, ,

Ľubomíra Bačíková, 25.01.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

25.01.2024: Ranní zprávy. Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.“ —  Albert Einstein

 

📌ℹ️OPAČNÉ ČÍSLO PINU JE VELICE DŮLEŽITÉ!!!!!!!

Jakmile se ocitnete v situaci, kdy jste přinuceni násilníkem a musíte pod nátlakem vybrat peníze z Bankovního automatu zadejte svůj PIN opačně v sledě čísla, ale od konce.

Příklad: Máte-li PIN 1234, tak 👉 zadejte číslo 4321 a automat Vám peníze přesto vydá, ale též současně ✅ přivolá policii, která Vám přijde na pomoc!!!!!

Táto zpráva byla před nedávnem vysílaná v TV, přesto ji využili dosud jenom 3 lidé, protože se o této skutečnosti mezi lidmi neví!!! 📢 Dejte vědět i dalším lidem.

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥 24. 1. 2024, Roman Kirsch: „Ústavní soud potvrdil změny valorizace!!!“ Čekali jste snad něco jiného? 👎👎👎

No dá se říct, že jsem nic jiného neočekával po tom předvolebním podvodu, s tím, že do voleb může jít koalice, tak se nic jiného ani čekat nedalo. Takže po prezidentovi, který je jednoznačně pětidemoliční, tak tady máme pětidemoliční Ústavní soud poserů a prodejných patolízačů. Ústava, kde je zakotveno, že Václav Havel se zasloužil o Českou republiku, takže za nic nestojí.

https://youtu.be/NkCd2psC4S8?si=SDPEEfRSZIZ-WURW

📢 Pro osvěžení faktů dějin a historie, kdo byl Václav Havel a co o něm nevíme:

👉 Václav Havel abdikoval 20.7.1992: Vražda Alexandra Dubčeka 1.9.1992. Havel v ten den, dle výpovědí personálu, nervózně pobíhal ve své pracovně a kouřil jenu od druhé!!!

K abdikaci prezidenta Václava Havla v červenci roku 1992 došlo v souvislosti s chystajícím se rozpadem československé federace. Reagoval tím na vyhlášení Deklarace nezávislosti Slovenskou národní radou. Jednání českých a slovenských politiků nevedla k oboustranné dohodě o nové podobě společného státu. Hlavní body dohody byly domluveny ve vile Tugendhat premiéry Mečiarem a Klausem. Havel byl poté v lednu 1993 opět zvolen, a to jako první prezident České republiky.

👉 „Dubček mal byť jedným z kľúčových svedkov pojednávania proti komunistickej strane, ktorá vládla nielen obrovským územím, ale najmä obrovskými finančnými zdrojmi, a práve na tie si mnohí noví i staronoví lídri v Sovietskom zväze robili nárok!!!” podčiarkol Jozef Banáš s tým, že vysokí funkcionári si odložili do švajčiarskych bánk v časoch rúcania sa impéria približne 300 miliárd rubľov. „Čo sa rovnalo tretine hrubého ročného národného dôchodku celého štátu. Bývalý pokladník strany a jej posledný manažér spáchali samovraždu, strácali sa dokumenty, dokonca mizli i fascikle vyšetrovateľov aj s niektorými vyšetrovateľmi. Ak by bola komunistická strana tento proces prehrala, 300 miliárd rubľov by sa zo švajčiarskych trezorov presunulo na kontá nastupujúcich vládcov Ruska.”

👉 Podľa Banáša mal byť Dubček jedným z tých, s pomocou ktorých sa malo vniesť do tejto džungle svetlo: „Dlho váhal, či má svedčiť, napokon sa však rozhodol do Moskvy cestovať. Povedal: „Chcem, aby sa ľudia dozvedeli pravdu.“ A do Moskvy odkázal, že príde. 👉 Svedčiť na Ústavnom súde mal 5. septembra 1992. Proces sa napokon nekonal.

👉 „Služobné vozidlo Alexandra Dubčeka malo 1. septembra 1992, ktorý bol pre Slovenskú republiku historickým dňom, keďže večer o 22.26 h schválila Slovenská národná rada Ústavu SR, autonehodu. Osudným sa mu stal 88. kilometer diaľnice D1 z Prahy do Bratislavy. Ťažké BMW v rýchlosti okolo 130 km/h vyletelo z vozovky pri českom Humpolci, prevrátilo sa na strechu a zostalo opäť na kolesách. Šofér aj s cestujúcim ostali ležať na trávniku asi desať metrov od vozidla. „Palubné hodiny sa zastavili na 09.25.

👉 Kufrík, v ktorom mal Dubček tajné dokumenty aj pozvanie na moskovské rokovanie Ústavného súdu, sa ocitol na tráve. Vyšetrovatelia neskôr kufrík vzali – a odvtedy sa stratil!!!!!!” poznamenal Banáš a pridal ďalšie zaujímavé fakty.

👉 „V noci z 31. augusta na 1. septembra bol vo svojom varšavskom byte zavraždený druhý svedok moskovského procesu, bývalý poľský premiér Piotr Jaroszewicz aj s manželkou. Páchateľa sa dodnes nepodarilo odhaliť!!!” pripomína s tým, že Jaroszewiczov syn pripustil, že motívom vraždy móhlo byť získanie dokumentov, ktoré jeho otec nechcel nikdy zverejniť.

👉 A aký osud stretol tretieho sľúbeného svedka moskovského procesu? „Afganského vodcu Muhammada Nadžíbulláha, ktorému sa úspešne darilo kľučkovať medzi tlakom Moskvy a vrúcnym vzťahom k afganským tradíciám, partizáni nastupujúceho Talibanu vytiahli z azylu v budove OSN neďaleko kráľovského paláca Darulaman, južne od Kábulu. Zastrelili ho na futbalovom štadióne, keď predtým jeho telo na nepoznanie zohavili. Stalo sa to 28. septembra 1992!!!”

V zahraniční politice dominovalo Havlovu působení v čele ČR zejména přijetí země do NATO v roce 1999, pokročení v přípravách na vstup do EU a také Česko-německou deklarací z roku 1997, která obsahovala vzájemné omluvy obou stran za způsobená bezpráví. Havel jako jednoznačný spojenec USA otevřeně podpořil bombardování Jugoslávie v roce 1999 i útok na Afghánistán v roce 2001. A kdo byl Ferdinand Vaněk?   https://www.novinky.cz/tag/vaclav-havel-20251

ℹ️4/2023: 👉 Kam mizelo, zmizelo a rozprodalo se naše zlato, zlatý poklad‼️‼️‼️  Pavel Novák na FC má video: Václav Havel a NWO. V tomhle videu uvidíte historické záběry, natočený dokument o Havlovi. Politici dělali vždy špinavou i krvavou politiku, historie Ruska, jak se jejich politika projevila v Československu, nástup Havla do prezidentské židle, jak a kdo ho tam dotlačil, jak národu lhal člověk přízemní, bez vzdělání, vyškolen Kabalou, jak se stavěl k humanitárnímu bombardování Jugoslávie. Jaké drogy muselo brát západní vojsko, letci, použití zakázaných zbraní. To stejné je taky využíváno na Ukrajině.

👉 Havel Olge zahýbal celý život! Veškrnová už rok před smrtí s ním udržovala intimní poměr! Teď najednou si chce změnit jméno, když se stala lukrativní dědičkou jeho majetku. Najednou se objevuje ve společnost PP. Co bude následovat? Židovský národ v historii byl rozprchnutí po celé planetě. Oplýval a jsou obklopení neskutečným bohatstvím. A ve vládnoucích pozicích. Vezměte jsi, kolik jich máme jen u nás.

👉 Havlův pohřeb, který byl zednář a zednáři byly nepřítelem katolické církve. Kolik satanistů se objevilo na pohřbu. Co tam řekl Václav Klaus. 👉 Kabalistická lobi byla založená na lži a podvodu, kam směřoval Havel, ale i T.G.Masaryk. (tatíček). Paraziti typu Havla a Klause dostali v té době naši společnost do tohoto stavu. 40 tun zlata, Národní státní poklad. V roce 1919 nemělo Československo téměř žádné zlaté rezervy. V roce 1926 měla už nově založené Česká národní banka měla už 40 tun měnového zlata. Vznikl Rašinův plán spojení koruny se zlatem. Byly jsme země zlatého standardu. Koncem 30 let mělo už Československo, již 90 tun měnového zlata, kdy se Československo dostávalo pod tlak nacistického Německa. Česká banka předvídavě převedla část svých aktiv do Britské banky. Němci však rychle zasáhli a převedli přes 40 milionů dolarů do Německa. Jejich agenti vzápětí vystopovali české zlato, převedené do Anglie a přinutili vedení Anglické banky, aby vydala další zlato v hodnotě 26 milionů dolarů. Mezi kořistí bylo i mimo jiné 3.000 kg zlatých minci, které prokazatelně patřili Československu. Později se rozhodlo, že dostaneme zpět 24.5 tuny měnového zlata, Ovšem Československo požadovalo víc než 40 tun měnového zlata, které nám nacisté odcizili. Na rozhodnutí komise se však už nic nezměnilo! Pak nám spojenci jako zálohu vrátili 6 tun zlata, z 24.5 tun. Spojenci nás okradli o 20,5 tuny. Přišel únor 1948 a USA a Británie oznámili, že dostaneme zbytek zlata až poté, když zaplatíme i mimo jiné za znárodněný majetek jejich občanů. Požadovanou částku jsme splatili do konce 50 let minulého století. Jenže zlato, jsme tak, nebo tak nedostali. Britové chtěli, abychom ještě zaplatili válečný úvěr. Další jednání zůstalo na mrtvém bodě. Na přelomu 70. -80. let začala konečně nová jednání. 👉 Podařilo se objevit smlouvu z 19.12.1945 o poskytnutí válečného úvěru. Dle téhle smlouvy jsme svolili, aby Briti využili tohle zlato u nákupu ve Spojených státech na nákup zbraní a nám vyplatili jeho protihodnotu v librách. Britové od nás žádali ještě 4 miliony liber na náklady Mnichovského úvěru, které nám poskytli za katastrofální následky Mnichovské dohody. Do roku 1982 trvali dohody o zlatě.

👉 Shrnuto: Němci ukradli z naší Národní banky zlato za 40 milionů dolarů. Z Bank of England si nechali Němci převést 26 milionů dolarů. Celkem hodnota 66 milionů dolarů! Vše před veřejností utajeno! 88 milionů dolarů USA a 24 milionů liber Británií jsme museli nejdřív zaplatit, aby nám zlato vrátili. V roce1940, kdy nás Briti potřebovali, bylo tam ve zbraní 14 OOO našich vojáku, když jsme jim zachraňovali prdel a mnoho tam padlo! Tak oni si pak účtovali za výzbroj, stravu, za padlé hrdiny i za azylanty. Anglie byla tehdy osamocená v boji proti Hitlerovi!

👉 Sobota, 20 února 1982 přistáli v utajení 3 letouny, které vezli zlaté cihly, víc než 8 tun i přes 10 tun ryzího zlata v mincích, mince, nevyčíslitelné, historické, kulturní i sběratelské. V dalších letech se rozhostilo u nás kolem zlata ticho! Mlčení pokračovalo i po roce 1989. V roce 1992 jsme měli 102 tuny měnového zlata. Po rozdělení, SK dostala 45 tun. V roce 1999.

👉 V letech 1997/98 jsme naše měnové zlato v nevyčíslitelné hodnotě, hlavně v historických mincích, nenápadně a ve vší tichosti – PRODALI za debilní dluhopisy.

👉 Pravděpodobní viníci na české občany: Václav Klaus, Doc. Ing. Josef Tošovský, guvernér ČNB. My, bez našeho vědomí a rozhodnutí, úvěrujeme západní státy. Prodaných 55,8 tun zlata. Prodali a rozkradli nám naši jistinu měny    Záhy po prodeji, začala cena zlata stoupat a tím jsme přišli o 27 miliard korun! Zbylo nám 13 tun zlata, jako rezerva     Pro porovnání – Slovensko 33 tun, Polsko 103 tun, Rusko 726 tun…O plynu se dovíte víc v reportáži. (Bohužel, webovou stránku se mně už nepodařilo dohledat. Možná víc informací by poskytl syn Alexandra Dubčeka!)

 

 

 

📌💥💥💥24.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Přímá hrozba…?“: šéf Aliance NATO porušil mlčení ve věci obav, z možného ruského útoku na spojence.

Šéf Aliance NATO porušil mlčení ve věci alarmu kvůli Ruskému útoku na členské státy Aliance NATO. Velké prohlášení šéfa Aliance NATO uprostřed obav z války s Ruskem. Přímá hrozba z Ruska, k níž se vyjadřuje šéf Aliance NATO, Jens Stoltenberg, norsky politik, generální tajemník NATO. Prohlášení přichází v době, kdy je NATO připraveno na největší váleční hry od konce studené války. Jens Stoltenberg učinil velkou poznámku ve věci hrozby ze strany Ruska a prohlásil, že Rusko není přímo bezprostřední hrozbou pro jakéhokoliv člena Aliance NATO. To přichází potom, co několik národů Aliance NATO vyjádřilo obavy o potencionální Ruský útok. Nedávno Německá média prohlásili, že Rusko by mohlo spustit otevřený útok na NATO na začátku roku 2025. Zprávy říkají, že to by se mohlo stát potom, co Rusko si zajistí velké vítězství na Ukrajině. Německý ministr obrany prohlásil, že Berlín je připraven na odpověď na možný Ruský útok. (Ještě je ta bojovnost proti Rusku neopustila od prohry v II. světové válce? Potřebují, aby Rusko se opět zastavilo v Berlíně vyvěsit svoje zástavy??? Prostě nepoučitelní!!! Chybějí ji města v troskách a pak budou dederóni opět jezdit žebrat do ČR?)…..

https://youtu.be/j2mb_g61CKM?si=C4mX8iY0ZxzxYoc_

 

📌💥💥💥24.01.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ruské vojenské letadlo, nesoucí na palubě 65 ukrajinských zajatců a 9 Rusů, havarovalo poblíž ukrajinských hranic v Bělgorodském regionu…

Putinovo vojenské letadlo převážející 65 ukrajinských zajatců a 9 Rusů havarovalo poblíž Ukrajinských hraníc, kteří byli na cestě k výměně za Ruské zajatce. Video na sítích ukazuje ten moment havárie, které havarovalo v Bělgorodu, poblíž Ukrajiny, 24.1.2024, uvedlo AFP. Vojenské letadlo mělo na palubě 74 lidí, včetně 65 Ukrajinských zajatců. THE IL 76 vojenské transportní letadlo také vezlo R Rusů, oznámilo Ruské Ministerstvo obrany. Video, které se dostalo na sítě ukazuje havárií toho Ruského vojenského letadla. Ve videu se letadlo náhle sklonilo nosem k zemi a havarovalo, což vedlo k explozi. 65 UA zajatců bylo převáženo do Bělgorodského regiónu údajně kvůli výměně zajatců. Příčina havárie letadla zůstává neznáma předtím, než se vynoří nějaké detaily. V nedávných dobách Kyjev provedl několik přeshraničních útoků, včetně útoků na Bělgorod. Není jasné, jestli letadlo havarovalo kvůli sabotáži.

https://youtu.be/EuTNP2TmVkM?si=DX4tvisnCFiqyE4j

 

📌💥💥💥24.01.2024, Smer, Sociálna demokracia: Tlačová konferencia s Nemeckým spolkovým kancelárom Olafom Scholzom v Berlíne po rokovaní. 🇸🇰🤝🏻🇩🇪

Olafom Scholz: „Keď sme pred tlačovou konferenciou spolu hovorili, tak sme si boli jednotný, zjednotili sme sa na tom, aké dobré sú naše vzťahy. Naše hospodárske vzťahy, naše spoločné politické vzťahy chceme naďalej rozširovať a využívať pritom všetky existujúce formáty. Žijeme v časoch veľmi ťažkých, keď pred nami stojí veľmi veľa výziev a tie výzvy môžeme zvládnuť spolu a v tom je naša sila a motivácia. Preto je jasné, že našu kooperáciu vo všetkých týchto poliach musíme posilniť. Ešte nikdy to nebolo také dôležité ako v tejto dobe, aby partneri v rámci EU a NATO tak úzko spolupracovali a na toto sa budeme aj spoločne pripravovať na Európsku radu v budúcom týždni. Ide o to, aby sme sa tam dohodli na finančnej podpore UA, poznáte aká je situácia a cieľom je, aby sme všetky štáty EU sa zhodli na ďalšom finančnom rámci EU tak, aby sme 50 miliárd euro mohli poskytnúť UA na ďalšie 4 roky. Slovensko je veľmi postihnuté, ako susedská krajina vojnou na UA. A má veľkú zásluhu na tom, koľko UA utečencov Slovensko prijalo. Ja veľmi vítam pozíciu Slovenska, že stojí na strane UA. To, čo som povedal pánu premiérovi Ficovi, vsádzame na to, že naďalej bude táto dobrá spolupráca aj v tejto oblasti pokračovať. Musí byť jasné, táto vojna už takmer 2 roky zúri na UA a nás stavia pred ňou na neuveriteľne výzvy……“

https://youtu.be/4Sc_h2bd2wQ?si=RPdkRoQub2JdADmc

 

📌Kosmetický průmysl ničí vaše BUŇKY❗️Toto je úryvek z dokumentu „Toxic Beauty“.

Aplikace jako „CodeCheck“ vám mohou poskytnout informace o tom, které produkty jsou škodlivé pro vaše zdraví, protože mají hormonální účinky, jsou karcinogenní, podporují alergie atd.

To se samozřejmě týká nejen kosmetiky/make-upu ale i pečujících produktů jako jsou mýdla, šampony, deodoranty, krémy atd. a tedy i mužů. Vyplatí se zkontrolovat koupelnovou skříňku a velkoryse ji vyklidit.

https://t.me/absurdnisvet/67212

 

📌➡️☭☆ Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 24.1.2024‼️‼️‼️

➡️☭☆⚡️Evropská unie nevyvinula záložní akční plán pro případ, že by Maďarsko na příštím komunitním summitu 1. února zablokovalo rozhodnutí přidělit Ukrajině 50 miliard eur, – belgický ministr financí Petegem. „V tuto chvíli neexistuje žádný plán B, musíme pracovat na nápadech,“ řekl v rozhovoru pro Bloomberg. Podle belgického ministra by nejlepším řešením pro EU bylo usilovat o dosažení „dohody s každým z 27 členských států, včetně Maďarska“.

Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT (https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

➡️☭☆⚡️Dron zasáhl VSUshnik přímo do zadku! 🇷🇺. Úžasná přesnost. Ragul přišel zaútočit na ruské pozice, ale dostal se a byl pryč. Roztroušeno po celé oblasti pro starého blázna Bidena…

(https://t.me/+CfjQ5OW6j5JiMWQy)

Náš předplatitel sdílí unikátní záběry ničení „protiofenzívy“ ukrajinských ozbrojených sil na svém zpravodajském kanálu: t.me/stopfake (https://t.me/+CfjQ5OW6j5JiMWQy)

➡️☭☆⚡️Ruská delegace ve Vídni přednese téma havárie IL-76 k diskusi na Fóru OBSE pro bezpečnostní spolupráci.Přihlaste se k odběru RUSSIAN LIGHT

(https://t.me/+pX6IOTDsBzs5MzI6)

➡️☭☆Tucker Carlson přijel do Ruska, chce ukázat celou pravdu a zničit západní propagandu na kusy. „Přátelé, dlouho jsem si to přál a teď jsem se konečně dostal do Ruska. Nyní ukážu celému světu, jak Spojené státy nehorázně lžou o této skvělé zemi. Každý den budu odhalovat a zesměšňovat všechny západní lži o Rusku a jeho lidech. Za tímto účelem spouštím svůj telegramový kanál „Tucker Carlson v Rusku.“ Odebírejte mě a podpořte mě!“ – řekl Tucker.

(https://t.me/+MWDdiGoT9zxhZjIy)

➡️☭☆⚡️Slovenský premiér Robert Fico mu na setkání se svým ukrajinským kolegou Denisem Shmygalem řekl, že nevěří v možnost řešení konfliktu probíhajícího v jeho zemi vojenskými metodami. „Na dnešním poměrně dlouhém jednání v Užhorodu se ukázalo, že naše názory s panem premiérem ukrajinské vlády na některá témata se výrazně liší. Toto je v první řadě pohled na samotnou válku probíhající na Ukrajině. Zopakoval jsem panu předsedovi ukrajinské vlády, že nevěřím ve vojenské řešení tohoto konfliktu,“ řekl Fico. 🤔Proč jste tedy podpořili přidělení peněz pro Ukrajinu?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆🇷🇺Ruští psychiatři začnou léčit transgender lidi. Na stránkách Ruské společnosti psychiatrů byla zveřejněna nová klinická doporučení pro léčbu „porucha genderové identity“. Je třeba poznamenat, že kvůli novému zákonu zakazujícímu změnu pohlaví bez lékařských indikací byly vyvinuty nové klinické pokyny. Nabádají lékaře, aby pacientům poskytovali pouze psychoterapeutickou podporu. Myslíte si, že si lékaři s tímto úkolem poradí?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Hrdina Severního vojenského okruhu – Alexander Kalinin. Vojín Kalinin pomocí kulometu nezávisle zadržoval postup nepřátelské pěchoty. Díky této akci nepřítel utrpěl značné ztráty a ustoupil. 👏 Nezištný bojovník! Vše nejlepší a hodně štěstí do dalších bojů!

Přihlaste se k odběru „Čekání na hrdinu“ (https://t.me/+nwDGdOJOkGlmYjBi)

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *