, ,

Ľubomíra Bačíková, 24.02.2024, odpolední zprávy, Témata: Francie: Kritika mRNA bude v budoucnu trestná, Svatá válka proti Babišovi likviduje ostatní, nařkl vládu Havlíček…

24.02.2024: Odpolední zprávy, Témata: Francie: Kritika mRNA bude v budoucnu trestná, Svatá válka proti Babišovi likviduje ostatní, nařkl vládu Havlíček…

📌 21.únor 2024, Volný Blog: Dôstojnosť Slovenska: Smlouva WHO o pandemii: máme nejnovější ustanovení smlouvy „traste sa“

Převzato: https://www.dostojneslovensko.eu/sk/

WHO Zmluvy   

Veřejné poděkování nizozemským poslancům Evropského parlamentu !!
Den před jarními prázdninami zaslala nizozemská vláda dopis o stavu jednání o nové pandemické smlouvě a změnách Mezinárodních zdravotnických předpisů WHO (IHR). Vláda se tváří, jako by tyto změny nedávaly WHO nové pravomoci, ale nic nemůže být dále od pravdy, prozrazuje poslanec FVD P. van H.

Minulý pátek, den před prázdninami (poslanci FVD v Nizozemsku samozřejmě pokračují ve své práci jako obvykle), kabinet zaslal WHO dopis o průběhu jednání o nové pandemické smlouvě a Mezinárodních zdravotnických předpisech (IHR). Čtěte a obávejte se…

„Takže jsem měl celá ta léta až do dneška pravdu“? Slovenská vláda v čele s Ficem bude samozřejmě veřejnosti lhát, že se nic neděje!?!!

Klikněte na

Vlády v zahraničí priznali o čom je Pandemická zmluva s WHO, posilnenie právomoci, je to ešte horšie než ste si mysleli!

Zveřejněno včera, klikněte a povinně čtěte:

Pandemická zmluva WHO: vyzývam vládu SR, poslancov NR, prezidenta SR aby konali !!

Pozměněný text MZP je zcela jasný: v případě nové „pandemie“ je odpovědná WHO.

Pozměněné znění IHR hovoří jasně: v případě nové „pandemie“ je odpovědná WHO.

V článku 3 jsou výslovně (!) vyškrtnuty jako hlavní zásady „základní osobní svobody“ (kdo může něco takového vymyslet?) a nahrazeny „spravedlností“ a „inkluzivitou“:

Slovensko bude brzy nuceno umožnit nizozemským výrobcům léků, aby na žádost WHO předali část své produkce WHO:

A WHO, zkorumpovaná organizace, kterou z velké části ovládá Čína a financuje Bill Gates a která s Covidem udělala téměř vše špatně, bude bojovat proti „dezinformacím a dezinformacím“ po celém světě:

Ano, a která země v tom všem hraje hlavní roli a je dokonce jedním z iniciátorů pandemické smlouvy? Jistě tušíte, že Nizozemsko! Hollandia Docet!

Prohlášení nizozemské královny na WEF

WEF: Digitálne ID dokážu vystopovať neočkovaných ľudí, AI môže urýchliť vývoj nových vakcín

Něco o „comaneukeru“…

Klikni na:

Ďalšie tajné stretnutia 5. – 9. februára 2024 ohľadom MZP WHO a zmluvy s WHO

Osem dôležitých bodov v kontexte navrhovanej zmluvy WHO a zmien Medzinárodných zdravotných predpisov (IHR).

Nová pandemická zmluva s WHO prijatá (nie podpísaná) na valnom zhromaždení WHA v máji 2023…lenže…!!

Petícia za vyhlásenie referenda:

Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj …. Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ……

Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát :TU Klikni – Stiahni, podpíš, odošli. Vieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie….. .

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu/942-podpora

 

ZDROJ:https://www.dostojneslovensko.eu/sk/who-zmluvy/1126-pandemicka-zmluva-who-mame-najnovsie-ustanovenia-zmluvy-traste-sa

 

📌💉Francie: „Kritika mRNA bude v budoucnu trestná“. »Bez větší pozornosti byl ve středu ve Francii přijat zákon, který by mohl kriminalizovat rezistenci vůči léčbě mRNA. Kdokoli, kdo se staví proti mRNA nebo jiným „lékařským postupům“, ale které jsou „zjevně vhodné“ pro léčbu na základě současného stavu lékařských znalostí, může být v budoucnu ve Francii uvězněn až na tři roky nebo dostat pokutu až 45 000 eur.

https://tkp.at/2024/02/15/frankreich-mrna-kritik-kuenftig-strafbar/

 

📌💉🎚️Analýza dat od téměř 100 milionů očkovaných lidí potvrzuje katastrofální poškození očkováním. Další studie, která vyhodnocovala data od 99 milionů očkovaných lidí po celém světě, opět dokazuje neuvěřitelně nebezpečnou povahu vakcín proti koronaviru. Výzkumníci došli k závěru: „Tato analýza napříč zeměmi potvrdila dříve známé bezpečnostní signály pro myokarditidu, perikarditidu, Guillain-Barrého syndrom a trombózu cerebrálních žilních dutin. Byly identifikovány další potenciální bezpečnostní signály, které vyžadují další vyšetřování.                                                      https://journalistenwatch.com/2024/02/22/datenauswertung-aus-fast-100-millionen-geimpften-bestaetigt-katastrophale-impfschaeden/

📌 23.2.2024, Volý Blog, Nature.com, Epoch Times: PESTICID SPOJENÝ S REPRODUKČNÍMI PROBLÉMY NALEZENÝ V CHEERIOS, QUAKER OATS A DALŠÍCH POTRAVINÁCH NA BÁZI OVSA.  

👉 Znovu připomínáme, že bohatství je před zdravím, tentokrát kvůli pesticidu zvanému Chlormequat chlorid, který je schválen a používá se v zemědělských plodinách ve Spojeném království, EU a Kanadě a jeho použití je nyní na vzestupu v USA. Navzdory zjištěním ze studií na zvířatech, že chemická látka 👉 snižuje plodnost a testosteron, narušuje reprodukční proces a 👉 může dokonce poškodit vyvíjející se plod!  

Navzdory zjištěním toxikologických studií tohoto málo slýchaného pesticidu byl chlormequatchlorid schválen pro použití v zemědělských plodinách v Evropské unii, Spojeném království a Kanadě, a přestože je schválen pouze pro okrasné rostliny ve Spojeném království. Uvádí, že 👉 se nyní objevuje v drtivé většině potravin na bázi ovsa prodávaných v USA, včetně oblíbených značek cereálií Quaker Oats a Cheerios.

Studie publikovaná v Journal of Exposure Science & Environmental Epidemiology na Nature.com vysvětluje, že Chlormequat chlorid je zemědělská chemikálie poprvé registrovaná v USA v roce 1962 👉 jako regulátor růstu rostlin. Působí tak, že snižuje výšku stonku, čímž snižuje pravděpodobnost ohnutí plodin, což může ztížit sklizeň.

👉 „Studie na zvířatech“:

Již na počátku 80. let však dánští chovatelé prasat poprvé popsali dopady expozice chlormequatu na reprodukční toxicitu a plodnost a pozorovali pokles reprodukce u prasat chovaných na zrnech ošetřených chlormekvátem. To vedlo ke zkoumání v kontrolovaných laboratorních pokusech na prasatech a myších.

👉 Zjistilo se, že samice prasat krmené obilím ošetřeným chlormekvátem vykazují narušený cyklus říje a potíže s pářením ve srovnání se zvířaty na kontrolní dietě bez chlormequatu [ Zdroj ].

Samci myší vystavení chlormequatu prostřednictvím stravy nebo pitné vody během vývoje vykazovali sníženou schopnost oplodnění spermií in vitro [ Zdroj ].

👉 Novější studie reprodukční toxicity ukázaly opožděný nástup puberty, sníženou pohyblivost spermií, sníženou hmotnost samčích reprodukčních orgánů a snížené hladiny testosteronu u potkanů ​​vystavených během citlivých období vývoje, včetně těhotenství a raného věku [Zdroj , Zdroj , Zdroj ] .

👉 Kromě toho studie vývojové toxicity také naznačily, že expozice chlormequatu během těhotenství může narušit regulaci růstu a metabolismu ploduZdroj ].

👉 Studie na prasatech naznačují, že chlormequat může být také detekován v séru a také přenesen do mléka, ale tyto matrice 👉 nebyly zkoumány na lidech ani na jiných laboratorních zvířecích modelech, ačkoli potenciální přítomnost chemických látek spojených s poškozením reprodukce v séru a mléce byla prokázána. Důležité důsledky pro expozici během těhotenství a pro kojence! [ Zdroj ].

👉 Navzdory zjištěním je chemikálie stále schválena pro zemědělské plodiny.

Chlormequat je schválen ve Spojeném království EU a Švédsku.

Ačkoli je v současné době povoleno použití pouze na okrasné rostliny v USA, chlormekvát byl stále schválen pro použití 👉 v Evropské unii, Spojeném království a Kanadě pro použití na zemědělských plodinách a je často nejčastěji zjištěným reziduem pesticidů v obilí a obilovinách. Spojené království a Evropská unie [ Zdroj ,  zdroj ].

👉 Chemikálie je v Evropě rozšířená v běžně konzumovaných potravinách, existuje však pouze relativně malý počet studií biomonitoringu hodnotících expozici člověka chlormequatu.

Vzorky běžné populace ze Spojeného království a Švédska však odhalily chlormequat 👉 ve vzorcích moči téměř 100 procent účastníků studie. které byly ve frekvencích a koncentracích podstatně vyšší než u metabolitů jiných pesticidů. [ Zdroj , zdroj , zdroj , zdroj ].

👉 „Na vzestupu v USA“:

Nyní, v důsledku rozhodnutí Agentury pro ochranu životního prostředí USA (EPA) z roku 2018, zveřejněné přijatelné úrovně potravinové tolerance pro chlormekvát chlorid, je v dováženém ovsu, pšenici, ječmeni a některých živočišných produktech povolen dovoz chlormekvátu do potravin v USA. zásobování [ Zdroj ].

The Epoch Times informovaly v článku nazvaném „Američané vystaveni chemikáliím snižujícím plodnost v ovsu Cheerios Quaker“ , že recenzovaná studie zkoumala vzorky moči amerických občanů, aby určila jejich vystavení chlormequat chloridu – chemické látce pro růst rostlin. Výzkumníci detekovali 👉 chlormequat v 80 procentech vzorků moči odebraných v letech 2017 až 2023, s „významným nárůstem koncentrací u vzorků od roku 2023“. Chemická látka byla detekována v „92 procentech potravin na bázi ovsa zakoupených v květnu 2023, včetně Quaker Oats a Cheerios,“ uvedla Environmental Working Group (EWG), která studii provedla.

👉 Z 25 testovaných konvenčních ovesných produktů mělo 23 „zjistitelné hladiny“ chlormequatu. Jeden z osmi organických ovesných produktů měl chemikálii, zatímco dva z devíti pšeničných produktů měly nízkou koncentraci chlormekvátu.

👉 Vědci odebrali 96 vzorků moči, z nichž 77 prokázalo přítomnost chlormequatu. Čísla naznačují, že subjekty pravděpodobně podstoupily „nepřetržitou expozici“ této chemikálii, protože chlormequat opouští tělo asi 24 hodin po požití.

Bylo pozorováno, že frekvence chemické látky ve vzorcích s časem roste. V roce 2017 mělo 69 procent vzorků chlormequat, což vyskočilo na 74 procent v letech 2018-2022 a poté na 90 procent v roce 2023.

Epoch Times tvrdí, že vyšší chemická koncentrace ve vzorcích z roku 2023 „může odrážet pravděpodobné nedávné zavedení chlormekvatu do potravin v USA kvůli změnám regulačních opatření EPA týkajících se chlormekvatu“. a že tyto změny zahrnují „stanovení limitů pro chlormequat v potravinách v roce 2018 a zvýšení těchto limitů pro oves v roce 2020,“ uvedl.

„Tyto akce umožnily dovoz a prodej zemědělských produktů, které byly ošetřeny chlormekvátem, například z Kanady.“

👉 Na základě žádosti z roku 2019 předložené výrobcem chlormekvátu Taminco navrhla Biden EPA v dubnu loňského roku poprvé povolit použití chlormekvátu na ovsu, ječmeni, pšenici a tritikale pěstovaných ve Spojených státech. EWG řekl, že „je proti plánu“. (Organizace EWG je nezávislá entita, která se zaměřuje na ochranu lidského zdraví a životního prostředí. Jejím hlavním úkolem je sběr a zpřístupnění informací veřejnosti, a to s cílem chránit spotřebitelské zájmy. Jednou z cest, jak tuto ochranu zajišťuje, je lobbing za regulaci a zakázání škodlivých chemikálií ze strany vlády Spojených států. EWG také provádí špičkový výzkum, jehož cílem je poskytnout spotřebitelům informace o bezpečnosti různých výrobků. K tomuto účelu vydává návody pro spotřebitele, které zahrnují analýzy složení stovek tisíc potravin, čistících prostředků a produktů pro tělovou péči.)

Studie naznačila, že pokud by bylo schváleno domácí použití chlormekvátu, „hladiny chlormekvátu by se pravděpodobně nadále zvyšovaly v ovsu, pšenici a dalších obilných potravinách, což by vedlo k vyšším úrovním expozice pro běžnou populaci USA“.

„Regulační prahové hodnoty navíc neberou v úvahu nepříznivé účinky směsí chemikálií, které mohou mít dopad na reprodukční systém, u nichž bylo prokázáno, že způsobují aditivní nebo synergické účinky při dávkách nižších než u jednotlivých chemických expozic.“

Tyto faktory vzbuzují „obavy z potenciálních zdravotních účinků spojených se současnou úrovní expozice, zejména u jedinců s vyšší úrovní expozice v obecné populaci Evropy a USA“

V rozhovoru pro The New York Post Olga Naidenko, viceprezidentka pro vědecké vyšetřování EWG, doporučila nakupujícím „kupovat organické ovesné produkty, protože tento oves je pěstován bez použití toxických pesticidů, jako je chlormequat a glyfosát“.

‚ALARM‘

Epoch Times také uvedly, že v rozhovoru pro Newsweek Alexis M. Temkin, hlavní autor studie EWG, řekl, že prevalence chlormequatu v potravinách a moči lidí „vyvolává alarm“. Vyzval k dalšímu vyšetřování této záležitosti a řekl, že americké ministerstvo zemědělství a americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv „by měly testovat zrna na přítomnost chlormequatu jako součást každoročního monitorování pesticidů“. EPA „musí plně zvážit potenciální rizika pro zdraví dětí vyplývající z expozice chlormekvátu a přehodnotit svá nedávná rozhodnutí povolit přítomnost chlormekvátu v potravinách pro děti“.

👉 EPA oznámila návrh používat chlormequat v domácím rostlinném zemědělství loni v dubnu. Od té doby se několik organizací, jako je EWG, postavilo proti tomuto kroku.

V květnu 2023 Public Interest Research Group (PIRG) uvedla , že shromáždila více než 10 000 podpisů vyzývajících agenturu, aby návrh odmítla. „Všechno, k čemu se tato chemikálie používá, je udělat stonky malých zrn o něco silnější, takže se jich méně ohne nebo zlomí. O něco větší sklizeň nestojí za riziko pro naše zdraví,“ uvedlo v komentářích pro EPA. „Výzkum ukazuje, že chlormequat chlorid narušuje růst plodu a poškozuje reprodukční systém. Neměli bychom povolit jeho použití na potravinářských plodinách, pokud a dokud se neprokáže, že je zcela bezpečný – zvláště když víme, že můžeme hospodařit bez něj. “

článek vyšel: 22.2.2024

zdroj: https://expose-news.com/2024/02/22/pesticide-linked-to-reproductive-issues-found-in-cheerios-quaker-oats-and-other-oat-based-foods/

všechny důležité informace najdete tady:

https://www.volnyblog.news

 

https://volnyblog.news/pesticid-spojeny-s-reprodukcnimi-problemy-nalezeny-v-cheerios-quaker-oats-a-dalsich-potravinach-na-bazi-ovsa/

 

📌🦅 Na trase vlakové dopravy ukrajinského obilí umírají ptáci, kteří sežrali padající zrna. Obilí je distribuováno do zemí EU.

https://t.me/absurdnisvet/69295

 

📌💥💥💥📢Další sekta, v které je „Pávek“ PePa Rádoby Prezident členem. Sekta válečných štváčů. Pravda leze na povrch. Názor si udělejte sami. 😃🦅😄

https://t.me/absurdnisvet/69282

 

📌👉 „Konec občanské svobody prostřednictvím ‚digitálního eura“? v NJ

Zavádění peněz centrální banky „digitálního eura“ pokračuje. Podle dokumentu BSI TR-03179-1 o digitální měně centrální banky se mnohé z aspektů, které byly dříve odmítány jako „konspirační teorie“, stávají skutečností. Od roku 2025 by se sledování a státní kontrola každého jednotlivce v Evropě mohla stát realitou.

To vám vysvětlíme ve videu!

I když na protiopatření může být pozdě, je důležité myslet na to, jak se můžeme chovat my osobně. Varovali jsme před 5 lety, ale nyní to začíná být vážné. Slíbená „alternativa“ se také stane „absolutní povinností“ pro každého občana EU do 5 let od roku 2025, od roku 2030. Sdílej toto video!

Váš VPN TESTER, Náš kanál: @vpntester

(https://www.bsi.bund.de/DE/Themen/unternehmen-und-Organisationen/Standards-und-Zertification/Technische-Staaten/TR-nach-Thema-sortiert /tr03179/tr-03179.html)

 

👉 „Konec občanské svobody prostřednictvím ‚digitálního eura“?

Zavádění peněz centrální banky „digitálního eura“ pokračuje. Podle dokumentu BSI TR-03179-1 o digitální měně centrální banky se mnohé aspekty, které byly dříve odmítány jako „konspirační teorie“, stávají skutečností. Od roku 2025 by se sledování a státní kontrola každého jednotlivce v Evropě mohla stát realitou.

I když na protiopatření může být pozdě, je důležité myslet na to, jak se můžeme chovat my osobně. Varovali jsme před 5 lety, ale nyní to začíná být vážné. Slíbená „alternativa“ se také stane „absolutní povinností“ pro každého občana EU do 5 let od roku 2025, od roku 2030.

Sdílej toto video! https://www.bsi.bund.de/DE/Themen/Unternehmen-und-Organisationen/Standards-und-Zertifizierung/Technische-Richtlinien/TR-nach-Thema-sortiert/tr03179/tr-03179.html

 

📌 23.2.2024, 20:26, Super.cz, Dagmar Plecháčová: „Roztomilá Chloe ze Smallville“? Odsoudili ji za řízení sekty sexuálních otrokyň! Držela je i při vypalování cejchu. Příběh herečky Allison Mack, známé převážně ze seriálu Smallville, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí Chloe Sullivan, je natolik neuvěřitelný, až se zdá být spíš výplodem bujné fantazie hollywoodského scenáristy. Ovšem ve skutečnosti je natolik reálný, až z něj mrazí. Dnes jednačtyřicetiletá Mack se totiž stala pravou rukou vůdce kultu NXIVM Keitha Raniera, který sexuálně vykořisťoval ženy a „cejchoval“ je svými iniciálami podobně jako dobytek…

Raniere byl v říjnu 2020 odsouzen ke 120 letům ve vězení, jeho pomocnice Mack pak vyvázla o necelý rok později pouze s tříletým trestem odnětí svobody, když se doznala k vydírání a spiknutí. Soud ji označil za stěžejního spolupachatele, a přestože jí hrozilo až doživotí, ve vězení si nakonec odseděla pouhé dva roky a loni v červenci byla propuštěna. Kdysi úspěšná herečka, která se objevila mimo jiné i v seriálech Sedmé nebe, Americká odysea či v epizodě Shledání série s příznačným názvem Stoupenci zla, žije v ústraní u svých rodičů. Sekta NXVIM lákala do svých řad ženy, kterým slibovala rozvoj v oblasti sebevědomí. Místo toho se z nich ovšem stávaly sexuální otrokyně pro vůdce Keitha Raniera, musely být poslušné, plnit příkazy jak Raniera, tak Mack, a zároveň mnohdy trpěly bulimií, jelikož musely dodržovat přísnou dietu, kdy mohly mnohdy přijímat jen 500–800 kalorií denně. Kvůli tomu často ztrácely menstruaci i vlasy a trpěly psychickými potížemi. Na znamení poslušnosti jim pak byl vypalován cejch s Ranierovými iniciálami do oblasti podbřišku. I tohoto rituálu se Mack aktivně účastnila, ženám předčítala mantry a také je u cejchování přidržovala. Herečka se dostala až na samý vrchol pyramidového systému, jenž v kultu fungoval.

Tomu mimo jiné propadla i herečka Catherine Oxenberg, jež hrála například v seriálu Dynastie, společně se svou dcerou Indií. Catherine patřila mezi klíčové svědky v celém případu a vypovídala o zvěrstvech, kterých se dvojice na ženách dopouštěla. Přestože Catherine se z vlivu sekty podařilo vymanit, její dcera jí bohužel zcela propadla. Kromě toho, že drasticky zhubla, byla Ranierem pravidelně sexuálně zneužívána, podstoupila rovněž vypálení cejchu a lákala do sekty i další zranitelné ženy, na které sekta ve skutečnosti cílila.

Postupně se ovšem stále více žen rozhodlo dostat se z područí Raniera a vypovídala proti němu i Mack. Raniere za federální zločiny včetně držení osob za účelem sexuálního otroctví, obchodu s lidmi a dětmi či držení dětské pornografie dostal u soudu 120 let natvrdo, Mack po přiznání viny již zmíněný tříletý nepodmíněný trest.

https://www.super.cz/clanek/celebrity-roztomila-chloe-ze-smallville-odsoudili-ji-za-rizeni-sekty-sexualnich-otrokyn-drzela-je-i-pri-vypalovani-cejchu-1502713#dop_ab_variant=1238331&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest241_shrnuti_llm_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

📌🚧🚜🚜🇵🇱🇺🇦Maxim Yusin: „Proč se polsko-ukrajinské vztahy zhoršují“?

Propast mezi sousedy je nyní patrná i na emocionální úrovni, protože se znovu vynořuje staré napětí.

👉 Evropská komise vyzvala polské bezpečnostní složky, aby zajistily tranzit ukrajinského zboží přes hranice EU. Místní úřady jsou odpovědné za dodržování zákona a pořádku, takže Varšava musí chránit práva cestujících a volný pohyb zboží, které jsou ústředním bodem dodavatelských řetězců jednotného trhu EU, doporučil Brusel. K farmářům a řidičům kamionů, kteří od listopadu blokují ukrajinské kamiony, se nyní přidávají lovci, kteří nejsou spokojeni s ekologickou politikou nové polské vlády. Sami farmáři plánují zesílit své protesty a blokovat kontrolní stanoviště na hranici s Ukrajinou, ale i dopravní uzly a přístupové cesty k železničním a námořním přístavům. 👍                                                                         https://www.rt.com/news/592985-maxim-yusin-poland-vs-ukraine/

 

📌 🇮🇹Italská policie brutálně potlačila studentský pochod ve městě Pisa proti zabíjení v  Gaza a Palestina 🇵🇸

https://t.me/absurdnisvet/69292

 

📌🐿‼️Veverky nedávají přednost geneticky modifikované kukuřici‼️🐿

👁 Experiment provedený studenty v Anglii ukázal následující:

☝️Použili jak geneticky modifikovanou kukuřici, tak i tradičně pěstovanou kukuřici, která byla vypěstována bez geneticky modifikovaných organismů (GMO).

👀 Dva klasy byly napíchnuty na hřebíky v místním veverčím parku. Po několika dnech bylo možné pozorovat výsledek experimentu.

Všímají si zvířata něčeho, co my vědomě nevnímáme? Zvířata samozřejmě nejsou tak hloupá jako lidé.

https://t.me/absurdnisvet/69293

 

📌24. 2. 2024, CNN Prima NEWS: „Svatá válka proti Babišovi likviduje ostatní, nařkl vládu Havlíček“. Výborný mu útok vrátil. Vedete svatou válku vůči panu Babišovi a likvidujete tím ostatní zemědělce, osočil vládnoucí pětikoalici poslanec Karel Havlíček (ANO) v pořadu Partie na CNN Prima NEWS. Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) mu úder vrátil – opozice podle něj vládu kritizuje, jak se jí to zrovna hodí.

Celý článek ZDE: https://cnn.iprima.cz/svata-valka-pro…                    https://youtu.be/yXfF7vIpgLg?si=XCklyPQzAc3RE-0O

 

📌💥💥💥💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putin zuří v době, kdy aliance NATO „povoluje“ Ukrajině zaútočit na Rusko stíhačkami F-16; „Kyjev má svobodnou volbu, jak ty stíhačky použít…“, říká šéf aliance Jens Stoltenberg…

Do Kyjeva se už sjíždějí desítky, či stovky potentátů z celého Západu a budou tam podporovat UA v rámci dvouletého výročí, kdy jednoznačně budou podporovat Zelenského režim, nikoliv ukrajinské občany. Běda, jak by dnes někdo řekl, že se v Kyjevě nebojuje, že tam není válka!!! To by byl malér. Viz Fico, když to prohlásil a snad i Orbán. Tak to ne, to si samozřejmě odpusťte. Samozřejmě, že tam válka přímo zuří! Nevím, kdo tam pojede z ČR, který z probruselských 🤡, ale měli by tam UA vládě říci, jak ČR zvyšuje dovoz ruské ropy, potažmo zemního plynu a že tím výrazně přispívá k financování ruské války na UA! Dokonce už i médiích jsme se mohli dočíst, jak podstatně se zvýšil dovoz ropy. Až tam bude Lipavský, nástěnkář, propagandista Ministerstva zahraničí, aby na to nezapomněl. A to samé 👑Nutella, pak by to nabralo ty správné grády pikošky.

Teď k tomu tématu: Největší provokace na Rusko v době, kdy válka dosáhla 2. výročí svého trvání. Aliance NATO povoluje UA zaútočit na RU F16-kami.

(To je něco. Jak Aliance NATO povoluje UA zaútočit na Rusko? Copak, Rusové jsou podřízení Alianci NATO??? Tady jasně vidíte, kdo vlastně válčí proti Rusku!!! Žádná UA, ale Aliance NATO! To je šéf, rozhoduje, posílá, provokuje… Nějaká UA je vůbec ve své podstatě nezajímá! Jenom jako beranidlo proti Rusům za cenu jejich životů a našich peněz! A to za cenu ožebračit naše nejslabší, kteří celý život pracovali, měsíčně, celá léta odevzdávali šetření na svůj důchod a zrůdy jim to ukradnou na podporu války, zabíjení na UA! Naši nejslabší a nejzranitelnější, nemocní, pro tyhle zrůdy ať chcípnou, že? Hlavně, že oni si pravidelně navyšuji z našich peněz své výplaty!!!)

https://youtu.be/B1leFAoayZg?si=SbqkXgV5m9GMRPw6

 

📌💥💥💥💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Slovní souboj mezi Ruskem a Ukrajinou na půdě OSN; střetnutí tváří v tvář v předvečer výročí invaze.

Slovní souboj mezi zástupci UA a RU na půdě OSN. Souboj v tváři v tvář kvůli invazi na UA, tedy v předvečer toho výročí. Divoký Rusko Ukrajinský souboj na půdě OSN po pádu Avdijevky. UA doslova pláče, že RU válka ignoruje vůli většiny světa 😂. Rusko bouří, říká, že na půdě OSN jenom protlačuje politickou agendu.

👉 👉 👉 Dmytro Kuleba, UA ministr zahraničí: „V těchto 2 minulých letech, globální bezpečnost se jenom zhoršovala. Více a více válek, konfliktů probíhá napříč světem. Jeden u důvodů pro tento stav je to krvavé poranění v srdci Evropy.

(Pozor, my už nejsme srdcem Evropy, ale Ukrajina je srdcem Evropy!)

👉 „Naneštěstí Rusko ignoruje vůli globální většiny“. 😂

(Tak co dělá globální většina? Vždyť NATO je naprostá globální většina! A dokázala co? Akorát celá léta napadat různé státy po celém světě, nebo je rozeštvát proti sobě!)  👉„Pokračuje agrese Ruska a tam vrhají stále více a více mužů do ohně války.“

(Tak jak nám to předestírají naše média, tak Rusko nemůže mít už žádnou armádu. Vždyť máte prý 7x nižší ztráty. USA tvrdí, že UA má 500 mrtvých, 1.2 – 1,5 milionů zraněných, nebo trvale vyřazených z boje, tak když to znásobíte sedmi na ruské straně, tak RU nemůže mít vůbec žádnou armádu!)

👉 „Všichni jste seznámeni s těmi 10. body našeho mírového plánu.“

(Ty body tam navrhují ne jenom konec násilnosti čili nepřátelství, ale také návrhy posílit potravinovou bezpečnost, jadernou bezpečnost, bezpečnost životního prostředí, (proto asi UA bombardovala tu západní ruskou elektrárnu), energetickou bezpečnost, mezinárodní spravedlnost 😂, liská práva 😂 a respekt k chartě OSN. (To všechno UA samozřejmě dodržuje 😂)

👉 👉 👉 Vassily Nebenzia, ruský ministr: „Myslím že, každého, kdo je schopen nezávislé, nepokroucené analýzy situace, tak je zřejmé, že ta témata, která dnes diskutujeme tady na půdě organizace OSN, nemají nic společného s realitou a slouží pouze k šíření politické agendy, propagandy. Realita je taková, že neexistují žádná dočasně okupovaná teritoria Ukrajiny, ale jsou to jenom Ruské regiony, stejně například jako Krym. (Tohle muselo Kolebu hodně nadzvednout. Pravda někdy moc bolí a tahle ostrá pravdy proniká pod kůži.) Člověk by neměl ztrácet čas s těmi Kyjevskými marnými plány na jednání, na základě Zelenského takzvané mírové formule, plánu. Není to nic jiného, než ultimátum pro Rusko.“

https://youtu.be/KJyG2nQB-WM?si=kEYqW0bB2ih2mTAr

 

📌💥💥💥💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Doněcko. Ruský útok smetl stovky ukrajinských vojáků; mega-bombardování ještě před výročím invaze.

UA čelí dalšímu dni porážky v boji proti Rusku. Ruský raketový déšť eliminuje přes 410 ukrajinských vojáků. Bitva v Doněcku se intenzifikuje dále. RU armáda spustila čerstvou vlnu útoků na UA ozbrojené síly. Ruské síly buší do UA armády, do jejích velitelského centra a jejich pozic v Doněcku. RU Ministerstvo obrany prohlásilo, že přinejmenším 410 UA vojáků bylo zabito. Bojové střety byli zatím nejkrvavější v blízkosti frontových linii okolo obsazené Avdijevky. Bojová skupina RU armády Jih způsobila škodu ukrajinské 92. útočné brigádě, 79. vzdušné brigádě a 46. kombinované brigádě v oblastech Novomikhaillovka a Krasnogorovka v Doněcké oblasti. UA ztratila celkem víc jak 410 vojáků, 1 tank, 4 obrněná vozidla pěchoty, 5 dalších vozidel, Samohybné dělostřelecké systémy Krab polské výroby a houfnici Bohdana, D20 houfnici a samohybnou houfnici Gvozdika, podle ruského Ministerstva obrany. Nepřítel také ztratil 5 obrněných vozidel BMP, 2 obrněná vozidla pro přepravu osob M113, 26 automobilů a dělostřelecký systém americké výroby M777. Úder pro UA přichází v době války slov mezi Ruskem a Ukrajinou o získání obce Pobeda. Zatím co Rusko prohlašuje, že Pobeda již byla osvobozena, Ukrajina prohlašuje, že boje stále pokračují. Ruská agrese dosáhla svého vrcholu ještě před 2, výročím invaze. 24.2.2022 Rusko spustilo svoji speciální operaci proti Ukrajině. Den před výročím Vladimír Putin chválil hrdiny bojující na UA.

Vladimír Putin: „Na čele dneška jsou účastníci speciální vojenské operace. Bojujete za pravdu a spravedlnost, ukazujete odvahu a statečnost při obraně Ruska. Jste opravdoví hrdinové našeho lidu.“

https://youtu.be/iwdsWMS-JbU?si=mdL8eRL_wq65maVC

 

📌💥💥💥💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Ruští vojáci se vyhnuli ukrajinskému dronu; dramatické záběry kyjevského „selhání“ poblíž Avdějevky. Přes 400 UA vojáků bylo zabito během posledních 24 hodin. Navzdory masivním ztrátám Zelenskij je neústupný. Rusko je v náladě, nehodlají to ani vzdát, ani přestat, po vítězství v Avdijevce. Mají morální posilu. Podle posledních zpráv Rusko plánuje rozšířit své operace dále. Vladimír Putin dal 3 týdny lhůtu nad získáním Luhanské oblasti.                                                   https://youtu.be/zbrKohQ3Y9g?si=JspOqDoQNQ8zyxuP

 

📌💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putinovo prohlášení „Neuvědomují si Spojené státy, že…“; posměšek kvůli novým americkým sankcím proti Rusku vyhlášeným v době druhého výročí vzniku ukrajinské války…

Biden oznamuje přes 500 nových sankcí. Americký velký útok na Rusko. 500 ruských cílů zasaženo Bidenovou vládou. Nejdelší a dosud největší sankční seznam. Spojené státy pokračují v útoku sankcemi. (Jak dopadli zatím, to už víme!😂) Ruská odpověď: „Uvědomují si Spojené státy

Putin zesměšňuje vlastně zbytečnou snahu, která nic nepřináší v novém nátlaku na Rusko. Den před 2. výročím UA války, vláda USA zacílila na Rusko. Prezident USA ohlásil čerstvé sankce proti stovkám ruských entit, společnostem, jednotlivcům, firmám…Ministerstvo financi USA zacílilo téměř na 300 ruských entit a jednotlivých osob v novém sankčním seznamu. Ministerstvo obchodu USA jmenovalo přes 250 lidí, obchodních oddělení, firem a právě 90 firem nových sankcí. Joe Biden spojil nové sankce jak s UA válkou, tak se smrtí Elexeje Navalného. Nové sankce cílí na RU platební systém MIR i na finanční instituce, podle agentury Reuteres. Přes tucet RU bank investice a společného kapitálu a na finančně technologické společnosti. Ruská vojenská průmyslová základna, budoucí energetická produkce, také zacílená. Sankce proti vězeňským představitelům, kteří jsou napojení na Navalného smrt 😂. Loďařská skupina Sovcomplot zacílená kvůli porušování cenového stropu skupiny G7 pro ruskou ropu. (Takže opět důkaz, že ta ropa se vyváží.😂Sami to tímto přiznávají.)…….

https://youtu.be/tXQM3RG6YcI?si=tUJkV1TzUmBpRBms

 

📌💥💥💥24.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: 200.000 nových bojovníků Hútiů je připraveno na boj; rostou potíže pro Spojené státy a Izrael v době námořní krize v Rudém moři v době námořní krize v Rudém moři…

https://youtu.be/WKi5TikDi60?si=HeBtnkiCEULSn9WV

 

📌„Syřané (13) a Íránci (15) útočí na hlavního lékaře“. DE/ Ve čtvrtek 22.2.24  ráno urologický vedoucí lékař Zeisigwaldkliniken Bethanien Chemnitz Dr. Michael Fröhner, kterého napadli a vážně zranili dva mladí lidé ve věku 13 a 15 let, uvádí Freie Presse.

Dr. Fröhner musel v důsledku útoku podstoupit urgentní operaci. Přestože mu nehrozí žádné ohrožení života, svou práci dlouho dělat nebude, uvádí BILD. Policie hlásí, že dva teenageři Dr. Fröhner se zastavili kolem 6:40, požadovali peníze, a když je odmítl, srazili ho k zemi. 13letý útočník brutálně kopal do ředitele kliniky, když ležel na zemi, a poté mu ukradl hotovost z peněženky. Úřadům se rychle podařilo zatknout dva podezřelé, 13letého Syřana a 15letého Íránce, oba jsou policii známí. Tomuto útoku předcházel podobný čin, při kterém napadli 58letého muže v garáži a strčili ho ze schodů, protože jim nechtěl dát své peníze. I tento muž potřeboval lékařskou pomoc. https://www.nius.de/gesellschaft/er-musste-notoperiert-werden-syrer-13-und-iraner-15-ueberfallen-chefarzt/e798f013-cc2b-4210-9f33-a718d03f2039

 

📌 Bývalý rakouský kancléř Sebastian Kurz (37, ve funkci do roku 2021) byl odsouzen k podmíněnému trestu v délce osmi měsíců za nepravdivá prohlášení.

https://t.me/absurdnisvet/69300

 

📌23.2.2024, v 12:08: 5,7 tun kokainu zabaveno, byly na ceste do Hamburku.

(Proč to zabavujete, vždyť naši někteří vládcové právě naň čekali!)

https://t.me/absurdnisvet/69301

 

📌💥💥💥 💥💥💥 💥💥💥 „Američtí konzervativci volají po ukončení WHO!!!!!“ Fórum kolem Trumpa vydalo rezoluci vyzývající „státy milující svobodu“, aby opustily WHO. To je důsledek reformy WHO, za kterou jsou obviňováni demokraté, Gates a Čína. Americké fórum CPAC (Conservative Political Action Conference), amerických konzervativců, funguje od roku 1973. Fórum přitahovalo stále větší pozornost, zejména díky jasné podpoře Donalda Trumpa. V roce 2022 se jako hostující řečník objevil Viktor Orban. Ve středu fórum zveřejnilo rezoluci, která se staví proti současné reformě WHO a de facto vyzývá ke konci WHO. 👏 👏 👏

https://tkp.at/2024/02/22/us-konservative-fordern-who-ende/

📌🚨 „Omlouváme se za nepřesnosti v některých historických účtech,“ uvedla ve středu americká společnost Google. Reakce byla nezbytná poté, co se na internetu objevily četné stížnosti, že obrázky otců zakladatelů USA nebo vojáků Wehrmachtu vytvořené pomocí generativní AI Gemini ukazují rozmanitost, která historicky neexistovala. „Americká společnost, která zjevně chtěla zmírnit nařčení z rasismu a sexismu proti různým generátorům AI obrázků, má nyní úplně jiné problémy, které by chtěla rychle řešit. „Už pracujeme na vyřešení nedávných problémů se zobrazovacími funkcemi Gemini,“ vysvětluje Google ve svém příspěvku „Zatímco to uděláme, pozastavíme zobrazování lidí a brzy uvolníme vylepšenou verzi.“ „Jen začátkem tohoto měsíce byla funkce generování obrázků přidána do Gemini, dříve Bard. To má být mimo jiné reakce americké společnosti na konkurenci OpenAI a Microsoftu. Stejně jako u konkurence jde o možnost generování obrázků zadáním textu.“

https://www.derstandard.at/story/3000000208584/google-hat-mit-dem-eigenen-diversitaetsfilter-zu-kaempfen

 

📌 🌿 Od 1. dubna 2024 je v Německu povoleno pěstovat rostliny konopí…3 rostliny na osobu. MSM RBB 24 informuje o zákonu o konopí a k jeho 🥦 ilustraci používá brokolici. 😂 👉🥦 https://t.me/absurdnisvet/69307

https://t.me/absurdnisvet/69307

 

📌💉 „Vypočteno z údajů od 99 milionů očkovaných lidí“:

🔹Otok mozku nebo páteře 3,78x zvýšené riziko

🔹Krevní sraženiny (Astra Zeneca) 3,23x

🔹Guillain-Barre syndrom 2,49x

🔹Myokarditida (Pfizer 1 dávka) 2,78x

🔹Myokarditida (Moderna 1 dávka) 3,48x

🔹Perikarditida (Moderna 1 dávka) 1,74x

🔹Myokarditida (Pfizer 2. dávka) 2,86x

🔹Myokarditida (Moderna 2. dávka) 6,10x

🔹Perikarditida (Moderna 3) 6,91x

🔹Myokarditida (Pfizer 3. dávka) 2,09x

🔹Perikarditida (Moderna 4. dávka) 2,64x

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pQ7xQW/covidvaccin-kopplas-till-hjart-och-nervsjukdomar-ny-studie

 

📌💉 Největší studie vakcín vůbec odhaluje to, co celou dobu říkali „konspirační teoretici“. Vědci zjistili, že riziko vzniku několika vážných zdravotních problémů se po očkování masivně zvyšuje. Ale titulky naznačují, že jsou „malé“ a „vzácné“. Podívej se sám.

Moderna (1. dávka):

🔹Otok mozku a míchy: Téměř 4krát (400 %) zvýšené riziko

🔹Myokarditida: 3,48krát zvýšené riziko

🔹Perikarditida: 1,74krát zvýšené riziko

🔹Myokarditida (druhý výstřel): 6,1krát zvýšené riziko

AstraZeneca:

🔹Krevní sraženiny: 3,23krát (320 %) zvýšené riziko

🔹Guillain-Barrého syndrom (může vést k paralýze): 2,49krát zvýšené riziko

🔹Perikarditida (třetí dávka): 6,91krát zvýšené riziko

Pfizer:

🔹Myokarditida (první dávka): 2,78krát zvýšené riziko

🔹Myokarditida (druhá dávka): 2,86krát zvýšené riziko

🔹Myokarditida (třetí dávka): 2,09krát zvýšené riziko

Moderna (Další dávky nad rámec první):

🔹Myokarditida po druhém očkování: 6,1krát zvýšené riziko

🔹Perikarditida (čtvrtá dávka): 2,64krát zvýšené riziko

🔹Myokarditida po třetí dávce: 2,01krát zvýšené riziko

Tato studie, kterou provedla Global Vaccine Data Network (GVDN), zkoumala kohortu 99 milionů očkovaných lidí.

Zvýšená rizika byla porovnána s tím, co by se dalo očekávat na základě zdravotních údajů před očkováním proti COVID-19, nebo jednodušeji řečeno, pokud jste očkování vůbec nedostali.

Většina výše uvedených rizikových faktorů se vypočítává na základě jedné dávky. Když vezmete v úvahu, že mnoho lidí podstoupilo tři nebo více očkování, jsou výsledky studie ještě alarmující.

Čtěte více: Vůbec největší test vakcíny proti COVID – co vám neříkají

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌V sexuálním studiu ve čtvrti červených luceren s názvem „Studio 126a“ byly nalezeny tři Asiatky se smrtelnými řeznými a bodnými ranami. Zatčen byl 27letý Afghánec. Vídní otřásl krvavý pátek: policie ve spolkové metropoli našla celkem pět násilně zabitých žen. Policie ráno narazila v bytě na Erdbergstrasse ve Vídni-Landstrasse na mrtvou 51letou a její 13letou dceru, které byly rovněž zabity. Pozdě večer byly nalezeny tři mladé ženy ubodané k smrti v červeném baru na Engerthstrasse ve Vídni-Brigittenau. Žadatel o azyl z Afghánistánu byl dopaden jako naléhavý podezřelý.

https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/wien/hier-wird-der-dreifach-moerder-festgenommen/586697868

 

📌👶Dětská porno: Američtí vyšetřovatelé objevili 14 000 švýcarských případů. Proč američtí vyšetřovatelé??? Kdo ví, kdo ví…

https://t.me/absurdnisvet/69312

 

📌„Bosch propustí 3 500 zaměstnanců v průmyslu domácích spotřebičů“

https://insiderpaper.com/bosch-to-cut-3500-jobs-in-home-appliances-unit-statement/

 

📌„Začíná to. Rusko se zabavuje NĚMECKÉ firmy!“

https://t.me/absurdnisvet/69314

 

📌 Prezident Trump: „Možná si myslíte, že obchodování s lidmi je prastará věc, ale dnes je větší než před 1000 lety.“

Trump Office (http://t.me/donaldtrumpoffice)

 

📌24.2.2024, Volný Blog: PALESTINCI MAJÍ PRÁVO NA OZBROJENÝ BOJ PROTI IZRAELSKÉ OKUPACI A NELZE TAKOVÝ BOJ OZNAČOVAT ZA TERORISMUS! ČÍNSKÝ ZÁSTUPCE MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ POPRVÉ V HISTORII PŘED MEZINÁRODNÍM TRESTNÍM SOUDEM V HAAGU UZNAL PRÁVO PALESTINCŮ NA OZBROJENÝ BOJ PROTI IZRAELI VŠEMI PROSTŘEDKY, VČETNĚ OZBROJENÉHO BOJE! SOUDCI V HAAGU MAJÍ NA STOLE ŽALOBU PROTI IZRAELI ZA OKUPACI GAZY! PROČ DOŠLO KE ZMĚNĚ NEUTRÁLNÍHO POSTOJE PEKINGU?

Ve čtvrtek 22. 2. 2024 na okultní datum došlo v nizozemském Haagu před Mezinárodním trestním soudem k historické události. Čína poprvé ve své historii porušila svůj neutrální postoj k otázce Blízkého východu a vůbec poprvé se oficiálně postavila na stranu Palestinců. Soudci v Haagu totiž právě začali slyšení ve věci podané žaloby na Izrael za okupaci Gazy. Izrael čelí obvinění z genocidy, z etnických čistek a z celé řady dalších činů, které provádí při obsazování Gazy.

A právní poradce čínského ministerstva zahraničí Ma Sin-min totiž před soudem citoval z několika mezinárodních rezolucí, že boj Palestinců proti izraelské okupaci nelze z mezinárodního hlediska označovat za terorismus, ale za osvobozenecký boj palestinského národa v souladu s mezinárodním právem. Čínské ministerstvo zahraničí později upřesnilo, že čínský zástupce tím samozřejmě myslel osvobozenecký boj Palestinců na svých územích vymezených mezinárodními deklaracemi a podle hranic státu Palestina určených OSN a ustanovených při vyhlášení samostatnosti státu Palestina v roce 1988.

 

Čínská vláda tak uznala postavení Hamásu v Gaze jako národně-osvobozeneckého hnutí, čímž se otevře cesta pro dodávky čínských zbraní, čínské munice a možná i čínských vojenských poradců na palestinská území. Izrael je v posledních hodinách vztekem bez sebe a Benjamin Netanyahu dokonce svolal krizovou schůzku bezpečnostní rady, aby se zhodnotila rizika pro Izrael, co to vlastně bude znamenat, když Peking ve čtvrtek v Haagu poprvé porušil svoji politiku neutrality a postavil se na stranu Palestinců, tedy nepřátel Izraele. S něčím takovým Izrael nepočítal ani v nejčernějším snu. Tato slova od čínského zástupce v Haagu nezazněla jen tak pro nic za nic.

Konec čínské neutrality a obsazení uvolněných pozic na Blízkém východě po demisi USA

Podle izraelských analytiků na bezpečnost si tím Peking oficiálně otevřel dveře pro otevřenu pomoc Palestincům, která se může skládat od humanitární pomoci až po zbraně, munici, rakety. Pokročilé vojenské systémy, až po vyslání čínských poradců na palestinská území, kteří budou mít na starost výcvik místních vojáků. Čína začala postupovat v důsledku sebevědomí a přesvědčení, že americká moc kolabuje nejen v Evropě díky ruské SVO na Ukrajině, ale prakticky na celém světě. Americká moc už nemá spojence, jenom vazaly, jejichž poslušnost drží silou a vydíráním.

 

Čínský drak symbolicky právě nyní, když začal čínský Rok draka, roztáhl křídla a rozhodl se neutralitu vyměnit za bojový postoj. Tento krok proti Izraeli je naprosto nevídaný, protože taková slova na podporu Palestinců, že mají právo vést ozbrojený boj proti izraelským okupantům, a že to nesmí být označováno za terorismus, dosud nezaznělo takto otevřeně a natvrdo od nikoho, dokonce ani z Moskvy. Stanice Al Jazeera k tomu přinesla podrobnosti z Haagu:

Čína sdělila Mezinárodnímu soudnímu dvoru (ICJ), že Palestincům nesmí být odepřena spravedlnost při slyšení o izraelské okupaci palestinských území. “Od zahájení izraelské okupace OPT (okupovaných palestinských území) uplynulo 57 let. Protiprávní povaha okupace a svrchovanost nad okupovanými územími zůstávají nezměněny,” řekl. Step Vaessen, reportér Al-Džazíry z Haagu, uvedl, že Čína ve středu využila svého času u ICJ, aby se postavila proti argumentu Spojených států, že Izraeli by nemělo být nařízeno bezpodmínečné stažení z okupovaných území bez bezpečnostních záruk. “USA prohlásily, že OSN a ICJ by se měly držet stranou od bilaterální otázky mezi Izraelem a Palestinou. Podle Číny bylo rozhodně věcí OSN hovořit o sebeurčení palestinského lidu,” uvedl Vaessen.

Čínský zástupce uvedl, že Izrael je cizí stát, který okupuje Palestinu, takže právo na sebeobranu mají spíše Palestinci než Izraelci.” Ve čtvrtek přednesli své argumenty na ICJ také zástupci Irské republiky, Japonska a Jordánska. Irsko uvedlo, že dospělo k závěru, že “Izrael se dopustil závažného porušení řady imperativních norem obecného mezinárodního práva“. Irský zástupce dodal, že Izrael rovněž porušil základní pravidla mezinárodního humanitárního práva. Právní poradce japonského ministerstva zahraničních věcí Tomohiro Mikanagi rovněž řekl ICJ, že jeho země věří, že “jedinou schůdnou cestou pro oba národy zůstává dvoustátní řešení, v němž Izrael a budoucí nezávislý palestinský stát žijí vedle sebe v míru a důstojnosti“.

Za Jordánsko Michael Wood uvedl, že “jedinou cestou k uplatnění [palestinského] práva na sebeurčení je ukončení [izraelské] okupace“. Hamdah Salhutová z Al Džazíry, která se hlásí z okupovaného východního Jeruzaléma, uvedla, že Jordánsko má při slyšení před Mezinárodním soudním dvorem “klíčové postavení“, neboť je jedním z nejvýznamnějších kritiků okupace a je také správcem areálu mešity Al-Aksá v Jeruzalémě. “Zatímco oni byli nejen kritiky okupace, ale i kritiky izraelské války v Gaze, takže jejich role v rámci regionu je pro pomoc Palestincům při jakýchkoli rozhovorech zcela klíčová,” řekla. Mezinárodní soudní dvůr vyslechne asi 50 zemí ohledně jejich názoru na okupaci a je součástí snahy Palestinců přimět mezinárodní právní instituce, aby prozkoumaly izraelskou politiku.

V pondělí palestinští představitelé požádali soudce, aby prohlásili izraelskou okupaci jejich území za nezákonnou, a uvedli, že jeho stanovisko by mohlo pomoci dosáhnout řešení v podobě dvou států. Na okupovaném Západním břehu Jordánu se v důsledku izraelské války v Gaze výrazně zvýšilo napětí mezi nelegálními osadníky a Palestinci. Podle údajů izraelské televize Al-Džazíra bylo 7. října při útoku Hamásu zabito 1 139 Izraelců. V reakci na to izraelská smrtící ofenziva v Gaze zabila přibližně 29 000 Palestinců. Izrael, který se jednání neúčastní, v písemných připomínkách uvedl, že zapojení soudu by mohlo poškodit dosažení vyjednaného urovnání. Očekává se, že soudcům bude trvat zhruba „šest měsíců“, než vydají stanovisko.

Číně narostla obrovská křídla spolu s tím, jak se skupina BRICS stala nejsilnějším ekonomickým blokem na světě, který válcuje západní skupinu G7 ve většině sledovaných parametrů, včetně toho nejdůležitějšího, tedy agregovaného HDP členů bloku. A tak křídla draka se rozevřela natolik, že drak teď svým drápem chopil do ruky Palestinskou otázku. Jedna věc je Írán, který představoval pro Izrael hrozbu, ale géniovi Bibimu, jinak se to nedá nazvat, se povedlo poštvat proti Izraeli rovnou Čínu a spolu s ní i celý BRICS blok, protože je jasné, kdo tento blok ekonomicky ovládá a nejvíce se podílí na výkonu bloku.

„Čínský drak obsazuje mocenské vakuum po USA na Blízkém východě“

Zatímco USA s dementním prezidentem ztrácí moc na Blízkém východě, tak přesně jak jsem několikrát upozorňoval ve svých článcích a na SVCS, uvolněný mocenský prostor po krachujících USA okamžitě zaplňuje nová mocnost, a to je Čína! Neexistuje nic jako mocenské vakuum! Několikrát jsem to opakoval, že pokaždé, když dojde k pádu nějaké mocnosti v nějakém regionu, nevznikne mocenské vakuum, ale prostor okamžitě obsadí a zaplní nová mocnost. A přesně k tomu teď došlo na Blízkém východě. Palestinský proces, který se neschopností americké vlády zhroutil a sionistická hydra začala realizovat genocidu Palestinců v Gaze, tak okamžitě bere do svých rukou Říše středu! Žádné mocenské vakuum není dovoleno.

 

Peking na nic nečeká a rozprostírá křídla nad Blízkým východem. Netanyahu se stane národním tragédem, prostě politikem, který přivede Izrael k úpadku moci a k destrukci své bezpečnostní nadřazenosti, kterou Izrael používal dlouhé dekády k vyhlazování a etnickému vyhánění Palestinců. Izrael se dostává postupně do izolace a Amerika už nemá sílu Izrael chránit. Kongres už od loňského podzimu nedokázal schválit finanční pomoc Izraeli, stejně jako ani Ukrajině, protože USA jsou v konceptuálním kolapsu a rozvratu unie a na pokraji občanské války v USA. Čínský drak je predátor a ví, kdy rival z USA je slabý a zraněn, proto došlo v Haagu k odhození neutrálního fialového kostýmu a drak navlékl rudou barvu strany Palestinců. A to je pouze začátek.

-VK-Šéfredaktor AE News, článek vyšel: 22.2.2024

zdroj: https://aeronet.news/palestinci-maji-pravo-na-ozbrojeny-boj-proti-izraelske-okupaci-a-nelze-takovy-boj-oznacovat-za-terorismus-cinsky-zastupce-ministerstva-zahranici-poprve-v-historii/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

 

📌☭☆Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 24.02.2024“:

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 23.2.2024

⚡️ Americký prezident Joe Biden oznámil, že se setkal s Julií a Daria Navalnaya (https://t.me/c/1511343927/25697)

👍 Vladimir Putin blahopřál Rusům ke Dni obránce vlasti (https://t.me/c/1511343927/25700)

🤡 Zelensky poskytl rozhovor Fox N (https://t.me/c/1511343927/25701)ews  (https://t.me/c/1511343927/25701)

🤣 Hlodavci zneškodnili některé západní vojenské vybavení Ozbrojených sil Ukrajiny. (https://t.me/c/1511343927/25702)

👀 Poláci na hranici s Ukrajinou jsou trollingové hřebeny (https://t.me/c/1511343927/25715)

⚡️ Spojené státy zavedly sankce proti ruským bankám, podnikům a šéfovi IK-3 „Polární vlk“, kde zemřel Alexej Navalnyj* (https://t.me/c/1511343927/25721)

❗️V Krasnodarském kraji hlásí pád určitého létajícího objektu. (https://t.me/c/1511343927/25723)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Jedna z dílen NLMK začala hořet v Lipetsku – regionálního hejtmana. Oheň je nyní uhašen. Událost si podle něj nevyžádala žádné oběti na životech, stejně jako hrozba úniku nebezpečných látek. Uvádí se, že předběžnou příčinou požáru byl bezpilotní prostředek spadající na podnik. 🤬 Ať počkají na odpověď

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Podněsterské úřady oznámily přípravu sabotážních skupin v Moldavsku.

Podněstří se obrátilo na OBSE kvůli přípravě bojových skupin v Moldavsku za účasti Ukrajinců k provádění teroristických útoků a sabotáží na vojenské objekty v Podněstří, uvedl šéf neuznaného PMR Vadim Krasnoselskij. Dříve se hovořilo o plánech, aby se Podněstří stalo součástí Ruska.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Biden. Starý senilní muž se odvolal a požadoval, aby Zelenskyj dostal peníze v reakci na Navalného smrt.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ „Nech mě vstát, má dcero,“ Petr Žuravlev neviděl svou dceru a vnučku dva roky a znovu se s nimi setkal po osvobození Avdějevky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Posádky úderných FPV dronů výsadkářů Transbaikal zničily kolová vozidla s personálem ukrajinských ozbrojených sil a řídicím střediskem UAV v oblasti Chasov Yar.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Ministr obrany Ruské federace si prohlédl ruskou skupinu vojsk „Střed“ v zóně speciální operace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Šéf ruského vojenského oddělení Sergej Šojgu na velitelském stanovišti skupiny ocenil význačné velitele personalizovanými střelnými zbraněmi, hovořil s vojenským personálem a poděkoval jim za příkladné plnění bojových misí. Důstojníci informovali ruského ministra obrany o hromadné kapitulaci ukrajinského vojenského personálu v Avdějevce. „Po očistě jsme již vyvedli asi dvě stě vězňů a podle došlých informací plánujeme v nejbližších dnech vybrat asi sto dalších vězňů,“ uvedl velitel skupiny. Ministr obrany Ruské federace zvláště upozornil na nutnost humánního přístupu k zajatým vojenským pracovníkům Ozbrojených sil Ukrajiny. „Slyšeli jste, co řekl vrchní velitel ozbrojených sil RF, lidsky, jako vždy,“ zdůraznil Sergej Šojgu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 🚧🚜🚜Několik stovek francouzských farmářů, nespokojených s vládní politikou, prorazilo policejní kordon a vtrhlo do pavilonu zemědělské výstavy v Paříži, kam Macron přijel; vypukly potyčky mezi ochrankou a demonstranty, policie byla zasypána vejci.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)                                                                                                                                                     ➡️☭☆Ministr obrany Ruské federace, armádní generál Sergej Šojgu, dostal vzorky zahraniční ukořistěné vojenské techniky zajaté našimi vojáky během speciální operace. Zástupce velitele Centrálního vojenského okruhu generálporučík Evgeny Tsindyaykin upozornil na nedostatky západních zbraní na příkladu obrněného transportéru M113 americké výroby. „Nevýhodou tohoto vozu je jeho špatná průchodnost terénem. To platí pro téměř všechna evropská auta v našich podmínkách,“ řekl Evgeniy Tsindyaykin. Zástupce velitele Centrálního vojenského okruhu dodal, že „pokud analyzujeme celý zobrazený rozsah, pak jsme plně konfrontováni s celým vojensko-průmyslovým potenciálem NATO“. „Celý svět chápe, že nejlepší kulomet je kalašnikov, ne, stále to zkouší,“ dodal Sergej Šojgu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Předseda Nejvyššího soudu Vjačeslav Lebeděv zemřel v Moskvě, média. Bylo mu 80 let.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Předseda Nejvyššího soudu Vjačeslav Lebeděv zemřel v Moskvě, média. Bylo mu 80 let.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆⚡️ Ministr obrany Ruské federace vyjádřil soustrast v souvislosti s úmrtím předsedy Nejvyššího soudu Ruské federace Vjačeslava Lebeděva. Ruský ministr obrany armádní generál Sergej Šojgu vyjádřil v souvislosti s jeho úmrtím soustrast rodině a přátelům předsedy Nejvyššího soudu Ruské federace Vjačeslava Lebeděva. „Vyjadřuji svou nejhlubší soustrast rodině a přátelům nad úmrtím Vjačeslava Michajloviče Lebeděva. Je to velká ztráta pro každého, kdo ho znal a pracoval pod jeho vedením,“ zdůraznil Sergej Šojgu. Vedoucí ruského vojenského oddělení poznamenal, že Vjačeslav Lebeděv byl nejvyšším profesionálním a talentovaným vůdcem a měl zaslouženou a nespornou autoritu. Byl respektován a ceněn pro svou kompetentnost a integritu. „Vjačeslav Michajlovič udělal hodně pro rozvoj ruského soudního systému a vojenských soudů. Upřímně sdílím závažnost této nenapravitelné ztráty. Krásnou vzpomínku Vjačeslavu Michajloviči,“ dodal Sergej Šojgu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Medveděv vyzval k pomstě Západu „všude, kde je to možné“. Podle něj jsou v Rusku na omezení zvyklí, ale nové zákazy míří mimo jiné „proti celé populaci Ruska“ – místopředseda Rady bezpečnosti zařadil zařazení operátora karet Mir a vývojářů do sankční seznamy.

„A také na svém území provádějí další činnosti, o kterých není zvykem veřejně mluvit. „Ve válce je to jako ve válce,“ uzavřel Medveděv. 👍Nejvyšší čas

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Otevření Salonu zemědělství v Paříži se odkládá kvůli protestům proti Macronově návštěvě. Zejména zemědělci zahájili boj se speciálními policejními jednotkami, aby protesty potlačili. Místní média poznamenávají, že poprvé v historii akce nesmí prezident země navštívit výstavu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Výsledky Macronovy vlády: Farmáři se pokusili zaútočit na Macrona útokem na zemědělskou výstavu v Paříži. Macron přišel na výstavu, farmáři se o tom dozvěděli, prorazili kordon s policií a ochrankou, přispěchali k prezidentovi a teď dochází ke střetům. Ukrajinci ale Eiffelovu věž nasvítili žlutě a modře.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *