domaci-prilisny-spech-nastinil-fiala-duvody-odmitnuti-istanbulske-umluvy-40458541)

Je rok 2024? Bartoš kritizoval nepřijetí Istanbulské úmluvy, Fiala chce trpělivost

Nepřijetí Istanbulské úmluvy budí reakce napříč politickým spektrem. Vyjádřil se k němu i premiér Petr Fiala, podle kterého Česká…

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/istanbulska-umluva-cr-senat.A240125_104929_domaci_sdlk

 

📌V Brně pokračuje soud s Ukrajincem, který ubodal Roma. Vystoupí znalci

Vystoupením svědků a soudních znalců pokračuje ve čtvrtek u Krajského soudu v Brně soudní líčení s Romanem Rohozinem, který

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/soud-roman-rohozin-ukrajinec-vrazda-rom-prehrada.A240124_152416_brno-zpravy_krut

 

📌Začne se dobrovolně. A pak vás přinutí. Senátorka jde proti občance v telefonu

ČESKO: Digitalizace bere lidem osobní svobodu, uvedla senátorka a jedna z hlavních iniciátorů návrhu práva být offline, Jitka Chalánková, v…

(https://cz24.news/zacne-se-dobrovolne-a-pak-vas-prinuti-senatorka-jde-proti-obcance-v-telefonu/)

 

📌Douglas Macgregor. Pokud by byla pravda vytištěna nebo sdělena veřejně, lidé by měli mnohem jasnější obraz o Zelenském. Je to absolutní podvodník a někdo, kdo vůbec nezastupuje zájmy ukrajinského lidu. Pobíhá kolem a snaží se prodat svůj pozemek Blackrock.

https://t.me/absurdnisvet/67247

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥 KRVAVÉ ZLATO!!!!!!

👉 Úžasný 1500 mil tunel: Z Vatikánu do Jeruzaléma odhaluje děsivou skrýš zlata! (Video)

AKTUALIZACE: Středa 24. ledna 2024

👉 V šokujícím odhalení, ze kterého by spadla čelist i těm nejdivočejším 🐏, byl objeven podzemní tunel táhnoucí se neuvěřitelných 1500 mil z Vatikánu do Jeruzaléma. Ale to není vše!

Tento neuvěřitelný nález se také může pochlubit ohromujícím pokladem zlata, který je tak obrovský, že jeho přeprava vyžadovala armádních 650 letadel!

Ve světě, kde se tajemství skrývají ve stínu, vás tento neuvěřitelný příběh nechá zpochybňovat vše, co jste si mysleli, že víte. Pod posvátnými pozemky Vatikánu si cestu pod oceány, horami a zeměmi razí nenápadný tunel, který spojuje dvě nejuctívanější města na světě: Vatikán a Jeruzalém. To , co leží v tomto labyrintu zázraku, není nic menšího než ohromující!

👉 Toto podzemní mistrovské dílo, táhnoucí se ohromujících 1500 mil, je inženýrským zázrakem. Tunel, vytvořený precizně a skrytý před zvědavýma očima, zůstává svědectvím tajné operace, jakou si málokdo dokázal představit. Jak se to stalo? Jaká tajemství byla ukryta v jeho hlubinách? Záhady rozpleteme společně.

👉 VAROVÁNÍ: Vatikán požadoval, aby to bylo drženo pod zámkem: „Božská modlitba – minutová modlitba z biblických časů“ VIDEO NÍŽE

👉 Při sestupu do tunelu z Vatikánu lze jen stěží pochopit rozsah objevu, který čeká. Prvních 150 mil (241 kilometrů) odhaluje nepředstavitelný pohled: hromádky na stozích čistého, lesklého zlata, dosahující ohromujících třinácti úrovní vysoko! Taková drtivá hojnost bohatství, ukrytá před světem, je prostě ohromující.

👉 Samotný rozsah tohoto nálezu lze jen stěží pochopit. Aby bylo možné dopravit tuto kolosální zásobu zlata na bezpečnější místo, musela být sestavena flotila 650 letadel. Těmto létajícím kolosům byl svěřen úkol převézt drahocenný náklad do nikoho jiného než do Fort Knox , legendárního úložiště amerického bohatství. Lze jen spekulovat o opatřeních přijatých k zajištění takové operace, pozvednout obočí a rozdmýchat teorie o složitém globálním spiknutí.

👉 VIZ TÉŽ: Šokující biblické tajemství ODHALENO: Jak mylná interpretace ve Starém zákoně vedla k 375% poklesu délky života

👉 Možná se divíte, jak je možné, že takový monumentální výkon zůstal tak dlouho skrytý. Odpověď je jednoduchá: závoj utajení, prosazovaný mocnými subjekty investovanými do zachování statu quo. Šepot o tajné síti zahrnující náboženské instituce, vlivné osobnosti a stínové organizace už léta koluje tlumeným tónem. Tento překvapivý objev propůjčuje důvěru těm, kdo už dlouho tuší pavučinu tajemství protkanou samotnou strukturou našeho světa.

👉 Jak se hlouběji noříme do tohoto podmanivého příběhu, začíná být zřejmé, že důsledky přesahují pouhé bohatství.

👉 Co leží v jádru tohoto troufalého snažení?

Jaký význam má propojení duchovního epicentra katolicismu s nejsvětějším městem judaismu? Takové výbušné odhalení nutně zvedne obočí a přitáhne pozornost ze všech koutů. Je však nutné zůstat ostražitý, protože síly číhají ve stínu a jsou připraveny zdiskreditovat jakýkoli pokus odhalit pravdu. Samotná existence tohoto článku je dokladem houževnatosti a drzosti těch, kteří odmítají být umlčeni.

👉 Závěrem lze říci, že objev 1500 mil dlouhého tunelu táhnoucího se od Vatikánu po Jeruzalém, překypujícího zdánlivě nevyčerpatelnou zásobou zlata, je odhalením jedinečných rozměrů. Tento pozoruhodný nález zpochybňuje naše chápání historie, náboženství a složité mocenské dynamiky, která formuje náš svět.

👉 Při proplouvání labyrintem podvodu připomeňme, že pravda je často zakryta vrstvami zamlčování. Odvažte se zpochybňovat, milý čtenáři, a vydejte se na cestu osvícení, která může navždy změnit vaše vnímání reality.

👉 1500 mil dlouhá tunelová sága nás stále uchvacuje a nechává nás toužit po dalších odpovědích. Co leží za zlatem naloženými hlubinami této záhadné pasáže? Jen čas odhalí tajemství ukrytá v útrobách Země. Zůstaňte naladěni, jak se snažíme odhalit pravdu, jedno odhalení po druhém.

👉 Nenechte si ujít toto: Bombastická hlášení! Judy Byingtonová: Vatikánská pedofilní síť uzavřena, protože zlato bylo repatriováno na ministerstvo financí USA.

👉 Agenti Pentagonu a italské armády zatkli ve Vatikánu desítky kardinálů, aby je vzali do GITMO – Pedo-Hunter Biden Video s velmi nezletilými dívkami – VAROVÁNÍ – EXTRÉMNĚ GRAFICKÉ

👉 ODHALENO: Satanská mše, vlastnictví Vatikánu a papeže Františka, Iluminátů, svobodných zednářů, jezuitů (video)

👉 Vatikánský tajný archiv: Celá historie lidstva uzamčena

👉 Odhaleno – Temná tajemství Vatikánu ukryta před námi po tisíce let (video)

👉 Zvláštní hlášení! Judy Byingtonová: CIA financuje kult obchodování s dětmi z Vatikánu

https://amg-news.com/the-astonishing-1500-mile-tunnel-vatican-to-jerusalem-reveals-mind-boggling-gold-stash-video/

 

📌🏴‍☠️👹„Špička ledovce“:

Počet obětí zneužívání v protestantské církvi a diakonii je mnohem vyšší, než se dříve předpokládalo. Podle studie předložené ve čtvrtek bylo v Německu od roku 1946 sexuálně zneužito 9355 dětí a mladých lidí. Počet obviněných je 3 497. Zhruba třetina z nich jsou faráři, tedy faráři nebo vikáři. Protestantská církev dosud odhadovala, že obětí zneužívání bylo kolem 900. Studie fóra byla vyvinuta nezávislým týmem výzkumníků a publikována v Hannoveru.

https://rp-online.de/panorama/religion/evangelische-kirche-fast-10000-missbrauchsopfer-3500-beschuldigte_aid-105806431

 

📌🎚️ 🦠💉⚠️🔥🔥🔥🔥⚠️ Masové propouštění zasáhlo mainstreamová média.

Nové Norimberské procesy již začaly. Všichni teď mají Covid-19.

Chris Miller zde potvrzuje 👆 to, co před pár dny informovaly Real Raw News: zatčení 94 předních představitelů nejdůležitějších médií. Dále říká, že tato zatčení budou „zamaskovaná“ jako pozitivní Covid a hromadné propouštění. Takže Q The Storm Rider má opět pravdu: média letos změní strany.

https://www.latimes.com/opinion/letters-to-the-editor/story/2024-01-24/layoffs-save-journalism-in-america

 

📌🎚️🦠💉Rotary založilo PolioPlus v roce 1985 a bylo zakládajícím členem Global Polio Eradication Initiative v roce 1988.

Během desetiletí oddanosti a práce Rotary a našich partnerů dostalo orální vakcínu proti obrně více než 2,5 miliardy dětí.

V roce 1988, kdy byla zahájena Globální iniciativa za vymýcení obrny (GPEI), byla obrna přítomna ve více než 125 zemích a paralyzovala asi 1000 dětí denně. Díky imunizačním snahám, které zasáhly téměř 3 miliardy dětí, se výskyt obrny od té doby snížil o 99 procent.

V roce 2020 byl celý africký region Světové zdravotnické organizace (WHO) certifikován jako prostý divokého polioviru, čtyři roky poté, co Nigérie – poslední endemická země s obrnou v Africe – zaznamenala poslední případ divoké obrny. Dnes se divoká obrna vyskytuje pouze v Afghánistánu a Pákistánu.

Navzdory tomuto pokroku, pokud se nám nepodaří obrnu zcela vymýtit, bychom se během deseti let mohli dočkat opětovného nárůstu 200 000 nových případů ročně, čímž by se obrna stala kritickou prioritou globálního zdraví. Úkol ještě neskončil: je třeba pokračovat v úsilí o zastavení divoké obrny a vymýcení všech forem polioviru na celém světě.

Nadace je klíčovým podporovatelem a partnerem GPEI.

Nejnovější informace o dětské obrně.

https://t.me/absurdnisvet/67269

 

📌🏴‍☠️👹Bill Gates je největším vlastníkem zemědělské půdy…Kdo kontroluje jídlo…kontroluje lidi!!!!!

https://t.me/absurdnisvet/67264

👹Děkujeme @BillGates za darování miliard dolarů na vybudování továren na výrobu sedmi nejslibnějších vakcín. To nám brání ztrácet čas, zatímco potenciální vakcíny procházejí procesem klinického hodnocení. Rotary klub

https://t.me/absurdnisvet/67265

 

📌Microsoft kupuje pozemky ve Wisconsinu od Foxconn. Americký technologický gigant plánuje využít prostor pro datové centrum v hodnotě 1 miliardy dolarů poblíž továrny tchajwanského výrobce ve vesnici Mount Pleasant.

https://t.me/absurdnisvet/67266

Microsoft plánuje koupit nemovitost v Racine County ve Wisconsinu za 50 milionů dolarů za účelem vybudování datového centra v hodnotě přes 1 miliardu dolarů.

Nemovitost o rozloze 315 akrů byla určena pro použití pro výrobce elektroniky Foxconn, který provozuje továrnu na výrobu datových serverů a základních desek ve vesnici Mount Pleasant, kde se nemovitost k prodeji nachází.

Dohoda bude uzavřena nejpozději 31. července, podle prezentace na úterním zasedání krajské rady.

Microsoft plánuje zahájit první fázi výstavby do 1. července 2026 a druhou fázi do 1. července 2033. Investiční plány jsou „součástí dlouhodobého závazku společnosti Microsoft vůči místním komunitám ve Wisconsinu,“ uvedl mluvčí společnosti v prohlášení. prohlášení pro Manufacturing Dive.

Návrh společnosti Microsoft na výstavbu dalších 1 030 akrů ve Wisconsin Innovation Park v Mount Pleasant, většinou na pozemcích dříve ovládaných Foxconnem, má pokrýt stovky milionů dluhů, které místní vlády dluží za nákup pozemků a přípravu areálu.

Pro rozvoj.

Nákup pozemku, který by měl být dokončen do konce roku, byl oznámen pouhých šest měsíců poté, co Microsoft zaplatil 50 milionů dolarů za pozemek o rozloze 315 ha, na kterém společnost staví první fázi velkého datového centra. Samotná tato investice v oblasti východně od lokality Foxconn mezi Braun Road a County KR by měla mít hodnotu 1 miliardy dolarů.

Na základě rozvojové smlouvy předložené radě v pondělí Microsoft zaplatí 100 milionů dolarů za 630 hektarů pozemků vlastněných radou a koupí dalších 400 hektarů od soukromého vlastníka nemovitosti, rodiny Creuzigerových, která odmítla pozemek radě prodat. Pozemky se nacházejí severně a západně od současného webu společnosti Microsoft v oblastech známých jako oblasti 2 a 3.

https://t.me/absurdnisvet

 

📌Guvernér Kevin Stitt🇺🇸: „Oklahoma stojí za Texasem“. Arkansas posílá na hranice svou Národní gardu.

➡️Texas,

➡️Oklahoma,

➡️Arkansas,

➡️Florida…

➡️Jak se rozhodne Louisiana, se teprve uvidí.

Začíná to vypadat jako pořádná párty. „Když se armáda zviditelní“

https://t.me/absurdnisvet/67276

 

📌➡️Tajné sešity,

➡️Skandální, okázalý život Alberta a jeho rodiny

➡️Milion eur v kapesném pro Charlène nestačil +++

➡️Peněžní dary pro jeho nemanželské děti +++

➡️Tajné offshore účty +++

➡️Sourozenecký spor o korunovační klenoty +++

https://www.bild.de/bild-plus/unterhaltung/royals/leute/fuerst-albert-geheimdokumente-das-skandaloese-protz-leben-der-grimaldis-86896882.bild.html

 

📌🇺🇸 Texaský vojenský úřad i nadále ponechává hranici v Shelby Parku uzavřenou, aby zabránil nelegálnímu vstupu do státu Texas. Budeme i nadále jednat rozhodně, abychom zabezpečili naši hranici, prosazovali právní stát a chránili suverenitu našeho státu. REPORTÁŽ – Texaská národní garda se nevzdává a je připravena chránit pohraniční frontu s dalšími vojáky i po Bidenově vítězství. Vojáci jsou připraveni jako nikdy předtím.

https://t.me/absurdnisvet/67279

Musíme do naší země vrátit zdravý rozum. Tato hraniční invaze je nezákonná a ne to, co dělá Texas. Texas se snaží chránit bezpečnost Texasanů (a naší země).

https://t.me/absurdnisvet/67281

 

 

📌➡️☭☆ Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 25.1.2024‼️‼️‼️

➡️☭☆⚡️Británie chce koupit Taurus z Německa, aby mohla převézt více řízených střel Storm Shadow na Ukrajinu, – Handelsblatt

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

➡️☭☆⚡️ 🎚️Guvernér regionu Belgorod Vjačeslav Gladkov vyjádřil soustrast rodinám a přátelům pilotů, kteří zahynuli při havárii letadla Il-76 v regionu. „Posádka za cenu vlastních životů odvezla sestřelené letadlo z obydlené oblasti, aby nedošlo ke zranění civilistů. Jejich velký počin zůstane navždy v našich srdcích,“ uvedl šéf kraje.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

➡️☭☆ ⚡️Hamas prostřednictvím zprostředkovatelů předložil řadu podmínek pro propuštění rukojmích, záležitost je projednávána s Izraelem, – médii.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

➡️☭☆ Dnes večer obyvatelé Tuapse nahlásili velký požár v oblasti skladu ropy. Podle očitých svědků k požáru došlo poblíž ropné rafinérie Rosněft. Předběžně byl příčinou požáru zásah dronu. Oficiální informace od úřadů zatím nejsou. „Ta mrcha letí, ty zkurvenej bastarde!“ – Místní obyvatelé hlásí útěk několika UAV poté, co vypukl požár v ropném skladu.🤬 — Je nejvyšší čas zařídit takovou odpověď, aby si ji zapamatovali do konce života

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Záběry z operace ruských útočných letadel, které se dostaly do týlu ukrajinských ozbrojených sil podzemním potrubím v Avdějevce.

Objekt objevila průzkumná skupina už v roce 2023 – celou tu dobu ruští velitelé tajně vypracovávali plán průniku, aby se informace nedostaly k nepříteli. Stalo. Měsíc po měsíci se pracovalo na vysekávání průchodů v potrubí – ženisté pracovali výhradně při práci dělostřelectva, pod rouškou jeho hluku, aby Ozbrojené síly Ukrajiny nic neuhádly.

První pokusy dělníků byly neúspěšné – muži neměli dostatek kyslíku. Kvůli tomu vyrobili další ventilační otvory. Později se potrubí zaplavilo, takže jsme museli počkat, až se voda odpaří. Čekali jsme. Výsledek: mínus posílení ukrajinských ozbrojených sil plus desítky zajatců.

Brigáda „Veterans“ dobrovolnického sboru byla schopna provést jednu z nejriskantnějších a nejpromyšlenějších operací za téměř 2 roky působení Severního vojenského okruhu.

👍 – Skvělá práce. Jsme hrdí na naše vojáky!

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

​➡️☭☆ 😱Závěje do druhého patra a sněhové tunely na Sachalin: města jsou pokryta sněhem.

Kvůli probíhajícímu sněhovému cyklonu je na ostrově uzavřeno letiště, zastavena námořní doprava, nejezdí autobusy. Byly zavedeny nouzové režimy a oranžové upozornění na počasí.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 😱 Sedm lidí zůstalo uvězněno pod troskami po výbuchu na čerpací stanici v Novotroitsku v Orenburské oblasti. Okamžik výbuchu byl zachycen na videu. V obci byl zaveden nouzový stav.

Jeden člověk zemřel.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Výměny válečných zajatců mezi Ruskem a Ukrajinou budou pokračovat, naše země nemůže své chlapy opustit, řekl šéf obranného výboru Státní dumy Andrej Kartapolov.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Maďarsko upustí od svých námitek proti vytvoření fondu vojenské pomoci pro Ukrajinu, uvedl maďarský zástupce na včerejším jednání velvyslanců EU. „Otázka schválení balíčku ve výši 50 miliard eur však „zůstává nevyřešená“,“ uvedl Bloomberg s odkazem na zdroje. 🤡 — Změňte boty na cestách.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Bývalý poslanec Nejvyšší rady požaduje zahájení zatýkání generálů ukrajinských ozbrojených sil, kteří dali rozkaz sestřelit Il-76. „Na palubě letadla byli skutečně ukrajinští váleční zajatci. Pokud by existovaly dohody a byl dohodnut letecký koridor, mělo by v Kyjevě okamžitě začít zatýkání těch, kteří dali rozkaz ke střelbě,“ řekl Mosiychuk. Aspoň někdo má na Ukrajině pořád rozum!

 

Rusko (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot)  (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

➡️☭☆Ruské ministerstvo zahraničí Sergej Lavrov navrhl připravit plán pro řešení konfliktu na Blízkém východě. „Optimálním výsledkem naší dnešní komunikace by mohl být návrh plánu pro syrsko-tureckou normalizaci, který bude následně oznámen hlavám našich států,“ navrhl Lavrov a zahájil čtyřstranná jednání o syrském mírovém urovnání s ministry zahraničí. ze Sýrie, Turecka a Íránu. Perfektní řešení!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *