, ,

Ľubomíra Bačíková, 24.02.2024, večerní zprávy, Témata: Nymburský starosta dá migrantům předem nabité debetní karty v hodnotě až 10 000 dolarů“…

24.02.2024: Večerní zprávy, Témata: Nymburský starosta dá migrantům předem nabité debetní karty v hodnotě až 10 000 dolarů“…

 

📌22. února 2024: Největší studie vakcíny COVID vůbec: Co vám nikdo neříká

Někdo ti lže. Ve velkém.

Podle  vnninfluenceři,

Tento článek se původně objevil na Substacku Steva Kirsche  a byl znovu publikován s dovolením. Hostující příspěvek Steva Kirsche

Shrnutí: Nová studie  více než 99 milionů očkovaných lidí byla vysoce propagována v tisku s titulky jako „ Covid Vaccines Linked To Small Increase In Heart And Brain Disorders, Study Finds – But Risk From Infection Is Far Higher . ”

„Přesvědčím vás, že je to blbost“.

👉Výsledky na první pohled

Bezpečná vakcína by byla k nerozeznání od placeba. Připadá vám to bezpečné? Rychlé shrnutí toho, čemu by článek chtěl věřit.

Zde jsou klíčové body studie, která byla financována CDC a HHS, takže vůbec žádný střet zájmů:

  1. Podívali se na lékařské záznamy 99 068 901 očkovaných jedinců.
  2. Porovnávali pozorované vs. očekávané (dále jen „OE“) výskyty „13 vybraných nežádoucích účinků zvláštního zájmu (AESI) napříč neurologickými, hematologickými a srdečními výsledky. ”
  3. Hledali jen 42 dní po výstřelech, protože každý ví, že po 42 dnech nemůžete dostat nežádoucí účinky (jsem sarkastický) .
  4. Nevyhodnotili úmrtnost způsobenou výstřelem, protože všichni vědí, že vakcíny jsou bezpečné a nikoho nezabili (jsem sarkastický) .
  5. Zjistili jasně zvýšené riziko různých AESI, ale konečným závěrem je, že rizika po infekci COVID jsou mnohem vyšší, takže by lidé měli střílet. To je neuvěřitelné. Neznám jediného kardiologa, jehož podnikání kleslo poté, co se rozjely vakcíny COVID. A ty?
  6. Jako obvykle nesmějí data sdílet, takže je musíte vzít za slovo.

👉Přínosy vakcíny COVID: Nejsou žádné, o kterých bych věděl.

Dokument JAMA nechtěně odhalil, že vakcína proti chřipce a vakcína COVID vůbec nefungují .

Nikdo nebyl schopen tento výsledek vysvětlit. Nikoho. Nikdy. Jen o tom nechtějí mluvit.

Proč užívat vakcínu, když přínos není měřitelný? Ta studie VA byla perfektní důkazní půdou. Signál měl být velký. Nebyl tam žádný signál ani pro vakcínu proti COVID, ani pro vakcínu proti chřipce. Byl to ohromující papír. Vždycky miluju, když noviny nechtěně sfouknou celé vyprávění z vody a lékařská komunita je naprosto bezradná, pokud jde o jeho význam.

👉Rizika vakcíny: Dokument vybral k vyhodnocení pouhých 13 AESI.

Ale věděli jste, že CDC zjistilo, že existuje přes 500 AESI, které byly závažnější  než myokarditida Prostě to zapomněli lidem říct!

Zde jsou skutečná čísla z tohoto vynikajícího článku Josh Guetzkow :

Po vypuštění nových nežádoucích účinků z éry COVID existuje  503 nežádoucích účinků  s PRR většími než myokarditida (  PRR=3  ,09) a 552 s PRR  většími než perikarditida (PRR=2,82).  To znamená, že 66,4 % AE mělo větší bezpečnostní signál než myokarditida a 77,3 % bylo větší než perikarditida. Jaké to byly, se můžete podívat pomocí tohoto souboru Excelu  poskytnutého CDC a tříděním karty 18+ podle sloupce PRR 12/14-07/29 (sloupec E). Pak se jen podívejte, které AE mají PRR větší než ty pro perikarditidu a myokarditidu.

Minimálně měli varovat lidi před myokarditidou a vším vážnějším. Takže vám měl být předán dlouhý seznam závažných nežádoucích účinků, než jste dostal injekci.

Tvrdí, že rizika pro GBS atd. jsou z viru vyšší než z vakcíny.

List tvrdí, že i když byla rizika zvýšená, že četné studie ukazují, že samotný virus je nebezpečnější: Ale i kdyby to byla pravda (což není), nezáleží na tom, protože, jak jsem již zmínil, vakcína vám nebrání dostat COVID, takže vakcína jednoduše zvyšuje riziko.

Realita, kterou vidím, ukazuje, že vakcína je mnohem nebezpečnější, než kdy byl virus.

Mám obrovské potíže uvěřit, že virus je nebezpečnější než vakcína. Pokud by to byla pravda a vakcína by měla za následek čistý přínos, byli bychom svědky případů myokarditidy DROP poté, co by se vakcíny rozjely.

👉„Kde jsou pro to důkazy?“

Nemůžu najít jediného kardiologa, jehož výskyt myokarditidy u dětí klesl poté, co se vakcíny rozjely. Můžeš?

V průzkumu mezi tisícovkou náhodně vybraných Američanů, který provedla profesionální firma zabývající výzkumem trhu, 👉se byla téměř polovina úmrtí hlášených v průzkumu připsána vakcíně, nikoli viru . To je velmi vážný bezpečnostní signál. Jak to mohla tato studie přehlédnout? Žádný zdravotnický úřad samozřejmě není ochoten provést vlastní průzkum. Ve skutečnosti se nechtějí dozvědět pravdu.

Zde je to, co lidé skutečně pozorovali v reálném životě, ale toto jsou samozřejmě jen anekdoty:

👉Jak vidíte, je zde obrovský rozpor. Někdo ti lže. Ve velkém.

Bohužel, žádný pro-vaxčlověk se nepokusí tento průzkum zopakovat. Jen to z nějakého důvodu nechtějí vědět.

Riziko myokarditidy je v recenzované literatuře všude možně

Podle recenzované literatury je riziko myokarditidy zvýšené o 1,5 až 1,7X po injekci přípravku Pfizer, ale pokud jste virus dostal(a), je Vaše riziko myokarditidy o 11X vyšší, pokud jste nevaxován(a) a o 5X vyšší, pokud jste vaxxován(a). V literatuře se tedy tvrdí, že virus je nebezpečnější, což je jasně v rozporu s výše uvedenými průzkumy.

Stejná studie připustila, že pokud jste muž < 40, vaše riziko myokarditidy je vyšší než  po viru pro 2. dávku injekce přípravku Moderna. Takže pokud jste muž <40, očkování nedává smysl, zejména proto, že je to všechno nevýhoda. Ale CDC vám to nikdy neřekne a noviny nedělají vůbec žádný rozdíl pro různé věkové kategorie.

Podívejme se na článek, jehož autorem jsou vědci z novozélandského ministerstva zdravotnictví s názvem „Nežádoucí účinky po VAKCÍNĚ BNT162b2 mRNA COVID-19 (Pfizer- BioNTech) na Aotearoa Nový Zéland . 👉Zjistili, že vakcíny COVID jsou k nerozeznání od placeba ( žádné statisticky významné výsledky u 11 z 12 zkoumaných AESI ), s výjimkou toho, že existoval bezpečnostní signál pro myo/perikarditidu , který byl o 25,6X vyšší, než se očekávalo ve věkové skupině 5-19 let po dávce 2.

Vyšší výskyt myokarditidy u dětí o 25,6X je šílený bezpečnostní signál. Co s tím dělá naše CDC? Doporučují všem, aby si vystřelili. A špičkové univerzity jako Harvard vyžadují snímky COVID, pokud tam chcete navštěvovat přednášky jako student (fakulta a zaměstnanci jsou osvobozeni, protože tak funguje „věda“). Nesedí to

Jak může být 770 nežádoucích účinků, které generují bezpečnostní signály CDC  ,  a tyto studie tvrdí, že vakcíny jsou bezpečné? Novozélandská studie je ohromující… zjistili pouze, že myo/perikarditida byla zvýšena; dalších 11 studovaných příhod bylo bezvýznamných.

Přesto z Jošova článku:

  • Analýza CDC ukazuje, že počet závažných nežádoucích účinků hlášených za méně než dva roky u vakcín mRNA COVID  -19 je 5,5krát větší než všechny závažné zprávy o vakcínách podávaných dospělým v USA od roku 2009 (~73 000 vs. ~13 000).

Je to federální zločin udělat falešnou zprávu VAERS. Reportérnemá žádný přínos pro falešnou zprávu VAERS. A není to tak, že by CDC dělalo nějakou osvětovou kampaň VAERS.

Pokud je tedy vakcína stejně bezpečná jako placebo, jak vysvětlí všechny AE?

Zmatený? Podívejte se na „NEVIDITELNOU KRIZI“ a rozhodněte se sami, zda je vakcína „bezpečná“

Tenhle film je vynikající. Je v něm mnoho mých přátel. Já jsem v tom taky!

Pokud jste předplatitelem Epoch Times, můžete se na film dívat bez příplatku. Prostě přejděte na tento odkaz . Pokud nejste přihlášeni, můžete vidět 2. minutový náhled… Jsem uveden na konci se skvělým citátem. Pomocí dvou tlačítek v pravém horním rohu se přihlaste (pokud již účet máte) nebo se přihlaste.

Můžete se také podívat na webové stránky filmu: https://www.unseencrisis.com/

 

Někdo vám lže o bezpečnosti vakcín COVID. Tento film vám může pomoci rozhodnout, zda vám studie 99 milionů pacientů říká pravdu nebo ne.

Tento film by měl být vyžadován při sledování každého, kdo uvažuje o získání vakcíny COVID. Pokud budete mít mandáty (což je obecně špatný nápad), měli by lidem nařídit, aby se na film dívali.

Nemyslím si, že by se někdo mohl dívat na film a pak se rozhodnout, že si nechá natočit COVID.

Shrnutí: Přečti si noviny. Podívejte se na film. Rozhodněte se sami, kdo vám říká pravdu. A nezapomeňte: údaje použité ve studii NEJSOU veřejnosti k dispozici. Všechny mé pokusy o transparentnost dat byly zamítnuty. Zdravotnické orgány rozhodly, že dosáhnete lepších výsledků v oblasti veřejného zdraví, pokud udržíte veřejnost v nevědomosti. Takže všechny mé výzvy k transparentnosti dat padají na hluché uši. Nejlepší údaje o „základní pravdě“, které máme, jsou z úniku dat z Nového Zélandu… a jasně to ukazuje, že vakcína zvyšuje úmrtnost. Kritici přiznávají, že mám pravdu, ale říkají, že „to musí být způsobeno zmatkem. Více o tom, co přijde zítra.

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌 „YIKES: Úředník Červeného kříže připouští, že neoddělují krev podle stavu očkování COVID“

Mezitím se ptají dárců krve, zda někdy dostali vakcínu COVID…

Tento článek se původně objevil na Infowars  a byl znovu publikován s dovolením.

Příspěvek pro hosty od Adana Salazara

Dárcovství krve od očkovaných jedinců COVID-19 není odděleno od neočkovaných šarží a mohlo by být potenciálně transfuzováno na bezděčné pacienty, řekli představitelé amerického Červeného kříže novináři v utajení.

Po odhalení  , že se americký Červený kříž ptá potenciálních dárců krve, zda nedávno dostali vakcínu COVID-19, tajní novináři s týmem Stephena Crowdera Louder With Crowder zjistili, že navzdory screeningu očkování Červený kříž neodděluje darovanou krev podle vakcinačního statusu.

„[V] situacích, kdy můžete mít autonehodu nebo tak něco, potřebujete krev hned, existuje možnost že senecháte očkovat krví,“ řekl telefonní operátor amerického Červeného kříže novináři v utajení , který se vydával za lékaře.

Na otázku, zda by se pacient mohl dozvědět, zda dostává „očkovanou krev“, pracovník Červeného kříže odpověděl: „Neexistuje žádný způsob. Krev není oddělena, víte, v závislosti na tom, jestli jste očkováni nebo ne . ”

Pracovník dodal: „Jediný způsob, jak ji získat, krev, která není očkovaná, je, pokud darují pro sebe, nebo pokud mají člena rodiny, který je ochoten pro ně darovat. ”

Jinde ve výzvě pracovnice Červeného kříže popsala anekdotu o situaci, kdy bylo odepřeno dárcovství krve od očkované osoby, protože začala pociťovat zvonění v uších , což je běžný vedlejší účinek spojený s vakcínou COVID-19.

„Takže někteří lidé dostali vakcínu před dvěma lety a stále pociťují nějaký typ příznaků, takže proto se konkrétně ptáme na tuto,“ řekl pracovník.

„Jako například,“ pokračovala pracovnice Červeného kříže, „měla jsem jednoho dárce, než jsem zavolala, a poté, co dostala vakcínu, její lékař zjistil, že má přímou korelaci se zvoněním v uších. A tak to vnímáme jako symptom – takže cokoliv abnormálního, a pokračuje to dodnes – takže v podstatě nebyla způsobilá darovat. ”

Tiché přiznání Červeného kříže, že by mohlo být něco v nepořádku s krví od očkovaného pacienta COVID-19, přichází ve chvíli, kdy uživatelé sociálních médií tento týden zjistili, že se skupina nyní ptá potenciálních dárců, zda „někdy měli vakcínu Coronavirus (COVID-19)? ”

Pokud odpoví „Ano“, Červený kříž řekne potenciálním dárcům, aby zavolali na číslo 1-800 a zkontrolovali, zda jsou stále způsobilí k darování.

Infowars upozorňují na problém krve poskvrněné vakcínami, která cirkuluje v krevním zásobení už nejméně tři roky, a informují o tom, jak někteří Američané odmítají transfuze  od dárců očkovaných covidem.

Zdá se, že váhavost Červeného kříže přijmout očkovanou krev potvrzuje obavy lidí, kteří byli skeptičtí k zavádění vakcíny COVID-19, ale poslední odhalení Crowderova týmu nyní upozorňují na nový problém, kdy je krev poznamenaná vakcínou integrována do krevního zásobení.

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/  

„Americký program odškodnění za újmu způsobenou vakcínou má desetileté nevyřízené nároky“

Pouze 0,3 % pohledávek bylo dosud odškodněno.

Tento článek se původně objevil v The Epoch Times  a byl znovu publikován s dovolením. Hostující příspěvek Megan Redshaw

Může trvat déle než 10 let, než někdo zraněný vakcínou COVID-19 obdrží rozhodnutí o tom, zda má jeho nárok na odškodnění vládním programem odškodnění vakcín, pokud vůbec obdrží odpověď.

Američtí zdravotníci odpověděli na otázky týkající se selhávajícího amerického systému odškodnění za zranění vakcínou při slyšení, které zanechalo v vakcíně zraněné pocit, že řešení nedostatků systému není na Capitol Hill prioritou.

👉K 1. lednu bylo podáno 12 854 žádostí o zranění způsobená protiopatřeními COVID-19 s vládním programem protiopatření pro odškodnění újmy (CICP), včetně 9 600 žádostí souvisejících se zraněními způsobenými vakcínami COVID-19. Z 12 854 žádostí bylo vyřízeno 2 214, ale pouze 40 žádostí bylo shledáno způsobilými k odškodnění.

Podle svědectví poskytnutého během slyšení Výběrového podvýboru pro pandemii koronaviru z 15. února je nevyřízených asi 10 800 tvrzení. Vzhledem k tomu, že pouze 35 zaměstnanců vyřizuje pohledávky ve výši 2,7 případů na zaměstnance měsíčně, bude vyřízení zbývajících pohledávek trvat přibližně 10 let.

„Prostě si nemyslím, že je to správné. Myslím, že tento proces musíme zefektivnit,“ řekl rektor Rich McCormick (R-Ga.) řekl během slyšení. „Musíme tento proces zhruba desetinásobně urychlit, abychom mohli dělat svou práci pro americký lid. ”

Podle údajů CICP obdrželo od 1. ledna odškodnění za své zranění pouze 11 lidí ze 40 žádostí COVID-19, které byly shledány způsobilými k odškodnění. Průměrná odměna činila pouhých 3700 dolarů, zatímco průměrná výplata v rámci Národního programu pro odškodnění proti úrazům vakcín (VICP), který řeší zranění způsobená běžnými vakcínami, činí 490 000 dolarů.

 

📌21. února 2024:Americký program odškodnění za újmu způsobenou vakcínou má desetileté nevyřízené nároky“

👉Pouze 0,3 % pohledávek bylo dosud odškodněno!

Tento článek se původně objevil v The Epoch Times  a byl znovu publikován s dovolením.

Hostující příspěvek Megan Redshaw

👉Může trvat déle než 10 let, než někdo zraněný vakcínou COVID-19 obdrží rozhodnutí o tom, zda má jeho nárok na odškodnění vládním programem odškodnění vakcín, pokud vůbec obdrží odpověď.                                                       Američtí zdravotníci odpověděli na otázky týkající se selhávajícího amerického systému odškodnění za zranění vakcínou při slyšení, které zanechalo v vakcíně zraněné pocit, že řešení nedostatků systému není na Capitol Hill prioritou.

👉K 1. lednu bylo podáno 12 854 žádostí o zranění způsobená protiopatřeními COVID-19 s vládním programem protiopatření pro odškodnění újmy (CICP), včetně 9 600 žádostí souvisejících se zraněními způsobenými vakcínami COVID-19. Z 12 854 žádostí bylo vyřízeno 2 214, ale pouze 40 žádostí bylo shledáno způsobilými k odškodnění.

Podle svědectví poskytnutého během slyšení Výběrového podvýboru pro pandemii koronaviru z 15. února je nevyřízených asi 10 800 tvrzení. Vzhledem k tomu, že pouze 35 zaměstnanců vyřizuje pohledávky ve výši 2,7 případů na zaměstnance měsíčně, bude vyřízení zbývajících pohledávek trvat přibližně 10 let. „Prostě si nemyslím, že je to správné. 👉Myslím, že tento proces musíme zefektivnit,“ řekl rektor Rich McCormick (R-Ga.) řekl během slyšení. „Musíme tento proces zhruba desetinásobně urychlit, abychom mohli dělat svou práci pro americký lid.

Podle údajů CICP obdrželo od 1. ledna odškodnění za své zranění pouze 11 lidí ze 40 žádostí COVID-19, které byly shledány způsobilými k odškodnění. Průměrná odměna činila pouhých 3700 dolarů, zatímco průměrná výplata v rámci Národního programu pro odškodnění proti úrazům vakcín (VICP), který řeší zranění způsobená běžnými vakcínami, činí 490 000 dolarů.

👉„Pokud zemřete nebo se zraníte na vakcínu COVID-19, vaše průměrná výplata je 3700 dolarů,“ řekla poslankyně Marjorie Taylor Greeneová (R-Ga).) americkým zdravotníkům během slyšení.

Komunita poškozená vakcínami zůstala „velmi zklamaná“

Vybraný podvýbor pro pandemii koronaviru se sešel , aby projednal postmarketingový dohled federální vlády nad bezpečností vakcín COVID-19 a proces rozhodování o nárocích na odškodnění na prvním zasedání vícedílného slyšení nazvaného „ Posuzování amerických systémů bezpečnosti vakcín, část 1 “.

Mezi svědky slyšení byli Dr. Daniel Jernigan, ředitel Národního centra pro vznikající a zoonotické infekční nemoci v Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC), Dr. Peter Marks, ředitel Centra pro biologické hodnocení a výzkum FDA, a nadporučík George Reed Grimes. Dr. Grimes je ředitelem Divize programů pro odškodnění úrazů pro správu zdravotnických zdrojů a služeb, agentury ministerstva zdravotnictví a lidských služeb (HHS), která dohlíží jak na CICP, tak na VICP.

Před slyšením se React19 a komunita poškozených vakcínami COVID-19 těšily na Drs. Marks, Grimes a Jernigan odpovídají na těžké otázky týkající se nedostatků systému hlášení nežádoucích účinků vakcíny známého jako VAERS a CICP, spolupředseda React19 Dr. Joel Wallskog sdělil v e-mailu listu The Epoch Times.

React19 je vědecky založená neziskovka nabízející finanční, fyzickou a emocionální podporu více než 30 000 jedincům trpícím dlouhodobým zraněním vakcínou COVID-19.

Dr. Wallskog řekl, že komunita poškozená vakcínami byla „velmi zklamána“ slyšením, v němž se uvádí, že většina amerických zástupců využila většinu svého přiděleného času během slyšení k tomu, aby „pontifikovala“, místo aby kladla těžké otázky. Otázky, které byly položeny, „nezašly do žádných potřebných podrobností“, přičemž mnozí zástupci se zapojili do toho, co nazval nekonstruktivním stranickým žertováním.

„Neproběhly žádné hloubkové diskuse o selháních systémů sledování bezpečnosti vakcín a žádné diskuse o nápravných opatřeních. Neproběhly žádné hloubkové diskuse o zjevném úplném selhání CICP a žádná diskuse o opravných prostředcích,“ dodala doktorka Wallskogová.

„Výpovědi svědků byly obecné, jako tomu bylo v minulosti. V jednu chvíli zástupce „naznačil, že ti, kteří byli zraněni výstřely COVID-19, byli falešná pozitiva“, což bylo „skutečně urážlivé,“ řekl.

V on- line rozhovoru doktor Wallskog řekl, že je fyzicky aktivní, úspěšný ortoped, který byl nucen opustit svou praxi poté, co prodělal příčnou myelitidu ze své jediné vakcíny Moderna. Před očkováním prodělal doktor Wallskog asymptomatický případ COVID-19, ale řídil se pokyny CDC a o tři měsíce později se nechal očkovat, přestože měl protilátky svědčící o přirozené imunitě.

Dr. Wallskog podal v květnu 2021 u CICP žalobu na újmu způsobenou vakcínou, v listopadu 2022 obdržel zamítnutí a v prosinci 2022 se odvolal.

👉Jak fungují 2 programy pro odškodnění úrazů vakcínou:

👉CICP a VICP jsou dva systémy americké vlády pro rozhodování a odškodnění zranění souvisejících s vakcínou. Tvrzení týkající se vakcín COVID-19 však přijímá pouze CICP.                                                                                                                👉CICP byl zřízen zákonem o veřejné připravenosti a připravenosti na mimořádné události (PREP) z roku 2005 s cílem odškodnit osoby , které „utrpěly kryté vážné fyzické zranění nebo smrt v přímém důsledku podání nebo použití krytého protiopatření“, včetně vakcíny , léky, přístroje nebo jiné položky používané k diagnostice, prevenci, zmírnění nebo léčbě během pandemie nebo epidemie a poskytují výrobcům imunitu za škody způsobené jejich výrobky. Lidé zranění vakcínou, na kterou se vztahuje zákon o PREP, mohou žádat odškodnění pouze prostřednictvím CICP.                                                                                                👉VICP byla založena Národním zákonem o úrazech vakcínv dětství z roku 1986 , založeným na USA. Rozhodnutí Nejvyššího soudu ve věci Russell Bruesewitz a kol. vs . Wyeth a kol., které poskytlo výrobcům vakcín, lékařům a dalším správcům vakcín širokou ochranu odpovědnosti, když vládou doporučená nebo nařízená vakcína způsobí trvalé zranění nebo smrt.                                         👉VICP se vztahuje na nároky na újmu související s 16 běžnými vakcínami a zahrnuje jedinečný tribunál bez zavinění umístěný u federálního soudu USA. Výplaty, včetně advokátních poplatků a bolesti a utrpěných škod až do výše 250 000 dolarů, jsou financovány ze 75procentní spotřební daně na dávku vakcíny, kterou platí farmaceutické společnosti. Řízení VICP jsou často protahována do sporných odborných bitev a nevyřízené případy jsou značné. Přesto VICP do dnešního dne udělila více než pět miliard dolarů za zranění vakcínou.

👉Získat odškodnění v rámci CICP je mnohem těžší. Z 13 406 pohledávek podaných od založení programu v roce 2010 bylo odškodněno pouze 0,3 procenta pohledávek. Lidé, kteří procházejí CICP, nemají ochranu poskytovanou americkým právním systémem a mají jen jeden rok od doby své újmy na podání žaloby – i když neuznávají, že byli zraněni, dokud neuplyne jednoletá lhůta. Podle CICP neexistuje soud, soudce ani právo na odhalení. Na rozdíl od VICP rozhoduje o kompenzacích administrativně tým Dr. Grimese čítající 35 zaměstnanců.

Celý článek si přečtěte v The Epoch Times .

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌Seznamte se s vakcinačně zraněným mužem, který se v přímém přenosu střetl s britským premiérem (Video)“

Proč lidé ve vedení, kteří nám všem řekli, abychom „udělali správnou věc“, nechali miliony očkovaných po celém světě hnít?

 

Tento článek se původně objevil na The Defender  a byl znovu publikován s dovolením.

Hostující příspěvek John-Michael Dumais

👉John Watt, Skot, který v přímém přenosu konfrontoval britského premiéra s tím, že vláda nechala jeho a další vakcíny COVID-19 „hnít“, se minulý týden podělil o svůj příběh s internetovým lektorem Johnem Campbellem, Ph.D.

V únoru 2020 se u Watta, 34letého profesionálního tesaře a fitness feťáka, rozvinulo závažné respirační onemocnění se srdečními příznaky, včetně bolesti na hrudi a zvýšených hladin troponinu .

Byl hospitalizován a diagnostikován s infarktem, přestože měl normální kardiogramy.                                                                                                                          „Máte atletické srdce,“ řekli lékaři Wattovi, který ho ujistil, že bude v pořádku. Ale dali mu stent a dali mu koktejl drog, což mu jen zhoršilo náladu, řekl Campbellovi. Během následujících několika měsíců watt trpěl záchvaty paniky, neurologickými problémy a příznaky podobnými posttraumatické stresové poruše. Od lékařů Národní zdravotní služby (NHS) se mu dostalo minimální pomoci. Poslali ho k psychologovi, který mu diagnostikoval „zdravotní úzkost“ související s jeho přetrvávajícími srdečními příznaky. „Pořád mi říkali, že to mám v hlavě,“ řekl a „dávali mi nejrůznější antidepresiva.”                                                  👉Teprve mnohem později, při konzultaci s dalšími lékaři, se Watt dozvěděl, že má pravděpodobně zánět srdce. Campbell se Watta zeptal, zda má pocit, že se nakazil COVID -19 , protože jeho příznaky odpovídají mnoha zprávám o nakažených virem. „Už nejsem velkým fanouškem toho, abych tomu říkal COVID, ale to jsem jen já,“ řekl Watt a dodal, že věří, že virus je způsoben člověkem.                                                                                                                             👉Lékaři nakonec Wattovi řekli, že má funkční neurologickou poruchu, konkrétně  přetrvávající posturální percepční  závratě  – dlouhotrvající stav závrati. Watt řekl Campbellovi, že se nakonec uzdravil a podařilo se mu vrátit se do posilovny a hrát golf, dokonce začít podnikat v rodině. „Nebyl jsem stoprocentní, ale aspoň jsem žil život,“ řekl.                                                               Watt odbočil od svého příběhu, aby s Campbellem prodiskutoval nemocniční protokoly COVID-19  , které měly za následek mnoho úmrtí neoprávněně připisovaných viru. „Musíme se ohlédnout a zjistit, proč lidé umírali,“ řekl. „Příbuzní mají právo to vědět. ” „Bylo nám řečeno, že je to bezpečné a účinné, že?

Když byly v roce 2021 zavedeny vakcíny COVID-19, Watt si vzpomněl, že v únoru užil první dávku vakcíny AstraZeneca  bez špatných účinků.

Druhou dávku si vzal v červnu a okamžitě měl pocit, že omdlí.                    „Vzpomínám si, že jsem musel jít do kavárny a upřímně jsem si myslel, že umřu,“ řekl Campbellovi. „A lehl jsem si do té kavárny. Watt si myslel, že zažívá recidivu předchozí nemoci. Příznaky netrvaly dlouho a život se u Watta většinou vrátil do normálu, až na přetrvávající problémy s krevním tlakem.                                        👉V listopadu roku 2021 přišlo doporučení pořídit posilovací střelu COVID-19.Říkal jsem si: ‚Ne, já to nedělám‘,“ řekl Campbellovi. „Já v to nevěřím. ” Wattovo odhodlání se však zlomilo, když se dozvěděl, že bude muset být aktuální ohledně vakcín, aby mohl odcestovat do Jihoafrické republiky na svou každoroční návštěvu s rodinou. Jihoafrická republika právě oznámila průlom varianty Omicron. 👉„Bylo nám řečeno, že je to bezpečné a účinné, že? Zeptal se Campbella. „Chci říct, že by mě to ochránilo před tím, abych dal [virus] mé matce, která se bála.” Den poté, co dostal posilovací  střelu Pfizeru  , se u Watta vyvinula těžká únava a tíha, „jako by ke mně bylo připoutáno olovo„, řekl. O pár dní později, stále se cítil hrozně, šel do posilovny, aby se pokusil to „vypotit. Než začal, podíval se na své cvičební hodinky, které naznačovaly, že jeho tep už je „přes střechu,“ řekl. „Začal jsem tlačit závaží – okamžitá únava,“ řekl. Lehl si na rohožku se srdeční frekvencí 160 tepů za minutu. Zanedlouho se cítil hůř a myslel si, že zemře. Watt požádal svého přítele, aby zavolal sanitku. Lékaři nebyli schopni identifikovat nic špatného, řekl Campbellovi. Watt začal každý den zvracet a opakovaně vyhledával akutní péči. Nemohl jíst ani spát a zhubl celkem 25 kilogramů (55 liber). V jednu chvíli se u něj objevily silné bolesti na hrudi. Měl pocit, jako by „něco sáhlo do toho srdce a zkroutilo ho,“ řekl. Navzdory klesajícímu zdravotnímu stavu řekl, že lékaři nejsou schopni pomoci a nadále doporučují, aby vyhledal duševní péči. „Ale víš, v čem spočívá moje frustrace, Johne? Zeptal se Campbella. „Kdyby mi to udělali, kolika dalším to udělali? A kolik si kvůli tomu vlastně vzalo život? Watt vyjádřil naději, že lidé, kteří uslyší jeho příběh, budou schopni navázat spojení s vakcínami a získat pomoc, kterou potřebují.

👉Diagnostikováno POTS:

Watt našel počátkem roku 2022 soukromého kardiologa, který mu diagnostikoval posturální ortostatický tachykardický syndromPOTS ), známý nežádoucí účinek vakcíny mRNA s příznaky jako zvýšená srdeční frekvence, závratě, bolest na hrudi, nevolnost, úzkost a únava. Diagnóza trvala dvě minuty,“ řekl Watt. „NHS…to se před několika měsíci nedalo diagnostikovat? ”

Watt také trpěl suchem v ústech, neustálou žízní a častými záchvaty omdlévání, spolu s mozkovou mlhou, těžkým tinnitem, mlžením slov, studenýma nohama a rukama, špendlíky a jehlami, extrémní slabostí, potížemi s dýcháním a intenzivní nervozitou. „Měl jsem v mozku zástrčky. Bylo to jako elektrický zátah,“ řekl.

Kardiolog se Watta zeptal na vznik jeho příznaků v souvislosti s načasováním vakcín. Nasměroval ho také k epizodě „Joe Rogan Experience“ s doktorem Robertem Malonem , který se podělil o svůj příběh o vývoji POTS a dalších příznaků po užití vakcíny Moderna mRNA. Byl to první lékařský odborník, který byl dokonce ochoten zvážit souvislost mezi Wattovými příznaky a vakcínami, řekl Campbellovi. „Když jste doktor, obvykle se ptají na něco jako: „Co jste za posledních šest týdnů udělal jinak?“ řekl Watt. „Lékaři se už na to neptají. ”

👉 „Začal jsem se snažit promluvit.“

Watts strávil 14 měsíců upoután na lůžko a přes 50 000 dolarů,,abych se pokusil získat zpět svůj život“ – a stále věřil, že umírá. Tehdy začal oslovovat ostatní. „Začal jsem se snažit promluvit,“ řekl. Od ostatních se dozvěděl o tom, „co můžete říct a co nemůžete říci [na sociálních médiích].” Watt našel na internetu několik příběhů podobných jeho vlastním a advokacii pro vakcíny zraněné. Když se pokusil podělit o svůj příběh na Facebooku, včetně fotografie sebe sama na invalidním vozíku, byl cenzurován. „[Oni] mě zavřeli,“ řekl. Začal také mluvit s lékařskými profesionály a říkal jim: „Co vlastně nechtěli vědět.”

👉Watt pomohl založit Scottish Vaccine Injury Group , obsahující mnoho příběhů o vakcínou zraněných . Skupina se účastnila veřejných šetření COVID- 19  ve Skotsku a Velké Británii. Zúčastnil se také několika podcastů a dokumentu Velké Británie „ Bezpečný a účinný: Druhé stanovisko , vydané v roce 2022. 12. února se připojil k živému televiznímu publiku na GBNews  a konfrontoval britského premiéra Rišiho Sunaka s jeho zraněním vakcínou. Watt řekl Sunak :„Nejen, že jsem tady zraněný vakcínou, ale je tam ještě jeden muž, kterému zničila život ta vakcína COVID-19. Znám lidi, kteří přišli o nohy – amputace. Znám lidi se srdečními potížemi, jako jsem já, Rishi Sunak.                    „Proč jsem musel ve Skotsku zřídit podpůrnou skupinu, která by se starala o lidi, kteří byli postiženi tou vakcínou COVID-19? Proč lidé, kteří to mají na starosti a kteří nám všem řekli, abychom udělali správnou věc, nechali mě a desetitisíce v této zemi shnít? ”

Watt později přiznal, že lhal, aby obešel cenzory a dostal se do pořadu.

👉 „Watt porazil POTS“:

Wattův stav ho donutil najít svou spiritualitu, řekl Campbellovi s tím, že se „modlil jako nikdo jiný.” Jedna modlitba zahrnovala slib pomoci druhým. Kdyby mu Bůh pomohl, „udělám z toho co nejvíc hluku a pokusím se pomoci co největšímu počtu lidí,“ řekl. Během půl hodiny po tomto slibu našel Watt na Facebooku dívku, která měla sebevražedné sklony, a zavolal jí a pomohl jí, řekl Campbellovi. O dva dny později mu volala jiná žena, která řekla, že viděla jeho příběh a že „Bůh na mě křičí, abych tě oslovil“ o konkrétním lékaři, řekl.

Tento „fenomenální lékař [z] Glasgowa“ si zavolal domů, strávil s Wattem 3 a půl hodiny a dal mu protokol, který mu pomohl překonat mnoho jeho příznaků. „Už nemám… POTS,“ řekl Campbellovi. „Porazil jsem ho.”

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌Jackpot: Nymburský starosta dá migrantům předem nabité debetní karty v hodnotě až 10 000 dolarů“

„V dnešní době je lepší být ilegálním přistěhovalcem než občanem USA.“ Elon Musk

Tento článek se původně objevil na ZeroHedge  a byl znovu publikován s dovolením.

Hostující příspěvek TylerDurden.

👉 Šokujících deset milionů ilegálů  zatím překročilo jižní hranici do USA pod dohledem prezidenta Bidena. Tisíce šťastných migrantů, kteří skončí v progresivní pekelné díře New Yorku, by brzy mohly obdržet předem nabité debetní karty s částkami až 10 000 dolarů v rámci nového kontroverzního programu, který zahájil demokratický starosta Eric Adams.

New York Post  uvádí, že Adamův geniální plán poskytnout odhaleným ilegálům finanční prostředky daňových poplatníků má začít tím, že v luxusním hotelu Roosevelt na Manhattanu bude ubytováno 500 rodin.

V únoru starosta řekl reportérovi o programu debetních karet v odpovědi na otázku: „Děláme pilotní projekt s 500 lidmi. Očekává se, že každý migrant v pilotním programu obdrží debetní kartu Mastercard s 1000 dolary měsíčně, což mu umožní tříštit se o zboží v obchodech se smíšeným zbožím.

 

Drobný tisk smlouvy bez nabídky s načrtnutou fintechovou firmou Mobility Capital Finance ponechává možnost vrtulníku během jednoho roku klesnout ve fondech daňových poplatníků až o 2,5 miliardy dolarů. Fintechová firma nastínila, že potřebuje 53 milionů dolarů na poplatcích, aby rozdala volné peníze.

NYPost řekl: „Když Post počátkem tohoto měsíce odhalil starostův program debetních karet, kancelář starosty jej roztočila jako program na úsporu peněz, aby vyřešila problém: Migranti ubytovaní v hotelech nejedí všechno jídlo.“

Šéf kontrolního a vyšetřovacího výboru městské rady mezitím těžko chápe, proč město vydalo zakázku bez nabídky ve výši 53 milionů dolarů, aniž by nakupovalo.

„Myslím, že byste to měli nabídnout, abyste zjistili, kdo odvede nejlepší práci za nejlepší cenu pro daňové poplatníky,“ řekl radní Gale Brewer.

Na rozdíl od potravinových debetních karet SNAP, které jsou naprogramovány pouze na zaplacení konkrétních potravin, má Adamsův potenciální multimiliardový program debetních karet nulovou ochranu a žádnou kontrolu podvodů.

👉 Co by se mohlo pokazit?

Jak nedávno podrobně popsal Ryan McMaken , když něco vymýšlíte, dostanete víc, hlupáku! (parafrázování) :

V každém případě zjišťujeme, že daňové peníze volně proudí k cizím státním příslušníkům a přistěhovalectví do Spojených států je silně dotováno. Neměli bychom se divit, když se objeví spousta přistěhovalců, aby získali svůj podíl.

Ale opravdu, Milton Friedman to vysvětlil nejlépe, před desítkami let! Jednoduše řečeno, „ekonomicky“ poukazuje na to, že přistěhovalectví není tak špatné, jen pokud je nezákonné. Tím pádem nemohou mít nárok na sociální zabezpečení a sociální péči…

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌„Blinken instruoval státní oddělení. Zaměstnanci přestanou používat urážlivé výrazy jako matka, otec“:

👉 Tony Blinken, nejnevýraznější ministr zahraničí v dějinách USA.

Tento článek se původně objevil na The Gateway Pundit  a byl znovu publikován s dovolením.

Tony Blinken, nejnevýraznější ministr zahraničí v dějinách USA, rozeslal nedávno úředníkům ministerstva zahraničí kabelovku, v níž je instruoval, aby se zdrželi urážlivých výrazů jako otec, matka, pracovní síla, manžel, manželka, syn, dcera… Tato slova by mohla být pro spolupracovníky urážlivá. Svět se rozpadá a tenhle jacka přepisuje anglický jazyk.

Teď už víte, proč nikdo nerespektuje Tonyho Blinkena.

National Review  oznámil:                                                                                                 👉 Začátkem února, jen několik dní poté, co Spojené státy zahájily desítky úderů proti Íránem podporovaným ozbrojencům v odvetě za zabití tří amerických vojáků, si ministr zahraničí Antony Blinken konečně našel čas, aby svým zaměstnancům poskytl vodítko k opravdu, opravdu naléhavému problému, kterému národ čelí: hrozba „nesprávného pohlaví“. 

👉 Vytváření domněnek o genderové identitě jiné osoby na základě jejího vzhledu nebo jména „může být problematické“ a vyslat „škodlivou, vylučovací zprávu“, napsal Blinken v kabelovce z 5. února, který zaměstnancům ministerstva zahraničí nařídil, aby se vyhýbali používání běžných výrazů jako „matka/otec“, „syn/dcera“. a „manžel/manželka.”

👉 National Review nedávno získal text kabelu a potvrdil jeho pravost. Někteří zaměstnanci ministerstva zahraničí se ptali, proč Blinken tráví čas propagací krajně levicového genderového aktivismu v kritických okamžicích zuřících válek na Ukrajině a v Gaze.

👉 Předmětem kabelu je „Modelování DEIA: Osvědčenými postupy v oblasti genderové identity“ a jejím cílem je „zvýšit porozumění genderové identitě a poskytnout návod k jazyku genderové identity a osvědčeným postupům, které podporují inkluzivní pracovní prostředí. ”…                   👉 …Kabel také instruuje zaměstnance, aby pokud možno používali „genderově neutrální jazyk. „Je třeba se vyhnout problematickým výrazům jako „pracovní síla“, „vy kluci“, „dámy a pánové“ a dokonce „matka/otec“, „syn/dcera“ a „manžel/manželka“. Lepší je místo toho používat výrazy jako „pracovní síla“, „všichni“, „lidé“, „vy všichni“ a „rodič“, „dítě“ a „manžel“ nebo partner“, uvádí kabel.

Copyright 2024 The Gateway Pundit

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌„Fluoridová studie uzavírá: Federální soudce rozhodne o budoucnosti fluoridace vody“:

👉 „Je tohle konec fluoridace vody?“

Tento článek se původně objevil na The Last American Vagabond  a byl znovu publikován s dovolením. Hostující příspěvek Derrick Broze.

Žaloba na fluoridy skončila a nyní federální soudce rozhodne o budoucnosti fluoridace vody ve Spojených státech.

👉 V úterý se Michael Connett, vedoucí právní zástupce zastupující Fluoride Action Network a žalobci, naposledy pokusil přesvědčit amerického okresního soudce Edwarda Chena, že 80 let stará praxe fluoridace vody snižuje IQ u dětí a měla by být zakázána. Během celého řízení posledního dne soudního sporu Connett tvrdil, že navzdory nejistotě ohledně přesné koncentrace, při níž fluorid způsobuje škodu, důkazy, které žalobci předložili v posledních dvou týdnech, jasně ukazují, že fluorid je neurotoxin. Povzbuzoval soudce, aby nedovolil, aby „dokonalý byl nepřítelem dobra“. „Nepotřebujeme, aby se každý kousek skládačky vešel, než podnikneme kroky, abychom zabránili škodám,“ vykřikl Connett během slyšení. „Musíme jednat, když máme důkazy o riziku, a to tady máme.

👉 Slyšení bylo posledním dnem druhé fáze dlouho odkládané žaloby na fluoridy. Žalobu podaly FAN, Maminky proti fluoridaci a jednotliví žalobci, kteří se snaží dokázat, že fluorid je neurotoxin a měl by být zakázán. Žalobci podali žalobu poté, co EPA v roce 2016 rozhodla o zamítnutí jejich žádosti. Brandon Adkins, právní zástupce ministerstva spravedlnosti zastupující EPA, opakovaně řekl soudci Chenovi, že jeho soud by byl „outsiderem“, pokud by rozhodl ve prospěch žalobců. Adkins tvrdil, že znalci EPA, dr. Stanley Barone, a Dr. David Savitz, prokázali, že důkazy neurotoxicity fluoridu nejsou dostatečně jasné, aby rozhodly v neprospěch agentury. Adkins uvedl, že aby žalobci zvítězili, musí prokázat, že fluorid je neurotoxin při 0,7 miligramu na litr, a EPA se nedomnívá, že tak učinili. Adkins poznamenal, že pokud soud rozhodne ve prospěch žalobců, soudce bude muset vybrat „výchozí místo“, tj. okamžik, kdy začíná poškození fluorací vody. Trval na tom, že rozhodnout takovým způsobem by byla chyba ze strany soudu. „Soud by byl na nezmapovaném území, pokud by se při tom spoléhal na systematický přezkum,“ prohlásil Adkins. Rozhodnutí proti EPA by podle něj „neodráželo nejlepší dostupnou vědu“.

👉 Soudce Chen se Adkinse zeptal, co má dělat se skutečností, že existuje „jednomyslná dohoda“,  že fluorid způsobuje škodu. „I když je těžké najít bod, kde je pozorován nejnižší nepříznivý účinek, je zřejmé, že to má vliv,“ poznamenal soudce Chen.

👉 Dalším hlavním argumentem EPA bylo, že hodnocení rizik podle TSCA vyžaduje, aby se EPA zabývala stavem použití (COU) konkrétní chemické látky nebo sloučeniny, která se přezkoumává. V tomto případě je COU fluoridace vody, nikoli fluorid z jiných zdrojů expozice. „Je povinností žalobců prokázat, že fluorid představuje podle dotčené COU nepřiměřené riziko, a to 0,7 miligramu na litr,“ řekl Adkins soudci. „To nemohou udělat. ”

👉 EPA soudci sdělila, že TSCA vyžaduje zjištění rizika, nikoli nejistoty nebo převzetí rizika. Když Adkins řekl soudci Chenovi, že „ani nevíme, kudy se data ubírají“, soudce reagoval poznámkou: „Určitě můžeme říci, že existuje „směr“ nebo vztah mezi vyšší koncentrací hladiny fluoridace vody. ”

👉„Předpoklad ochrany zdraví“:

Právní zástupce FAN Michael Connett také uvedl, že EPA ignorovala to, co nazval „předpokladem ochrany zdraví“. Connett soudci řekl, že EPA v tomto případě upřednostňuje „nezdravotní ochranný předpoklad“ a rozhodl se předpokládat, že fluorid je bezpečný, místo aby chyboval na straně opatrnosti. Soudce Chen se Connetta zeptal, zda je myšlenka ochranného zdravotního stavu zákonným nebo regulačním mandátem, nebo pouze jeho výkladem procesu EPA. Connett reagoval tím, že ukázal výpovědi znalce EPA Dr. Stanleyho Baroneho, kde Barone výslovně uvedl, že EPA používá předpoklad ochrany zdraví. Barone řekl, že tento předpoklad je „součástí našich agenturních pokynů“.

👉„Zahraniční studie irelevantní podle EPA“:

👉 Právní zástupce EPA Brandon Adkins opakovaně řekl soudci Chenovi, že některé studie prezentované v žalobě nejsou relevantní, protože jsou založeny na údajích od obyvatel mimo USA Adkins zdůraznil, že studie pocházejí z Íránu, Indie a Pákistánu, a tudíž budou proměnné v údaje, které by je podle něj učinily nepoužitelnými na žalobu.                                                                                               👉 Soudce Chen reagoval poznámkou, že americký Národní toxikologický program (NTP) tyto studie zvážil a rozhodl se je nevyloučit ze systematického přezkumu, přestože pocházejí z cizích států„Nežádáte soud, aby ignoroval nízké riziko studií zaujatosti, které NTP vybrala , že ne?“  zeptal se soudce Chen. EPA uvedla, že to nebyl jejich záměr. Konečný plán práce se točil kolem toho, zda soudce Chen umožní zpřístupnit videozáznamy z nedávných slyšení veřejnosti rámci pilotního projektu Kamery v soudní síni.  Chen řekl žalobcům, aby podali návrh a on o něm rozhodne v následujících dnech.

👉 „A co bude dál?“:

Soudce Chen nyní stráví nadcházející týdny přezkoumáváním znaleckých výpovědí a různých studií předložených jako důkaz, než vynese rozhodnutí. Rozhodnutí soudce by mohlo proběhnout do týdne, ale může trvat až měsíc nebo dva. Je-li rozsudek ve prospěch žalobců, měla by EPA možnost se odvolat. Akční síť fluoridů však nedávno poznamenala, že odvolání by „nevyžadovalo nové soudní spory v celém vědeckém případu“.

Ať už soudce Chen rozhodne jakkoliv, žaloba na fluoridy už byla historická a precedentní. Je to poprvé, co se žádost občanů podle TSCA dostala k federálnímu soudu. Je to také poprvé, co znalci prezentují nebezpečí způsobená fluoridací vody u federálního soudu.                                                                                                      👉 Žaloba navíc pomohla odhalit e -maily, které upozorňují na to, jak se složky americké vlády snažily zakrýt důkazy spojující fluorid s neurotoxicitou u dětí . Dozvěděli jsme se také, že Harvardova univerzita a Světová zdravotnická organizace byly infiltrovány „fluoridovou lobby“.                                                             👉 Lze se divit, že se o této historické žalobě vůbec nepsalo v korporátních médiích?

👉 „Související obsah na VNN“:

👉 Historická zkouška fluoridů: Vše, co potřebujete vědět. EPA zaplatila „znalci“ 137 000 dolarů za svědectví v přelomovém procesu s fluoridem

Děti vystavené fluoridu dosáhly nižšího skóre v kognitivních testech, zjistila studie

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌 Selhání vědy je horší, než si myslíte“:

👉 Co se to proboha děje? Tento článek se původně objevil v The Epoch Times  a byl znovu publikován s dovolením. Hostující příspěvek Jeffreyho A. Tucker

Po většinu života jsme věřili, že vědecké autority hovoří s pravdami, které znají z důkazů. Ta se v průběhu staletí s postupnými objevy rozrůstala. Tyto objevy jsou začleněny do souboru znalostí a uvedeny do praxe v medicíně, zdraví, chemii, fyzice nebo jakémkoli jiném oboru.                                                                             Tyto objevy jsou bouřlivé a milované. Vyprávíme příběhy, protože nám lichotí, abychom si mysleli, že lidstvo – míněno námi! – se neustále zlepšuje.                        👉 Takže máme seznam hrdinů, kteří nás udělali lepšími: Galileo, Koperník, Newton, Pasteur, Darwin, Einstein, Edison, a dál, vzhůru ke světlu. Víra v pokrok vědy je ústředním prvkem historiografie Západu a samotné myšlenky osvícenství. Jaká pocta síle mysli a naší schopnosti jako lidí postupovat. Takto to vypadalo v oblasti veřejného zdraví. Tolik jsme se toho naučili od starých špatných časů, kdy místní vodní pumpa chrlila choleru do celé komunity a určitě od té doby, co krysy lezly po celém obilí a šířily černou smrt. Nyní čistíme věci a nasazujeme velkomyslné techniky, abychom zaručili zdraví komunity, místo abychom panikařili a pumpovali lidi plné hadího oleje nebo připevňovali pijavice k lidem a krváceli z nich.

👉 „Nejsme báječní!“

Pak se stal rok 2020. Najednou se celý herní plán na pandemie úplně převrátil. 👉 Veškerá známá moudrost byla vyhozena. Elity žvanily světu, že prostě nemají ponětí, jak se šíří, i když to byl zjevně koronavirus. Neznali dobu latence, i když je to známo už mnoho desetiletí. Neznali žádnou terapii, i když za ně byly uděleny Nobelovy ceny a k dispozici byl tucet nepatentovaných léků. 👉 Pak si začali vymýšlet šílené věci. Virus by mohl být na vašich nákupních taškách! Vznáší se v místnostech bez lidí! Musíte si umýt a dezinfikovat ruce sedmnáctkrát denně! Musíte okamžitě nainstalovat všechny druhy systémů vzduchových filtrů! Všude dejte plexisklo! Ještě lepší je zůstat na místě. Sedněte si na pohovku a buďte co nejklidnější. Nehýbejte svalem, pak možná neonemocníte. Nakonec řekli, že mají kouzelný lektvar, který problém vyřeší. Je to nová věc, genová terapie, která přichází zabalená v malých kapslích, které vám vstříkneme do kůže. Byl testován jako z 95 procent účinný a víte, že je to pravda, protože je to číslo s procentem. Neexistují žádné vedlejší účinky, i když to nemohli vědět bez ohledu na to.              👉 Co se to proboha dělo? V podstatě byla vyhozena veškerá stará věda a nahradila ji nová věda, až na to, že náhradou nebyla věda. Byla to nějaká metoda společenské kontroly. A s tím přišlo všechno možné. Zbavte se svého plynového auta a řiďte tento golfový vozík! Přestaňte jíst maso a jezte brouky! Nechoď te do kostela! Nezpívej! Připoutejte si tu látku kolem obličeje a obcházejte ostatní, abyste byli v bezpečí! 👉 Měli jsme pocit, že tohle všechno je bonmot. Četl jsem články z roku 2006, které vyvrátily každou z těchto směšných metod kontroly nemocí. Co se to proboha stalo? Dokonce i dva autoři tohoto původního dokumentu D.A. Hendersona byli na palubě s novým tancem kabuki. V matrixu určitě došlo k nějaké změně.

Až do včerejška jsem nevěděl, že věda na všechna tato témata je ještě robustnější, než jsem věděl.

Celý článek si přečtěte v The Epoch Times .

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌Indianský pár se odvolal k Nejvyššímu soudu poté, co ztratil opatrovnictví za nepoužívání synových preferovaných zájmen (Video)“

Naprosté šílenství.

Tento článek se původně objevil na The Gateway Pundit  a byl znovu publikován s dovolením.

 

Indianský katolický pár, Mary a Jeremy Coxovi, svádí svou právní bitvu k Nejvyššímu soudu poté, co byl jejich syn odvolán z domova státní správou za to, že nepoužil jeho preferovaná genderová zájmena.

V roce 2019 jejich syn vyhlásil ženskou genderovou identitu, kterou Coxovi, zbožní katolíci, neuznali v souladu se svým náboženským přesvědčením. Místo toho hledali terapii pro to, co považovali za základní psychické problémy. „Coxovi také věřili, že potřebuje pomoc pro skryté obavy o duševní zdraví, včetně poruchy příjmu potravy. K řešení obou problémů poskytli terapeutickou péči o genderovou dysforii svého dítěte a naplánované schůzky s odborníkem, který mu pomůže s poruchou příjmu potravy,“ stojí v tiskové zprávě . Ministerstvo služeb pro děti v Indianě zahájilo vyšetřování v roce 2021, když vyšlo najevo, že Coxovi neoslovují svého syna jeho zvoleným jménem a zájmeny. Navzdory absenci zneužívání úředníci státu Indiana rozhodli, že nepřijetí genderové identity jejich syna je škodlivé pro duševní zdraví dítěte a přispělo k poruše příjmu potravy, což vedlo k odebrání dítěte. Byl umístěn do dětského domova, který potvrdil jeho transgenderovou identitu. Podle státních úředníků státu Indiana by dítě „mělo být v domově, kde je přijato za to, kým je.”👉 Tisková zpráva dodala: „Soud omezil dobu návštěv Coxových na několik hodin jednou týdně a znemožnil jim hovořit se svým dítětem o jejich náboženských názorech na lidskou sexualitu a genderovou identitu.”

„Po dokončení vyšetřování se Indiana postavila čelem vzad a upustila od všech obvinění proti Mary a Jeremymu a přiznala, že obvinění ze zneužívání byla nepodložená. Indiana však rodiče překvapila argumentem, že neshoda ohledně genderové identity byla pro jejich dítě skličující a přispěla k jeho poruše příjmu potravy, i když se tato porucha zhoršila poté, co byl odstraněn a umístěn do přechodného domova. Soud se opíral o indianský argument, aby se dítě nedostalo do péče rodičů a aby byl zachován roubík. Stručně řečeno, i když soud souhlasil s tím, že Coxovi jsou zdatní rodiče, potvrdil odebrání jejich dítěte. Odvolací soud odvolání potvrdil. ”

👉 „Související obsah na VNN“:

Transgenderové operace Více než double 2016 až 2020.

👉 Psychiatr z genderové kliniky varuje: „Péče potvrzující pohlaví“ povede k masové sterilizaci!!!                                                                       Mužský high jumper vyhrál dívčí high school state title v New Hampshiru – Láme ženský rekord (VIDEO)

👉 Elon Musk vstupuje do debaty o zájmenu s ohnivým prohlášením.

Téměř dva roky po odebrání dítěte úřady v Indianě nezbylo Mary a Jeremymu nic jiného než požádat o zásah Nejvyšší soud.

Dne 15. února 2024 podal Becketův fond pro náboženskou svobodu spolu s Hershbergerovou advokátní kanceláří stručnou odpověď u Nejvyššího soudu, odpověď stručná v M.C. a J.C. v. Indiana Department of Child Services , napadnout rozhodnutí soudu v Indianě a naléhat na ochranu rodičovských práv k výchově dětí v souladu s jejich vírou.                                                                                                                                         👉 Mary a Jeremy Coxovi tvrdí, že jejich činy byly motivovány hluboce zakořeněným náboženským přesvědčením, a tvrdí, že stát nespravedlivě porušil jejich právo vychovávat své dítě podle těchto přesvědčení. „Toho se bojí každý rodič. Milujeme svého syna a chtěli jsme se o něj starat, ale stát Indiana nás o tuto příležitost připravil tím, že nás vzal z našeho domova a zakázal nám s ním mluvit o pohlaví,“ uvedli Mary a Jeremy Coxovi v prohlášení. „Doufáme, že soudci náš případ převezmou a ochrání ostatní rodiče před tím, aby museli snášet noční můru, kterou jsme udělali,“ dodali manželé.                                          👉 Lori Windhamová, vedoucí právní zástupkyně společnosti Becket, tvrdí, že právní výsledek by mohl vytvořit celostátní precedens, který by mohl postihnout bezpočet dalších rodin. „Jestli se to může stát v Indianě, může se to stát kdekoliv. Odtrhnout dítě od milujících rodičů kvůli jejich náboženskému přesvědčení, které sdílejí miliony Američanů, je nehoráznost vůči právu, rodičovským právům a základní lidské slušnosti,“ řekl Windham. „Pokud nejvyšší soud tento případ nepřijme, kolikrát se to stane jiným rodinám? ”                                                              👉 Tato situace je ozvěnou případu Todda a Kristy Kolstadových, jejichž čtrnáctiletou dceru jim údajně odebrala montanská služba na ochranu dětí a přestěhovala se do Wyomingu k léčbě přechodu na základě pohlaví, což vedlo k úplné ztrátě jejich práv na opatrovnictví. Gateway Pundit  dříve uvedl, že jejich dcera byla přepravena do Wyomingu, státu s různými zákony týkajícími se lékařského přechodu nezletilých, montanskou CPS k léčbě jejího náhlého nástupu „genderové dysforie“, navzdory výslovnému nesouhlasu rodičů. Po převozu do Wyomingu byla Kolstadova dcera podrobena opatřením sociálního přechodu, jako je vázání hrudníku, a nyní je v konzultaci kvůli antikoncepci, aby zastavila své menstruace, akce, které se shodují s modelem kritizovaným jako rychlá cesta od sociálního k lékařskému přechodu.

👉 Montana Child and Family Services (CFS) požádala soud, aby plně zrušil jejich péči o Jennifer a zařídil její převoz k její biologické matce v Kanadě, která byla posledních sedm let nepřítomným rodičem.

Copyright 2024 The Gateway Pundit

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌Obyvatelé Nevady šokováni zjištěním, že volili v primárkách“:

„To je všem nepříjemné. ” Tento článek se objevil 21.2.2024

Tento článek se původně objevil na ZeroHedge  a byl znovu publikován s dovolením.

Hostující příspěvek TylerDurden

👉 „Četní“ nevadští voliči byli šokováni zjištěním, že hlasovali v prezidentských primárkách 6. února, přestože tak neučinili –  píše Las Vegas Review-Journal.

👉 Obyvatelka Las Vegas a registrovaná republikánka Daphne Leeová sdělila, že její rodina v neděli zkontrolovala webové stránky ministra zahraničí, aby si vyhledala jejich voličskou historii poté, co se o této otázce doslechla. Stránka ukázala, že ona a její rodina hlasovali v primárkách navzdory tomu, že nikdo z nich tak neučinil. Pokusila se odhlásit z budoucích poštovních hlasovacích lístků a nepodařilo se jí to  – se zprávou, že v současné době není registrována k volbám a že její hlasovací historie již neexistuje.

„Je to tak frustrující,“ řekl Lee a dodal: „To je všem nepříjemné.

Úřad ministra zahraničí tvrdí, že identifikoval „možné technické problémy“ týkající se volební historie Nevadanů a že volby a it zaměstnanci okamžitě začali spolupracovat s okresními úředníky a matrikáři v pondělí ráno.

Podle zprávy systémy používané některými kraji vyžadují další kroky k zajištění toho, aby voliči, kteří ve skutečnosti nehlasovali, neměli hlasovací historii, uvedl úřad SoS a dodal, že některé z těchto kroků nebyly podniknuty.

„Náš úřad potvrzuje nové soubory z každého kraje a přesouvá je do výroby, jakmile je ověřena přesnost údajů.”

👉 Zjistila, že problém vedl k tomu, že některé kraje nepodnikly patřičné kroky k nahrání registrace voličů. Každý večer každý kraj nahrává svou registraci voličů do databáze ministra zahraničí, která podle úřadu ministra zahraničí provádí kód pro vytvoření celostátního souboru pro registraci voličů, který Nevadané vidí při přihlášení k hlasování.nv.gov. – Las Vegas Review-Journal

SoS dodal, že údaje by měly být stanoveny do 48 hodin a vypracují komplexní zprávu, která podrobně popíše, co se stalo.

„Opět se jedná o chybu, která se týká kódu použitého při odeslání poštovního hlasovacího lístku voličem a nevrací jej; nemá žádnou souvislost s hlasováním v tabulce,“ uvedl úřad v prohlášení a dodal: „Systém registrace voličů shora dolů a řízení voleb (VREMS) projekt v kanceláři ministra zahraničí proběhne živě před volbami v červnu 2024 a odstraní potřebu těchto zastaralých procesů. ”

Podle guvernéra Joea Lombarda (R) úřad ministra zahraničí pracuje na vyřešení problémů.

👉 „V pondělním prohlášení Nevadská republikánská strana uvedla, že obdržela zprávy od mnoha registrovaných republikánských voličů, kteří se nezúčastnili prezidentských primárek, že jejich poštovní hlasovací lístek obdržel a spočítal stát.

Nevadská Republikánská strana komunikuje s úřadem ministra zahraničí, aby provedla vyšetřování těchto otázek, uvedla v prohlášení nevadská vládní strana. -LVRJ“

„Bereme tyto zprávy velmi vážně,“ řekl předseda Michael McDonald, který již dříve vyjádřil pochybnosti o platnosti voleb v roce 2020. „Základním kamenem naší republiky je důvěra a důvěra amerického lidu ve volební proces. Jakékoli náznaky nesrovnalostí musí být důkladně prošetřeny, aby byla zajištěna integrita našich voleb. ” Copyright 2024 ZeroHedge

https://vigilantnews.com/post/largest-covid-vaccine-study-ever-what-youre-not-being-told/

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 24.02.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 15:00 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily ukrajinský bezpilotní letoun nad územím oblasti Belgorod.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *